Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

PAKALBINKIME SAVO ANGELUS SARGUS

PAKALBINKIME SAVO ANGELUS SARGUS
Kai kurie forumo dalyviai , kaip krikščionybės delegatai , naudodamiesi išimtiniu šio forumo dvasingumu , dažniausiai išvynioja tik savo dvasinio augimo planelį ir užveda diskusiją apie savo minčių veiklą , apie savo širdies veiklą ir apie abiejų veiklų veiklą .
Gal būt tai ir gerai , labai neprieštarausiu , nes žmonėms norisi atlikti išpažintį , bet man atrodo , kad visam forumą stebinčiųjų ratui , duoda tai tik minimalią naudą. Dialogai dažniausiai suvedami į psichologinį asmeniškumą , o ne į forume iškeltų temų aptarinėjimą . Dažnai aš pasigendu diskusijų , pagal vieno ar kito dalyvio iškeltą temą . Aš pasigendu apmąstymų ir asmeninių nuomonių , apie Urantijos knygoje aprašomas įvairias dvasines personalijas . Mažai kas nori diskutuoti iš esmės , apie mūsų Viešpaties Jėzaus Kristaus veiklą , čia Žemėje ir danguje , pagal knygą ,, Kalbu jums vėl ‘‘. Nemanau , kad kas nors nori žinoti ir apmąstyti apie Šventosios Motinos Dvasios veikimą čia Žemėje ir danguje . Todėl , kartais visos diskusijos perauga į lėkštą , buitinių religinių patyrimų aptarinėjimą .
Aš kviečiu mūsų protus lenkti norui , Urantijos knygos dvasinių asmenybių apreiškimo , jų veiklos ir charakterio , atpažinimui ir aptarimui . Aš kviečiu diskutuoti , kaip vieno ar kito protas atsivėrė dangaus dvasinių energetinių ryšių priėminui ir jų panaudojimui , savo sielų augimui ir turtėjimui .
Kasdiena milijonai dvasinių esybių lanko mūsų žemę . Jos atneša informaciją iš dangiškų sferų ir išsineša daug informacijos apie žmoniją ir jos lopšį , pačią Žemės planetą . Vieni iš aktyviausių darbuotojų , besidarbuojančių šalia mūsų , tai Angelai Serafimai ir jų pagalbininkai Tarpinės Būtybės . Šios dvasinės esybės su didele meile vykdo milijonus patarnavimų kiekvienam iš mūsų . Bet ar mes jas prisimename , ar su meile padėkojame už jų tarnystę . Dauguma šio forumo dalyvių labai mėgsta kartoti žodį – meilė , bet daugumos lūpose šis žodis turi tik asmeniškumo atspalvių . Jis neturi tos giluminės kosminės prasmės , tariamos mūsų lūpomis . Tikrą meilę ir giluminę jos prąsmę atspindi tik mūsų Angelas Sargas iš Serafimų giminės . Tik jo meilėje ir apsaugoje mes augame , vystomės ir gyvename . Dievo Tėvo dvasia mus veikia augti į amžinybę , o mūsų mielas ir nepailstantis Angelas Sargas saugo mus , kad mes kuo geriausiai save realizuotume Dievo Tėvo dvasios veikime .
Tai mano šios temos ir būtų tikslas - pažinkime savo Angelą Sargą . Pamąstykime nors retkarčiais , apie labai mielą ir draugišką dvasinę esybę , kuri yra šalia mūsų , lydi ir saugo mus per visą gyvenimą . Pasidalinkime savo patyrimais , pradėdami tobulėti kartu su mus lydinčia , nors ir žemesnio dvasinio rango esybe , bet reikalingiausia mūsų kelyje , kaip ir mūsų duona kasdieninė . Emilis - Petras.


Petras
2008-12-20 17:38:57

Komentarai

Mielas Petrai, tavoji tema kaip tik irgi patvirtina realų faktą, kad mūsų, kiekvieno, mintys yra realūs VIRPESIAI, KURIE PASKLINDA PO VISĄ planetą.
Vakar ryte parašiau mūsų šio pirmadienio (2008 12 22 - 22val.) kolektyvnę maldą, pakviesdamas JUS VISUS kaip tik melstis už ANGELUS SERAFIMUS IR TARPINES būtybes, NES TIEK DAUG SULAUKIAME IŠ JŲ NUOLATINĖS PAGALBOS IR PARAMOS.
O dabar ką tik perskaičiau tavo siūlomą lygia tokią pačią temą mūsų bendrai Forumo diskusijai.
O mūsų Vilniaus Urantijos grupėje angelus serafimus, ne tik mūsų aneglus sargus, nagrinėjame jau daugiau kaip mėnesį.
Taip kad mūsų mintys TIKRAI nėra izoliuotos ir paliktos palaidos. Jos turio savo kanalus atitinkamu virpesių ešelonu. Ir pagal kiekveno iš mūsų sąmonės virpesių pakėlimą mes galime gauti ir tų pačių minčių iš mūsų kitų sielos brolių, esančių už tūkstančių kilometrų nuo mūsų. Galime gauti tiek šviesių, tiek ir tamsių, jeigu savo mintimis mes patys esame žemų virpesių lauke.
Tačiau aš prašau jus atkreipti į Petro prašymą - DISKUTUOTI APIE SERAFIMUS. Tai riekšia, kad jūs turėtumėte pasaiskaityti apie serafimus Urantijos Knygoje, ir tada aktyviai įsijungti į DISKUSIJĄ APIE ANGELUS SERAFIMUS.
Jai JŪS TURITE RUOŠTIS. O kaip gi kitaip jūs AUGSITE, JEIGU NEPLĖSITE KŪRINIJOS ŠEIMOS PAŽINIMO.
Todėl Urantijos Knygos studijoms taip pat paskirtkite savo dienotvarkėje laiko. Nepaverskite šito šaltinio SKAITYMU TIK TARP KITKO, KADA JAU NEBETURITE KĄ VEIKTI.
Aš net siūlyčiau, kiekiveną rytą po ROJAUS TREJYBĖS PAGARBINIMO IR PRAŠYMO MALDOS, NORS PUSVALANDĮ SUPLANUOKITE URATNIJOS KNYGOS SKAITYMUI.
Ir po kiek laiko pastebėsite, kad šis skaitymas jums tapo labai svarbus ir reikalingas jums ruošiantis tapti DVASINIU MOKYTOJU KITIEMS SAVO SIELOS BROLIAMS IR SESĖMS, kurie iki šiol šitos dvasinės šveisos dar nežino ir nepatyrė, kokią jūs jau ėmėte patirti.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2008-12-21 00:16:45



Mielas Petrai, labai aciu uz grazia tema.
Daznai pagalvoju apie musu Angelus Sargus, kvieciu Juos i pagalba ir dekoju uz istikima tarnyste mums, zmonems. Graziausios man tos akimirkos, kai musu sunus papraso - mamyte pakalbek su Tevuliu ir su Angeleliais. O dar grazesnes bus tos akimirkos, kai mazasis pats ims kalbinti, garbinti ir dekoti Trejybei ir visoms Dangiskoms butybems :)

Vita
2008-12-20 20:39:18



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal