Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

DVASINIS PATYRIMAS KIEKVIENAM VIS KITOKS


DVASINIS PATYRIMAS KIEKVIENAM VIS KITOKS - INDIVIDUALUS
Tai mano dieviškojo Minčių Derintojo atsakymas , mūsų panevėžietiškos grupės diskusijų apibendrinimui , kuris vyko spalio 19 d. 17 val.
Dvasinis patyrimas kiekvienam vis kitoks - individualus . Nėra dviejų asmenybių vienodai jaučiančių MANE. Tas dvasinis patyrimas , kurį jaučiate ir gaunate iš MANĘS , priklauso besiskleidžiančiai Kūrinijos asmenybių įvairovei . Jis yra skirtingas ir kiekvienam vis savaip turtingas . Aiškiaregystės , kalbėjimai , regėjimai , tai tik bendras fonas , vystymosi dvasinių patyrimų . Kiekviena asmenybė šių dovanų gauna panašiai vienodai , bet subtiliai skirtingai . Šis skirtumas atsiranda dėl jūsų asmenybių vystymosi įpatybių tokių kaip : genetika , socialinė aplinka ir valinio charakterio ugdymas . Šie jūsų individualūs dvasiniai skirtumai sudaro , palyginimui , tokį pat vaizdą , kaip ir tos pačios rūšies gėlių žiedlapiai , kurie iš pažiūros yra labai panašūs , tačiau ištikrųjų turintys subtiliai skirtingus piešinius .
Visa mano Kūrinija skeidžiasi iš MANĘS Iš MŪSŲ tobulos ŠVENTOS TREJYBĖS ir plinta po Visatas , kaip įvairovė , bet po tam tikro periodo vėl grįžta pas MANE , į VIENĄ ŠALTINĮ ir CENTRĄ. Jūsų asmenybės MAN buvo žinomos dar jums negimus , prieš milijonus metų , bet šiose asmenybėse charakterio ir sielos išugdymas tampa tik jūsų žemiškojo gyvenimo ir asmeninio patyrimo išskleidimas , kaip gėlės žiedo išsiskleidimas . Šie žmogiškųjų sielų žiedai , nors tarpusavyje ir labai panašūs - išsiskleidžia vis kitokiais žiedlapiais ir tai sudaro unikalią MANO Kūrinijos įvairovę . Visa tai vyksta visuose MANO Kūrinijos lygiuose , tiek dvasiniuose , tiek fiziniuose . Tik per asmenybių įvairovę auga ir puošiasi MANO Kūrinija ir tik per amenybių laisvą valinį sprendimą , per asmenybių laisvę - formuojasi gražiausi jūsų sielų žiedai . Šių savo sielos vaisių , šiame žemiškame gyvenime , nei viena asmenybė čia nesubrandins .
Vieni iš jūsų bręsite ir augsite , kiti vis dar skleisitės įvairiaspalviais sielų žiedais , o vėliau jau brandinsite ir savo amenybės vaisių - morontiniuose pasauliuose , MANO Sūnaus Kūrėjo Jėzaus Kristaus Visatoje . Jūsų branda ne šioje planetoje . Čia Žemėje jums lemta tik pabusti ir kaip žiedams išsiskleisti. Tik gaila , kad tų išsiskleidusių sielų - žiedų dar taip mažai .
Jums gyvenant žemišką gyvenimą , daug nerimo ir prieštaringų minčių kyla jūsų protuose dėl šio žemiško gyvenimo tikslo ir prasmės . Todėl AŠ jus visus kviečiu ir kalbinu jus per jūsų protus . Atsibuskite ir pradėkite skleistis - auginkite savo sielų žiedus . Brangieji MANO , jūs esate MANO Kūrybos įvairovė , jūs esate MANO Kūrinijos įvairovė . Jūsų , kaip pažymėtų asmenybių ir pakviestųjų sielų , pagrindinis gyvenimo tikslas būtų - laimingai ir saugiai sugrįžti pas MANE , į visų ir visko Pradžią .


Petras
2008-10-20 21:48:10

Komentarai

Pačias jautriausias širdies stygas paliečia Tėvo Žodžiai.Kai kartais pritrūksta dvasinių jėgų,tuomet užtenka pasiskaityti brolių ir sesių pasisąkymus šiame forume ir vel pasijunti stiprus.Stipri,gera energija sklinda nuo kai kurių dalyvių.Miela Jurgita stiprybės tau.
Su meile


IRENA
2008-10-31 19:45:35



Dvasinis patyrimas iš tikrųjų kiekvienam skirtingas, nes kiekvienas mūsų esame skirtingi. Kiekvienam iš mūsų Tėvas skiria vienodai daug meilės ir tiesos pažinimo, dovanoja tiek daug, kad aš tik po truputį jau imu suprasti kas tai. Kiekvienąkart bendraujant su Rojaus Trejybe atsiveria vis nauji patyrimo horizontai. Ir kartais tai glumina ir imu klausti savęs kas tai, nors atrodo lyg ir žinau. Tėvas turi jumoro jausmą ir tikrai moka maloniai stebinti savo mylimus vaikus. Ir tai daro iš meilės. Iš meilės ir padovanojo net savo paties dalelę-Minties Derintoją. Bet dar visai neseniai supratau, kad atsivėrimas per jį Tėvui nevisada garantuoja sėkmingą asmeninį gyvenimą. Jeigu atsiveri Rojaus Trejybei, tai imi gyvent jau ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų ir kitiems. Ir Petro pasisakymai labai nuostabūs, skleidžiantys šviesą visiems, leidžiantys susimąstyti apie savo gyvenimo prasmę čia Urantijoje. Po vienos maldos man taip pat atėjo tokios mintys, kurias užsirašiau: "Aš niekada nepailstu kalbinti kiekvieno iš jūsų. Aš esu stiprybės ir meilės šaltinis. Viskas teka iš manęs ir vėl sugrįžta atgal pas mane. ... Aš rūpinuosi kiekvienu iš jūsų ir jūsų patekimu pas mane į Rojų. ..."

Jurgita
2008-10-31 13:06:57





GYVENIMO MOTYVAI
Skaitydamas temą apie Reiki energijos populiarinimą ir man gimė mintis pažvelgti į visą tai per savo dieviškojo Minčių Derintojo išminties lauką , kuriam nėra jokių žmogiškojo proto paslapčių , nes jis pats yra Paslaptis . Atsidengdama kiekvienam pagal proto šviesėjimo laipsnį Dieviškoji dvasia , jausdama valingą žmogaus proto minčių norą gilintis į Dievo Tėvo kūrinijos paslaptis , apšviečia protą savo Šviesa . Žmogus pradeda tobulėti Dievo kūrinijos paslapčių pažinime .
Man taip pat yra tekę bendrauti ir su Reiki meistrais ir liaudies žyniuoniais , ir su aiškiaregiais. Tai iš tos patirties galių pasakyti tiek , kad viskas priklauso tik nuo besigydančiojo tikėjimo tuo gydytoju . Ar jis būtų žiniuonis ar Reiki meistras , jis gali pasiekti geriausią rezultatą tik tada , kai žmogus tiki juo . Net tradicinėje medicinoje yra rašoma , kad jeigu ligonis pasitiki savo gydytoju , tai jau yra 50 procentų laimėjimo prieš ligą , o likusę pusę išgydis vaistai . Tai čia kalbama apie cheminius vaistus ar žoleles , o ką jau bekalbėti jei daktaras naudoja subtiliąsias dvasines energijas , tai čia be šimtoprocentinio pasitikėjimo iš vis nebus jokių rezultatų .
Kiekvienas žmogus potencialiai turi kokių tai charizmų , tik vieni jas tobulina ir nuolat paraktikuojasi , pranašaudami ar gydydami žmones , o dauguma tai gyvena su cheminių vaistų pagalba . Šios ir kitos charizmos yra dovanojamos mūsų Vietinės Visatos Šventosios Motinos Dvasios kiekvienam , normalaus ir moralaus proto individui , kurios yra suprantamos ir savo paties proto atpažystamos , pagal šio proto ir sielos išsivystymo laipsnį . Dar gali veikti ir dieviškasis Minčių Derintojas , jeigu jis šio žmogaus sielos augime mato geriausią veikimo stimulą , kaip tam tikrų charizmų suteikimą ir to žmogaus patikėjimą , kad visa tai dovanoja Visatos Aukščiausias Šaltinis ir Centras . Dar gyva būdama , Bulgarijos aiškeregė Vangą yra pasakiusi : „ kiekvienam vis kita žolelė arba skirtinga kombinacija tų žolelių „
Kadangi mes kiekvienas esame labai individualus ir visa tai sugalvota paties Dievo , o Dievas yra Meilė ir Asmenybė , tai ir įvairūs patyrimai kiekvienam , taip pat yra kuo įvairiausi , nes Dievas pats būdamas asmenybė , savo kūrinijoje kuria tik asmenybes . Bet kadangi kiekvieno žmogaus ir protas ir sąmonė yra individualūs , tad ir gyvenimas ir patyrimai taip pat yra nepakartojami , nors iš pažiūros mes ir panašūs , bet savo vidiniu jausmu ir žinojimu , mes esame vis kitokie ir skirtingi . Todėl ir mūsų gyvenime reiškiasi vis kitokio atspalvio mūsų individualios charizmos . Vieni gyvena su malda , kiti su Reiki . Vieni gyvena su Biblija , kiti su Urantija . Vieni eina į mečetę , kiti į katedrą . Vieni rašo eilėraščius , kiti gydo žmones . Bet vis tik to individualumo esmė ne čia . Visa tavo žmogaus individualumo esmė yra - tavo sielos augime . Ar tu augini savo sielą , ar tu vis atidėlioji ir lauki įkvėpimo arba geresnio laiko ? Visų charizmatinių dovanų ir individualumo esmė yra tik sielos augime . Viskas yra duota ir padovanota tik tavo žmogau , sielos augimui , kiek tu sugebi savo protu ir širdies jausmais prisijungti prie atsiūstos Dievo Tėvo dvasios fragmento , tavojo dieviškojo Minčių Derintojo , kad sintezėje su JUO tavasis protas sukurtų sielą , kaip nemirtingąjį antrininką .
Aš jums sakau labai atvirai , kad žmogiškosioms akims nematomas pasaulis tikrai dirba mūsų naudai ir stebi mūsų žemiškąją veiklą , tiek fizinę , tiek ir dvasinę . Dangiško pasaulio dvasios tikrai džiaugiasi šia besivystančia civilizacija , nors ir mato daug nukrypimų nuo sveiko proto . Kad žmoniją visai neiškvailėtų , daromos subtilios korekcijos . Vienas toks pakoregavimas , tai pasiligojusio civilizacijos proto pristabdymas , dėl besaikio materializmo vystymo . Ir tai vykdoma globaliai - ką jūs visi matote ir skaitote savo žiniasklaidoje . Dėl geresnio dvasinio evoliucinio šuolio , žmogaus protas yra pastatomas prie prarajos slenksčio , kad jis sudrebėtų ir atsikvošėtų. Rodomi reiškiniai ir stebūklai , kad jie kažkaip paveiktų žmogaus sąmonę patikėti Aukštesne Galia . Dvasinis pasulis , negali be žmogaus laisvos valios leidimo įsiveržti ir koreguoti žmogaus protą . Bet jeigu žmogiškosios civilizacijos veiksmai darosi vis labiau nelogiški , tada siunčiami ženklai ir kuriamos reikiamos situacijos , kad žmonija būtų supurtyta iš apkvaitusios būsenos . Dievas ir dieviškos dvasios niekada žmogaus nebaudžia ir neturi net tokios minties , bet Dievas nori pažangos savo kūrinyje - nori , kad žmogus sąmoningai imtų suprasti JO veikimą , kuris visas yra nukreiptas dėl nemirtingosios žmogiškosios sielos sukūrimo .
Kiekvienas žmogiškasis protas , moralus ir normalus , yra brangus turtas tiek visai Kūrinijai , tiek ir Auštosioms dievybėms , nes tai yra didžiulė materialinė ir dvasinė potencija , kuri turi visas galimybes išsivystyti į subtiliojo - dvasinio pasaulio realijas ir pereiti net į dieviškas energijas , į energijas - asmenybes . Svarbiausia , kad kiekvienas protas kurtų savyje , savo gyvenimo motyvaciją . Sveiką motyvaciją , kuri sutaptų su dieviškąja valia.
Dėl ko tu žmogau gyveni ? Ar tu atėjai tik žemės arti , miškų deginti , mašinų gaminti , savo gentainių naikinti ar tu atėjai Dievo dvasios surasti ir atpažinti - ne kosmose , ne gamtoje , bet savyje . Dieviškasis pasaulis laukia ir tiki , kad žmogaus prote užgims dieviška meilė ir išmintis . Laukia ir tiki , kad prabudęs žmogaus protas vystysis savajai dvasinei savimonei vis labiau turtėti ir šviesėti , o šviesėjantis jo veikimas pradės kontroliuoti ir šviesinti tą erdvę , planetą , kurioje žmonės gyvena .


Petras
2008-10-30 21:16:38



Dar neseniai stebejausi, kai man artimas zmogus pasake- Esu maldos busenoje visa laika. Dabar, praejus mazdaug metams emiau jausti ta busena vis dazniau. Ir jau dabar atsiranda vis daugiau dienu,kurias praleidziu maldos busenoje- vienybeje su Trejybe. Uz tai esu dekinga savo vyrui, siam forumui ir jums, mielieji, kurie dalinasi savo dvasios ziedais, savo patyrimais, praturtinanciais, padrasinanciais ir vedanciais i Meile. Aciu!!!

Vita
2008-10-27 13:03:38



Ačiū Petrai,labai malonu bendrauti su vienminčiais.Ir sau ir tau ir visiems urantams linkiu dar glaudesnio ryšio su tuo dieviškuoju,su tuo Dievo Tėvo dvasios dalelyte mūmyse,Minties Derintoju.
Su maile

IRENA
2008-10-24 21:05:20




Labas , Irute , taip iš tiesų , gana sunku visą duotą dievišką išmintį pritaikyti praktiškai , kasdiena . Tai reikalauja nuolatinio sąmonės budėjimo . Bet žinok apie tą budėjimą yra parašyta ir vienoje iš Evangelijų . Ten mintis daug gilesnė ir platesnė , bet esmė tai ta pati , mes nuolatos turime budėti . Tik vienam taip daryti yra sunku , todėl mes turime nuolatos priminti tai vienas kitam ir brolystės dvasia vienas kitą remti šiame budėjime . Bet svarbiausia , tai turime prašyti Dievo Tėvo dvasios esančios mumyse , kad nuolatos žadintų mūsų protą , o mūsų mintys kuo dažniau skristų link Dievo Tėvo vardo garbinimo , link Šventosios Rojaus Trejybės garbinimo . Na , po teisybei , Irute , tai aišku , kad mes iškeliame teorinį apibrėžimą , kaip dvasioje mums neužmigti , bet visi tie teoriniai apmątymai padeda dažniau prisiminti , kad visą tai reika taikyti ir praktikoje . Tai tiek . Su meile Emilis - Petras .

Petras
2008-10-24 20:40:57



GRĮŽTAMĄSIS RYŠYS
Prie šios temos dar priglausiu vieną gražų pamokymą apie GRĮŽTAMĄJĮ RYŠĮ.
Šis mano klausimas , dieviškąjam Minčių Derintojui , atsirado , telefonu pasikalbėjus su mūsų sesute Violeta . Kalbėjome šį bei tą , bet labiausiai mane sujaudino vienas įvykis , vienam iš mūsų brolių . Kaip tik važiuojant iš darbo mano mintys ir sukosi apie tai , kaip žmogus patenka į tam tikrus stresinius įvykius . Atsakymas buvo toks : .. Mano sūnau , visi žemiški įvykiai klostosi pagal tam tikrą žemišką logiką ir paklūsta desningumui , bet kiti įvykiai iškrenta iš šio konteksto ir tampa neprognozuojami . Tai atsitinka todėl , kad jūs laikas nuo laiko patenkate į labai užterštus energetinius laukus , kurie iškreipia logiškus desningumus ir sukuria chaosinius virpesius . Šis chausas užklumpa nepasiruošusius žmones , kaip viesulas giedrą vasaros dieną . Todėl , mano mielieji vaikai , aš jau daug kartų jus mokiau - palaikykite nuolatinį ryšį tik su MANIMI , būkite nuolatos MANO virpesių sąmoningo priėmimo fazėje . Būkite nuolatos grįžamąjame ryšyje su MANIMI .
Kas tai yra grįžtamas ryšys ? Tai yra nuolatinis savojo , žmogiškojo proto minčių skleidimas į MANE . Aš jums SAVĄJĄ meilę skleidžiu nulatos ir nenutrūstamai , bet jūs turite atsakyti į MANUOSIUS meilės virpesius . Jūs turite , laikas nuo laiko , organizuoti savo mintis į MANE . Tai galite daryti labai trumpai , nors vieną , dvi minutes , bet tarp šių minučių , tušti laiko intervalai taip pat , neturi būti labai ilgi. Tai gali būti valanda , kita . Jeigu laikysitės MANŲJŲ patarimų , jus visada lydės sėkmė ir ramybė . Šis nuolatinis grįžtamąsis ryšys reikalingas tvarkos ir ramybės oazėms susikurti , kurios kaip debesėliai ne tik lydės jus asmeniškai , bet sudarys komfortą ir aplinkiniam pasauliui , aplinkiniamas žmonėms . Šie grįštamieji ryšiai jau yra skleidžiai nemažo kiekio MANO vaikų , bet labai dažnai , įvairiose ekstramaliose situacijose šių žmonių nelieka , nes paprasčiausiai jie vykdo kažką kitą , o be to , kaip jau sakiau , šių žmonių , švarinančių jūsų energetinius laukus yra per mažai. Todėl mano , mieli urantiečiai , keliaudami arba dirbdami pavojingus darbus , visada ir dažnai , siūskite savo grįžtamojo ryšio mintis į MANE . Neleiskite , kad jūsų gyvenamojoje ar buvimo erdvėje kurtusi chauso dariniai , destruktyvi erdvė . Būdami nuolatiniamae ryšyje su MANIMI jūs valysite ir gerinsite tą miesto ar kaimo erdvę , net patys to nepastebėdami . Tiesiog pats jūsų buvimas nuolatiniame ryšyje su MANIMI , kurs vis geresnes tarpusavio bendravimo ir gyvenimo sąlygas toje gatvėje , darbovietėje ar kitoje gyvenamojoje vietovėje . Su meile Emilis - Petras .

Petras
2008-10-24 18:26:53



Petrai, iš visos širdies dėkoju tavo dieviškajam Minčių Derintojui už mokymą.Panašiai ir mes,Šakiuose esantys, buvom mokomi.Turiu tokį charakterio bruožą,kad kitus skatinu laikytis Tėvo mokymų,o patį,kartais atsipalaiduoju.Neperseniausiai buvau stipriai pamokyta,manau,kad kažką panašaus patyriau,kaip ir tas,tavo paminėtas sielos brolis.Kartais pati ant savęs supykstu,kodel aš visą laiką mokausi tik per pątirtis,ir gana skaudžias?
Linkiu visiems gero vakaro.
Su meile

IRENA
2008-10-24 19:45:07



Ačiū tau, mielas Petrai, už tokį nuostabų Tėvo mokymą.
Ir mes NEBIJOKIME skleistis, kiekvienas, savo nepakartojamu ir originaliu meilės ir gėrio sielos pražystančiu žiedu per savo unikalų patyrimą.
Tik su Tėvu, tik su JUO gali skleistis mūsų tikrasis sielos ir dvasios žiedas visų grožiui ir įvairovei ir net mūsų pačių, kiekvieno, augimui VISUMOS LABUI.
Aukime savuoju patyrimu BE BAIMĖS, NES KO GI MUMS BIJOTI, KAI NET PATS TĖVAS, per savo dvasią, mūsų Minties Derintojus, YRA MŪSŲ, KIEKVIENO VIDUJE.
Būtent dėl to mes ir galime IŠSISKLEISTI KUO GRAŽIAUSIU MUMS JO SUMANYTŲ ŽIEDU SAVO MEILĖS IR GĖRIO DARBAIS IR TARNAVIMU VIENŲ KITIEMS IR IŠ MEILĖS TĖVUI IR VISIEMS.
Būtent dėl to nenustokite siekę užmegzti GYVĄ RYŠĮ SU TĖVU. NEBIJOKITE ŠITO GYVO PATYRIMO, KURIS JUS PAKELS Į DVASINES AUKŠTUMAS IR NAUJUS PATYRIMUS, KAD GERIAU BŪTŲ VISIEMS, O YPAČ ASMENIŠKAI JUMS, KIEKVIENAM, KADA PRADĖSITE VISKĄ MATUOTI TĖVO ŽVILGSNIU IR MATU, KIEK SAVO PATYRIMUOSE JŪS TAMPATE GERESNI IR LABIAU MYLINTYS TIEK TĖVĄ, TIEK IR VISUS.
Kalbėkitės su Tėvu NUOŠIRDŽIAI IR SAVAIS ŽODŽIAIS, SAVOMIS MINTIMIS, IR NURAMINĘ SAVO PROTĄ, IR TIKRAI IŠGIRSITE IR JUMS, KIEKVIENAM IR NUOLAT PERTEIKIAMUS MOKYMUS.
JŪS GALITE IŠGIRSTI TĖVĄ. TIK NEVENKITE ŠITO PATYRMO, KURĮ TĖVAS JUMS JAU YRA PARENGĘS.
PRADĖKITE UŽSIRAŠINĖTI, KĄ IŠ JO IŠGIRSTATE.
TEGU TARP JŪSŲ UŽRAŠYTŲ MINČIŲ BUS DAUG IR SUJAUKTŲ MINČIŲ. BET GREITAI PAMATYSITE IR KOKIŲ ŠVIESOS IR MEILĖS MINČIŲ ATSIRAS TARP JŪSŲ UŽRAŠYTŲJŲ. Ir jūs patys sau pripažinsite, kad tokių minčių nebuvo jūsų galvoje anksčiau. Jos bus tokios sklandžios, gilios, aiškios ir sustiprinančios ir jus, ir mus, kada jomis pasidalinsite ir su mumis, kaip tą jau ėmė daryti Petras, kaip dar labai nedrąsiai išsako Arnoldas, kaip Irena pateikia savo šviesos minčių, dar pati viduje abejodama, ar tai jos, ar Tėvo mintys.
Mes laukiame jūsų drąsių ir ryžtingų žingsnių jūsų naujuose patyrimuose su Tėvu. Ir Tėvas jus kas akimirką kalbina visų labui. Kalbėkitės su JUO be baimės.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-10-21 15:07:14



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal