Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Angliško mokymo, važiuojant motociklu (2025 11 05), vertimas (2025 11 06) į lietuvių kalbą.- Gyvasis Dvasinis Žodis.

Angliško mokymo, važiuojant motociklu (2025 11 05), vertimas (2025 11 06) į lietuvių kalbą.

Gyvasis Dvasinis Žodis.

00'01" - 02'18"
Tikuosi kamera rašo vaizdą.
Šiandien - lapkričio 5-oji, 2025 metai. Motocikų sezonas Lietuvoje pasibaigė. Dabar - 12 laipsnių pagal Celsijų. Tampa vis šalčiau, ypač važiuojant greitai. Tuoj bus žiema. Pastaraisiais metais, žiemos būna ir be sniego, ir labai švelnios. Šiaip ar taip - važiuojam. Važiuojam trumpam. Ir pateiksiu savo dvasinius pamąstymus. Kur pasukti - į kairę ar į dešinę? Kas pasufleruos man? Sukam dešinėn...
02'18" - 03'13"
Aš esu Kūrėjo Ambasadorius šiai planetai, ir Jėzaus ir jo Partnerės, Nebadonijos, apaštalas. Jėzus ir Nebadonija yra mūsų Vietinės Visatos sukūrėjai. Mūsų Vietinė Visata yra viena iš vieno šimto tūkstančių Vietinių Visatų šitame danguje. Taigi, Jėzus, kaip mūsų Vietinės Visatos vadovas buvo mūsų planetoje su savęs padovanojimo misija ne tiktai mūsų planetai, bet ir visai savo Vietinei Visatai.
03'13" - 06'23"
Aš šįkart noriu pamąstyti apie tai, kodėl žmonės netrokšta gyventi savo tikrojo gyvenimo. Jie tiesiog nenori gyventi savo tikrojo gyvenimo. Jie iš viso tik imituoja savo gyvenimą, vietoje to, kad jį gyventų tikrai. Ir jie šitaip daro absoliučioje daugumoje atvejų. Ir tą daro dėl to, kad jie neturėjo Dvasinių Mokytojų, kurie galėtų jiems paaiškinti jų gyvenimo tikslą šioje planetoje, jau nekalbant apie tai, kad jie suprastų savo gyvenimo prasmę - kodėl jie taip nei iš šio, nei iš to gimė iš moters įsčių šioje planetoje, kodėl iš viso yra gimimas iš moters įsčių šioje planetoje. Dabar neįmanoma pasitikėti, kokiu nors moksliniu pagrindu, kadangi ir mokslininkai nežino, kokia yra žmogiškojo gyvenimo prasmė šioje planetoje.
Turiu sustoti ir užsisegti striukės apykaklę nuo vėjo. lš tikrųjų vis labiau šalta kaklui, kada važiuoji greičiau.
06'23" - 14'19"
Bet kokiu atveju, Kūrėjas man suteikė misiją ruošti Dvasinius Mokytojus, ir juos ruošti visai žmonijai, kuri dabar yra susiskaldžiusi ir pagal evoliucines religijas. Ir papildomai prie šito, Kūrėjo prašymu aš įkūriau Gyvąją Šventovę ir Gyvąją Kūrėjo apreikštąją religiją. Tai - nauja religija - Kūrėjo religija. Ir ji yra visoje kūrinijoje, visoje Didžiojoje Visatoje, ir net Rojuje - Paties Kūrėjo gyvenamojoje buveinėje - ir mūsų Likime, kurį mūsų planetai suteikė Pats Kūrėjas - būti tokiu tobulu, koks tobulas yra Pats Kūrėjas, ir pasiekti Jį Rojuje. Ir stovėti Jo betarpiškoje akivaizdoje, Tai yra mūsų Likimas - ir gyvenimo prasmė. Ir ne tik mūsų atveju, bet ir visos kūrinijos lygiu - kiekvienos asmenybės gyvybės kategorijos prasmė - vykdyti Kūrėjo valią visų labui, kad būtų įgyvendintas mūsų Likimas, Kūrėjo suteiktas kiekvienai asmenybės kategorijai, nes Kūrėjas yra asmenybės Šaltinis ir Centras. Dėl to mes nesame tas kūnas, bet asmenybė, o ne tas matomas materialus kūnas, bet kas yra jo viduje - dvasinė asmenybė. Ir būtent nuo ką tik gimusio iš motinos įsčių kūdikio tėvų žinių lygio ir priklauso, kuo savo kūdikį jie pripildo - arba Šviesa, arba purvu. Tai priklauso nuo tėvų. O tėvai turi turėti Dvasinį Mokytoją, kad juos apšviestų. Bet vidinę dvasinę Šviesą gali patirti tik atsivėrusi dvasinės asmenybės tapatybė. Tam reikalingos asmenybės nuolatinės pastangos, kad gyvenimas būtų prasmingas, kad nebūtų tuščiai iššvaistomas gyvenimas, kaupiant materialius turtus, ir kiek įmanoma daugiau, ir bet kokia kaina, o gyvulinės kilmės protas rodo pagarbą tik tiems, kurie yra turtingi, kurie užima aukštus politinius postus, bet kurioje šalyje.
14'19" - 16'16"
Bet tai nėra gyvenimo prasmė. Jūs turėtumėte suprasti, jog gyvenimo prasmė yra vykdyti Kūrėjo valią. Tačiau, kaip gi jūs galite tą daryti, jeigu nežinote, kas yra Kūrėjas, kaip Jį patirti, ir kur. O be dvasinių mokymų neįmanoma surasti tokio rakto niekur, jokioje knygoje, išskyrus apreiškimus, ir ypač epochinį apreiškimą, kuris vadinasi Urantijos Knyga. Pasižymėkite šitą knygą savo prote - Urantijos Knyga. Tai - apreiškimas, perduotas žmonijai dvidešimtojo amžiaus pirmajame trečdalyje Čikagoje anglų kalba. Dabar jis yra išverstas maždaug į dvidešimtį kalbų. Aš šitą knygą išverčiau prieš dvidešimties metų laikotarpį į lietuvių kalbą. Pats vertimo procesas truko apie dešimtį metų, bet aš turių omeny, jog tai buvo prieš dvidešimt metų.
16'16" - 19'20"
Aš priėmiau apreiškimus iš Kūrėjo, ir išleidau Kūrėjo mokymų knygas. Priėmiau Jėzaus knygą - Kalbu Jums Vėl. - Priėmiau iš Jėzaus, išverčiau ją į anglų kalbą, ir ji anglų kalba yra patalpinta net ir mūsų svetainėje - urantija.lt - ir tai yra šios knygos elektroninė versija. Taigi, jūs gautumėte daug platesnį kontekstą, ir sakyčiau, plačiausią jūsų gyvenimo Urantijoje kontekstą, kokio niekada negalėtumėte gauti iš jokios kitos knygos, nes nėra daugiau tokių knygų, apreiškiančių šitą kontekstą tokiu mastu, kaip šitie apreiškimai. Biblija, Koranas, Bhagavat Gita, Mormono Knyga, net ir Naujasis Testamentas nepaai6kina, kas yra Dievas, kas yra Kūrėjas, kas yra Jėzus, kas yra žmogus, net ir kaip mūsų planeta susiformavo. Jeigu jūs skaitysite Senąjį Testamentą, tai perskaitysite, kad šis pasaulis buvo Dievo sukurtas per šešias dienas, o septintąją dieną Jis ilsėjosi. Tai - netiesa. Kūrėjas neturi poilsio nė sekundės. Įsivaizduokite, Jis neturi jokių išeiginių, neturi jokių atostogų, neturi jokio poilsio - visada, būdamas nesikeičiantis ir nejudantis, Kūrėjas rūpinasi Evoliucija visoje Savo kūrinijoje.
19'20" - 21'55"
O Kūrėjas yra vienas - dvasinėje absoliučioje vienovėje tarp Keturių Asmenybių - Keturių Šaltinių ir Centrų - Trijų Rojaus Trejybės Šaltinių ir Centrų ir Visuminės Dievybės AŠ ESU, visada rašomos vien didžiosiomis raidėmis. Ir Jie yra dvasiškai absoliučiai suvienyti. Jų vienovė yra absoliuti. Ir visada Jie yra nejudantys ir nesikeičiantys, besirūpinantys evoliuciniu procesu, kurį Jie Patys ir pradėjo Savo Pačių glėbyje, Savo apkabinime.
Taigi, Dvasiniai Mokytojai, turėtų ir pateikti šitus mokymus, apreiškimus. O aš pateikiu savo dvasinius apreiškimus, kurie yra Dievo Gyvasis Žodis, kad žmonės galėtų suprasti, ką Kūrėjas perteikia jiems per mano lūpas, nes jie negirdi Kūrėjo. O aš padedu jiems, šiuo atveju, jiems padedu. Tai iš tikrųjų labai svarbu, klausytis Kūrėjo, išgirsti Kūrėją, ką Jisai sako. Kadangi jūs negirdite, ką Kūrėjas sako jums, nors Jis jums ir kalba nuolat, be jokios pertraukos, net ir akimirkai, bet jūs Jo negirdite, tai aš ir padedu visai žmonijai, kad ji suprastų, ką Jis sako jai. O jis sako jai nuolat -
21'55" - 24'12"
Turėkite Ramybę savyje. Aš esu Ramybės Šaltinis ir Centras. Atraskite Mane savo viduje, ir jūs pradėsite jausti Ramybę savyje. Tai yra jūsų priedermė, jūsų pareiga turėti Ramybę savyje. Tiktai šitokiu atveju jūs sugebėsite išgirsti Mano mokymą jums asmeniškai, kiekvienam iš jūsų. Klausykite, ką Algimantas sako jums, nes jis palaiko gyvą ryšį su Manimi jau tris dešimtmečius. Dėl to jis girdi Mane, ir padeda jums įgyvendinti Mano Evoliucinį Planą, kad Evoliucija vyktų pagal šį Evoliucinį Planą - kaip ją sumaniau Aš. Ir labai svarbu jums, kad jūs prisidėtumėte asmeniškai savo dvasinėmis pastangomis prie Mano Evoliucinio Plano įgyvendinimo. Šitas Planas yra Mano, bet šitas Planas yra jums. Visiems jums - be jokios išimties. Štai kodėl šiuo metu nėra Mano sūnų ir dukrų, kad tai suprastų, ir tokiu būdu, tokia plačia prasme ir tokiu mastu, kaip Manasis Ambasadorius Algimantas. Klausykite jo žodžių, nes šitie žodžiai yra Mano žodžiai, kuriuos tariu jo lūpomis.
24'12" - 27'27"
Sustabdykite visus karus, visus konfliktus savo šeimoje, savo kolektyve, savo pačių viduje, kaip Mano sūnaus ar dukros viduje, sustabdykite bet kokį konfliktą tarp blogio ir gėrio, paprasčiausiai - pasirinkite Mane - Aš esu Gėrio Šaltinis ir Centras, ir visų amžinųjų vertybių Šaltinis ir Centras, tokių, kaip Meilė, Gailestingumas, Gėris, Teisingumas, Grožis, Išmintis, Kosminė Įžvalga - pasirinkite Mane, ir jūs būsite pripildyti šitų amžinųjų vertybių savo viduje. Aš jums kiekvienam suteikiau amžinąją dovaną, jūsų kiekvieno dvasinę asmenybę, kadangi Aš esu dvasios ir asmenybės Šaltinis ir Centras, tai jūs ir esate amžini, su sąlyga, jeigu vykdote Manąją valią.
Vykdykite Manąją valią kiekvieną dieną, ne tiktai darbo valandomis, ar tuo metu, kai esate bažnyčioje, bet per visą dieną, per savo visą gyvenimą šioje planetoje. O gyvenimo prasmė visose planetose yra tokia - pagerinti aplinką Mano ryškesne šviesa gyvenant, plačiau taikant Manąją Meilę ir Teisingumą - gyvenkite Brolystėje, gyvenkite Ramybėje, ir bendradarbiaukite tarpusavyje vardan ateities kartos šitoje planetoje, o po prisikėlimo - Manosios kūrinijos Gerovei, Mano Gerovei, nors Aš ir esu Gerovės Šaltinis ir Centras. Tokiu būdu, atraskite Mane savyje, ir jūs patirsite, kaip gausiai Aš jus apdovanoju - ne tiktai vertybėmis, bet net ir materija Aš jus tikrai gausiai apdovanosiu. Tik pasitikėkite Manimi.
27'27" - 31'02"
Bet ši gausa tikrai nebus jūsų gyvenimo tikslas, jūsų taikinys. Jūsų gyvenimo tikslas yra bendrauti su Manimi, išgirsti Mane, ir atsiduoti Manajam vedimui iš vidaus. Tai yra jūsų tikslas. Siekite jo, siekite visu savo nuoširdumu, nes Aš esu nuoširdumo Šaltinis ir Centras. Jeigu jūs esate nuoširdūs, tai jau jus apibūdina, kaip Manąjį sūnų ar dukrą, kurie pradeda jausti Manąją nuoširdumo vertybę. O tai iš tiesų įspūdinga, kada tik jūs imate tokį jausmą patirti savo viduje. Ir tikrai yra svarbu, kad jūs su Manimi bendrautumėte nuoširdžiai, ir kasdien - kasdien. Kada jūs atrasite Mane, ir ypatingai, kada jūs gimsite iš dvasios, tada jūs pradėsite jausti didžiulį pasitenkinimą, kad vykdote Manąją valią. Aš niekada neverčiu, niekada nereikalauju priverstinai, kad žengtumėte Mano gyvuoju keliu. Nieko panašaus. Aš paprasčiausiai mėginu pažadinti jūsų dvasinę asmenybę, kuri ir gyvena šitoje jūsų akims matomoje materialioje formoje, kuri vadinama žmogaus kūnu. Tik jūs nesate šitas materialus ir matomas kūnas, o esate ta nematoma dvasinė asmenybė, gyvenanti šitame matomame kūne. Ir Aš jus žadinu kaip dvasią, kaip dvasinę asmenybę. Dėl to jūs turite Manąją dvasią savo viduje. Ji veikia jūsų prote - jūsų dvasiniame prote, kuris miega. Būkite nuoširdūs, ir jūs pradėsite patirti tokį jausmą, kad jūs trokštate daugiau ramybės savyje, daugiau teisingumo išorėje, ir savo viduje, daugiau meilės - tai yra dėl to, kad veikia Manoji dvasia, kuri vadinama Minties Derintoju, ir jis daro viską, kas tik įmanoma, kad jus dvasiškai pažadintų.
31'02" - 33'16"
O kada jūs esate pažadinti, tada jūs pradedate panaudoti dvasines vertybes, kurias Aš jau esu suteikęs jūsų dvasinei asmenybei kaip potencialias, bet jūsų protas buvo užterštas baime, per kartų kartas, jūsų tėvai taip pat yra užteršti, dėl to jie negali jums parodyti Gyvojo Vandens, todėl klausykite Manojo Ambasadoriaus ir sūnaus, Algimanto, jis stengiasi, ir tą daro nuoširdžiai, pažadinti jūsų dvasinę asmenybę visų Gerovei, taip pat ir jūsų Gerovei, kadangi tai yra svarbu, kad visi patirtų naudą iš Manojo Evoliucinio Plano, nes jis apima visas Visatas, visus pasaulius, nepriklausomai, kiek jūs nukeliautumėte Manojoje kūrinijoje, tačiau kiekviename Manosios kūrinijos kampelyje jūs turėsite galimybę pagerinti tai, kas jau buvo apšviesta anksčiau labai ryškia Šviesa. Bet Manoji Šviesa savo ryškumui neturi ribų, ji gali šviesti net ir ryškiau jūsų viduje, kad darytumėte gėrio darbus išorėje, atsidavę Manajam vedimui iš vidaus.
33'16" - 33'50"
Tai yra Mano prašymas. Ir jeigu jūs esate Mano iš tiesų gyvasis sūnus ar dukra, tai jūs apmąstysite Mano žodžius, kurie pasiekia jus Manojo sūnaus, kurio žmogiškasis vardas yra Algimantas, lūpomis. -
33'50" - 35'54"
Oho, tai buvo didžiulis patyrimas man. Aš niekada neturėjau jokios minties, kad įmanoma priimti ir pagarsinti mano lūpomis Kūrėjo Gyvąjį Žodį - mokymą -važiuojant motociklu. Tai yra naujas patyrimas man. Džiaugiuosi, kad tai patyriau. Tai - nuostabu. Ačiū Tau, mano mylimas Tėve, Amžinoji Motina, Begaline Motina, ir AŠ ESU, Jums esu dėkingas, Jums Visiems Keturiems esu tiek dėkingas už tai, ką tik patyriau, už šitą sugebėjimą pasakyti Tavąjį Gyvąjį Žodį ir vairuojant motociklą. Patiko, labai patiko visa tai. Negaliu susilaikyti nesišypsojęs. Iš tikrųjų esu labiausiai nustebęs žmogus visoje planetoje šiuo metu. Tai buvo nuostabu.
Mes atvažiavome. Manau, kad jums patiko.
Oooh...Dieve maloningasis, tai nebuvo įrašyta... O - ne ne ne... O gal buvo? Tik aš nematau vaizdo. Bet kokiu atveju, turiu patikrinti...

Algimantas
2025-11-06 16:16:49

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal