Forumas: temos peržiūra
Kas yra tas energinių virpesių skaitymas?
Išklausiau Kūrėjo mokymą apie pasąmonės įtaką energinių virpesų skaitymui ir supratau koks buvo užduotas Evaldo klausimas Rojaus Tėvams.
Manau, kad klausimas buvo užduotas ne tas.
Ne pasąmonės pagalba galima matyti ir skaityti informaciją. Pasąmonė tai tik įvairių programų ir įpročių rinkinys, kuris dar ir sujungtas su bendra pasąmone. Mes samoningai galime skaityti virpesių informaciją. Kada protas nuramintas ir jame nėra gyvulinio proto chaoso, reakcijų, emocijų, išankstinio nusistatymo, tvirtų stiprių nuomonių.
Mes kiekvienas esame unikalūs, nepakartojami, ir tai galima išversti į virpesius, kiekvienas iš mūsų skleidžiame nepakartojamus ir unikalius virpesius ir nei vieno tokio kaip kiekvienas iš mūsų niekada nebuvo ir niekada nebus. Lygiai taip pat nėra ir nė vieno daikto lygiai tokio pačio, viskas yra unikalu Kūrinijoje.
Kiekviena mintis, paskleista iš kiekvieno iš mūsų, neša tam tikrą virpesių unikalią gamą, būdingą tik tam ir ne kitam asmeniui, nesvarbu, kuriame Visatos gale tas žmogus bebūtų.
Adomas ir Ieva galėjo bendrauti per atstumą, tai juk jeigu nebūtų unikalių virpesių, ir unikalios minties energijos, paskleistos būtent iš Adomo ar būtent iš Ievos, tai tie virpesiai tiesiog pasimestų, ir jeigu ta virpesiais paskleista informacija nebūtų nukreipta tam tikram virpesiais atpažįstamam asmeniui, tai ta informacija, tos mintys to asmens tiesiog nepasiektų.
Kai aš verčiau „Akimirkos Amžinybę“ į rusų kalbą, tai juk verčiau ne tik žodžius, bet mes visi trys – Gandijus, Algimantas ir as – redagavome taip, kad kuo tiksliau virpesiai būtų perduoti rusų kalboje, tam aukojome ir šnekamąją rusų kalbą, ir vertėme taip, kad kuo mažiau būtų iškraipymo rusų kalboje ir vertimas atitiktų būtent virpesius rusų kalboje.
Visi galimi ir įmanomi mokymai, kuriuos Algimantas gauna iš Kūrėjo, jau yra skleidžiami kiekvieną akimirką virpesiais į visą kūriniją. Ir tai, ką gauna Algimantas mokymų iš Kūrėjo pavidalu, yra prisijungimas prie tam tikro unikalaus energijos tekėjimo is Kūrėjo, kuris atitinka tq klausimq kurį užduodame.
Yra suformuotas klausimas, tikslus klausimas, ir yra atitinkamas atsakymas, mokymas tiksliai atitinkantis virpesiais atsakymą į klausimą.
Bet juk Algimantas tą atsakymą gauna į savo sąmonę, į savo protą, ne į pasąmonę. Nes pasąmonėje yra programos, tai vat tos programos yra visada organizuojamos Kūrėjo iš vidaus, ir visa tai taip pat vyksta pastangų pagalba. Išversta Urantijos Knyga ir Algimanto pasąmonė yra suorganizuota tam tikru būdu, kuris atitinka Urantijos Knygos teiginius, o dabar, kai Urantijos Knyga“ yra išplečiama ir gaunami mokymai, tai pasąmonė yra vėl suorganizuojama taip, kad atitiktų visus tuos teiginius, kurie yra gyvai gaunami iš Kūrėjo.
Taigi, pasąmonė ir yra tam tikra struktūra, kuri visada gyvai keičiasi priklausomai nuo energinių virpesių informacijos.
Juk buvo Tėvo ir Jo Sunaus Jėzus Bažnyčia, po to atsirado Rojaus Trejybės Vardo Šventovė. Po to pradėjome garbinti Rojaus Trejybę AŠ ESU“, tai irgi juk įtakoja ir performuoja pasąmonę.
O kas yra tie teršalai? tai ir reinkarnacijos teorija, tai ir tos interpretacijos surašytos Biblijoje, tai viskas kas neatitinka tikrovės.
Tikėjimas juk irgi yra tam tikras virpesių kodas pasąmonėje, kada tam tikri įsitikinimai arba tiesos, yra tvirtai įsirėžę pasąmonėje.
Tačiau, kai aš kalbu apie virpesių skaitymą, tai ir yra sugebėjimas matyti, jausti ir skaityti tą gyvą energinių virpesių informacinį tekėjimą, kuris sklinda iš visko, kas gyva, ir visada be perstojo, o gyva šioje kūrinijoje yra viskas, nes viskas yra virpesiai. Materija yra virpesiai, o virpesiai visada turi informaciją, nėra energijos be informacijos. Net tustuma turi energijq ir informaciją, net taip vadinamas vaccumas taip pat yra pripildytas energijos.
Todėl mano sugebėjimas skaityti virpesius yra tiesiog sugebėjimas matyti, girdėti būtent tą unikalią informaciją, visada ir visur esančią. Ir tą gali daryti beveik kiekvienas, tik reikia nuraminti protą
Man tereikia, kad mano dukra ar bet kuris kitas žmogus tik savo mintyje atkurtų įvaizdį savo mokytojos ar bet kurio kito žmogaus ir man to užtenka, kad prisilietęs prie tų virpesių iš karto pajausčiau tų energinių unikalių virpesių informacinį lauką, kuris kalba vien tik apie tą unikalų žmogų tame unikaliame laike, Jo charakterio savybes, jo elgesį, jo dvasinio atsivėrimo lygį, jo įpročius, jo giliausias svajones, jo lūkesčius, jo didžiausias paslaptis, taip, aš nesuklydau, j baimes ir t.t. viskas yra atvira ir niekas nėra paslėpta.
Tai atsirado manyje, kai aš nustojau teisti kitus, bet pradėjau užjausti, suprasti, mylėti, išgyventi jų sunkumus ir džiaugsmus, nes tai irgi yra užrašyta.
Žodžiu, štai taip, tikiu, kad paaiškinau teisingai ir teisingai mane suprasite.
Aš galiu matyti išėjusių žmonių paliktus fantomus, jų virpesių sankaupas, gilius išgyvenimus. Aš galiu matyti ir skaityti patalpose paliktus energinių išgyvenimų įspaudus, viskas skleidžia informaciją, kuri niekur nedingsta. Ją galima matyti Minties Derintojo projekcijomis, na ir tiesiog energinių virpesių informacija.
Aš jau prie to pripratau, ir man tai natūralu ir manęs nebestebina. Vakar buvome filmų festivalyje viename Estijos miestelyje ir teko pabuvoti parke prei senos pilies, ir ta sena pilis, pilna judėjimo, o parke pamačiau stovinti žmogaus fantoma-siluetą, gal ji taip galima pavadinti, aš jų nebijau ir jie man paskoja savo istorijas.
Pamenu vienuose namuose kuriuos aplankiau Airijoje žmonės skundesi, kad krinta daiktai visur kur eina šeimininkų vaikas. Jie visi penki šeimos nariai miegojo viename kambaryje nors namas buvo dviejų akštų ir penkių miegamūjų, o vaikai į viršų lipti isviso atsisakydavo, visa tai man papasakojo po to kai pamačiau jų namuose vaikštancią moters šmįklq kuri grųmojo vyrui, tų namų šeiminikui. Nusakiau jos išvaizdą, o kai kitą kartą atėjau pas juos į svečius tai atneše man tos moters nuotrauką ir ji visiškai atitiko mano nusakytą jos išviazddą ir net aprangq.
Ir tokių istotijų mano gyvenime ne viena ir ne dešimt ir įdomu, kad tos šmėklos tarsi mato ir žino, kad ir tu juos matai.
Gyvulinis žmogaus protas ir jo skleidžiami virpesiai taip pat yra tam tikra energija, ir informacija. Taip, tai yra pastovus chaosas, nes dvasinės asmenybės dalies miegas ir baimės išraiška taip pat turi savo skleidžiamų energinių virpesių amplitudę.
Žodžiu, gėris ir blogis, kaip tokie, tai yra simboliniai žodžiai, kurie išreiškia tam tikrą virpesių dažnį, į kurį asmenybė reaguoja tam tikru būdu, nuo aukštesnių virpesių, kuriuos vadiname gėriu, atsiveria vidus, ir reaguoja mūsų dvasinė asmenybė. Į žemesnio dažnio energinius virpesius mūsų vidus reaguoja kitaip. Bet kai visa tai matai Priežasties-Veiksmo-Pasekmės dėsnio energijoje tai matai viskq kaip energinius virpesius ir nereaguoji i visa tai iprastomis emocijomis.
Gyvulinis protas susikuria sau tam tikrus šablonus ir tų virpesių nejaučia ir nieko nemato, nes tiesa gyvuliniam protui yra nesaugi. O virpesiai visada skleidžia tiesą, tokią, kokia ji yra, ir virpesiai niekada negali meluoti.
Žinoma, nuo priimančio žmogaus gali priklausyti šių virpesių interpretacija, kada pasąmoninės programos nesuderintos persipina su skaitomos energijos virpesiais, ir neištreniruotas protas viską sujaukia į vieną, emocijos viskq užgožia. Bet kai yra nuramintas protas, tai ji vis mažiau ir mažiau įtakoja skaitomų energinių virpesių informacinį užtaisą. Kuo labiau nurimęs protas ir atvertas Kūrėjui vidus tuo platesne tavo priimamu virpesių informacinė gama.
Sakyčiau, pasamonės teršalai yra informacija, klaidingos programos. Bet kada atsiveri Kūrėjui, isisavini Urantijos Knygos ir Kūrėjo mokymų teiginius, ir juos įleidi į pasąmonę, tai pasąmonė perorganizuojama atitinkamai, kad galėtų priimti kuo tiksliau tuos energinius informacinius tekėjimus ir galėtų išversti juos į žodžius.
Tačiau šių mokymų žmogus su neapvalyta pasąmone negali priimti, nes jų energinis užtaisas yra daug aukštesnis, ir todėl gyvulinis protas pradeda priešintis, nes pasąmoninės formacijos ir sąmonės lygis nesugeba tokios energijos pernešti, tokia energija ir informacija yra per aukšta, ir gyvuliniam protui tai tiesiog nesaugu, ir viskas. Gyvuliniam protui yra priimtinesnė įprasta aplinka.
Noriu pridurti, kad sugebėjimas skaityti informaciją neturi būti siekiamybė ar kryptis, tai atsiranda nuo atsivėrimo Kūrėjui, nes tai, apie ką kalbu, įmanoma, kai tavo protas nurimsta ir tu matai, kokia mintis įkrenta į tavo protą. Vyksta net toks dalykas, kai tu arba leidi, arba neledi tam tikroms mintims tavo prote išsiskleisti, tai būtent išsiskleisti, nes mintys yra tiesiog energijos koncentracijos debeseliai ir jos ateina į atitinkamos vibracijos protą, dėl to jas ir galima skaityti iki smulkiausių detalių.
Kuo daugiau bendrauji su Kūrėju, garbini Kūreją tuo labiau protas nurimsta ir gali patirti ta tuštumą, ir visišką ramybę, ilgainiui tai tampa tavo pastovi būsena ir tu ne naudoji proto tam, kad į jį vat taip kristų padrikos mintys, bet i atsivėrusį Morontinį dvasinį protą jau sklinda informacija, skleidžiama bet kokio reiškinio ar žmogaus, ir tu jau klausai dažniau ne ką tau žmogus sako savais žodžiais, bet kokią energiją ar informacijq jis ar ji stengiasi išreikšti. Aš dažniau žiūriu būtent į ta energinę informaciją ir todėl žodžiai dažnai ir nereikalingi. Ir nesvarbu kokiu atstumu yra zmogus nuo tavęs, susikaupęs gali tiesiog skaityti to žmogaus informaciją, jo stovį, diagnozuoti jo sveikatos sutrikimus ir t.t.
Karinės struktūros jau seniai naudoja tokius žmones šnipinėjimui, ir nieko naujo tame visai nėra.
Aš noriu priminti, kad šiuo savo minčių tekmės išsakymu aš jokiais būdais neprieštarauju tam, kas yra sakoma Algimanto, aš tiesiog pasidalinu savo patyrimu ir matymu.
Taip, tiesa, kad mūsų smegenys sugeba apdoroti tiktai tam tikrą energinės informacijos amplitudę. Bet kai atrandi Kūrėją savo viduje, tai ta amplitudė labai išsiplečia, nes atsiveria dvasinis protas, o kai yra gimimas iš dvasios, tai tas dar labiau išsiplečia.
Ir tas yra tiesa, kai gyveni atradęs Kūrėją savo viduje, tada tau nėra ko ten landžioti ir skaitinėti kitų žmonių mintis, nes vistiek ten dažnai toks jovalas dedasi, kad negali suskaityti. Tačiau mano darbas, sakysim, reikalauja tokio įgūdžio, nes kada ateina pas mane klientas, tai matydamas jo energinį stovį, aš galiu regėti jo problemų priežastis ir jam perteikti tų problemų sprendimo būdus. O tai yra ne kas kita, bet performavimas neteisingo žmogaus supratimo apie tai, kas jo aplinkoje vyksta. Tiesiog parodai žmogui jo situaciją iš kitokio rakurso, dvasinio rakurso, ir savo gyvenimą žmogus jau mato kitaip. O nuo jo gilėjančio požiūrio į viską keičiasi jo būsena ir jo pasąmonės virpesiai.
Žmogaus kūne yra organai, tie organai atlieka tam tikras funkcijas, Vakarų medicina kalba tik apie materialias organų funkcijas, o Kinų medicina perteikia energines tų organų savybes. Jau platesnis požiūris, kada tu gali jausti kiekvieno organo skleidžiamos energijos virpesius ir matyti, kur energija neprateka, o kur ji užblokuota kūne ir kodėl taip yra, kokiu būdu žmogus savo energine būsena iškraipė energijos tekėjimą savo kūne, baimėmis, įtampa, stresu.
O iš kur stresas, baimė, įtampa? Ogi iš nežinojimo, nepamatymo, nesuvokimo, nesupratimo savo aplinkos arba matymo tos aplinkos tik labai labai siauru gyvuliniu protu, kuris visko bijo, nes tokia yra jo prigimtis. Tai visos ląstelės, kurios sudaro organus, vibruoja tik žemo dažnio energiniais virpesiais ir serga, nes sutrikdyta ta pusiausvyra, atsiranda skausmas, puvimas, uždegimas, gedimas, atrofija tokių ląstelių, ir žmogus serga.
Bet kada žmogui sugebi paaiškinti, koks yra jo kūno energinis stovis ir kodėl jis serga, kokios to yra tikros priežastys, ir tai jam sakai, o jis linkčioja galva, nes būtent taip ir yra. Juk, kaip jau minėjau, energiniai virpesiai negali skleisti kitokios informacijos – jie skleidžia būtent tik tą vieną unikalią informaciją, pavyzdžiui, skausmą, ir tu žmogui išverti tuos virpesius į jam suprantamus žodžius ir paaiškini priežastis, kokios būtent jo mintys ar suvokimas sukūrė kūno išsibalansavimą, ką reikia daryti, kad ląstelės vibruotų taip, kaip jos turi vibruoti, kaip mąstyti, kaip matyti realybę. Tai žmogus pradeda gyti, arba atsistato energinių virpesių pusiausvyra į tam tikrą lygį, kai žmogus to diskomforto nebejaučia. O dar mano seanso metu tas kūbi energijas suorganizuoju, subalansuoju ir zmogus pajaučia didžiulį palengvejimą, ne vienq kartq su ladele atejęs asmuo, pamirsta savo ramentą išeina be jo ir paskui gryžta jo pasiimti. Kiti palieka akinius nes geriau mato akys.
Kodėl kai kurie žmonės išgyja nuo vėžio ar kitų ligų, kurioms esant žmogaus kūnas suyra greičiau? Todėl, kad šokiruotas asmuo daro viskq, kad išplėsti savo energinį virpesių lauką ir savo pasąmonės programas pakeisti aukštesnėmis, ir kūnas atitinkamai sureaguoja ir atsistato pusiausvyra, ir kūno ląstelės vėl pradeda funkcionuoti taip, kaip tai atitinka sveikus energinius virpesius skleidžiantis kūnas. Ir visada atkreipkite dėmesį, žmogus išgyja tik su malda, tik su Kūrėju, nes radikaliai pakeičia savo pasąmonės virpesius, įtiki, pakeičia savo gyvenimo būdą, ir tik tokia sąlyga suteikia pagijimą.
Kartais kažką keisti per vėlu, nes destruktyvios programos žmogaus pasąmonėje tiek įsibujoję, kad neužtenka laiko, kad tai sutvarkyti, ir kūnas tiesiog akyse suyra, ir žmogui nepavyksta išsikapstyti, nes pasąmonė yra tiek priteršta žemo dažnio energiniais virpesiais nuo streso, savęs niekinimo, neteisingo supratimo, neapykantos sau, nesupratimo savęs ir savo aplinkos, neturėjimo jokio supratimo apie Energiją, Kūrėją, ir net ignoravimo viso to, nes gyvulinis gaivalas tiek užvaldęs tokio žmogaus protą, kad jis nemato net properšos į šviesą. Dažnai ir jo kūnas ir pasąmonė yra suformuota pagal tai, kaip jį auklėjo tėvai, o jo tėvus – jų tėvai, ir taip per kartų kartas gyvulinio proto viešpatavimas visapusiškai persidavė į jo materiją, kuri jau nuo pat vaikystes igauna tokius virpesius nuo kuriu jau mažas vaikelis pradeda sirgti.
Juk yra tokių, kurių genetinė materija-energija-kodas, vadinkit, kaip norit, yra tiek įrėžtas į gyvulinio proto energijos virpesių siaurą amplitudę, kad reikėtų turbūt metų metus tokiam į galvą kalti kiekvieną dieną šviesos tiesas, kad nors kiek jis prasivėdintų savo pasąmonę. Bet gyvulinis protas ieško saugumo, jis tingus, neramus, visada skubantis, nekantrus, nesugebantis sujungti visko į vieną sistemą, ir tokių protų yra dauguma šiame pasaulyje, tai kaip tada ta šviesa save pripildyti, iš kur ji gali atsirasti, kai nei plyšelio tokiai galimybei nėra palikta?
Žodžiu, nesiplėsiu, turbūt suprantat, ką turiu omenyje.
Paimkite bet kokį reiškinį, net ir tą patį karą Ukrainoje, ir pažiūrėkit, kaip tai mato ten esantis asmuo, ir asmuo, kuris tik girdėjęs apie tai, kas ten vyksta. Kareivis, kuris dalyvauja pats tame kare, Rusas, Ukrainietis, o Urantas – kaip visa tai mato? Visi mato skirtingą to reiškinio pusę. O kaip tai mato žmogus, kuriam nėra mirties? Kaip mato tai tas, kuris suvokia beprasmybę tokio reiškinio kaip karas iš viso? O kaip į tai žiūri tas, kuris regi viso to reiškinio amplitudę su visais žmonių likimais, mato detalias priežastis, kodėl visa tai vyksta, mato galimas pasekmes, nes visos pasekmių galimybės juk taip pat jau egzistuoja potenciale. Juk Kūrėjas mato viską nuo galo, o kaip Jis tai mato, taigi juk visos galimybės egzistuoja Kūrėjo realybėje kiekvieno laisvos valios pasireiškimui. Viskas jau yra ir visada buvo Kūrėjui. Tai kai panašėji į Kūrėją savo charakteriu ir atsiveri, tai ir tu gali regėti visas galimų pasekmių sandaras ir peripetijas, ir nuo mažiausio energinio virptelėjimo gali pasikeisti tie ateities potencialai kiekvienam. Juk yra Kūrėjo mokymas apie likimą, kuriame pasakyta: „Jūs savo likimą koreguojate kiekvieną akimirką“, o tai ir yra jūsų virpesių amplitudės svyravimas. Kuo aukštesni virpesiai, tuo malonesnis likimas. Juk kaip Kūrėjas iškelia mus virš materialių problemų ir šio gyvenimo sunkumų, ogi jūs kiekvienas koreguojate kiekvieną akimirką šį reiškinį. Kuo gilesnis atsivėrimas, tuo aukštesnių virpesių gyvenimas. Tik nužeminate virpesius, užteršiate savo pasąmonę baime, reakcijomis, nuomonemis-stereotipais, savęs niekinimu ir visokia kitokia tamsa – ir griūvate į žemesnes vibracijas, ir užpuola panašaus pobūdžio problemos, nes pritraukiate būtent tokias vibracijas, kokios yra jūsų viduje.
Viskas paprasta, kai matai tuos virpesius, kai juos gali skaityti ir matyti bet kokio reiškinio visą tau įmanomą gylį ir aukštį.
Žodžiu, nesiplėsiu, nes net ir čia yra tiek gylio, kad uztektų ir dar vienam mokymui.
Taigi, taip, brangieji broliai ir sesės, tokios tokelės su tuo energijų skaitymu. Gilinkite savo atsivėrimą Kūrėjui, pasisemkite ramybės, pripildykite ramybės savo protą, ir jums kiekvienam atsivers tokie klodai, apie kuriuos net nesvajojote. Ir pats Kūrėjas atsivers savais virpesiais, Kiekviena Rojaus Trejybės AŠ ESU Asmenybė. Nes Jie Visi Rojaus Trejybės-AŠ ESU Asmenys ir Asmenybės turi unikalius, su niekuo nesumaišomus virpesius, taip kaip ir jūs kiekvienas pagal Jų ataizda sukurtas sūnus ar dukra.
Energijos virpesių skaitymas tai visatų visatos abėcėlė.
Taip visa tai aš matau šiandien.
Viskas yra įmanoma su Kūrėju.
Ramybės jums.
2024-09-29 23:28:22
Komentarai
Ačiūūū, Valdai. Nuostabu... superpaulius456
2024-09-30 21:45:27
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]