Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Koks yra mūsų protas? – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2026 05 09

Mano vardas – Algimantas. Atstovauju Kūrėjui – Rojaus Trejybei-AŠ ESU. Esu Kūrėjo Ambasadorius ir Šeimininko Sūnaus Kūrėjo – Jėzaus, ir jo Partnerės, Dukros Kūrėjos – Nebadonijos Apaštalas visai planetai. Ruošiu Dvasinius Mokytojus. Sakau dvasinius mokymus lietuvių kalba per gyvąsias pamaldas – vienintelėje – pasaulyje gyvojoje šventovėje – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Kūrėjo – vardo šventovėje. Anglų kalba sakau mokymus bet kur gamtoje, mieste, patalpose. Ruošiu Dvasinius Mokytojus Kūrėjo įgaliojimu.
Pastaruoju metu vis daugiau aš matau apraiškų debiliškumo – debiliškumo politikų, prezidentų. Ir jeigu toks debiliškas protas neturėtų konfliktų, karų, jis neturėtų ką veikt. Jis prarastų savo svarbą savo pačių, kitų tokių pat debiliškų protų sampratą. Juk reikalingas gi užsiėmimas – karai reikalingi, reikalingas konkuravimas vardan didesnio dolerio ar euro bet kokia kaina, net ir kitų gyvybės kaina. Gaminant ginklus, sakykim, pelnas yra milžiniškas. Bet kokia kaina? Kitų dvasinių brolių ir sesių žudymo. Tai yra debilo proto pasireiškimas. Protas yra nuostabus instrumentas – Kūrėjo dovana. Proto Šaltinis yra Kūrėjas. Žmogus negali sukurti proto, negali sukurti jokio dirbtinio intelekto. Čia tas debiliškas protas, kuris prikuria įvairių kompiuterinių programų duomenų apdorojimui, informacijos apdorojimui ir tada ta programa pritaikoma įvairiems prietaisams, atsiranda robotai – bet jie yra ne dirbtinis intelektas. Tai yra vienai funkcijai ar kelioms funkcijoms veikianti programinė įranga – bet ji neturi jokio dirbtinio intelekto. Kvailystė, bet debilų protams, kurie vadovauja mokslo įstaigoms, valstybėms, tai yra realus reiškinys, jo visur pilna – dirbtinio intelekto – jis neegzistuoja! O egzistuoja protas iš tikrųjų dieviškas, arba gyvulinės kilmės. Dieviškas – tai yra Kūrėjo suteiktas protas kurti drauge su Juo, atradus Jį, pirmiausia, savo viduje. Gerovė visumos labui – visumos labui Gerovė – ne vardan pinigų, pelnų, žudymo, patenkinant gyvulinio proto ydų pasireiškimą – puikybę, pavydą, siekį viešpataut kitų atžvilgiu, išnaudot kitus, pažeist Teisingumą, pažeist Kūrėjo Tiesą, Tikrovę, Valią!
Kad nors kiek apšviest, pamėginsiu aš paaiškint, koks mūsų yra protas. Tai nėra taip paprasta paaiškint, kad suprastumėte jūs. Supaprastinsiu. Parodysiu tokį paveiksliuką. Štai, čia yra mūsų dabartinė kūrinija. Šitas darinys apačioje ir dar šeši tokie pat, tai yra septyni dangūs. Vienas toks, ką mes matom pakėlę į dangų akis. Septyni dangūs – jie vadinami Supervisatomis – Septynios Supervisatos. Čia viduryje yra Kūrėjo gyvenamoji Buveinė – Rojus – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Kūrėjo – Keturiose Asmenybėse gyvenamoji Buveinė ir visų energinių virpesių sukoncentravimo Centras visai kūrinijai. Dabar kūrinija plečiama į išorinę erdvę – štai čia tokios keturios juostos – simboliškai rodoma, kad už jų plečiama Visata.
Kūrėjas iš Rojaus padovanoja protą – nes Jis yra Proto Šaltinis ir Centras. Bet Jis negali padovanoti Savo Proto Galios. Jis turi nužeminti būtent tą protą, kokį dovanoja. Šitas darinys – Supervisata – turi savo mažesnius segmentus – Vietines Visatas. Vietinė Visata – tai tą, ką sukūrė mūsų Šeimininkas Sūnus Kūrėjas – Jėzus iš Nazareto, ir jo Partnerė, Dukra Kūrėja – Nebadonija – Šventoji Dvasia, galima pasakyt, ką suprastų – suprastų ir krikščionių įvairių sektų tikintieji. Tai jie sukūrė tiktai vieną šimtatūkstantąją dalį šitame skliaute – t. y. vieną Vietinę Visatą. Tokių Visatų yra vienas šimtas tūkstančių šitame skliaute. Aš minėjau – septyni tokie dariniai – septynios Supervisatos – kiekvienoje yra po vieną šimtą tūkstančių Vietinių Visatų. Tai štai Kūrėjas iš Rojaus suteikia Savo Absoliutaus Proto Šaltinio variantą – variantą – kiekvienai iš Septynių Pagrindinių Asmenybių – Rojaus Pagrindinių Asmenybių arba Rojaus Pagrindinių Dvasių, kurios yra Vadovai šitoms septynioms Supervisatoms. Kiekviena Rojaus Pagrindinė Dvasia – Pagrindinė Asmenybė – vadovauja savajai Supervisatai. Tai štai ši viena iš septynių Rojaus Pagrindinių Dvasių-Asmenybių, gauna iš Trečiojo Rojaus Šaltinio ir Centro Proto dovaną, ir jinai šitą Proto dovaną vėl skaido kiekvienai iš šitų vieno šimto tūkstančių Vietinių Visatų Kūriančiųjų Dvasių Protui. Yra smulkesnės variacijos, kadangi Vietinėse Visatose yra kuriama taip pat įvairių kategorijų gyvybė, įvairių kategorijų dvasios-asmenybės. Kūrėjas sukuria pagal Savo Evoliucinį Planą betarpiškai Pats tiesiogiai įvairių milžiniškų struktūrų vadovų atitinkamas kategorijas. Bet kai kuriems šitų struktūrų vadovams Jisai suteikia ir kūrimo Galią – kūrimo, savo ruožtu kurti tuos žemesnius dvasinius sūnus ir dukras, kurie veiks smulkesniuose dariniuose. Tai štai, mūsų Sūnus Kūrėjas – Jėzus iš Nazareto, ir jo Partnerė, Dukra Kūrėja – Nebadonija – sukūrė savo Vietinę Visatą ir joje esančią gyvybę, įvairių kategorijų dvasines asmenybes. Jos turi savo protą, kuris taip pat yra nužemintas protas, kokį padovanojo šitos Supervisatos Pagrindinė Rojaus Asmenybė, arba Dvasia, šitai Vietinės Visatos kuriančiajai Dukrai. Ir per šitą Dukrą šitas protas yra nužeminamas iki Vietinės Visatos lygio. Tai šitas dovanojimas yra, sakykim, taip, iš aukščiau, iš Aukštesnio Šaltinio. Mūsų Vietinėje Visatoje, Vietinės Visatos Dvasios tokios, kaip Melkizedekai, Vorondadekai, Lanonandekai, Materialieji Sūnūs ir Dukros – bet ne mes mirtingieji, bet tokie, kaip Ieva ir Adomas – jie gauna Protą iš aukščiau. Mes – mirtingieji – kurie turime materialų pavidalą ir labai trumpalaikį gyvenimą mūsų pasaulyje, arba kituose septyniuose trilijonuose pasaulių su žmonėmis – savo gyvybę gavome iš apačios, iš gyvybės plazmos, kuri yra mažesnė negu virusas. Ir kada gyvybės plazma yra kuriama, tai Gyvybės Nešėjai, Energijos Reguliuotojai, Fiziniai Kontrolieriai, šitame procese mūsų akims jie nematomi, prieš įterpiant gyvybės plazmą į planetą, kada planetoje dar nėra jokios gyvybės, jie atrenka planetas tinkamas gyvybės plazmos apgyvendinimui. Tai ilgalaikis procesas surast kosmose jau tinkamą planetą, kad ten gali egzistuoti gyvybė. Kada planeta yra parenkama tada prasideda gyvybės plazmos kūrimas ir bandymai – ne mažiau pusę milijono bandymų su ta gyvybės plazma. O dėl ko bandymai vyksta? Dėl to, kad kiekviena planeta turi savo savybes – dydį, skriejimo greitį, planetos tankį, atmosferinį spaudimą – o gal ir nėra visiškai atmosferos toje planetoje, tuomet bus kuriama tokia gyvybės plazma, kur iš jos išsivystys toks mirtingasis, kuris nekvėpuos. Įsivaizduokit, nekvėpuojantis žmogus. Jis negali kvėpuoti, bet jis yra taip pat ant dviejų kojų, vertikaliai vaikšto ir gyvena. Tai mūsų Vietinėje Sistemoje šiuo metu turinčioje šeši šimtai devyniolika planetų su žmonėmis, Satanijos Vietinėje Sistemoje, Nebadono Vietinėje Visatoje, tokių planetų nekvėpuojančių yra mažiau negu du procentai tiktai iš šeši šimtai devyniolikos. Tai įsivaizduokit, atliekami jau tie sumodeliuoti bandymai aukštesniame pasaulyje, ne mūsų pasaulyje, tai – Vietinės Sistemos, Satanijos sostinėje, Jeruseme, ir tada jau žiūrima, kaip ta gyvybės plazma gali puikiausiai reikštis tomis planetos sąlygomis kuo geriausiu išsiskleidimu. Bet iš tos gyvybės plazmos per bandymus nėra patikrinama, kaip ji išsivysto iki mirtingojo lygio – aišku, ne – bet kaip ji veikia atitinkamose aplinkybėse, sąlygose, kad turės potencialą išsivystyti toks mirtingasis, kuris pasieks Jėzaus nušvitimo dvasinį lygį ir atsiduos Kūrėjo vedimui iš vidaus. Tokių bandymų daroma bent jau pusė milijono. Štai kaip mėginama atidžiai viską sustyguoti, kad atitiktų tą gyvybei kuo geresnę pasireiškimo aplinką šita gyvybės plazma. Todėl turi būti tos gyvybės plazmos atitinkama cheminė formulė kaip pamatas, kaip pagrindas – materialus pagrindas. Ir mūsų gyvybės plazmos pamatas yra natrio chlorido tirpalas. Tai yra druskos tirpalas. Ir kada galu gale priimamas sprendimas Gyvybės Nešėjų – tai yra kita dvasios kategorija, kad šitas pats geriausias gyvybės plazmos cheminis variantas, tuomet šitą formulę – cheminę formulę – patvirtina Sūnus Kūrėjas, mūsų Vietinės Visatos Sūnus Kūrėjas, dabar jau Šeimininko Sūnaus Kūrėjo statuse – Jėzus – suprantamiau jums tai bus, štai jis patvirtina šitą cheminę formulę gyvybės plazmos sukūrimui. Ir Gyvybės Nešėjai tada šitą gyvybės plazmą atgabena į numatomą apgyvendinti planetą. Ir jau šitoje gyvybės plazmoje yra užprogramuota – potencialiai – tas protas, kuris veiks dvasinėje asmenybėje, pažadintoje dvasioje, pabudusioje – ne tame gyvulinės kilmės prote, kur prasideda iš šitos gyvybės plazmos, to natrio chlorido tirpalo arba druskos tirpalo pagrindu vystymasis – Evoliucinis vystymasis – bet ne tas dieviškasis protas, kurį suteikia Kūrėjas iš paties Rojaus dvasinei asmenybei. Tik ta dvasinė asmenybė turės būtent tą materialų apvalkalą, kurio pagrindas ir yra ta gyvybės plazmos cheminė formulė. Ir dabar jūs palaižykit bet kur, jeigu yra žaizda, jūs jausite sūrstelėjimą – tai yra ta pati gyvybinės plazmos natrio chlorido koncentracija, kuri ir sudaro gyvybei pamatą šitame pasaulyje. Dėl to ir gyvybės plazma buvo įterpta trijose vietose į tuometinį vandenyną atitinkantį tą druskingumo laipsnį.
Ir dabar, įsivaizduokit, lygiagrečiai. Dirbtinis intelektas, ką čia teigia, menamai sukurtas – jau sakau negali sukurti žmogus – tai tas protas net ir gyvulinės kilmės, iš vidaus, vedamas Pagalbinių Proto Dvasių. Kokios tai Pagalbinės Proto Dvasios? Tai ir Drąsos, Intuicijos, Žinių, Supratimo, Patarimo. Kada vėliau vystomas į aukštesnį lygį, protas gauna dar dvi Pagalbines Proto Dvasias, kurių neturi žvėrys, gyvuliai – Garbinimo ir Išminties. Štai, ką reiškia protas arba intelektas – reagavimą į vedimą Pagalbinių Proto Dvasių! Tas tariamas dirbtinis intelektas – jis nereaguoja į jokias dvasias – nes nėra to dirbtinio intelekto! Tai yra nustatyta tam tikra programa, ir ji veikia. Štai, gabena bombas dronai ir ta programa funkcionuoja, bet ji nereaguoja nei į Pagalbines Proto Dvasias, nei į kokį nors kitą jutiklį, dirgiklį, kokį siunčia impulsą Dvasinis Šaltinis. Tai yra funkcija! Kada taip aš sakau – tas debilinis protas pradeda kurti įvairias programas – jisai sukelia visas problemas, kurios pasireikš aktualu ateityje – nors jos jau yra užprogramuotos šitame menamame dirbtiniame intelekte, o kitaip, kaip aš sakau, tose programose – kompiuterinėse programose – apdorojančiose gausybę įvairių informacijos kiekių ir atliekančių tam tikrą funkciją mechanizmas. Ką žmogus sukuria, visuomet kuriama kada be Kūrėjo, tai yra tendencija klaidos ir nukrypimo. Kūrėjas tam ir kuria ir mirtingąjį turintį dar materialų pavidalą labai atsakingai, panaudodamas gausybę įvairių kategorijų Savo Sūnų ir Dukrų, kad šitą sukurtą Savo tvarinį, kaip Jis kuria pagal Savąjį atvaizdą, pažadintų dvasioje, pažadintų reaguojantį į tuos dvasinius impulsus iš vidaus. Štai yra jau proto blyksnis, reagavimas į tuos impulsus iš pradžių teikiamus Pagalbinių Proto Dvasių, o vėliau jau ir Paties Kūrėjo – Minties Derintojo impulsą, ir Sūnaus Kūrėjo – Šeimininko Sūnaus Kūrėjo – Tiesos Dvasios impulsą, natūralu, ir jo Partnerės, Dukros Kūrėjos – Šventosios Dvasios teikiamą impulsą, ir dar iš išorės – serafimų poveikį, Apvaizdos poveikį. Intelektas tokių reakcijų negali išreikšti dėl to, kad jis neegzistuoja. Programa – tai nėra intelektas. Tai yra tiesiog susiaurintas mirtingojo informacijos laukas vienai ar kitai funkcijai įgyvendinti per kažkokį sukurtą mechanizmą, prietaisą ar įrengimą.
Kūrėjo sumanymas yra toks, kad visi mirtingieji atsiduotų Jo vedimui iš vidaus, ir drauge su Kūrėju kurtų Gerovę ateities kartai. Pabrėžiu – Gerovę! Nežudytų, nekariautų, nepavydėtų, neišnaudotų, nenusikalstų – o tai reiškia griovimą – bet vietoje šito atrastų viduje Patį Kūrėją, pabustų dvasioje, taptų Jėzumi, pasiektų Jėzaus proto lygį, nušvitimo lygį, pajaustų tą Kūrėjo atradimą savo viduje ir atsiduotų Kūrėjo vedimui, kad kiekvieną dieną nugyventų Kūrėjo vedimu visumos Gerovei, kad iškeliavęs iš šitos planetos po dviejų, trijų, penkių šimtų metų gyvenimo – praleisto prasmingai – kuriant Gerovę drauge su Kūrėju visumos labui, paliktų šitą planetą šviesesnę negu gavo iš praeities kartų! Paprasta? Taip! Aišku? Taip! Kryptis viena! Tai yra vienpusė gatvė – vienpusio judėjimo gatvė! Nėra žingsnio į priešingą pusę! Nėra! Tai yra išnykimas iš kūrinijos! Tam reikalingi Dvasiniai Mokytojai, kad apšviestų – apšviestų – protą – protą, ne intelektą – protą! Protas – tai yra gyvos energijos reakcija į visumą. Intelektas – tai yra žinių informacijos sankaupa ir tiek.
Mes turim savo intelektą ir pasąmonėje užteršę. Visko, visko ten yra pasąmonėje be prasmės. Todėl ir visi šitie agregatai, kurie pasireiškia įvairiomis funkcijomis, kada užprogramuoti buko, debiliško proto, naikina žmoniją, naikina aplinką, naikina žmogaus gerovę – naikina – nieko nesugeba sukurti. Nieko nesugeba sukurti, įsivaizduokite. Naikinti, griauti – tai ne Kūrėjo Evoliucinio Plano įgyvendinimas, apie kurį niekas ir nežino. Kurt – tai yra gyvent Kūrėjo Valia! Ir ne bet kaip. Bet taip, kaip Pats Kūrėjas veda iš vidaus. Tik tada prasideda kūrimas visumos Gerovei – ne savo šeimos, ne savo šalies – visumos Gerovei. Bet pradžia prasideda nuo kiekvieno asmens vidaus asmeniškai. O tada plečiasi veiksmai jau ir su partneriu, ir šeimoje su vaikais, ir tautoje, visuomenėje, šalyje. Ir jokiu būdu ne kariaujant, jokiu būdu nesiginkluojant, jokiu būdu nekuriant jokių griovimo planų! Jokiu būdu!
Jėzus mokė visus – Mylėkite vienas kitą taip, kaip mylėjau jus aš. Šitą aš kartoju – mylėkite vienas kitą taip, kaip myliu jus aš – aš – Algimantas. Aš myliu Kūrėjo Meile jus visus, kiekvieną, net ir tą, kuris kariauja. Aš žinau, kad jisai neapšviestas, neturėjo Dvasinio Mokytojo. Bet jo veiksmams aš kategoriškai nepritariu, bet jį, kaip dvasinę asmenybę dar nepabudusią ir šituo mokymu noriu žadinti, kad jis pabustų, patirtų Meilę viduje. Juk jis iš tikrųjų nori, kad jį mylėtų. O žudo kitą, kuris taip pat nori Meilės. O visi žmonės tarpusavyje yra dvasiniai broliai ir sesės – nėra priešų. Priešus sugalvoja debiliškas gyvulinės kilmės, pavirtęs žvėrimi, protas, tas nepažadintas dvasioje. Bet ir jį veda tos Pagalbinės Proto Dvasios, ir Kūrėjo Dvasia, Tiesos Dvasia iš Sūnaus Kūrėjo ir Šventoji Dvasia iš Kuriančiosios Dukros, Nebadonijos. Pabudimas dvasioje yra kiekvieno asmeninė nuostata. Jeigu jūs nenorėsit, jūs ir nepabusit. Noras yra jūsų – ir jis yra viduje. Ko jūs norite – žudyti ar kurti? Klauskit save. Klauskit, klauskit nuoširdžiai Kūrėjo. Tėvo paklauskit – Tėve, ar Tu nori, kad aš žudyčiau ar kad mylėčiau?

DDaiva
2026-05-25 22:03:25

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal