Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mūsų materialios vertybės ir gyvenimo kokybės

Kas vyksta šalia mūsų , kodėl nerimas beldžiasi į mūsų širdis ?
Štai ką sako tuo klausimu mano dieviškasis Minčių derintojas , kai šiandieną pasiklausęs radio pranešimų apie vis akcentuojamą ekonominę krizę , gavau tobulą atsakymą į visų nesekmių išsprendimo būdą .
Mano mielieji , jūsų pastangos praturtėti ir susikrauti materialius turtus ir įvairias priemones , mano akyse , neturi nei cento vertės , jūsų pinigų išraiška . Jūsų noras vis daugiau gauti žemiškų gėrybių kasdieną , prilygsta daugartiniam kirtimui ir kirtimui pagrindinės gyvenimo šakos ant kurios sėdite . Jūsų visas gyvenimas ir žemiškosios gyvybės puoselėjimas ir auginimas turės prasmę tik tada , kai jūsų sąmonė atras norą jungtis prie MANĘS , prie manojo pasiuntinio , jūsų Minčių Derintojo . Visos kitos jūsų pastangos rodyti išmintingumą ar religingumą liks bevaisės , nes jūs nesuprantate ir nemokate vertinti savojo gyvybės medžio , ant kurio sėdite . Atvirkščiai , jūs net sąmoningai luošinate save , nes savo aptingusio ir pilno iliuzijų proto , neskatinate dvasingam mąstymui ir darbui . Jūsų visos mintys yra užimtos arba materialaus gerbūvio tvarkymu , arba ritualinių bažnyčių lankymu , kuriose tik pastiprinate ir auginate savuosius religinius jausmus ir dogmas , o jūsų sąmoningasis protas lieka užsivėręs MANAJAI DVASIAI . Jūs , brangūs mano vaikai , savo maldų metu nemokate atsiverti MAN visa širdimi ir protu . Jūsų visi ryšio kanalai lieka užblokuoti arba regimosios religinės iliuzijos , arba asmeninių problemų svarstymu . Jūs visą gyvenamąjį laikotarpį gyvenate ne su MANIMI - DIEVO TĖVO DVASIA , bet su dogmine religine arba su materialiąja Maja - iliuzija , kuri tik slopina jūsų sielos augimą ir vystymasi .
Medituokite arba melskitės tiek , kad paveiktų jūsų sąmonę ir ji prašviesėtų , ir išmoktų atsiverti MAN nors keletą laiko akimirkų per dieną . Jūs išmokite vizualizuoti savo mintyse visą atsivėrimo procesą . Jūs vizualizuokite savajį vidinį regėjimą , kaip atsiveria jūsų protas . Regėkite , lyg būtumėte perlinės jūrų kriauklės , kurios turi savyje brangenybę - perlą . Jūsų protas - brangenybė , taip pat yra didelė kosminė vertybė , jeigu atsiveria MANĄJAM veikimui . Jūs vizualizuokite ir įsivaizduokite , kaip atsiveria visi jūsų kūno energetiniai kanalai , dėl MANOSIOS meilės ir gyvybės energijos geriausio patekimo ir pritekėjimo į jūsų besiformuojantį sielos kūną . Tai jus gaivins ne tik dvasiškai , bet ir fiziškai jūs būsite sveikesni . AŠ nenuilstamai spnduliuoju visai savąjai Kūrinijai , per visas kosmines erdves , o jūs tik atsiverkite ir gerkite , ir maitinkitės MANO energija , priimkite į save JĄ , per atsivėrimo procesą . Viso to mokykitės nuolatos , kiekvieną savojo gyvenimo dieną ir tada niekas jūsų negązdins , nei ekonominės krizės , nei eiliniai nepritekliai ar katastrofos , nes AŠ esu su jumis per visas jūsų dienas .


Petras
2008-12-05 21:31:18

Komentarai

Jonai diskuotuojama jau keturi metai ir tau tą patį sakau , ką ir bičiuliui. Bet tu nenori išsidiskutuoti, todėl vis suki vėžimą atgal , trukt už vadžių ir vėl iš pradžių .Pats sakai , kad ilgą laiką forume nebuvai. Galvojau, kad toli nuėjei , bet sugrįžai , pradėjai reikštis ir matau,kad ten esi kur ir buvai nuo pat savo pirmos forume dalyvavimo dienos ir toliau bandai tą patį daryti ką ir darei sukti ienas atgal. Bet vėžimo Jonai atgal tu jau nebepasuksi Jonai. Tai visiškai ne tavo galioje, kad ir labai norėtum tą padaryti. Tu čia minėjai, kad esi opozija. Opozicija kam mielas Jonai. Turiu tau pasakyti, kad tu pozicija ir tas ką tu atstovauji jau niekada nebus pozicija.Nes tai tamsa.O lemta būti šviesai.Ir kada gi tu tapai opozicija ,ką Jonai ir kodėl , būtum nuoširdus pasakytum.Visą laiką buvai buvai ir atstovavai poziciją , negyvą poziciją, buvai visa tai kas yra negyva ,pozicija, atstovas. Negyvos klerikalinės dogmatinės institucinės ir visiškai ne dvasinės , kuri save ilgą laiką vadino o ir dabar tebevadina pozicija. Bet kai žmonių samonė, jų sielos pradėjo busti iš letargo miego, dėka apreiškimo o ir be jo , jos pradėjo busti ir toliau tebebunda ,ir pradėjo reikštis, nes toks To ,kas ir pats yra gyvas ,planas , taigi visam tam tapai opozicija.Nes tamsa šviesai be kovos nepasiduoda. To nelabai supranta net tie , kas jau po truputį ir nedrąsiai ima atstovauti šviesą. Ir ta tamsa tai ne kas kita ,o tie patys jų broliai , nes visa kūrinyje yra tarpusavyje broliai ir seserys,tik jie tos šviesos dar savyje nėra pajutę ,todėl ir atstovauja tamsą. Bet dar kartą sakau nelemta Jonai visam tam ką čia bandai išdėstyti ir nuvesti ar sugražinti atgal tapti pozicija , nes tai negyva. Taigi neeikvot jėgų. O gręžkis į šviesą .

rimantas ( Kaunas )
2008-12-08 12:44:08



Tai , kad mielas bičiuli tuojau sukaks keturi metai kaip apie tai tik ir kalbama šitam forume, kas yra materija , kas dvasia ,kas pirminis kas antrinis , kuri kurios priežastis, kas tas Dievas, ką mes šiuo žodžiu apibrėžiam, ar Jis tas Dievas materiją sukuria pats tiesiogiai.Ir kam tai yra padaroma.Ar visa materija turi samonę , protą , valią. Ar visa materija,kuri turi protą, turi savo protui dovaną dvasią.Dovaną iš to ,kuris ir pats yra dvasia.Tas ,ką tu vadini Dievu.Ir kam protui dvasia.Ar gali materialus protas be dvasios tapti labiau dvasinis ne materialus ,o tada ir to kame jis tas protas yra ir pasireiškimai bus kitokie ,labiau atitinkantys dieviškuosius dvasinius pasireiškimus tam ir tiem kas yra materialus gyvulinis.Bet ,kad pats užsispyrusiai nenori viso to žinoti ir pats patirti vat kur tavo bėda.Ir tik tuomet kai būsi labiau dvasinis ,tavo pasamonėje o ir sąmonėje bus daugiau meilės ne baimės tai ir būsi nebe bičiulis ,kuo dabar pristatai, reiškia esi dar gyvulinis o būsi tuo kuo ir esi , nes meilė kuri yra dvasinė nepasitikėjimo aplinka nežino. Jį žino tik baimė, kuri yra gyvulinė .

rimantas ( Kaunas )
2008-12-08 12:20:12



Na, kadangi rimanto klausimai užduoti Jonui, tai aš netrukdysiu Jonui atsakinėti. Tik man kartais irgi kyla noras užduoti rimantui "dauk" klausimų. Bet šįsyk vienas:
rimantai, ką nori pasakyti rašydamas "gyvulinis materialus"? Dažnai urantistai vartoja tokį žodžių derinuką, bet niekada neatskleidžia jo esmės. Gal tu pabandytum?
Nes susidaro įspūdis, jog tai, kas yra materialu, jums atrodo žema ir gyvuliška. Tuo tarpu man atrodo, kad materija yra sutverta Dievo, ir vien jau dėl to nereikėtų jos taip nuvertinti. O kaip pagal tave?

bičiulis
2008-12-08 11:35:27



domiesi teologija, Rimantai? Gerai. tai pats atsakyk į kiekvieną iš tų klausimų, kaip pats supranti. O aš tada padėstysiu savo požiūrį. man atrodo, būtų naudingiau jei savais žodžiais išdėstytum, o ne svetimom citatom. Noriu pajausti, kaip tu PATS mąstai. Natūralu, kad kiekvienas turim ar nujaučiam atsakymus į klausimus, kuriuos patys užduodam.
'
Čia tam, kad tema nepavirstų vandens pilstymu. Gali atsakinėti po vieną klausimą, paprastumo dėlei. bus nuosekliau. Taip ir išdiskutuosim viską.


Jonas
2008-12-08 12:02:36



Dabar tau užduosiu labai dauk klausimų Jonai , labai dauk. Kas tavo manymu yra tikėjimas, kas yra viltis , kas yra meilė. Ir ką reiškia pamatinės vertybės.Ar jos jau tikrai tokios ir pamatinės.Ar nerimas , kuris išsklaidomas prapuola visam , ar ir vėl šmėkščioja, ir kas jis toks tas nerimas, ar ne baimės atributas. Kur jis pasislepia kai yra išsklaidomas ar ne į pasamonę kartais , ir vėl ir vėl išlenda į samonę. Ar meilėje jeigu ji užimtų samonės ir pasamonės vietą, visą sąmonės tūrį galėtų būti nerimo, nepasitikėjimo , neužtikrintumo ,viso to kas sudaro baimę.Ar baimės ir meilės prigimtis vienoda. Ar jos tarpusavyje suderinamos.Kuri iš jų gyvulinė ,o kuri dvasinė. Ar gali būti tame kas yra gyvulinis materialus, dvasinė meilė, dvasinė samonė, sąmonė artima tai kuri ir yra šios sąmonės priežastis tai ką tu vadini Dievu. Eikime toliau, ar esi radęs dangaus karalystę ir kas ji tavo manymu yra.Ką reiškia tavo manymu gyventi ar negyventi dvasinio gyvenimo, ar dvasinis gyvenimas yra dalis viso gyvenimo dalis, kaip koks hobis , ar dvasinis gyvenimas ir yra gyvenimas, ir kada jis prasideda, ar jis prasideda su žmogaus kūno materialiu gimimu.Ką reiškia neturėti ar turėti materialus gyvenimo pamato, ar tas pamatas yra kažkaip atskirtas nuo dvasinio gyvenimo pamato ir kuris yra pirmesnis , kuris kuriam yra tikrieji pamatai.Ar pats nesi kartais iškreipto dvasinio gyvenimo auka ,kaip ir didžioji dauguma žmonijos.Ar ne dėl iškreipto dvasinio gyvenimo atsiranda ir materialios krizės.Kas čia priežastis o kas pasekmė.Ar tai kas yra dvasinis , tas kas turi dvasinę samonę ir pats ir yra dvasia kaip samonė meilė, gali sukurti materialias krizes, o jeigu tas kas yra materialus, bet labiau linktų į dvasinį į savo šaltinį ar sukurtų tokias krizes.

rimantas ( Kaunas )
2008-12-08 10:53:05



aš tai manau, kad tie, kas "pirmiausia ieškojo dangaus karalystės", tų krizių perdaug ir nesureikšmina. Trys pamatinės vertybės - tikėjimas, meilė ir viltis, jeigu jos yra, neleidžia nugrimzti į pasimizmą. Nerimas gal ir šmėkšteli kartais, bet jis yra išsklaidomas. Bet krizės visada yra patogus metas ir visokiems šarlatanams ir netikriems pranašams reikštis. Per krizes pastebimas gausesnis "atsivertimas" iš materialių vertybių į dvasines ar pseudodvasines, nes žmonės negyvenę dvasinio gyvenimo, o viską matavę materialiu matu, nebeturėdami materialaus gyvenimo pamato, ieško kitokio, ir neturi įgūdžių skirti dvasinio gyvenimo subtilybių, tikrų pranašų nuo netikrų, ir pan. Tie, kurie buvo aktyvūs materialistai, dažnai tampa aktyviais horoskopų skaitytojais, būrimo salonų klientais, įvairių pranašysčių ir apreiškimų tikėtojais bei visokiomis kitomis formomis iškreipto dvasinio gyvenimo aukomis.

Jonas
2008-12-08 10:12:35



Vitute, aukseli, melskis ir nekišk nosytės į loginius apmąstymus: turtai, jei tokie buvo, niekur nedingsta, ir nebūtina jų dalinti, jie pasieks adresatus ir be turtuolio apsisprendimų. Apvalioje palatoje su 6,5 milijardo psichligonių kakava dar tebevertinama.

Don't worry, be happy!!!!
2008-12-06 18:41:19



Tikrai taip, beldziasi nerimas i musu sirdis. Pasiekia vis daugiau ziniu apie zmones patekusius i kritine finansine padeti. Bet visa zmonija jau seniai kritineje dvasineje padetyje!!!
Manau, kad sis laikotarpis- apmastymu laikotarpis ir susimastys dabar tukstanciai: ar turi prasme turtu kaupimas? Ar verta gaileti, gal geriau pasidalinti? Manau, kad daugelis turtuoliu dabar galvoja- Va buciau geriau skurdziams paaukojes, o dabar mano turtai prapuole.
Tik tie turtai neprapuls, kurie Tevo dovanoti- Minties Derintojas, laisva valia ir asmenybes dovana. Kaip mes siomis dovanomis pasinaudosime???
Petras, Algimantas ir daugelis kitu per Teva, per Trejybe mums tik primena- DRASIAI ZENKITE MEILES KELIU, ATSIVERIMO KELIU- JUMIS VISAIS PASIRUPINTA!

Vita
2008-12-06 16:45:52



Nuostabus, mielas Petrai, Tėvo mokymas, kuris yra toks artimas ir kupinas meilės virpesių ir sustiprinimo kiekvienam, kuris mato jo giluminę ir gyvybinę prasmę ne tik pasakytuose žodžiuose, bet ir tuose meilės virpesiuose, kuriuos ir pajunta Tėvui atsivėrusi siela.
Ačiū tau, mielas Petrai, už pasidalijimą juo.
Kada siela atsiveria Tėvui, tada ji pati PALIUDIJA ir kitiems - TĖVAS yra GYVAS ir yra MANYJE, dėl to su MYLINČIU TĖVU NEBAISU NIEKAS, NET IR LAIKINOJO KŪNO PATIRIAMI SUNKUMAI, nes SIELA NESUSITAPATINA SU MATERIALIU KŪNU, DĖL TO IR SUNKUMAI VEIKIA KŪNĄ NEBE TAIP, KAIP ANKSČIAU.
Ir GYVO MEILĖS VIRPESIŲ TEKĖJIMO atsivėrusios Tėvui sielos PATYRIMAI tik patvirtina, kad BUVUSI ILIUZINĖ TIKROVĖ, KURI BUVO TOKIA REALI IR TIKRA, TAPO NUTOLUSIA IR NEBEJAUDINANČIA, NES DABAR JAUDULĮ SUTEIKIA GYVAS RYŠYS SU TĖVU IR GYVA TARNYSTĖ SU MEILE IR IŠ MEILĖS. Dabar tikrovė įgavo PRASMĘ DARYTI GĖRĮ KITIEMS IŠ MEILĖS TĖVUI IR VISIEMS.
Štai dėl KO Tėvas mums suteikia NUOLATINIUS MOKYMUS - kad atrastume gyvą ryšį su JUO IR TARNAUTUME IŠ MEILĖS.
Tik tarnaudami iš meilės, visus savo veiksmus MOTYVUODAMI VIEN TIK MEILE, mes ne tik vykdome Tėvo valią, bet taip pat vis labiau ir labiau atsiskleidžia Tėvo padovanotas mūsų tikrasis aš, dieviškasis aš, kuriame gyvulinis aš, pilnas baimės ir nepasitikėjimo dėl kiekvieno savo materialaus veiksmo, kad gali suklysti ir šituo labai pažeminti savo ego, nebeturi tokios laisvės savo pasireiškimui, kokią turėjo iki atsivėrimo.
Atsivėrusi Tėvui siela, vis labiau trokšdama susiliejimo su pačiu Tėvu, GIMSTA IŠ DVASIOS, ir žmogus iš gyvulinio aš tampa tikruoju Tėvo padovanotu dievišku aš BE PYKČIO, PAVYDO, KERŠTO, NORO IŠKILTI, VIEŠPATAUTI, VALDYTI KITUS.
Būtent per GIMIMĄ IŠ DVASIOS TĖVAS PATEIKIA SAVOJO TIKRO BUVIMO IR VEIKIMO ĮRODYMĄ - net ir buvęs aršus ir agresyvus mirtingasis staiga tampa MYLINČIU IR TROKŠTANČIU DARYTI GĖRĮ VISIEMS BE ATLYGIO, IŠ MEILĖS, IR NET DĖKOJA TAM, KAM PADĖJO, UŽ JAM SUTEIKTĄ GALIMYBĘ PADĖTI.
Ir tą padaro ne gyvulinis žmogaus aš SAVO VALIOS PASTANGŲ DĖKA, bet SAVO ATSIVĖRIMU TĖVUI IR SAVO IKI TOL BUVUSIO UŽDARYTO SIELOS-ŠIRDIES VOŽTUVO PAKĖLIMU, KAD TĖVO MEILĖS GYVI VIRPESIAI PRIPILDYTŲ VISĄ SIELĄ, KIEK SAVO ATSIVĖRIMO AKIMIRKĄ JI TIK SUGEBA ATVERTI SAVOSIOS GELMĖS, IR GYVI TĖVO MEILĖS VIRPESIAI IŠTIRPDO VISAS GYVULINES YDAS, KURIOS TAIP SLĖGĖ IR KANKINO IKI ŠITO GIMIMO IŠ DVASIOS MOMENTO.
Štai kodėl reikalingas GYVAS atsivėrimas Tėvui kreipiantis į Jį SAVAIS ŽODŽIAIS, bet būtinai NUOŠIRDŽIAI, IR TAM PASKYRUS KASDIEN ATITINKAMĄ LAIKĄ, KAD SIELA VIS STIPRĖTŲ IR PRADĖTŲ JAUSTI NUSIRAMINIMĄ TOKIŲ AKIMIRKŲ METU.
Ir jeigu tokios pastangos bus tęsiamos, ir bus tęsiamos ATKAKLIAI, TIKRAI ĮVYKS GIMIMAS IŠ DVASIOS. Kiekvieno GIMIMAS IŠ DVASIOS, KURIS ŠITO NUOŠIRDŽIAI SIEKIA.
Toks yra TĖVO, AMŽINOJO SŪNAUS-KŪRINIJOS MOTINOS-BROLIO, IR BEGALINĖS DVASIOS-KŪRINIJOS MOTINOS-SESĖS sumanytas evoliucinis planas mums mirtingiesiems - IŠ GYVULINIO AŠ PATIRTI KOKYBINĮ ŠUOLĮ TAMPANT TĖVO PADOVANOTU TIKRUOJU IR DIEVIŠKU AŠ.
Ir šitoji dvasinė-kokybinė transformacija įvyksta tame pačiame materialiame kūne.
Tai panašu, kaip iš vos pašliaužiančio vikšro išsirita puikiai skrendantis nuostabių atspalvių drugelis.
Tai du etapai TOS PAČIOS GYVYBĖS KATEGORIJOS. Tik drugelio atveju įvyksta materiali matamorfozė, pakeičianti pačią formą, tuo tarpu mirtingojo atveju kūnas nesikeičia, bet kūno VIDINIS gyventojas patiria KOKYBINĮ TĖVO MEILĖS GYVŲ VIRPESIŲ DVASINĮ VIDINĮ TRANSFORMAVIMĄ Į AUKŠTESNIUS SĄMONĖS VIRPESIUS. O šie taip pat veikia ir GYDO visą fizinį KŪNĄ.
Tai kodėl jums nedalyvauti aktyviai tokioje nuostabioje Tėvo loterijoje, kur yra vien tik PRIZAI, IR VISI SKIRTI VISŲ LABUI, IR JŪSŲ LABUI, NES PATYS PATIRSITE ŠITŲ DVASINIŲ PASIKEITIMŲ MILŽINIKŠĄ POVEIKĮ MATERIALAIM KŪNUI? Ir net jūsų PROTUI.
Dabar jūsų protas ne tik turės gilesnį LOGINĮ SKVARBUMĄ, BET JIS ĮGAUS DIEVIŠKOS IŠMINTIES ir KOSMINĖS ĮŽVALGOS, ko anksčiau gyvulinis protas neturėjo.
Būtent dėl to aš jus akinu KASDIEN ATSIVERTI TĖVUI.
Mūsų laukia LABAI SVARBIOS užduotys. Ir joms atlikti reikalingas jūsų ne gyvulinio aš baimingas protas, bet dieviškojo aš IŠMINTINGAS IR KOSMINĖS ĮŽVALGOS SIEKIANTIS MORONTINIS PROTAS, kuris MOKĖTŲ PALAIKTYTI, IR PALAIKYTŲ, nuolatinį GYVĄ RYŠĮ SU TĖVU.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2008-12-06 00:26:01



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal