Forumas: temos peržiūra
Algimanto pamokomasis žodis – Tai štai, mano mylimieji, Dvasinis Mokytojas yra Druska Evoliucijai. – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, 2025 01 25, Romainiuose
Mano vardas Algimantas. Sakau jums, tiems, kurie žiūrite mane tavo televizijoje. Aš ruošiu Dvasinius Mokytojus – ruošiu, kadangi Dvasinis Mokytojas yra Evoliucijos Druska, suteikia Evoliuciniam Procesui skonį, ir, kita vertus, druska ir išsaugo maistą. Dvasinis Mokytojas išsaugo Evoliuciją kartų kartoms, žengiant nežinia kur – jeigu nėra Dvasinio Mokytojo – be jokios krypties. Tik Dvasinis Mokytojas suteikia kryptį – kryptį visai Kūrėjo numatytai Evoliucijai šitame pasaulyje tarp pačių žemiausių Kūrėjo Dvasinės Šeimos Vaikų – mirtingųjų – dar turinčių materialų pavidalą, dar turinčių daugybę baimių – baimių – kylančių viduje – pasąmonėje – sąmonės lygiu net ir nejaučiamų, bet atitinkamom aplinkybėm ta baimė iškyla. Štai šneka – Karas! Karas! Karas! Ruoškitės! – iškart sukelia žmogui nerimo, baimės. Dėl ko? Dėl štai šito išorinio pavidalo, kad jisai gali žūti, krentant bomboms, sprogstant įvairioms raketoms, taip – žmogus bijo prarasti štai šitą materialų pavidalą.
Savisaugos instinktas būdingas visiems gyvūnams. Žmogus taip pat yra gyvulys, tai, kaip Aristotelis pasakė – visuomeninis gyvulys. Gyvuliai nebūna visuomeniniai. Gyvuliai gyvena bandomis – bandomis. Banda turi vedlį – turi vedlį. Jeigu tai yra laukinės bandos, kaimenės, natūralu, yra ir vedlys – stipriausias, ir ne tik fiziškai, bet ir savo proto supratimais. Dėl to jis sugeba tą kaimenę vesti ten, kur jai bus maisto, kur gali ji išlikti. Žmogus lygiai taip pat stengiasi, kad ta civilizacijos mažytė mažytė atkarpėlė, nueita šitame pasaulyje – o žmogus gyvena šitame pasaulyje jau vieną milijoną metų – bet čia yra mažytė mažytė atkarpėlė. Evoliucija pabaigos neturi, jeigu jinai turi vedlius, taip. Jeigu vedlių nėra – žmonija pasimetusi, neigia Kūrėjo buvimą, maištauja prieš Kūrėją, taip. Šita žmonija gali būti aukštesnių dvasinių Sūnų ir Dukrų veiksmais, įgyvendinant Aukštesnės Vyresnybės priimtus dekretus, pašalinta iš šito pasaulio, kaip nepavykęs Evoliucijos eksperimentas, ir tada tie žmonės, likę be vedlių, išsinaikina, tiesiog išsižudo per kartų kartas. Tai nėra specialiai sunaikinimas žmonijos, ne, bet be Dvasinio Mokytojo ji išlikti negali – ji išsinaikins. Pats Kūrėjas atšaukia Savo dvasinį Paslaptingąjį Pagalbininką iš tokių mirtingųjų proto. Natūralu – nėra šviesių minčių, teiginių, ir paties vedimo iš Kūrėjo, teikiamo iš vidaus kiekvienam mirtingajam, tai tie sprendimai būna vis žiauresni, savanaudiškesni, ir tada įsigali iš tikrųjų – fizine prasme – stipriausi. Bet žmonijos kiekviena nauja karta, degraduojant protui, degraduos ir biologiškai gyva ląstelė – anatomiškai – ir tuo pačiu trumpės gyvenimo trukmė. Aišku, visa šita aplinka atsiduos savo kūno išsaugojimo baimei, ir tuo pačiu kils konfliktai, kad gali tave sunaikinti, reikėtų tau su kažkuo tai susijungti, nes vienas nepajėgus apsisaugoti. Tai štai, tie dariniai, kaip valstybės, tada jau pradeda ieškoti galimybių apsiginti – organizuoja įvairius blokus su kitomis valstybėmis, kuria ginklus kuo žiauresnius kol dar turi resursų, ir kol dar turi supratimo. Bet su kiekviena karta tas supratimas menkės be Dvasinių Mokytojų ir ypač be Minties Derintojo, veikiančio per pasąmonę žmogaus protą, jį šviesinant, jokios idėjos, kokios buvo šiais civilizaciniais etapais Urantijoje, mūsų planetoje, tokios idėjos nebepasikartos, nes daugybę idėjų žmogus gavo iš Minties Derintojo, tik jas panaudojo piktam – panaudojo ne tam, kam buvo numatyta – Kūrėjo numatyta – visų Šviesos labui, visų Gerovei. Todėl atsirado tų idėjų pritaikymas ginklams, net ir bankiniai susivienijimai, kreditavimai, tai yra žmogaus patogumui sumanyti, o dabar panaudojami kaip pavergimo priemonė – pavergimo – nes bankai valdo visą finansinę sistemą. Bankai valdo! Ne valstybės!
Štai mūsų planeta, patyrusi maištą prieš Kūrėją prieš du šimtus tūkstančių metų, o Jėzus tiktai prieš du tūkstančius metų užbaigė šitą maištą, tuo tarpu iš šaknų ataugos ir toliau tęsia naikinančią civilizaciją politiką, kurią įgyvendina karais, įgyvendina degraduojant žmogaus mąstymui, ir žeminant virpesius į žemesnį dažnį atsirandančiomis naujomis ligomis. Ir tie gaisrai, kurie kyla Jungtinėse Valstijose, tai nėra padegimas, kaip čia mėgina paaiškinti – padegė keliose vietose, ne. Čia kylantys dalykai dėl to, kad žmogaus žemo dažnio energiniai virpesiai stabdo natūralų net ir planetos evoliucinį judėjimą, koks jis vyksta ir planetos viduje – karščio milžiniškas spaudimas, judėjimas iškylantis ir drebėjimais. Dabar Niujorke įvykęs drebėjimas, net dangoraižiai jau susvyravo – tai dėl to žmogaus ir veikla, ir ypač savanaudiškumas, turi tiesioginio poveikio klimato formavimuisi planetoje – būtent žmogaus energinių virpesių sklaida. O veikla tai – tas gobšumas, pumpuojant dujas, siurbiant naftą, atsiranda tos milžiniškos ertmės, kurios šiaip tai užpildomos ir nafta, ir dujomis, ir neleidžia žemės plutai išjudėti taip staiga. O tas gobšumas – dėl pelno, savanaudiško pelno, ne visumos labui, bet vardan savo klano, šitas ertmes, jie net negalvoja, kad padaro tas ertmes siurbdami naftą, dujas pumpuodami. Štai tada atsiranda plutos sujudėjimas O kas yra žemės drebėjimas? Tai – plutos sujudėjimas dėl savanaudiškos veiklos didele dalimi. Potvyniai, taip, milžiniški tornado, viesulai – dėl žmogaus žemų energinių virpesių. Visa tai yra – A B C – dvasiniame kelyje. Be Dvasinio Mokytojo tai tiktai stiprės, stichinės nelaimės augs! Kaip jūs šito nesuvokiate tie, kurie žiūrite, ne urantai?! Urantai šituos mano mokymus puikiai ima įsisavinti, ir tai tiesiog atsispindi jų maldose. Nuostabus, gyvas harmonijos su Kūrėju pasireiškimas – pasireiškimas iš jų kiekvieno Širdies – dvasinės asmenybės. Mes esame jau dabar dvasios! Kitiems dar tolimas kelias laukia iki tokios sampratos savo viduje. Urantai jau tą patiria, kad jie yra dvasios – amžinos – asmenybės – Kūrėjo sūnūs ir dukros. Štai ta Šviesa turi būti visoje žmonijoje.
Štai dėl to aš ir esu Kūrėjo Ambasadorius šitai planetai ir Jėzaus – Šeimininko Sūnaus Kūrėjo – ir jo partnerės Dukros Kūrėjos – Nebadonijos – apaštalas taip pat šitai planetai, kad aiškinčiau visiems – visiems – ir Trampui, ir Putinui, ir Nausėdai, ir ten kažkokiam Kinijos komunistų partijos lyderiui, ir Šiaurės Korėjos komunistų partijos lyderiui – ir jiems aš esu šitame pasaulyje, kad aiškinčiau – Mielieji, nustokite tą savo iliuzinį žaidimą! Nustokite! Atverkite savo Širdį Kūrėjui, nesvarbu, kokia jūs išraiška Jį galite priimti. – Net ir ateistai, komunistai gali žiūrėti, kaip į Aukščiausią Dvasinę Jėgą. Dvasinę dėl to, kad jie nemato jos, bet mato pasireiškimą aplinkoje. Yra jūsų rankose – kai kurių – ginklai, atominės bombos. Iš kur jūs išmokote suskaldyti atomą? Iš kur? Iš Kūrėjo Energijos jums buvo tos mintys suteiktos, na, ne jums asmeniškai, bet jūsų šalies tiems Kūrėjo Vaikams, kurie mokslinėje srityje dirba. Štai jie sugebėjo tą padaryti, kad Kūrėjas perteikia per Savo Dvasią – Minties Derintoją – idėją panaudoti šitą atomo suskaldymą taikos tikslu visų gerbūviui. Įsivaizduokite, atominė elektrinė – tai yra pati pigiausia elektra ir saugiausia, bet jūs saugumo neužtikrinate dėl to, kad neišmanote, kaip tą padaryti. Baltarusiai pasistatė atominę elektrinę netoli Lietuvos, jau yra didžiausia baimė – baimė viduje. Jeigu ten atsitiks kažkas? Čia ateis radiacija į Lietuvą! Kas bus su ta Lietuva? Koks jisai blogas! Jis jau dabar kalba apie antrą atominės elektrinės statybą – antrą – nes neužtenka energijos, nes tą pačią energiją iš Baltarusijos per kitus ir pati Lietuva perka. Tiesiogiai pirkti neišdrįso! Europos Sąjunga įveda sankcijas įvairias. Pati Europos Sąjunga perka iš Rusijos dujas, naftą. Štai iliuziniai žaidimai, mulkinant žmogų. O Dvasinis Mokytojas apjungia per Kūrėją visus – ir Putiną, ir Nausėdą, ir Trampą, ir Lukašenką, ir Zelenskį, visus žydus – viską apjungia į vieną visų Kūrėjo Vaikų bendrą Šeimą kūrinijoje! Šita planeta yra aguonos grūdelis! O kūrinija – tai yra neaprėpiama mūsų net protu, ne tik kad žvilgsniu, protu mes tokių mastelių negalime įsivaizduoti, o ji dar plečiama. Įsivaizduokite! O mes, urantai, esame net Ištakos Naujo Visatos Amžiaus, kai dar šitam užbaigti prireiks milijardų metų. Dar daugybė planetų net neapgyvendintos ir mūsų Vietinėje Sistemoje, Satanijos Sistemoje, kuri po maišto jau vėl sugrįžo į ištikimų Vietinių Sistemų šeimos dalį. Liuciferis, Šėtonas – buvę dvasiniai vedliai, dvasiniai mokytojai Satanijos Sistemoje nušalinti. Dabar Lanaforgas, kuris du kartus maištu buvo patikrintas – jo ištikimybė Kūrėjui patikrinta. Jis liko ištikimas! Štai jis vadovauja Satanijos Sistemai, bet ji dar neturi pilnai apgyvendintų – kokį numato Kūrėjo Evoliucinis Planas – visų planetų mirtingaisiais. O mirtingieji ir po apgyvendinimo – tai yra įterpus gyvybės plazmą – vystosi šimtais milijonų metų, kol iš tos gyvybės plazmos atsiranda toji gyvybės kategorija asmenybės lygiu, kur laisva valia priiminėja sprendimus. Štai urantai yra Naujojo Visatos Amžiaus Ištakos – tiktai Ištakos. Pats Visatos Naujasis Amžius ateis dar negreitai. O dėl ko mes esame Ištakos Naujo Visatos Amžiaus? Dėl to, kad mes garbiname – vieninteliai visoje kūrinijoje! – Rojaus Trejybę ir Visuminę Dievybę AŠ ESU – Keturis Šaltinius ir Centrus – o dar turime materialų pavidalą, net iš jo neišsilaisvinę. Štai, kokia yra Šviesa – iš Kūrėjo – jau urantų Širdyje. Štai toks mąstymas, o svarbiausia patyrimas – Kūrėjo patyrimas viduje – būsena tą paliudijant, ir pradeda palaipsniui sustyguoti visų stichinių jėgų darnų pasireiškimą šitoje planetoje – darnų – koks yra Kūrėjo sumanytas Evoliuciniame Plane, kad nebūtų jokių žemės drebėjimų, jokių audrų, jokių musoninių liūčių, jokių potvynių, jokių speigų, ir pūgų, jokių sausrų, kad būtų normalus visoje planetoje klimatas, užtikrinantis žmogui gerbūvį – šitam fiziniam pavidalui – patogų ir tuo pačiu neprimetantį išorinių papildomų problemų – kaip čia sušildyti namą, butą ir užmokėti už šildymą sąskaitą.
Tokių problemų ateityje nebus iš viso, nes pinigų nebus, nebus poreikio pinigams. Bus Brolystė, atradus Kūrėją savo viduje, ir bendradarbiavimas tarp visų ir visumos labui. Tai kiekvienas norės įnešti savo indėlį, kad būtų visiems gyvenamas būstas ne tokiuose blokiniuose namuose iš netinkamų apgyvendinimui statybinių medžiagų pastatytų – dirbtinių, cheminių. Štai po gaisro, kada pasižiūriu, kas lieka Los Andžele. Tuščia! Viskas sudega! Nors aiškina, kad tos medžiagos yra nedegios. Nieko nelieka! Tiesiog, kaip dykuma! Ten, kur nedegios medžiagos, tai išlieka sienos, išlieka tam tikri statiniai, tik jie jau netinkami gyvenimui, bet išlieka, o čia nieko neišlieka – tuščia, lygu iki pat pamatų – pamatai tinka.
Tai štai, mano mylimieji, Dvasinis Mokytojas yra Druska Evoliucijai. Be Dvasinio Mokytojo – nė iš vietos!
Telydi mus Kūrėjo Ramybė ir Palaima.
Su Meile, Violeta (Ukmergė)
2025-01-27 21:11:26