Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, mums žinomo Jėzaus iš Nazareto vardu, sustiprinantis mokymas, pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Kaune, 2026 04 12

Algimantas –
Mylimas Jėzau, mūsų dvasinė sesė, Janina, paprašė tavojo žodžio-mokymo, sustiprinančio mus, žengiančius Gyvuoju Keliu. Esu pasirengęs tavąjį mokymą perteikti savo lūpomis, kad jį išgirstų ir kiti nuoširdžiai norintys sustiprinimo iš tavęs.

Šeimininkas Sūnus Kūrėjas-Jėzus –
Mano mylimieji, dvasiniai broliai ir sesės, esu jums žinomas Jėzaus iš Nazareto vardu. Aš džiaugiuosi, kad jūs esate ir mano vaikai šitoje Visatoje, kurią aš iš tikrųjų gavau iš visų Tėvo – iš Kūrėjo. Ir dabar savuoju patyrimu pelniau visą Suverenią Valdžią šitoje Vietinėje Visatoje. Bet iš Kūrėjo aš gėriau ir Meilę, ir ta Meile pasidalinau su savo Partnere, Dukra Kūrėja – Nebadonija – ir kai kuriuos savo veikimo pasireiškimus perleidau jai, kaip taip pat Lygiavertei savo Partnerei, ir šitos Vietinės Visatos Bendrai Sukūrėjai, o dabar ir taip pat Vadovei.
Aš džiaugiuosi, kad jūs, manieji vaikai, savo kelionę pas mūsų Tėvus Rojuje pradedate mūsų Vietinėje Visatoje. Dar didesnis džiugesys apima, kada žvelgiu į jus. O jūs iš tikrųjų man matomi, kada aš pageidauju pažvelgti į savo įsikūnijimo planetą. Aš matau tą vaizdinį. Ir dabar aš jus matau siekiančius, gyvuosius Kūrėjo sūnus ir dukras, manuosius dvasinius brolius ir seses, ryškesnės Šviesos, šitame pasaulyje, per tvirtesnį ryšį su mūsų visų Tėvais. Ir jūs taip pat siekiate ir man ištiesti savo nuostabią dvasinės asmenybės pagalbą. Kada manęs nėra, bet manoji dvasia veda jus taip pat kaip ir Minties Derintojas iš vidaus, nes jūs atvėrėte savo Širdies duris, aš įžengiau į jūsų vidų, kitiems aš dar beldžiu į Širdies duris iš išorės, bet ir jie turi Tėvo dvasią – Minties Derintoją – mūsų Kūrėjo dvasią. Bet jūs, pabudę, žingsniuojate Gyvuoju Keliu. Ir štai aš džiūgauju matydamas jus net ir šitą pačią akimirką, siekiančius didesnės Garbės ir Šlovės, kurią geriate iš Tėvo. Jums yra amžinoji Garbė ir Šlovė dvasioje, nes jūs atkartojate manuosius žingsnius, kada aš buvau vienas iš jūsų ir tarp jūsų prieš du tūkstančius metų. Tarsi jūs mane perkėlėte į tas akimirkas, į tuos patyrimus, kada aš taip pat ieškojau Tėvo viduje. Ir vaikystėje, atradęs Jį, pašvenčiau save Tėvo Šviesai ir Meilei. Ir jūs dabar, pasirinkę Gyvąjį Kelią – Tikrovės Kelią – tarp tamsos iliuzinių labirinto įvairių sankirtų išliekate susilieję su manimi, su Kūrėju gyvojoje Šviesoje. Jūs išliekate nepažeisti tamsos, kiek turite gyvojo komunijos patyrimo tiek su manimi, tiek su Kūrėju – Rojaus Trejybe. O jūs dabar iškėlėte ir Visuminę Dievybę AŠ ESU visai kūrinijai. Koks yra pašlovinimas jums skiriamas ir iš Kūrėjo, ir iš manęs, ir mano Partnerės, kuris liejasi jums į vidų – kiekvienos asmenybės vidų, aukštėjančio dažnio virpesiais, kuriuos jūs galite gerti atsivėrimu savajame nuoširdume! Tai yra jūsų pačių Tikrovės pasireiškimas jūsų būsenoje. Būsena jums paliudija, kiek jūs esate šviesūs, teisingi, Gėrį puoselėjantys, Grožį skatinantys ir Išmintimi išreiškiantys mane ir Kūrėją. Jūs esate stiprūs tiktai gyva komunija su Šaltiniu ir Centru. Aš iš Jo taip pat semiuosi Išminties, Stiprybės. Bet aš esu betarpiškai iš Jų kilęs. Manoji Išmintis ir Stiprybė būdama ir tobula neatsiejama nuo Paties Šaltinio ir Centro. Jūs gi žengiate iš tolimiausio pakraščio, dar manęs nepriėjote, jūs dar neperžengėte per tariamos materialios mirties slenkstį. Aš turėjau patirti šitą kelią jūsų pasaulyje, kada aš turėjau palikti jus. Dabar jūs jau žinote, tą aš padariau jūsų visų labui neatpirkdamas kaltės ir nuodėmės, bet palikdamas jus, kad atsiųsčiau jums padėjėją – Tiesos dvasios pasireiškimu, kuris veda jus kiekvieną iš išorės. Ir tuo pačiu aš turėjau palikdamas jus šitame pasaulyje ir iš Tėvo teikiamą jums dovaną, Jo dvasią – Minties Derintoją. O galiausiai aš turėjau sugrįžti į savo Naują Statusą ir užsiimti savo kasdienybės darbais, kaip ir jūs dabartiniu metu turite užsiimti jūsų kasdienybės darbais, bet jau būdami aukštesniu statusu, manojo dvasinio brolio ar sesės, Kūrėjo sūnaus ar dukros statusu dvasioje. Šitas statusas – tai jūsų orumas. Ir jūsų pasireiškimas orumu – gyvenimu taip, kaip vedu jus aš, kaip veda Kūrėjas iš vidaus. Ir šitas vedimas jūsų atsikartoja veiksmais, sprendimais, ir vėl, naujais veiksmais. Juk visa tai jūs suvokiate, kaip prasmės pasireiškimą įnešant savo asmeninį indėlį į Kūrėjo Evoliucinio Plano įgyvendinimą. Jūsų indėlis niekada neprapuls. Garantija yra suteikta Tėvo, ir mano paties patvirtinta. Todėl siekite, kad tas indėlis būtų jūsų Meilės darbais, Grožio įprasminimu, Gėrio paskleidimu, Šviesos gyvenimu, Kosminės Įžvalgos išraiška.
Jūs esate manieji dvasiniai broliai ir sesės, kurie teikiate man sustiprinimą, kad šitas pasaulis, kuriame aš gyvenau gimdamas taip, kaip ir jūs gimėte bejėgiu kūdikiu, yra Šviesos pasaulis, nes aš tą kūriau nuo pat pradžios kurdamas jį šitoje savojoje kūrinijoje, kad jis būtų Šviesos pasaulis, kaip ir visi pasauliai, nepatyrę karčios maišto pasireiškimo tragedijos. Bet jūs esate tie, kurie patyrėte, kaip sunku maniesiems broliams ir sesėms šitame dar tamsoje skendinčiame pasaulyje būti Kūrėjo Šviesos spinduliu. Bet jūs esate. Jūs žinote kryptį – veikimas išorėje, stiprybė viduje. Kiek esate stiprūs viduje, tiek pasireikšite Visumos labui išorėje. O jūsų Vedlys esu aš, manoji Partnerė per Šventąją Dvasią, ir mūsų visų Rojaus Tėvų dvasia jūsų viduje – Minties Derintojas – ir aš dar jums teikiu drauge su Kūrėju išorinę Apvaizdos pagalbą. Ar jums stiprybė nepakankama, kad veiktumėte gyvendami kupiną Šviesos, Doros, Meilės gyvenimą? Būkite tie, kuriems aš taip pat sakiau – palaiminti yra skriaudžiami, persekiojami, patiriantys neteisingumą, jiems milžiniškas atlygis ir džiaugsmo ir Šlovės, ir Garbės. Ir jūs sulauksite šito. Bet jūs dabar turite ir vidinę pasitenkinimo būseną iš Kūrėjo – Gyvojo Vandens, Gyvosios Duonos – kas jus pamaitina iš Paties Šaltinio ir Centro. Stiprybė – iš Jo! Ir aš jums taip pat teikiu Tiesos Dvasios Galią, Šventosios Dvasios Galią, kaip Kūrėjas teikia Savąją Galią – Minties Derintojo veikimu. Jūs esate galingiausi mano broliai ir sesės, ir Kūrėjo vaikai šitame pasaulyje.

Algimantas –
Ačiū tau, mylimas Jėzau, Šeimininke Sūnau Kūrėjau, dvasios broli, už šitą mokymą. Manoji valia sulieta su tavąja, mylimas Tėve, Amžinoji Motina, Begaline Motina, AŠ ESU.

DDaiva
2026-04-14 21:08:45

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal