Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas Arūnui, perduotas po mūsų kolektyvinės maldos 2009 02 02

Mielieji, šitokio patyrimo dar nebuvau patyręs per maldą niekada. Tėvas pats pasiūlė man užrašyti mokymą Arūnui.
Mano mylimas sielos broli Arūnai, aš visas šitas dienas mąsčiau, kaip Tėvo paklausti apie tavo padėtį, kai perskaičiau tavo prašymą Forume. Ir šiandien, kada mūsų kolektyvinės maldos metu meldžiausi ir už tave, mane perskrodė Tėvo mintis, kad JIS pats nori tau suteikti mokymą.
Tada man ir pačiam kilo viduje šypsena, štai kaip pats Tėvas mane PAMOKĖ, kada aš vis delsiau įgyvendinti tavo, Arūnai, prašymą, ir mane Tėvas švelniai pastatė į vietą – neatidėliok ir neišsisukinėk, ką gali padaryti DABAR – kai aš tiek laiko vis nesuradau būdo, kaip Jo paprašyti mokymo TAU. O Tėvas surado būdą, ir pats PASIŪLĖ užrašyti šitą mokymą DABAR.
Tą aš su mielu noru ir padariau.
Tėvas:
Mano mylimas sūnau, kurį žemiškieji tėvai pavadino Arūnėliu, tu esi pats mylimiausias manosios kūrinijos sūnus, nes tave Aš myliu visa savo, kaip jūs pasakytumėte širdimi, nors jos aš neturiu, kaip neturiu ir jokio jums suvokiamo pavidalo.
Aš jus visus myliu vienoda ir nedalijama meile.
Aš jus visus apglėbiu VISUMINE MEILE, kuri kaip šydas, yra pripildžiusi visą kūriniją. Ji gyva ir pulsuojanti.
Ir jūs, kiekvienas galite šitą pačią Mano meilę taip pat paįvairinti savosios sielos atvertu Man virpėjimu.
Šitą Aš tau, mano mylimas sūnau, Arūnai, sakau ne dėl to, kad tave guosčiau, kaip tau sunku, bet kad sustiprinčiau, jog tu nustotum menkinti save, kaip nevertą Manęs.
Aš ir tu esame VIENA DVASIOJE, nes tavyje pulsuoja Manoji amžina dalelė, kurią jūs vadinate Minties Derintoju, ir kuri yra gyva. Tai kaip gi tu gali laikyti save nevertu Manęs, jeigu Aš pats tave laikau savo mylimiausiu sūnumi?
Jūsų Visatos Sūnus Kūrėjas, kūrį jūs žinote, o kai kurie jau ir pažįstate, kaip Jėzų iš Nazareto, gydydamas savo sielos brolius mirtinguosius, nepailsdamas kartodavo, jog juos išgydė jų įtikėjimas. Jis pats buvo tiek įtikėjęs į Mane, kad labai retomis akimirkomis suabejodavo Mano valios pasireiškimu net materialiu pavidalu gydant žmones. Tačiau net ir tada jis viską palikdavo Mano valiai. Net ir sakydamas paralyžuotajam: “Stokis, pasiimk savo gultą ir eik,“ Jėzus pasitikėjo MANO valia.
Todėl ir tu žinai ne savo žmogiškuoju protu, bet sielos atsivėrusiu Man morontiniu ir dieviškuoju protu, kuris auga į amžinąjį dvasinį protą, kad tu nori įtikėti. Nori įtikėti į Mane, į SAVO TĖVĄ, KURIS YRA IR JĖZAUS TĖVAS.
Tavo žmogiškasis protas apie įtikėjimą į Mane net negalvoja. Jis tave laiko supančiojęs, ir tau stato užkardas, kad tik tu nežengtum tvirtesnio žingsnio link MANĘS, o tikrovėje PAS MANE.
Todėl tau, mano mylimas sūnau, sakau Aš - kelkis iš savojo žmogiškojo proto paralyžiaus, imk gultą, ir eik atsirėmęs į savo sielos tikėjimą, kuris tau diktuoja šitą pačią mintį, kad tu nori ĮITKĖTI, NORI PATIRTI MANE. Aš tau sakau, kad tu JAU ESI ĮTIKĖJĘS, NES TU NEBENORI RITUALŲ TAMSOS, O TROKŠTI GYVO MANĘS. Ir Mane gyvą tu patirsi per nuoširdų atsivėrimą man, kada skaitysi šitą patį Mano tau suteikiamą mokymą po jūsų bendros maldos.
Mano mylimas sūnau, tu nesi toks paralyžuotas savo siela, kaip tau atrodo. Tu esi šviesos spindulys, kuris netrukus suspindės visiems Mano kitiems sūnums ir dukroms, jūsų sielos broliams ir sesėms.
Ir tu pats būsi nustebęs savo paties tokia skleidžiama šviesa.
Tačiau žinok, šitoji šviesa yra iš Manęs ir jos tu negali uždegti pats, kad ir kiek norėtum. Tu jos tik gali pasisemti, prisipildyti iš Manęs, ir šviesti per visą amžinybę drauge su Manimi, ir kitais savo sielos broliais ir sesėmis, ir pirmiausia su Jėzumi Kristumi.
Aš tavęs neraginu ir nesiūlau savęs spartinti Mano kelyje, tačiau Aš tau siūlau imk tau Mano ištiesą tvirtą ranką, kaip ją paima žmogiškasis mylintis sūnelis, kada išgirsta savo mylintį žemiškąjį tėva sakantį: “duok ranką,“ ir su pasitikėjimu ištiesia savo gležną ir netvirtą rankutę, bet ištiesia VISIŠKAI PASITIKĖDAMAS TĖVO VEDIMU.
Ir tu duok Man savo ranką su tokiu pačiu vaiko pilnu pasitikėjimu ir atsidavimu Man ir eikime drauge nešti Mano šviesą kitiems tavo sielos broliams ir sesėmis, Mano mylimiems, kaip ir tu, vaikams, kurie yra tiek išsigandę ir tiek pasimetę.
Atėjo laikas ir tau pagalvoti ne tik apie SAVE, BET IR APIE KITUS.
Todėl Aš tau ir siūlau SAVO ranką, kaip ir visiems kitiems, kad eitume visi drauge, nes Aš vienu metu vedu jus, kiekvieną, po vieną ir vedu visus drauge, ir visą kūriniją.
Ir vedu jus visus drauge su savo Lygiaverčiais Partneriais kitais Dviemis Rojaus Trejybės ASMENIMIS.
Ir Aš nesikremtu ir nedejuoju, kada matau, kaip kenčia mano mylimi vaikai, bet be perstojo VISIEMS JIEMS SUTEIKIU PARAMĄ, PAGALBĄ, IR LIEJU NESUMAŽINTĄ MEILĘ VIENODAI VISIEMS. Kaip ir tau. Todėl prisigėręs Mano Meilės ir Šviesos virpesių skleisk juos visiems.
Prašnekink savo, kol kas, nepažįstamą sielos brolį, ir pastiprink jį šviesos kelyje.
Ir tada tu pats pajausi, kad tavo pasimetęs sutiktas sielos brolis nuoširdžiai tau padėkos, ir tavo siela pajaus palaimą ir gėrio daromų darbų prasmę kasdienėje aplinkoje nelaukdama jokio padėkos žodžio. Ji pati trokš daryti gėrį iš meilės ir laisva valia.
Ir šitoks kelias stiprins sielos pasitikėjimą Manuoju jos vedimu iš vidaus ir didins jos atsidavimą Man.
Stebuklingo recepto įtikėjimui į Mane nėra.
Aš jums visiems savo dvasia, jūsų Minties Derintojų dėka, beldžiu iš vidaus ir kviečiu į bendrą Gėrio ir Meilės darbų kūrimą.
Ir kuo daugiau šitame šviesos skleidimo procese dalyvausi ir tu, tuo labiau stiprės tavo siela.
Žinok, neveikli siela yra mirštanti siela.
Neleisk jai stingti, kada ji nori veikti gėriu.
Manoji šeima yra visa kūrinija.
JI yra ir tavoji šeima.
Todėl neapsiribok vien tik savo materialia prasme suprantama savo šeima. Daryk gėrį VISIEMS.
Tai daug labiau sitprins sielą iš išroės, net ir taip, kaip Aš ją stiprinu iš vidaus, kada tu pamatysi, jog kiekvienas naujai sutiktas brolis ar sesė dvasioje, sulaukę gėrio ir meilės darbo, tau atsivers ir savo gėrio ir meilės šviesa, nes jų viduje Aš esu net ir taip, kaip ir tavo.
Ir tu pajausi, kokia yra nuostabi Mano sumanyta tavo sielos augimo gyvoji patirtis, kada tavo sielos broliai ir sesės pradės tavęs prašyti paramos, kaip gi atsiverti Man, kaip gi ĮTIKĖTI.
Ir tu tada pats jiems dalinsi savo asmeninį patyrimą, kaip tu pasiekei ĮTIKĖJIMĄ Į MANE per sielos atvėrimą Man, ir jos aktyvų veikimą kitiems meilės ir gėrio darbais visų labui.
------------
Mylimas Tėve, ačiū Tau už šitą nuostabų mokymą Arūnui, ir ne tik jam, bet ir visiems tinkantį.
23.25
---------
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2009-02-02 23:38:24

Komentarai

O tau rūpintis Arūnas ir Tiki taip, kaip tu dar nemoki, ir Myli taip, kaip tau dar sunku tai suvokt. Ir Myli visus žmones, o ne tik Save ar tik išrinktuosius... - ar kokį vieną ypatingą Žmogų... Nors tą Vieną Mylėti, o ir Žinoti, kad Jis yra - išties svarbu ir be to nelabai išeina Kokybiškai Mylėti ir Save, ir visus kitus... Tik gal nepagalvok, kad Jis Myli kokį Jį, kaip tu kad sugebi išsivesti visokias keistas teorijas savo galvoje... Ir dar... - viskas yra ir taip, kaip atrodo, ir tuo pačiu - ne taip - gali būt. Tad kuo tiki - tavos galvos pasirinkimas ir noras. Kaip ir tai, ką matai. Pagal save ir savo norimybes arba įžvalgas, kurios tesiekia tiek, kiek jau gali, kiek jau Leidžiama įžvelgt... O jei tau vis atrodo, kad įžvelgi daugiausiai už kitus... - tai... Susimąstyti reikėtų rimtai apie savo galvą ir iš kur, o ir kodėl, kam visa tai...

Dalia
2009-02-04 11:13:35



Miela Dalią,niekaip nesuprantu apie kokia tu čia Algimantę kalbi.Dalyvauju šiame forume du metus;du kartus dalyvavau urantų sąmbūryje Molėtuose,bet visai neteko susipažinti su Algimante.Keisti dalykai supa mus šiame pasaulyje margam.
Su meile.

IRENA
2009-02-04 11:04:36



Ir kam čia tie vaidinimai apie tikėjimus ir Arūnus ? Gal Algimantė pati paklaustų tiesiai šviesiai jai rūpimo Arūno - kuo jis ten tiki, o ir kodėl... ? O tiki jis kitaip nei Algimantė... Ir tiki išties Šviesiais dalykais ir tuo, kas Tikra ir kas neša ir kitiems Tikrumą ir Aiškumą, o ne sumaištį ir chaosą ar falšą jų protams, kad, juos panardinus į kažką keisto ir neaiškaus, jie po to mėgintų kapstytis, kaip kokie bejėgiai, nemokantys dar plaukt... O Algimantei patinka šitaip žvelgti į žmones... - kaip į beskandinamus ir bejėgius naivokus šunyčius... Nors jie tokie nėra ir jie tokie tik jos galvoje... Tad kas Algimantės galva ? Ir ką ji veikia pati su ja ?

Dalia
2009-02-04 10:09:56



Tikrai pritariu, kad reikia gydyti. Tik tas kažkas iki tiek įsitikinęs savo proto teisumu, kad ir sielos savos nebegirdi... Ne aš.

Dalia
2009-02-04 09:59:08



Ačiū MYLIMAM TĖVUI už nuostabų mokymą tinkantį mums visiems,už pačius geriausius vaistus mūsų sieloms ir už tvirtą tėvišką ranką,kurios įsikibus eiti daug drąsiau .
Telydi palaima ir ramybė

Astra
2009-02-03 23:12:12



Labai nenorėčiau,kad tai būtų laikoma komentaru.Turiu skaityti Mylimo Tėvo žodžius,kad galėčiau pabandyti kažką pasakyti,kas leistų man neiškraipyti to,ką man pasakė Tėvas..Tokio fakto,kad žemiškieji mano tėvai pavadino Arūnėliu aš ir pats nežinojau.Bet galiu garantuoti,jog paklausus mano motinos,jei tik ji prisimintų,pasakytų,jog pirmas vardas,kurį ji ištarė su meile ir buvo'Arūnėlis'.Greičiausiai tai buvo meilės virpesys,apie kurį nuolatos kalba MYLIMAS TĖVAS..Arnoldai,aš visdėlto nuėjau parūkyti,jūsų kolektyvinės maldos metu.Ir dabar pradedu suprasti Algimanto mokymą,kad galiu drąsiai kreiptis į Mylimą TĖVĄ,kad ir piktai,bet būtinai NUOŠIRDŽIAI.Kalbėsiu atvirai.Vakar išties buvo pikta.Pikta dėl visko.Neatsako Algimantas,nes tai,ko prašiau,nebuvo verta dėmesio.Pikta,nes taip susivėliau mele,kad nemačiau išeities.Pikta,kad pats negaliu skleisti meilės,pikta ant visų,kad negaliu ir nemoku prakalbėti šeimoje.Jonai,šeima yra visa kūrinija.Mano žemiškoji šeima-žmona ir vaikai myli mane,tiek tegaliu pasakyti tau.Su žmona santykiai nėra komplikuoti,konfliktas kyla dėl mano ryžto stokos ir ne tik mano,bet ir tėvų sustabarėjusio mąstymo,jog viską valdo piniginė išraiška.Aš visus tuos metus stojau visados žmonos pusėje,bet ne motinos,kariavau nelaimimą karą.Žmona ir gyvena su manim,kad mano pozicija-už ją,bet ne už motiną..Gana apie tai,tai tik asmeniškumai..Įsiklausykite,ką kalba Mylimas Tėvas.JIS taip subtiliai prabilo į mane,kad tik šiandien likau sužavėtas JO žodžiais.Darbe šypsojausi galvodamas apie tai.JIS net užuominos nedavė,kad žino ir kitas mano blogybes,ne tik paminėtas forume..Grįžtu prie rūkymo,mielas Arnoldai.Neiškenčiau,kad ir pykdamas,bet mobilaus pagalba įėjau į forumą.Ir ten-MYLIMO TĖVO MOKYMAS man.Skaičiau viską verkdamas dar ir dar kartą,kiekvieną žodį,sakinį.Verkiau ir šiandien,bet ne tai svarbiausia.JIS ištiesė man ranką,SAVO TVIRTĄ RANKĄ ne kad paguostų,bet kad VESTŲ mane kartu su SAVIM atsiduodant ir pasitikint VISIŠKAI JUO.Ar pastebėjote'..ir pirmiausia su Jėzumi Kristumi.'Visuomet,pastaraisiais mėnesiais,Jėzų paminėdavau netikrovišku pajutimu.Ar reikia įrodymų,kad MYLIMAS TĖVAS KVIEČIA ATSIVERTI JAM?Iš kur paprastas žmogus,kuris netiki tuo,gali žinoti,kad aš pamiršau Jėzų.Atleisk man,Jėzau,būčiau pasakęs anksčiau.Ačiū,sakau dabar,kad MYLIMAS TĖVAS man tai priminė.Man nereikia atleidimo,kurio prašoma bijant.Aš priimu gailestingumą ir meilę.Ir tik mano valioje,kad būtų MYLIMO TĖVO VALIA.Ir tik aš renkuosi GYVĄJĮ GYVENIMĄ SU MYLIMU TĖVU,KITAIS DVIEM TREJYBĖS ASMENIM IR JĖZUMI.Aš renkuosi gyvąjį gyvenimą su visa kūrinija.Mano pasirinkimas dar silpnas,aš suklupsiu,bet man IŠTIESTA TVIRTA MYLIMO IR MYLINČIO TĖVO RANKA.JĄ TIESIA VISA KŪRINIJA TIEK MAN,TIEK JUMS.JĄ TIESIA JĖZUS,MANO SIELOS BROLIS,JĄ TIESIAT JŪS,MANO SIELOS BROLIAI IR SESĖS.JĄ TIESIA LYGIAVERČIAI TĖVO PARTNERIAI-DU ROJAUS TREJYBĖS ASMENYS...Neleiskime savo sieloms numirti..AČIŪ

arunas
2009-02-03 21:09:24



Tikrai trejybes vardu veikia Algimante. Trecias - velniskoji dvasia.

Dalia
2009-02-03 08:43:09



Nuostabus mokymas savo esme tinkantis mums visiems.
Jeigu mes tiestumes i Teva taip, kaip JIS musu laukia, nebutu jau sioj zemej vargu. Ir nebus ju, jei visi atsiliepsim i savo sielos sauksma- buti del kitu, del Tevo, del visos Kurinijos geroves. Ir ne tik buti, bet veikti gerio vardan ir gerio, Trejybes vardu. Amen

Vita
2009-02-03 01:28:31



Kokių nesąmonių prisigalvoti reikia žmogui, kad kitam pasakyti tai, ko jam visiškai nereikia. Ir kai tas kitas jau seniai seniai už viso to, o ir virš daug daug ko... Ir Arūnas...
P.S. Sunku su vyrais Algimantei...

Dalia
2009-02-03 00:31:41



Pritariu tau Dalia,tikrai taip stipriai veikia piktoji dvasia{velnias},kad daugeliui nereikalingas nei atleidimas,nei Jezaus auka ant kryziaus,patys vos nesusitapatine su Dievu.Kuo daugiau paskaitau komentaru,susidaro ispudis,kad tikrai kai kam reikia gydyt arba prota arba siela.

Daliai
2009-02-03 22:19:31



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal