Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

AŠ ESU mokymas apie šiuolaikinės civilizacijos modernias priemones — kiek jos atitinka Evoliucinį Planą. Kaunas-Romainiai, 2025 01 28. 10 val..58 min.

AŠ ESU mokymas apie šiuolaikinės civilizacijos modernias priemones — kiek jos atitinka Evoliucinį Planą. Kaunas-Romainiai, 2025 01 28. 10 val..58 min.

Algimantas — Mano Tėve, Amžinoji Motina, Begaline Motina, AŠ ESU, aš garbinu ir šlovinu Tave, nes Tavoji Šlovė ir Garbė yra patiriama būsena energine išraiška, ir tokioje būsenoje Tavasis vaikas tampa orus, ir netgi toks, kokį sumanei Tu kaip Savo Atvaizdą Tavojoje kūrinijos Šeimoje savojoje aplinkoje.
Man labai dažnai iškyla klausimas, kada aš iš aplinkos girdžiu, kokius nors nuolat peršamus teiginius, kurie kaip kažkoks stebuklas turėtų padėti pagerinti padėtį gamtoje, visuomenėje, žmonijoje, civilizacijoje, tokius, kaip vėjo energinės elektrinės, elektromobiliai, robotai, dirbtinis intelektas, kompiuterinės programos, skaitmenizavimas, nuotolinis darbas ar mokymasis, ar dirbtinės sukurtos ląstelės tariamo klonavimo būdu. Kas tai — Tavosios Evoliucijos pažanga ar pražanga? Man visa tai panašu į pražangą, o ne į pažangą. Jeigu Tu suteiktum man paaiškinimą, aš jį pateikčiau ir kitiems Tavo vaikams, mano dvasiniams broliams ir sesėms.
AŠ ESU — Mano mylimas Sūnau, esu Aš AŠ ESU, kaip Tu apibūdini Mane — Visuminė Dievybė — Savyje talpinanti viską — net Absoliutus — Dievybės, Beribį, ir Visuotinį — tuo pačiu ir Rojaus Trejybės Tris Šaltinius ir Centrus — Tokia Manoji apimtis! Manęs suvokti neįmanoma jokiam tvariniui, nes yra per didelė apimtis nematomame ir nesuvokiamame Horizonte jūsų protui — net tam, kuris bus jums — mirtingiesiems — pasiekus savo gimtuosius namus — Rojų — ir jums stovint betarpiškoje Kūrėjo — Rojaus Trejybės-AŠ ESU — akivaizdoje. Artimesnė pažintis su Manimi jums bus prieinama tik dar tolimesnėje Amžinybės Ateityje!
Tavo jaučiamas neigiamas požiūris į Mano Evoliucijoje vis stipriau pasireiškiančius tavo paminėtus dabartinio laikmečio aspektus tikrai yra pagrįstas — dabartinei civilizacijai tiek degradavus dvasiniu požiūriu, kad visos tokios taip stipriai propaguojamos ir be atodairos diegiamos priemonės jus vis labiau pavers įkaitais, kurie neturės jokių galimybių apsiginti, nes nebebus likusių — net ir dabar taip sumažėjusių — tiesioginių žmonių tarpusavio ryšių ir santykių, kurie po kelių kartų bus suvokiami kaip visiškai nesuprantami ir neegzistavę. Dėl to jūs visiškai prarasite bet kokio nuoširdaus bendravimo įgūdžius, o tai sukels jums tik didesnį nepasitikėjimą vienų kitais, todėl skaitmenizacija ir robotizavimas jums bus priimtinesnis bendravimas be akivaizdaus ryšio su kitu mirtinguoju. Jūsų žodynas taip pat keisis, grožio sąvokos, ar gėrio apibūdinimas nustos jus jaudinti iš viso, vis daugiau jus pasiglemž mechanizmų — veikiančių jūsų aplinkoje — išplitimas ir jūsų asmeninis santykis su tokia aplinka. Tačiau tokios aplinkos sutrikimas net dėl programinės klaidos, kuri įvyks, nes ji — sukurta netobulo ir klystančio mirtingojo savanaudiško gyvulinio proto — tiesiog negali veikti be sutrikimų, tada chaosas apims jau visus, patekusius į tomis programomis ir tais prietaisais besinaudojančius mirtinguosius. O tuo labiau, kad tokie mirtingieji bus vis labiau didesniu mastu izoliuoti ir visiškai netekę draugiškų ryšių, todėl net ir draugystės, kokią jūs šiandien kai kurie iš jūsų dar patiriate, nebebus, todėl netikėtai kilusio streso, kuris pasireikš jūsų centrinėje nervų sistemoje, niekas nepadės jums apraminti. Net ir tas — tariamas — patogumas jūsų materialiam kūnui dėl įsiviešpatavusių robotizmo apraiškų, jums nebeteiks tiek džiaugsmo ir pasitenkinimo, kokį šiandien dar teikia. Jūsų mąstymas ir proto veikla bus pasukta jums nepastebimu vektoriumi visame pasaulyje — maišto prieš Mane vektoriumi, pažeidžiančiu Manąjį Evoliucinio Plano Vektorių — Evoliucija turi būti atremta į Mano Pagrindą — į MANE! Visa, kas bus pasiekta be Manęs, turės būtinai išnykti, tik tam prireiks dar daugiau laiko negu jūs nebūtumėte visų šių programų prikūrę ir įdiegę — Mano sumanytai civilizacijai atitolinti.
O kodėl taip atsitiks, tau gali kilti klausimas? Todėl, kad dabartiniame civilizacijos pasaulyje vis daugiau jūsų šalių vedliais paskiriami ar tariamai išrenkami vedlio charakterio savybių visiškai neturintys, ir gyvenantys vien tik savanaudiškų interesų materialioje ar intelektualioje sferoje save išreiškiantys gudrūs, bet negeranoriški ir nenuoširdūs Manieji vaikai. Todėl, kada jie užima atitinkamo statuso visuomenėje ar politinėje struktūroje postą, kurio dėka gali savo lygiu pritaikyti to posto jam suteikiamą galią ir valdžią, visada mintis lieka tik asmeninis savanaudiškumas. Jeigu jam vienam savo interesus — labai savanaudiškus ir kenksmingus Mano Evoliuciniam Planui — pasiekti sunku, tada suranda atitinkamo mąstymo ir panašaus siekio bendrininką, ar kelis, o esant keliems, kyla tarpusavio interesų suderinimas. Išgirdus kitų sampratas apie bendrus siekius, kyla daugiau minčių aptarimų dėl tokių siekių ir interesų įgyvendinimo, ir tuo pačiu sukuriamas tam tikras minčių tinklas, kuriame gali atsirasti ir tokios idėjos, kurios yra perteiktos Manosios dvasios — Minties Derintojo — tik nesuvoktos iki galo, kaip jas perteikė Minties Derintojas jų pasąmonei, ruošiant jų protą pasireiškimui po iškeliavimo iš Urantijos ir pažadinimo morontiniame pavidale. Tad jų sąmonę pasiekęs iš pasąmonės fragmentuotas idėjos supratimas įgauna iškreiptą idėją, o ne Minties Derintojo suteiktą su visu jos įgyvendinimo kontekstu visų Gerovei. Informacinių technologijų sferoje dirbantys Mano vaikai savo intelekto lygį labai išvysto kryptingai materialioje ir intelektualioje sferoje, panašiai, kaip ir kitų intelektualių sferų atstovai, tokie, kaip mokslininkai, konstruktoriai, inžinieriai, architektai, dizaineriai, todėl jų sumanytos idėjos taip pat gali būti jiems teikiamos Manosios dvasios — Minties Derintojo — ir jos taip pat lieka neatremtos į Mane, nes tokių sferų dirbantieji dirba be Manęs, net nemąstydami iš viso, kad Aš esu realus, nes niekas Manojo egzistavimo įrodymų jiems pakankamai įtikinamų ne tik nepateikė, bet jų pateikti ir negali, nes Manęs gi NĖRA! Štai dėl to ir Mano teikiamas per Minties Derintoją iškreipiamas idėjas, mintis, mokymus, tik nuotrupomis pasiekusiomis sąmonės lygį, pradedama jas vis labiau vystyti iki atitinkamos jau jūsų civilizacijoje pritaikomos idėjos. Tai būtų panašu, kaip iš nedidelio dramblio ausies nuotraukos fragmento mėgintų nustatyti, kas gi tai yra, ir koks yra didesnis darinys, iš kurio yra šis nuotraukos fragmentas. Klaida yra neišvengiama! Tačiau idėjos fragmentas atitinkamame intelektualiai mąstančiame prote leidžia jam, savo samprata, ieškoti sprendimo, ar sprendimų, tarp kurių ir gimsta tos idėjos, kurios randa pritaikymą dabartinėje civilizacijoje. Lygiai taip jūs ir pradedate kurti tokias programas, kurios jums jau prieinamos plačiu mastu — internetas, telefonai, kompiuteriai, vakcinos, automobiliai, lėktuvai, radijas, televizija, o dabar vis labiau peršami elektra varomi automobiliai, motociklai, mopedai, dviračiai, net nemąstant, kiek kenksminga jų baterijų gamyba ir jų jau išnaudotų sunaikinimas, ir gamtos užteršimas, o atominių-branduolinių atliekų sunaikinimui net pačios idėjos nėra, todėl niekas ir nesuvokia, kaip apsaugoti nuo radiacijos sklaidos atidirbtas branduolines atliekas. Ką tai rodo? Be Manęs, atrasto viduje, jūs savo samprata prikūrę nevisaverčių idėjų, ir turėdami savanaudiškų siekių, materialia ir intelektualia samprata, pradedate įdiegti jas net nemąstydami apie tolimesnes pasekmes visuomenei, žmonijai, ir jums patiems, kurie priimate tokius sprendimus tokias įdėjas įgyvendinti. Todėl ir džiaugiatės, kad sukūrėte dirbtinio intelekto valdomus lėktuvus, kurie žudo jūsų dvasinius brolius ir seses. Ar jie yra blogesni už jus, kad žudote, kai Aš juos lygiai taip, kaip ir jus, glaudžiu prie Savęs? Jūsų mąstymas yra ribotas, nes Proto Šaltinis ir Centras esu AŠ, kurį jūs nustūmėte į šalį savojoje savanaudiškoje veikloje ir gyvenime— bet argi jūs galite MANE išstumti iš Evoliucinio Proceso? Dėl to dabartiniu metu ir nesutariate su kaimynais, ar net tarpusavyje, o ateityje tokie konfliktai bus aštresni ir žiauresni. O jūs būsite kaip išgaravę upeliai, be vandens, be žmogiškųjų jausmų, nors aplink save turėsite gausybę daiktų, robotų, patogumų, kelionių, pramogų, tuo pačiu ir visa tai lydinčių pagausėjusių gamtos stichijų siautimo ir pasireiškimo potvyniais, gaisrais, pūgomis, šalčiais, karščiais, sausromis, nusekusiais vandenimis, vis didesniu gausėjimu avarijų keliuose, ore, vandenyje — jūsų gyvenime be Laimės ir Ramybės iš Manęs!
Nors kiek giliau žvelgiančiam jūsų protui yra akivaizdu, kad be Manęs tokios civilizacijos Laivas nuskęs — jis jau skęsta! Tik šį skendimą užkloja materialios išraiškos gausa bei žalinga liberalizmo ideologija, nukreipta prieš Mano Evoliucinį Planą. Jūs turite Mano jums padovanotą Laisvą valią, ir net AŠ negaliu jos pažeisti, todėl ir veikiu per tave kaip per Savo Ambasadorių ir Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, Jėzaus, ir jo Partnerės, Mano Dukros Kūrėjos, Nebadonijos, Apaštalą Urantijos Planetai, kad Manoji Šviesa pasiektų ir kitus Manuosius vaikus, kad ir šie atsigręžtų į Mane, kuris esu ir jų viduje. Būtent tave ir vedu iš vidaus taip, kad tinkamu Laiku tavasis pasireiškimas taptų prieinamas Mano paruoštoje tavajam platesniam veikimui Arenoje.
Algimantas — Ačiū Tau už tokį paaiškinimą. Manoji valia yra sulieta su Tavąja, o taip pat su Tėvo, Amžinosios Motinos, ir Begalinės Motinos valia.

Algimantas
2025-01-28 11:45:39

Komentarai

Dažnai pati sau mąstydavau šia tema, kuria mokymą suteikė AŠ ESU. Nori nenori, bet visos tos modernios priemonės taip įkyriai dargi brukamos, paliečia kiekvieną. Bet ne kiekvienas jomis patenkintas, o dėl to neretai ir išjuokiamas. Bet labai gerai Algimantas uždavė klausimą Kūrėjui – pažanga tai ar pražanga? Oi, kaip man patiko šis klausimas. Beveik toks pats žodžių skambesys, vos viena raide tesiskiria, o reikšmės – kaip diena ir naktis, skirtingos. Deja, pasaulis mato pažangą, ir vos vieni kiti – pražangą.
Iš tiesų verčiantis susimąstyti AŠ ESU mokymas. Bet nesusimąstys gi tas, kas be atodairos tas priemones diegia, susimąstys giliau tik tas, kas AŠ ESU mokymus klauso. Todėl ir ne tas pats urantui tai, kad kelioms kartoms praėjus, jos nebeatpažins elementarių žmogiškų santykių. Naujų kartų nejaudins grožio ir gėrio sąvokos, o mąstymą pasisavins technologijos. Štai apie kokią žmonijos nelaimę perspėja AŠ ESU.

Dar praeitą vasarą man papasakojo apie Europos Sąjungos finansuojamus kursus, į kuriuos užsiregistravęs, gali gauti berods penkių šimtų eurų vertės kursus, na ir mokytis pasirinktą profesiją-kursus. Kodėl gi ne, pamaniau. Europos Sąjungos, tai Europos Sąjungos. Kompiuterines žinias praplėsti neprošal, galima pabandyti. Įsivaizdavau kaip sėdžiu mokinio – suole – ir plečiu savo žinias, kurios visada pravers darbe, kokiame tektų dirbti, čia gi kompiuterinės žinios, jos gi visur bus naudingos dabartiniame skaitmeniniame amžiuje. Deja, bet mano viltys greitai sudužo. Mokinio suolo paragauti neteks, nes be to, kad į tuos kursus nelengva patekti, dargi, mokymai vyksta – n-u-o-t-o-l-i-n-i-u – būdu. Senamade, sako man, ir dar kitokiais visokiais pavadinimais, registruokis gi. Dabar visi per Teams‘us dirba.
Taip, nesunku iš senamadės pavirsti naujamadiška. Bet niekas manęs neįtikins, kad nuotolinis mokymasis yra pažangesnis už mokymąsi gyvai. Būtent dėl to, kad nuotolinis bendravimas tapęs toks populiarus, kaimynas su kaimynu nesikalba, šeimose nesikalba, mokyklose nesutaria, darbuose kovoja. Ir taip yra dėl to, kad niekas nenori žvelgti vienas į kito akis gyvai, nes ir jos slepia, baimę.
Kai buvau maža, pamenu buvo taip įprasta mintis užsirašinėti į užrašų knygutę. Ir vis naujos ir naujos tos užrašų knygutės gimdavo, nes ir mintys gimdavo, gyvenant ne technologijomis perpildytoje aplinkoje, o bėgiojant mums vaikams po kiemą, žaidžiant, bendraujant vieniems su kitais – gyvai. Dabar vaikai nežino kam reikalingos užrašų knygutės išviso. Pamenu, sąsiuviniuose – patys – braižydavome lenteles ir jas užpildydavome norimu turiniu, priklausomai nuo to, kam tos lentelės buvo paskirtos. Dabar gi, parduotuvėse guli primarginti sąsiuviniai, jau paruošti, kad tik vaikui kuo mažiau reikėtų pačiam pamąstyti ir kiek padirbėti. Viskas padaroma už jį. Telefonas mąsto už jį. Televizorius mąsto už jį. Kompiuteris mąsto už jį.

Mes, urantai, turime Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU mokymus, Algimanto mokymus, mes turime nuostabius dvasinius šaltinius – Urantijos Knygą, Jėzaus Kristaus Kalbu Jums Vėl apreiškimą, Akimirkos Amžinybė, Gyvoji Tyla ir Meilės Galia apreiškimus. Mes turime Gyvąją Rojaus Trejybės-AŠ ESU šventovę, kurioje mes augame, stiprėjame ir plečiame savąją įžvalgą. Dvasinių šaltinių, kuriuos studijuojame pagalba, mes vis plačiau ir plačiau žvelgiame ir į savo veiksmus ir jų pasekmes. Ir šiandien jau daug giliau jaučiame, kad be Kūrėjo atrasto savo viduje, neįmanoma jokia pažanga – nei asmeninė, nei kolektyvinė.
Tai kokia kita gali būti geresnė žmonijai žinia, kaip kad Geroji Žinia – Algimanto Evangelija – Kūrėjas yra Gyvas, Tikras, ir Jį galima atrasti!

Telydi jus mielieji, Kūrėjo Ramybė. Vita

vvita
2025-01-29 21:18:29

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal