Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

ŽVAIGŽDĖS ŽIŪRI Į ŽEMĘ



ŽVAIGŽDĖS ŽIŪRI Į ŽEMĘ
Dieve Tėve , aš paklausiau : ,, Kaip mums geriau Tave atrasti ? “ .
,, Daug kelių eina pas Mane , mano sūnau . Daug dar jų bus atrasta , nes kiekvienam iš jūsų šis kelias vis kitoks , nors ir labai panašus į broliškos sielos kelią . Pagal laisvos valios principą , kiekvienas pasirinksite savo kelią , jeigu tik Mane mylėsite taip , kaip AŠ ir mano sūnus kūrėjas Jėzus Kristus jus myli . Tačiau , kaip minėjau , daug bendro yra jūsų kelionėje pas Mane . Daug bendro yra ir Kelio radime . Vienas iš natūraliausių būdų , Mane atpažinti , tai mano Kūrinijos panorama - žvaigždėtas dangus . Aš esu Šviesa ir Meilė . Mano visa Kūrinija taip pat sukurta iš Šviesos . Žiūrėkite į Manąją šviesos Kūriniją ir mąstykite apie Mane . Suriškite visą tai su savo protu ir geriau surasite Kelią pas Mane , nes švytinti kosmoso gelmė , tai ir jūsų proto gelmė . Parašyk visą tai savo žmonėms per savo proto gelmes ‘‘
Daug amžių žmogus žiūrėjo į žvaigždes , bet dažniausiai , tamsią naktį , kai reikėjo rasti kelią į namus . Vieniems tai buvo kelias iš medžioklės ar iš tolymų kraštų sugrįžimo orenacinis kelias , kitiems tai būdavo apmąstymų kelias į paslaptingą dangaus sferą .
Tačiau dauguma žmonių mėgo , mylėjo ir žiūrėjo tik į žemę . Čia augo berželiai , čia žydėjo ramunės , čia gimdavo ir žūdavo mūsų meilės . Tačiau žvaigždės žiūrėjo į mūsų žemę , ir savo paslaptinga šviesa viliojo žmogaus žvilgsnį , pakelti akis aukštyn , pasigėrėti nuostabia panorama ir pamąstyti . Kas tu esi žmogau , koks tavo tavo gyvenimo tikslas ? Ir dauguma į šį klausimą atsakydavo labai paprastai . Pasodinti medžius , pastatyti namus , užauginti vaikus . Aišku , kad viskas vyksta gyvenime daug sudėtingiau , tačiau principe , tai visas žmogaus gyvenimas ir vyksta tame trikampyje . Mokslai - tai medžių sodinimas ; namo statyba - tai branda ir veikla viso sąmoningo gyvenimo ; vaikų auginimas - tai žemiškos meilės įprasminimas ir jos palikimas čia , vietoje savęs .
Štai ir sukasi žmogus po tas tris trikampio kraštines , sukasi ir tuo įprasmina savąjį gyvenimą . Tačiau ar jis laimingas tuo periferiniu gyvenimu , kai visą savo gyvenimą turi balansuoti ant briaunos , kad tik nenukritus nuo šio žemiškos lemties trikampio , kad tik išsilaikius egzistencinėje kovoje už būvį . Ir visame tame įtemto gyvenimo sukūryje žmogui nebelieka laiko pakelti akis į dangų , į žvaigždes , į nuostabią Dievo Kūriniją . Žvaigždės žiūri į žemę ir stebisi , kodėl žmogaus žvilgsnis nekrypsta į fizinį ir filosofinį dangų , kodėl žmogus nenori mąstyti ir kreipti savo sąmonę į centrą . Būtent į centrą , į trikampio centrą , į kosmoso Centrą . Žmonėms ir visai žmonijai reikia pagaliau suvokti , kad mūsų žvilgsnis , nuolatos ir pastoviai turi krypti tik į centrą , į save , į savo proto gelmes . Šią proto gelmę labai gražiai atspindi žvaigždėtas dangus , kurį stebėdamas ir analizuodamas mūsų protėvis taurino savo jausmus ir gilino dvasines įžvalgas , kol vieną gražią dieną , žmogus pabudęs sušuko : ,, Aš radau , aš radau Kūrėją visos šios panoramos " .
Todėl tik žvilgsnis į Centrą , į kosminį centrą , į žvaigždynų panoramos centrą , ugdo ir žvilgsnį į save , į savo proto gelmes , kuriose žmogus pagaliau suranda savo Kūrėją ir viso kosmoso Kūrėją , Dievą Tėvą . Kai žmogaus mąstymas ir gyvenimo vertybės pradeda krypti į trikampio centrą , į savo proto gilumą ir tylą - žmogus pagaliau suranda pats save . Žmogus pagaliau randa atsakymą - kas aš esu ir kam aš gyvenu ? Todėl , šiam savęs atradimui , geriausia pasitelkti tai kas yra amžina ir nekintama , tai dangaus , žvaigždėto dangaus , panorama , kurio fone labai lengvai gimsta ir žmogiško proto vertybės , išmąstytos mintys . Mūsų išmąstytos mintys leidžia mūsų prote , kuo geriausiai apsigyventi amžinosioms dieviškosioms vertybės , kurios peskrodusios begalinį kosmosą , įkrito į mūsų proto gelmes , kad tuo sidabriniu meilės spinduliu surištų mus su amžinybe . O dėl amžinybės , verta dažniau pažvelgti į žvaigždėtą dangų ir pamąstyti , kad viso to ką matome - kopija šios panoramos , jau seniai yra mūsų proto gelmėse , tereikia tik panorėti tai žinoti ir tikėti , visa širdimi ir protu . Žmogaus visos galios yra paslėptos tik jo prote . Nieko nėra didingesnio ir gražesnio nei danguje , nei žemėje , kaip dieviško proto spindesys , kaip dvasinio proto spindesys , kurį turi visos angeliškos ir kitos dvasinės asmenybės . Žmogus kaip kopija , kaip atspindys dvasinių vertybių , kurios panoro save išreikšti per planetinę materiją , gali savo protą priartinti prie dvasinių esybių švytėjimo , kadangi mes net savo fizine prigimtimi esame šviečiančios esybės . Angelai mus mato ir atpažysta pagal mūsų kūnų ir proto švytėjimo spektrą . Todėl kuo gražesnis protas , kuo gražesnės mintys , tuo ir mūsų Angelas mato gražesnį žmogų , labiau švytintį , tuo lengviau jam tokį žmogų saugoti nuo visokių negandų .


PETRAS
2009-03-01 11:59:18

Komentarai

O kokią reikšmę reinkarnacijai Povilai įdedi pats, kai rašai, kad siela evoliucionuoja šimtuose kūnuose. Kokius kūnus tu čia turi omenyje.Ar materialų žmogaus kūną. Ir kam sielai tuomet vis nauji kūnai. Kas tas , kuris randa savyje centrą. Kaip nežinodamas kas esi randi tą centrą ,kas tu žmoguje, kuris randa centrą taip pat esantį žmoguje.

rimantas ( Kaunas )
2009-03-11 17:58:43




Tavo visi pasisakymai , Povilai , yra , kaip tu pats gerai ir pastebėjai , tik proto abstrakcijos . Taigi tu šiomis abstrakcijomis ir bandai sukurti vidinio pasaulio modelį ir turi norą net man , visą tai , primesti .
Tuščia ta erdvė žmoguje ar ne tuščia - netaip jau svarbu . Kam lemta tekėti per žmogaų , tegu teka . Tegu ir tas tekėjimas veikia žmogų - gerąja prasme . Kalba eina apie įtikėjimą . Kur yra tas Šaltinis , iš kurio , nesibaigiančių , amžinuoju srautu , teka visos energijos ? Kas pasiuntė žmogui tą kosminį energijų tekėjimą ? ? Kieno dėsniu ir galiomis , galimas toks energijų tekėjimas , per žmogų ,, kaip per bambuką '' Ar tai energetinių , materialios prigimties , laukų žaismas , kosminėje erdvėje , o tuo pačiu ir žmogaus kūne ? Ar tai Amžinojo Šaltinio kosminė , dvasinė energija , kurioje , jos veikime , ir vystosi visi pasauliai , tiek dvasiniai , tiek ir fiziniai ? Ar tau tas pats ? Kas teka ir iš kur teka - svarbu , kad per Povilo kūną teka .
Tu Povilai , tekink per save , o tiksliau kalbant , tai stebėk , kiek tik nori tų energijų tekėjimą , tačiau tu nematai ir nenori pažinti tų energijų ŠALTINIO . Tu gyveni tik savo tuščio vidinio pasaulio , tuščios erdvės ir energijų tekėjimo sankryžoje . Stebi ir jauti malonumą . Na , stebėk ir toliau , tačiau tavo protui nepažystamas sąmonimgąsis mąstymas . Tau nepažystamas sąmoningojo , dvasinio mąstymo ŠALTINIS ir žmogiškojo proto Aktyvuotojas . Tau nepažystama Dievo Tėvo amžinoji dovana , dieviškasis Minčių Derintojas , aktyvuojantis sąmoningą , dvasinę , kūrybinę potenciją , žmogaus prote.
Todėl , kol tu savo prote aktyvuosi tik kosminių - dieviškų jėgų tekėjimą , bet nejausi noro , savo sąmonėje jų užfiksuoti , tol tu ir gyvensi savo jausmų abstrakcijose . O tai reiškia , kad su tavim susikalbėti ir toliau , dvasine tematika , bus neimanoma . Amen.

PETRAS
2009-03-11 17:38:51



Aš ne apaštalas Petras, kuris išsižada savo Mokytojo, grėsmės akivaizdoje!
Aš atsakau už kiekvieną savo žodį. Ir apie reinkarnacijos schemą niekada nerašiau ir negirdėjau. Koks apsurdas energijų judėjimą sudėti į schemą!
Jūs patys kuriat schemas ir vaizdinius apie kitus žmones ir pasaulį. Kiekvienas mato ką nori, o ne kaip yra ištikrųjų.
Tik toks skirtumas. Tas pats žodis turi kardinaliai priešingą reikšmę pavyzdžiui mano ir Algimanto lūpose.
Žodis reinkarnacija yra tik žodis, prasmę įdeda žmogaus protas individualiai, Meistras gi, mato realybę tiesiai be proto iliuzijų, kaip yra.
Aš negaliu žodžiais perteikti savo vidinio patyrimo ir reinkarnacija yra patiriama būnant sąmoningai mirčiai, iki to, tai tik teorijos ir plepalų klausimas.
Kūno mirtis negali pasiekti žmogaus centro, jei randi centrą savyje, tu nemirtingas. Kas čia neaišku?
Rasti centrą su mintimi, ar labai pažangia terorija neįmanoma, nes centras yra visos visatos centras ir jis yra iš šviesos ir Būties. Mintis yra tik produktas, kuris laikinai egzistuoja, Būtis yra amžina ir kurianti energija, sąmonė. Visata nėra sukurta minties pagalba, todėl mintimi pažinti visatos NEĮMANOMA.
MUMYSE YRA VIDINĖ ERDVĖ KURIOJE NĖRA MINČIŲ, KURIOJE ŠVIESA IR TIESA TEKA PER MUS, KAIP PER BAMBUKĄ. Tai magnetinis elektrinis reiškinys, ir ši energija gydo ir gali regeneruoti žmogaus organus.
Tereikia pažinti savo prigimtį ir paslaptys atsivers iš vidaus ir meilė, palaima , tekės nuolat, visą parą.


Povilas
2009-03-11 14:09:36



As nesu girdejes apie SCHEMA, TODEL IR KLAUSIU, is kur ta schema, kas ja sukure ir parase? Jei nori ka nors man pasakyti konkreciai rasyk i pasta.

Povilas
2009-03-11 12:30:05



Povilai, kodėl forume siūlai pliaukšti tą ir darai, o konkrečiai rašyti siūlai į paštą. Rašyk konkrečiai čia ir neišsižadėk to ką esi parašęs.

rimantas ( Kaunas )
2009-03-11 13:15:43



Povilai, ar tu prisimeni ką esi rašęs prieš naujai rašant.Ar tu rašai tik dėl rašymo tiksliau dėl pliauškimo kas tuo metu tau šauna į galvą iš tos informacijos chaoso, kurios prikimšta tavo galva.Ar čia nėra toji tavoji schema sielos migravimo per vis naujus materialius kūnus shema.Čia juk tavo rašyta""Pšaukimas- tai kas atitinka žmogaus prigimtį. Žmogaus siela evoliucionuoja šimtuose kūnuose ir atsineša iš ten informaciją, ta patirtis ir polinkiai, kurie buvo ugdomi, lengviauisiai pasireiškia dabartiniame gyvenime ir jei juos teisingai atpazinti, daug lengviau ir džiaugsmingiau gyventi ir vystytis toliau. Jei siela turi polinki kurti muziką, o žmogus per prievarta padaromas gydytoju, tai žmogus gali susirgti vėžiu ir numirti jaunas, nes jo gyvenimiška energija neteka natūraliais takais ir gyvenimas tampa beprasmis."


rimantas ( Kaunas )
2009-03-11 11:30:50



Kokią dar reinkarnacijos schemą? Nesu apie tokią girdėjęs. Iš kur ją ištraukiai? Iš Ezoterikos ar UK? Tai tu pats matei ir ištyrei sielos grižimą į kūną ir tai aprašei? Nieko nesuprantu. Ir kuo ji tave taip žavi?

Povilas
2009-03-10 23:07:22



Kokią dar reinkarnacijos schemą? Nesu apie tokią girdėjęs. Iš kur ją ištraukiai? Iš Ezoterikos ar UK? Tai tu pats matei ir ištyrei sielos grižimą į kūną ir tai aprašei? Nieko nesuprantu. Ir kuo ji tave taip žavi?

Povilas
2009-03-10 23:07:16




Aš parašiau viską teisingai , pagal visą reinkarnacijos chemą . Butent taip , vyksta sielų grįžimas į žemę . Galėjau ir aptakiau parašyti , tačiau parašiau jūsų pasaulėvaizdžio visą žavesį .

Petras
2009-03-10 22:50:48



Petrai, viename pasisakime paniekinančiai atsiliepei apie moters įsčias ir sakei kad nenori į jas vėl papulti. Dabar paniekinančiai kalbi apie mirtį. Tau fizinis kūnas atrodo kažkuo nedvasingas? Tu savo kūną niekini? Gal jautiesi fiziškai negražus ar neturėjai pasisekimo moterų tarpe? Iš kur tiek paniekos moterims ir savo kūnui? Matyt kaip reikiant slopini savo seksualinę energiją!
Nėra jokio dvasinio INTELEKTO! Atsipeikėk, tave mulkina tie kurie nori pasinaudoti tavimi savo nesveikiems siekiams.
Tuo labiau intelektas negali būti EMOCIONALiU, jis skaičiavimo mašinėlė. Emocijos yra daug žemiau pagal energijų vibracijų dažvį už intelektą! Intelektas, tai minčių kamuolys, sausos žinios, o tai mieties metu suįra, todėl negali būti dvasinio intelekto! Kaip tu jį apibūdintum? Noras būti išrinktuoju ir dalyvauti didingame Dievo plane? Tai dvasinis intelektas? Žydai irgi išrinktieji ir tu nori būti išrinktasis, kuris vardan nematerialios naudos atsisako savęs ir savo natūralumo, niekina moteris ir savo kūną?
Ir aš nesiruošiu keisti pasaulio, čia Algimanto paranojinės idėjos apie naujos rasės atėjimą ir pasaulio valdymą!
Viduje urantai yra žydiškos natūros, viską gerai apgalvoja, pasveria, žiūri ar apsimoka ir siekia valdyti ne tik šį pasaulį, bet po mirties PRISIKELTI IR GROBTI, BEI ENGTI KITAS PLANETAS IR RASES.
Algimantas iš jūsų siurbia energija, jis maitinasi jūsų aura. Jis įvaro baimes ir kompleksus jums giliai į pasąmonę ir siekia jus valdyti. Pastebėkit, kaip jis liguistai džiaugiasi ir maitinasi jūsų subtilia energija, kai jus pasakojate, kad klausote jo, elgiatės pagal jo mokymus.
Jam reikia jūsų paklusnumo, kitaip psichiškai sveikam žmogui nereikėtų tiek rašyti Mokymu ir dar prisidengti Dievo vardu. Tik nepilnavertis žmogus kalba dievo vardu ir su dievais, nes taip jis pakelia savivetę.
Realybę galima MATYTI tik kai minčių dūmai pasitraukė iš horizonto, kai sapnų rūkas išsisklaido.
O dogmos ir filosofijos padaro jus zombiais ir TIKINČIAIS.

Povilas
2009-03-10 20:43:29




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal