Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Algimanto pamokomasis žodis – Dabartinė aplinka pasaulyje yra Šėtono, Liuciferio ir Kaligastijos maišto pasekmė – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2026 08 15

Esu Algimantas, ir esu Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Ambasadorius šitai planetai, ir Jėzaus, ir jo Partnerės – Nebadonijos – Apaštalas šitai planetai. Jėzaus dvasinis statusas yra Šeimininkas Sūnus Kūrėjas, o jo Partnerės – Nebadonijos – Dukra Kūrėja. Dabar vyksta gyvosios pamaldos – vienintelėje – pasaulyje gyvojoje šventovėje, turinčioje Kūrėjo vardą – Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji šventovė. Joje nėra jokio ritualo. Nereikia žegnotis, nereikia klauptis – reikia atverti dvasinę asmenybę. Rodau į Širdies plotą. Bet iš tikrųjų reikia atverti tą dvasinį asmenį, kuris yra patalpintas šitame materialiame pavidale, kurį klaidingai vadina žmogumi. Žmogus yra vidinis gyventojas. Jeigu tas vidinis gyventojas yra nepažadintas, dvasine prasme nepažadintas, jis nespinduliuoja Meilės, Gailestingumo, yra savanaudis, agresyvus, kerštingas, piktas, pilnas pagiežos, sarkazmo, cinizmo, netgi kariauja, šaudo vieni į kitus. Čia ne žmogus, čia yra žvėris! Žmogus, tai yra Kūrėjo atvaizdas gyvenime. Iš jo sklinda aukšto energinio dažnio virpesiai – Meilė, Gailestingumas, Gėris, Grožis, Išmintis, Kosminė Įžvalga, Ramybė, Kantrybė, Broliškumas, kitaip tariant Kūrėjo Charakterio Savybės ir Amžinosios Vertybės. Jos, aišku, nėra, nėra vienodai kiekvieno patiriamos būsena ir išreiškiamos gyvenimu, tai yra individualus kiekvieno gyvas ryšys su Kūrėju – ir apsprendžia, koks yra kiekvieno gyvenimas. Jeigu jūs remiat Ukrainą, reiškia jūs nesat dvasioje pažadinti Kūrėjo sūnūs ir dukros. Jums dar svarbu kariaut, žudyt, kažką nugalėt! Jūs nieko negalit nugalėt. Jūs tik pralaimite. Pirmiausia, pralaimite save, savo ramybę, savo sielą jūs apsunkinat – apsunkinat, kad ji pabustų dvasine prasme, ir natūralu, jūs pažeidžiat Kūrėjo Valią. Jūs maištaujat prieš Kūrėją kariaudami! Taip! Jėzus prieš du tūkstančius metų paliko mokymą – Mylėkite vienas kitą, mylėkite net ir priešus taip, kaip mylėjau jus aš.
Kūrėjas visiems yra vienas visai kūrinijai. Jūs gyvenate kūrinijoje. Ar jūs šitą žinot? Šitas pasaulėlis yra mažas mažas aguonos grūdelis. Visi pasauliai, kuriuose gyvena mirtingieji panašūs į mus, visi vertikalios stovėsenos, turi dvi rankas, dvi kojas, vieną galvą, bet smegenų pusrutulių skaičius skiriasi. Mūsų yra du pusrutuliai. Yra tokios planetos, kuriose žmonės turi vieną smegenų pusrutulį, o yra planetų, turinčių žmonių su trim smegenų pusrutuliais, vienas iš tų trijų skiriamas dvasiniam lavinimui. Mūsų – du pusrutuliai, mes turime ieškoti, kaip tą gyvulinį žvėries protą paversti dieviškuoju dvasiniu, Šviesos ir Meilės protu. Kūrėjas padeda. Jis atsiuntė, Jėzaus misijos dėka atsiuntė Savo dvasią, ji vadinama Minties Derintoju. Ji derina mūsų mintis. Ji derina visada, bet gi jūs užsiėmę kariavimu, konfliktavimu, karjeros siekimu, intrigų pynimu, šmeižtais, apkalbom! Kaip tam Minties Derintojui pasiekt jūsų dieviškąjį, Kūrėjo suteiktą, protą, kuris yra nepažadintas dvasine prasme? Tada jis stengiasi perteikti savo šviesias mintis, teiginius, net mokymus miego metu, kada jūs negalit priešintis, jūsų sąmonė atjungta – per pasąmonę moko. Kiek turite gražių žodžių, minčių, teiginių, sampratų, visos yra iš Kūrėjo. Nesvarbu, kaip jūs juos gavot – išgirdot, perskaitėt, pamatėt kokį nors filmą, spektaklį, nesvarbu, jeigu jau sužadinta Gėrio mintis, Šviesos mintis, jinai yra iš Kūrėjo perteikta per Kūrėjo dvasią – Minties Derintoją, per Jėzaus Tiesos Dvasią. Bet jūs jos neįsileidžiat! Kūrėjo Dvasia yra viduje, Tiesos Dvasia beldžia į jūsų Širdies duris – atverkit jas, ji įeis į vidų. Šventoji Dvasia, Jėzaus Partnerės – Nebadonijos – Dvasia yra viduje. Ji veikia nuo pat kūrinijos, nuo pat šitos Vietinės Visatos suformavimo. Šventoji Dvasia pažymi visą grandinę tos Vietinės Visatos, kurią ir sukūrė šie du asmenys – Sūnus Kūrėjas ir Dukra Kūrėja. Tai štai Šventoji Dvasia pripildo tą Vietinę Visatą. Ir jūsų pripildo vidų – nes gi vyksta judėjimas. Elektronai juda aplink protoną atomo viduje, atomai juda molekulėje, ir ten yra erdvė – ir ten yra Šventoji Dvasia. Ji veikia. Ir veikia harmoningai ir su Tiesos Dvasia, ir su Minties Derintoju.
Tokių planetų, kaip mūsų yra septyni trilijonai. Septyni trilijonai! Kiekviena planeta sunumeruota. Mūsų planeta – Urantija – taip pat turi savo numerį. Tai penki trilijonai, trys šimtai keturiasdešimt du milijardai, keturi šimtai aštuoniasdešimt du milijonai, trys šimtai trisdešimt septyni tūkstančiai, šeši šimtai šešiasdešimt šeštoji planeta – pagal gyvybės apgyvenimo chronologiją, t.y. kada buvo įterpta gyvybės plazma, kurią arba sukuria planetoje arba atgabena speciali Kūrėjo sūnų kategorija, Gyvybės Nešėjais vadinama. Prieš tai su tokia gyvybės plazma yra atliekama iki pusės milijono eksperimentų Vietinėje Sistemoje, kuriai priklauso toji numatoma apgyvendinimui – gyvybės apgyvendinimui planeta. Tie eksperimentai kuria tokią gyvybės plazmą, kuri geriausiai atitiktų tos planetos visas fizines sąlygas – planetos dydį, tankį, atmosferos atitinkamą spaudimą, temperatūros išraišką, žodžiu, viskas turėtų kuo geriausiai pasireikšti, kai iš gyvybės plazmos, mažesnės už bakteriją, už virusą, per kokybinius šuolius Evoliucinėje Tėkmėje atsirastų žmogiškoji gyvybė, kuri galėtų atrasti Kūrėją savo viduje pabudusi dvasioje, kaip dvasinė asmenybė nors turinti materialų, išorinį, matomą kūną. Bet tai nėra žmogus. Tai yra forma – forma žmogaus pasireiškimui – Gėrio darbais vykdant Kūrėjo Valią savo laisva valia, kuri taip pat yra gauta iš Kūrėjo. Ir ta dvasinė asmenybė yra taip pat iš Kūrėjo, nėra jinai pati atsiradusi savaime, kaip ir gyvybė nėra atsiradusi savaime. Gyvybės Nešėjai sukuria gyvybės plazmą, bet gyvybės kibirkštį, gyvybės pirmąjį pūstelėjimą turi suteikti Kūrėjas – Kūrėjas per Savo, per Savo Dukrą Kūrėją – Dukrą Kūrėją. O Dukra Kūrėja gali suteikt tą įgaliojimą, šitą dvelksmą gyvasties į gyvybės plazmą, atlikti Gyvybės Nešėjui. Viskas yra organizuota, viskas sustyguota, nėra palaida bala, nėra chaosas visoje kūrinijoje. Dėl to ir mūsų planeta nėra našlaitė, o jinai prižiūrima – prižiūrima. Ir yra net ir Gyvybės Nešėjas, kuris stebi, kaip iš tos gyvybės plazmos išsivystęs mirtingasis toliau vykdo Kūrėjo Valią – juk jis tą gyvybės plazmą kūrė ne tam, kad čia kariautų tarpusavyje. Tai stadija! Taip. Evoliucinėje Tėkmėje yra laukinio stadija – gentys su vėzdais, su akmenimis daužosi, mušasi – tai yra žvėries lygmuo. Ir aukščiau žengiant toje Evoliucinėje Tėkmėje turi pasireikšti jau septynių Pagalbinių Dvasių veikimas kiekvieno viduje. O tos Pagalbinės Proto dvasios, tai yra Intuicijos, Drąsos, Žinių, Supratimo, Patarimo – šitas penkias Pagalbines Proto Dvasias turi ir žinduoliai. O mes, mirtingieji, turime dar dvi, t.y. Išminties ir Garbinimo – šešta ir septintoji, tiksliau, atvirkščiai, Garbinimo ir Išminties. Bet jos iš esmės veikia kartu, nes Išmintis pasireiškia tada, kada pradedi garbint Kūrėją, o jeigu garbini Kūrėją, tada ir tavyje yra Išmintis. Tie, kurie Kūrėjo negarbina, jie neturi Išminties. Jie turi nuogą, šaltą intelektą prikauptą gausios informacijos, kuri yra chaose. Dėl to jie nėra ramūs, jie visuomet siekia kažko, nenustygsta, susierzina greitai, nustumia kitą, net ir nepasižiūri, laksto, pažeidinėja kelių eismo taisykles, pažeidinėja įstatymus, kuriuos patys – patys sukuria! Tai rodo, kad jie neturi Išminties. Jie nėra pabudę dvasioje. Ir jie nėra Kūrėjo remiami. Jie eina prieš Kūrėjo Valią. Kūrėjo Valia – palikti ateities kartai geresnes gyvenimo sąlygas ir tarpusavio santykius Brolystėje. Ne šiaip sau bet kokius santykius – ne – Brolystės ir Seserystės santykius visoje žmonijoje! Štai yra Kūrėjo Valia! Ir ne tik šitai planetai – visai kūrinijai! Reiškia, visos septynios Supervisatos, turinčios po vieną trilijoną apgyvendintų planetų, turi palikti geresnę aplinką ateinančioms kartoms. Tuo tarpu jau po prisikėlimo mirtingieji žengia per aukštesnio lygio pasaulius, mokosi aukštesnio lygio universitetuose ir atitinkamai veikia Brolystėje Meilės Galia – Kūrėjo Meilės Galia. Taip pat mokosi bendrauti ir bendradarbiauti su skirtingų planetų mirtingaisiais po pažadinimo. Juk pažadinami mirtingieji iš įvairių pasaulių. O mes, mūsų pasaulyje, tie žvėrys-gyvuliai, tarpusavyje net negali žmonijoje sutarti. Žudo vieni kitus, siekia karjeros per galvas lipdami, sunaikindami kitus, užimdami kitų rinką, kad tik sau daugiau pelno sukaupti. Tai yra prieš Kūrėjo Evoliucinio Plano vektorių! Tai yra priešinga kryptis – į laukiniškumą, ir į tą padėtį, kurioje gyveno visiškai nemokytas laukinis. Bet ir jį gi mokė Pagalbinės Proto Dvasios. Iš vidaus mokė. Dar nebuvo Kūrėjo Dvasios išreikšta, nebuvo Tiesos Dvasios. Buvo Šventoji Dvasia. Taip. Ji nuo Vietinės Visatos sukūrimo yra išlieta Dukros Kūrėjos – Nebadonijos. Todėl Kūrėjo nurodymu aš ruošiu Dvasinius Mokytojus. Be jų pasaulio negalima suorganizuot iš dabartinės žvėries-gyvulio gyvensenos į Kūrėjo – dvasinio, ir oraus – sūnaus ir dukros pasireiškimą Meilės Galia Brolystėje ir Seserystėje tarp visos žmonijos. Tik su Kūrėju – garbinat Jį atradus Jį savo viduje, niekur neužsidarant už vienuolyno mūrų, nesiekiant jokio kažkokio atsiskyrimo, ieškant ten Rytų filosofijos lobynuose Šviesos. Nėra Šviesos tuose lobynuose! Net Buda – Buda, kuris buvo iš tikrųjų pasiekęs aukštą dvasinį nušvitimą, užplukdė tą savo laivą ant seklumos. Jis neatrado Tėvo savo Širdyje, neatrado, dėl to jis liko našlaitis. O budizmas yra dar menkesnis – dabartiniu laiku budizmas dar menkesnis negu pats buvo moralizuotojas Buda. Žodžiu, budizmas neturi tos Šviesos, musulmonizmas neturi Šviesos, krikščioniškos sektos visos – katalikybė, daugybė protestantų sektų neturi Šviesos.
Štai, Šviesa yra perduodama iš Aukščiau! Gerkit ją iš Urantijos Knygos Epochinio Apreiškimo! Štai iš čia jūs sužinosit, kas yra ta Kūrėjo Evoliucija, ką jums reikia daryt asmeniškai. Ne Ukrainą remt! Pabust dvasioje, tapti Kūrėjo sūnumi ar dukra! Skaitykit mano priimtą Apreiškimų knygą iš Jėzaus – Kalbu Jums Vėl. Kristus kalbėjo prieš du tūkstančius metų, neišgirdot. Dabar jisai sako – Kalbu Jums Vėl. Tai Vadovėlis visiems politikams, gydytojams, mokytojams, eiliniams žmonėms visų profesijų, kaip auklėt vaikus mokykloje, darželiuose, šeimoje – studijuokit – kasdienis gyvenimas, ką reiškia korupcija. Tai nėra tai, ką politikai primeta jums manyt, kad čia korupcija, tai suterštas mąstymas – korupcija. Jeigu jūs kariaujat, jūs esat korumpuoti, priimat karinį biudžetą, jūs esat korumpuoti, net ir pridengdami gynyba. Lietuvą saugo Kūrėjo Apvaizda, nereikia nė cento skirti! Pati saugiausia pasaulio dalis yra Lietuva! Jos niekada niekas nepuls, niekada – kol būsiu aš, kol bus urantai, kol bus Gyvasis Kūrėjo Žodis. Aš jau sakiau – esu Kūrėjo Ambasadorius, ir Jėzaus, ir jo Partnerės – Nebadonijos Apaštalas šitai planetai. Vienintelis! Ir vienintelis skelbiu Kūrėjo Gyvąjį Žodį. Šitas mano mokymas yra Kūrėjo Žodis jums visiems ir Nausėdai, ir Trampui, ir Putinui, ir Sindzeupiniui, visiems prezidentams, visiems politikams – visiems be išimties aštuoniems milijardams gyventojų. Skaitykit! Mano priimti ir užrašyti Kūrėjo dvasiniai mokymai – Akimirkos Amžinybė – pirmasis tomas, Gyvoji Tyla – antrasis tomas, Meilės Galia – trečiasis tomas, Tu - Manyje – ketvirtasis tomas, paskutinė manoji knyga – Krikščionybės Duženos. Studijuokit šitas knygas, o ne didinkit karinius biudžetus! Rūpinkitės eiliniu žmogumi! Rūpinkitės, kad mokykloje būtų darna, kad vaikai būtų mokomi garbint Kūrėją – Rojaus Trejybę-AŠ ESU. Jeigu šito nedaro šeimose tėvai, tą turi daryt mokykla, tą turi daryt prezidentas, premjeras, visi politikai, kiekvieną posėdį pradėt nuo Kūrėjo garbinimo. Tai bus, aš žinau, ką sakau.
Mano mylimieji, mano misija yra šviesinti visą žmoniją, šviesti, padėti šitame tamsos džiunglių brūzgyne, kur iškreiptos vertybės, kur Tiesa, Teisingumas paminamas – paminamas stipresnio nuskriaudžiant silpnesnį, kur postai dalinami pagal pažintis, neužtarnautai, neturint tokio kvalifikacinio sugebėjimo. Todėl negalima sukurti visuomenės, kuri turėtų idealų. Be idealo visuomenė, tai yra pabirų asmenų sankaupa. Ji neturi jėgos. Visuomenėje turi būti Dvasinis Vedlys – Dvasinis! Musulmonai dar turi, turi vedlius. Žiūrėkit, Irano yra dvasinis vedlys, buvo Libijos dvasinis vedlys Kadafis, bet jie, natūralu, jie irgi korumpuoti, nes jie nėra atradę Kūrėjo savo viduje. Kadafį nužudė amerikonai be preteksto, tiesiog ėmė ir nužudė, nes jiems reikia sugriaut tą valstybę.
Dabartinė aplinka pasaulyje yra Šėtono, Liuciferio ir Kaligastijos maišto pasekmė. Jėzus šitą maištą užbaigė, kada atsilaikė prieš Šėtono gundymą ant Hermono kalno. Užbaigė Satanijos Sistemoje. Šitai Sistemai priklauso ir mūsų planeta, ir dar šeši šimtai šiuo metu devyniolika planetų, kada prasidėjo maištas buvo šeši šimtai devynios planetos. Ir mūsų – šeši šimtai šeštoji. Reiškia, jinai buvo pati jauniausia, išskyrus, dar tris. Reiškia tas dvasinis išsivystymas buvo pats – pats silpniausias. Bet jau ir tada mūsų dvasinis lyderis tris šimtus tūkstančių metų mokė Šviesos žmones – mokė higienos, mokė tarpusavio taikaus bendradarbiavimo ir sambūvio tarp įvairių genčių, mokė gamybos, buvo iš plytų statomi namai, šaligatviai buvo nutiesti, mediniai šaligatviai, kreditą išmokė panaudot – kreditą, kada tu užstatai savo vardą – garbingą vardą, kad tu ne barteriu kažką keisiesi, bet tau reikalingas kažkoks daiktas ir tu užstatai vardą! Sakai – taip, aš iš tavęs norėčiau gauti tą reikalingą daiktą, bet tu patikėk mano tuo garbės vardu, aš atitinkamą vertę to turto tau grąžinsiu kažkuo kitu per kažkurį laiką – ir tada jau nebereikia tų daiktų keitimuisi gabentis. Tai štai šitokį garbės vardą tris šimtus tūkstančių metų Kaligastija, mūsų planetos Princas, puoselėjo tarp mirtingųjų, bet, deja, ir jis pats suklupo – prisijungė prie Liuciferio ir Šėtono maišto, ir paskiau viską pradėjo griauti, viską, kas gražu, kas gera, ir tą kreditą. Štai dabar tas kreditas yra pavirtęs į lupikavimo – banksterių lupikavimo sistemą! Čia yra šėtoninė sistema! Čia ne Kūrėjo sistema. Čia ne patogumas, čia pavergimas to, kuris ima kreditą. Šitaip neturi būti! Bankai turi padėt žmonėms, o ne juos engt ir finansiškai žlugdyt.
Žmonijos laukia sunkūs vargai iš tikrųjų. Šėtoninė sistema po Jėzaus atsilaikymo prieš Šėtoną ant Hermono kalno savo ataugų pati savaime nenaikina. Tris šimtus tūkstančių metų leidusi šaknis, išžudžiusi net atskyras mūsų planetos spalvotąsias rases, pačią imliausią dvasingumui ir proto pasireiškimui – raudonąją rasę, išžudė, vėliau išžudė mėlynąją rasę, oranžinę rasę, žalią rasę. Liko vienintelė iš pirminės spalvotosios rasės, tai geltonoji, dabartinė kinų, japonų, korėjiečių, Laoso, Kambodžos, žodžiu, pietryčių Azijos kraštų gyventojai, ir indigo rasė – juodoji rasė, pati, pati menkiausia iš šešių spalvotųjų rasių. Štai Adomo ir Ievos misija prieš trisdešimt aštuonis tūkstančius metų žlugo dėl nekantrumo – Ievos nekantrumo ir Adomo trumparegiškumo. O turėjo jie sukurt violetinę rasę, kad būtent gyvybės plazma – violetinė gyvybės plazma sustiprintų biologinį atsparumą ir virusams, ligoms, ir papildytų dvasine Įžvalga dvasinį imlumą. Net ir dabar, kiek mes turime jumoro supratimo, tai yra iš violetinės rasės. Jos gavo daugiausia ne grynakraujė, bet dabartinė baltoji rasė jau atmiešiant per kitus junginius, susimaišymus.
Todėl, mano mylimieji, tą, ką aš sakau, nepraleiskit pro ausis – tą, ką aš sakau yra Tikrovė. Tikrinkit patys. Kreipkitės į Kūrėją kaip į Asmenybę, kokiu jums patinka vardu tokiu ir kreipkitės – Jėzaus vardu ar Tėvo vardu, ar Šaltinio vardu, svarbu, kad tai būtų Asmuo, kad tai nebūtų idėja – Dievas. Dievas-idėja – tai jinai jums nesuteiks to, ko jūs siekiate – Meilės pojūčio viduje. Nuoširdžiai kreipkitės kur nors suradę ramų kampelį. Ir tą darykit kasdien – pajausit savyje transformaciją, keitimąsi viduje. Tai ir bus keitimasis dvasinėje asmenybėje pabundant – pabundant dvasia. O tam padės ir Minties Derintojas – Kūrėjo Dvasia, ir Tiesos Dvasia, ir Šventoji Dvasia, ir Septynios Pagalbinės Proto Dvasios, ir Apvaizda padės iš išorės – jūsų, jūsų aplinkoje esantys nematomi jums dvasiniai asmenys.
Tą, ką aš sakau yra Kūrėjo Gyvasis Žodis, įsiklausykit Širdimi.

DDaiva
2026-08-31 19:05:47

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal