Forumas: temos peržiūra
Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL platinimas už paaukojimą-pasidalijimą, bet ne komercinį pardavimą.
Mielieji, kada jau buvo prasiėjęs Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL spausdinimas, ne viename knygyne klausiau, ar sutiktų prekiauti tokia knyga. Visi prašė parodyti pačią knygą, bet nė vienas neatsisakė ją pardavinėti.
Ir maniau, kad reikės surasti platintoją visai Lietuvai, kad jis išvežiotų visas knygas po įvairius knygynus įvairiuose miestuose.
Tačiau kaip labai dažnai būna, taip ir šįkart Tėvo išmintis ir mokymas mane pribloškė, kai Jis man pasakė, kad šis Apreiškimas neturėtų būti pardavinėjamas knygynuose komerciniu pagrindu, bet turėtų būti platinamas tik už paaukojimus, šitaip į platinimo tarnystę įsitraukiant vis didesniam ir didesniam skaičiui mūsų sielos brolių ir sesių įvairiose Lietuvos vietovėse. Ir net už jos ribų.
Knygos davimas už auką - tai abiejų pusių - duodančios ir gaunančios - prisidėjimas prie šviesos sklidimo aktyviu veiksmu - PASIDALIJIMU.
Kai knyga DOVANOJAMA be jokios aukos, tada tarnauja TIK DOVANOJANTI PUSĖ, ir dėkingumą jaučia tas, kuris gauna dovaną, ją davusiam. Tuo tarpu, kai knyga duodama už PAUKOJIMĄ, tarnystėje dalyvauja ABI PUSĖS, duodanti ir gaunanti ir pasidalijanti savo aukomis.
Šitame veiksme veikia ir vienos ir kitos pusės atsivėrusios sielos-širdys. Dėl to paaukojimo dydis NĖRA SVARBU, yra svarbu NUOŠIRDUS SU MEILE DALINIMASIS.
Perkant knygą tarnavimo iš viso nėra, nes perkantysis sumoka tokią kainą, kurios prašoma. Pirkėjo, kaip ir pardavėjo, siela snaudžia, ji nedalyvauja TARNAVIME.
Aukojant, priešingai, siela yra aktyvi, nes ji iš meilės DALINASI, IR DALINASI TIEK,KIEK JI TROKŠTA ŠITO DALINIMOSI IR KIEK JAI LEIDŽIA GALIMYBĖS.
Todėl TIK AUKOJANT-DALINANTIS TĄ PAČIĄ AKIMIRKĄ siela pati auga ir tarnauja, nes būtent ji yra aktyvi, o ne pasyvi, kaip pirkimo atveju.
Ir net vienas centas, paaukotas su meile, taip pat yra vertinga sielos auka, jeigu tai nėra KOMERCINIS PROTO SANDĖRIS.
Aukojimas-dalinimasis yra reikalingas abiems pusėms - ir duodančiajai ir gaunančiajai, nes abi pusės yra sujungtos Tėvo tarnystės dvasios meilės pagrindu - prisidėti prie lėšų rinkimo visų labui, kad vėl atsirastų kitos šviesos APREIŠKIMŲ knygos, kurioms išleisti ir bus panaudotos šitos aukojamos lėšos.
Taip pat labai svarbus dalykas yra ir tai, kad net iki tol nepažįstami žmonės per tokį trumpą susitikimą pasikeičia didele virpesių banga, nes vyksta nuoširdus pokalbis tiek prašant aukos, tiek aiškinant, kad ji turi būti duodama nuoširdžiai, o ne iš pareigos, ne mėginant įsiteikti savo auka. Nors pokalbis vyksta žodžiu, bet iš tiesų toks bendravimas vyksta energetinių virpesių pavidalu, kurie nusėda į pasąmonę. Tokio bendravimo nebūna komercinio pirkimo atveju.
Žmonės iš viso pirmą kartą savo gyvenime sužinos, kad aukojimas yra DALINIMASIS, IR DALINIMASIS IŠ MEILĖS, NUOŠIRDŽIAI IR VISUMOS LABUI. Ir kad tokį dalinimąsi motyvuoja atsivėrusios sielos troškimas skleisti gėrį ir meilę prisidedant ir paaukojimais, o ne komerciniu pirkimu.
Prie tokių dalykų žmonės nėra iš viso įpratę. Dėl to iš pradžių bus sunki tarnystė ir tiems, kurie PRAŠYS AUKOS, kaip ir tiems, kurie pasimetę klaus, "ar užteks tokio paaukojimo?" Štai čia ir megsis nuoridus pokalbis ir aiškinimas. Ir palaipsniui gyvulinio proto baimė pavirs į sieloso vis stiprėjančią meilę. Ir dėl tokios iki šiol sielai naujos ir dėl to nepatirtos tarnystės ji ir pati stiprės, pati ims džiaugtis tokiu bendravimu su iki tol nepažintais sielos broliais ir sesėmis, kad ims dėkoti Tėvui už tokius naujus patyrimus ir pažintis. Ir už suteiktą galimybę tarnauti. Net ir tada, kada kiti išvadins piktais žodžiais.
Tačiau dar svarbiau yra tai, kad žmonės sužinos, jog tokia Jėzaus Kristaus knyga KALBU JUMS VĖL ne pardavinėjama, o duodama už aukas, ir šitaip daroma Tėvo nurodymu. Ir patys žmonės įsitrauks į tokią knygos platinimo tarnystę jausdami tam sielos polinkį, apie kurį šiuo metu dar net nežino.
Ir Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL knygos skleidimo-platinimo tarnystės dėka įvyks tokių nuostabių GYVŲ dalykų, apie kuriuos šiandien mes net nesusimąstome.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2008-11-06 15:01:25
Komentarai
Mielieji, tai ir yra pati nuostabiausia patirtis, kada iš žmonių lūpų žmonės sužino apie šitos ŠVIESOS knygos - Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL - keliavimą po Lietuvą, ir net už jos ribų. Dar daugiau, jie sužino, kad šita knyga nepardavinėjama, bet dalinama už aukas, arba ją dovanoja kas nors asmeniškai.Ir šitoks nuostabus ryšys tarp žmonių juos SUARTINA, per tokį tarnavimą, ir tuo pačiu pašalina KOMERCINĮ niuansą, kuris žmones ATITOLINA.
Kas tik iš jūsų irgi pageidaujate Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ir jeigu gyvenate Vilniuje, paskambinkite man 869944059, kad sutartume, kaip galėčiau jums perduoti knygą.
Kituose miestuose irgi yra mano sielos brolių ir sesių, kurie su meile ją platina Klaipėdoje, Panevėžyje, Kaune, Darsūniškyje, kuris yra Kaišiadorių rajone prie hidroakumuliacinės elektrinės, Biržuose, Kaišiadoryse, Vilniuje, Londone.
Kas iš jūsų taip pat NUOŠIRDŽIAI NORITE, kad Jėzaus Kristaus šio apreiškimo šviesa sklistų toliau ir pasiektų kitus mūsų sielos brolius ir seses ir PATYS NUOŠIRDŽIAI NORITE prisidėti prie TOKIO NEKOMERCINIO šios knygos platinimo, irgi paskambinkite man.
Tikrai niekam iš jūsų nebus atimta galimybė prisidėti prie Jėzaus Kristaus šios ŠVIESOS skleidimo.
Man Tėvas būtent ir sakė, kad vis nauji žmonės įsitrauks į knygos platinimą ir patys jaus pasitenkinimą šitaip tarnaudami ir augdami visų labui.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2008-12-26 19:17:10
Tai kaip dabar gaut šitą knygą, popieriniu variantu, jei negalima nusipirkti knygynuose?
maar
2008-12-26 16:54:57
S U P Ė R
arunelis
2008-11-15 19:50:03
Mielas brolį Algimantai,Rūta,braukdama ašaras taria tau didilį AČIŪ,tariu AČIŪ ir aš.
Su meile
IRENA
2008-11-11 18:13:06
Miela Irena,džiaugiuosi tiek Rūtos, tiek tavo naujais patyrimais. Jie visi tik SODRĖS, IR JUS NE TIK DZIUGINS, BET IR STIPRINS IR MOKYS.
Ateis laikas, kada jūs pačios pajausite, kad galite žmogui padėti tiesiog gatvėje patarimu, kokio negali duoti joks psichologas, nes jūsų lūpomis patarimą duos TĖVAS.
Džiaukitės net ir tais savo sielos broliais, kurie gyvena dar visiškoje tamsoje, o šviesos bijo. Jūs matysite vis daugiau ir daugiau TIKRĄJĮ IR GYVĄJĮ TĖVO PASIREIŠKIMĄ PER JUS, ir tuo pačiu patirsite, kad aplinka negali pati keistis tiek, kiek tokio keitimosi trokšta jūsų pabudusi ir Tėvui atsivėrusi siela. Jūs stebėsitės, kad toji šviesa, kurią iš savo rankų siūlote visiems, ji tokia reikalinga VISIEMS, IR VALDŽIAI TAIP PAT, o jie nuo jos nusigręžia, ir tada imsite dar giliau suvokti, kad jums asmeniškai reikia DAR DAUGIAU ATSIDUOTI TĖVO, AMŽINOJO SŪNAUS-KŪRINIJOS MOTINOS-BROLIO, IR BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS VEDIMUI IŠ VIDAUS, IR DAR RYŽTINGIAU ŠVIESTI JŲ ŠVIESA, PRISIPILDŽIUS JOS PER GYVĄ BENDRAVIMĄ SU ROJAUS TREJYBE JĄ GARBINANT IR MELDŽIANTIS VISŲ LABUI.
Ir pajauskite džiaugsmą, kad tokioje tamsoje, jūs jau turite atradę savyje AMŽINOSIOS MEILĖS IR ŠVIESOS ŠALTINĮ, ir dėl to ją nešate kitiems, kurie šito nuoširdžiai nori ir jau ieško. Ir sutikę tokius pasimetusius savo sielos brolius ir seses galėsite suteikti jiems daug meilės ir šviesos, juos nuramindami, paguosdami, ir sustiprindami.
Tik nuo mūsų, KIEKVIENO, ASMENINIO INDĖLIO priklauso mūsų betarpiškos aplinkos šviesėjimas, o tuo pačiu ir visumos šviesėjimas.
Dėl to nekreipkite dėmesio, kad nenori nešti šviesos jūsų kaimynas, neškite ją ir už jį.
Ir dėkokite jam, kad jis suteikė jums tokią galimybę ištikimai tarnauti ir jam ir visiems. Dėkokite Rojaus Trejybės visiems Trims Asmenims už kiekvieną patyrimą, net ir už tą, kada jus išvadins nepagarbiai.
Lengva tarnauti, kada tarnaujančiųjų yra minios. Tačiau tarnavimo visa saldybė yra būtent tada, kada reikia žengti į priešingą pusę, negu žengia visa absoliuti matoma dauguma. Ir ne tik Šakiuose, ar Lietuvoje, bet ir visoje Urantijoje. Ir net Urantijos judėjime.
Žinokite, jūs esate rengiami didesniai misijai, kuriai įgyvendinti jums bus reikalingas būtent toks patyrimas, kurį kaupiate ir platindami Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, sutikdami iki tol jums nepažintus sielos brolius ir seses, ir per šiuos susitikimus jūs pažinsite žmonių PSICHOLOGIJĄ taip, kaip jos iš vadovėlių negali pažinti nei psichologai, nei psichiatrai.
Jūs atsiduriate vienodoje padėtyje su savo sielos broliais ir dėl to jie jums atsivers daugiau negu jie atsiveria psichologams ar psichiatrams. Jie jumis pasitikės, nes jūs nenešiosite savojo gyvulinio ego kaukės, kokią nešioja psichologai ir psichiatrai, stengdamiesi atrodyti svarbūs, kad jais daugiau PASITIKĖTŲ JŲ PACIENTAI. Bet tai tik jų TUŠTYBĖ. DĖL TO JIE IR NEGALI PADĖTI. O JŪS PADĖSITE. IR ŽMONĖS PAJAUS JŪSŲ PAGALBĄ, NES JI BUS IŠ TĖVO, TIK SUTEIKTA PER JUS.
Šitas kelias yra GYVAS.
Jame nėra nei ambicijų, nei konkuravimo.
Jame yra TARNAVIMAS IŠ MEILĖS VISUMOS LABUI, KURIOJE KIEKV\iENAS YRA VIENODAI SVARBUS IR MYLIMAS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2008-11-11 16:57:46
Atvirai pasakius nemaniau,kad pasikvietus mums tarnaujančias dvasines Būtybes ir patį Tėvą,bus net malonu vaikščioti gatvėmis su plątinama knyga:"Kalbu jums vel".Kiek daug aš pati sužinojau apie žmones,jų požiūrį į Dievą,į aplinkinius,į savę.Ne brukau per prievartą,nei knygos,nei savo minčių,nei savo suvokimo apie tikrovę.Bet kalbėti teko nemažai.Jaidina tai,kad dauguma-klausėsi.Kai kurie nustebino savo nemenku sąmonės suvokimu,savo domėjimusi dvasiniais dalykais.Knygą priima daugiausiai moterys,kai kurie vyrai sprunka į šalį,kaip padilginti,rėkdami:"Ačiū,ačiū,ačiū...".Kai kurie nuoširdžiai apsidžiaugia gąvę tą knygą.Viena moteris su džiaugsmu Rūtai sakė,kad yra būtent TA knyga,kurios jai labiausiai reikia šiuo metu.Mane asmeniškai pradžiugino tai,kad du vyrai,/vienas iš jų gana jaunas/išklausę mano pasakojimo apie Urantijos knygą,pažadėjo būtinai apsilankyti UK svetainėje.Pastebėjau tokį dalyką,kad nė vienas asmuo manęs neužgavo,atsisakydami minėtos knygos,padarydavo tai atvirai ir maloniai,tikriausiai todel,kad aš pasikvietus Tėvą,Jėzų,Motiną Dvasią ir kitas,man tarnaujančias Būtybes,visą laiką jaučiau pakylėjimą,džiaugsmą.Baimės nebuvo nė šešėlio.Tik vakare,apmąstant dienos patyrimus iki ašarų suspausdavo širdį.Gatvėje,kalbantis su žmonėmis,jiems atsiveriant man,supratau,kiek padaugėjo Šakiuose,staigių susirgimų nuo vėžio,net ne žemą postą užimančių valdininkų tarpe.Supratau,kad neturiu teisės lūkuriuoti platinant knygą.Reikia suteikti žmonėms dar vieną šansą.Tikriausiai JAU vyksta atsijojimas pelų nuo grūdų.Tai tik mano nuomonė.
Kad jūs,mielieji,žinotumėt,kokį džiaugsmą patiria Rūta,platindama šią knygą.Ta,su kūdikio sielą,moteris savo žodžiais sugeba pasiekti žmonių širdis.
Tai tokie būtų mūsų patyrimai.
Baigdama linkiu visiems geros kloties,glaudaus bendradarbiavimo,tiek tarpūsavį,tiek su Dangiškosiomis Būtybėmis.
Su meile
IRENA
2008-11-11 13:49:45
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]