Forumas: temos peržiūra
AŠ MATAU ŠVIESĄ TUNELIO GALE
AŠ MATAU ŠVIESĄ TUNELIO GALE
Mano dieviškasis Minčių Derintojas (mano Aukštasis Aš ) davė daugiau aiškumo man, stovinčiam , šios pasaulinės krizės prieangyje .
MANO mieli vaikai , įtikėję į MANE ir mylintys MANE . AŠ jus noriu apšviesti eiline , kasdienine šviesa , kurią jūs gaunate , bet neskaitote . AŠ jums rašau laiškus į jūsų protus kasdieną ir kas valandą , jūs jų neskaitote . Jūs visai nededate valinių pastangų , kad galėtumėte juos skaityti . Daug problemų kyla jūsų gyvenime vien dėl to , kad nesimokote skaityti mano laiškus . Vieną iš tokių svarbesnių jūsų gyvenimo problemų , kaip mitybą , AŠ ir aprašysiu mano sūnaus Emilio – Petro rankomis .
Jūsų šiandieninis ekonominis nestabilumas , netolomoje ateityje pasikeis į gerąją pusę , jeigu dėsite daugiau pastangų savo protų išminties vystymui . Jūsų šiandienos civilizacijai reikalingas vis didesnis dvasinis proto išmintingumas , negu , kad ęsamas egoistinis šios civilizacijos protingumas .
Jūs esate žemės vaikai ir turite tik šią vieną , tinkamą gyvenimui planetą Žemę- Urantiją . Tai yra jūsų namas ir jūsų sodas . Tačiau jūs į visą savo gyvenamą , šeimos , giminės , tautos , turite žiūrėti globaliai . Pirmiausia tai turite visu rimtumu saugoti savo planetos natūralų grožį ir švarą .
Kiekviena tarša išpilta į žemę ar paskleista į atmosferą , kenkia ne tik jūsų sveikatai , bet stabdo net jūsų fizinio kūno tobulėjimą , o visą jūsų dvasinį tobulėjimą stabdo fizinio kūno menkėjimas . Nenoriu sakyti , kad tai jau visiška degradacija , bet labai artima tam procesui .
Ar jūs pastebite , koks platus , jūsų fizinio kūno , vidaus organų ir kraujagyslių ligų spektras . Visą šių ligų spektrą pateikė , vystoma jūsų , beSaulė gyvulinkystė , beSaulė paukštininkystė , beSaulė daržininkystė .
To pasekoje , į jūsų fizinius kūnus , per keletą dešimtmečių plūstelėjo milijonai tonų cheminių ir kenksmingų medžiagų , pavadintų labai gražiai - augimo stimuliatorias , naudojamais šiame besaulecikliame konvejeryje . Tokiuose jūsų kombinatų konvejeriuose išauginta gyvulinė ar daržovinė masė lieka tik dešimtarūšė , palyginus su panašia mase užauginta gamtoje , Saulės spinduliuose . Ar jūs manote , kad mano angelų , gyvybine energija įkrautus Saulės spindulius galite pakeisti elektros lempute ? Negalima brangieji , visiškai negalima . Užauginta maistinė medžiaga šiltadaržiuose ir besauliuose kombinatuose tampa maistine medžiaga , tačiau be gyvybės potencialo .
Ar jūs manote , kad švarų , natūralų lietų su vandens lašelyje įkrauta Saulės energija , galite pakeisti , mažai gyvybingu , požeminių upių vandeniu ? Nieko panašaus , tai taip pat neteisinga ir negyvybinga augalų maitinimo technologija . Jūs turite keistis visais savo egzistencijos parametrais . Jūsų neišmintis mityboje ir švietime , bumerangu sugrįžta žeisdama jūsų fizinio kūno sveikatą , o tai savo ruožtu stabdo ir jūsų dvasinį tobulėjimą .
Nuo senų senovės , jūsų įvairios tautos ir religijos propogavo fizinio kūno menkinimą ir net luošinimą , tariamam geresniam dvasiniam tobulėjimui . Tačiau ne maisto priėmimo ar nepriėmimo į kūną esmė . Visa esmė yra jo kokybėje ; augime , apdorojime , ruošime ir aukštame dvasiniame pakilėjime , kai dedate šį fizinį maistą į savo burną .
Jūs daugiau žiūrėkite į dangų iš kur liejasi gyvieji Saulės spinduliai , jūs kaip išsivysčiusios protingos esybės turite vispusiškai remtis ir panaudoti tik Saulės energetiniuose spinduliuose užaugusį maistą , tiek augalinį , tiek ir gyvulinį . Ne ta didžiausia blogybė , kad jūs savo mityboje panaudojate gyvulių , paukščių ar žuvų mėsą . Didžiausia blogybė yra šio maisto užauginime ir pagaminime , nes šiuose cikluose įvedate nepaprastai daug , jūsų kūnui ir sielai , kenksmingų elementų .
Jūsų egoistiniuose protuoe išsivystęs egoistinis noras būti šios planetos viešpačiais , įtraukė jus į besaikį cheminių elementų ir jų junginių kūrimo klaną . Visa maisto ir vaistų gamybos pramonė ištisai užpylė dirbtinių sintetinių darinių vandenynu visą jūsų gyvenimą , nuo lopšio iki karsto . Net švietimo sistemoje nesukūrėte pagrindinės akademinės disciplinos apie gamtos turtų tausojimą ir teisingą jų panaudojimą . Jeigu ir mokote savo vaikus apie tai , tai daugiau pažintinis lavinimas , bet ne pagrindinis .
Pavyzdžiui , didmiesčių vaikai net nebeturi galimybės paliesti pirštais , darže , Saulės spinduliuose tarpstančią daržovę ar vaisių . Tuo labiau , milijonai vaikų , negauna jokių praktinių įgūdžių , apie sveiką , ekologišką daržovių ir vaisių priežiūrą ir auginimą .
Visa jūsų civilizacija paversta milžiniška ( jūsų planetos masteliu ) gamintojų ir vartotojų civilizacija . Tiksliau , gamintojų ir rajūnų civilizacija . Daug valgote todėl , kad visas maistas mažai teikia sotumo , nes yra nekokybiškas . Jums norisi vis daugiau ir daugiau valgyti ir gerti , nes tai skatina jūsų maiste įmontuoti cheminiai stimuliatoriai , apie kuriuos net gamintojai mažai nutuokia , jų poveikio ir kenksmingumo . Tik sveikas maistas , tik Saulės maistas yra tas maistas ir vaistas ir sielai , ir kūnui . Valgykite ir gerkite tik Saulės spinduliuose , be cheminių teršalų užaugintą ir paruoštą maistą .
Labai dažnai jūs mėgstate skelbti tik patį faktą apie egzistuojančias blogybes , bet nenorite ar nemokate iškelti giluminių priežasčių į viešą svarstymą , kad visi žmonės žinotų tas priežastis, kurios kenkia jų sveikatai . Užslopintas žinojimas ir žinomų priežasčių neviešinimas , sudaro palankią dirvą tarpti nusikalstamai maisto gamybos technologijai , nes tada visų geriausiai vystosi gobšumas ir egoizmas . Todėl , visame šiame pamokyme , pagrindinis akcentas yra dvasiškai įtikėjęs ir jaučiantis MANO meilę , žmogus . Tik toks žmogus gali paruošti kokybišką maistą sau , savo artimui ir minioms žmonių , nes jo kūno visi virpesiai būdami aukšto dažnio , aukštesnio net už ruošiamo produkto gyvybinių energijų dažnį , sugebės išlaikytis visas kokybiškas to maisto gyvybines energijas .
Saulės spinduliai , tai specialiai mano angelų sukurta žvaigždė , kurios fiziniai spinduliai yra sumodeliuoti taip , kad visa jūsų Žemės planetos gyvybė geriausiai augtų ir tobulėtų . Per šios fizinės šviesos tobulą įsisavinimą , ateis laikas , kai jūsų proto išmintis pasieks tokį dvasinį išsilavinimą , kai jūsų kūnams nebereikės nei vaisių , nei daržovių , tuo labiau mėsos . Visą savo kūnui reikiamą mitybą ir energiją sugebėsite pasisavinti tiesiogiai iš Saulės spindulių .
Jau ir dabar yra žmonių besimaitinančių dalinai , vien tik Saulės energija , tačiau tokių MANO vaikų jūsų planetoje , dar tik vienetai , nes tai reikalauja didelio ir fizinio ir dvasinio pasiruošimo , o taip pat didelės valios ir noro tobulėti . Tačiau , laikui begant , jeigu jūsų planetinė civilizacija susirūpins savo likimu ir Saulės energiją priims ir panaudos , kaip dominuojančią energiją visoje planetinėje energetikoje , aišku , kad vis daugės ir daugės žmonių , tobulai priimančių ir absorbuojančių Saulės spindulių energetiką asmeniškai į savo fizinius kūnus . Tokie žmonės valgys , labai mažai , tik augalinį maistą , o kai kurie sugebės ir visu šimtu procentu ,, pavalgyti ‘‘ vien tik Saulės spinduliais .
Mieli MANO vaikai , visa tai ateis vėliau , tačiau dabar jūs esate žemės vaikai , Urantijos planetos gyventojai . Pagrindinis dėmesys turi būti skirtas dvasinėms meditacijoms , maldai , dėl nuolatinio ryšio palaikymo su MANIMI ir tobulo , kokybiško savo fizinio kūno mitybos subalansavimo . Vis mažiau ir mažiau mėsiško valgio , o vietoj jo , kokybiškos daržovės , vaisiai ir grūdai .
Jūsų klaidingas įvaizdis , kad sveikata trykštantis kūnas yra mažai dvasingas arba visai nedvasingas atėjo iš jūsų planetos tamsiųjų viduramžių , kai fizinio kūno grožis ir tobulumas buvo niekinamas ir priešpastatomas dvasinei didybei . Taip buvo suformuota klaidinga dvasinio vystymosi pasaulėžiūra , kurioje gerai tarpo jūsų dvasiniai mokytojai , palyginus su ta alkana minia besimaitinančia ta pasaulėžiūra . Štai , kad ir šiandiena vyksta daug įvairių akcijų : narkotikų nukenksminimo , alkocholio nukenksminimo , rūkymo ir pan. Ir dar daug kitų . Tačiau šios visos akcijos veda į niekur , kol žmogaus gyvulinė pasąmonė užima dominuojančią , vadovaujančią padėtį jūsų sąmonėje . Nepadės jums nei joga , nei sveiko gyvenimo būdai , kol savo proto minčių virpesių nepakelsite iki tokio lygio , kad savo sąmonėje pradėtumėte jausti MANO dvasios veikimą , MANO monologą .
MANO angelai , daug milijonų metų laukė , kol jūs tapote mąstančiomis esybėmis . AŠ jums padovanojau laisvą valią , beribiam ir bekraščiam tobulėjimui , kad jūs vystytumėtės kaip laisvos ir drąsios asmenybės , protingos ir išmintingos , savo Kūrėją atpažystančios asmenybės . AŠ jus norių matyti ne tik dvasiškai sveikus ir tobulus , bet ir fiziškai gražius ir sveikus . Kasdieninis maistas paruoštas nesąmoningai , iš žemų pasąmonės virpesių bagažo , ne sintezėje proto ir MANOSIOS dvasios fragmento , savo maistine energetika yra žalingas kiekvienai jūsų kūno lastelei . Tai jums reikia žinoti ir visada atminti .
PETRAS
2009-02-06 20:14:47
Komentarai
tai čia taip išeina, kad Petro-Emilio derintojas susimovė?Tai kaip tuomet žinoti, kad Algimanto MD kalbą tiesą?
suSaule
2009-02-07 12:49:32
Aš įtariau kad Algimantas badauja ir dabar jis tą patvirtino.
Indijoje yra daug jogų kurie nevalgo mėnesiais, nes maitinasi vitaline arba prana energija, jie gali net nekviepuoti,bet tai ne dvasingumo požymiai. Tai triukai.
Pateiksiu šių laikų mistiko Ošo citatą iš knygos " Maištas, revoliucija, religingumas"
"Gautama Buda nesugebėjo savo viduje rasti dievo, nors priėjo prie pačios savo esmės šerdies. Jeigu žmogaus sąmonėje dievo nėra, tai dievas negali egzistuoti nei kalnuose, nei tarp medžių, nes klanai ir medžiai yra žemesnėje evoliucijos stadijoje, nei žmogaus sąmonė.
Tada kaip žmonės aptiko dievą, kurie tiki į jį ir meldžiasi į jam? Kur jie jį surado ir kokiais metodais naudojosi? Nei viename rašte apie tai neparašyta. Tu paprasčiausiai tu tikėti! Bet kodėl kažkas turi tikėti kažkuo kitu, kuris, galbūt meluoja, klysta arba net serga šizofrenija?
Aš negaliu suprasti, kaip Mozė susitiko si dievu, juk dievas- ne žmogus. Todėl jei kažkas ir įvyko, tai buvo iliuzija, projekcija, haliucinacija. O haliucinacijos atsiranda labai lengvai. Pakanka trijų savaičių griežto pasninko – ir jūs nustojate mąstyti ir uždavinėti klausimus, jūsų protas atsijungia. Jūsų sąmonė pereina tokią ribą, už kurios ji nebeskiria tikrovės nuo iliuzijos.
Tas pats vyksta su mažais vaikais. Vaikas sapnuoja gražų žaislą, jis pabunda o žaislo nėra. Jis pradeda verkti:“kur mano žaislas?“. Ir jums labai sunku jį įtikinti, kad jis susapnavo žaislą, kad tai buvo tik sapnas, o ne realybė. Realybė neturi nieko bendro su iliuzijomis ir sapnais.
Visos religijos primigtinai siūlo pasninką. Niekas niekada nepaklausė, kodėl visos religijos sutaria šiuo klausimu. Mano manymu, priežastis slypi tame, kad po tam tikro giežto pasninko periodo. . .
Tam kad jūsų smegenys funkcionuotų, jums nuolat reikalingi baltymai. Po trijų savaičių pasninko baltymų atsargos jūsų smegenyse pasibaigia ir jūs paišote iliuziją su realybę. Jūs vėl tampate vaiku ir nežinote kur sapnas, kur tikrovė.
Tokiais momentais prieš žmogų pasirodo Kristus, Krišna, Buda, Machvira arba tas kuris sukondensuotas jo sąmonėje. Sąmonė maloniai jį projektuoja, o žmogui su susilpnėjusia sąmone neužtenka minties jėgos, kad tą suprasti.
Tokie žmonės kaip Mozė arba Kristus, tvirtinę, kad buvo susitikę su dievu vienas prieš vieną, turėjo būti kaip tik šioje „ eksperimentinėje sukūrimo“ būsenoje. Įdomu tai, kad krikščionys niekada nesusitinka su Krišna, induistas niekada nematys Kristaus, o budistas nematys Budos. Krikščionis tikrai matys Jėzų, budistas- Budą."
Manau niekam MĄSTYTI Algimantas neuždraudė, todėl kviečiu pasižiūrėti į gyvenimą iš įvairių pusių.
Povilas
2009-02-07 10:36:09
Citatoje yra netikslumų, sakinys turėtų būti toks.
"Įdomu tai, kad krikščionys niekada nesusitinka su Krišna, induistas niekada nematys Kristaus, o budistas nematys Mozės."
Povilas
2009-02-07 10:42:08
Ačiū tau, mielas Petrai. Nuostabus Tėvo mokymas.
Prie šito Tėvo mokymo, kurį gavai tu, pridėsiu, ką iš TĖVO gaunu aš.
Mane Tėvas NUOLAT moko, kad JAM atsiverčiau vis daugiau ir daugiau, tada iš Jo sinčiamą MEILĖS, ne SAULĖS, bet TĖVO MEILĖS ENERGIJĄ,, GYVĄ ENERGIJĄ, įsisavins mano fizinis kūnas, kuriam jau nereikia nei materialaus maisto, nei vandens. ORGANAI YRA JAU TAIP TRANSFORMUOTI, KAD GALĖTŲ MAITINTIS TIK TĖVO GYVĄJA ENERGIJA. Bet jokiu būdu NE SAULĖS.
Saulės energija - tai tik FIZINĖ energija, TĖVO ENERGIJA yra DVASINĖ.
Ir šituo TĖVO keliu EINU.
Ir dabar mane maitina TĖVAS, IR TIK JIS. Bet jokiu būdu ne SAULĖ, KURI NĖRA ASMUO.
TĖVAS YRA ASMUO IR DAR NET MYLINTIS TĖVAS.
Tėvas mane vis skatina dar daugiau PASITIKĖTI JUO, KAD DAUGIAU ĮSISAVINČIAU JO SIUNČIAMĄ DVASINĘ ENERGIJĄ, KURI MAITINA MANO FIZINĮ KŪNĄ, ir kurią, kaip man sako Tėvas, aš dabar kol kas teįsisavinu apie vieną trečdalį.
Tokio dalyko, kaip ALKIS, jau nebejaučiu daugiau kaip metai. Tačiau yra PROTO NORAS PATIRTI MAISTO ARBA SKONĮ, ARBA PATIES MAISTO POJŪTĮ BURNOJE. O energijos yra tiek, kiek niekada nebuvo, kada net įprastai valgydavau normalų materialų maistą.
Tačiau šitame kelyje einu dar labai netvirtais žingsniais, todėl apie tai nerašiau ir mūsų Forume.
Nevalgęs penkias savaites, jokio alkio nejaučiu, o jėgų yra daug daugiau negu valgant.
Todėl galiu tikrai pasakyti, kad Tėvo mityba yra pati nuostabiausia. Kūnas tampa lengvas, kad džiaugiesi, realiai džiaugiesi kiekvienu žingsniu, kuris tampa minkštas ir teikiantis pasitenkinimą pačiu ėjimu.
Mano mitybos KEITIMOSI procesas buvo ilgas ir keitėsi patiriant įvairias mitybos rūšis - vegetarišką maistą be mėsos, žuvies, kiaušinių vartojau apie 12-13 metų, šitame kelyje buvo ir makrobiotinė dieta - grūdai, kruopos - buvo sulčių, šviežių spaustų tik prieš gėrimą sulčių dieta, buvo vien tik morkų sulčių dieta, buvo kviečių želmenų sulčių dieta, buvo žalių, nevirtų, nekeptų, netroškintų daržovių ir vaisių dieta, buvo maisto produktų derinimo in ir jan dieta, rūgštaus ir šarminio maisto derinimo dieta.
Tai pat buvo ir pirmasis mano bandymas pereiti prie mitybos tiesiai Tėvo meilės energija. Deja, pirmasis mėginimas buvo nesėkmingas, dėl nepakankamo PASITIKĖJIMO TĖVU IR DIDELĖS PASĄMONINĖS BAIMĖS. TAM DAR NEBUVAU PASIRUOŠĘS SAVO PATIES SĄMONE. Todėl viena savaitė be maisto buvo labai sunki ir mane visą išsekino fiziškai, kad negalėjau net pasikelti iš lovos.
Po poros metų, nuolat Tėvo skatinamas žengiau antrą kartą. Bet anos savaitės be maisto siaubingas patyrimas mane vis vertė abojoti šito kelio realumu. Bet Tėvo nuolatinis stiprinimas ir skatinimas buvo vienintelis ramstis - ir labai stiprus ir realus ramstis - šitame mano naujo patyrimo kelyje.
Tad pradėjau valgyti du kartus per dieną, atsisakiau pusryčių, vėliau - tik vieną kartą per dieną - per pietus, dar vėliau kartą per dvi dienas, dar vėliau tik šeštadieniais po mūsų Rojaus Trejybės pamaldų, kai susėdame prie bendro stalo. O tada jau perėjau prie valgymo kas dvi-tris savaites, o ilgiausia pertrauka be įprasto maisto man buvo penkios su puse savaitės. Tačiau ir po šitos pertraukos, be jokio palaipsnio perėjimo etapo,galiu valgyti bet kokį tvirtą materialų maistą.
Ir dabar matau, kad pati didžiausia kliūtis yra mano paties gyvulinis protas, kuris dar nori PATIRTI MAISTO SKONĮ. Ir kaip keista, kad nori patirti ne normalaus maisto skonį, bet NENORMALAUS maisto. Tai iš vaikystės prisiminimų valgyto pyrago, tokio kaip Draugystės varškės pyrago, visokių varškės vyniotinių, visokių bandelių. Būtent yra didžiulis noras patirti tą pyrago pojūtį, nors alkio nėra, bet proto troškimas patirti tą pojūtį, kaip vyniotinis voliojamas liežuviu, yra toks stiprus, kad tik šitoks maistas dabar man ir teliko. Nei daržovių, nei vaisių nebevalgau, o nusiperku pyrago.
Man Tėvas nuolat sako, "Jeigu dar tavo protas negali nurimti, tai suvalgyk, kad nesikankintum, nes jeigu tik pradėsi jausti kančią, tai pradėsi atsisakyti ir paties proceso. O poreikis pajusti šitą skonį vis labiau ir labiau mažės."
Bet kai tik Tėvas pasako, kad galiu ir suvalgyti kokio pyrago, tai mikliai ir pasinaudoju tuo leidimu, ir lekiu į parduotuvę vyniotinio ar bandelių. Nors tuo metu telieka pusvalandis iki parduotuvės uždarymo.
Tačiau perku tik nukainotas bandeles ar pyragą, ar varškės vyniotinį. Neatpigintų neperku. Tad būna ir taip, kad atlekiu prieš uždarymą į parduotuvę, o ten pilna nupigintų įvairių rūšių bandelių. Akys nori ir tos, ir anos. Tai ir pasiimu jų tiek, kad vienam kartui būna per daug. Tačiau kitai dienai nenoriu palikti, tai net save priverčiu suvalgyti daugiau negu iš viso norėjau patirti patį skonį. O jeigu yra vyniotinio, tai jis paprastai būna jau supjaustytas dideliais gabalais ir suvyniotas. Ir negali paimti pusę to svorio, nes tokia yra nukainota porcija. Tad paimu visą, o kartais ir dvi, nes galvoju, tokia patraukli kaina, kad tikrai nuodėmė nepaimti.
Štai taip gyvulinis mano protas pakiša man koją šitame kelyje.
Tačiau TOKS PROCESAS, IR JAME TIKRAI EINU TAIP, KAP VEDA TĖVAS IŠ VIDAUS,IR KOVOJU TIK SU SAVO GYVULINIU PROTU.
IR DABAR JAU TVIRTAI ŽINAU, KAD MAITINSIUOSI TIK TĖVO MEILĖS DVASINE ENERGIJA, KURI SUBALANSUOJA IR VITAMINUS, IR MINERALUS, KAIP NEGALI JŲ SUBALANSUOTI JOKS PASULIO DIETOLOGAS.
Kaip maitintis TĖVO energija parašysiu vėliau, kada turėsiu patyrimo daugiau šitame kelyje. Tada juo ir pasidalinsiu su jumis visais.
O dabar parašiau, tik dėl to, kad iš karto, jeigu tik sumanysite ateityje irgi žengti tokios dvasinės mitybos keliu, žinotumėte, jog maitina ne saulė, bet TĖVAS, KURIS YRA JŪSŲ VIDUJE. Net ir tada, kai saulės nesimato, kai dienos apniūkusios, kai šalta ar audringa diena, TĖVAS YRA VISADA JŪSŲ, KIEKVIENO VIDUJE, IR VISADA JUS MAITINA.
Tėvo gyvosios energijos niekas nepristigs, o saulė savo energiją išeikvos ir jos NEBELIKS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2009-02-06 22:42:52
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]