Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie gimimą iš dvasios, perduotas Rojaus Trejybės šventovėje per mūųs GYVĄSIAS pamaldas 2009 04 04

Tėvo mokymas – atsakymas apie gimimą iš dvasios, perteiktas per šeštadienio gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2009 04 04.
Algimantas:
Mylimas Tėve, aš esu pasirengęs perduoti tavo atsakymą į tą klausimą, kurį pateikė mano sielos sesė Jurgita, kad Tu paiškintum apie mūsų gimimą iš dvasios. Kaip Tu galėtum mums apibūdinti žmogaus gimimą iš dvasios, kada mes esame tokie skirtingi, turintys skirtingus patyrimus?
-----------------------------------------------
Tėvas:
Mano mylimi vaikai, Aš jus sveikinu čia, kada jūs sueinate į kolektyvinę dvasinę komuniją su Mumis ir tarpusavyje. Kada jūs Mus šlovinate ir garbinate, jūsų sielos prisipildo tokių aukštų Mano meilės gyvų virpesių, esančių jūsų gyvoje sieloje, kad jums iš tikrųjų stinga tų žodžių, kuriais galėtumėte apibūdinti savo vidinę būseną.
Štai šitoji būsena ir paliudija, kad jūs esate gimę iš dvasios, nes jūs neliudijate savo materialiu pavidalu, savo ŽMOGIŠKUOJU KŪNU. Jūs liudijate savo VIDUMI, kuris yra DVASINIS.
Kiekvienas jūsų sielos brolis ir sesė, kada pajunta šitą savo tikrąjį vidinį gyventoją, kurį esu Aš pateikęs jums, kaip asmenybę, kaip amžinybę, pasireiškiančią jūsų asmeniu pavidalu ir išraiška, tai ir yra jūsų gimimas iš dvasios.
Aš jums nesuteikiu nieko kito, išskyrus meilę, ir kada jūs patys pajuntate vis didesnį meilės ošimą savo viduje, kada vis daugiau šitoji Mano meilės banga užlieja jus iš vidaus, ir kada jūs ja taip pat norite užlieti savo sielos brolius, nesvarbu, kaip jie elgtųsi jūsų aplinkoje, tuo labiau nesvarbu, kaip jie elgtųsi jūsų asmens atžvilgiu, jeigu jūs šita pačia Mano meilės banga norite juos užlieti, tai ir yra paliudijimas, kad jūs nesate tas materialus pavidalas, kurį mato jūsų sielos broliai materialiu žvilgsniu, žvelgdami į jūsų materialų apvalkalą. Tai yra tas paliudijimas, kad jūs esate gimę iš dvasios, nes jūs juntate Mano meilės virpesių bangą ir ja norite užlieti kitus Mano vaikus, savo sielos brolius ir seses. Ir šitoks jūsų vidinis patyrimas, ir šitokia vidinė būsena jums patvirtina, kad jūs esate gimę iš dvasios.
Tai iš tikrųjų – tiktai simbolinis, metaforos, kalbinis išraiškos elementas.
Iš tikrųjų jūs esate tie tikrieji vaikai, kurie pranokstate savo materialų pavidalą, kuris buvo pagimdytas jūsų materialių gimdytojų, kuriuos jūs pavadinate tėvais.
Žinokite, jūs esate dvasia, dvasia, kurią Aš jums esu suteikęs visai jūsų amžinybei.
Dėl to, kada jūs pradedate daugiau matyti ir jausti negu jums leidžia tą patirti materialus pavidalas, jau yra paliudijimas, kad jūs esate gimę iš dvasios, nes jūs nebesate vien tiktai tie, kad galite vertinti savo penkiais materialiais pojūčiais, suteiktais jūsų fiziniam pavidalui. Jūs pranokstate juos. Ir šitas pranokimas paliudiją jūsų būseną, kad jūs esate daugiau negu šitie penki materialūs pojūčiai, kuriuos jūs galite patirti ir kuriais galite apibūdinti tai, ką jūs patiriate, ir tai, kuo jūs esate.
Tas jūsų dvasinis gimimas, jisai yra tikrojo jūsų aš išraiška, pasireiškimas, jūsų aplinkoje.
Aišku, jūs turite skirtingą patyrimą. Kiekvienas.
Kiekvienas patyrimas yra unikalus, nepasikartojantis, ir kiekvienas jūs esate nuėję skirtingą patyrimų kelią, kadangi jūsų fizinis amžius yra skirtingas ir, šituo keliu eidami, jūs kaupiate savyje daugybę patyrimų kas akimirką. Tačiau vieni iš jūsų, kurie gyvenate vien tiktai materialiu žvilgsniu ir materialiu mąstymu, daugybę akimirkų praleidžiate, net nesusimąstote apie savo patyrimus, kokie jie yra unikalūs ir nepakartojami. Tačiau tie, kurie žvelgiate jau savo tikruoju žvilgsniu, savo tikruoju aš, dvasiniu žvilgsniu, jūs pradedate vertinti kiekvieną akimirką, pradedate vertinti kiekvieną sekundę. Jūs nebenorite švaistyti jos veltui. Jūs norite ją nugyventi prasmingai ir ne bet kaip, bet kad ta kiekviena užpildyta sekundė jūsų veiksmais, jūsų sprendimais, jūsų darbais, turėtų kuo daugiau šviesos VISŲ labui, kuo daugiau sustiprintų jūsų sielos brolių ir sesių. Tai yra paliudijimas, kad jūs esate gimę iš dvasios, nes jūs pranokstate savo materialų protą, kuris rūpinasi tiktai savo gerove, savo sauga.
Jūs turite žinoti, kad šitas kelias, kuriuo einate dabar jūs, niekada nesibaigia. Jis yra toks platus, kad apima visą kūriniją. Tačiau jame jūs, savo įtikėjimu, galite pasirinkti siauresnį ar platesnį kelią. Ir kuo jūsų įtikėjimas bus ne toks gilus, seklus, tuo daugiau ieškosite lengvesnių kelių, šalutinių takelių. Tačiau gimusiam iš dvasios yra tiktai vienas kelias; kelias, kurį nutiesiau Aš, gyvąjį, einantį per Mane, ne pas Mane, bet per Mane.
Visi keliai sueina į Mane. Tačiau ne visi keliai eina per Mane. Klaidžiojimai, nors yra Manajame kelyje, bet jie neina per Mane. Jie eina per jūsų sugalvotas tradicijas, šventes, papročius, ritualus. Vis tiek jie sueina į Mane.
BET TIK MANO GYVASIS KELIAS EINA PER MANE.
Tiktai gimę iš dvasios jūs galite paliudyti: “Štai aš patiriu TAVE, esantį GYVĄ SAVYJE!“
Tai yra paliudijimas, kad jūs ne tik esate gimę iš dvasios, bet jūs jau paliudijate, kad Aš esu jūsų VIDUJE GYVAS, ir PER MANE jūs patiriate šitą buvimą, Mano paties buvimą jūsų viduje. Jūsų siela yra atsivėrusi jau giliu ĮTIKĖJIMU į Mane.
Tačiau jūs nemanykite, kad šitas įtikėjimas yra visą laiką pastovus. Jis keičiasi. Jis gali seklėt ir gali gilėt. Tai priklauso nuo jūsų asmeninio, kiekvieno, ir kasdienio atsivėrimo Man. Jeigu jūs užmegsite su Manimi ryšį dažniau, jūsų įtikėjimas gilės, ir jūsų kelias ir žingsnis jame taip pat plėsis, stiprės, tvirtės. Jūs jausite, kad šitas kelias jums suteikia ne tiktai palaimą, bet suteikia gyvenimo PRASMĘ. Jūs pajausite, kad gimimas iš dvasios jums suteikia patvirtinimą, kad šitas kelias yra teisingas, o jame žengimas priklauso nuo jūsų įtikėjimo. Ir kuo gilesnis įtikėjimas, tuo didesnė palaima bus einant juo, gyvuoju keliu, tuo didesnis paliudijimas, kad šitas kelias yra VIENINTELIS PRASMINGAS jūsų gimusiam iš dvasios aš.
Jūs nebenorėtumėte sugrįžti į menkesnius kelius, taip pat vedančius pas Mane, nors ir aplinkiniais takeliais, lengvesniais takeliais, bet jūs norite šito GYVO patyrimo. Jūs norite šito GYVO susiliejimo su Manimi, kad šitame gyvajame kelyje jūs galėtumėte taip pat kitiems patvirtinti, jog Aš esu GYVAS, ir esu JŪSŲ VIDUJE.
Ir jūs tą paliudijate savuoju patyrimu, ne tik skaitytais šaltiniais arba girdėtais pasakojimais. Jūs savo gyvu atsivėrimu Man paliudijate – gimimas iš dvasios leidžia jums eiti šituo gyvuoju keliu, atsiremiant į vis gilėjantį įtikėjimą; įtikėjimą, kurį taip pat jūs patiriate. Jis nėra jūsų teorinis samprotavimas. Tai yra jūsų gyvas ryšys su Manimi. Tai yra gyvasis Aš jūsų viduje, su kuriuo jūs bendraujate. Tai yra jūsų dvasinė asmeninė arba kolektyvinė komunija su Manimi. Dėl to, kada jūsų gyvasis įtikėjimas iš seklaus pavirsta į gelmę, tada ir siela prisipildo Mano meilės virpesių tiek, kad jai nebeužtenka savo asmeninio dvasinio bendravimo su Manimi. Ji trokšta kartu patirti savo sielos atsivėrimą Man, garbindama Mane, drauge su kitais sielos broliais ir sesėmis kolektyvinėje komunijoje. Tai yra jūsų kitas patyrimas.
Tą, ką jūs patiriate bendroje kolektyvinėje komunijoje, jūs negalite tiek patirti asmeniškai garbindami Mane, nes čia jūs patiriate ir dvasinį brolystės ryšį su kitais savo sielos broliais, kurie dalyvauja šitoje dvasinėje komunijoje, ir net su tais dvasiniais tvariniais, kurių jūsų materialios akys negali pamatyti, bet dvasiniu ryšiu per dvasinę komuniją jūs patiriate tai. Tai taip pat liudija jūsų realų gimimą iš dvasios.
Gimimas iš dvasios, tai yra jūsų tikrasis aš, kurį Aš jums suteikiu, kad gyventumėte su Manimi, Manyje ir jausdami Mane savyje per visą amžinybę.
Algimantas:
Ačiū tau, mylimas Tėve už šitą mokymą – atsakymą. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
-----------------------------------
Ačiū Violetai už šio nuostabaus mokymo įrašą ir iššifravimą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-04-08 09:47:51

Komentarai

Mielas Kęstai,tau urantai neatsako į klausimus,nes jie tikri savo tikėjimu,o tau rūpimi klausimai jau yra forume.Aš prašiau nuoširdžiai nepulti urantų.Tu,nors ir ne tiesiogiai,visvien tą darai.Stebėsiu tave,kaip ir Joną su Tomu.Jūs ne savo forume,nesuklyskit,galiu pakomentuot jūsų melagystes.Pagarbiai

arunas
2009-05-09 21:00:16

Saului Pečiuliui,
Butent as nelieciu konfesiju. Ir nesitycioju is misiu. As net nesitycioju is taip vadinamu satanistu ir ju ritualu, o tai kad katalikiskos misios priestarauja Biblijai, tai cia gi ne as kaltas, ar ne? Ar jus skaitydami Bibljia pastebejote, kad Jezus ar apastalai uzsimintu apie misias ar ka nors panasaus? As tai nepastebejau, jei jus pastebejote tai gal ir man parodykite.
Puiku, kad jus isivaizduojate konclageri, vadinasi pripazistate, jog skausmas ir kancia siame pasaulyje egzistuoja. Pazvelkite i istorija ir i Dievo Zodi. Pragaras nebuvo planuotas zmonems. Pats Viespats Jezus sako, jog si vieta nuo pradziu buvo paruosta velniui ir jo angelams. Nelaimei, zmogus savo valia atidave zeme (si pasauli) i velnio rankas, isileido ji s savo sirdi ir prigimti ir pradejo daryti kito “tevo” darbus. Stai kodel Jezus kalba, jog, norint tureti dangiskaji Teva, reikia paciam savo valia ir pasirinkimu gimti is naujo per Jezu i Dievo seima. Is tiesu, kai kas nors abejoja pragaro realumu, tas zmogus is tiesu abejoja Biblijos ir paties Jezaus Kristaus autoritetu. Problema, kad "new age" kultas (urantai irgi i tai ieina) noriai Jezu vadina “švelniuoju mokytoju”, “geruoju ganytoju”, “kūdikėliu Jėzumi” ir t. t. Taciau vargiai ar tokios etiketes atitinka Jo kieta mokyma. Paskaitykite, kaip rimtai Jis kalba ir ispeja zmogu. - “Tada Jis prabils ir į stovinčius kairėje: 'Eikite šalin nuo manęs, prakeiktieji, į amžinąją ugnį, kuri paruošta velniui ir jo angelams!” Mato 25,41
Kaip manote, kodel Jezus taip sake?
Jis perspejo apie rimta pavoju, jei zmogus atmes Dievo malone. Atsiminkite savo pvz., apie konclageri, kodel zmones tai patiria? Ir tada paimkite dekaloga ir pamastykite apie ta desni - "ka zmogus seja - ta ir pjaus!"
Atpildas uz nuodeme - mirtis. Teismas yra realybe. Ir galutinai viskas spresis Paskutiniame, Baltojo Sosto Teisme. Ir su meile, jums Sauliau, sakau, kad Gera zinia (evangelija) yra tai, kad zmogus gali buti atpirktas is savo nuodemes. Tai atlieka Kristaus kraujas, kuris apvalo mus ir padaro svariais Dievo akivaizdoje. Biblija sako, jog tuomet Dievas nebeuzskaito musu kaltes. Amzinos bausmes ir kancios vieta – tai ne pati linksmiausia Biblijos tema. Taciau vien todel, kad tai nemaloni tema, negalime jos atmesti kaip ne reikalingos. Butent evangelijos esmė ir yra ta, kad Jezus atejo zmogaus isgelbėti, o ne pasmerkti. Rinkis amzina gyvenima, o ne mirti!

Kestas
2009-05-09 20:30:18

Gerbiamas Kęstai, įvairių pakraipų tikinčiųjų supriešinimas, tarpusavio "karas" kaltinant vienas kitą "demonizmu", yra turbūt vienas maloniausių tikrojo Šėtono užsiėmimų. Jeigu Jūs sakote "prie ko čia konfesija?", tai būkite mielas nesityčioti iš katalikiškų mišių, kurias gerbia ir vertina beveik milijardas krikščionių tikinčiųjų. Antra, jūs rašote "Baisu, kai Dievo meilės supratimas suvokiamas tik žmogišku supratimu ir visiškai ignoruojama Kristaus evangelija". Įsivaizduokite, kad jūs pats patekote į hitlerininkų esesininkų konslagerį ir esate kasdien ten be perstojo kankinamas pačiais skaudžiausiais metodais. Ir taip - ne vieną ar dvi dienas, ir net ne vienus ar dvejus metus, o, tik įsivaizduokite, visą TŪKSTANTĮ METŲ, ar net iš viso - AMŽINAI. Ar jūs galite įsivaizduoti ką nors baisesnio? Ir tai padarė ne kas kitas, o būtent jus MYLINTIS Dievas. Ir jūs toliau, kaip papūga, kartosite, kad tai yra teisinga, nes taip yra kažkur parašyta? Susimąstykite! Nejaugi jūs visiškai nesuprantate, ką gali daryti, ir ko negali daryti tikra MEILĖ?
Pagarbiai,
Saulius Pečiulis

Saulius Pečiulis
2009-05-09 19:50:59

Sauliui Pačiuliui,
O prie ko cia konfesija? Kai itikejau Kristu (pries 15 m.) netrukus buvau isiiejes i evangeliku bendruomene, veliau perejau i baptistu. Ir dabar turiu daug geru biciuliu ivairiose konfesijose. Bet ar Jezus priklause kokiai nors konfesijai?! As nedestau savo konfesijos doktrinos ir neskatinu, kad kas nors is urantu ar is kitu sektu pereitu i mano tikejima. Tiesiog trokstu, kad kuo daugiau mano tautieciu susitaikytu su Dievu per Jezu Kristu. Konfesija visiskai nera esminis dalykas...
Jeigu neigti pragaro realuma, tada neverta ir tiketi Jezumi Kristumi, kaip Gelbetoju. Baisu, kai Dievo meiles supratimas suvokiamas tik zmogisku supratimu ir visiskai ignoruojama Kristaus evangelija. Dievas myli zmones, ir Jis nenori, kad jie papultu i pragara, taciau zmonems yra suteikta laisva valia. Viespats Jezus Kristus ne kartą kalbejo apie pragare kaip teismo skiriama nuosprendi, ir net nurodydamas, jog teismas yra tai, kad zmonės labiau myli tamsa nei sviesa, ir ne jis yra zmoniu teisejas, bet Jo „žodis“ (Jn 12,48).
Jus sakote - "naujaamžininkų siekis sukurti laimingą pasaulį iš viso "be pragaro" (visomis prasmėmis) neprieštarauja MYLINČIO tėvo sampratai".
Labai priestarauja. "New age" nori sukurti pasauli be pragaro savo jegomis, be Dievo. Atsiminkite Babeles boksto statyba, arba nesenai taip populiarias "sviesaus rytojaus" komunistines idejas. Prie ko tai priveda?
Nejau jus Jezu laikote melgiu? Jis gi labai aiskai nurodo, del ko ir nuo ko Jis atejo isgelbeti zmoniu.

Kestas
2009-05-09 18:59:53

Gerbiams Kęstai, jeigu jūs kovojate "dviem frontais" - ir prieš urantus, ir prieš katalikus, labai prašau, aiškiai pasakykite savo konfesiją (savo bažnyčios pavadinimą), kad paprasčiau būtų susikalbėti. Dėl sakinio, kad "Dievas yra šventas ir teisingas Dievas" aš pilnai sutinku. Bet niekada nesutiksiu, kad kalbos apie vadinamą Dievo parengtą nusidėjaliams " amžiną pragarą", kyla iš to paties MYLINČIO Dievo. Gerbiamo Algimanto perteiktas Tėvo atsakymas mano klausimams dėl kovos su nusikalstamumu, man aiškiai paliudijo, kad tai yra tikrai MYLINTIS Tėvas, negalintis ne tik kad nuteisti savo mylimo vaiko "amžinam pragarui", bet net atsisakantis padėti jį įkalinti paprastame žemiškame kalėjime. Vadinama "pragaro" koncepcija, mano galva, visiškai nesiderina su MYLINČIO Tėvo samprata ir naujaamžininkų siekis sukurti laimingą pasaulį iš viso "be pragaro" (visomis prasmėmis) neprieštarauja MYLINČIO tėvo sampratai, kurią, beje, nuosekliai atstovauja ir urantai.
Pagarbiai,
Saulius Pečiulis

Saulius Pečiulis
2009-05-09 18:19:35

Sauliui Pečiuliui,
Del 1Kor 13,5 - nuostabi eilute, bet zinau, kad "new age" sia eilute islupo is konteksto, ir visiskai priestarauja Kristaus evangelijai. Dievas yra Meile, bet Dievas yra sventas ir teisingas Dievas, o tai jie neigia.
O del "tradiciniu sekmadieno misiu", tai su jumis pilnai sutinku. Matote, pacios misios neturi nieko bendro su Dievo Zodziu, net atvirksciai tai daugiau susije su burtininkavimu, nei su Dievo garbinimu.

Kestas
2009-05-08 22:50:18

Gerbiamas Sauliau,
Urantai nepuldinėja Biblijos. Biblija vis tik buvo didelis žmonijos žingsnis į priekį, nors ir su tam tikrais nuklydimais, kuriuos padarė ne kas kiti, o tik žmonės ir tai ne iš piktos valios. Tarp Biblijos ir Urantijos Knygos didelių skirtumų nėra, išskyrus svarbius skirtumus. O jie tokie vietoj nuodėmių išpirkimo nukryžiavimu (žmonių išmonė) grįžtama prie realios Jėzaus misijos - visų žmonių brolystės ir Mylinčio, o ne piktojo ir baudžiančiojo, Dievo-Tėvo atskleidimo. Jei rimtai studijuosite Urantijos Knygą, Jums tai tikrai bus nuostabiai atskleista, kadangi matosi kad sugebat puikiai analizuoti. Sėkmės Jums.

Vaidas (VDS)
2009-05-08 22:46:41

Sauliau Pečiuli , labai teisingai pastebėjote , kad ,, O gal iš tikro šiuolaikinio žmogaus dvasinės praktikos neturi apsiriboti vien tradicinėmis sekmadieninėmis mišiomis.''
Tai labai geras pastebėjimas . Būtent , tikras žmogus , naujos eros žmogus , turi pagaliau atrasti nuolatinį ryšį su Dievu , tai yra , su Dievo Tėvo padovanotu dieviškuoju minčių Derintoju , arba trumpiau sakant , mūsų viršasmeninių dieviškuoju Tėvu . Čia jau , ritualinės sekmadieninės bažnyčios lankymas , mažai ką prisideda prie žmogiškosios sielos augimo , jeigu žmogus nepraktikuoja Dievo Tėvo atpažinimo ir nuolatinio bendravimo su savo Tėvu . Kadangi šis dieviškasis dvasios spindulėlis , minetiūroje yra Dieviškosios dvasios fragmentas , todėl tai yra tikras Tėvas , nuo Dievo Tėvo . Visi religiniai procesai , Sauliau nublanksta prieš Dievo Tėvo dvasios suradimo ir atpažinimo savyje procesą . Tai ir yra , SAULIAU , aukščiausias dvasinis progresas , aukščiausia religija , aukščiausia išmintis ir aukščiausia tiesa .

Petras
2009-05-08 22:13:35

Gerbiamas Kęstai, pilnai pritariu, kad Tūkstantmetėje karalystėje viešpataus Jėzus Kristus, o ne humanizmas. Labai dėkoju už pateiktus adresus su New Age kritika (būtinai paskaitysiu). Noriu tik pabrėžti, kad naujaamžininkai nėra vieninga srovė ar kažkokia viena doktrina besiremianti žmonių grupė. New Age yra nepaprastai įvairiaspalvis dvasinis-kultūrinis judėjimas, praktiškai didžiulis informacijos šaltinių konglomeratas, kuriame ne taip lengva ir susigaudyti. Mano požiūriu, gėrio ir blogio kova vyksta ir paties New Age viduje (beje, kaip ir vadinamų "krikščionių" viduje - prisiminkime "Didijį Inkvizitorių"). Todėl naujaamžininkų tarpe aš remiuosi ne įvairiomis "raganavimo", "būrimo", "burtininkavimo" ar kitomis technikomis, o tais mokymais, kurie kalba apie vadinamą "Kristaus prigimties" savyje atradimą ir atskleidimą. Tai pilnai atitinka Ap. Pauliaus mintį, kurią aš šiame Forume jau citavau (apie Jėzų Kristų JUMYSE, žr. 2 Kor.13:5) ir aš nematau priežasčių, dėl ko tai galėtų būti žalingi mokymai. VIDINIO Dievo aspekto atradimas ir išgyvenimas nėra "sausa" teorija, o gyvas Evangelijos patvirtinimas - tai gyvo Jėzaus Kristaus darbas žmonių širdyse, perkeičiantis juos iš esmės, atveriantis žmonėms akis ir vedantis į visai naujos kokybės dvasingą
gyvenimą. Gal, gerbiamas Kęstai, aš kažko svarbaus nesuprantu? O gal iš tikro šiuolaikinio žmogaus dvasinės praktikos neturi apsiriboti vien tradicinėmis sekmadieninėmis mišiomis.
Pagarbiai,
Saulius Pečiulis

Saulius Pečiulis
2009-05-08 20:13:48

Sauliui Pečiuliui,
gerbiu jusu nuomone ir darbus, taciau tai kas liecia "new age" judejima, tai su meile noriu pasakyti, kad tai radikaliai priestarauja Jezaus Kristaus mokymui. Siulau pasiskaityti nesalisko krikscionisko sektu tyrinetoju (sis centras nepriklauso jokiai konfesijai) straipsnelius apzvelgiancius "naujojo amziaus" doktrina -
http://www.apologetika.ru/win/index.php3?razd=1&id1=8&id2=59
http://www.apologetika.ru/win/index.php3?razd=1&id1=8&id2=162
http://www.apologetika.ru/win/index.php3?razd=1&id1=8&id2=144
Tukstantmeteje karalysteje viespataus Jezus Kristus, o ne humanizmas. Naujajame Testamente labai aiskiai kalbama ir apie paskutiniu laiku epocha, kai pasaulyje isiviespataus antikristas, kuris suvienys visas religijas ir paskelbs taika visam pasauliui. Tad ar tik ne new age kultas ir bus tos antikristo religijos pamatas?

Kestas
2009-05-08 18:13:37

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal