Forumas: temos peržiūra
Kur įsigyti apreiškimus - URANTIJOS KNYGA, Rojaus Trejybės-AŠ ESU apreiškimų knygas Akimirkos Amžinybė, Gyvoji Tyla, Meilės galia, ir Tu - manyje, o taip pat ir Jėzaus Kristaus apreiškimų knygą - KALBU JUMS VĖL?
Mielieji, mėginau informaciją patalpinti į atskirą puslapį, koks ir daug metų yra svetainėje, tik niekaip šito padaryti nepavyksta jau kuris laikas, nes visada parašytą tekstą, paspaudus užrašą - Išsaugoti - programa kažkur patalpina, o pačiame puslapyje jos taip ir neatsiranda. Dėl to nusprendžiau informaciją patalpinti bent jau Forume. Kada naujos temos šią temą nustums vis žemyn ir žemyn, teks vėl ją kaskart iškelti į viršų, kad pirmą kartą ieškantys galėtų nesunkiai ją surasti Forume. Na, o aną puslapį gal iš viso ištrinti, kad neklaidintų. Taip pat šią informaciją vertėtų pakartoti jau esančiame puslapyje - Svarbi informacija.
Visus mūsų turimus Šviesos apreiškimus-mokymus - URANTIJOS KNYGA, Rojaus Trejybės-AŠ ESU apreiškimų knygas Akimirkos Amžinybė, Gyvoji Tyla, Meilės galia, ir Tu - manyje - o taip pat ir Jėzaus Kristaus apreiškimų knygą - KALBU JUMS VĖL - galite gauti iš manęs, parašę elektroninį laišką adresu - trinitylite@gmail.com - arba paskambinkite man - +370-6-99-44-059.
Taip pat šias knygas galite gauti atvykę į Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje vykstančias gyvąsias pamaldas Kaune. Informacija apie Gyvąsias pamaldas yra nuolat primenama Forume, nurodant ir laiką, ir vietą.
Telydi jus Kūrėjo Ramybė ir Palaima, ir mano Broliškas-Tėviškas apkabinimas.
Algimantas
2025-08-06 09:46:10
Komentarai
Pastebėjau vieną neatitikimą ir čia parašysiu ką reikia daryti. Jei žmogus ateina į kanalą Gyvasis Kelias - The Living Path ir pažiūri, paklauso Mokymo įrašo, o ten dar parodomos visos Apreiškimų knygos ir žiūrovas panori įsigyti, informacija tame video yra nepilna. Ten iš kart ant ekrano turi atsirasti užrašas duodantis visą informaciją. Taip pat video, pabaigoje turi prabėgti takelis su visa knygų isigijimo ir Šventovės informacija. Taip pat prie Description turi pasikartoti informacija, kaip ir prie More info - prie kanalo informacijos.Rita
2025-08-07 09:27:15
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]