Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas atsakymas, suteiktas per gyvąsias pamaldas mūsų šventovėje - Rojuas Trejybės švenotvėje, 2009 02 28

Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Sesės mokymas - atsakymas, perteiktas per šeštadienio gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2009 02 28.
Violeta:
Mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, kreipiuosi į tave, norėdama išgirsti tavo išmintingąjį mokymą.
Žiūrėdama filmą apie Indijos, tokios, kaip žmonės ją vadina, dvasingos šalies, kuri vis dar gyvena pasiskirsčiusi į kastas, sunkų našlių gyvenimą, išgirdau išlaisvinto Gandžio žodžius, pasakytus susirinkusiai miniai: „ Anksčiau aš galvojau, kad Dievas yra viskas, dabar aš galvojau, kad viskas yra Dievas.“ Ar yra skirtumas tarp šių dviejų pasakymų?
Algimantas:
Mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš esu pasirengęs perduoti Tavo atsakymą savo sielos broliams ir sesėms, kad jie galėtų išgirsti tavo mokymą, jeigu Tu manai, kad tai yra reikalinga pasakyti dabar. Aš laukiu Tavo mokymo.
Begalinė Dvasia-Motina-Sesė:
Mano mylimi vaikai ir jaunesni sielos broliai ir sesės, Aš sveikinu jus ir džiaugiuosi, kada susirenkate dvasinei kolektyvinei komunijai, kada jūs trokštate užmegzti dvasinį ryšį su Manimi ir su Mano kitais Rojaus Trejybės dviemis Lygiaverčiais Partneriais.
Aš sveikinu jus, kad žengiate šituo nuostabiu, gyvu meilės ir šviesos keliu, turėdami tiek daug viduje nepasitikėjimo, bet vis tiek žengiate šituo keliu, ir šitas kelias jus veda į jūsų išsilaisvinimą iš tos pačios baimės, iš to paties žvilgsnio, kurį dabar jūs mėginate sutapatinti su savo materialių akių žvilgsniu.
Tas pasakymas, kurį pasakė Gandis, priklauso nuo požiūrio. Kada jūs žvelgiate Mūsų žvilgsniu, jūs visur matote esančius Mus. Jūs matote Dievą visur. Kol jūs nežvelgiate Mūsų žvilgsniu, jūs manote, kad viskas yra Dievas. Kada jūs pažvelgiate į aplinką, į gyvenimą Mūsų žvilgsniu, jūs pastebite, kad Mūsų pasireiškimas yra ten, kur yra Mūsų laisva valia, kur yra Mūsų meilė, kur yra Mūsų vaikų atsidavimas Mums, ir tų vaikų veiksmai atitinka Mūsų valią, ir tų vaikų veiksmai išreiškia Mūsų valią, ir jų darbai taip pat atspindi Mus.
Tai – Mūsų išraiška. Ir tai yra Mūsų energijos pasireiškimas.
Jeigu jūs matysite visą gamtą, žvelgdami Mūsų žvilgsniu, jūs matysite, kad visa gamta atitinka Mūsų evoliucinį vystymosi planą.
Tačiau gamta nesame Mes.
Mes esame tiktai maža dalele išreikšti gamtoje, nors jums atrodo, kad gamta yra tobula. Jinai yra tobula tiktai tuo, kad, visiškai nesipriešindama, vykdo ir atsiduoda Mūsų priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnio pasireiškimui.
Kada jūs turite laisvą valią, jūs galite priešintis; priešintis Mūsų valiai, priešintis šitam pačiam dėsnio veikimui. Tačiau jūs negalite išvengti tų pasekmių. Ir jūsų pasipriešinimas Mūsų valiai, jūsų žvilgsnis, savo žmogiškuoju protu, jums neleidžia pamatyti Mūsų pasireiškimo aplinkoje. Dėl to jūs galite sakyti, kad viskas yra Dievas.
Tačiau Dievas, kuris laiko visą kūriniją savo glėbyje, yra talpinantis savo viduje Save. Savo dieviškumą Jis talpina savyje.
Tuo tarpu į kūriniją Jis išleidžia tiktai savąjį pasireiškimą; pasireiškimą, kad jūs galėtumėte pajausti koks Dievas yra mylintis; mylintis kiekvieną, ir pasiekiantis kiekvieną, ir raginantis, ir jus taip pat, atsiverti; atsiverti tam Dievui ir pasiekti tuo pačiu meilės žvilgsniu kiekvieną, kiekvieną, kuris yra šalia jūsų, ir tuo pačiu žvelgti į kiekvieną Mūsų žvilgsniu, Dievo žvilgsniu.
Tada jūs matysite, kad Dievo pasireiškimas nėra tikrasis Dievas, bet pasireiškimas yra dieviškas.
Kada pasireiškimo visa energetinė struktūra ir jos išraiška atitinka Mūsų evoliucinį planą, numatytą visos kūrinijos šviesinimui ir vystymui, tada ir jūs galite žvelgti Mūsų žvilgsniu, kada jūs prisipildote Mūsų meilės virpesių, kada taip pat nesipriešinate Mūsų valiai, nes turite tuos gyvus meilės virpesius, kurie jus ir nukreipia Mūsų dieviškumo kryptimi; dieviškumo, kadangi jūs este gyvi.
Visa, kas yra kvėpuojantis Mūsų dieviškosios energijos ritmu, Mums yra gyvi. Visa, kas prieštarauja Mūsų dieviškosios energijos ritmui, Mums neegzistuoja.
Dėl to Mums egzistuoja jūsų nuostabūs gėrio ir meilės veiksmai. Egzistuojate jūs, nes jūs esate ne tie veiksmai.
Mes suteikiame jms asmenybės dovaną, ir jūs esate asmenybė, pasireiškianti arba pagal Mūsų valią, arba prieštaraudami Mūsų valiai. Jeigu jūs prieštaraujate mūsų valiai, jūsų visi veiksmai Mums neegzistuoja. Mes jų nematome. Dėl to Mums taip lengva būti gailestingiems, nes Mes jus vien tik MYLIME ir nematome jūsų blogio veiksmų, bet matome JUS; matome, kiekvieną, kuriuos Mes esame sukūrę netiesiogiai. Per kitus Mūsų Sūnus ir Dukras Mes sukuriame visą kūriniją, bet vis tiek tai yra Mūsų pasireiškimas. Net ir pačiu žemiausiu pavidalu jūs esate Mūsų pasireiškimas.
Jeigu jūs žvelgiate Mūsų žvilgsniu, jeigu jūs vykdote Mūsų valią, kurią jūs galite vykdyti tiktai prisipildę Mūsų meilės virpesių, o jūs jų galite prisipildyti tiktai tada, kada atsiveriate Mums, ir štai tada jūs visi, ir kiekvienas, kurie visada Mums egzistuojate, tampate tokie, kad jūsų veiksmai tampa matomi Mums, gėrio ir meilės veiksmai. Ir štai tada susilieja jūsų tikrasis, Mūsų padovanotas, asmenybės aš su jūsų veiksmais. Tai ir tampa jūsų veiksmai šventi, kaip jūs mėgstate sakyti, šventi darbai, nes tie darbai atitinka Mūsų valią, atitinka Mūsų numatytą visam kūrinijos vystymuisi evoliucinį planą, nes jūs esate Mūsų pasireiškimai savuoju lygiu. Dėl to ir jūsų žvilgsnis tampa toks, koks yra Mūsų žvilgsnis.
Viskas tampa dieviška. Jūs matote gerus darbus. Jūs matote tai, kas yra iš Mūsų. Jūs matote tai, kas atitinka Mūsų valią.
Tai, kas neatitinka Mūsų valios, jūs to daugiau nebedarote patys; nebedarote, nes jumyse nebėra tų nuostatų, kurios anksčiau versdavo daryti tokius veiksmus, prieštaraujančius Mūsų valiai.
Tačiau jūs savo gėrio darbais užklojate ir tuos veiksmus, kuriuos atlieka kiti jūsų sielos broliai, prieštaraujantys Mūsų valiai; jūs užklojate juos savo gėrio darbais. Jūs nesigilinate į jų veiksmus. Jūs tiesiog užklojate savo meilės virpesiais jų blogus veiksmus. Jūs taip pat susitapatinate su Mumis ir žvelgiate Mūsų žvilgsniu į juos su meile, bet jūs jau nebepasiduodate jų blogai įtakai. Nepasiduodate jų blogiems veiksmams, kad patys prieštarautumėte Mūsų valiai. Todėl jūs tampate tuo dievišku ir kitiems matomu Mūsų instrumentu.
Kūrinijoje nėra nieko kito, tik Dievo pasireiškimas. Mūsų pasireiškimas. Kiekvieno iš Rojaus Trejybės Trijų Asmenų. Tik jis yra sumažintas milžiniškais masteliais.
Kuo tolimesnis veiksmas yra nuo Mūsų buveinės, kūrinijos centro, Rojaus, į išorę, tuo didesnė paklaida Mūsų dieviškumo pasireiškimui, ir dėl to atsiranda per tą paklaidą jūsų pačių veiksmų suklydimai; suklydimai dėl jūsų skirtingo požiūrio į aplinką.
Kada jūs surandate tą gyvą ryšį su Mumis, per Tėvo dvasią, esančią kiekviename iš jūsų, kada šitas gyvas ryšys jums leidžia patirti didesnę išmintį, ateinančią iš Manęs, kada jūsų siela atsiveria Tėvui, prisipildo Jo meilės ir nušvinta dvasingumu, kuris jus pasiekia iš Amžinojo Sūnaus, tada jūs viską matote, kad aplinkui yra vien tik Dievas. Nėra nieko kito.
Tačiau jūs taip pat puikiai suprantate, kad Dievas turi begalybę pasireiškimų, ir jūs matote tuos pasireiškimus tikrovėje, nors Dievą jūs jaučiate savo vidumi. Jaučiate, kada bendraujate su Mumis, atsiverdami, bet jūs taip pat ir pamatysite Mus, kada pasieksite Mus savo gimtuosiuose namuose.
Mes laukiame jūsų ir padedame žengti kiekviename žingsnyje į savo gimtuosius namus, į tikruosius namus, pas tikruosius Tėvus, pas Mus, pas Dievą.
Ir kada jūs pasieksite Mus, kada jūs vėl sugrįšite jau ištobulinti, kaip mūsų nuostabūs sūnūs, ir kada keliausite per visą kosmosą, įvairiausius pasaulius, ir sugrįšite su Mūsų šviesa pas savo dabartinio lygio sielos brolius ir seses, žmones, tada jūs taip pat jiems teiksite pagalbą ir meilę, kaip dieviškumo pasireiškimai, bet daugumai atrodysite, kaip Dievas; kaip Dievas, veikiantis tiesiogiai.
Čia tik jūsų požiūris leidžia matyti Dievą tiktai Dieve arba visame kas yra aplinkui: akmenyje, vandenyje, savo sielos brolyje ar sesėje.
Jūsų požiūris, kada yra nuspalvintas Mūsų meilės virpesiais, visur mato Dievą, Jo pasireiškimą.
Kada jūs šito dar žvilgsnio neturite, jūs galite tiktai siauriau žvelgti į Dievą, kaip į visaapimantį, nepriartėjantį prie jūsų, nepasireiškiantį net ir materialiais veiksmais, materialia tikrove. Jūs galite žvelgti, kaip į jums nesuprantamą ir nepasiekiamą, net ir jums keliantį baimę, nors Jam skiriate daugybę daugybę įvairių gražių minčių, bet vis tiek jums liekantį tolimą, neprieinamą, didingą, galingą, visur esantį. Bet vis tiek šito paties pojūčio jūs negalite perkelti į šalia esančią tikrovę ir aplinką kol nepatiriate tos aplinkos per atsivėrimą Mums Mūsų žvilgsniu.
Dėl to žvelgdami į aplinką Mūsų žvilgsniu, jūs iš tikrųjų pradedate mąstyti daug išmintingiau, matyti daug plačiau, skvarbiau, giliau, pastebėti tai, ko anksčiau nepastebėdavote. Ir tada jūs matote, kad iš tikrųjų visa aplinka yra Mūsų pasireiškimas; pasireiškimas, kuris kvėpuoja meilės, gailestingumo, teisingumo virpesiais.
Ten, kur šitų virpesių stinga, reiškia, yra tiktai uždelstas Mūsų buvimas, uždelstas Mūsų pasireiškimas, bet tai nereiškia, kad ten nėra Mūsų teisingumo, gailestingumo ir meilės. Jis tiktai uždelstas laike.
Dėl to jūs ir esate Mūsų dieviškasis pasireiškimas, per kurį bus įprasminta meilė, gailestingumas, teisingumas laike.
Dabar jums šitą sunku suprasti, kaip jūs galite įprasminti laike teisingumą, meilę, gailestingumą, kurio šiandien tiek stinga jūsų aplinkoje. Bet jūs suteikiate tam pradinį pagreitį.
Mes žvelgiame į kūriniją, nors ji yra besivystanti, Mes žvelgiame į ją užbaigtumo žvilgsniu. Mes jau matome ir jūsų planetoje viešpataujančią meilę, gėrį, grožį, teisingumą, gailestingumą.
Kadangi Mūsų dieviškas žvilgsnis nemato tų blogio darbų, kuriuos jūs darote vieni kitiems, nes Mūsų meilė viską nustelbia, ir dėl to Mes mylime ir tuos, kurie vieni kitiems, kurie jums daro blogus darbus. Bet jūs ir esate Mūsų dieviški pasireiškimai, kad būtų tas pasiektas civilizacijos lygis šitoje planetoje, kai viešpataus meilė, tiesa, gailestingumas, teisingumas.
Ir jūs esate tie pradininkai tos civilizacijos, kuri bus, kurią Mes matome, kuri jau Mums egzistuoja.
Dėl to jūsų žvilgsnis taip pat pranoksta blogį, kuris aplinkui jus yra.
Jūs matysite vis daugiau ir daugiau savo sielos brolių ir sesių, kurie pasireiškia meilės ir gėrio darbais, ir laikysite juos taip pat dieviškais pasireiškimais. Ir tai atrodys jūsų požiūris į tą pačią aplinką pakitęs.
Jūs matysite visur Dievą, nors tai bus tas Dievas, pasireiškiantis ir jūsų veiksmais, jūsų mintimis, jūsų sprendimais, jūsų meilės sklindančiais virpesiais.
Algimantas:
Ačiū tau Begaline Dvasia-Motina-Sese. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ačiū Violetai už nuolat įrašomus ir iššifruojamus Rojaus Trejybės Asmenų mokymus per mūsų gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-03-08 15:15:00

Komentarai

Ačiū

Arnoldas
2009-06-12 20:50:05

Ačiū mylimai Begalinei Dvasiai Motinai-Sesei už nuostabų pamokymą. Kaip nuostabiai Ji paaškino visų Rojaus Tėvų veikimą ir pasireiškimą per atsiveriamčius savo laisva valia mirtinguosius. Labai aiškiai pateiktas Tėvų paaiškinimas apie mūsų daromus blogus darbus, juk Jie tik myli ir veikia iš meilės visų labui ir kiekvieno gerovei. Paskaičius šį mokymą norisi tik dar gilesnio atsivėrimo ir bendravimo su Dvasios Tėvais, nes tas jau dabar patiriamas palaimos nektaras labai saldus ir viliojantis :)
Dėkoju tau Arūnai už labai šiltai papasakotą savo patyrimą. Iš tavo žodžių sklinda tokia nuostabi šviesa ir noras atsiduoti Tėvo valiai, Jo vedimui iš vidaus, šviesos skleidimui visų gerovei! Labai matyti tavo ryžtas, kuris vis auga, nes pastebiu kiekviename pasisakyme vis daugiau perteiki meilės ir šviesos visiems. Nebijok ir šviesk taip ir toliau, pasikliaudamas vis labiau tik Rojaus Tėvais. Tą patariu visiems kiekvieno labui. Einant gyvu meilės keliu iš tikro pasitaiko labai daug pasipriešinimo iš aplinkos, bet pamažu įveikiant jį auga mūsų siela, bręstame patys. Ir meilė, ramybė, sveikata, pasitikėjias, drąsa ir veikimas ir kt. gaunama tik per vis didesnį norą ir pastangas bendrauti ir pasitikėti Rojaus Tėvais.

Jurgita
2009-03-09 13:53:15

Mielas Arūnai,labai džiaugiuosiu del tavęs,linkiu dar labiau glaustis prie Tėvo,glaustis ir nepavargt.
Su meile

IRENA
2009-03-08 21:32:32

Tai kad metei rūkyti - gerai, bet tai kaip tu tą pateikei - blogai. Prie ko čia tėvas ir tavo monologas su savimi? Norėjai mesti ir metei. Kam tos ašaros ir siusiu siusi?
Aš mečiau rūkyti po 10 metų rūkymo ir nė karto nesimeldžiau, tik buvau sąmoningas rūkymo atžvilgiu, Negeriu jau metus laiko, ir nesimeldžiau tėvo pagalbos, atsipalaiduoju meditacijose ir nevalgau mėsos be jokio tėvo pagalbos ir maldų! Mėsa teršia organizmą, tai reikia justi, o ne turėti įdėją apie vegetarizmą.
Jeigu patys nenorėsit, tai joks tėvas nepadės, o jei esat silnavaliai- ugdykit valią, sąvarankiškumą o ne kaip mažiems vaikams ieškoti tėvelio pagalbos.

Povilas
2009-03-08 21:17:50

Dėkodamas Begalinei Dvasiai-Kūrinijos Motinai-Sesei už Jos mokymą-atsakymą,noriu,kad visi mokymai būtų nuolat iškeliami į viršų ir užgožtų nuolat vykstančius ginčus,visiškai beprasmius tuomet,kada neįmanoma įrodyti to,kas būna išanksto pasmerkta neigimui GYVOJO TĖVO PATYRIMO SAVYJE...Besąlygiška kapituliacija prieš Mylintį Tėvą-tokia buvo pirmoji mano mintis sekančią dieną,kai tik mečiau rūkyti.To tikrai nepasakočiau,jei tai būtų mano didžiavimasis,jog prarūkęs 15m.,sugebėjau mesti.Tuom tik noriu pasakyti savo mieliesiems sielos broliams ir sesėms,kad su TĖVU VISKAS ĮMANOMA.Turiu pasielgti gana kvailokai,nes kad būtų suprantama,reikia cituoti pačiam save..Kovo 3 dieną,16:48 pasiunčiau Algimantui žinutę į mobilų telefoną,-Mylimas mano sielos broli Algimantai.Retomis savo sielos atvirumo akimirkomis,aš meldžiu Mylimo Tėvo,kad tau padėtų stiprinti mus visus.Ir nesvarbu,kad aš Jo niekad nepamatysiu.Aš meldžiu,kad mano įtikėjimas gilėtų.Meldžiu,kad padėtų man atsikratyti žalingų įpročių,kuriais aš žudau ne tik save,bet ir kitus.Tuo prisidėdamas prie sielos brolių ir sesių žudymo.Prašau tavęs,pasimelsk ir tu,nes šiandien aš atsiremsiu į Mylimą Tėvą,kaip atsiremiu dabar,kaip meldžiu Jo pagalbos sau dabar.Ir kuomet aš įveiksiu savo organizmo užterštumą,tai padės pasekti mano pavyzdžiu ir kitus sielos brolius ir seses.Aš jiems atvirai pasakysiu,kas man padėjo ir padeda dabar.Jei turi šiuo momentu priėjimą prie forumo Urantijos,patalpink šį mano prašymą.Tegul visi žino,kad su Mylimu Tėvu viskas įmanoma.Vakare rasiu galimybę parašyti šį prašymą ir pats,jei šiuo momentu negali.Ačiū...Šiandien,žvelgiant iš laiko(nors ir trumpo)perspektyvos,galiu pasakyti visiems tam tikrus pastebėjimus,kurie turėjo įtakos man per šį laikotarpį.Jei tik nepasitikėsi ir neatsiduosi Mylimo Tėvo valiai VISIŠKAI,nepasieksi nieko arba pasieksi nedaug.Silpnumo akimirkomis man kildavo abejonės,silpnumo akimirkomis mane traukdavo paimti tą teršalą į burną..Kitądien,kai nusprendžiau mesti rūkyti,padaviau savo tėvui pokelį ir pasakiau,kad man jo daugiau nereikės.Dar vakar jis laikė jį ant stalo ir aš jo paklausiau,-Ar man laikai,jeigu ką?Jis atsakė,kad taip.Šiandien tikrai žinau,kad aš nerūkysiu.Prisiminiau,kad drąstiškos priemonės gali sukelti katastrofą.Vos taip ir neatsitiko anksčiau,kai bandžiau mesti,kai nerūkiau apie pusantros paros.Šiandien aš jau laisvas nuo šitos blogybės,tikrai neįsiūlysit cigaretės.Tiesa,tiems,kas įrodinės moksliškai..Kovo 4d.užsilipdžiau pleistrą ir sukramčiau dvi nikoret kramtomas gumas.Ir tik tą dieną,vėliau nenaudojau nieko..Mielieji,jei aš,būdamas toks našlaičio lygio žmogus,per parą"suplėšdavau"pusantro pokelio,sugebėjau mesti,patikėkit ir jūs savo jėgomis,nes jus visame kame palaiko Mylintis Tėvas,Jo lygiaverčiai Partneriai ir visa nuostabi kūrinija.Pajuskite JŲ MEILĘ,IŠMINTĮ,GAILESTINGUMĄ,VARDAN VISUMOS GĖRIO.IR TUO GYVENKITE..Su meile ir iki

arunas
2009-03-08 20:44:58

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal