Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Naujas dvasinio augimo KOKYBINIS laiptelis, mums suteiktas Tėvo - mes esame gėrio BENRDAKŪRĖJAI GRAUGE SU TĖVU.

Mielieji, vakar mūsų Rojaus Trejybės šventovėje per mūsų, GYVĄSIAS, pamaldas kalbėjo Tėvas.
Jis perteikė mokymą, kuris bus įdėtas ir mūsų svetainėje, kada jį man atsiųs Violeta, jį įrašiusi.
Dabar aš jums noriu iš šio mokymo, iš savo atminties, perteikti mums - DVASINIAMS MOKYTOJAMS - suteiktą naują KOKYBINĮ ŠUOLĮ mūsų dvasiniame mokyme ir tolimesniame augime.
Tačiau prieš tai noriu įspėti, kad daugeliui iš jūsų, kurie dar nedrįstate nuoširdžiai ieškoti Tėvo SAVYJE, dėl to kalbate tik remdamiesi Biblija, ši Tėvo mokymo kokybinė nauja mintis bus AKINANTI.
Dėl to ši mintis yra skirta NEVISIEMS.
Ji sikirta tik jai PRIBRENDUSIEMS.
Tačiau mūsų Forume lankosi ir Biblijos išpažintojai, nes mūsų Forumas yra atviras VISIEMS be jokio registravimosi, nes jis yra skirtas dvasiniam augimui VISŲ, o ne biblininkams.
Būtent dėl to jus įspėju, kad nepradėtumėte, jūs, BIBLININKAI, vėl šaukti, kad tai negali būti iš Tėvo, kad tai mano paties prasimanymas, kas tai iš Šėtono, kad tai mano išpuikimas, mano asmens iškėlimas virš kitų, ir panašius kaltinimus. Todėl būtent jums turiu parašyti tokią pastabą, taip, kaip perteikia kokiu nors ženklu įspėjimą, kad šis filmas skirtas tik suaugusiems, NE NESUBRENDUSIEMS VAIKAMS, KAD JŲ PSICHIKOS NESUŽALOTŲ. Tik skirtingai nuo MANO JUMS PARAŠYTO PERSPĖJIMO, kuris saugo jus nuo susierzinimo, nes jūsų gyvulinis protas yra bailus, o siela yra įkalinta ir neturi laisvos valios šitą Tėvo mokymo dalį skaityti ir AUGTI su MEILE, nors šito ji ir TROKŠTA. Bet šito jai daryti neleidžia bailus gyvulinis protas. O TV vartojamas įspėjimas yra priešingas, nes filmas bus degraduojančio asmenybę pobūdžio.
Todėl tolimesnis šios temos skaitymas yra skirtas ne BIBLININKAMS ARBA PRIEKABIAUTOJAMS, bet tik NUOŠIRDIEMS TĖVO IŠKOTOJAMS SAVYJE, ARBA JĮ JAU SURADUSIEMS.
TĖVAS MUMS - DVASINIAMS MOKYTOJAMS - NURODĖ NUSTOTI VARTOTI TARNAVIMO, TARNYSTĖS SAMPRATĄ, NES MES NETARNAUJAME NEI JAM, NEI VIENI KITIEMS, KAIP ŠITĄ KARTODAVOME NUOLAT.
Ir tą aš irgi nuolat pabrėždavau ir mūsų Forume.
Tėvas mums - DVASINIAMS ŠVIESOS MOKYTOJAMS - SAVO MOKYME aiškino, kad tarnas visada tarnauja, dirba tik už kažkokį atlygį, ir tik dėl kokio nors atlygio. Tuo tarpu mes esame Jo SŪNŪS ir DUKROS, kuriuos Jis myli, ir kurie myli Jį ir vieni kitus taip pat, ir kurie yra viena šeima - sielos broliai ir sesės. Dėl to mes netarnaujame kaip tarnai, nes tarnai nesame. Tarnai nedirba iš MEILĖS. Tuo tarpu mes vieni kitiems darome gerus darbus iš meilės. O meilė mus pasiekia iš JO - TĖVO. Kiekvieną pasiekia meilė iš Tėvo.
O Tėvas yra Meilės Šaltinis. Ir jis yra Kūrėjas, ir vien tik iš SAVO MEILĖS KURIA GĖRĮ.
Todėl, kada mes iš meilės darome gėrio darbus, mes taip pat KURIAME. Ir kuriame DRAUGE SU TĖVU.
Todėl, Tėvas mums - DVASINIAMS MOKYTOJAMS - sakė, kad mes turėtume įsisąmoninti, jog save laiktytume GĖRIO DARBŲ, IŠ MEILĖS TĖVUI IR VISIEMS, BENDRAKŪRĖJAIS SU PAČIU TĖVU.
Mes nesame Jo TARNAI, bet esame Jo sūnūs ir dukros - GĖRIO DARBŲ BENDRAKŪRĖJAI SU JUO - MUS MYLINČIU IR MŪSŲ MYLIMU TĖVU, VISOS KŪRINIJOS KŪRĖJU, NES JO DVASIA YRA KIEKVIENAME IŠ MŪSŲ, KURI MUS IR PRIPILDO JO MEILĖS IR KURIA DRAUGE SU MUMIS.
Dėl to mums - DVASINIAMS MOKYTOJAMS - Tėvas patarė NEBEVARTOTI DAUGIAU TARNAVIMO IR TARNYSTĖS sampratos, o ją pakeisti GĖRIO DARBŲ KŪRIMU, DARYMU mūsų sielos broliams ir sesėms, iš meilės Jam ir mūsų sielos broliams ir sesėms.
Šitokiu būdu mūsų pasąmonė vis labiau ir labiau bus pripildoma šitos KOKYBIŠKAI NAUJOS TĖVO mokymo šviesos ir sampratos, jog vietoje tarnavimo mūsų sielos broliams ir sesėms, mes vartotume GĖRIO KŪRIMĄ KAIP BENDAKŪRĖJAI SU TĖVU.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2009-01-18 20:42:03

Komentarai

Ir aš taip manau, Violeta, kad yra tik Amžinoji Tiesa, kurioje yra viskas kas buvo, yra ir bus. Čia yra visi galimi variantai kuriuos mes galim ir negalim įsivaizduoti.
Dievas (aš be įmantrybių, bet supranti apie ką kalbu) mums suteikė neribotą galimybę rinktis iš tų variantų ir mes renkamės. Todėl tų mūsų tiesų yra tiek daug.
Viskas priklauso nuo mūsų pasirinkimo ir galima pasiekti visko, jeigu nesiblaškyti.
Dabartinis mano pasirinkimas yra ieškoti savo tiesos ne knygose, o gyvenime arba savyje. Biblija ir Urantijos knyga buvo man labai geri etapai šitame kelyje, bet nenoriu sustoti nes tiesa, kaip ir pati sakai, plečiasi, eina pirmyn. Teisingai sakai, kad tiesa nemišta, ji tiesiog praeina ir ateina nauja, bet yra viena Amžinoji Tiesa, kurioje yra visos tiesos.

Rimantas
2009-01-20 11:24:18



Net ir užrašyta tiesa niekada nemiršta! Nes Tiesa yra- kūrinijos Kūrėjai- Trys Pagrindiniai Šaltiniai ir Centrai- Rojaus Trejybė- Tėvas, Amžinasis Sūnus- Kūrinijos Motina- Brolis, Begalinė Dvasia- Kūrinijos Motina- Sesė. O jie, Tobulumo Absoliutai, neturintys nei pradžios, nei pabaigos, yra amžini. Tai kaip gali mirti tai kas yra amžina? Nesvarbu koks yra tiesos paskleidimo būdas, bet Tiesa yra amžina, ir ji yra viena ir ta pati visiems Kūrinijos Tėvo, Kūrinijos Motinos- Brolio ir Kūrinijos Motinos- Sesės sukurtiems vaikams. Kaip ir tas kelias, kurį savo kylantiesiems vaikams, o mes mirtingieji tokie kylantieji ir esame, nutiesė Kūrinijos Tėvai, tas Gyvasis dvasinio augimo kelias į Rojų, į mūsų Dvasinių Tėvų buveinę, yra vienintelis. Tiesa yra gyva, kaip ir tas Gyvasis kelias. Ji yra nuolat atsiskleidžianti kiekvieno iš mūsų sąmonėje, jeigu šito norime, jeigu norime pažinti Tiesą, ją praplėsdami. O Tiesa atsiskleidžia mumyse vis gilesnėm sąvokom tik tuomet kai esam atviri Tiesai, kai esam atsivėrę jai savo vidumi. Atsivėrimas tai yra žinojimas, kad yra viena tiesa, o ne daug tiesų, kurios viena nuo kitos taip skiriasi, nes kiekvienas pasisemia žinias savo tiesai iš skirtingų šaltinių, ir tuomet kiekvienas deklaruoja savo asmeninę jau susiformavusią tiesą, neigdami tos Gyvosios Tiesos Šviesą, kuria gyvena visos kūrinijos didžiulė dvasinė šeima, kurios nariais esme ir mes, patys mažiausi sielos broliai ir sesės dvasine prasme. Tiesa yra tokia, kad Rojaus Trejybė yra mus begaliniai mylintys Tėvai, o mes, jų sukurti vaikai, visoje kūrinijoje tarpusavyje esame dvasiškai susieti amžinai brolystei, ir gyvendami tiesoje, meilėje, gėryje, šviesoje, ir būdami gėrio bendrakūrėjais kartu su savo Tėvais, veiktume visumos labui, veiktume kūrinijos gerovei, darydami gėrį vienas kitam, neskriaustume vienas kito, išnaudodami juos savo naudai ir primesdami savo valią.
Tiesa yra tokia, kad tarnystės sąvokos praplėtimas, įgauna ir daug gilesnę, ir platesnę, ir tikslesnę prasmę.
Kad suvoktum tiesą reikalinga išmintis, ir ne bet kokia, o tik dieviška išmintis. Ir tik savuoju atsivėrimu Rojaus Trejybei, tam Pagrindiniam Išminties, Meilės, Gėrio,Grožio, Tiesos, Gailestingumo Šaltiniui, mes galime pasisemti tos dieviškos išminties, kad pažintume ir pripažintume tą Gyvąją Tiesą. Tiesa yra tokia, kad kol kas daug kas nepajėgus priimti praplėstą tiesą.
Tiesa niekada nemiršta. Ji- Gyva, bet ji gali būti mirusi, bet tik mirusioje sieloje, kuri pyktybinio blogio dėka taip ir nebuvo pažadinta, ir niekada nebus pažadinta.
Nežinau kada bus palaidota Biblija, bet Urantijos Knygos apreiškimas ir Jėzaus Kristaus apreiškimas „Kalbu jums Vėl.“ gyvens ir gyvens, ir kai žmonija bus pajėgi priimti gilesnę tiesą, tuomet tiesa ir vėl bus praplėsta.
Ir tai yra tokia maža dalis iš tos Amžinos Tiesos.
Su meile,


Violeta(Vilnius)
2009-01-19 20:26:32



Aš esu priskiriamas prie "biblininkų", ir prie priekabiautojų, be to, nelaikomas "pribrendusiu". Bet irgi pakomentuosiu.
O žinote, nenustebau, o beto, mintis nėra nauja. Kaip "biblininkas", leisiu sau pacituoti Jn15:
12 Tai mano įsakymas,
kad vienas kitą mylėtumėte,
kaip aš jus mylėjau.
13 Nėra didesnės meilės,
kaip gyvybę už draugus atiduoti.
14 Jūs būsite mano draugai,
jei darysite, ką jums įsakau.
15 Jau nebevadinu jūsų tarnais,
nes tarnas nežino,
ką veikia jo šeimininkas.
Jus aš draugais vadinu,
nes jums viską paskelbiau,
ką buvau iš savo Tėvo girdėjęs.
16 Ne jūs mane išsirinkote,
bet aš jus išsirinkau ir paskyriau,
kad eitumėte, duotumėte vaisių
ir jūsų vaisiai išliktų, –
kad ko tik prašytumėte Tėvą mano vardu,
jis visa jums duotų.
17 Aš jums tai įsakau:
vienam kitą mylėti!“
*
Taigi kaip matote, mintis nėra nauja. Tačiau tarp Evangelijos ir Algimanto žodžių yra skirtumas, ir tariamą žodinį panašumą skiria neperžengiama praraja. Tarnystės kaip tokios atsisakymas yra paprasčiausiai labai nesveikas dalykas kiekvienam žmogui, o juolab vadovui. Bet jis atspindi Algimanto realybę. Algis juk ir anksčiau niekam netarnavo. Matyt, kad nuolatinis melavimas sau ir meilės stoka jį ir paskatino pakeisti doktriną. Tų doktrinos pakeitimų, kuriuos Algis vadina "kokybiniais šuoliais", gal bus ir daugiau. Čia tik žingsnelis link realybės, bet realybė vis dar labai toli. Manau, kad laikui bėgant gali būti pakoreguotos ir kitos sampratos.
Beje, gal kas pastebėjote, ar Algimantas dar nesidaro švelniai violetinis?

Jonas
2009-01-19 18:43:52



Aš džiaugiuosi, kad pagaliau ši samprata yra išplečiama, net ir žodžiais. Dauguma iš mūsų juk nuolatos bambėdavom, kad tas žodis tarnavimas kažkoks netoks, kažkas netaip, bandydavom lipdyt visokius paaiškinimus, bet jis vis tiek nelipdavo.
Džiaugiuosi ta tiesa, kad pagaliau žmonės pradės, o kiti jau ir pradėjo, nebesidairyti Dievo į visas puses, o žvelgti kartu su juo, jo žvilgsniu.


Arnoldas
2009-01-18 23:32:06



"Aš esu jų visatos Sutvėrėjas ir Valdovas, atėjęs į šitą nuostabų pasaulį žmogiškuoju pavidalu, kad sužinočiau ir suvokčiau žmogaus gyvenimo patyrimą iš vidaus. Tai gali suvokti tik tas, kuris pats yra gyvenęs tokį žmogaus gyvenimą. Ir savo gyvenimu norėjau parodyti, koks gi yra tas Aukščiausiasis Šaltinis ir Centras, kuris leidžia šitaip su meile ir tiesa gyventi kasdien, visus mylint ir visiems tarnaujant."
Ši citata iš "Kalbu jums vėl" parodo, kad knyga jau yra pasenusi ir, kad užrašytos tiesos būti negali. Gal todel Jėzus gyvendamas žemėje nepaliko nė vieno užrašyto žodžio. Užrašyta tiesa yra mirusi tiesa. Tą patį galima pasakyti apie Biblija ir Urantijos knygą.
Na, ar panašus aš į priekabiautoją :)

Rimantas
2009-01-18 22:27:05



Nors ir buvau Sventoveje pamaldose, kada Tevo mokymas buvo perduotas ir ji girdejau, vis tiek nekantraudama lauksiu, kad galeciau ji perskaityti.

Vita
2009-01-18 21:49:24



Oplia, "DVASINIAMS MOKYTOJAMS" nusibodo tarnauti. Na taip, juk tai žemina "DVASINIUS MOKYTOJUS". Juk "DVASINIS MOKYTOJAS" jau seniai nebetarnauja Dievui, tai kodėl turėtų tarnauti broliui?
Kas ten vietoj tarnystės? "Gėrio kūrimas"? Priminčiau jums, kokio "gėrio" prikūrie prieš jus gyvenę "DVASINAI MOKYTOJAI", bet ar išgirsite, ar pamatysite?
....................
Nepykit an manęs, "DVASINIAI MOKYTOJAI", aš turbūt būsiu vienas iš tų, kuriuos vadinate "biblininkais arba priekabiautojais", vienas iš tų mažų, kurie ieško tiesos, meilės, vilties, tikėjimo, kurie sutinka ir Dievui tarnauti, ir jums patarnauti, kad tik Aukščiausiojo valia viešpatautų. O, pasirodo, kaip mes sunkaiai susideriname. Praktiškai niekaip...

N-14
2009-01-19 11:33:28



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal