Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

MŪSŲ FORUMO TAISYKLĖS VISIEMS

Mūsų svetainės, ir Forumo misija yra rengti dvasinius mokytojus, kad ateityje jie galėtų su meile ir atsidavimu Rojaus Trejybei PADĖTI ir kitiems PAMATYTI IR PASKLEISTI pačią ryškiausią dvasinę, ir tikrąją, šviesą tiek Lietuvoje, tiek mūsų planetoje, Urantijoje, nes svetainė turi ir anglišką variantą.
Svetainėje yra patalpinti ryškiausios dvasinės šviesos šaltiniai, kokie tik šiandien egzistuoja mūsų planetoje:
Urantijos Knygos epochinis apreiškimas;
Jėzaus Kristaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL;
Rojaus Trejybės Asmenų apreiškimai.
Mūsų Forume SIEKIAME nagrinėti šituos dvasinius šaltinius, pažvelgti į juos gilumine prasme, pamatyti nuoseklią ir vientisą KŪRINIJOS SISTEMĄ IR ROJAUS TREJYBĖS PASIREIŠKIMĄ JOJE, kad tokio giluminio sisteminio žvilgsnio galėtume mokyti ir kitus mūsų sielos brolius ir seses.
Atskirame svetainės puslapyje yra patalpintas paaiškinimas apie Urantijos Dokumentų atsiradimo aplinkybes. Taip pat atskirame puslapyje yra pateikta knyga KRIKŠČIONYBĖS DUŽENOS, padedanti dvasiniams mokytojams suvokti daugelį prieštaravimų, esančių pačiame Naujajame Testamente.
FORUME NĖRA REGISTRACIJOS, TODĖL NUOŠIRDUS PRAŠYMAS VISIEMS, KURIE RAŠYSITE Į JĮ, IŠ PRADŽIŲ SUSIPAŽINKITE SU ŠALTINIAIS IR VISOMIS FORUMO TEMOMIS, NES SUKURIAMA DAUG TEMŲ, KURIOS KARTOJASI, IR DĖL TO YRA PAŠALINAMOS.
Taip pat šalinamos anoniminės arba pseudonimais pasirašytos replikos.
Mūsų Forumas turi būti laisvas nuo BAIMĖS PASIRAŠYTI SAVO VARDĄ.
PAŠALINAMOS IR ASMENINIO POBŪDŽIO ŽINUTĖS, ASMENŲ APTARINĖJIMAS, IR PANAŠAUS POBŪDŽIO PARAŠYMAI, KURIE NETURI NIEKO BENDRO SU DVASINIU VYSTYMUSI.
Temos ir (ar) atskiri jų komentarai šalinami, jeigu jų autoriai ne tik nesiekia studijuoti Urantijos Knygos epochinio apreiškimo, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, ir Rojaus Trejybės Asmenų apreiškimų, bet dar sąmoningai trukdo studijuoti šiuos šaltinius KITIEMS FORUMO DALYVIAMS, KURIEMS IR SKIRTAS FORUMAS, ir ŠITAIP stengiasi nuo studijų juos atitraukti į šalutinius šaltinius.
Mūsų Forumo dalyvių pomėgiai ir siekiai gali skirtis, bet mes turime būti VIENINGI DVASIOJE SU ROJAUS TREJYBE, tarpusavyje, ir su visa kūrinijos dvasine šeima, kurioje vyrauja išmintis, darna, ir šviesa Rojaus Trejybės meilės pagrindu.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2010-02-08 11:53:54

Komentarai

Mielas broli, Algimantai,
ačiū už dar kartą primenamas forumo taisykles. Tavo keliami aukšti idealai byloja ir apie tavo dvasinius ryšius su Tėvu. Jau vien tik per forumą (mus skiria dideli fiziniai nuotoliai) aiškiai juntu tavo skleidžiamus meilės virpesius visiems sielos broliams ir sesėms vienodai, neišskiriant net ir didžiausio triukšmadario, tiesiogiai puolančio tave. Tokiu taktu, kantrybe, ištverme ir meile kiekvienam tegali pasižymėti tas, kuris yra pastoviame ryšyje su Tėvu.
Aš ką tik ruošiausi Arūnui pareikšti savo brolišką meilę kartu su užuojauta forumo dalyviams, kuriuos jis nemotyvuotai užliejo savo beatodairiška veikla, blokuodamas bet kokį, net ir kūrybinį pasireiškimą.
Sesės ir broliai, nenuleiskite rankų. Mes laukiame gilių pamąstymų Algimanto iškeltose temose. Man dar trūksta žinių, kad galėčiau aktyviau įsijungti, bet būsiu ir aš, ir mano draugai dėkingi, galėdami drauge su jumis studijuoti dvasinius šaltinius.
Mielas Arūnai,
dėkingas tau už skiltį "Komentarai-mokymai." Tai labai patogu. Mes būtinai juos išsikelsime ir gražiai įrišime, kad atidžiai pastudijuotumėm, kad visada po ranka turėtumėm.
Tik tu vienas galėtum paaiškinti, kodėl, užuot pats rašęs temas nagrinėjančius komentarus, ką tikrai tu sugebi, kodėl tokia brangia medžiaga užkloji kitų brolių ir seserų skleidžiamą šviesą. Įsiklausyk į save, broli, nurimk ir pamilk save kaip Tėvo vaiką. Skleisti informaciją apie Tėvą, bet su juo nebendrauti ir nemylėti, nevertinti mąstančių kitaip - kelias ne tas. Pamąstykime drauge: jei negali mylėti, tai ką aplink sėji? Tavyje tiek daug agresijos. Visus pasąmoninius teršalus, kurie neduoda tau ramybės, lengvai išvalysi su Tėvu, tik pripažink tai savikritiškai, tik panorėk ir nebevilk paskui save seno dūminančio garvežio. Gyvenk čia ir dabar - amžiname meilės kūrimo procese. Nustok matyti priešus. Visi mes kūrinijos dvasinės šeimos vaikai. Meilės tau, mielas Arūnai. Pasirūpink, kad būtų ištrinti visi uždangalai, trukdantys skaitytojams. Algimantas nepažeis tavo laisvos valios, tau neįsakys, todėl nevaržyk ir kitų laisvos valios reikštis forumo šviesoje neužtemdytiems. Linkiu sėkmės.

gylys
2010-02-08 14:05:37



Mielas Arūnai, aš jaučiu tavo degančią Rojaus Trejybės meile širdį ir milžinišką tavo sielos troškimą, kad MŪSŲ Forumas taptų DVASINIŲ ŠALTINIŲ STUDIJŲ IR DISKUSIJŲ ŠVIESOS FORUMU.
Ir jis toks JAU YRA, net ir nepaisant kai kurių mūsų - dar dvasiškai TAMSIŲ - sielos brolių ir sesių pastangų šią GYVĄ šviesą, iš BAIMĖS, mėginti užstoti.
Jų pastangos yra BERGŽDŽIOS.
Tačiau ir tu jiems gali nuoširdžiai padėti savo asmeniniu veikimu ne blokuodamas, jų komentarus, kuriuos aš vis tiek pašalinsiu, nes jie nėra mūsų Forumo DVASINIO LYGIO, NENUOŠIRDŪS, PILNI PRIEKABIŲ, IR SAVANAUDIŠKŲ AMBICIJŲ, KAD TIK SUSTABDYTŲ MUS NUO GYVO ŽENGIMO PIRMYN, bet pateikdamas savo giluminius pamąstymus, kuriuos jau tu ir esi pateikęs.
Rojaus Trejybės šventovėje praėjusį šeštadienį aš tau aiškinau, kaip palaipsniui tą galėtum daryti.
Žinok, tau, kaip ir visiems kitiems urantams, atėjo nauja asmeninio dvasinio gyvojo kelio pakopa, kada reikia žengti dar vieną ir nepatirtą žingsnį - palaipsniui pažvelgti giliau į mūsų svetainėje esančių dvasinių šaltinių teiginius.
Pasirinkit bet kokią vietą, bet kokį teiginį ir aiškinkit mums visiems, kaip jį suprantate, kokias mintis jis sukelia. Paimti geriausia kokią nors mintį ir ją apsvarstyti - sakykim vakare - o tada kitą dieną ar net dar vėliau šituos savo svarstymus ir aprašykite kartu su to teiginio pacitavimu, kad mes galėtume PASIMOKYTI VISI.
Mielas Arūnai, blokavimas yra teisingas atsakas tiems, kurie rašo tuščiai ir užsiiminėja plepalais, tik teršiančiais mūsų Forumą. Tačiau jis NEAUGINA tavęs TIEK, KIEK SAVO PATIES PATEIKIAMI APMĄSTYMAI, KADA REIŠKI SAVO POŽIŪRĮ Į KOKIUS NORS TEIGINIUS, PATEIKDAMAS SAVO ARGUMENTUS. Jis taip pat neaugina ir kitų, nes juos tik suerzina. O bet koks susierzinimas veikia charakterį neigiamai. Blokavimas buvo tinkamas tik KAIP PAVOJAUS IMPULSAS, KAD ATKREIPTŲ FORUMO DALYVIŲ DĖMESĮ, JOG FORUMO LYGIS NUKRITO ŽEMIAU KRITINĖS RIBOS, KAD FORUMO DALYVIAI KELTŲ SAVO SIELOS ĮŽVALGĄ, O TUO PAČIU IR FORUMO LYGĮ Į JAM NUMATYTĄ. ROJAUS TREJYBĖS NUMATYTĄ.
Todėl ir siūlau tiek tau, tiek ir visiems, įdėti kokybiškai naujo lygio pastangų - pasamprotauti, kas patiko, kas suglumino, kas sustiprino, kas nuramino, kas taip ir liko visiškai neaišku skaitant vieną ar kitą mūsų dvasinių šaltinių vietą.
ŠTAI KADA NUOŠIRDŽIAI MES PRADĖSIME AIŠKINTIS DVASINIUS ŠALTINIUS, TALPINAMUS MŪSŲ SVETAINĖJE, TADA IR PAKELSIME MŪSŲ FORUMĄ Į ROJAUS TREJYBĖS JAM NUMATYTĄ LYGĮ
Tik įdėdamas NUOŠIRDŽIŲ pastangų žmogus vysto savo tikrąjį aš, savo asmenybės CHARAKTERĮ, panašėjantį į TĖVO.
Ir kiekviena nauja asmeninio kelio atkarpa neprasideda be abejonių: gal dar nesugebėsiu, gal dar palauksiu, gal dar pasimokysiu iš kitų? Jeigu nebus žengiamas pats žingsnis, tai jūsų abejonės jūsų charakterio ne tik neugdys, bet jį vis silpnins ir smukdys, o tai atsilieps jūsų kasdienio gyvenimo kokybėje, ir net jūsų fizinio kūno sveikatos išraiška.
Todėl mielieji, NETIESA, KAD JŪS DAR NEGALITE PAREIKŠTI SAVO MATYMO MŪSŲ DVASINIŲ ŠALTINIŲ ATŽVILGIU. TAI TIK ATSIKALBINĖJIMAS. KAD TIK BŪTŲ LENGVIAU JUMS. O kad padėtumėte kitiems mūsų sielos broliams ir sesėms tuos pačius šaltinius pamatyti paprastu kasdieniu žvilgsniu, tai šitą jūs išleidžiate iš akiračio?
Mielas Arūnai, tu esi JAU TIKRAI PASIRENGĘS SAVO VIDINIU DEGIMU ĮVEIKTI SAVO NERYŽTINGUMĄ IR ABEJONES ŠITOJE NAUJOJE GYVOJO KELIO ATKARPOJE MŪSŲ FORUME, KAD PARODYTUM IR KITIEMS, JOG SU TĖVU ĮMANOMA VISKAS VARDAN MEILĖS IR ŠVIESOS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-02-08 16:12:00



Aš manau jog temos uždaryti nereikia, viskas turi atsistoti į savo vietas,daugiau pakantumo vienas kitam,ir koks skirtumas ar apsilankęs forume nori pasirašyti ar nenori,kam reikia iškarto užsipulti tą, kuris apsilanko svetainės puslapyje nepasirašydamas,pasirašys kada jis pats to norės.Knyga išversta iš anglų kalbos,šaunu,garbė DIEVUI TĖVUI, pagarba dangaus gyventojams,tarpinėms būtybėms kurios nusprendė perduoti ,mums gyvenantiems ant šios planetos, neįkainojamus dokumentus, dėkui kuris ryžosi versti,ir visiems prisidėjusiems prie knygos atsiradimo.Aišku, kad čia nėra toji vieta,kurioje turėtų vyrauti neapykanta.Ir visiškai sutinku su Petru,jog forumą reikia kurti rimtu,dvasinių patyrimų ir dvasinių mokymų lygyje,kuriame apsilankęs svečias susipažinęs su forumo turiniu, pajustu norą asmeniškai studijuoti URANTIJOS Knygą.Taipogi mano manymu reikalingas forumo puslapis naujokams,kurie yra visai neseniai pradėję skaityti Urantijos Knygą,kurie galėtų klausti apie jiems nesuprantamas savokas, kurios iškilo beskaitant Urantijos Knygą.Taip pat reikalinga ir diskusijų tema, kurioje būtų diskutuojama apie perskaitytus Urantijos Knygoje esančius dokumentus.Ir žinoma jeigu ši svetainė yra skirta tiktai tiems, kurie stovi ant aukštesnės pakopos,tačiau apsilankiusieji forume nepageidaujami, komentarai ar klausimai yra trinami,tada mano manymu reikėtų sukurti kitokio pobūdžio svetainę, kurioje kiekvienas apsilankęs būtų priimtas ir suprastas,ir jeigu kur suklydo draugiškai būtų pataisomas,kuris turi noro studijuoti,pasidalinti savo patirtimi, aptarinėti Urantijos Knygoje esančius dokumentus.Apsilankęs rusiškoje Urantia svetainėje, pamačiau, jog ten paprasčiausiai užsiregistruoji ir rašai,ir niekas tavo komentarų netrina, jokių sąlygų tau nestato, ten yra gerbiamas kiekvienas žmogus, nežiūrint į tai, ar jis aukštesnio ar žemesnio intelekto.Toliau, galit būti ramūs,šituose Urantijos Knygos dokumentuose nemačiau jokių sektos požymių,tačiau yra reikalas tas, jog kai kurie asmenys galbūt ir nori padaryti iš Urantijos Knygos kažką tokio,kas būtų panašu į sektą,tačiau vargu ar jiems tai pavyks.Urantijos Knyga yra skirta visiems,o kas ir ką iš jos daro,tai jau yra kiekvieno asmeninis reikalas. Su pagarba visiems šios planetos gyventojams!

Fredas
2010-02-10 13:39:32



Keista, kad kito akyje matome net šapą, o savo net rąsto nematome.Gailė čia nuolat siūlo visus trinti, tačiau pati nesivaržo kurti naujas temas,kurioms pilnai pakaktų jau esamų,pavyzdžiui Klausimai iš Urantijos knygos.Ar joje nebuvo galima patalpinti klausimo dėl garbinimo? Bet juk ir Gailei norisi pasirodyti lyderio pozicijoje. Ir jau pirmą kartą, ar ne, Gailute?

Andrius
2010-02-10 14:24:45



Andriau,Jevlampijau,viskas,stop,siūlau baigti tas bereikalingas replikas,kurių apstu įvairiose svetainėse,geriau vietoj to, pereiti prie rimtų temų,diskutuodami apie tai,kas Urantijos knygoje parašyta,kokios mintys kilo beskaitant ir panašiai,jeigu tą kryptimi visi eisime,visokie eterio teršalai savaime atkris.Su pagarba visiems.

Fredas
2010-02-10 16:09:43



Fredai, mielasis, tavo siūlymas siūlo apribojimą.
Labai kvaila atskirti diskutavimą nuo dikutuojančiojo. Kalbėjimą nuo asmenybės.
Forumo dalyviai, tarsi imuninė sistema bando gydyti Algimanto, kaip asmenybės, liguistumus. Fredai, tarkime nuėjome pas gydytoją, jis labai geras specialistas,panaudos geriausius vaistus, naujausią techniką. Bet kaip asmenybė jis gali būti neatidus tavo atžvilgiu, papaisyti tavo savitumų…net ir pincetą užsiūti po operacijos.
Dvasiniuose reikaluose tai susija labai tampriai: asmenybė ir jos veikla.
Asmeniškumo atskyrimas nuo mokymo, tai vienas iš Algimanto bandymų padaryti save neliečiamybe.
Neliesti jo chamiško-karininkiško elgesio.
Neliesti jo chuliganiško trynimo
Dali forumo dalyvių linke užsimerkti prieš Algimanto pasibaisėtinas įdas vien dėl to, kad iš jo gaunama ir daugybė mokymų.
Mielieji, tai begėdiška.
Fredai, tu nori įteisinti asmenybių prievartavimą. Tau neužtenka, kad išprievartautas Arūnas.
Fredai, tu nori apginti prievartautoją, ir dar pagalvok kokioje srityje, dvasinėje srityje.
Algimantas, kaip asmenybė yra forumo teršalas.


Mikas
2010-02-10 16:55:18



Manau,kad šioje temoje nereikėtų trinti nė vieno komentaro.Ir štai kodėl..Čia jau pradeda atsiskleisti tikrieji veidai,kai kurių sielos brolių ir sesių.Taip pat žinau,kad Mokytojas žino ką daro.Ir būtų tikrai urantiškai pasielgta,jei jam nebūtų nurodinėjama ką daryti.Argi ne taip,mielieji?

Arūnas
2010-02-10 11:27:16



Bjaurastis eina is Algio is arogancijos,despotizmo,veidmainystes,manipuliavimo ir ribotumo.Ant zagres i Roju jojate miela sekta??

Audrius
2010-02-10 11:16:58



Mielas Algimantai,
dar kartą siūlau uždaryti šią temą kaip išsisėmusią.
Ji niekam nenaudinga. Kur nėra meilės ir gailestingumo, teisingumo nėra ir būti negali.
Tamsa šviesos užtemdyti negali.
Ta bjaurastis, kuri verčiasi iš kai kurių rėplikuotojų vidaus, pačius juos dar labiau sužaloja.
Būkime gailestingi visiems.
Telydi visus jus broliška meilė.

Gaile
2010-02-10 08:31:07




Mieli žinomi ir nežinomi forumo dalyviai , manau , kad savo ir kito asmens dvasiniam vystimesi , nepadeda tušti , asmeniniai , buitiniai plepalai. Kas nori rimtai save vesti sielos tobulėjimo keliu , tas turi rimtai ir draugiškai sugyventi su šio forumo dvasiniu Mokytoju ir kitais jo mokiniais . Skurdu žiūrėti , kai įvairiausiais psiauso vardais besivadinantis lankytojai bando primesti savo ,,dvasines'' išmąstytas teologijas . Tai yra ir nesąžininga ir labai kvaila , kai bandoma užsidengti ir akis ir ausis nuo pagrindinės , šio forumo , urantinės šviesos .
Matote , gerbiamieji , rašau , Urantinės šviesos , nes man ir urantiečiams tai šviesa , o kitiems gal tai tik žvakė . Čia kiekvienam pagal savo išsilavinimą , vieni mato dangišką šviesą ir Meilės vardą joje , kiti temato tik žvakutę . Aš pats asmeniškai , mieliau noriu diskutuoti ryškioje dvasinėje šviesoje , o visokius asmeniškumus ; kaip jausmai , meilės , nemeilės ir t. t. palikime savo ,,e-mailams''.
Padarykime šį atvirą forumą rimta , dvasinių patyrimų ir dvasinių mokymų studija , kurioje užklydęs bet koks pašalietis pamatytų ir net pajaustų tikrą kosminės Dvasios veikimą . Nuraminkime savo gražius , tačiau egoistinius protus , padėkokime šiems savo protams už pagalbą ir aiškią sąmonę , dvasinių paslapčių atsiskleidime ir pabandykime mylėti net savo priešus .

Petras
2010-02-09 21:19:45




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal