Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Visuotinio Tėvo sustiprinantis mokymas apie dabartinę padėtį pasaulyje, suteiktas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Pakalniuose, Utenos rajonas, 2025 07 12

Algimantas – Mylimieji, ką tik baigėsi gyvosios pamaldos Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje. Tai yra vienintelė pasaulyje Gyvoji Šventovė be bet kokio ritualo – nereikia žegnotis, nereikia klauptis. Reikia atverti Širdį, o iš tikrųjų savo dvasinę asmenybę, kuri yra šitame kūne.
Taigi per prašymų maldos dalį Vanda paprašė Kūrėjo sustiprinančio mokymo-atsakymo, kas dabar vyksta pasaulyje? Kaip mes turėtume stiprėti, išgirdę Kūrėjo Mokymą? Dėl to aš esu pasirengęs Jo perteikiamą Mokymą pagarsinti savo lūpomis ir balso stygomis.

Tėvas – Mano mylimieji Vaikai, Aš nuostabiai džiaugiuosi ir šlovinu jus, apkabindamas Gyvajame Glėbyje, kada jūs susibūrę šlovinate, garbinate Mane. Aš esu jūsų visų Tėvas, ir kiekvieno Tėvas, esu Jėzaus Kristaus Tėvas. Jūs mane patiriate, kada esate nuoširdūs, kada jūs esate nusiraminę. Jūs galite Mane išgirsti kalbantį be akimirkos pertraukos. Jūs galite Mane įsijungti kaip nuolat veikiantį radijo imtuvą. Aš esu prieinamas jums, tik nustatykite savo nuoširdumo bangą, kuri atitiktų Mano Virpesių, siunčiamo bet kokio jums patarimo-atsakymo į klausimą, bangai.
Kas dabar vyksta pasaulyje? Juk jūs patys puikiausia, kada šlovinate Mane, kada atsiveriate visu savo nuoširdumu prašymų maldose, nuostabiai paliudijate, kokia yra pasaulio ateitis. Jūs išliejate save kaip dvasines asmenybes, Manuosius sūnus ir dukras, gyvame komunijos ryšyje su Manimi – išliejate savo troškimus. Šitaip turi išsilieti iš kiekvieno iš jūsų visame pasaulyje. Reiškia, jūs dabar paskaičiuokite, kiek pasaulyje yra Manųjų Vaikų, kurie dar gyvena arba gūdžiuose tamsos labirintuose, arba tardami net ir Mano Vardą, bet neįleisdami Manęs į savo Širdį, tiktai išpažindami intelektualia prasme Mane, kaip tam tikrą idėją, ir atlikdami tam tikrą materialų ritualą, kuris apramina jų intelektą, apramina jų gyvulinės kilmės protą, bet ne dvasios protą, kurį Aš suteikiau, kaip dvasinei asmenybei. Tą, ką teikiu Aš yra amžina! Aš teikiu jums energiją, Aš teikiu amžinąją jums – kiekvienam – nepakartojamą asmenybės dovaną. Aš teikiu jums Amžinybės Kelią, ir tuo pačiu Savo Paties nuostabią Dvasią, kuri savąja Šviesa nepranokstama, nes ji yra Mano Šviesa jūsų viduje. Kol jūs šitos Šviesos neatrasite, visi tarp visų šitame nuostabiame pasaulyje – Gėrio ir Grožio, Šlovės ir Garbės pasaulyje, Manųjų Spindulių pasaulyje, Jėzaus Kristaus pasaulyje, ir jūsų gimtinėje – tol tamsa viešpataus jūsų aplinkoje. Ir daugybė jūsų mokslo išminčių pripažįsta, kad yra aukštesnė Šviesa – ypač filosofijos sferoje – liudija kažkokią tam tikrą nuostatą – Proto Šaltinio, Išminties Šaltinio – kuri gali taip pat būti paskleidžiama visuomenėje tam tikrų visuomenės interesų grupių suderinimas visuomenės labui. Tačiau atsiranda įvairios filosofinės srovės, kryptys, mokyklos, vienovės nėra net filosofijoje, o tai – arčiausia dvasinės sferos mokslo sfera.
Jūs esate Mano nuostabiausi Vaikai, pabudę – pabudę – atsiliepę į Mano beldimą jums iš vidaus, ir raginimą Manęs nebijoti, o būti tokiems tobuliems, net, koks Tobulas esu Aš. Šitas raginimas teikiamas kiekvienam iš jūsų, net ir tiems, kurie nieko nėra girdėję apie Mane. Bet nuostabiausia tai, kad jūs jau savo patyrimais ir būsena paliudijate Mano Gyvą Buvimą. Kiek jūs Man suteikiate Amžinybės niuansų, kada Aš girdžiu jūsų dvasinės Širdies pulsavimą, kurį ištaria jūsų lūpos, kada jūs būsena paliudijate šių – lūpų ištariamų – teiginių gyvybingumą savo kiekvieno asmenybėje! Štai šita nuostabi jūsų dvasioje sklindanti energinių virpesių Šviesa, pasiekdama Mane, pamalonina – pamalonina Mane – Šaltinį ir Centrą – kad Manoji Evoliucija yra ir jūsų pasaulyje vis tiktai pasiekusi Manąją Prasmę. Jūs prisibeldėte savaisiais ieškojimais prie Manosios Prasmės, kad ją įgyvendintumėte savuoju gyvenimu savojoje aplinkoje. Štai jums yra garantija, kad šitas pasaulis turės Manąją Šviesą tarp visų Mano dvasinių Vaikų – jūsų dvasinių brolių ir sesių. Jūs esate Mano Druska šitam pasauliui, šitai žmonijai, šitai kartai. Jūs esate tie nuostabūs Mano Vaikai, kurie žengiate koja kojon su Manimi ir Manąja Šviesos Dvasine Šeima. Ir nesvarbu, kad jūsų aplinkoje esantys dvasiniai broliai ir sesės žvelgia tamsos labirinte, ieškodami išėjimo iš jo, kai Šviesa yra jų pačių viduje. Jie žengia neužtikrintai, abejodami, kivirčidamiesi, kariaudami – jie žengia ten, kur jūs jau seniai nebeesate, iš kur jūs taip pat pakilote – pakilote, dėdami nuoširdžias pastangas. O toliau, kuo giliau panirsite į Mane, už jūsų pastangas Aš iškelsiu jus virš tamsos labirinto! Jūs nesate labirinte – jūs iškylate virš jo! Žmonija yra tamsos iliuziniame labirinte. Tai yra kaip mažas, pasiklydęs, visiškai netoli nuo namų, mažylis. Jam baisu – jis nebemato nei motinos, nei tėvo, nejaučia tų virpesių, jis pravirksta. Tie, kurie mato jį verkiantį, paima už rankos, ar paima ant rankų ir parneša iki slenksčio, kuris yra vos už dvidešimties metrų. Jūs matote iš aukščiau, mažylis žvelgia iš savosios aukštumos. Žmonija tai yra dabar mažylio lygio. Jie blaškosi kaip pasimetę, pasiklydę vaikai. Dėl to neturi viduje Ramybės.

Ramybė – yra Mano. Aš esu jos Šaltinis, bet Aš neteikiu jos, jeigu tie vaikai nėra atvėrę savęs, kaip dvasiniai asmenys, Man.

Juk Aš neturiu pavidalo, kuris įrėmintų Mane kaip išorinis kūnas. Aš neturiu formos. Aš esu dvasinis, ir Dvasios Šaltinis. Todėl, tiktai atvėrus dvasinę asmenybę, jūs galite Mane patirti ir savo būsena paliudyti – Aš esu Realus, Tikras, Gyvas ir esu jūsų viduje, ir prieinamas bet kada tiktai nuoširdžių pastangų dėka.
Jūs Manęs negalite nupirkti. Jūs Manęs negalite niekaip įskaudinti. Tik savo nuoširdžių pastangų dėka, Aš jus apdovanoju tiek, kiek jūs už jokius materialius turtus negalėtumėte įsigyti. Aš apdovanoju jus Savimi, kurį jūs ir atrandate savyje. Ir tai yra Mano Garantija, kad jūsų aplinka nesugniuždys jūsų asmeniškai, kad jūs neišklystumėte iš Mano Tikrovės, Šviesos Gyvojo Kelio. Jis apima visą kūriniją! Tuo tarpu jūsų pasaulyje, gyvenančiame tamsos iliuziniame labirinte, visi klystkeliai gali labai greitai suvilioti dar neužtikrintą, tik ką pabudusį dvasinės asmenybės daigą, kuris stiebiasi į Mane savo paties viduje, bet iššūkis jam. Kiekvienam! Pastangos turi būti nukreiptos į išorę. Jūs turite dėti pastangas, kad savąja Šviesa, savąja patirtimi, kurią ir paliudija jūsų būsena, turinti gyvą ryšį su Manimi, jūs turite veiksmingai pasireikšti išorėje, ir visumos labui! Mano, jums teikiama kūrinija – patyrimų iššūkiams. Štai jums pasireiškimas ir garantija, kad jums yra saugus gyvenimas pačiame pradiniame pasaulyje, kokia bebūtų iliuzinė tamsos aplinka. Jeigu jūs veiklūs, jums Aš teikiu apsaugą iš Apvaizdos, apie kurią jūs taip pat jau turite supratimą – ir nemenką. Todėl garantija dabar pasimetusiai žmonijai, klaidžiojančiai be jokio kompaso, ir vis labiau aršėjančiai, natūralu, įmanomi visokie veiksmai, nukreipti vienų prieš kitus. Į ką jie nukreipia veiksmus? Į tą matomą pavidalą. Kas yra žiauriausia jūsų akimis? Sunaikinti tą matomą pavidalą, ir jūs tą sakote – atimti kitam gyvybę. Gyvybė – tai nėra toji aukščiausia kaina, kurią moka mirtingasis. Aukščiausia kaina, kurią jūs galite sumokėti, tai – prarasti savo sielą, išsaugant šitą materialaus, matomo pavidalo gyvybę! Jūs neturite daryti išlygų dvasiniame kelyje. Jūs neturite sverti kaip ant svarstyklių savosios materialios gyvybės ir Manosios dvasinės asmenybės dovanos, suteiktos jums, kaip dvasinės asmenybės – arba jums artimesnio žodžio – sielos. Visu svoriu pasinerkite į tą svarstyklių pusę, kuri sveria sielą, kad visuomet nusvertų būtent į savąją pusę. Nepergyvenkite dėl savo materialios gyvybės. Rūpinkitės savo siela. O Aš jums teikiu ir Šviesą, ir Mokymą, ir Atsakymą net į bet kokį jūsų klausimą, kada jūs nuoširdžiai kreipiatės į Mane, kad puoselėtumėte savąją sielą – savąją dvasią – savąją asmenybę – kuri yra amžina. Šitie pavidalai išorėje kis, o šitas – tik pradinis, dar turintis žemiausių virpesių išvaizdą – sunkią materiją – kuri skausmuose, kančiose dėl jūsų klaidingų sprendimų ir aplinkos poveikio patiria ligas. Dėl to jūs turite dar papildomą iššūkį, kaip išlaikyti šitą materialų pavidalą, kad jis būtų visada sveikas ir saugus Gėrio darbams, kad jį galėtų panaudoti jūsų viduje esanti dvasinė asmenybė.
Jeigu jūs būsite veiklūs Mano gyvieji dvasiniai Vaikai, dar turintys šitą išorinį pavidalą, jums Aš garantuoju apsaugą net ir šitam išoriniam pavidalui ir jūsų šeimų nariams. Aš rūpinuosi jūsų dvasia! Bet į šitą rūpestį – Manąja Samprata – patenka ir jūsų išorinis pavidalas ir jūsų artimųjų apsauga dėl to, kad dabar, kada Aš rūpinuosi jumis, kaip pabudusiais Mano Vaikais, kad jūs turėtumėte vidinę Ramybę, kad jūsų aplinkoje nebus tragiškų pasekmių, kad jūs galėtumėte visiškai atsiduoti Manajam vedimui iš vidaus.

BŪKITE SU MANIMI!

Pasaulis, koks šiandien yra, tai nėra Mano Pasaulis, kokį sumaniau Aš. Tai yra iškrypusios, darančios lankstą Evoliucijos Mano suklaidintų Vaikų klaidingų sprendimų įgyvendinimo pasekmė, bet ji yra laikina. Manasis Sūnus Kūrėjas užbaigė maištą. Jisai nebesiplečia. O tos ataugos, kurios čia dar šaknis išleidžia tarp jūsų ir kitų trisdešimt šešių planetų, tai yra laikinas reiškinys. Aš jus pasirinkau, kaip tuos, kurie gali suteikti Man pagalbą išravėti šitas šaknis, kurios dabar trukdo atstatyti Evoliucinį kursą į Mano sumanytą, ir kaip yra Manajame Evoliuciniame Plane užfiksuota. Evoliucija vystosi tiktai į Mane, ne į jokias kitokias sektantiškas pakraipas, ne į ateistinius įvairius ieškojimus, ne. Tai yra tiesiausias Kelias, nes tai yra Manosios Tikrovės Kelias, bet jis eina per kiekvieno iš Manųjų Vaikų vidinį Manęs atradimą savyje ir veikimą išorėje, atsidavus Mano vedimui iš vidaus, o savąją valią, kurią taip pat dovanų gavo iš Manęs, suliejo su Manąja Valia. O vainikavimas yra – gimimas iš dvasios. Bet šitą gimimą iš dvasios galima dar sustiprinti – irgi pastangų dėka ir veikimu išorėje – susiliejimu su Mano Dvasia. Štai tai yra kulminacija arba jūsų Everesto viršūnė šitame pasaulyje, bet tai yra tiktai pradinė pakopa, žengiant pas Mane.

Aš jus sveikinu ir šlovinu dabar, kada jūs susiburiate į kolektyvinį Manęs pagarbinimą, pašlovinimą! Šlovinkime vieni kitus Nuoširdumu, Gėrio darbais visumos labui, ir gyvenimu, kokį sumaniau jums – visiems – Aš!

Violeta
2025-07-20 18:01:53

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal