Forumas: temos peržiūra
Reakcija į mano 76 mokymą Tavo Televizijos (You Tube) kanale
Reakcija į mano 76 mokymą anglų kalba Tavo Televizijos (You Tube) kanale - Gyvasis Kelias - The Living Path.
76. Algimanto mokymas — Iššūkis 17-mečiui Jėzui ir jo sprendimas - 2025.03.01
Šiek tiek paaiškinsiu kontekstą. Savo mokyme anglų kalba aš sakiau -
Septyniolikos metų sulaukęs Jėzus susidūrė su rimtu iššūkiu, kaip paaiškinti, kad jis negali prisijungti prie žydų nacionalistų judėjimo prieš pagonis, jis sakė, kad turi rūpintis kaip vienintelis didžiulės šeimos - aštuonių jaunesnių brolių ir seserų ir savo, tuo pačiu ir jų motinos Marijos, išlaikymu ir vaikų auklėjimu. Ir atsiliepdamas į turtingo žydo, palūkininko Izaoko, pasiūlymą paremti jo šeimą, Jėzus paaiškino, kad pinigai negali nupirkti Meilės.
Savo mokyme aš palyginau Jėzaus elgesį ir sprendimą su dabartinių dienų priimamais sprendimais. Apibūdinau epizodą, parodytą per Tavo Televizijos (You Tube) kanalą, kai Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Donaldas Trampas, ir viceprezidentas Vensas susidūrė su Ukrainos dabartinio vadovo Zelenskio nediplomatišku, ir apskritai netinkamu, elgesiu. Toliau sakiau, kad politikai turi atrasti Kūrėją savo viduje, turi klausyti mano mokymų per Tavo Televizijos kanalą anglų kalba, ir visi be išimties - ir Donaldas Trampas, ir Vladimiras Putinas, ir Valodimiras Zelenskis, ir Kinijos lyderis, ir visi kiti. Be Kūrėjo nebus nei taikos, nei ramybės, nei brolystės. O kad visa tai būtų, jiems reikalingas Dvasinis Mokytojas, kuris juos mokytų ir Kūrėjo atradimo savyje, ir gilesnės Įžvalgos tiek apie Kūrėją, tiek apie save, tiek apie kūriniją. Politikai privalo turėti Dvasinį Mokytoją, kuris jiems paaiškintų - kiekvienam - gilesne Įžvalga Kūrėjo Tikrovę.
------------------------------------
Reakcija į mano mokymą, pagal slapyvardį ir paminėtą laikraštį Indina Times, panašu yra iš Indijos - išverčiau reakcijos tekstą į lietuvių kalbą, ir palikau originalą anglų kalba, po vertimu.
@silvanahay4685
prieš 2 dienas
Didis atsakymas - pinigai negali nupirkti meilės - tai yra tikrai taip. - Great answer, money cannot buy love, is so true
@silvanahay4685
prieš 2 dienas
Aš nusiunčiau žinutę Donaldui Trampui per (mano pastaba - laikraštį) India Times apie tavo žinią iš Kūrėjo, kad Trampas tikrai jos paklausytų, ir labiau priartėtų prie Kūrėjo, esančio viduje, siekdamas vadovavimo ir pagalbos iš vidaus šiais pavojingais ir lemiamais laikais. India Times patalpino Tavo Televizijoje Trampo susitikimus ir kalbas Amerikai, ir t.t. Galbūt jis pasiklausė šios žinios, Kūrėjas šį faktą žinos. -
I sent a message to Donald Trump through the India Times, about your message by creator that Trump should listen, and grow closer to Creator within for guidance and help in dangerous crucial times, India Times put out on YouTube Trumps meetings and speeches to America, ect. Maybe he listened to the message, Creator will know this fact
------------------
Tai yra tokia reakcija į mano mokymą, kokios sulaukti tikėjausi ne vienerius metus taip, kad Kūrėjo mokymai, tariami mano lūpumis, plistų dėka nuoširdžių, sąžiningų, ir kilnių mano dvasinių brolių ir sesių pastangų visoje planetoje. Buvau tikras, kad taip ir bus! Ir tai yra tiktai pirmasis ženklas iš daugybės kitų ateityje. Šviesa yra visada stipresnė už tamsą net ir naktyje, kada ji kyla iš vidaus, kadangi ji yra Kūrėjo Šviesa, perteikta mirtingajam per to asmens Minties Derintoją, Kūrėjo dvasią to asmens viduje. -
That is the reaction to my teaching the way I have been expecting for for many a year so that the teachings of Creator - being spoken thru my lips - would be spreading due to the efforts of sincere, honest, and noble brethren of mine throughout the planet. I was certain it shall happen! And this is the very first sign out of many more in the future. Light is always stronger than the darkness at night once it is coming out from within as it is the Light of Creator passed over to the mortal thru the Thought Adjuster of that person - Creator’s spirit within that person.
Telydi jus Kūrėjo Ramybė ir Palaima ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.
2025-03-05 12:00:09
Komentarai
Silvana Hay - pakomentavo ir kitoje vietoje. Jei urantai dar patiktuką spūsteltų, gal daugiau nuoširdžių žmonių tokiu būdu pamatytų įrašus anglų ir lietuvių kalbomis.Rita
2025-03-05 23:40:46
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]