Forumas: temos peržiūra
Šeimininko Sūnaus Kūrėjo-Jėzaus mokymas suteiktas Vandos prašymu Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, 2026 08 22
Algimantas – Mylimas Jėzau, tavo dvasinė sesė, Vanda, paprašė tarti savo gyvąjį žodį. Vakar buvo dvidešimt pirmoji rugpjūčio, tai yra tavo žemiškasis gimtadienis šitame pasaulyje. Esu pasirengęs tavąjį žodį perteikti visiems.
Šeimininkas Sūnus Kūrėjas-Jėzus – Mano mylimieji dvasiniai broliai ir sesės, Kūrėjo tikrieji dvasiniai Vaikai, pabudę dvasioje, išskleidę sparnus, ir iš tikrųjų žengiantys drąsiai toje tamsoje, kuri iki šiol dar viešpatauja jūsų planetoje. Mano dvasiniai broliai ir sesės net ir po dviejų tūkstančių metų, man palikus šitą pasaulį, sugrįžus į savo tiesiogines pareigas, neišsaugojo mano mokymų, kad jų neiškreiptų. Todėl jūs esate tie tikrieji pirmeiviai, nešantys mūsų visų Tėvų Gyvąją Sėklą, kaip tie nuostabūs gyvieji Sėjėjai beriate į tą dirvą, kuri yra jūsų aplinkoje, savo Šviesos žodžio sustiprinimu. Netgi dabar jūs puikiai suprantate, ir savo gyvais aukšto energinio dažnio virpesiais, neištarę nė žodžio, bet būseną pripildę Kūrėjo Šviesos, jūs veikiate aplinką, kad toji aplinka skleistųsi pagal mūsų Rojaus Tėvų Evoliucijos sumanymą šitai planetai.
Aš džiaugiuosi, kad jūs patiriate Tėvą, kaip Jį patyriau aš – gyvai – ir tuo pačiu patiriate, ką reiškia ta būsena, kada jus pripildo Kūrėjo aukšto dažnio energiniai virpesiai, kiek jie suteikia jums pakylėjimo, energinį užtaisą! Jums viduje kyla didesnis noras papildyti Gėriu aplinką savuoju indėliu, kad ta aplinka pradėtų žvelgti į Gėrį ne vien tiktai savojo asmens gerovės užtikrinimui, bet ir visumos – visos žmonijos – pranokstančios sugalvotas ir nenatūralias politines valstybių sienas, kad Gėris trykšte trykštų iš kiekvienos Širdies Meilės galia ir bendradarbiavimu Brolystėje. Visa tai sumanyta Kūrėjo Evoliuciniame Plane ne šiaip sau, o kad būtų įgyvendinta.
Aš šitame pasaulyje irgi pasirodžiau ne šiaip sau, o kad padėčiau visų Tėvui įgyvendinti Evoliucinio Plano apraiškas šitame pasaulyje, kad jį, kaip Šviesos pasaulį, pamatytų ir manosios Visatos kiti pasauliai – pamatytų, kad gyvoji Šviesa, net ir tokia ryški, kokią jūs paskleidžiate kitiems, Keturiose Asmenybėse pradėję garbinti Kūrėją, kiek jūs pranokstate mano Tėvo garbinimą ir mano mokymą Tėvo Asmens platesne supratimo išraiška. Jūs turite dabar net ir Visuminę Dievybę AŠ ESU, kaip neatsiejamą Kūrėjo Asmenį. Štai, kokia yra milžiniška Šviesa, sklindanti iš jūsų, dvasinių sūnų ir dukrų, kuriuos mūsų visų Kūrėjas sukūrė, kad per amžių amžius jos neštų kuo ryškesnę Šviesą, užtikrindamos geresnę aplinką ten, kur pasireikštų! O jūsų pasireiškimas numatytas per amžius, kad jūs galėtumėte šituo pasireiškimu stiprėdami, tvirtėti Tikrovėje. Tvirtovė – yra kiekvieno iš jūsų atrama į Rojaus Tėvus. Tai – ir mano tvirtovė. Aš remiuosi tiktai į Kūrėją, būdamas nuolatiniame vienyje su Rojaus Tėvais. Jie yra Šaltiniai ir Centrai – iš Jų sklinda Energija. Aš turiu galią ir įgaliojimą ją transformuoti pagal savosios Visatos poreikį, bet aš tam pasitelkiu ir Energinius Centrus ir Energijos Reguliuotojus, dėl to Šaltinis ir Centras Energiją teikia visai kūrinijai. Aš tvarkausi savojoje kūrinijos ląstelėje – Vietinėje Visatoje. Šitas darinys yra panašiai, kaip jūsų atveju žmonijoje esanti žmogiškoji šeima. Tai – ta ląstelė, kuri turi pulsuoti Kūrėjo Meile pačioje mažiausioje sistemoje tarp dviejų partnerių ir jų palikuonių, kad būtų lygiavertis bendravimas atremtas į Kūrėjo patį tvirčiausią Pamatą, atrandant Kūrėją savo Širdyje, ir Širdimi. Tai manoji Vietinė Visata yra ta mažiausia ląstelė, kuri sudaro vis daugiau besiplečiančią kūriniją. Ir aš savojoje gyvojoje ląstelėje drauge su savo Partnere siekiu užtikrinti Gerovę ir jūsų pasauliui, ir kitiems pasauliams, ir ne tik tiems pasauliams, kuriuose yra pradinė gyvastis, turinti materialų pavidalą, bet ir jūsų ateities pasauliams, kuriuose jūs būsite įžengę į Amžinąjį Žingsnį jau aukštesniu pavidalu. Jūsų žingsnis iš tikrųjų dabar yra prieangyje, ir tas prieangis tai – jūsų charakterio patikrinimas, nes jumyse yra daug tos tamsos, o baimė neleidžia išsilaisvinti dvasioje, kad jūs pajaustumėte, kokia yra galia suteikta dvasinei asmenybei, neturinčiai jokių ydų ir nuodėmių. Kokia tai yra Laisvė! Bet jūs turite pradinį laiptelį nužengti evoliuciškai. Reiškia, jūs, kiek esate pasiekę aukštesnio laiptelio įsisavinimą, jūs žengiate į dar aukštesnio laiptelio pakopą. Tų laiptelių ir šitoje pasaulio dalyje yra daug! O žmonija turi dar daugiau, bet jinai tarsi lindėtų rūsyje, nematydama gyvosios Kūrėjo Saulės Šviesos dvasioje. Todėl jų veiksmai, nors ir rūsyje, bet jie yra teikiantys pasekmes visai žmonijai. O jūs esate iškilę į šitos planetos paviršių, jūs matote ne tiktai tą dvasinę Saulę savo viduje, bet jūs įsivaizduojate ir žmoniją, kurioje yra Ramybė ir Taika, Brolystė ir Meilė, Bendradarbiavimas ir visų Gerovė be politinių valstybių, be prievartos policijos institucijos, be mokesčių sistemos. Tai yra Meilės galia vykstantis – be pinigų – žmonijos vystymasis, ir būtent taip, kaip aš vystau žmoniją, traukdamas kiekvieną link savęs dvasine absoliučia trauka, bet tuo pačiu ir parodydamas savosios dalelės – kiekvieno proto viduje – kryptį gyvensenai toje aplinkoje, toje kartoje, tame amžiuje, ir toje vietoje. Todėl jūs esate iškelti iš rūsio savo pastangų dėka. Jūs iškopėte į Šviesą! Bet jūs matote aplinkui tuštumą. Šviesos yra tiek, kiek jūs skleidžiate iš savęs, bet nematote tų, kurie žengtų šalia jūsų ir trokštų tos Šviesos išgirsti iš jūsų. Reiškia, jūs esate pralenkę laiką, pralenkę net ir tuos – mano pateikiamus nuosekliai – mokymus Epochiniame Apreiškime – Urantijos Knyga. Jūs esate kaip tie vieniši keliauninkai, bet nejaučiantys vienišumo, kada jūs žengiate drauge su manimi, o tuo pačiu ir su mūsų visų Rojaus Tėvais, atrastais viduje.
Bendraukite su manimi, kaip šiandien nuostabiai išgirdau per jūsų gyvąją komuniją tą gyvąją maldą, kad daugiau būtų atsiremta į mane, kad bendrautumėte daugiau su manimi. Aš tokio bendravimo laukiu iš jūsų. Patirkite tai atsivėrimu man taip, kaip jūs išsisakote savo Rojaus Tėvams. Atsiverkite ir man. Jūs suteiksite man savąją energiją, papildydami mane, o aš jums suteiksiu savąją. Mes apsikeisime. Visa tai yra mūsų Rojaus Tėvų labui, kad Evoliucinis Procesas būtų kuriamas bendrai ir manojoje Visatoje, ir visoje kūrinijoje. Dėl to būkite manieji gyvi dvasiniai broliai ir sesės, nevengiantys ir su manimi pasikalbėti. Patirsite irgi nuostabių patyrimų! Jie laukia jūsų.
Būkite su Rojaus Trejybe ir Visumine Dievybe AŠ ESU, ir ištieskite savo Širdį ir man.
Telydi mus Kūrėjo Ramybė ir Palaima.
Su Meile Violeta (Ukmergė)
2026-08-23 13:38:16