Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kadangi šioje svetainėje yra apreiškimo JĖZUS KRISTUS - KALBU JUMS VĖL tekstas kaip ir URANTIJOS KNYGOS TEKSTAS ir tuo pačiu forme yra tema klausimai iš URANTIJOS KNYGOS tekstas , tai ta intencija noriu sukurti temą, kuri vadinasi klausimai iš KN

Ir pirmasis klausimas iš šio apreiškimo skyriaus Nr.55. Materialaus kūno sutrikimų šalininimas ir klaidingas gydymas.Jame sakoma, kad , cituoju "Iš mylinčių tėvų gimę vaikai bus sveikesni ir imlesni dvasiniam augimui ir naujos šviesos skleidimui. Ir jie į savo materialų apvalkalą žvelgs ne daugiau, kaip į atitinkamos energijos pasireiškimo formą žemų virpesių pavidalu. Tačiau jį puoselės ir prižiūrės labai rūpestingai kaip dabartinės sistemos vieną iš svarbių elementų, kurio veiklai sutrikus, vidiniam aš atsiranda nedidelis sustojimas šalikelėje, kada tenka užsiimti šitos energetinio apvalkalo sutrikdytos energetinės grandinės išlyginimu ir atstatymu į normalių energetinių virpesių diapazoną. Žmogaus protas, atsiverdamas Tėvui, pajėgus tokį sutrikimą atstatyti pats, per savosios sąmonės virpesių pakėlimą į aukštesnių virpėjimų lygį. Tačiau jūsų proto niekas nemoko šitų dalykų nei namuose, nei mokykloje.
Dar daugiau, visa medicina yra pajungta nuogam ir įžūliam pelnui gauti. Visa vaistų pramonė prisideda, kad žmogaus protą dar labiau atitrauktų nuo to, kad jis savo gilesne ir dvasingesne veikla kūno negalavimus pats pašalintų. Kadangi protas nėra įpratintas veikti savarankiškai mąstydamas, o kada nori savasis aš, tada jis gali pasiklausti Tėvo patarimo, tai jis labai lengvai pasiduoda inercijai ir vadovaujasi tuo, ką jam sako gydytojai. Tuo tarpu gydytojai sako ne tai, ką patys būtų ištyrinėję, o tai, ką jiems nurodo sakyti vaistų pramonės gigantai, kuriems tikrasis žmogaus pasveikimas yra kaip peilis, nes sužlugdys visą jų apgaulingą veiklą, pridengtą melagystė šydu, kad jie siekia išspręsti jūsų fizinio kūno sveikatos problemas.

Tai melas. Ir jie niekada neatsisakys šito melo, kuris juos maitina." O dabar ir klausimas ar medicinoje ar vaistų atsiradimo evoliucijos pramonėje visiškai nieko nėra kas būtų iš Tėvo ego, tai yra Meilės ego, o viskas yra tik iš žmogaus gyvulinio ego.Ar turėjo evoliucijos eigoje vis tik atsirasti ir medicina ir vaistų pramonė ir eiti greta vis labiau augančio dvasinio žmogaus kilimo ir tuo pačiu jo fizinio sveikimo. Ar čia įsiterpia Liucferio maišto pasekmė.Ar žmonija visais amžiais evoliucijos eigoje turėjo vienodas galimybes pasveikti fiziškai tik dėka dvasinio augimo, ar mylintys tėvai visada turėjo galimybę atsirasti. Ar jie tik pradeda atsirasti.Ar medicina ir vaistų pramonė yra nereikalinga visiškai,juk nepanaikinsime jos staiga.Nes ir dvasinis užaugimas neįvyksta staiga akimirksniu ir visiems , tarsi burtų lazdele mostelėjus.Juk planetai įžengus į šviesos ir gyvenimo erą planetoje dar lieka gerai įrengtos ligoninės, o kaip tuomet yra jose gydoma.


rimantas ( Kaunas )
2008-11-16 20:29:24

Komentarai


Gerbiamieji , užsislėpę ponai ir panaičiai : rybakai , valiooo , ir t.t. , jūs tikrai įlipote ne į tą laivelį . Šiame dvasiniame forume niekas nekovoja intelektualių kovų . Aš manau , kad čia niekas neskaičiuoja nei pergalių nei pralaimėjimų , nes dvasiniame kelyje visas kovas ir nesėkmes užkloja meilės skraistė , savo artimui . Čia tie jūsų straipsniai tokie pilni kovos ir intelektualios paniekos , kažkur į labai , labai žemai esančius , na į tuos ,, dievo vargšus‘‘ , kurie atseit neturi IQ ir nesupranta šios civilizacijos informacinės kovos atsiradimo ir jos varomosios jėgos ir reikšmės . Tai manau , kad tokie spraipsniai prie bendro dvasinio vystymosi niekuo neprisideda. Jie pučia tik miglą į akis , kuri savo IQ – yra migla .
Daugybė šiandienos tyrimų rodo, kad intelekto IQ lygis yra svarbi žmogaus charakteristika. Tačiau tai dar nenusako, ar žmogui sekasi gyvenime ir ar jis iš vis bus laimingas . Šiuolaikiniai tyrimai rodo, jog siekiant didesnių laimėjimų darbe ir visuomenėje , didžiausią vaidmenį vaidina emocinės kompetencijos reikšmė , kuri yra net keturis kartus reikšmingesnė nei intelekto IQ . Sėkmingus vadovus, pardavėjus, komandų lyderius, visus kūrybingus bei laimingai gyvenančius žmones vienija išlavintas emocinis intelektas. Dabar jau neabejojama, kad sugebėjimas panaudoti emocijas darbo kolektyvuose ir visuomeninėje veikloje , gali būti būtent tas trūkstamas elementas, kuris padės vis geriau ir efektyviau bendrauti tarpusavyje, greičiau spręsti problemas tarp įvairaus intelekto žmonių.
Kiekvienas žmogus gali būti geras tik vieno dalyko išmanyme , arba keliuose , po truputi . Tuo tarpu emocionaliai žmogus turi išlikti visur tapatus ir vientisas , kad sukurtų savąją individualybę , kuri iš tiesų gali būti tik dvasinė . Kadangi intelektinė prigimtis pranoksta kitas prigimtis , tai žmogaus veiklos aukščiausias tobulumas pasireiškia dvasinio suprantamumo rūšimi t.y. kuo didesnę supratimo galią turi šio žmogaus intelektas, tuo pačiu ir žmogaus - tuo ir jo veikla yra tobulesnė. Taip pat reikia nepamiršti, kad žmogiškasis intelektas veikia tarpininkaujant valiai , o valia yra žmogaus asmenybės rodiklis , nes asmenybę mums padovanoja Dievas Tėvas , atsiūsdamas savo dvasios fragmentą , kaip mūsų Minčių Derintoją . Todėl ir puikuotis savuoju intelektu , nepažystant savo Auščiausiojo Kūrėjo , kuris tave formuoja visą gyvenimą kaip asmenybę , kad taptum nemirtina siela - būtų didelė tuštybė . Tikrasis intelektas , tikrasis IQ yra kuriamas tik sąjungoje su Dievo Dvasia , Dievo Tėvo dvasia , kuri su mūsu protu kuria nemirtingąją sielą . Ir kiek to intelekto reikės tolesnėje mūsų sielos egzistencijoje , niekas nieko gerai nežino . Bet yra tikrai žinoma , kad be meilės savo artimui , be meilės Dievui Tėvui , tu mielas žmogau nesukursi tikrai nemirtingos sielos . O jeigu tavasis gyvenimas , kad ir labai aukšto intelekto , užsibaigs tik smėlio kauburėliu , tai kas tau iš to gyvenimo , kas tau iš to aukštojo egoistinio IQ . Juk žmogus savo prigimtimi potencionaliai yra nemirtinga esybė , bet ką jis pasirinks aktualiai , tai jau visai kitas klausimas . Ar žmogus , jau čia žemėje , vystysis kaip dvasias - siela , ar jis ir toliau liks tik labai aukšto intelekto ,dvikojė homo sapiens esybė . Mūsų sielos evoliucija , mielieji , yra visų svarbiausia . Auginkime tik savąją sielą , ir turėsime tikrą ir patikimą dokumentą , kuris turi potencialią galimybę atverti dangaus vartus .
Šiandieną mes į save ir net į visą žmoniją žiūrėkime , ne kaip į gražius dvikojus padarus , bet kaip į nuostabias sielas , kurios gali augti ir tobulėti , nes su mumis yra paties Kūrėjo dvasia - Dievo Tėvo dvasia . Mūsų sielų tolesniam vystymui yra sukurtos ir paruoštos visos dangaus karalystės , jeigu tik mūsų protas su šiandienos intelektu suvoks tą tikslą , į kurį veda mūsų dieviškasis Minčių derintojas .
Tobuliausiai suprantamas tikslas ir viso žemiško gyvenimo prasmė , yra „dieviškoji esmė, nes ji yra tobuliausias veikimas ir pirmoji tiesa“ . Todėl ir visa mūsų žmogiškoji veikla , visa dvasinė veikla ir intelektualioji veikla bus labiausiai tobula tik tada , jeigu ji sieks suprasti dievišką esmę per kurią yra surandamas KELIAS į TIESĄ ir ŠVIESĄ . Ir tada žmogaus laimė ir net visos žmonijos didžiausią laimė gali tęstis amžinai , jeigu tik mes savo valią pajungsime dieviškųjų tiesų suradimui , supratimui ir išpažinimui . O šis URANTIJOS forumas kaip tik ir yra sukurtas dieviškų tiesų suradimui ir skleidimui , kad visi norintys augti siela ir dvasia rastų savo sielai atgaivos žodžius . Šių atgaivos žodžių ieškokime tik URANTIJOS apreiškimuose ir gražiausiame leidinyje KALBU JUMS VĖL .


Petras
2008-11-22 21:01:17



Gebėjimas rašyti yra, ir tai jau neblogai. Esame peržengę formalią ribą visi be išimties.

valiooo!
2008-11-21 10:29:16



Yra skirtumas tarp pavienių teisingų faktų žinojimo ir esmės suvokimo, kada daug informacijos susiejama į darnią ir vieningą sistemą, o gyvenimas turi kryptį tikslą vertybes ir pastovų ėjima tuo keliu.

Vaidas
2008-11-21 09:32:54



O hidi kalba pažink save bus अपने आप को पता है
O hebrajų - מכיר את עצמך

Kiek daug as zinau
2008-11-21 09:12:30



Žmogau, einantysis gyvenimo keliu, konstatavimas kad yra toks psichologų pripažintas dėsningumas nieko neteisia, bet leidžia tau pačiam atpažinti save. Man kaip klausei tai negalioja, aš dalinuosi žiniomis kad padėčiau kitiems gyventi laimingai, be iliuzijų, ir taip kaip jie nori (sielos prasme). Dar galėčiau patarti, kad didelė tikimybė kad stabilios moralinės sistemos neturintys paaugliai susidūrę su kokia nors santvarka ar tvarkingai veikiančia sistema pradeda ją keikti (pulti), nes jiems atrodo kad ji (ta sistema) griauna jų pačių pasaulėžiūrą. Neseniai vienoje temoje kaip tik rašėme, kaip net žmogui kankinantis su savo nuostatomis, keistis jam atrodo dar skausmingiau.
Šioje svetainėje yra dalinamasi išmintimi, šviesa, meile, kaip nugyventi šį gyvenimą harmoningai, ir būti tikruoju savimi, be visokių net nesąmoningų įpročių. Tu galėtum sąmoningai pasirinkti jeigu tau šviesos nereikia, gali išeiti. O tai kad tu rašinėji pavienius faktus BE ESMĖS, tai niekam tai nėra reikalinga. Nebent intelektualioms papūgoms. Kad ir sekančiame komentare yra pateikta visuomenės mažumos įvertinimas, bet be jokio susiejimo, be jokio kryptingumo. Turbūt tai yra problema tų žmonių, kurie prisiskaito, prisidomi faktų, ir net nebežino ką su jais daryti. Tada pasispjaudo jais tai šen tai ten, tarsi iš vidaus prašydami patarimo ir nuraminimo. Bet patys net nesuvokdami savęs. Taigi, Temes Nosce (lot. pažink save). Myliu. Sudie.

Vaidas
2008-11-20 16:14:06



Protinis atsilikimas skirstomas į lengvą, vidutinį ir sunkų:
Lengvas protinis atsilikimas (debilumas). Tokių vaikų IQ yra 50 - 70. Šį protinį atsilikimą sunku diagnozuoti, ypač atskirti nuo apleistų, neauklėjamų, lėtinėmis ligomis sergančių vaikų. Debilai buityje paprastai būna normalūs, tačiau sumažėjęs jų gebėjimas mokytis. Jie nesugeba abstrakčiai mąstyti, neturi savikritikos, yra egocentriški, nesuvaldo savo potraukių, tačiau lengvai pasiduoda kitų įtakai. Tokiem žmonėm išduodamas vairuotojo pažymėjimas, jiem leidžiama tuoktis, teismo atveju jie yra pakaltinami.
Vidutinis protinis atsilikimas (imbecilumas). Jų IQ yra 35 - 40. Tokie vaikai visiškai nesugeba abstrakčiai mąstyti, skaičiuoti, tačiau kartais gali išmokti rašyti bei skaityti. Imbecilų atmintis - trumpalaikė, mechaninė, jie nekoncentruoja dėmesio. Kartais gali būti grubūs, egocentriški. Gali išmokti paprastą darbą ir dirbti jį su priežiūra. Imbecilai atleidžiami nuo karinės tarnybos, yra nepakaltinami, jiem neišduodamas vairuotojo pažymėjimas, neleidžiama tuoktis.
Sunkus protinis atsilikimas (idiotija). Šių asmenų IQ yra 20 - 35 ir mažiau. Visos jų protinės operacijos yra sutrikusios. Jie neišmoksta kalbėti (nesuprantamai pasako vos keletą žodžių), jų veiksmai - nevalingi, impulsyvūs. Jie visiškai nepasirūpina savimi, neturi maitinimosi, higienos įgūdžių. Formali riba tarp imbecilumo ir idiotijos yra gebėjimas išmokti rašyti. Tokiem žmonėm reikia nuolatinės slaugos ir priežiūros.

pažink save
2008-11-20 14:55:01



Imbecilai pasirodo ir teisti geba. :) "Yra toks elgesys kai žmonės kuonors tiki, bet ir abejoja, ir tuomet jie kalba apie tai kitiems kad kai jis itikins kitus jie parems jį morališkai ar kaip" Pasižiūrėk į veidrodį. nepanašu į tave? :) Ar ne tuo čia tik ir užsiimate čia, UK - jungtinėje imbecilų karalystėje? :)

;)
2008-11-20 13:45:44



Susigniūžęs baimėje pyksti ant tų kurie mato kiaurai per tavo klaidas, ir neparemia tavo klaidingo supratimo? Yra toks elgesys kai žmonės kuonors tiki, bet ir abejoja, ir tuomet jie kalba apie tai kitiems kad kai jis itikins kitus jie parems jį morališkai ar kaip. Ir štai kai kiti savo laisva valia ir savo supratimu neparemia tavęs, tai tu pyksti ir atsiriboji nuo jų, nuo žmonių kurie yra lygiai tokie pat Tėvo vaikai kaip ir tu pats. Tai ar nereikia tau paprastesnių knygučių paieškoti ir daug geriau ir laimingesnis gyvensi. O dabar, ar tu tikrai nori smerkti kitus, ar tau tai patinka? Ar tu džiūgauji iš sielos gelmių pasityčiodamas iš kitų? Myliu. Sudie.

Vaidas
2008-11-20 09:01:42



Štai ir turime pirmąjį homo imbecilus prie kabliuko.

Rybakas
2008-11-19 14:55:06



Paskaičiau to ilgo tekso pradžią (paprastai jei kas atkopijuoja ar prirašo kokį įsikibimą tai neturi arba savo nuomonės ar platesnio suvokimo) na ir jau pačiose pirmose eilutėse rašoma kad visi nori dominuoti - tai netiesa. Visi daro tai kas jiems patinka, jiems nerūpi valdymas, ar dominavimas. Tai del šių požymiu, o dar ir bijantis vardą rašyti, tai visai nevertas laiko tekstas iš požymių atrodo, o tuo labiau galbūt net kenkiantis, užprogramuojantis žmones pagal iškraipytą tikrovės suvokimą.

Vaidas
2008-11-19 11:34:33




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal