Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie dabartinę padėtį pasaulyje, ir palinkėjimai naujosios Kūrėjo apreiškimų knygos — TU — MANYJE — išleidimo proga. Kaunas (Romainiai), 2025 02 27 - 22 val. 10 min.

Tėvo mokymas apie dabartinę padėtį pasaulyje, ir palinkėjimai naujosios Kūrėjo apreiškimų knygos — TU — MANYJE — išleidimo proga. Kaunas (Romainiai), 2025 02 27 - 22 val. 10 min.

Algimantas — Mylimas Tėve, Amžinoji Motina, Begaline Motina, AŠ ESU, garbinu ir šlovinu Tave, nes mano — Tavojo sūnaus — vidinis noras yra Tave garbinti ir šlovinti, o tik paskui, ką nors išreikšti mano Gyvojoje Komunijoje su Tavimi. Tad ir dabar pirmiausia ir išlieju save Tau šlovindamas Tave pačiais aukščiausiais energiniais virpesiais, kad dar labiau patirčiau Tave MANYJE. O Tau šiuo metu turiu du pageidavimus — pirmasis — Evaldo, Tavojo sūnaus ir mano dvasinio brolio bebaigiančio maketuoti ketvirtąją Tavo apreiškimų knygą — TU — MANYJE. Jis išreiškė pageidavimą, galbūt Tu Pats norėtum šios knygos išleidimo proga pasakyti Savo Gyvąjį Žodį visiems, kurie ją skaitys — kaip ir kitus dvasinius apreiškimus. Manasis pageidavimas yra susietas su Urantijos dabartine padėtimi, kad būtent Tu ją apibūdintumei, nes pasaulis tikisi teigiamų permainų iš vėl išrinkto Jungtinių Amerikos Valstijų prezidento Donaldo Trampo.
Tėvas - Mano mylimas sūnau, tu jau seniai esi pažinęs Mane, kaip Savo ir visų Tėvą, patyrei įvairių būsenų ir fizinio kūno energinės pusiausvyros visiško išbalansavimo skausmingų akimirkų, o didžiausią išmėginimą teko tau patirti — kol kas — sustabdytoje Partnerystėje, kada taip buvo sunku tavajam protui vėl sugrįžti į buvusią būseną. Šitie patyrimai stiprino tave kaip Mano sūnų ir Mano Ambasadorių Planetoje, kuri per kartų kartas klaidžiojo ir tebeklaidžioja tamsos labirintuose, kada Aš — Šviesos Šaltinis ir Centras — esu viduje, kuri paliko Man — ir Mano kūrinijai — tragišką ir neišdildomą įspaudą, kada Aš patyriau Manojo Sūnaus Kūrėjo tragišką iškeliavimą iš materialaus pavidalo. Kada tvarinys žudo savo Sukūrėją, Visatos Širdis sudreba iš Manojo Gailestingumo — koks milžiniškas yra Manųjų vaikų atotrūkis nuo Manosios Gyvosios Šviesos — tai argi tamsoje nuolat gyvenantis ir dar prispaustas įvairiausių įtakingų ir turtingų dvasinių brolių Manasis vaikas priima sprendimus ir juos įgyvendina, nukreiptus prieš Mano valią, tai argi Aš jo neturėčiau užjausti kaip nelaimingiausio tarp Manųjų kitų vaikų. Todėl Aš niekada nekaltinau Judo Iskarijoto išdavyste, o tik apgailestavau, kad jis neišgirdo Mano Gyvojo Žodžio, tariamo Manojo Sūnaus Kūrėjo, Jėzaus iš Nazareto, lūpomis. Dėl to Judas Iskarijotas niekuo nenusidėjo Man, nenusidėjo jis ir Jėzui. Pati didžiausia Man dovana yra jūsų — kiekvieno — asmeninis Manęs atradimas savo viduje, ir Manęs kaip Tėvo pajautimas ir patyrimas. Būtent šito patyrimo ir pristigo Judui Iskarijotui. O tai kaip gi jis tuomet galėjo nesusigundyti savo paties fantazijomis gauti gerą atlygį senojoje karalystėje, kurioje yra neužimtas karaliaus Dovydo sostas, o ne Jėzaus paskelbta dangiškoji karalystė, kurioje karaliauju Aš. Būtent dėl tokios tamsos savyje Judas Iskarijotas ir susipainiojo ir pats, atsikvošėjęs, ką jis padarė, pasirinko priešlaikinį ir nenatūralų iškeliavimą iš šito pasaulio. Taip pakeitė savo Likimą, Mano suteikiamą, į kitokį, bet taip pat garbingą ir šviesų. Tačiau Judui Iskarijotui jo paties pasidaryta gyvoji žaizda jį dar ilgai slėgs iš vidaus, kol viduje Gyvoji Šviesa įsiviešpataus galutinai. Ne tokį skaudų patyrimą sukaupė Adomas ir Ieva. Jie buvo visą laiką ištikimi, tik aplinkinė tamsa ir izoliacija juos tiek slėgė, kada nematė savo pastangų teikiamų Šviesos vaisių tarp mirtingųjų. Kantrybė ėmė sekti, o tokioje aplinkoje lengva sugundyti neteisingais pasiūlymais, kaip paspartinti tamsos išnykimą iš šio tamsos pasaulio. Ieva buvo apgauta, bet apgauta dėl jos didžiulio noro pamatyti šviesėjančią aplinką kuo greičiau, bet be jokių piktų ketinimų nors menka dalimi pakenkti Man. Tuo tarpu Adomo pražanga dar didesnė negu Ievos. Pasimetęs ir praradęs aiškų mąstymą jo protas iš Meilės Ievai degte degė patirti tokią pačią dalią, kaip ir jo Partnerė, dėl to jis ir atkartojo tą patį žingsnį. Visada pasimetimo akimirkoje nebus tinkamo Man ir Šviesai sprendimo. Būtent dėl to, kad Adomas pats sąmoningai priėmė tokį sprendimą, nors motyvuotą Meile Savo Partnerei, bet ne Man, tad misiją jis sužlugdė sąmoningai, tačiau nesiekdamas maištauti prieš Mane. Tavoji Partnerystė patyrė sunkų išmėginimą, dėl to, kad tavoji Partnerė dar nebuvo giliai panirusi į Gyvojo Kelio teikiamą Šviesą ir Tikrovę tiek, kiek buvai paniręs tu, todėl baimė įveikė jos Meilę tau, ir ji kapituliavo prieš baimės šešėlius, ir atidėjo Gyvojo Kelio Ateitį, nutiestą ir jai, ir tau, bet ji Manęs neatsisakė, nemaištavo prieš Mane, tik vidinio skausmo akimirkomis dėl ateities nesugebėjo atsiremti gyvai į Mane. Tave toks žingsnis sukrėtė iki pat gelmės tiek, kad tu pajutai savyje, kaip tokiomis akimirkomis Adomas galėjo pasielgti taip, kaip pasielgė. Tu jį užjautei iš širdies, kaip ir savo Partnerę užjautei, ir nuolat kreipeisi į Mane sustiprinimo, o ne atsiribojai nuo Manęs, kad užsisklęstum. Tu likai Partnerystėje ir toliau lauki, kol ji atsinaujins. Štai dėl ko Aš žaviuosi tavo ištikimybe Man, ir dėl to žinau, kad tu esi Mano Ambasadorius, vertas kad ištarčiau — Šiuo sūnumi esu patenkintas.
Jeigu šie trys epizodai būtų pasibaigę taip, kaip sumaniau Aš, kiekvienam savo laisva valia priėmus sprendimus drauge su Manimi, šiandien Urantija būtų nepalyginamai ryškesnėje Šviesoje ir džiugesyje. Nebūtų tokių skaudžių sukrėtimų, kokius patyrė jūsų — ir Mano — Urantija — per pastarajį 21-ojo amžiaus laikmetį. Šiandien jūsų pasaulis supainiojo ne tik sveiką ir loginį mąstymą, bet dar labiau nusmuko į tamsos labirintą, kad jokia valstybės valdžia nežino nė vieno Šviesos ir logikos sprendimo žmonijos Gerovei. Dabar žmonija tikisi iš Jungtinių Amerikos Valstijų prezidento Donaldo Trampo rimtų kokybinių permainų, kurios sugriautų visas kliūtis, kurios buvo paspęstos iki jo. Viltis žmones ne tik stiprina, bet taip pat ir ramina. Tačiau net ir Manosios apvaizdos pagalbos tokiems pokyčiams neužteks. Visas pasaulis yra paskendęs tamsybių teršaluose per kartų kartas jau du šimtus tūkstančių metų. Pamąstykite, argi perstatyti jau esamą namą lengviau negu jį pastatyti naujoje vietoje? Kada statai naują namą, viską gali padaryti taip, kaip sumanei nuo pat pamatų iki stogo, ir vidų įrengti tokį, koks reikalingas. O kada reikia viską griauti, tai atsiranda daug tokių, kurie ima priešintis, nes jiems čia buvo gera tarpti taip, kaip patinka jiems patiems, ir kitų sąskaita. Todėl perstatymas nebus toks sklandus ir neskausmingas, kokias viltis į jį deda tie, kurie remia Prezidentą. Štai kodėl jums taip pat reikia ruoštis stiprėsiančiam pasipriešinimui ir agresyvumui iš tamsos pusės. Jūs visi — tik jūs, o ne Manoji apvaizda — esate pajėgūs įveikti tamsos žabangas tik kartu su Manimi. Mes kuriame drauge Evoliucinį Procesą pagal mano Evoliucinį Planą. Kiekvieno asmeninis indėlis nepaprastai svarbus Manosios Šviesos įtvirtinimui kiekvieno viduje ir aplinkoje. Ruoškitės naujiems sukrečiantiems iššūkiams ir išmėginimams, kurių metu prireiks jūsų dar gilesnio Gyvojo Įtikėjimo ir atsirėmimo į Mane, nes aplinka nebus nei palanki jums, nei patikima Man. Su Manimi įmanoma viskas! Dėl to Aš jus sveikinu ir su naujos Manųjų apreiškimų knygos — TU — MANYJE — pasirodymu. Būtent ir šitoji knyga įneš savo indėlį į kiekvieno Širdies kertelę Manaisiais virpesiais, kad Manasis vaikas suspindėtų visu ryškumu žmonijos labui, ir Manosios kūrinijos labui! Mes esame viena Šeima. Remkitės tik į Mane ir visa kita sutilps į jūsų vidų. Sveikinu jus visus, kurie taip dar nedrąsiai, bet gyvai imate žengti Manosios Tikrovės Gyvuoju Keliu! O kitokio kelio joje ir nenumačiau. Tad nieko nebijokite! Aš ne tik einu su jumis — kiekvienu — bet ir vedu jus iš vidaus, visų Gerovei, ir ypač jūsų kiekvieno labui. Ir net tuomet, kada skaitysite šiuos Mano mokymus, Aš taip pat drauge juos skaitysiu. Skaitysime juos drauge iš Širdies. Ir pajausite skaitydami Mane savyje, kaip ir Aš pajausiu kiekvieną iš jūsų. Juk ir Aš tariu jums kiekvienam — TU — MANYJE.
Algimantas — Mylimas Tėve, ačiū Tau, už tokį verčiantį susimąstyti atsakymą, ir linkėjimus visiems Tavo vaikams, kurie nuoširdžiai skaitys Tavo naują knygą — TU — MANYJE.
Manoji valia sulieta su Tavąja, kaip ir su Amžinosios Motinos, Begalinės Motinos ir AŠ ESU valia.

Algimantas
2025-02-28 08:06:43

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal