Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Klaipedoje ikurta Rojaus Trejybes Garbinimo grupe! Renkames ketvirtadieniais 15 val.

Grupe ikure musu visu Tevas. Pirmas Garbinimas ivyko 5 kovo 15 val.(ketvirtadieni),dalyvavo trys Tevo dukros.Rytoj vyks ketvirtas susiejimas Garbinti ir Slovinti Rojaus Trejybe.Kvieciu visus norincius ateiti rytoj 15 valanda,adresas:S.Daukanto 2-22, tel.868831346.


Laima(Klaipeda)
2009-03-25 22:33:24

Komentarai

Noriu patikslinti kaip rasti susiėjimo vietą, mat "Aitvaro" gimnazija nelabai ką sako daug kam.
Einant nuo "Vėtrungės" praeikite "Piterį", po to "Vaidilą", kuri bus jums kairėje pusėje, priekyje stovės devynaukštis, eikite dešine puse ir platesniu taku eikite link parko tol kol prieisite "Aitvaro" gimnazijos iškabą, tuomet pasukit į dešinę, praeikite vieną žalią plotą, po dešine jums bus prūdas, kairiau antrame žaliame plote beveik viduryje tarp ąžuolų ir renkamės.

Arnoldas
2010-08-07 11:29:11



Nuo liepos 31 d. iki rugpjucio 15 d. Klaipedoje, Paryziaus komunos g. parke, antrame zaliame plote skaiciuojant nuo "Aitvaro" gimnazijos iejimo, nuo 8 val. ryto bus slovinama Rojaus Trejybe. Kvieciu prisijungti slovinti drauge.
.
860052362

Arnoldas
2010-07-30 18:42:02



Aš taipat džiaugiuosi ,kad Klaipėdoje vyksta pamaldos ,
linkėjimai Laimutei iš Klaipėdos daug stiprybės nelengvam
savo kelį ,linkiu tokio pačio užsidegimo kuris man pasirodė toks didelis mylint Tėva kai buvai atvykusi į
Šakius , nes daugelis pas mus vertina tai ką darai ,su tokia didele
meile ir užsidegimu .

Marijus[Šakiai]
2009-06-22 14:03:39



Nuostabu! Per tave miela sese, Laimute, sveikinu visus! Nuoširdžiai džiaugiuosi ir linkiu naujų malonių patyrimų pajūrio urantams, einant gyvuoju Rojaus Trejybės Tėvelių keliu!
Su broliška meile,

Tomas /Vilniškis/
2009-06-18 19:29:15




Nors ir pavėluotai , tačiau iš visos širdies , sveikinu LAIMUTE tavo dvasinį pasaulį , kurį turi , kurį jauti ir kurį sukūrei savo artimų sesių ir brolių sielų džiaugsmui ir augimui .
Balandžio mėn. , mūsų grupės Laimutė atvežė visas naujienas iš pajūrio , mes visi penki bendraminčiai su dėmesiu išklausėme ir kartu pasidalinome jūsų grupės džiaugsmais ir viltimis . Linkiu jums visiems ir tau LAIMUTE asmeniškai laimės , meilės ir vilties .

Petras
2009-05-02 22:48:16



Balandzio 9 diena i Rojaus Trejybes Garbinima bei Slovinima susirinko trys Tevo dukros ir viena dukryte (mano dukryte).Sesem perskaiciau is Urantijos apie garbinimo rengejus, truputeli paaiskinau, nutarem daugiau pakalbeti po garbinimo.Rojaus Trejybes gyvas Meiles vandenynas uzliejo ir suvienijo mus i viena galinga Meiles srove, kad nutraukti garbinima, tai reikia prideti pastangu, nes srove labai stipri, zmogus jos nebevaldo.Kai supratau is Tevelio, kad seses nori ramiai pasedeti tyloje, tai gyva Meiles srove nurimo.Garbe ir Slove Rojaus Trejybei per amzius, amen.Veliau kalbejome apie Tevo darbus kasdienybeje.Aciu Teve uz tavo Meile, kuri gyva ir neissenkanti.Aciu broliams ir sesem uz maldas ir nuosirdzius zodzius.Su meile, sese Laima.

Laima(Klaipeda)
2009-04-12 14:19:30



Miela Laima ,mes Šakiuose esančios labai džiaugiamės ir del Rojaus Trejybės Šventovės įkūrimo jūsų mieste,ir del naujų Jūsų patyrimų garbinant mūsų Dieviškuosius Rojaus Tėvus.
Linkiu stipraus ir glaudaus ryšio su Tėvelių.
Su meile

IRENA
2009-04-05 10:58:53



Slove ir Garbe Rojaus Trejybei per amzius,amen.2 balandzio Rojaus Trejybe garbino 4 seses.I Klaipeda atvaziavo musu visu sese Laima is Paneviezio,aciu sese.Po garbinimo buvo nuostabus pokalbis apie Teva, apie gyvenima su Gyvu tevu, kaip Tevas myli, globuoja ir saugo savo vaikus.Labai graziai veike Isminties Dvasia, Jos deka mes visos daugiau supratome ir galejome patarti vienai sesei.kai ji paprase patarymo sunkiame gyvenimo etape.Pabaigoje, padekojome Tevui, Amzinajam Sunui, Begalinei Dvasiai, Jezui broliui, Motinai Dvasiai sesei ir Angelams, bei paprasem visiems Dievo vaikams Meiles ir sveikatos.Visos buvome labai laimingos.Aciu Dangiskai Seimai, Slove ir Garbe Rojaus Trejybei per amzius, amen. Visiems daug, daug Tevelio Meiles.Jusu sese, Laima.

Laima(Klaipeda)
2009-04-04 20:55:00



Mielieji, jūs esate visiškai TEISŪS, kada sakote, kad TĖVUI nereikia, kad JĮ garbintų JO vaikai.
Ir žmogiškojo mylinčio tėvo nuostata savo vaikui turi būti tokia: "Negarbink manęs, mano vaikeli, nes aš taip pat esu tavo sielos BROLIS, o ne Tėvas, nes mūsų ABIEJŲ TĖVAS YRA VIENAS IR TAS PATS. Dėl to, kada atsiveria mūsų siela Tėvui, tada ji ir TROKŠTA GARBINTI TĖVĄ IR ROJAUS TREJYBĘ IŠ MEILĖS, o ne dėl to, kad šito REIKIA TĖVUI."
Tie iš jūsų, kurių sielos dar nėra ATSIVĖRUSIOS, NĖRA ATRADUSIOS TĖVO SAVYJE, jos ir NENORI GARNITI TĖVO. Tai dar nebrandus sielos dvasionis lygis.
Kada siela palypės ant AUKŠTESNIO SAVO DVASINIO IŠSIVYSTYMO LAIPTELIO, kada ji, atras Tėvą savyje, ir GIMS IŠ DVASIOS, tada ir pakvies kitus sielos brolius ir seses prisijungti prie jos garbinant TĖVĄ ir Rojaus TEJYBĘ, kurioje NĖRA NEI JĖZAUS, NEI ŠVENTOSIOS DVASIOS, bet yra Rojaus Trejybės kiti DU ASMENYS - AMŽINAISIS SŪNUS-MOTINA-BROLIS, ir BEGALINĖ DVASIA-MOTINA-SESĖ. Nepainikite JŲ newi su Jėzumi, nei su Šventąja Dvasia, nes tai NESULYGINAMI DYDŽIAI IR LYGIAI, nors jie taip pat yra Rojaus Trejybės PASIREIŠKIMAS MUMS IR TAPR MŪSŲ.
Padėka yra ŽEMIAU NEGU GARBINIMAS.
DĖL TO IR GARBINA TĖVĄ IR ROJAUS TREJYBĘ TIK PATYS DVASINGIAUSI ŽMONĖS URANTIJOJE.
DAR DAUGIAU, ROJAUS TREJYBĘ GARBINSIME PER VISĄ AMŽINYBĘ, NET IR PASIEKĘ ROJUJŲ IR BŪDAMI IŠTOBULINTI.
Todėl tie iš jūsų, kurie dar neturite tokio sielos atsivėrimo Tėvui ir Rojaus Trejybei, geriau KLAUSKITE, KAIP JĮ PASIEKTI, O NE PIRŠKITE SAVO VIOSIŠKAI KLAIDINGUS IR NERIMTUS SAMPROTAVIMUS, KAD NEREIKIA GARBINTI.
Rojuje mus VIS TIEK DAR MOKYS KAIP GARBINTI, kad patirtume dar VISUMINĮ PASITENKINIMĄ, apie kurį dabar ir supratimo neturime, nors jau ir dabar mes patiriame pasitenkinimą GARIBNDAMI ROJAUS TREJYBĘ, nes jaučiame gyvą ryšį su Tėvu per JO dvasią - Minties Derintoją.
O dabr perskaitykite LABAI ATIDŽIAI mano jums pateikiamą vieną skyrių iš Urantijos Knygos apie Rojaus Trejybės garbinimą Rojuje.

"7. GARBINIMO RENGĖJAI
Garbinimas yra visų sukurtų protingų būtybių aukščiausioji privilegija ir pirmoji pareiga. Garbinimas yra sąmoningas ir džiaugsmingas veiksmas pripažįstant ir įvertinant Kūrėjų artimų ir asmeninių ryšių su savo tvariniais tiesą ir faktą. Garbinimo kokybę nulemia tvarinio suvokimo gilumas; ir kada žinios apie Dievų begalinį charakterį vystosi, tada garbinimo veiksmas tampa vis labiau visaapimantis, kol galiausiai jis pasiekia aukščiausio patirtinio pasitenkinimo ir pačio nuostabiausio malonumo, kuris yra žinomas sukurtoms būtybėms, šlovę.
Nors Rojaus Sala turi tam tikras garbinimo vietas, bet labiau panašu, kad ji visa yra milžiniška dieviškosios tarnystės šventoji vieta. Garbinimas yra pirmoji ir viešpataujanti aistra visų tų, kurie užkopia ant jo palaimingų krantų – tų būtybių, kurios
[304]▼
sužinojo apie Dievą užtektinai, kad pasiektų jo buvimą, spontaniškas jausmų kunkuliavimas. Žiedas po žiedo, per Havonos kelionę į vidų, garbinimas yra auganti aistra tol, kol Rojuje tampa būtina jo išraišką reguliuoti ir kitaip kontroliuoti.
Periodiški, spontaniški, grupiniai, ir kitokie ypatingi aukščiausiojo garbinimo ir dvasinio šlovinimo proveržiai, patiriami Rojuje, vyksta vadovaujant pirminių supernafimų specialiam korpusui. Vadovaujant šitiems garbinimo vadovams, tokia gili pagarba pasiekia tvarinio aukščiausiojo pasitenkinimo tikslą ir pakyla į didingos saviraiškos ir asmeninio džiugesio aukščiausiosios tobulybės aukštumas. Visi pirminiai supernafimai trokšta būti garbinimo vadovais; o visi kylantieji tvariniai amžinai norėtų pasilikti garbinimo būsenoje, jeigu užduočių vadovai šitų susibūrimų periodiškai nepaleistų. Bet nė vienos pakilusios būtybės niekada nėra prašoma įžengti į amžinosios tarnystės paskyrimą tol, kol ji garbindama nepasiekia visiško pasitenkinimo.
Būtent tai ir yra garbinimo vadovų užduotis, išmokyti pakilusius tvarinius garbinti taip, kad jie būtų įgalinti šitą pasitenkinimą gauti iš saviraiškos ir tuo pačiu metu sugebėti sutelkti dėmesį į Rojaus režimo esminę veiklą. Be garbinimo metodo pagerinimo vidutiniam mirtingajam, kuris pasiekia Rojų, prireiktų šimtų metų, kad jis visiškai ir patenkinamai išreikštų savo protingo pritarimo ir pakilusiojo dėkingumo emocijas. Garbinimo vadovai atveria naujus ir iki tol nežinomus išraiškos horizontus taip, kad šitie nuostabūs erdvės įsčių vaikai ir laiko kankiniai sugebėtų per daug trumpesnį laiką garbindami patirti visišką pasitenkinimą.
Ištisos visatos visų būtybių visi sugebėjimai, kurie gali suintensyvinti ir išaukštinti saviraiškos galimybes ir dėkingumo perteikimą, visu didžiausiu jų pajėgumu yra panaudojami garbinant Rojaus Dievybes. Garbinimas yra didžiausias Rojaus egzistencijos džiaugsmas; tai yra Rojaus atgaivinantis poilsis. Ką poilsis padaro jūsų pavargusiam protui žemėje, tą garbinimas padarys jūsų ištobulintai sielai Rojuje. Garbinimo būdas Rojuje yra visiškai nesuvokiamas mirtingajam, bet jo dvasią jūs galite pradėti suvokti net čia žemai Urantijoje, nes Dievų dvasios net dabar gyvena jūsų viduje, plevena virš jūsų, ir įkvepia jus tikrajam garbinimui.
Rojuje garbinimui yra paskirta laikas ir vietos, bet jų nėra tiek, kad sutalpintų patirtinio kilimo į amžinąją Salą nuostabių būtybių augančios išminties ir besiplečiančio dieviškumo suvokimo dvasinių emocijų amžinai didėjantį išsiliejimą. Nuo Grandfandos laikų supernafimai iš tiesų niekada negalėjo pilnai sutalpinti garbinimo dvasios Rojuje. Visada iš tikrųjų yra garbinimo būsenos perteklius, kada ji pamatuojama prieš garbinimą. Ir tai yra dėl to, kad asmenybės, nuo kurių neatskiriamas tobulumas, niekada negali iki galo suvokti dvasinių emocijų milžiniškų reakcijų, kurias rodo būtybės, kurios palaipsniu ir sunkiu darbu sau kelią viršun į Rojaus šlovę prasiskynė iš laiko ir erdvės žemesniųjų pasaulių dvasinės tamsybės gilumų. Kada tokie angelai ir laiko mirtingieji pasiekia Rojaus Jėgų akivaizdą, tada prasiveržia per amžius sukauptų emocijų išraiška, toks reginys, kuris Rojaus angelus apstulbina, o Rojaus Dievybėms sukelia dieviškojo pasitenkinimo didžiausią džiaugsmą.
Kartais visas Rojus būna apsemtas viešpataujančio dvasinės ir garbinančios išraiškos potvynio. Dažnai garbinimo vadovai negali kontroliuoti tokių reiškinių tol, kol pasirodo Dievybės buveinės šviesos
[305]▼
trigubas bangavimas, liudijantis, jog Dievų dieviškoji širdis yra iki galo ir visiškai patenkinta Rojaus gyventojų, tobulų šlovės piliečių ir pakilusiųjų laiko tvarinių, nuoširdžiu garbinimu. Koks metodo triumfas! Koks Dievų amžinojo plano ir tikslo išsipildymas, kad išmintinga tvarinio vaiko meilė Tėvo Kūrėjo begalinei meilei suteiktų visišką pasitenkinimą!
Pasiekus aukščiausiąjį garbinimo pilnatvės pasitenkinimą, jūs esate kvalifikuotas tam, kad būtumėte priimtas į Užbaigtumo Korpusą. Pakilusiojo karjera yra beveik užbaigta, ir ruošiamasi švęsti septintąjį jubiliejų. Pirmasis jubiliejus pažymėjo mirtingojo susitarimą su Minties Derintoju, kada tikslas išlikti po mirties buvo patvirtintas; antrasis jubiliejus buvo atsibudimas morontiniame gyvenime; trečiasis jubiliejus buvo susiliejimas su Minties Derintoju; ketvirtasis jubiliejus buvo atsibudimas Havonoje; penktasis jubiliejus pažymėjo Tėvo suradimą; ir šeštasis jubiliejus buvo ta proga, kada Rojuje buvo atsibusta iš baigiamojo perėjimo laiko miego. Septintasis jubiliejus pažymi patekimą į mirtingųjų užbaigtųjų korpusą ir amžinybės tarnystės pradžią. Dvasios realizavimo septintoji pakopa, kurią pasieks užbaigtasis, galbūt pažymės pirmojo iš amžinybės jubiliejų šventimą."
Tad, mano mylimieji, aukite pažindami DIDESNĘ ŠVIESĄ, ATRASKITE TĖVĄ SAVYJE, GIMKITE IŠ DVASIOS.
IR GARBINKIME TĖVĄ IR ROJAUS TREJYBĘ VISI DRAUGE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-03-30 16:07:22



niekaip negaliu suvokti kodel tureciau garbinti savo
TEVA.Man labai nepatiktu jei mano vaikai nuolankiai garbintu mane.Koks itikejimas jei sirdis reikia atverti tik tam kad kartu su Algimantu garbntume JO TEVA.Kadangi esu visu musu Tevo dukra dekoju Jam uz visa savo gyvenima.SEKMES VISIEMS.


zemes vaikas
2009-03-30 14:59:40




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal