Forumas: temos peržiūra
Tėvo mokymas apie dabartinį pasimetimą pasaulyje ir mūsų, drauge su TĖVU, gėrio BENDRAKŪRĖJŲ, vaidmenį,
Šis Tėvo mokymas buvo suteiktas per mūsų gyvąsias, šeštadienines, pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje 2009m. sausio 17 dieną.
Aš, kasdien, bendraudamas su Tėvu ir gaudamas iš Jo asmeninių mokymų, paprašiau Tėvo mokymo apie dabartinę padėtį, kada vis labiau pasaulį apima sustingimas ir pasimetimas, kada žmonės nebežino, ką daryti, kai visose valstybėse užsidaro tūkstančiai įmonių, milijonai žmonių netenka darbo, o naujo darbo nėra kur gauti, kada auga karinių konfliktų grėsmė, o kai kur tokie konfliktai ir suliepsnoja, žūsta žmonės. Net ir išvakarėse, eidamas į Urantijos grupės užsiėmimą, negalėjau pereiti per senąjį Žvėryno tiltą, kuris buvo užblokuotas, nes ten prieš tai vyko riaušės tarp viešosios policijos dalinių ir žmonių, atėjusių protestuoti prie parlamento.
----------------------------------------------------------------------------------------
Mano mylimi vaikai, Mane žavi jūsų meilės reiškiami virpesiai. Jie pasiekia kiekvieną iš Mūsų. Jie pasiekia Mus Rojuje. Pasiekia kiekvieną visoje kūrinijoje.
Nė vienas, net menkiausias, jūsų meilės virptelėjimas, neprapuola. Jis išlieka per visą amžinybę.
Ir šitoji amžinybė yra supinta iš kiekvieno iš jūsų skleidžiamų meilės virpesių tiek šią akimirką, tiek ateityje per visą amžinybę.
Ir jūs niekada nepasiųsite nė vieno meilės virptelėjimo, kol viduje siela, o vėliau ir dvasia, nepatiria, ir nepatirs, šito paties meilės virpėjimo savo viduje per atsivėrimą Man, per atsivėrimą iš vidaus.
Dėl to ir dabar jūsų pasimetimas yra ne dėl to, kad jūs esate kupini nuostabių meilės virpesių ir troškimų savo viduje, kaip šitą pasimetimą įveikti; šitas pasimetimas yra dėl to, kad tiek daug jūsų sielos brolių yra nusigręžusių nuo Manęs, neatradusių Manęs savo viduje.
Ir jūs taip pat, net ir turėdami jau gyvą ryšį su Manimi, turite jį vis gilinti ir plėtoti.
Tik šitaip, per šitą išplėtotą gyvąjį jūsų sielos kanalą, pritekės vis daugiau Mano meilės virpesių, kurie jums suteiks ir nusiraminimą, ir didesnį horizontą, kuriame pamatysite, kas aplinkui jus supa ir kam reikalinga jūsų, jau ištiesta, pagalbos ranka.
Jūs pamatysite, kad jūsų siela, kuo daugiau prisigėrusi iš Manęs ir Mano Gyvų meilės virpesių, pati savaime trokšta ištiesti savo pagalbos ranką, sustiprindama tą, kuris yra apimtas panikos, pasimetęs.
Kada jūs žvelgiate į visą savo planetą, jūs matote visos planetos pakrikusios sistemos blogą veikimą. Jūs matote, kaip sistema NEVEIKIA.
Kūrinija, jeigu būtų tokia, kokią jūs matote planetą, jinai pati negalėtų egzistuoti, negalėtų joje vykti jokia veikla. Negalėtumėte net ir jūs, šitos dvasinės komunijos metu, patirti palaimą atsivėrusioje jūsų, kiekvienoje, sieloje; negalėtumėte pajausti meilės virpesių, jeigu šitaip veiktų Manoji kūrinija, kaip veikia suaižėjusi jūsų žmonijos sistema. O suaižėjimas yra dėl to, kad jūs neatsiveriate Man savo viduje, neatsigręžiate į Mane.
Jūs ieškote žmonijos ne savyje, bet tarsi ji būtų toli nuo jūsų. Tarsi visa, kas yra už jūsų, yra žmonija.
Todėl jūs pradedate galvoti, kad nuo jūsų mažai kas priklauso. Yra kažkokie sprendėjai, kurie sėdi aukštuose sostuose, kurie užima aukštas pareigas. Štai jie jau yra žmonijos vedliai, o jūs nesat tam sutverti, jūs esate menkučiai. Ir kada jūs šitokia nuostata nugyvenate visą savo gyvenimą, iš kartos į kartą, ir šitokias nuostatas diegiate savo vaikams, kad jūs turite būti NISIŽEMINĘ, turite būti MENKI, taip ir prieinate prie šitos akimirkos, kada jūsų visos žmonijos sistema nustoja veikusi, nes ji sutrūkinėja.
Kiekviena grupė siūlo savo receptus. Kiekviena religija siūlo savo dogmas ir ritualus. Dėl to nėra gyvų jungčių tarpusavyje. Nėra gyvų jungčių, kurios susietų jus kaip sielos brolius ir seses į vieną žmonijos šeimą, kuri prasideda nuo kiekvieno iš jūsų atverto vidaus Man.
Žmonija esate kiekvienas JŪS.
Neieškokite žmonijos TOLI nuo savęs.
Dėl to jūs turite suvokti, kad tas laikmetis, kuris laukia dabar pasaulio, yra SUMAIŠTIES laikmetis, nes jūs suaižėte visą žmonijos sistemą, nusigręždami nuo Manęs, nors Mano Sūnus, jums žinomas Jėzaus iš Nazareto vardu, jus mokė, kad Aš esu visiems vienas ir visi tarpusavyje esate broliai, bet jūs jo mokymą iškraipėte. Ir iškraipę mokymą jūs negalėjote prieiti kitokios pasekmės negu ją patiriate dabar. Ir tai, kas vyksta ir jūsų šalyje, yra tiktai menki impulsai to, kas vyks visame pasaulyje.
Jūs neturėsite kur pasislėpti.
Nebus tokios vietos, kuri būtų saugi.
Kiekviena vieta kels nerimo.
Ir nerimo kels dėl to, kad jūs matysite kitame žmoguje savo priešą, kuris nori nuskriausti. Ir iš tikrųjų jis nori nuskriausti jus.
Tačiau jūs NEBIJOKITE.
Nebijokite to, kas laukia, nes jūs esate Mane atradę Mano vaikai ir ruošiatės būti iš tikrųjų Mano ŠVIESOS spinduliais, GYVAIS spinduliais. Dėl to šitie spinduliai turės ŠVIESTI, nes Aš be jų negaliu pakeisti jūsų suaižėjusios sistemos, kad ji taptų lygiai tokia pati veikianti nuostabiai, kaip ir visos kūrinijos šeimos sistema, pasklindanti iš Manęs. Jūs negalite tapti abejingi tiems įvykiams, kurie netrukus prasidės jūsų planetoje. Šitie įvykiai laukia kiekvieno iš jūsų, ir jūs jiems turite ruoštis atsiverdami, atsiverdami Man, atsiverdami visa savo sielos gelme.
Jūs neturite apsiriboti ir menkinti save, kad jūs esat senas, fiziniu pavidalu, arba ligotas, taip pat fiziniu pavidalu. Aš jums suteikiu sveikatą, apie kurią kalbėjo jums jūsų sielos brolis Algimantas, kada Aš suteikiu gyvybę, ir toje gyvybėje yra sveikata fiziniu pavidalu. Pasiimkite iš Manęs jums suteikiamą sveikatą.
Jeigu jūs jos neimsite, čia – ne Mano kaltė. Aš ją jums suteikiau.
Jeigu jūs neatsiversite Man pakankamai giliai, jūs taip pat pasimesite, nežinosite ką daryti, kada vis daugiau ir daugiau aplinkui pasireikš prievartos, vis daugiau apims panika jūsų sielos brolius, jūsų šeimas; bet jeigu jūs taip pat patirsite paniką, tai bus tik dėl to, kad jūs Man nepakankamai atsivėrėte; ir dėl to nepasiruošėte šitai misijai, kuriai Aš jus, kiekvieną, rengiu.
Bet, KIEK klauso šviesos žodžių, kad atsivertų Man kiti jūsų sielos broliai ir sesės, net ir tie, kurie turi daug intelektualių žinių? Jie iš jūsų šaiposi. Bet tos žinios nepadės, kada reikės pajausti iš Manęs vedimą atsivėrusia siela. Pajausti meilės virpesius, kurie yra GYVIi, kad galėtumėte juos DALINTI, nuramindami kitus savo sielos brolius ir seses, kurie puls į depresiją, kels ranką vieni prieš kitus ir prieš save; ir jums REIKĖS tos Mano meilės virpesių GYVYBINĖS energijos ir stiprybės. Jos nesuteiks nė viena knyga, kaip jūs ją beiškeltumėte aukštai. Ją suteiks tiktai GYVAS ryšys tarp Manęs ir jūsų.
Todėl jūsų poeigiai priklausys nuo jūsų atsivėrimo Man. Nuo tos gelmės, KIEK sieloje bus Manosios meilės virpesių GYVOSIOS bangos.
Tik šitoji meilės gyvoji banga jums leis išeiti prieš minią, net ir sukilusių, ir pasakyti jiems meilės žodį. Be šitokio atsivėrimo jūs neišdrįsite šitai padaryti. Jūs išsigąsite ir abejingai stebėsite, melsdami Mane pagalbos, kai Aš pagalbą suteikiu kiekvienam iš jūsų per visą amžinybę, bet tie akli jūsų vedliai, net ir tie, kuriuos jūs vadinate prezidentais, premjerais, karaliais, karalienėmis, princais, jie yra akli.
Nėra pasaulyje išskirtinių žmonių.
Žinokite, net ir jums dabar taip atrodantis pilnas suteikiančios vilties naujas Amerikos prezidentas, Obama, nėra didesnis negu esate jūs.
Tiktai gyvas atsivėrimas Man leis jums patiems pajausti, kad nė vienas žmogaus sukurtas luomas, postas nėra aukštesnis už jūsų statusą, kaip mano sūnaus ar dukros, atradusio Mane savo viduje.
Dėl to Aš jums dabar sakau didesnę šviesą – keiskite žodį tarnystė, nustokite sakę “tarnauti,“ nes jūs nesate TARNAI. Jūs esate Mano VAIKAI, Mano SŪNŪS ir DUKROS.
Tarnas tarnauja už atlygį. Jūs esate Mano vaikai ir iš meilės esate su Manimi gėrio darbų bendrakūrėjai. Jūs kuriate gėrio darbais kūriniją drauge su Manimi, ir mes esame bendrakūrėjai, kaip VIENA DARNI ŠEIMA.
Todėl pradėkite vis giliau ir giliau į savo pasąmonę įsileisti šitą didesnę šviesą –:nebe tarnystę, bet kartu su Manimi gėrio ir meilės darbų BENDRAKŪRĖJO vaidmenį, kaip Mano sūnaus ar dukros.
Kada jūs vis giliau pajausite, kad tarnystė nustoja jums tapti tokia svarbi, kaip iki šiol buvo labai svarbi, ir vis giliau ir giliau įsismelkia, jau į jūsų sąmonę, o tai reiškia, jau į jūsų sielą, pabudusią sielą, įsismelkia, kad su Manimi jūs kuriate gėrį kaip bendrakūrėjai, tada jūs nustosite Manęs BIJOTI. Nustosite manyti, kad Aš neturiu skirti jums laiko, kadangi jūs esate perdaug menki, kad jūsų prašymai yra perdaug smulkūs, kad Aš užsiėmęs esu rimtesne veikla. O kada jūs žinosite, kad mes kuriame drauge gėrį, kiekvienas iš jūsų ir Aš, tada jūs suvoksite, kad kiekvieną akimirką jūs galite kreiptis į Mane, kad kartu su Manimi kurtumėte gėrį; kurtumėte gėrį, stabdydami aklą minią, kurią veda akli vadovai, nesvarbu kokiais vardais jie save bevadintų –: premjerai ar prezidentai, karaliai ar princai, jie yra akli, dvasios žvilgsniu žvelgdami, ir dėl to jie atveda pasaulį prie tokios aplinkos, kurioje jūs pradedate nepasitikėti vienas kitu, o tada nustojate pasitikėti ir jūsų pačių sukurtomis institucijomis, ir tos institucijos nustoja veikti. Visa sistema susiskaldo, sutrūkinėja, ir jūs nebesurandate išeities, kadangi jūsų tie šviesuliai, kurie užima tuos postus, kurie įpareigoja juos skleisti šviesą savo valstybei, jie tos šviesos neturi savyje ir nežino priemonių, kaip atstatyti suskeldėjusią, suaižėjusią visą, ir neveikiančią, sistemą.
Dėl to ateis laikas, kada jūs turėsite tarti savo šviesos žodį. Dabar jūs jam dar nesate pasirengę. Todėl jums dabar pasirengimas yra per gilesnį bendravimą su Manimi, didesnį atsivėrimą Man, kad vis daugiau pritekėtų Mano meilės virpesių jums, kad jūs daugiau patirtumėte jog esate Mano sūnus ar dukra. Ir patiriate tai, jaučiate tai, ir jaučiate tiek, kad siela pati pajaučia, jog daugiau nebegali ištverti ir nori Mano šviesos žodį išsakyti atvirai, be baimės, nes ji nori, kad Manoji šviesa sklistų.
Ji yra NESUSTABDOMA. Yra nesustabdoma tiek, kiek esate nesustabdomi kiekvienas iš jūsų, kada siela atsiveria Mano meilei.
Aš veikiu per kiekvieną atsivėrusią sielą. Aš neveikiu, kaip burtininkas, be jūsų pagalbos.
Juk Aš jums ir sakiau, ką tik sakiau, mes esame meilės ir gėrio darbų BENDRAKŪRĖJAI. Aš esu jūsų Tėvas. Jūs esate Mano vaikai. Ir mes kuriame bendrą gėrį VISOS KŪRINIJOS ŠIEMAI. Todėl mes veikiame vieni per kitus, vieni su kitais, ir vieni kitiems, netarnaudami, bet kurdami daugiau gėrio negu kūrėme vakar. Rytoj kursime daugiau gėrio negu kūrėme šiandien; ir taip per visą amžinybę. Ir tie gėrio darbai niekada nesikartos. Jie vis bus galingesni ir galingesni.
Dėl to jūs prisiminkite, kada Mano Sūnus, jums žinomas Jėzaus iš Nazareto vardu, prieš du tūkstačius metų jums sakė, kad jūs darysite net tą, ką jis darė, ir net daugiau, negu jis darė.
Dabar Aš jums tą taip pat kartoju –:jūs darysite daugiau negu darė Kristus prieš du tūkstančius metų.
Bet jūs tam turite ruoštis. Ruoštis gyvu ryšiu su Manimi bendraudami KASDIEN.
Aš jums, nė vienam, per prievartą nesuteiksiu jokios užduoties. Tik jūsų laisva valia ir atsivėrusi Man siela, patirianti Mane savo viduje, šitą naštą prisiims.
----------------------------------------------------------------------
Ačiū tau Tėve. Ačiū už šitą mokymą. Aš meldžiu, kad mes turėtume dar didesnį norą bendrauti su Tavimi, atsivert Tau. Atsiverti, kad mes iš tikrųjų kurtume drauge su Tavimi gėrį, ne tarnautume, kaip tarnai, bet kurtume gėrį. Vis daugiau gėrio kartu su Tavimi, Tėvu, kaip Tavo vaikai, iš meilės Tau ir laisva valia, gauta iš Tavęs. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-01-23 12:18:08
Komentarai
SVEIKI,mane zavi tai pat JUSU Mintys,mieieji forumo dayviai...MUSU TREJIBE KURI ESI MUMYSE
JUSU VALIA MUSU RANKOSE
KAS DIENA
GIRDYKYTE MUMS M E I L E S VIRPESIU VIESULAIS
IR ATLEISKITE MUMS MUSU KLAIDAS
KAIP IR MES ATLEIDZIAMEME SAVO KLAIDININKAMS
ISVESKITE IS PAGUNDU,IR SUGOKITE NUO VISU PIKTYBIU
AMZINAI ISTIKIMI JUSU KUDIKELIAI
AruneLis
2009-01-27 17:51:20
Miela Vitą ,tavo komentaras privertė manę trumpam susimąstyti;priėjau išvados,kad išvardinta patirtis prie buteliuko manęs jau neveikia,sakyčiau atvirkščiai,pasijuntu labai nelaiminga,ir sieloje jaučiu kelias dienas didžiulį disbalansą.
Su meilę
IRENA
2009-01-27 17:17:24
"Geruma, meile, upa, laime galima patirti ir" prie svaigalu buteliuko susedus. Bet ar tai bus tas pats? Ar tai bus tas pats apie ka kalba ir ka patiria Algimantas, Laima, Petras, Arunas, Irena, Jurgita, Arnoldas, Violeta ir kiti siame forume besilankantys zmones bendraudami tiesiogiai su Tevu, Trejybe???
Vita
2009-01-27 16:12:31
Vieną kartą,į Jono užklausimą šiame forume esu rašiusi,kad Algimantas valgydina mus mažais kąsneliais,prieš tai gerai sukramtydamas; iš mūsų paprašo tik išsižiojimo,kad galėtų į burną įdėti.Ną,vieni iš mūsų pasielgiame taip,kaip vaikai,kuriems patiekalas nepatinka,o Algimantas prasikrąpštes akis ir toliau mėgina įsiūlyti mums skanėstą.Rašau visai nepataikaudama;kurie manę arčiau pažįsta negalėtų apkaltinti manę šią sąvybe.Todel iš visos širdies ir drąsiai sakau.Ačiū Algimantai.Mes meldžiamės,kad visuomet išliktum su Tėvu širdyje,tai reiškia,kad ir toliau būtum išmintingas ir drąsus.
Su meile
IRENA
2009-01-27 15:34:28
Algimantas rengia siame forume misionierius, kurie isgelbes pasauli. Labai juokinga ir graudu. Gili uzuojauta Algimantui, psichiatrai taves laukia. Tu gal ir geras zmogus, bet kai kalbi su trapinem... tau reikia ilgo psichologinio poilsio. Reabilitacijos. Algimantas- pranasas, kuris mato kad jo niekas neklauso, tai ir neriasi is kailio kviesdamas, perspedamas ir zemindamas kitus. Na neisgelbesi tu pasaulio, ir kas tu toks kad gelbetum 6 su puse miliardo zmoniu? Jezui tai nepavyko, ir tu manai kad tau pavyks? Ar tik nesergi slapta didybes manija?
Manaisi kad vygdai didinga misija? Esi dvasingumo priesakyje? Ar ne per daug prisiemei atsakomybes? Hitleris ir Musolinis irgi veike dievo vardu. Tu irgi krykstauji ir putojiesi jog tave siunte dievas, todel per tave eina mokymai, kurie isgelbes zmones, jei jie ju klausys.
Pasaulyje yra tiek mokymu, kad neuztektu gyvenimo juos isstudijuoti, bet jei tu manai kad UK teorijos geresnes ir tikresnes uz kitas teorijas, tai tu klaidingame kelyje. Gal manaisi esas Pasaulio Mokytojas? Dievo Pasiuntinys? Isrinktasis? Tai zinok, tokiu kaip tu yra milijonai. Tu nesi naujokas sioje terpeje. Iki taves buvo reksniu bus ir po taves, tai nieko nepakeis. Greit tu su UK nueisi uzmarstin.
As zinau kaip teka meile, geris, bet man nereikia dievo ta patirti.As pats sau seiminkas. As pats skleidziu virpesius ir energijas ir tame nera nieko ypatingo. Zmones melsdamiesi isjudina vitalines energijas ir jos priteka iki sirdies centro, kai tai atsitinka daznas verkia, nes asaros yra giliai uzslopintos, kartais jauciamas linksmumas, gerumas. Gera nuotaika, upas yra tada, kai vitaline energija isjudinta, teka aukstyn ir tam nereikia jokio gyvo rysio su jokiu tevu. Tai mokslas apie energijas ir ju zadinima bei transformavima. O tu naudojiesi zmoniu neismanymu, nepatyrimu. Persi savo teorijas ir idejas, misionieriauji. Geda. Geruma, meile, upa, laime galima patirti ir be tikejimo, daznai jis tik trukdo.
bla bla
2009-01-27 14:59:07
Mielas Rimantai, į tavo klausimus nėra taip jau paprasta atsakyti, nes atsakymo vienareiškmio būti negali. Todėl aš tau atsakydamas, tuo pačiu ir kitiems paaiškinsiu ryšį tarp Tėvo ir žmogaus, o jūs jau, pagal savo sielos atsivėrimą Tėvui, galėsite prisitaikyti šitą paaiškinimą ir sau, kiekvienas savo konkrečiu atveju.
Tėvas - kaip ASMUO, KAIP ASMENYBĖ, IR KAIP ASMENYBĖS ŠALTINIS visai kūrinijai skleidžia vien tik MEILĘ IR GĖRĮ ir ŠITUO TARNAUJA VISAI KŪRINIJAI NESUSTODAMAS NĖ AKIMIRKAI.
Tai pačių aukščiausių energetinių virpesių kūrinijos SĄMONĖ.
Ir šitie patys aukščiausi energetiniai virpesiai sklinda iš Rojaus - kūrinijos GEOGRAFINIO CENTRO, arba iš kūrinijos VIDURIO, į visas puses VIENODAI.
Todėl visa kūrinijos erdvė - organizuotas kosmosas, t.y. toks kosmosas, kuriame yra planetos ir jose veikianti įvairiarūšė gyvybė, miriadai planetų ir nesuskaičiuojama daugybė įvairiausių dvasių, sielų, mirtingųjų-žmonių, energijos manipuliuotojų, energijos centrų ir t.t. - yra pripildyta TĖVO MEILĖS GYVŲ ENERGETINIŲ VIRPESIŲ.
Tačiau, KUO TOLIAU NUO ROJAUS yra kilusi gyvybės forma, tuo labiau ji, primityviai sakant, iškraipo šituos pačius meilės virpesius, nes kiekviena asmenybė turi iš Tėvo padovanotą jai LAISVĄ VALIĄ.
Todėl kuo arčiau Rojaus - tuo PAKLAIDA yra mažesnė. Rojuje dvasia, protas, ir energija yra suvienyti harmoningai ir tobulai, todėl jokių klaidų niekas nebedaro ir Tėvo ir Rojaus Trejybės siunčiamos meilės niekas nebeiškraipo.
Būtent toks ir yra mūsų likimas - patekti į Rojų, tapti tokiais ištobulintias, net koks tobulas yra TĖVAS.
Toks Jo mums duotas nurodymas ir jam įgyvendinti Jis suteikė ir savo dalelę - savo dvasią - Minties Derintoją - ir drauge su kitais DVIEM ROJAUS TREJYBĖS PARTNERIAIS - ir kitas pakankamai svarbias ir veiksmingas priemones - Pagalbines Proto Dvasias - Intuicijos, Drąsos, Žinių, Supratimo, Patarimo, Garbinimo ir Išminties - Šventąją Dvasią, Tiesos Dvasią, įvairių rūšių serafimus - sargus serafimus, pažangos serafimus, religijos serafimus, tautos serafimus ir pan. - Tarpines Būtybes. Visa tai yra suteikta MUMS, kad palengvintų mūsų kasdienį gyvenimą, kad tik mes pajaustume TĖVO MEILĖS VIRPESIUS, ir atsiduotume Tėvo vedimui iš vidaus ir darytume gėrį VISIEMS, ir vien tik iš MEILĖS, o ne iš pareigos.
Kadangi mūsų planeta dar patyrė ir 200.000 metų izoliaciją dėl Satanijos sistemos vadovų, Liuciferio ir Šėtono, sukelto maišto prieš Tėvą, nes prie jo prisijungė ir mūsų Planetos Princas, Kaligastija, tai mūsų dvasinis lavinimas buvo sustabdytas, nors iki tol jis vyko sklandžiai 300.000 metų. Tačiau šitie 200.000 metų izoliacijos davė savo rezultatų, kad mūsų materialus vystymasis tapo gyvenimo prasme, o dvasinis - iš viso nustojo ką nors dominti.
O TĖVO MEILĖ, per visą laiką sklido TA PATI, ir nė akimirkai nesusilpninta.
Tačiau žmogus PATS, pasinaudodamas jam Tėvo duota laisva valia, rinkosi savo civilizacijos vystymosi kryptį, greitį, ir priemones. Jis visiškai nekreipė dėmesio į jokius perspėjimus, kuruos nuolat nešė PRANAŠAI. Jie visi buvo nužudyti, nors skelbė ŠVIESOS ŽODĮ SAVAJAI KARTAI. Ir toji tamsi karta savo pranašus žudė.
O Tėvas visai kūrinijai liejo vien tik MEILĘ. Ir vienodai ir tiems, kurie buvo Jo pranašai, ir nešė savo tamsiems sielos broliams Šviesos Žodį, ir tiems tamsos vaikams, kurie žudė pranašus.
Iš Tėvo nesklinda NIEKO NEGATYVAUS.
Iš Jo sklinda VIEN TIK MEILĖ IR NIEKO DAUGIAU.
Tačiau žmogaus sąmonės virpesiai yra perdaug žemi ir grubūs, kad savanaudiškos gyvensenos būsenoje jis galėtų patirti Tėvo meilės aukštus virpesius ir keistų savo gyvenseną.
Būtent dėl to ir buvo siunčiami pranašai, kad jie perteiktų PERSPĖJIMUS, JOG TOKS SAVANAUDIŠKAS GYVENIMAS ATVES PRIE SUNAIKINIMO.
Tai nereiškia, kad Tėvas pradės naikinti. Tėvas vien tik MYLI, JIS NIEKO NENAIKINA IR NAIKINTI TIESIOG NEGALI. MEILĖ VIEN TIK GLOBOJA IR KURIA, BET NE NAIKINA.
Tėvas kūriniją valdo vienu įstatymu - MEILĖS ĮSTATYMU; ir veikiant vienam dėsniui - PRIEŽASTIES-VEIKSMO-PASEKMĖS. Ir Jis valdo LAISVOS VALIOS, Jo paties suteiktos asmenybėms, DĖKA.
Todėl, kuo toliau nuo Rojaus yra kilusi asmenybė, tuo didesnę ji daro paklaidą, mėgindama suvokti Tėvo valią. O pačią didžiausią paklaidą daro patys žemiausi asmenybės kategorijos tvariniai - žmonės. Ir dar didesnę paklaidą, ir tarp pačių žemiausių, daro tuose pasauliuose, kurie patyrė izoliaciją dėl maišto.
Štai būtent dėl tokių aplinkybių mes ir iškraipome Tėvo VALIOS SUPRATIMĄ, NES MES PRANAŠUS, KURIE MUS MOKĖ ŠVIESOS, ŽUDĖME IR JŲ MOKYMAIS NESIVADOVAVOME. Net ir Jėzus taip pat buvo nužudytas, o jo mokymai buvo taip pat iškraipyti. Ir prie šito irgi prisidėjo, ir dabar dar prisideda, DVASIŠKAI AKLA BAŽNYČIA, KURI IR TOLIAU VEDA Į TAMSĄ.
O Tėvas vis tiek skleidžia VIEN TIK ŠVIESĄ IR MEILĘ.
TAČIAU ŽMOGUS, NUSIGRĘŽĘS NUO GYVOJO TĖVO, JO NEATRADĘS SAVYJE, O AKLAI VADOVAUDAMASIS JAM PER ŠIMTMEČIUS BRUKTOMIS KALAVIJU IR INKVIZICIJOS LAUŽAIS NEGYVOMIS DOGMOMIS IR NEGYVAIS RITUALAIS SAVO PASĄMONĘ TIEK ĮVARĖ Į BAIMĘ IR PAGAVO Į SPĄSTUS, KAD JIS NET TĖVUI PRISKYRĖ KARUS, NAIKINIMUS, IR LIGAS KAIP BAUSMĘ UŽ NEPAKLUSNUMĄ.
Tai didžiausia KVAILYSTĖ tokius dalykus priskirti TĖVO VEIKIMUI, KAI JIS TEGALI MYLĖTI.
Bausti Tėvas NEGALI. Jis net NEMOKA bausti.
Todėl visa, kas yra negatyvu, kyla iš nuo Tėvo nusigręžusio laisva valia atliekamų žmogaus veiksmų, kada kūrinijoje veikia PRIEŽASTIES-VEIKSMO-PASEKMĖS dėnis.
ŽMOGUS BAUDŽIA PATS SAVE.
Taip buvo ir praeityje.
Todėl ir dabar Tėvas, per man suteikiamus mokymus, kaip ir anksčiau per pranašus, įspėja apie artėjančius sukrėtimus, kurie įvyks DĖL ŽMOGAUS VEIKSMŲ, NES JUOS DARĖ, IR DARO, NUSIGRĘŽĘ NUO JO VAIKAI.
Ir dabar, ką vadina žmonės KRIZE, tai dar nėra krizė. Ji tik artėja. Ir jos PRIEŽASTYS ne finansinių ar ekoniminių struktūrų netinkamas veikimas, bet savanaudiškai gyvenančių ir veikiančių žmonių nusigręžimas nuo TĖVO.
Ir pirmiausia BAŽNYČIOS NUSIGRĘŽIMAS NUO TĖVO ŠIRDIMI, NORS LŪPOS IR TARIA KRISTAUS VARDĄ, BET JI NEMOKO KAIP ATRASTI TĖVĄ SAYJE, NES IR PATI ŠITO NEŽINO.
O TĖVAS MUMS LIEJA VIEN TIK MEILĘ IR MUS MOKO DARYTI TĄ PATĮ, NESVARBU, AR MES ESAME POLITIKAI, GYDYTOJAI, VAIRUOTOJAI, KUNIGAI, VALYTOJAI, PREZIDENTAI, BANKININKAI, TĖVAI, VAIKAI, MOKYTOJAI, MOKINIAI.
Tėvas mums LIEJA MEILE BE PERSTOJO, KAD JĮ ATRASTUME SAVO VIDUJE IR JO MEILĖS VIRPESIŲ PRISIGERTUME TIEK, KAD IMTUME JAUSTI JŲ SPAUDIMĄ SAVO VIDUJE IR NEBEGALĖTUME JŲ IŠLAIKYTI SAVYJE, IR MES JUOS TAIP PAT, KAIP IR TĖVAS, IMTUME LIETI VISIEMS, IR VIENI KITIEMS, IR VISADA, KASDIEN.
Todėl labai svarbu suvokti, kad negatyvas yra mūsų veiksmai dėl nusigręžimo nuo Tėvo.
Tačiau NEPAINIOKITE NEGATYVO SU ABEJINGUMU NEGATYVUI.
Labai dažnai girdžiu AKLUS MOKYMUS, jog reikia gyventi tik šia akimirka ir pozityviai mąstyti, pozityviai matyti, pozityviai veikti.
Tai įvairių DVASIŠKAI AKLŲ mokytojų perteikiami mokymai, kurių dabar ypač gausu.
Pozityvus mąstymas, veikimas, matymas yra ne blogio pasireiškimo aplinkoje nematymas arba jo ignoravimas, bet aktyvus BLOGIO NUGALĖJIMAS GĖRIU, JAUČIANT TĖVO, ATRASTO SAVYJE, MEILĘ, IR ATSIDAVUS JO VEDIMUI IŠ VIDAUS, PASIPRIEŠINIMAS BLOGIUI GĖRIU. Ir jis visada yra AKTYVUS, NES TĖVAS VEIKIA LABAI AKTYVIAI SAVO MEILE VISADA.
Kada žmogus atranda Tėvą savyje ir gimsta iš DVASIOS, tada jį nustoja JAUDINTI, KAIP KAS KĄ PASAKYS APIE JĮ. Tokio žmogaus gyvulinis ego DINGSTA ir jam visiškai nebeįdomi KITŲ NUOMONĖ APIE JĮ - GERA AR BLOGA. TODĖL TOKIO ŽMOGAUS POZITYVUS MĄSTYMAS PASIREIŠKIA NET SU MEILE REAGUOJANT Į SAVOJO ASMENS ĮŽEIDINĖJIMUS. Tačiau toks žmogus labai aktyviai gina KITĄ ASMENĮ, KADA ŠĮ KAS NORS ĮŽEIDINĖJA AR SKRIAUDŽIA.
Todėl atrodytų yra tarsi prieštaravimas, KUO DAUGIAU BENDRAUJI SU TĖVU, JAM ATSIVERDAMAS, TUO DAUGIAU MĄSTAI POZITYVIAI, BET TUO PAČIU TUO DAUGIAU PASTEBI, KITŲ SAVO SIELOS BROLIŲ IR SESIŲ SKRIAUDIMĄ KASDIENIAME GYVENIME IR TADA NELIEKI JIEMS ABEJINGAS, BET JUOS MĖGINI STIPRINTI IR GUOSTI, KAD JIE TAIP PAT ATRASTŲ PAČIĄ TVIRČIAUSIĄ ATRAMĄ SAVYJE - TĖVĄ.
Tėvas man sako nuolat - "DAUGIAU SU MANIMI BENDRAUK, TADA LABIAU PASITIKĖSI MANIMI, IR SAVIMI, IR LABIAU IŠSKAISTINSI SAVO PASĄMONĘ, IR GALĖSI PRIIMTI GILESNIUS IR MANO MOKYMUS."
Aišku, kad pasąmonė įneša savo teršalų į Tėvo suteikiamus mokymus. Tačiau jie NĖRA ŠIUO ATVEJU SUSIJĘ SU BLOGOMIS PRANAŠYSTĖMIS. Priešingai, kada Tėvas perteikia mokymus man asmeniškai, Jis man pasako daug daugiau, negu yra Jo mokymai perteikiami visiems.
Ir man pačiam norisi, kad nors kokia, nors ir menkiausia, būtų galimybė švelnesnių pasekmių, tačiau tos pasekmės yra adekvačios žmonių ATLIEKAMIEMS VEIKSMAMS.
Ir išvengti skaudžių pasekmių nėra galimybių kaip nors kitaip, kaip tik ATSIVĖRUS TĖVUI IR PRADĖJUS TVARKYTI POLITIKĄ, EKONOMIKĄ, ŠVIETIMĄ, ŠEIMĄ TĖVO MEILĖS PAGRINDU VISŲ LABUI, KAIP GYVENA IR VISA TĖVO KŪRINIJOS ŠEIMA. IR KAIP AŠ JUS MOKAU PRADĖTI GYVENTI JAU NE VIENERIUS METUS, NES ŠITO MANE MOKĖ, IR MOKO, TĖVAS.
Tačiau KIEK ŽMONIŲ MANO ŽODŽIAIS TIKI NET IR ŠITAME FORUME? O kiek žmonių šiuos mokymus taiko savo gyvenime? Tai kokios tada gali būti pasekmės LIETUVAI? Rožinės?
O juk pasaulio finansai ir ekonomika yra modeliuojama Jungtinėse Valstijose, ne Europoje, ne Japonijoje, ne Kinijoje, ne Rusijoje, bet JAV. Ir kas gi atsitiko per šį pusmetį, kad taip pasaulis sunerimo. Nieko. Tiesiog nukrito dar vienas savanaudiškumo ir nepasitikėjimo lašelis, ir kritinė nepasitikėjimo masė įgavo pagreitį, kad dabar visi nebepasitiki visais ir nebežino KĄ DARYTI.
Demokratija savo ATGYVENO IR IŠSISĖMĖ.
Ateina laikas DVASINĖS ARISTOKRATIJOS-ŠVIESOS IR TIESOS ELITO VALDYMUI visame pasaulyje. Bet pradžia bus čia, LIETUVOJE.
Dabar prarasto pasitikėjimo atstatyti negalima nei žodžiais, nei pinigais. Jis atstatomas, gilumine prasme, tik per gyvą ryšį su Tėvu. O kadangi šio ryšio nesiekia nei politikai, nei bankininakai, nei verslininkai, tai ir bus pasekmės tokių savanaudiškų veiksmų. Ir jos bus labai skaudžios tiems tamsos vaikams, kurie ir sukėlė šį nepasitikėjimą įdiegę VARTOTOJIŠKUMO IR PELNO BET KOKIA KAINA IDEOLOGIJĄ. O ji yra PRAŽŪTINGA KIEKVIENAM, NES PRIEŠTARAUJA TĖVO MEILĖS ĮSTATYMUI. Dėl to ji ir negali išlikti.
Bet dėl savo šauklių DVASINIO aklumo, ji laikysis iki pat galo, ir labai tragiškai jį gaus.
Būtent tam ir vedu šiuos dvasnius mokymus, kad jūs turėtumėte TVIRTĄ PAGRINDĄ SAVO VIDUJE, KURIS YRA GYVAS IR MYLINTIS TĖVAS, KAD STIPRINTUMĖTE IR KITUS, KADA TOKS STIRPINIMAS REIKALINGAS, IR DARYTUMETE TĄ IŠ MEILĖS IR BE JOKIOS BAIMĖS.
ILIUZINIŲ žaidimų metas BAIGĖSI.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-01-27 13:34:12
Mielas, Algimantai, ačiū tau už meilę ir rūpestį, bet aš nesuprantu vieno dalyko. Iš kur mokymuose yra tiek negatyvo ir blogų pranašysčių?
Mano variantai:
1.Dievas yra viskas (negatyvas ir pazityvas).
2.Perduodamas mokymus negatyvą nesąmoningai pridedi nuo savo gyvulinio proto.
3.Matau negatyvą todėl, kad esu neatsivėręs.
4.Tai yra ne negatyvas.
Atsakyk, prašom, jeigu gali.
Rimantas
2009-01-26 20:39:23
Mielas, Algimantai, ačiū tau už meilę ir rūpestį, bet aš nesuprantu vieno dalyko. Iš kur mokymuose yra tiek negatyvo ir blogų pranašysčių?
Mano variantai:
1.Dievas yra viskas (negatyvas ir pozityvas).
2.Perduodamas mokymus negatyvą nesąmoningai pridedi nuo savo gyvulinio proto.
3.Matau negatyvą todėl, kad esu neatsivėręs.
4.Tai yra ne negatyvas.
Atsakyk, prašom, jeigu gali.
Rimantas
2009-01-26 20:42:54
Aciu Teve uz laiska-mokyma mums,Tavo vaikams,aciu uz Tavo neissenkancia Meile ir ramybe, su Tavimi taip gera visada.Skaitydama tavo mokyma, siela trosko jau eiti i mases ir kalbeti apie Tave,apie visu brolyste, ir Meile.Dekoju Tau Teve.Amzinajam Sunui, Begalynei Dvasiai,Sunui Kurejui ir Motinai Dvasiai.Amen.Aciu Algimantai tau uz nuosirdu darba.Su meile,sese.
Laima(Klaipeda)
2009-01-24 02:00:14
Nuostabu , Algimantai , tikrai nuostabu , kai tavo lūpomis kalba Dievybių išmintis ir visas Meilės Vandenynas . Daug išminties , kuri jaudina protą ir turtina sielą . Daug išminties ir Dieviškos Meilės , kuri spinduliuoja iš kiekvieno sakinio , kad kiekvienas beskaitąs rastu savo atsakymą , kuris jau daug mėnesių ar metų nedavė sielai ramybės . Kai žmogiškoji siela blaškosi tarp įvairiausių tiesų labirinto , štai mums yra duodamas vis tobulesnis ir išmintingesnis patarimas , kad galėtume jame rasti , kiekvienas savo sielai , raminančių , padrąsinančių ir jaudinančių dvasinių tiesų . Mūsų gyvenimai pilni netikėtumų , bet žmonėms sekantiems Dievo Tėvo Dvasios pažymėtais takais , visi netikėtumai yra pilnai , realiai suvokiami , kaip mūsų asmenybių tobulėjimo keliai . Ir kas su mumis beatsitiktų , mes visada žinosime , kad Dievo Tėvo padovanota dovana , mūsų Minčių Derintojas visada padės mūsų protui rasti , suprasti , išgyventi tobuliausią ir realiausią sprendimą tai situacijai , kuri yra adekvati mūsų sielų ir protų atsivėrimui ir įtikėjimui . Linkiu sėkmės ir laimės tau Algimantai .
PETRAS
2009-01-23 21:41:41
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]