Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Vaizdinys apie garbinimą

Atsisėdom su Vita ir visa Kūrinija pagarbinti Trejybės.
Pagarbinom. Tada pradėjom lieti maldą. Padėkojom už visus ieškančius, radusius, atsivėrusius ir tuos, kurie dar tik pakeliui. Tada paprašiau-padėkojau ,kad Garbinimo dvasia daugiau pasireikštų mūsų gyvenimuose, kad tas garbinimo pojūtis netaptų mums kaip buitinis rakandas numestas į kampą(labiau dėl to, kad jis mums yra nelabai suprantamas, o ne dėl to, kad nereiktų garbinti trejybės kasdienėse akimirkose), o išliktų taurus, tyras toks kokio trokšta mūsų sielos, tačiau protai negeba suprasti.
Ką, baigiau, sėdžiu, Vita dar "prisijungusi" :), ir aš, galvoju, pasėdėsiu palauksiu tokioj ramybėj.
Užsimerkiau. Kelios akimirkos ir mane užliejo gaivus lengvumo pojūtis, prieš akis atsivėrė visatų visata. Iš visų jos kampelių pradėjo vinguriuoti, banguoti pintis, lietis, nesuskaičiuojamas kiekis melsvai švytinčių gijų, srovelių. Taip jos pindamosi susikaupė į didžiulę srovę. Tada visame tame visatos fone atsirado didžiulis krykštaujančio vaiko veidas, kuris žaidė su ta srove, maudėsi joje, turškėsi, išdykavo, taškė į visas puses, su tokiu nuoširdumu, kad aš pagalvojau, jog pats neatsimenu kada taip esu džiaugesis.
Paskui atsirado sala, aplink kurią didžiuliais verpetais ir kildamos į viršų sukosi tos didžiulės melsvai švytinčios srovės.
Pamažu vaizdinys išnyko.
Tačiau tas gaivumas tebebuvo ir norėjosi kad taip ir liktų.
.


Arnoldas
2009-02-02 10:27:25

Komentarai

Nors Arnoldas siuo metu ir sloguoja, bet kaip zmona patikinu, kad jis yra sveikas :)

Vita
2009-02-04 11:47:13



Kadangi stebuklu nebuna,bent pradziai siulau pasikonsultuoti su psichoterapiautu arba poliklinikoj pasidaryti sveikatos tyrimus.

Arnoldai
2009-02-03 22:26:35




Sveikinu Arnoldai ir pritariu Algimantui . Tai yra labai nuostabu - matyti , bet labai nuostabu ir girdėti atsakymą ir net vesti ilgą dialogą .

Petras
2009-02-03 21:58:05



Mielas Arnoldai, Tėvo dvasia, Minties Derintojas, savo projekcija tau suteikė nuostabų vaizdinį apreiškimą. O dabar ženk DAR VIENĄ žingsnį ir paprašyk, kad TĖVAS tau suteiktų mokymą, paaiškindamas šito vaizdinio PRASMĘ. Ir tada, pradės tau lietis Tėvo mokymas, kurį tu tiesiog pradėk užrašinėti. Tada PATIRSI nuostabų jausmą - ir Tėvo ateinantį tau mokymą ir gyvą nusotabų džiaugsmą, kad TU JĮ GIRDI.
Tai tau suteiktas dar vienas sustiprinimas šitame gyvajame kelyje - klausk ir išgirsi.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-02-02 11:33:01



Mielas Arnoldai, nuostabu.Ačiū,kad pasidalinai šią patirtimi,atrodo,kad atsirado naujų jiegų tolimesniam gyvenimui,nes prisipažįnsiu,šį rytą teko su sūnumi "ragus suremti",taip,kad nuotaika buvo nekokia.
Laikykis mano jaunas brolį.
Su meile

IRENA
2009-02-02 11:30:58



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal