Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Priimkite sprendimą laisva valia – ar jūs su Kūrėju, ar jūs su Šėtonu. – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2025 12 27

Esu Algimantas, Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Ambasadorius, Jėzaus ir jo Partnerės, Dukros Kūrėjos, apaštalas šitai planetai, ruošiu Dvasinius Mokytojus Kūrėjo įgaliojimu, įkūriau gyvąją religiją ir Gyvąją Šventovę Kūrėjo prašomas – Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji šventovė, vienintelė pasaulyje, neturinti nė vieno materialaus ritualo, nė vienos dogmos, kas šiandien yra visose susiskaldžiusiose, žmogaus sumąstytose religijose, kurios ir vadinasi evoliucinėmis.
Kūrėjo Religija yra apreikštoji mums šitame pasaulyje per mane. Dabar jau žino daugiau mano dvasinių brolių ir sesių, kuriuos vadiname urantais. Apskritai urantai tai yra visi mūsų planetos, kurios pavadinimas yra Urantija – taip ji registruota dieviškuose analuose – gyventojai, bet šiandien kol kas dar anksti visiems suteikti iš tikrųjų labai įpareigojantį vardą – urantas. Todėl mūsų yra šiandien tik saujelė, kurie garbina Rojaus Trejybę-AŠ ESU, kurie yra atradę patį Kūrėją savo viduje – viduje – asmenybėje – dvasinėje asmenybėje – ne šitame kūne. Šitas kūnas tiktai išorinė forma veikimui, o veikia tai tas vidinis dvasinis gyventojas – asmuo. Mes priimame sprendimus laisva valia. Kas? Kūnas priima juos? Tai tas asmuo priima, o jis suteiktas Paties Kūrėjo, asmenybės Šaltinio ir Centro. Štai mes atradome, kaip dvasinės asmenybės, Patį Šaltinį ir Centrą, savo viduje atradome, ir garbiname. Ką reiškia garbiname? Iš Širdies mes per gyvąją komuniją atsiveriame Jam, bendraujame su Juo – tai ir yra tas garbinimas. Ne žodis ištartas – garbinu, šlovinu – būsena patiriama virpesiais, kada tu nuoširdžiai kreipiesi į Kūrėją, išreikšdamas jam padėką, išreikšdamas savo savastį, kaip tau gera su juo, o tai yra patiriama būsena. Šito nepatiria nė vienoje bažnyčioje, nė vienoje mečetėje, nė vienoje pagodoje, jokiuose maldos namuose, nes visur viešpatauja ritualai. Musulmonai penkis kartus meldžiasi – per dieną penkis kartus. Nėra tokių katalikų, kurie melstųsi penkis kartus. Bet tai yra ritualo atlikimas. Dvasia – dvasinė asmenybė – nepažadinta, todėl tas asmuo veikia gyvulinės kilmės proto vergovėje. Dėl to priima savanaudiškus sprendimus, turi savanaudiškų planų, savanaudiškų siekių, interesų, skaldo visuomenę į partijas, įvairias organizacijas, įvairiausias segmentuotas dalis, ir net kariauja – kariauja – savo vidinį karą tarp godumo ir prisiderinimo prie moralinių kažkokių standartų, kariauja tarp įvairių grupuočių, ypač, sakykime, nusikalstamos grupuotės, žudo vieni kitus, jeigu sukyla pavojus jų pačių materialiam gerbūviui – materialiam. Jie nekalba apie dvasią. Jie nežino, kad jie yra dvasinės asmenybės, ir jame yra Pats Kūrėjas, Jo Dvasia, Minties Derintoju vadinama. Kariauja politinėje, ekonominėje sferoje, kompanijos nori nustelbti – nustelbti savo konkurentą – užmiti jo rinką, kad būtų godumas patenkinamas didesniu pelnu, o kad ten bus žmonės praradę savo pragyvenimo šaltinį, tai nesvarbu. Dabar nauja banga – dirbtinio intelekto Kvailystė tas dirbtinis intelektas! Ir tiki žmonės, kad tai reikalinga, remia tokius projektus beprotybės išraiška. Jūs nesuvokiate, jūs atsidursite to dirbtinio intelekto įkaitų padėtyje, kai jūs neteksite darbo. O dar tie agregatai, tai dabar taigi yra, akivaizdu, dronai skraido, mėto sprogmenis, žūsta – žūsta – materialūs pavidalai, kuriuose yra dvasinės asmenybės – jos amžinos, jos nesunaikinamos – bet kiek skausmo sukelia artimiesiems žūtis Štai dirbtinio intelekto programa – tas operatorius sėdi sau šiltai kabinete ir reguliuoja, žiūrėdamas į ekraną, kur nužudyti dar ką. Tai – dirbtinio intelekto pasireiškimas. Žmogų išmokė Apvaizda – tai yra dvasių kolektyvas, suteiktas mūsų pagalbai – išmokė skaidyti atomą. Kur jis buvo panaudotas? Visumos Gerovei? Ne! Sukurti atominį ginklą ir numesti ant Chirosimos, ant Nagasakio! Amerikonai tą padarė, kad gąsdintu atominiu vėzdu. Tai – dirbtinio intelekto pasireiškimas, kada aukštesnio ginklo, sukurto žmogaus, bet mintys-idėjos ateina iš Kūrėjo per tą Minties Derintoją, veikiantį ir to konstruktoriaus protą, bet jis kuria savanaudiškais tikslais. Jam nurodo politinė valdžia – čia yra gynybinis ginklas, apsauga. Kvailystė! Nėra jokio ginklo, kuris apsaugotų. Nustokite žaisti vaikišką žaidimą, mano mylimieji prezidentai, viso pasaulio prezidentai. Aš esu Kūrėjo Ambasadorius visam pasauliui. Ir jums, visiems prezidentams, esu Kūrėjo atstovas – Algimantas. Klausykite mano žodžių, nes tai yra Kūrėjo Žodis, tariamas mano lūpomis, nes jūs gi Kūrėjo tai negirdite. Aš priimu mokymus iš Kūrėjo.
Štai yra jau keturios knygos išleistos, mano priimtų mokymų. Keturios knygos! Jėzus suteikė apreiškimų knygą man. Šita knyga (Jėzus Kristus Kalbu Jums Vėl) mano išversta į anglų kalbą, išversta mano dvasinio brolio į rusų kalbą. Ir šita knyga (Akimirkos Amžinybė) yra išversta į rusų kalbą, taip pat mano dvasinio brolio. Štai šitas apreiškimas – Epochinis Apreiškimas – Urantijos Knyga – per dešimt metų mano išversta į lietuvių kalbą. Ji buvo apreikšta Čikagoje anglų kalba. Visa tai yra nemokamai mano padaryta. Nemokamai! Aš gyvenu tik iš aukų mano dvasinių brolių ir sesių. Kas yra auka? Tai yra dalinimasis iš Meilės Šviesos ir visų Gerovei. Šitas knygas reikia skaityti jums – prezidentai visi pasaulio, premjerai, pseudopolitikai, daktarai, mokytojai, policininkai, kariuomenės generolai – skaitykite šitas knygas. Nustokite kariauti!

Jėzus mokė – Mylėkite savo priešą, mylėkite visus, net ir taip, kaip aš jus myliu.

Man beprotybės pasireiškimas dabartiniame pasaulyje kelia liūdesį. Kiekviena sritis yra iškreipta ir veikia prieš Kūrėjo Valią, visos sritys – medicina, švietimas, šeima, visuomenės tarpusavio santykiai, politika, ekonomika, mokslas – viskas nukreipta tiktai savojo intereso tenkinimui. Jis gali būti praplečiamas tai savo partijos labui, tai savo šalies labui.

Visumos Gerovei turi būti visa civilizacija vystoma. Aš kuriu tokią civilizaciją, šiandien. Ji bus tolimoje ateityje. Nes ji yra Kūrėjo Civilizacija pagal Kūrėjo Evoliucinio Plano numatytą kryptį.

Šiandien visa Evoliucinė kryptis yra šėtoninė. Prieš du šimtus tūkstančius metų Liuciferis ir Šėtonas sukėlė maištą prieš Tėvą Satanijos Sistemoje. Mūsų planeta yra toje pačioje Satanijos Sistemoje. Šeši šimtai devynios planetos du šimtus tūkstančių metų apgyvendintos žmonėmis buvo Satanijos Sistemos priklausomybėje. Iš jų tik trisdešimt septynių planetų vadovai prisijungė prie maišto. Ir mūsų dvasinis vadovas – buvęs – Kaligastija prisijungė prie šito maišto. Štai du šimtus tūkstančių metų maištas vyko labai aktyviai šitose maišto apimtose, o Kūrėjo izoliuotose, planetose, nutraukus visas ryšio grandines, kad ryškesnė Šviesa nebūtų skleidžiama tose planetose, nes jeigu jos maištauja, tegu maištauja savo supratimu. Ir štai viskas buvo griaunama – griaunama, vystant taip, kad apgaulės būdu būtų pateikiama tarsi gražūs teiginiai, o jų pasekmės būtų pragaištingos. Šito pasekmė buvo ir Adomo, ir Ievos apgavimas. Juk tai Šėtono dėka Ieva buvo apgauta. Šėtonas, kada mėgino ją apgauti tiesiogiai, jinai atsilaikė, nepatikėjo jo išvedžiojimais. Tada Šėtonas panaudojo tam tikrą klastą – panaudojo išmintingą vyrą Serapatatiją. Tai buvo prieš trisdešimt aštuonis tūkstančius metų mūsų planetoje. Serapatatija susitikdavo su Ieva be Adomo žinios. O jiems, prieš išvykstant į šitą planetą, prieš jų išgabenimą iš Satanijos Sistemos būstinės – Jerusemo – jie buvo perspėti – Niekada neatsiskirkite vienas nuo kito. Visada būkite draugėje. – nes jų misija – sukurti violetinę rasę šitoje planetoje, kad būtų pagerinta biologinė žmonijos būklė. Tai štai, Serapatatija susitikinėjo su Ieva atskirai, be Adomo. Ir jis aiškino – Būtų labai gerai, jeigu tu pagimdytum palikuonį, kurio vienas iš tėvų būtų vienos genties vadas, ir tada tas palikuonis, turėdamas tave, kaip dieviškąją motiną, būtų išugdytas Edeno sode – tai yra ta vieta, kur buvo įsikūrę Adomas ir Ieva – tai tas išugdytas jūsų bendras vaikas taptų tos genties vadovu, ir ta gentis jį labai vertintų, kadangi vienas iš tėvų – motina – turi dieviškąją kilmę. Ir tai nepakenktų Kūrėjo Evoliucinio Plano eigai, o ją paspartintų. – Nes Adomas ir Ieva pergyveno, kad jie jau šimtą šešiasdešimt metų gyvena planetoje, o tokia aplinkui tamsa! Jų pastangos neduoda tų Šviesos vaisių, kurių jie tikėjosi, kad bus. Tai štai, Serapatatija ir aiškino – tai būtų tarsi tos genties apšvietimas, to jūsų bendro su tuo genties vadu vaiko dėka, o jūs savo ruožtu toliau ugdytumėte paimtus atstovus iš genčių Edeno sode, ir paskiau jie sugrįžtų išugdyti, apšviesti į savąją gentį, ir ją šviesintų, mokytų. Žodžiu, ta apgavystė įvyko. Tos genties vadas – Kanas – jis patyrė tą sueitį su Ieva, kuri vėliau pagimdė jų kūdikį. To kūdikio vardas buvo Kainas. Ir šituo ta Adomo ir Ievos misija buvo sužlugdyta, nes jiems buvo nurodyta su vietiniais gentainiais jų palikuonims – Adomo ir Ievos grynosios genetinės linijos palikuonims – bus galima turėti bendrų šeimų – irgi atrinkus tų šeimų atstovų geriausius narius – tik tuomet, kada violetinės rasės atstovų bus pasiekta bent penki šimtai tūkstančių narių – pusė milijono. O tada tebuvo apie šimtas šešiasdešimt Adomo ir Ievos palikuonių, violetinės rasės palikuonių. Štai žlugo jų misija. Tai yra papildomas žlugimas, ką maždaug prieš šimtą šešiasdešimt tūkstančių metų padarė dar didesnį nusižengimą mūsų buvęs dvasinis vadovas, planetos Princas, Kaligastija, prisijungęs prie Šėtono ir Liuciferio maištą prieš Tėvą. Šituo du nuopoliai atvedė prie to, kad reikėjo atsiųsti dar vieną Kūrėjo Sūnų – Makiventą Melkizedeką – žmogiškuoju pavidalu šviesinti žmones. Tai buvo daroma prieš du tūkstančius metų iki Jėzaus pasirodymo. Buvo mėginama išsaugoti vieno Dievo sampratą tarp žmonių. Ir Makiventa Melkizedekas buvo žinomas kaip išminčius iš Salemo. Salemas – miestas, vėliau jis buvo vadinamas Jobaus miestu, ir dar vėliau Jeruzale – iki šių laikų šitas pavadinimas yra. Makiventa Melkizedekas rengė kelią Jėzaus pasirodymui, kad jam būtų nors kokia Šviesos mažytė salelė. Taip jau atsitiko, kad ta salele tapo žydai.
Šeima – Juozapo ir Marijos – buvo labai skrupulingai atrinkta iš kelių tūkstančių kandidatų. Ir kada buvo trys pagrindiniai, tai Gabrielis parinko Juozapo ir Marijos šeimą. Jauna šeima – Juozapui buvo dvidešimt vieneri metai – jis nebuvo senukas, kaip tvirtina vadinamieji šventieji raštai – Marija buvo porą metų jaunesnė. Marija pagimdė, kaip ir visos moterys, fizinėje sueityje su Juozapu – natūrali sueitis, ne jokia iš Dvasios įpūsta gyvybė, bet Kūrėjas taip veikė, kad būtent ten buvo toji asmenybė, gimusi iš Marijos materialių įsčių, Sūnaus Kūrėjo dvasinės asmenybės Jėzaus tapatybe pasireiškimas, gimstant bejėgiu kūdikiu. Taip, Sūnus Kūrėjas atėjo į mūsų pasaulį su savo savęs padovanojimo misija, kaip, sakykime, Sūnaus Kūrėjo tapatybė gali iš tos sueities tarp dviejų skirtingų lyčių – vyro ir moters – atstovų pasireikšti tuo įsikūnijimu. Šitą gali suvokti, suprasti, ir paaiškinti tik Pats Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU – ir tie Sūnūs Kūrėjai, kurie patyrė šitą savęs paskutinį padovanojimą, tokiu pavidalu, gimstant bejėgiu kūdikiu. Daugiau niekas visoje kūrinijoje negali šito paiškinti! Ir nebūtina mums tą žinoti. Mes žinome faktą. Kodėl vadinama Marija mergele pagimdė kūdikį? Todėl, kad pagal žydų tradiciją ištekėjusi moteris, dar nepagimdžiusi pirmagimio, yra mergelė. Tiktai tapusi motina pirmagimiu, tampa moterimi, o ne dėl to, kad Dvasia įpūtė tą kūdikį, ne. Ir Marija pagimdė devynis vaikus. Paskutinysis – Amosas – mirė, sulaukęs vos penkerių metų, Juozapui dar net nepamačius jo, nes Juozapas žuvo statybose, kai Jėzui buvo keturiolika metų. Ir tada Jėzus buvo kaip vyresnysis brolis ir tėvas visai šeimai – vienintelis maitintojas.
Jis nešė pasauliui Šviesą. Dabar aš tęsiu Jėzaus misiją, tęsiu Sai Babos misiją, tęsiu Mohameto misiją, tęsiu Kaligastijos – nupuolusio Princo – misiją, Adomo ir Ievos misiją, apšviesti žmones, viso pasaulio, Melkizedeko misiją tęsiu. Tą aš sakau ne šiaip sau. Mano žodis yra Kūrėjo Žodis. Aš neturiu jokių kitokių siekių, išskyrus, šviesinti žmoniją. Dabar vyksta gyvosios pamaldos. Vedu aš gyvąsias pamaldas. Šiandien mes prisijungę tarptautinių ryšių dėka. Šviesinimas vyksta tiktai per vidinį atsivėrimą Kūrėjui, nes Kūrėjas yra Šviesos Šaltinis ir Centras. Be Kūrėjo Šviesa neįmanoma! Tik degradavimas – mąstymo, siekių, godumo bujojimas, karų įsiliepsnojimas, konfliktų visuomenėje įsigalėjimas, melo viešpatavimas, savanaudiškumo pasireiškimas audromis, ir kasdieniu gyvenimu. Tai ne mano Lietuva. Tai ne mano žmonija.
Mano žmonija yra Brolystė tarp visų – bendradarbiavimas Brolystėje Meilės galia ir trauka, kada yra kiekvieno Širdyje atrastas Kūrėjas – atrastas viduje, ne kažkur toli danguje – viduje – nes mūsų kiekvieno viduje, ir jūsų kiekvieno viduje, yra Kūrėjo Dvasia – Minties Derintojas. Ir aš esu dvasia, dvasinė asmenybė, ne šitas kūnas, ir jūs taip pat nesate tie kūnai. Kariauja kūnai vieni prieš kitus Bet ne tokia yra mano žmonija. Aš kviečiu jus prisijungti prie mano kuriamos Lietuvos ir žmonijos ateities, kurioje Brolystė bus viešpataujanti galia. Kūrėjas bus Pamatas, ant kurio bus kuriama visuomenė, tauta be politinių valstybių sienų, be ekonominio susiskaldymo, be politinio varžymosi. Brolystė viešpataus pasaulyje! Jėzus sakė – Manoji Evangelija yra Dievo Tėvystė ir žmonių Brolystė. Džiaukitės šita Gerąją Žinia. – Jėzus aiškino apaštalams – dvasinė karalystė įkurta Širdyje. Mano Evangelija – Kūrėjas yra Realus, Tikras, Gyvas, kiekvieno viduje, ir Jį galima atrasti. Štai, atradus Kūrėją, ateina būsena virpesiais, ir supratimas – visi yra dvasiniai broliai ir sesės, ir ne tik čia, planetoje. Ir sielos, ir dvasios – tai yra dvasinės visos asmenybės, yra broliai ir sesės dvasioje, nes Kūrėjas yra visai kūrinijai – Rojaus Trejybė-AŠ ESU. Štai tokia Šviesa – ji vis ryškiau apims kiekvieną. Ir jus taip pat. Jūs negalėsite šitos Šviesos išvengti. Jeigu ne šitame pasaulyje, tai po prisikėlimo. Tie, kurie bus įtikėję, jau iš karto bus pažadinti, neįtikėję lauks nesąmonės būsenoje tūkstantį metų, maždaug, gali būti ir trumpiau, bet nebus pažadinti iš karto.
Tai štai, mano mylimieji, paremkite Šviesą, pasiklausykite mano mokymo dar kartą, pamąstykite, ką girdite, priimkite sprendimą laisva valia – ar jūs su Kūrėju, o tai reiškia – su manimi, ar jūs su Šėtonu. Tarp kitko, jau Šėtono, Kaligastijos, ir Liuciferio nebėra, kaip asmenybių tapatybių. Jos buvo sunaikintos 1985-aisiais, patenkinant jų laisvos valios pasirinkimą. Jiems buvo per daug sunku priimti Gailestingumą iš Kūrėjo. Taip, jūs galite tęsti savo Evoliucinį Kelią, bet jau žemesniu statusu, ir vėl pelnyti Kūrėjo pasitikėjimą. Jiems tai buvo nepriimtina, kadangi vidinė įtampa, kad jie yra išdavę ir maištavę prieš Patį Kūrėją, nebus įveikta, ir jie geriau pasirinko savosios tapatybės sunaikinimą ir išnykimą iš kūrinijos, negu vėl siekti Kūrėjo pasitikėjimą žemesniu statusu. Daug angelų priėmė šitą Gailestingumo pasiūlymą, ir kitų, Tarpinių Būtybių taip pat toks pasirinkimas buvo, nes visur viešpatauja laisva valia. Todėl daug įvairių dvasinių būtybių parėmė maištą. Laisva valia – tai nereiškia, kad tai yra robotai. Tai yra asmenybės. Ir jas galima irgi įpainioti į įvairius dvasinius spąstus, apgauti. Bet kuo aukštesnio statuso asmenybė, tuo sunkiau patraukti į kokias nors žabangas prieš Kūrėją.

Tai, ką aš jums sakau, yra Kūrėjo Žodis, pasiekiantis jus mano lūpomis.

Telydi mus Kūrėjo Ramybė ir Palaima.
Su Meile, Violeta (Ukmergė)

Violeta
2025-12-31 21:10:37

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal