Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas, perteiktas per gyvąsias šeštadienines pamaldas Rojaus Trejybės šentovėje, 2009 03 14, apie išeitį iš dabartinės ekonominės sunkios padėties..

Tėvo mokymas, perteiktas per gyvąsias, šeštadienines pamaldas Rojaus Trejybės šentovėje, 2009 03 14, apie išeitį iš dabartinės ekonominės sunkios padėties.
Algimantas:
Žemė ieško išeities. Ir atrodo, kad nesuranda išeities. Ir šiandien vyks didžiausių pasaulyje valstybių finansų ministrų susitikimas Anglijoje. Jie ieškos vėl išeities iš tokios padėties. Kokia gali būti išeitis? Mes suvokiam, kad atsivėrimas Tau yra svarbiausia. Bet kaip praktiškai tą pasiekt, kad šita padėtis išnyktų?
Tėvas:
Mano mylimi vaikai, aš jus visus šlovinu taip, kaip net ir jūs Mane šlovinate ir kaip Mano visus partnerius iš Trejybės šlovinate.
Aš jums atiduodu visą meilę, nė vienos menkiausios smiltelės nepasilikdamas sau. Viską dalinu jums, kad tik jums būtų geriau, kad tik jūs spindėtumėte Manąja šviesa, kad jūs apkabintumėte vieni kitus sutiktus gatvėje, sutiktus bet kur, apkabinumėte iš meilės. Tada jūs pajustumėte, kad Aš jus myliu daug stipriau, negu jūs galite išreikšti šitą meilę fiziniu veiksmu apkabindami savo sielos brolį ar sesę, Mano mylimą vaiką, sūnų ar dukrą.
Dabar jūs esate sunerimę, šitame pasaulyje, nes jūs nežinote ką daryti, kad vėl sugrįžtų ramybė, nors maža dalele nusistovėjusi ekonomika ir finansų sistema. Bet ji negali atsirasti savaime, priimant materialius veiksmų sprendimus. Šitoji ekonomika yra grindžiama tokiais veiksmais, kurie yra nustelbę Manosios meilės išraišką materialiu pavidalu, kad ekonomika tarnautų VISUMOS labui.
Jūs, dabar nedidelės grupelės, net ir atskiros valstybės, užgrobiate Mano jums suteiktus gamtos turtus, kurie yra neprivatizuojami, nenuperkami. Jie yra skirti VISIMES jums naudoti VISŲ labui. O jūs dabar užgrobiate, apsistatę sargybiniais, apsitvėrėte sienomis, ir iš šitų BENDRŲ Mano jums suteiktų turtų kraunate sau milijardus, kraunate sau turtus. Ir tų turtų įtakoje jūs skriaudžiate kitus, išnaudojate juos.
Tai kaip jūs galite spręsti, net ir susirinkę pačių dabar jūsų supratimu stipriausių, galingiausių valstybių, ekonominiu požiūriu, į bet kokius susitikimus, į bet kokias konferencijas ir svarstyti, kokiais materialiais sprendimais jūs galite surasti išeitį iš tokios padėties?
Jūs puikiai suprantat, ką reiškia patyrimas su Manimi, kurie jau atvėrėte savo vidų Man. Jūs žinote, kad negalite daryti kitam pikto ir blogo. Ne dėl to, kad žinote savo protu, bet dėl to, kad jūsų siela MYLI visus, kuriems galėjote anksčiau kerštauti, linkėti bloga, ir net skriausti juos, nes jūs galbūt buvote fiziškai ar ekonomiškai stipresni ir dėl to jūsų atitinkami veiksmai atitiko jūsų TUOMETINĮ sielos lygį.
Kada siela miega, tada viešpatauja, VISUR, žemasis protas, kuris milžinišku laipsniu dar daugiau suvaržo sielą. Ir kada jūs priimate tuos sprendimus, ir įgyvendinate juos viso pasaulio mastu, jūs matote, kokia yra neišmintinga jūsų materialių vedlių vykdoma finansinė ir ekonominė politika, nes ji nėra pagrįsta Mano meilės virpesiais.
Dėl to jūs turite daugiau atsiduoti Mano vedimui iš vidaus, prisipildyti Mano meilės virpesių, kad jums jokia aplinka nekeltų nerimo.
Žinokit, nerimą jaučia tiktai jūsų tas žemiškasis protas, kurį jūs gaunate su šituo materialiu pavidalu per materialių smegenų veikimą. Bet jūs nesate nei materialios smegenys, nei šitų smegenų veikimas, nei šitas materialus jums matomas kūnas. Jūs esate Mano padovanoti asmenybių vaikai - dukros ir sūnūs. Jūs esate tie, kurie pasireikšite per visą amžinybę.
Dėl to jūsų siela, kuri taip pat nėra jūsų smegenų produktas, tai yra jūsų proto, kuris užmezga ryšį su Mano mažyte jums pasiųsta dalele, kurią jūs vadinate Dvasia, Mano Dvasia arba Minties Derintoju, produktas. Bendru veiksmu jūs sukuriate savo TIKRĄJĮ aš, kurį Aš jums padovanojau, kuris neturi materialaus pavidalo, kuris neturi materialių smegenų.
Ir jeigu jūs vis daugiau ir daugiau palaikote atsivėrusį gyvą ryšį su Manimi, jūsų siela stiprėja ir prisipildo meilės virpesių, kad jai jokios krizės yra nebaisios, jokie materialūs sukrėtimai nėra baisūs.
Dėl to Aš jus raginu, Mano mylimieji vaikai, daugiau atsiverkite Man. Nepagailėkite kasdien paskirti laiko gyvam bendravimui su Manimi.
Ateis laikas, kada šitas bendravimas jums duos neapsakomų vaisių. Kada kitiems bus sunki aplinka, jūs galėsite šitą aplinką stiprinti, kad ji nepasimestų tiek, kiek gali pasimest nematydama išeities.
Mano mylimieji vaikai, išeitis esate JŪS. Ne tas vykstantis Anglijoje sambūris.
IŠEITIS ESATE JŪS.
Algimantas:
Ačiū Tau mylimas Tėve. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.


Algimantas
2009-03-18 21:31:42

Komentarai

Mielieji mano broliai ir sesės sieloje.Su šimtaprocentine atsakomybe aš jums sakau ir tai tiesa,kuri liečia visus.Labai greitai mano,šunsnukio dėka,mano žmona neteks darbo.O priežąstis labai paprasta.Vienoje vietoje neišlaikė mano kantrybė ir aš viešai pasakiau apie dabartinę situaciją ekonominės krizės laikotarpiu,kuria darbdaviai naudojasi tuo,suteikdami teisę sau rėkauti ir žeminti savo pavaldinius.Jų žodžiai buvo aiškūs ir nedviprasmiški,-Dabar atėjo mūsų laikas...Jų žodžiai buvo pasakyti jau seniai.Šiandien aš pasakiau,kad dėl sunkios ekonominės situacijos nereikia kaltinti žemiausios grandies darbuotojų,kitaip veiksmai prieš tuos darbuotojus susilauks atoveiksmio.Jie tai palaikė grąsinimu..Mielieji,esmė labai paprasta ir sprendimas yra perduotas aukščiau užrašytame Mylimo Tėvo mokyme..Tad klausiu jūsų,-kokių jums reikia įrodymų,kad visa,ką moko mus Mylimas Tėvas,yra gryniausia tiesa?Nenorit išgirsti JO IR ATRASTI JĮ,PATIRTI JĮ IR GYVENTI JUO?NEREIKIA JUMS ROJAUS TREJYBĖS?Tad ir pasilikite be MEILĖS,nes turite laisvą pasirinkimą.Ir prašau netrukdyti kitiems eiti šiuo,GYVUOJU keliu..Su meile,jūsų Arūnas,Mylimo Tėvo vaikas.

arunas
2009-03-19 21:34:48



Mielas Povilai, kuo toliau, tuo mažiau tu suvoki savo paties meditacijos paveikį tavo gyvuliniam protui, kuris tavyje įsiviešpatauja jau vis stipriau ir stipriau. Tai tau atneš labai daug skausmo ir meditacijos NEPADĖS, NES JOS YRA TUŠČIOS. JOS DAR DAUGIAU SLOPINA TAVO TIKRĄJĮ AŠ, SIELOS AUKŠTESNĮ - MORONTINĮ - PROTĄ, KURIS YRA IŠMINTIES, BET NE INFORMACIJOS KAUPIMO PROTAS. Ir būtent jis suteikia išmintį iš Tėvo, per gyvą ryšį su Tėvu.
Kadangi tu neigi net patį išminties ŠALTINĮ - TĖVĄ, AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ, IR BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĘ - tai tavoji išmintis yra suvaržyta, todėl nuolat IŠKRAIPAI mano mintis, ir man priskiri net ir tai, ko aš net mintyse neturiu, nes jos prieštarauja TIKROVEI.
Aš KĄ TIK RAŠYDAMAS KITOJE TEMOJE, parašiau, jog su tavimi, mielas Povilai, diskusija yra, kol kas, BEPRASMĖ, NES TAVO PROTAS DAR TAM NĖRA PASIRENGĘS.
Todėl tavo PURVINŲ minčių neturiu jokio noro net skaityti, NES TAI YRA LAIKO ŠVAISTYMAS.
TAČIAU, jeigu pradėsi tikrai NUOŠIRDŽIAI siekti Tėvo šviesos ir meilės, ir kada šitame TĖVO GYVAJAME kelyje tau iškils klausimų, tuomet juos ir klausk - VISADA NUOŠIRDŽIAI atsakysiu.
O kitiems dėl Juozo išsakytos TRUMPAREGIŠKOS minties pasakysiu, jog JIS PATS NESUVOKIA, KĄ KALBA.
Materialūs sukrėtimai, kad ir kokie bebūtų, jie atsivėrusios Tėvui sielos yra DAUG LENGVIAU ištveriami negu neatsivėrusio žmogiškojo gyvulinio proto.
Būtent dėl to aš jums ir sakau, kad VIENINTELIS KELIAS IŠ BET KOKIOS PADĖTIES YRA GYVAS ATSIVĖRIMAS TĖVUI VISA SAVO SIELA.
Antro kelio BE KANČIŲ tiesiog NĖRA.
O pasirinkimas, ar šituo GYVUOJU Tėvo keliu eiti ir nepatirti tokių skausmingų kančių, ar neiti, sprendžiate kiekvienas iš jūsų ASMENIŠKAI ir savo LAISVA VALIA, gauta iš TĖVO.
Aš raginu juo eiti RYŽTINGAI IR DRĄSIAI. Ir tik tada nepatirsite kančios.
Todėl, mielas Juozai, vietoje to, kad KALTINTUM Tėvą ir Jam net GRASINTUM, geriau labai nuoširdžiai, net ir dabar, kreipkis į Jį, kad Jis TAU ASMENIŠKAI PADĖTŲ ATSIVERTI JAM visa savo siela.
IR PATS NUSTEBSI, KAIP TAVO SIELA NUSIRAMINS IR TOS PAČIOS SKAUDŽIOS PROBLEMOS ATRODYS NEBE TOKIOS SKAUSMINGOS.
Viskas yra TAVO rankose, ne TĖVO. Tėvas problemų nepašalina, kaip BURTININKAS. Bet jis PAIMA TAVO NAŠTĄ, kuri tave dabar taip spaudžia ir kankina. O be sunkios naštos tu pats pajausi, kaip tas pačias problemas išspręsti BE skausmo.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-03-19 18:58:14



Nulūpciau as tam tevui gyvam skura tai jis zynotu, kokie nebaisus yra materialus sukretymai, o tai jismatyt nezyno, ka reiskia kai gyvam skura lupa, gal jo protas iskrypes?

Juozas (Kretinga)
2009-03-19 17:35:15



Reikia būti labai tikinčiu, aklam realiems faktams ir nieko neklausyti, nes abejonėse gali prarasti dialogą su visų galaktikų išradėju, su viso kosmoso ir Juodųjų ir Baltųjų skylių atoriumi - rojaus trejybe. Rojus yra visos kūrinijos geografinis centras, pasak Algimanto, todėl jis yra mūsų viduje!
Pasikalbat su savo įsivaizduojamu draugu ir ramiau pasidaro: pasirodo stogas ne toks jau ir kiauras, o krizę tik artėja, bet svarbiausia kalbėtis su savimi, su savo viduje esančiu geografiniu Rojaus centru, kurio ambasadorius yra Algimantas. Saldžių sapnų...

Povilas
2009-03-19 16:28:46



Tu nusipiesk naujytelaiti namo stoga ant popieriaus lapo ir seifa, tuomet kreipkis i Teva su prasymu malda, kad jis visa tai ispildytu ir materializuotu zalsvu tiek, kiek reikia stogo islaidoms padengti, gal jis ivykdys, juk jis girdi visu vaiku maldas, yra rupestingas ir ne vienas jo mylimas vaikas nera paliktas be jo globos.

Rokutis
2009-03-19 14:46:34



Tai kaip man siandien konkreciai padengti stoga ir komunalines paslaugas?

Aklas
2009-03-19 14:04:07



Mielieji, tie iš jūsų, kurie nesate atradę Tėvo savyje, tikrai esate AKLI, kad net ir šitame Tėvo mokyme NEMATOTE KONKRETAUS ATSAKYMO, kaip gi išeiti iš šitos sunkios padėties.
VISAS ŠIS mokymas yra KONKRETUS IR LABAI AIŠKUS ATSAKYMAS.
Nejaugi jūs to net nesugebate suprasti, nejaugi jūsų TOKS LĖKŠTAS NE/MĄSTYMAS, kad net ten, kur jums jau KONKREČIAI atsakyta, jūs dar kažko norite DAUGIAU.
Aš jums pacituosiu tik pabaigą, kuri nurodo KELIĄ IŠ BŪSIMNOSIOS KRIZĖS, KURIOS DABAR DAR NĖRA IŠ VISO, YRA TIK ŽENGIMAS Į JĄ:
"Dėl to Aš jus raginu, Mano mylimieji vaikai, daugiau atsiverkite Man. Nepagailėkite kasdien paskirti laiko gyvam bendravimui su Manimi.
Ateis laikas, kada šitas bendravimas jums duos neapsakomų vaisių. Kada kitiems bus sunki aplinka, jūs galėsite šitą aplinką stiprinti, kad ji nepasimestų tiek, kiek gali pasimest nematydama išeities.
Mano mylimieji vaikai, išeitis esate JŪS. Ne tas vykstantis Anglijoje sambūris.
IŠEITIS ESATE JŪS."
Kas dar aiškiau gali būti pasakyta?
Vis kiti keliai yra beverčiai ir neturi išėjimo, nes būtent jie ir veda, dar tik į BŪSIMĄ KRIZĘ - o tai aklavietė ir milžiniškos aukos.
Todėl ir pasaulis, kaip ir jūs, nemato išeities, nes žiūri materialiomis akimis, o ne dvasiniu žvilgsniu.
Juk dabartinė padėtis, ir BŪSIMA krizė, yra ne dėl to, kad žmonėms trūksta PROTO, o dėl to, kad jis panaudojamas SAVANAUDIŠKAIS TIKSLAIS.
Būtent SAVANAUDIŠKUMAS gimdo GOBŠUMĄ, o šis visiškai supančioja ir paralyžuoja sielą ir jos išmintį, kuri tik laisvai veikdama diktuotų išmintingus sprendimus politikoje, ekonomikoje, šeimoje, lavinime.
Dabar viešpatauja, VISUR, gyvulinis žmogaus protas, pilnas baimės žemasis žmogaus protas. Ir jis pats yra visiškai pasimetęs, nes nežino išeities. Būtent gyvulinis žmogaus protas tuo pačiu ir sukėlė milžinišką NEPASITIKĖJIMĄ ŽMOGUMI IR ŽMONIŲ SUGALVOTOMIS INSTITUCIJOMIS.
Aš negaliu viešai pasakyti tai, kokius mokymus man Tėvas perduoda asmeniškai. Galiu tik užtikrinti jus, kad be atsivėrimo Tėvui, be gyvo ryšio su Juo, atradus Jį savo viduje, jūs neištversite milžiniškų sukrėtimų, kurių labai skaudžias pasekmes visa žmonija turės šalinti per daugelį būsimųjų kartų.
O kaip padengti komunalines paslaugas ir sulopyti kiaurą stogą šitoji TOKIŲ dabartinių žmonių ekonomika ir politika TIKRAI nekreips JOKIO dėmesio ir jūs nei stogo užlopysite, nei komunalinėms paslaugoms turėsite pakankamai pinigų. Visiškai ne tokia turi egistuoti politinė ir ekonominė sistema. Ji turi remtis į Tėvo meilę ir bendradarbiavimą VISŲ LABUI, o ne savanaudišką konkurenciją, suvalgant konkurentą ir siekiant kuo didesnio pelno.
Visa kūrinija veikia VISUMOS LABUI, KEIKVIENAS ASMUO VEIKIA VISŲ LABUI IŠ MEILĖS.
Tad nuo šito ir reikia pradėti ir Lietuvoje.
Tik tada bus stogai geri ir komunaliės paslaugos padengtos be jokio vargo.
Dar kartą cituoju iš Tėvo mokymo, tiems, kurie visiškai esate akli dvasiškai:
"Dabar jūs esate sunerimę, šitame pasaulyje, nes jūs nežinote ką daryti, kad vėl sugrįžtų ramybė, nors maža dalele nusistovėjusi ekonomika ir finansų sistema. Bet ji negali atsirasti savaime, priimant materialius veiksmų sprendimus. Šitoji ekonomika yra grindžiama tokiais veiksmais, kurie yra nustelbę Manosios meilės išraišką materialiu pavidalu, kad ekonomika tarnautų VISUMOS labui.
Jūs, dabar nedidelės grupelės, net ir atskiros valstybės, užgrobiate Mano jums suteiktus gamtos turtus, kurie yra neprivatizuojami, nenuperkami. Jie yra skirti VISIEMS jums naudoti VISŲ labui. O jūs dabar užgrobiate, apsistatę sargybiniais, apsitvėrėte sienomis, ir iš šitų BENDRŲ Mano jums suteiktų turtų kraunate sau milijardus, kraunate sau turtus. Ir tų turtų įtakoje jūs skriaudžiate kitus, išnaudojate juos.
Tai kaip jūs galite spręsti, net ir susirinkę pačių dabar jūsų supratimu stipriausių, galingiausių valstybių, ekonominiu požiūriu, į bet kokius susitikimus, į bet kokias konferencijas ir svarstyti, kokiais materialiais sprendimais jūs galite surasti išeitį iš tokios padėties?"
Kol NEATRAS TĖVO SAVO VIDUJE KIEKVIENAS ŽMOGUS, TOL DABARTINĖ PADĖTIS RISIS TIK Į BEDUGNĘ.
Štai net tokiomis sunkiomis sąlygomis dabar iš viso gavusi daugiau kaip šimtą milijardų dolerių iš savo vyriausybės, o iš esmės iš šalies biudžeto, Jungtinių Valstijų AIG draudimo kompanija dalį šitų pinigų panaudojo savo PREMIJOMS. Ir dar SAVO SPRENDIMUS paaiškino, kad kitaip pasielgti jie NEGALĖJO, nes tai yra numatyta SUTARTYSE, IR JIE PRIVALO VYKDYTI SUTARTIS.
Lygiai tas pats ir su JAV ir Europos Sąjungos skirtingu požiūriu į dabartinius sprendimus - JAV ragina Europą kuo labiau skatinti VARTOJIMĄ, Europa skatina kuo daugiau TAUPYTI, KUO MAŽIAU VARTOTI.
Tačiau pačioje Europos Sąjungoje jau yra skilimas tarp stipriausių ekonomikų - Anglijos, Vokietijos, ir Prancūzijos - iš vienos pusės, ir silpnesnių ekonomikų - Ispanijos, Portugalijos, Graikijos, ir Italijos - iš kitos pusės, jau nekalbu, apie merdinčias ekonomikas naujų narių, kurie iš viso galima sakyti už borto ir be gelbėjimosi rato. Skęstančiųjų gelbėjimasis yra pačių skęstančiųjų reikalas.
Tokios grobuoniškos ekonomikos pasaulyje egzistuoti negali iš viso. O normalias ekonomikas gali užtikrinti tik Tėvą atradę savyje ir gimę iš dvasios politikai, verslininkai, mokytojai, tėvai, vaikai.
Todėl negalima statyti namo ant smėlio. Iš pradžių reikalngi tvirti pamatai. O jie yra TĖVAS ATRASTAS SAVO VIDUJE. Pirmiausiausia.
Tai nuo to ir pradėkime, nes be šito NIEKADA NEBUS TOKIOS DIENOS, KAD MOKESČIUS UŽ KOMUMALINES PASLAUGAS GALĖSITE SUMOKĖTI IR UŽLOPYTI KIAURĄ STOGĄ BE VARGO VISI. IR IŠ VISO, KAD STOGĄ TURĖSITE VIRŠ GALVOS.
Iš pradžių pradėkite užlopyti "stogus" savo galvoje, kad per juos neišpūstų mano jums sakomų žodžių PRASMĖS, kad pradėtumėte TIKRAI MĄSTYTI, o tada ir VADOVAUTIS MANO JUMS SAKOMAIS ŽODŽIAIS, NES AŠ JUOS SAKAU IŠ TĖVO.
Šitą padaryti jūs galite. Tai priklauso tik nuo jūsų noro ir laisvos valios sprendimo.
Jums nepadės čia nei meditacijos, nei joga, nei daugybės knygų skaitymas.
JEIGU NORITE TIKRAI SUVOKTI, KAS IR KODĖL TAIP DARAR VYKSTA, skaitykite tik Urantijos Knygą ir Jėzaus Kristaus aprwiškimą KALBU JUMS VĖL.
Ir būtinai pradėkite bendrauti su Tėvu GYVAI. Vien tik jūsų ASMENINIS IR GYVAS RYŠYS SU TĖVU, ATRASTU SAVYJE, IR NUOLATINIS SU JUO BENDRAVIMAS, IR GIMIMAS IŠ DVASIOS IR LEIS JUMS NEPASIMESTI.
Tačiau jūs galite mano žodžius ir toliau ignoruoti, o priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnio veikimas yra nesustabdomas. Ir jis pasireikš ir jūsų atžvilgiu kiekvieną akimirką, jūsų vaikų, visos žmonijos atžvilgiu.
Tai kaip gi jis gali pasireikšti be skausmo, visose srityse, jeigu visa žmonija net nesirengia SUSIMĄSTYTI APIE DVASINES ŠITOS PAČIOS MATERIALIOS SUNKIOS IR VIS SUNKĖJANČIOS PADĖTIES PRIEŽASTIS?
O kaip gi galima surasti išėjimą, jeigu NĖ VIENAS PREZIDENTAS, NĖ VIENAS VERLSININKAS, BANKININKAS, EKONOMISTAS NET NEŽINO TIKRŲJŲ ŠITOS PADĖTIES PRIEŽASČIŲ, APIE KURIAS AŠ JUMS KALBĖJAU JAU NE VIENERIUS METUS, KAI DAR TOKIOS DABARTINĖS PADĖTIES NĖ VIENAS IŠ JŪSŲ IR NESAPNAVOTE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2009-03-19 13:53:13



Mylima Rojaus Trejybe,Dieviškieji mūsų Tėvai,mano mylimas Tėve,dėkoju Tau už mokymus,už sielos pastiprinimą.
Tėve,mes Tavo vaikai,bendraudami tarpusąvyje,diskutuodami suėjimuose,per televizija,ar šiaip filosofuodami,vis iškeliam tokį klausymą"Kas yra MEILĖ"?
Tavo mokymai paprasti:MEILĖS šaltinis ESI TU,o UK knygoje,648 puslapyje Galingas Žinianešys truputį plačiau paaiškina: MEILĖ YRA TROŠKIMAS DARYTI GĖRĮ KITIEMS.
Tėve,koks paprastas yra Tavo mokymas,kurį Tu paskleidei per Tavo sukurtas Dvasines Būtybes,mūsų vyresniuosius brolius,ir per Minties Derintojus-Tavo Dvasios fragmentus,kuriuos patalpinai mūsų prote.Kokia didžiulę galią Tu suteikei MEILEI,kokia gili prasmė slypi JOJE.Tai išeitis iš visų šeimyninių, politinių,tautinių,tarptautinių problemų.Tai raktas nuo jų sprendimų:TROŠKIMAS DARYTI GĖRĮ KITIEMS.O jeigu troškimą ir veiksmą apjungtume,dabar,tuojau pat, ir visa žmonija vieningai:rezultatai pranoktų lūkesčius,nes talkintų mums visa Kosminė Šeima.
Teve,tai toks dabar būtų mano suvokimas,ačiū Tau už jį.
Žinoma, mano asmeninė patirtis yra kitokia.Šiais laikais,kada sąmoningumas daugelio žmonių yra žemame lygyje,daryti gėrį reikėtų išmintingai,nes būna taip,kad gėrio darymas kai kuriems asmenims nepadeda jų augimui,todel,kartais, belieka tokiems broliams ir sesėms prašyti Tavo pagalbos,jų sąmonei pakelti,belieka siųsti Tavo meilę jems.
Šitą laišką skirta Tau Tėve,rašau atvirai,šios svetainės forume,gal kas turės kitokia nuomonę.
Mylių Tavę Tėve,del Tavo meilės trokštu mylėti visus savo brolius ir seses ir mylėti juos Tavąja meile,žvelgti į juos pro Tavo akis.
Su meile

IRENA
2009-03-19 13:46:07



Paprasciausias klausimas: kaip padengti komunalines paslaugas ir sulopyti kiaura stoga?
Apie kitka jau ir patyliu...

lyja
2009-03-19 11:43:49



Dar prieš pradedant skaityti temą pagalvojau: "Nejaugi tikrai bus pateiktas konkretus planas kaip įveikti krizę? Sunku patikėti, bet paskaitysiu..."
Aha, kaip gi :)
Mielas skaitytojau, jeigu ieškodamas atsakymo į klausimą "kaip pasauliui išeiti iš ekonominės krizės?" čia jo neradai, neišsigąsk, kad esi bukas ar nesugebi suprasti subtilių dalykų, ar esi per žemo dvasinio lygio ir nesugebi pamatyti "didesnės šviesos", ne, su tavimi viskas yra tvarkoj, šitoje temoje atsakymo paprasčiausiai nėra. Taip jau veikia kai kurių žmomių protas, save vadinančių "mokytojais" ar "šviesos skleidėjais", kad juos gali suprasti ir palaikyti tik kiti "mokytojai" ir "šviesos skleidėjai". Šiaip, kad esi šioje svetainėje, yra turbūt gerai, vadinasi ieškai tiesos, ieškai esmės, ieškai savo vietos, ir būtinai ją atrasi, o ieškodamas sąžiningai, atrasi žymiai daugiau. Pavyzdžiui, kaip dabar matai, pasaulis yra labai įvairiaspalvis ir įvairialypis, ir kažkas ieškodamas tiesos ir esmės tai darė nepakankamai sąžiningai ir drąsiai, dėl to tapo savo prasimanymų ir iliuzijų pasaulio belaisviu. Todėl nesisielok dėl to, kad taip ir likai neradęs jokio atsakymo šioje temoje. Tu esi kitoks. Nesi "šviesos skleidėjas", "mokytojas", "didingas ambasadorius", ir tai tavo laimė, tavo perspektyva išlikti sveiko proto ir galiausiai rasti teisingus atsakymus, o ne tuos, kurie audrina protą mįslingais "virpesiais"...
Žodžiu, sveikinu tave, sveiko proto žmogau!

brolis
2009-03-19 11:28:40



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal