Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tapkite KŪRINIJOS piliečiais

Mielieji, atėjo laikas jums išplėsti savo požiūrį į gyvenimą ir savo vietą jame.
Šiandien absoliuti dauguma žmonių save laiko Lietuvos piliečiais, Rusijos piliečiais, Jungtinių Valstijų piliečiais, Japonijos, Kinijos piliečiais. Toks susikaldymas veda į susvetimėjimą, konkurenciją, ir net priešiškumą tarp valstybių.
Būtent DĖL TO atėjo metas savo pilietybę IŠKELTI iki TĖVO, IR ROJAUS TREJYBĖS, KŪRINIJOS PILIEČIO STATUSO.
Atėjo laikas pažvelgti į save kaip į KŪRINIJOS PILIETĮ IR TĖVO SŪNŲ AR DUKRĄ.
Tik toks požiūris gali jums suteikti tvirtą pagrindą, kada kaip ant pakabinto tilto svyruoja nuo vėjo ir nuo juo einančiųjų visas pasaulis, kuris priėjo aklavietę ir nebežino, kaip pasiekti TVIRTĄ krantą.
VISOS politinės ir ekonominės teorijos ŽLUGO, filosofinės knygos neteko prasmės.
Ir gaila, kad šito ne tik nemato, bet ir toliau nesuvokia nei Lietuvos, nei bet kurios kitos pasaulio valstybės - Kinijos, JAV, Rusijos, Japonijos, arabų valstybių, Europos valstybių - politikai, filosofai, ekonomistai, verslininkai, todėl jie ir toliau pila JAUNĄ VYNĄ Į SENUS VYNMAIŠIUS. Jie ir toliau laikosi tų pačių pasenusių demokratijos idėjų, kurios naikina pačią dabartinę pasaulio civilizaciją. Ir toliau dėstoma toji pati, save sukompromitavusi, konkurencija grindžiama teorinė ekonomika ir universitetuose, ir įvariuose brangiai kainuojančiuose kursuose, ir tai dar labiau gramzdina pasaulį į pasimetimą, supriešinimą, ir net pragaištį.
Todėl PRAREGĖKITE ir nustokite būti VIEN TIK ŠITO PASAULIO DALIMI, NORS IR GYVENATE DAR ŠITAME PASAULYJE.
Atėjo JAU metas jums išplėsti savo asmeninį požiūrį, kuris iškeltų jus iki VISOS KŪRINIJOS piliečio statuso.
Tik Tėvo kūrinijos pilietis nustos siekti sau pelno žalodamas visą savo aplinką, kuri yra šitoje pačioje Tėvo kūrinijoje kaip mažytis ir labai trapus aguonos grūdelis, bet mylimas ir saugomas grūdelis. O bet kurios valstybės pilietis sieks tik SAVO VALSTYBĖS INTERESŲ TENKINIMO, KITŲ VALSTYBIŲ SĄSKAITA, IR NET KITŲ SAVO VALSTYBĖS PILIEČIŲ SĄSKAITA, nes toks žmogus savęs nelaiko Tėvo sūnumi ar dukra, o kitų žmonių - savo sielos broliais ir sesėmis, būtent dėl to ir apgaudinėja juos, išnaudoja, ir net žudo.
Kūrinijos pilietis visada puoselėja savo gyvą ryšį su Tėvu ir iš Jo gaunamą meilę, gyvus meilės virpesius, siunčia ir visiems kitiems savo sielos broliams ir sesėms visoje planetoje, ir kūrinijos kitose planetose.
Tai ar gali toks VISUS MYLINTIS žmogus - Tėvo sūnus ar dukra, KŪRINIJOS PILIETIS, kenkti kitiems savo sielos broliams ir sesėms kitose valstybėse, jau nekalbant apie savo valstybę? Aišku, kad ne.
Tik tada jis sukurs tokius paprastus ir visiems suprantamus įstatymus, kurių nebus galima suprasti DVIPRASMIŠKAI, NES JIE VISI TURĖS NE DRAUDŽIANTĮ POBŪDĮ, BET TEIGIANTĮ - MYLĖTI IR KURTI SU ROJAUS TREJYBE GĖRĮ VISŲ LABUI, VISOS KŪRINIJOS LABUI, NET IR LIETUVOJE ir kurtį gėrį iš meilės visiems.
Kūrinijos pilietis yra mūsų visų realybė JAU ŠIANDIEN.
Ir aš džiaugiuosi, kad jau dabar TARP URANTŲ yra tokių pilnų Tėvo meilės KŪRINIJOS PILIEČIŲ, kurie toli pranoksta Lietuvos, ir net Urantijos pilietybę.
Aš žinau, jog šita tema daug kam atrodys dar nesuprantama. Tačiau tegu tai bus pirmasis grūdas į jūsų sielą.
Jeigu pamąstysite giliau, ir ramybės būsenoje, tai jums padės tą suvokti ir Tėvo dvasia, Minties Derintojas, kuris būtent ir jums jau yra apie tai kalbėjęs, tik jūs šito dar nepajutote. Todėl ir apsiribojate vien tik tuo, ką jums sako politikai. O jie yra visiškai NEPATIKIMI VEDLIAI, jeigu nesiremia TĖVO MEILĖS VEDIMU IŠ VIDAUS IR NEŠLOVINA TĖVO, IR NERAGINA GARBINTI TĖVĄ DRAUGE su jais. TOKIE POLITIKAI YRA SAVANAUDŽIAI IR TAMSŪS. Būtent jie ir atvedė pasaulį prie artėjančios katastrofos slenksčio tiek politikoje, tiek ekonomikoje, tiek šeimoje, tiek tarpusavio santykuosie, nes VISUR vyrauja susvetimėjimas ir nepasitikėjimas, nes juose nėra TĖVO MEILĖS PAČIŲ PAMATŲ - atsivėrimo Tėvui ir gyvo ryšio su Tėvu.
TĖVO SUTEIKTI POLĖKIO SPARNAI JŪSŲ SIELAI IR DVASIAI, KAD PRANOKTUMĖTE NE TIK LIETUVOS, URANTIJOS, NET IR ŠEIMININKO SŪNAUS KŪRĖJO, MYKOLO, DAUGUMAI ŽINOMO TIK JĖZAUS KRISTAUS VARDU, VIETINĖS VISATOS PILIETYBĘ, KAD TAPTUMĖTE ROJAUS PILIEČIU, O TUO PAČIU IR KŪRINIJOS PILIEČIU, NES TOKĮ LIKIMĄ KIEKVIENAM IŠ MŪSŲ SUTEIKĖ TĖVAS IŠ MEILĖS MUMS VISIEMS.
Tad ir būkime Kūrinijos piliečiais, neapvilkime Tėvo, o taip pat ir Rojaus Trejybės kitų Dviejų Asmenų - Amžinojo Sūnaus-Kūrinijos Motinos-Brolio, ir Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Sesės.
Ir šitą KŪRINIJOS pilietybę mes galime gauti tik vienu būdu - atsivėrę Tėvui, atradę Jį savyje, ir atsidavę Jo vedimui iš vidaus. Tada patys PAJAUSITE, JOG TAPOTE, REALIAI TAPOTE KŪRINIJOS PILIEČIAIS. Ir tuo pačiu patvirtinsite mano jums sakomų žodžių tesingumą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2009-03-11 13:27:29

Komentarai

Miela Jolanta, sielos sese, tu teisingai pastebėjai, rašydama apie save, kad "Padariau išvadą, gal ji ir neteisinga, bet šiai dienai man taip atrodo." Aš noriu atkreipti tavo dėmesį į vieną iš kelių tavo padarytų išvadų šiame komentare po nemažo skaitymo ir vertinimo per save, kad "Blogis tai penas gėriui, kuo blogis stipriau reiškiasi, tuo didesnes turi galimybes dvasiškai patobulėti žmogus." arba "Blogis tai šiukšlės, kurios lieka, kai viską sunaudoja gėris." Ar tai tame nuostabiame, tavo perskaitytame, pasakojime apie blogį rašomos tokios ne tik tave, bet ir kitus klaidinančios nesąmonės? Gėris tampa gėriu, ir tas gėris pasireiškia moraliu elgesiu, gerais darbais per žmogų tik tuomet kai gėrį papeni blogis? Štai tokiu pasakymu mes blogį sulyginam su gėriu. Bet tai yra du visiškai vienas kitam priešingi pasireiškimai. Neabejoju, kiekvienas žino ir atskiria gėrį nuo blogio.
Gėrio penas yra Meilė. Be meilės gėris nepasireišks nė viename ir niekada. Ir tas niekada neišsenkantis Meilės Šaltinis kiekvieno tvarinio gėriui pasireikšti visoje kūrinijoje yra Rojaus Trejybė. Ir visi mūsų gėrio darbai, motyvuoti meile, kuri pasiekia kiekvieną ir iš išorės ir iš vidaus, jeigu tik vidus yra atvertas, yra daromi drauge su Tėvu, su Amžinuoju Sūnumi-Kūrinijos Motina-Broliu, su Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese. Be jų mes būname geri, kai pajuokaudami mes sakome, kada miegame, bet kada nemiegame, tai daugiausia matome tik save, ir veikiame tiktai tenkindami savo savanaudiškojo aš reikalavimus, ir vis skundžiamės kitiems, kad esame tokie nelaimingi, kad sergame, kad kenčiame, ir, kad yra tiek daug blogų žmonių visur; ir neleidžiame pabusti savo miegančioms sieloms, neleidžiame skleistis, Tėvo padovanotos, asmenybės mūsų viduje ir per mus toms nuostabiai gražioms, dieviškoms, nesavanaudiškoms savybėms, tam tikrajam aš, kuris yra amžinas ir kiekvieną akimirką pasireiškiantis meile, teisingumu, gailestingumu, ir gėriu.
Tėvo, Amžinojo Sūnaus, Begalinės Dvasios meilė yra nesavanaudiška. Tokios meilės moko ir mus, jeigu norim mylėti taip, kaip myli Dvasiniai Tėvai, jeigu norim būti panašūs į juos, jeigu norim siekti tobulumo, kuris truks per visą amžinybę, aukštumų. Jeigu norim, tai tuomet tikrai surasim Tėvą savo viduje, ir ne tik jį, bet ir Amžinąjį Sūnų, ir Begalinę Dvasią, ir atversim savo vidų, ir užmegsim dvasinę komuniją, nuoširdžiai bendraudami su jais kasdien, ir kasdien garbinsim juos; garbinsim juos, mylėdami visa savo atsivėrusios sielos gelme. Meilė yra pagrindinis motyvas būti gerais. Būtent meilė skatina tobulėti, siekiant tapti net ir tokiais tobulais, kokie tobuli yra visos kūrinijos Pirmasis Šaltinis ir Centras, Antrasis Šaltinis ir Centras, ir Trečiasis Šaltinis ir Centras.
Ir nereikia graužtis, žvelgiant į save ir kitus, kad esame tokie netobuli tokioje erdve ir laiku apribotoje, sferoje, kuri yra tiesiog apgaubta mūsų pasireiškiančiu blogiu, kuris kyla iš mūsų pačių dėl tokios mūsų prigimties, gyvūlinės prigimties. Dalinai galima pasakyti, kad žmogus tobulėja pasireiškiančiame blogyje, bet ne blogis yra tas skatintojas tobulėti. Noras tobulėti, būti panašiu į Tėvą, atsiranda tada, kai žmogus, nebegalėdamas daugiau tverti vis stipriau pasireiškiančio blogio priespaudos, toje blogio klampynėje atranda mylintį Tėvą, ir atsiveria jo meilei. Jo meilė yra patikima užuovėja. Jo meilė yra ramybė. Jo meilė atšildo sušalusį vidų. Tiktai Tėvo meilė mūsų viduje skatina kiekvieną būti panašiu į jį. Tiktai Tėvo meilės dėka potencialus blogis sunyksta. Tiktai Tėvo meilė padeda gyventi tokioje tamsioje, sunkioje aplinkoje, kokia ji yra dabar, ir padeda išlikti, nepasiduodant kitų pasireiškiančiam blogiui.
Kiekvienas iš mūsų gali būti tobulas tokiu lygiu, kokį esame pasiekę savuoju sielos atsivėrimu. Vis gilėjantis atsivėrimas, vis gilėjanti dvasinė komunija su Dvasiniais Tėvais padeda auginti pabudusią sielą, kuri mirtingojo gyvenime yra tiktai sielos – embriono stadijoje. Kiekvienas patyrimas stiprina ir grūdina sielą, ir augina. Tiek kiek siela ūgteli, tiek tampame tobulesni. Ir taip per visą amžinybę. Augsime ir tobulėsime, pradėję augti nuo sielos – embriono iki ištobulintos dvasios, net ir tokios tobulos, kokie tobuli yra Rojaus Trejybės Trys Pagrindiniai Šaltiniai ir Centrai. Kadangi Rojaus Trejybė yra Begalinė, tai ir jų tobulumas yra begalinis, tai tas siekinys būti net ir tokiais tobulais bus niekada nesibaigiantis procesas. Tobulumui ribų nėra. Nėra ribų ir meilės, ir gėrio skleidimui.
Aš džiaugiuosi, kad esu tarp tų, Kūrėjų sukurtų, pačių mažiausių vaikų, esančių ant pačio žemiausio dvasinio laiptelio, nes turiu galimybę dvasiškai augti, eidama tuo gyvuoju dvasiniu keliu, kuriuo einu, turėdama savyje tas brangias, Tėvo man, kaip ir kiekvienam, suteiktas dovanas – Minties Derintoją, asmenybę, laisvą valią. Einu šituo gyvu dvasiniu keliu, išsilaisvinusi iš savojo potencialaus blogio; einu ir džiaugiuosi, kad manyje nėra baimės, nerimo, pykčio, pavydo, neapykantos, nėra pasimetimo, nėra ieškojimų, nes aš jau suradau Tėvą savo viduje, o prieš save visą laiką matau tą gyvąjį dvasinio augimo kelią, kitokio kelio man nereikia. Nes eidama šiuo keliu matau, kiek jau susitraukė manasis savanaudiškasis aš, ir matau kiek jau išsiskleidė manyje dieviškasis aš, kurio savybės pasireiškia per mane meile, supratimu, gėriu santykiuose su aplinkiniais, su savo šeimos nariais.
Na, o potencialus blogis plečiasi, o besiplėsdamas sunkėja, pasimaitindamas iš kiekvieno mūsų savanaudiško, grobuoniško aš. Bet pabudusi siela, kuri trokšte trokšta meilės ir gėrio, blogiui sako ne. Nėra žmogiškojo savanaudiškojo aš, nėra pasireiškiančio blogio.
Manau, dvasiniame vystymesi nėra didelių ar mažų, svarbių ar mažiau svarbių dalykų. Kiekvienas patyrimas, koks jis bebūtų, koks jis kitam beatrodytų smulkus, jis yra svarbus ir naudingas. Kiekvienas turi laisvą valią. Kiekvienas mato savaip. Priklauso nuo požiūrio, o požiūrio platumas priklauso nuo išminties. Kuo daugiau išminties mes pasiimame savuoju vidiniu atsivėrimu iš Rojaus Trejybės Trečiojo Asmens-Begalinės Dvasios, tuo platesnis yra požiūris, kuriuo ir galime pamatyti daugiau; pamatyti net ir, kad už šio mažo kiemo vartų, oho, koks didelis ir nuostabus kitas kiemas yra, pilnas gražių, dvasingų gyventojų, kurie gyvena meilėje ir su meile vienas kitam. Jie yra dvasiniai broliai. Mes visi tarpusavy esame dvasiniai broliai.
Miela sielos sese, mielas sielos broli, jeigu kito išsakytas komentaras visiškai neatitinka tavojo požiūrio, tai nereiškia, kad tas, kuris rašė tą komentarą, rašė jį su pykčiu, nukreiptu į tave. Tik tau taip atrodo. Tavo toks požiūris. Leisk pabusti savo sielai. Leisk jai gyventi. Leisk jai vystytis ir augti tavo viduje. Ir tu pamatysi, kad ryšyje su Tėvu, tavo požiūris ir gilėja, ir plečiasi.
Dar kartą pažvelk į savo vidų. Ir dar pažvelk ... Ir dar ... Ir dar ... Na, neieškok tu Dievo išorėje. Jo ten nėra. Na, pažvelk dar vieną kartą! Aš žinau, jeigu tu tiktai panorėsi, tu tikrai atrasi Tėvą savo viduje. Jis yra kiekvieno mirtingojo viduje per, Tėvo padovanotą, jo paties dvasios dalelę. Aš žinau, kad jis yra viduje; žinau savuoju patyrimu.
Su meile

Violeta(Vilnius)
2009-03-15 16:29:46



..ir as ESU jos pilietis, laikinai gyvenantis zemej, cha cha ;}~

radioman
2009-03-14 22:50:44



Žinote,mielieji,šįkart nebus jokio komentaro,jokio pamąstymo.Jūs tik ženkite vieną vienintelį žingsnelį-patirkite gyvai,kaip garbina TREJYBĘ Algimantas,kaip meldžiasi jis ir kiti mano sielos broliai ir sesės.Tai visiškai nepanašu į maldas,kurios užrašytos maldaknygėse.Nepanašu ne žodžiais,bet NUOŠIRDUMU..Ir aš pavydžiu.Pavydžiu ne jam,nors jis mane matė susikausčiusį ir dar tokį neatvirą,vis dar neatvirą..Aš pavydžiu savo žmonai.Ji"trenkė"man antausį,pakankamai stiprų..Aš pajutau,kad kalba Tėvas,-pasakė ji man jau namuose,kai grįžome...Taip,ją kausto ritualai,dogmos ir t.t.Bet mielieji,aš pavydžiu sveikai.Mylintis Tėvas tikrai randa nuostabiai paprastą ir artimą būdą pasibelsti taip,kad ir labai abejojantis priima sprendimą savanoriškai..Pavydžiu ir džiaugiuosi.

arunas
2009-03-14 21:54:50



Kas tu bebūtum, nepyk. Arba kaip nori.

Rimantas
2009-03-14 20:49:03



Juk tu pats krumuose ir lindi ir iš malonumo į juos kasaisi, o aš atviras, ka tu galvoji, viska pasakau, as tavo sielos balsas, laisvas, ir pilietybiu jokiu man nereik, kaip yra viska atvirai pasakau, o tu ir vel i krumus bandai kojas det, atseit, esu eilinis Kurinijos pilietis, ko is manes noret, o as tau sakau, esu laisvas tavo sielos balsas, visada atviras tau, pats ir nustok krumuose lindet!:)

Rimantui
2009-03-14 17:45:15



Kas tu bebūtum, ar slaptas angelas, ar agentas, lysk iš krūmų! :)
O kritiką tavo priimu. Turiu aš ir tą ego centrą, ir pilvuką, kurį kartais sau paglostau. Esu eilinis Kūrinijos pilietis, ko iš manęs norėt.

Rimantas
2009-03-14 13:40:55



Gražiai rašai Algimantai, ir teisingai. Tik tavo žodžiai tampa beverčiais kai skaito žmogus visų pirma nesuvokiantis savęs. Paskutiniu metu nemažai skaičiau, daug ką vertinau per save, daug čia gavau pamokymų. Padariau išvadą, gal ji ir neteisinga, bet šiai dienai man taip atrodo. Reikia pateikti suvokimą apie viešpatį, labai gerai kai buriasi bendraminčių grupuotės, jei jos nėra sektos ir nesinaudoja žmogaus silpnumu. Tačiau gali verstis per galvą, jei žmogus nėra pasiruošęs priimti mokymo, jo niekaip ir neįpirši. dauguma iš Jūsų tiek Algimantas, tiek Petras, tiek Jonas, tiek Povilas ir kt. atliekate tą pačią funkciją, o užsiciklinote ties smulkmenomis. Gyventi reikia savo idėjomis ir nepykti, kad kiti mato kitaip, supraskite, kad Viešpats per daug išradingas, kad viską matuotų vienu matu. Tiek daug yra paklydusių sielų, nesuvokiančių gyvenimo paskirties ir prasmės. Dauguma taip ir nesuvoks, jiems ir bus reikalinga politika, pilietybė, rasės, klasės ir t.t. daug pasaulyje blogio. neseniai perskaičiau nuostabų pasakojimą apie blogį. Blogis tai šiukšlės, kurios lieka, kai viską sunaudoja dėris. Kuo elgesys nedoresnis (nors kaip ir galvojau žmogus visada turi savo elgesio gerą motyvą) tuo nuo jo daugiau lieka šiukšlių, tai yra blogio. Kažkaip įdomiai viskas atrodo, lyg ir pradėjai pramatyti žmogų, jo elgesį suvokti jo supratimu ir suvoki, kad jis elgiasi taip, nes negali kitaip. Tada vietoj pykčio atsiranda šilti jausmai. Bet labai sunku, kad reikalauja, kad tu elgtumeisi pagal kito, tau nepriimtiną suvokimą. Na tai dar vienas mano stiprybės išbandymas. Kiekvienas neigiamas dalykas atneša kažką neįtikėtinai naudingo. jei mes turime netobulą politiką, pagalvokime, ko galime iš to pasimokyti. Blogis tai penas gėriui, kuo blogis stipriau reiškiasi, tuo didesnes turi galimybes dvasiškai patobulėti žmogus. Suvokiu tai visa savo esybe, bet tai penas, tik jau sustiprėjusiems žmonėms, gležnus gali pražudyti.
Su meile Jolanta


Jolanta
2009-03-13 18:13:15



Aš Dievo Tėvo pasiųstas slaptasis angelas, balsas, atsiųstas tiesiai į tavo ego centrą diktuoju ir tau išaiškinu visa, ką užrašai:))

Rimantui
2009-03-12 23:27:44



:))ne, čia ne Jono, čia mano komentaras:))

Rimantui
2009-03-12 23:04:14



Tikiuosi, čia ne Jono komentaras?:)

Rimantas
2009-03-12 22:52:58




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal