Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Tiesa neprasiskverbia per melo storą užuolaidą, todėl visi miega – miega dvasioje – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2025 09 06

Algimantas esu. Ruošiu Dvasinius Mokytojus visai planetai. Vedu gyvąsias pamaldas savo įkurtoje, Kūrėjo prašymu, Gyvojoje – vienintelėje pasaulyje – Šventovėje, kurioje nėra nė vieno ritualo – yra Širdies atvėrimas, dvasinės asmenybės atvėrimas Pačiam Šaltiniui ir Centrui – Kūrėjui – Rojaus Trejybei-AŠ ESU. Gaunu iš Kūrėjo mokymus-apreiškimus, leidžiu knygas, Kūrėjo Apreiškimų knygas, studijuoju įvairius šaltinius. Vienus kažkas rekomenduoja, kitus atrandu taip pat ir tavo televizijos (YouTube) kanale. Ir šiandien norėsiu jums pateikti keletą kanalų, kuriuos turėtumėte pamatyti. Jie ilgi, ten nėra video vaizdų, yra tiesiog atskiri tam tikri – iš esmės tai nuotraukos ir pasakojimai – bet jie trunka apie pusantros valandos, daugiau negu dvi valandas. Bet jie atskleidžia tai, apie ką kalbu aš nuolat, ir energinių virpesių dažnio poveikį žmonėms, ir tą milžinišką tamsą, kokia egzistuoja kiekvienos šalies valdžioje, kuri gyvena baimėje, ir ta baimė tada draudžia Tiesos žodį – Tiesos žodį – paliudijimą, kurį patyrė įvairių šalių kosmonautai, astronautai, apie kitų planetų kosminius laivus, kurie yra, bet draudžia pasakoti. Ir tie draudimai taip pat sukuria milžinišką baimę tų kosmonautų šeimoms, kurios patiria milžiniškų sukrėtimų dramas.
Man rekomendavo tokią knygą – aš jau rodžiau jums ją – Moralė. Bendrasis Gėris Permainų Laikais – Džonatano Sakso (Jonathan Sacks), žydo, rabino, buvusio Britanijos vyriausiojo rabino. Jį vadina – Džonatanas Saksas – vadina nuostabiu filosofu, teologas, profesorius, vyriausias Britanijos rabinas, politikas, lordas, daugelių moralės, filosofijos, ir teologijos veikalų autorius, radijo ir televizijos laidų apie moralę kūrėjas. Moralė. Bendrasis Gėris Permainų Laikais – viena iš paskutiniųjų filosofo knygų. Aš ją labai atidžiai perskaičiau. Ją rekomendavo man podukra. Jai paskiau parašiau išsamų paaiškinimą, kokio tai lygio knyga. Aišku, tiems, kurie yra studijavę šitą Epochinį Apreiškimą – Urantijos Knygą – kuris yra sukurtas daug aukštesnio už žmogiškąjį protą ir perteiktas žmonijai – du tūkstančiai devyniasdešimt septyni puslapiai teksto ir dar papildomai penkiasdešimt puslapių du turiniai – natūralu, šita knyga (Moralė) yra vaikiška knyga – tiesiog ta knyga, kuri neverta dėmesio. Tada mąstau, apie šitą knygą (Urantijos Knyga) niekas nežino, na, niekas, tai – netiesa. Mes gi žinome, ir aš ją rodau, jinai čia lietuvių kalba, o buvo apreikšta anglų kalba. Bet kadangi Šviesa skinasi kelią labai sunkiai, Tiesa neprasiskverbia per melo milžinišką miegamojo užuolaidą, storą užuolaidą, todėl visi miega – miega dvasioje – įmigę ir nemato Šviesos – užuolaida nepraleidžia, ji labai stora. Tada tokios knygos apie moralę – tam tikra prasme – pašviesina. Nežinau, kas ją finansavo, nes čia nėra parašyta, tiktai vertėjos pavardė, Alba Tito leidykla. Pasakiau – Alba Tito – ir iškart perėjo tokia neigiama nuostata šitos leidyklos atžvilgiu. Nepatikima leidykla mano samprata – Tito Alba. Giluminiu žvilgsniu žvelgiant į šitą knygą, tai yra žydų moralės propaganda – subtili. Pripažįsta Saksas ir krikščionybę, bet labiau protestantizmą, nurodo ir Naujojo Testamento citatų nuotrupas, kur reikia pagrįsti jo teiginius. Jis nenurodo, kad krikščionybė iškelia Jėzų. Naujasis Testamentas iškelia Jėzų, kaip Dievo Sūnų. Saksas nė karto nepamini Jėzaus vardo. Nė karto! Naujojo Testamento citatų neužbaigtų tai nematyti. Visur iškeliamas Senasis Testamentas, ir ypač žydų šeima. Moralė išvis, kaip kategorija, neegzistuoja be Kūrėjo. Kas yra moralė? Tai neatitikimas Kūrėjo Valios – gyvenimas pagal Kūrėjo Valią. Saksas taip pat užsimena, kad religija vaidina svarbų vaidmenį, bet vėl jis iškelia iš praeities filosofų tam tikras nuostatas ir sustiprina Senojo Testamento mintimis. Štai jo tikrasis šaltinis, kuris moralę palaiko. Kokią moralę? Žydai naikina palestiniečius Gazos sektoriuje. Čia moralė? Senojo Testamento moralė – akis už akį. Jėzus atnešė iš tikrųjų nuostatą, kuri dar neįgyvendinta – Mylėkite vienas kitą, kaip mylėjau jus aš! – ne – akis už akį. Tai yra pasenusi nuostata! Jis iškėlė tą šviesulį, kurio reikia siekti Meilės galia – mylėti priešą. Bet atradusiam Kūrėją, priešų nebėra! Priešai tai yra, kada nesutampa nuomonės, ir jeigu vienas pradeda įžeidinėti kitą, atsiranda tam tikros ambicijos, kurios siekia tada sumenkinti priešininką, išaukštinti save. Tai – puikybės patenkinimas. Ir tai prasideda nuo valdžios. Eilinis, ką jis gali? Na, kitą asmenį kažkur sumenkinti, vieną-du? Valdžia gali priversti kaip robotus, visuomenei, kuri gyvena tamsos baimėje, paklusti įsakymams pradėti karą prieš kitus. Vienas žmogus priverčia kariauti visą visuomenę, net ir tuos, kurie prieš karą, kadangi jie bijo – bijo!
Dėl to paklausykite labai atidžiai paskutinį Levitano (Левитан) įrašą. Tai žmogus, kurį Stalinas panaudojo kaip savo balsą per radiją. Ir jį graužė – graužė – visą gyvenimą, kad jis paskutinę akimirką, prieš iškeliaudamas iš šito pasaulio, paliko šitą įrašą. Kanalo pavadinimas – Архивы СССР – TSRS archyvai – Последняя запись Левитана взорвала интернет. Kita tema tame pačiame kanale – Что СССР скрывал о луне пятьдесят лет. Dar vienas labai svarbus – jis ilgas, pustrečios valandos – bet išklausykite – СССР 2.0 Откровения личной секретарши Горбачева. Taip pat labai svarbus įrašas, kanalo pavadinimas – Союз времени Леонов увидел ЭТО – vien didžiosiomis raidėmis – ETO. Leonovas – kosmonautas, pirmasis išėjęs į kosmosą. Ir ten daug, daug jūs pamatysite įvairių pasakojimų. Bet esmė viena – valdžios nors susitaria, kad jau nebegalima paneigti kitų civilizacijų, ateivių, ir galima pagarsinti tai jau palaipsniui, buvo tas pripažinta, bet viskas tuo užsibaigia – tuo epizodu. Daugiau apie tai nekalbama. Mokslas taip pat nepropaguoja to, žmonės irgi nesidomi, nepakelia aukščiau į dangų akių. Bet visa tai prasideda nuo vidaus.
Jeigu nėra viduje Šviesos, žmogus neieško jos ir išorėje. Kada jau yra Dvasinio Mokytojo žodis, kada yra tam tikra suteikiama kryptis, tada visur – atradus Kūrėją savyje – tu matai Kūrėjo pasireiškimą arba priešingai – Kūrėjo Evoliucinio Plano ir Jo Valios pažeidimą – tavo žvilgsnis tampa skvarbus, ypač gimus iš dvasios, nuskaidrėja protas, ir tada tu matai, koks laukia milžiniškas ir ilgas kelias Šviesai prasiskverbti pro milžinišką tamsos skraistę, rūką tirštą. Tada nematoma nei kryptis, nei koks nors realus suvokimas ar apskritai yra Šviesa šitame rūke, ar visur yra rūkas, ar yra išeitis? Ir tada yra dėmesys sutelkiamas į tai, kas yra asmeniškai patiriama – šeima, darbas. Bet jeigu tai skęsta iliuzijoje, natūralu, ir protas yra veikiamas tos iliuzijos – juk virpesiai sklinda iš kiekvieno. Jeigu jie sklinda kupini Kūrėjo aukščiausių energinių virpesių dažnių, jie veikia šviesindami net ir tuos, kurie nieko nežino apie Kūrėją arba net neigia Kūrėją, bet tie virpesiai pasiekia ir persmelkia. Ir dėl to mūsų poveikis taip pat yra svarbus, kad valdžia šviesėtų. Ir nepažeidžiant jų laisvos valios, mes ir kolektyviai garbiname Kūrėją, nes tai paties aukščiausio energinio dažnio virpesių galia pasklinda iš mūsų – ypač Šventovėje susiėjus, betarpiškai, vienas su kitu, jaučiant vienas kito petį – fizine prasme – akis matant, žvilgsnį, bendraujant – ta galia sustiprėja iš kiekvieno, o plius galią dar stiprina kiek mūsų sueina, pakėlus kvadratu tą skaičių. Todėl tie virpesiai sklinda po visą šalį ir pasauliui, kūriniją. Ir, natūralu, net ir tie, kurie maištauja prieš Kūrėją, šitie virpesiai atmiešia jų virpesius, kad jų sprendimai nebūtų tokie savanaudiški. Aišku, jie gyvena savo protu, savo sampratom, savo interesais, savo grupių interesais, savo finansininkų interesais, kurie jiems suteikia didžiulius atlygius, bet vis tiek mūsų aukštesnio energinio dažnio virpesiai jų žemų virpesių milžinišką tą tirštumą šiek tiek atmiešia – atmiešia, kad kiek nors praskiestų. Tai yra kiekvienoje srityje. Poveikis yra milžiniškas! Bet tai priklauso nuo to, kiek mes, kaip urantai, suvokiame savo vidumi, ne savo intelektu išmąstydami – na, taip, malda svarbi, virpesiai sklinda – ne, vidine būsena, savo sąmonės galia – taip, aš šiandien dar turiu giliau ir nuoširdžiau pasinerti į Kūrėją, atsiduoti Jam, Jo vedimui, gyventi tuo stipriau, Kūrėju gyventi, visumos labui. Štai ta sąmonės būsena tada iš mūsų ir paskleidžia daug aukštesnio energinio dažnio virpesius negu virpesiai, kurie tiktai intelektualiu suvokimu yra mūsų patiriami ir tuo pačiu pasklinda iš mūsų. Mes galime kontroliuoti savo virpesių galią tiktai gilesniu pasitikėjimu Kūrėju ir savimi, kuris ateina iš Kūrėjo mums, kad mes patirtume tą abipusį tiltą su Kūrėju per Minties Derintoją. Ir kuo bus didesnis pasitikėjimas Kūrėju, tuo bus didesnis pasitikėjimas savimi, ir tuo bus mūsų veiksmai ryžtingesni. Tuo mes būsime Šventovėje akivaizdžiai vienas su kitu, ne per atstumą prisijungę, ne – Šventovėje. Tai yra impulsas iš vidaus, nes Kūrėjas veda – veda į visuomeniškumą. Ta išorinių ryšių sistema nėra visuomeniškumas. Visuomeniškumas yra bendrystė, bendravimas betarpiškai – betarpiškai. Negalima pakeisti Kūrėjo, negalima pakeisti ir visuomeniškumo jokiom kitokiom intelektualiom, mechaninėm, technologinėm priemonėm. Ne. Visuomeniškumas kuriamas gyvu gyvenimu, Kūrėjo kolektyviniu garbinimu Šventovėje betarpiškai ir tuo pačiu veikiant taip, kaip veda Kūrėjas iš vidaus visų Gerovei, bet jaučiant Meilės motyvą. Meilės motyvą! Tai – ne baimė, tai ne noras pasireikšti taip, kad girdi mano nuolatinį raginimą, ne. Tai yra impulsas, kurį patiri – patiri iš vidaus – Meilės apraišką visiems. Gera tai patirti. Ir tada nori padėti – nori padėti ir tiems klystantiems, ir esantiems aukštuose postuose. Jie negali – negali – elgtis kitaip, nes jų mąstymas yra toks, o baimė dar didesnė, ir jie nepajėgūs kontroliuoti.
Urantai turi Kūrėjo teikiamą Šviesą, Ramybę, dėl to jie gali padėti pirmiausia savo šaliai, pasauliui, visatai – padėti Šeimininkui Sūnui Kūrėjui ir jo Partnerei Dukrai Kūrėjai – Nebadonijai – padėti Rojaus Trejybei-AŠ ESU. Padėkite nuoširdžiai. Jūs esate Kūrėjo sūnūs ir dukros – urantai.

Telydi mus Kūrėjo Ramybė ir Palaima.
Su Meile, Violeta (Ukmergė)

Violeta
2025-09-10 12:55:44

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal