Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie gimimą iš dvasios, perduotas Rojaus Trejybės šventovėje per mūųs GYVĄSIAS pamaldas 2009 04 04

Tėvo mokymas – atsakymas apie gimimą iš dvasios, perteiktas per šeštadienio gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2009 04 04.
Algimantas:
Mylimas Tėve, aš esu pasirengęs perduoti tavo atsakymą į tą klausimą, kurį pateikė mano sielos sesė Jurgita, kad Tu paiškintum apie mūsų gimimą iš dvasios. Kaip Tu galėtum mums apibūdinti žmogaus gimimą iš dvasios, kada mes esame tokie skirtingi, turintys skirtingus patyrimus?
-----------------------------------------------
Tėvas:
Mano mylimi vaikai, Aš jus sveikinu čia, kada jūs sueinate į kolektyvinę dvasinę komuniją su Mumis ir tarpusavyje. Kada jūs Mus šlovinate ir garbinate, jūsų sielos prisipildo tokių aukštų Mano meilės gyvų virpesių, esančių jūsų gyvoje sieloje, kad jums iš tikrųjų stinga tų žodžių, kuriais galėtumėte apibūdinti savo vidinę būseną.
Štai šitoji būsena ir paliudija, kad jūs esate gimę iš dvasios, nes jūs neliudijate savo materialiu pavidalu, savo ŽMOGIŠKUOJU KŪNU. Jūs liudijate savo VIDUMI, kuris yra DVASINIS.
Kiekvienas jūsų sielos brolis ir sesė, kada pajunta šitą savo tikrąjį vidinį gyventoją, kurį esu Aš pateikęs jums, kaip asmenybę, kaip amžinybę, pasireiškiančią jūsų asmeniu pavidalu ir išraiška, tai ir yra jūsų gimimas iš dvasios.
Aš jums nesuteikiu nieko kito, išskyrus meilę, ir kada jūs patys pajuntate vis didesnį meilės ošimą savo viduje, kada vis daugiau šitoji Mano meilės banga užlieja jus iš vidaus, ir kada jūs ja taip pat norite užlieti savo sielos brolius, nesvarbu, kaip jie elgtųsi jūsų aplinkoje, tuo labiau nesvarbu, kaip jie elgtųsi jūsų asmens atžvilgiu, jeigu jūs šita pačia Mano meilės banga norite juos užlieti, tai ir yra paliudijimas, kad jūs nesate tas materialus pavidalas, kurį mato jūsų sielos broliai materialiu žvilgsniu, žvelgdami į jūsų materialų apvalkalą. Tai yra tas paliudijimas, kad jūs esate gimę iš dvasios, nes jūs juntate Mano meilės virpesių bangą ir ja norite užlieti kitus Mano vaikus, savo sielos brolius ir seses. Ir šitoks jūsų vidinis patyrimas, ir šitokia vidinė būsena jums patvirtina, kad jūs esate gimę iš dvasios.
Tai iš tikrųjų – tiktai simbolinis, metaforos, kalbinis išraiškos elementas.
Iš tikrųjų jūs esate tie tikrieji vaikai, kurie pranokstate savo materialų pavidalą, kuris buvo pagimdytas jūsų materialių gimdytojų, kuriuos jūs pavadinate tėvais.
Žinokite, jūs esate dvasia, dvasia, kurią Aš jums esu suteikęs visai jūsų amžinybei.
Dėl to, kada jūs pradedate daugiau matyti ir jausti negu jums leidžia tą patirti materialus pavidalas, jau yra paliudijimas, kad jūs esate gimę iš dvasios, nes jūs nebesate vien tiktai tie, kad galite vertinti savo penkiais materialiais pojūčiais, suteiktais jūsų fiziniam pavidalui. Jūs pranokstate juos. Ir šitas pranokimas paliudiją jūsų būseną, kad jūs esate daugiau negu šitie penki materialūs pojūčiai, kuriuos jūs galite patirti ir kuriais galite apibūdinti tai, ką jūs patiriate, ir tai, kuo jūs esate.
Tas jūsų dvasinis gimimas, jisai yra tikrojo jūsų aš išraiška, pasireiškimas, jūsų aplinkoje.
Aišku, jūs turite skirtingą patyrimą. Kiekvienas.
Kiekvienas patyrimas yra unikalus, nepasikartojantis, ir kiekvienas jūs esate nuėję skirtingą patyrimų kelią, kadangi jūsų fizinis amžius yra skirtingas ir, šituo keliu eidami, jūs kaupiate savyje daugybę patyrimų kas akimirką. Tačiau vieni iš jūsų, kurie gyvenate vien tiktai materialiu žvilgsniu ir materialiu mąstymu, daugybę akimirkų praleidžiate, net nesusimąstote apie savo patyrimus, kokie jie yra unikalūs ir nepakartojami. Tačiau tie, kurie žvelgiate jau savo tikruoju žvilgsniu, savo tikruoju aš, dvasiniu žvilgsniu, jūs pradedate vertinti kiekvieną akimirką, pradedate vertinti kiekvieną sekundę. Jūs nebenorite švaistyti jos veltui. Jūs norite ją nugyventi prasmingai ir ne bet kaip, bet kad ta kiekviena užpildyta sekundė jūsų veiksmais, jūsų sprendimais, jūsų darbais, turėtų kuo daugiau šviesos VISŲ labui, kuo daugiau sustiprintų jūsų sielos brolių ir sesių. Tai yra paliudijimas, kad jūs esate gimę iš dvasios, nes jūs pranokstate savo materialų protą, kuris rūpinasi tiktai savo gerove, savo sauga.
Jūs turite žinoti, kad šitas kelias, kuriuo einate dabar jūs, niekada nesibaigia. Jis yra toks platus, kad apima visą kūriniją. Tačiau jame jūs, savo įtikėjimu, galite pasirinkti siauresnį ar platesnį kelią. Ir kuo jūsų įtikėjimas bus ne toks gilus, seklus, tuo daugiau ieškosite lengvesnių kelių, šalutinių takelių. Tačiau gimusiam iš dvasios yra tiktai vienas kelias; kelias, kurį nutiesiau Aš, gyvąjį, einantį per Mane, ne pas Mane, bet per Mane.
Visi keliai sueina į Mane. Tačiau ne visi keliai eina per Mane. Klaidžiojimai, nors yra Manajame kelyje, bet jie neina per Mane. Jie eina per jūsų sugalvotas tradicijas, šventes, papročius, ritualus. Vis tiek jie sueina į Mane.
BET TIK MANO GYVASIS KELIAS EINA PER MANE.
Tiktai gimę iš dvasios jūs galite paliudyti: “Štai aš patiriu TAVE, esantį GYVĄ SAVYJE!“
Tai yra paliudijimas, kad jūs ne tik esate gimę iš dvasios, bet jūs jau paliudijate, kad Aš esu jūsų VIDUJE GYVAS, ir PER MANE jūs patiriate šitą buvimą, Mano paties buvimą jūsų viduje. Jūsų siela yra atsivėrusi jau giliu ĮTIKĖJIMU į Mane.
Tačiau jūs nemanykite, kad šitas įtikėjimas yra visą laiką pastovus. Jis keičiasi. Jis gali seklėt ir gali gilėt. Tai priklauso nuo jūsų asmeninio, kiekvieno, ir kasdienio atsivėrimo Man. Jeigu jūs užmegsite su Manimi ryšį dažniau, jūsų įtikėjimas gilės, ir jūsų kelias ir žingsnis jame taip pat plėsis, stiprės, tvirtės. Jūs jausite, kad šitas kelias jums suteikia ne tiktai palaimą, bet suteikia gyvenimo PRASMĘ. Jūs pajausite, kad gimimas iš dvasios jums suteikia patvirtinimą, kad šitas kelias yra teisingas, o jame žengimas priklauso nuo jūsų įtikėjimo. Ir kuo gilesnis įtikėjimas, tuo didesnė palaima bus einant juo, gyvuoju keliu, tuo didesnis paliudijimas, kad šitas kelias yra VIENINTELIS PRASMINGAS jūsų gimusiam iš dvasios aš.
Jūs nebenorėtumėte sugrįžti į menkesnius kelius, taip pat vedančius pas Mane, nors ir aplinkiniais takeliais, lengvesniais takeliais, bet jūs norite šito GYVO patyrimo. Jūs norite šito GYVO susiliejimo su Manimi, kad šitame gyvajame kelyje jūs galėtumėte taip pat kitiems patvirtinti, jog Aš esu GYVAS, ir esu JŪSŲ VIDUJE.
Ir jūs tą paliudijate savuoju patyrimu, ne tik skaitytais šaltiniais arba girdėtais pasakojimais. Jūs savo gyvu atsivėrimu Man paliudijate – gimimas iš dvasios leidžia jums eiti šituo gyvuoju keliu, atsiremiant į vis gilėjantį įtikėjimą; įtikėjimą, kurį taip pat jūs patiriate. Jis nėra jūsų teorinis samprotavimas. Tai yra jūsų gyvas ryšys su Manimi. Tai yra gyvasis Aš jūsų viduje, su kuriuo jūs bendraujate. Tai yra jūsų dvasinė asmeninė arba kolektyvinė komunija su Manimi. Dėl to, kada jūsų gyvasis įtikėjimas iš seklaus pavirsta į gelmę, tada ir siela prisipildo Mano meilės virpesių tiek, kad jai nebeužtenka savo asmeninio dvasinio bendravimo su Manimi. Ji trokšta kartu patirti savo sielos atsivėrimą Man, garbindama Mane, drauge su kitais sielos broliais ir sesėmis kolektyvinėje komunijoje. Tai yra jūsų kitas patyrimas.
Tą, ką jūs patiriate bendroje kolektyvinėje komunijoje, jūs negalite tiek patirti asmeniškai garbindami Mane, nes čia jūs patiriate ir dvasinį brolystės ryšį su kitais savo sielos broliais, kurie dalyvauja šitoje dvasinėje komunijoje, ir net su tais dvasiniais tvariniais, kurių jūsų materialios akys negali pamatyti, bet dvasiniu ryšiu per dvasinę komuniją jūs patiriate tai. Tai taip pat liudija jūsų realų gimimą iš dvasios.
Gimimas iš dvasios, tai yra jūsų tikrasis aš, kurį Aš jums suteikiu, kad gyventumėte su Manimi, Manyje ir jausdami Mane savyje per visą amžinybę.
Algimantas:
Ačiū tau, mylimas Tėve už šitą mokymą – atsakymą. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
-----------------------------------
Ačiū Violetai už šio nuostabaus mokymo įrašą ir iššifravimą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-04-08 09:47:51

Komentarai

Gerbiamas Kęstai, savo gyvenimo pašaukimą aš vadinu žodžiais "Dievo karalystės beieškant" ir tokiu pavadinimu esu išleidęs savo pirmą knygą (V. 1993) Kadangi evangelinis Jėzus Kristus sakė:"Visų pirma ieškokite Dievo karalystės..."(Mt 6:33), aš tą siekiu ir padaryti, paskirdamas tam praktiškai visą savo gyvenimą. Evangelijoje yra nuostabus mokymas apie ateisiančią Dievo karalystę dar vadinamą "tūkstantmete Taikos karalyste" ir pan. Mes gyvename Evangelijos Apokalipsės pabaigos laikais, kai vyksta globalinis virsmas į Naują epochą, kurią naujaamžininkai (New Age) vadina Vandenio epocha. Aš tai vadinu įgyvendintos Dievo karalystės epocha, bet juk ne pavadinimuose esmė. Taip, naujaamžininkų (New Age) literatūroje aš randu tikrai daug vertingos medžiagos, bet priimu tik tai, kas, mano požiūriu, neprieštarauja Evangelijos skelbtai žiniai apie ateisiančią Dievo karalystę (bet nesikabinėjant dėl "pavadinimų" ar "terminų", o žiūrint tik į mokymo esmę). Man yra nelengva pačiam save kažkaip įvardinti ar klasifikuoti. Tam tikra prasme, mane pagal vertybinę laikyseną galima būtų pavadinti "krikščionimi-naujaamžininku". Suprantu, kad toks derinys skamba "keistokai" (ar bent "neįprastai"), bet tiksliau suformuluoti negalėjau. Aš nesu "urantas" ta prasme, kuria juo yra gerbiamas Algimantas. Aš esu Tiesos apie D.K. ieškotojas (bent tuo save laikau), ir UK man yra vienas iš svarbių supratimo bei žinių šaltinių. Gerbiamo Algimanto perduotas mokymas apie atsivėrimą Tėvui, įtikėjimą bei gyvą vidinę komuniją įsisavinant Tėvo Meilės vibracijas, mano požiūriu, yra nepriekaištingas. Tuo tarpu, kai Algimantas (ar kiti urantai) vienpusiškai ir nepagarbiai "puldinėja" Bibliją ar Bažnyčią, aš tam nepritariu. Neseniai (portale WWW. Nepriklausomybe.lt) aš paskelbiau savo straipsnį "Bažnyčia, auklėjanti žmoniją", kuriame susižavėjęs renginiu pakomentavau Katalikų Bažnyčios organizuotas Kryžiaus kelio eitynes Romoje. Apskritai, Algimanto teiginys, kad tik mažytė urantų bendruomenė yra vienintelis šviesos "spindulėlis", kad nereikia daugiau nieko studijuoti, išskyrus UK ir pan., man skamba kiek "sektantiškai". Aš matau daug Šviesos bei Gyvo tikėjimo (o ne tik "negyvo ritualo", kaip teigia dalis urantų) ir tradicinėse bažnytinėse bendruomenėse, ir kai kuriose su U.K. nesusijusiuose naujaamžinikų (New Age) atradimuose. Tai, ką daro gerbiamas Algimantas, yra yra Jo pašaukimas ir Dievo duotas Jam kelias. Mano kelias yra kiek kitoks, kitas, bet mus sieja gana didelis vertybinis bendrumas. Be to aš tikiuosi, kad galutiniame rezultate visi dori keliai "veda į Romą". Atleiskite už atvirumą. Gal manęs nesudeginsite "ant laužo" kaip kokio "eretiko"?
Pagarbiai,
Saulius Pečiulis

Saulius Pečiulis
2009-05-08 16:40:07

Turiu klausima, Saulius Peciulis cia pasake - "Tad svajokime ir siekime (ir melskime) maksimaliai taikaus ir harmoningo perėjimo į Naują (Vandenio) epochą."
Ar urantai irgi tiki siuo new age mokymu apie Vandenio epocha?
Aciu.

Kestas (buves niku Zilber
2009-05-07 20:47:28

Labai džiugu, kad Saulius Pečiulis yra išmintingas žmogus, o ne dar vienas "tiesos ieškotojas".
Ieškokime meilės savyje, tai svarbiausia, nes kas neturi meilės, tas neturi nieko.
Su meile

Rimantas
2009-05-07 11:38:49

Labai dėkoju ir broliui Rolandui ir Algimantui už aiškius ir suprantamus atsakymus. Iš tikro nuosekliai įtvirtinant gėrį reikia būti pedagogu, o ne policininku. Gerai padirbėjus pedagogams, policininkams nebus ką veikti. Katalikų kunigai turi išpažinties konfidencialumo įžadus, kurie yra morališkai teisingi. Kaip aš galėjau pagalvoti, kad pats Tėvas "įkiš" savo mylimą vaiką į "cypę"? Labai įspūdingai man nuskambėjo Algimanto žodžiai, kad tai būtų suprasta kaip Tėvo išdavystė. Jeigu Tėvas vadovaujasi vienu vieninteliu įstatymu - Meilės įstatymu, tai tikrai tik gėriu galima įveikti blogį. Dėkoju gerbiamam Algimantui ir Tėvui už išsamų ir aiškų atsakymą. Pilnai pripažįstu savo suklydimą (turbūt per daug prisižiūrėjau amerikietiškų filmų apie nesibaigiančius policininkų ir nusikaltėlių karus) ir daugiau to klausimo nekelsiu.
Dar kartą dėkoju už išmintį.
Pagarbiai,
Saulius Pečiulis

Saulius Pečiulis
2009-05-06 22:37:36

Mielas Sauliau, ačiū tau už nuoširdų norą keisti visuomenę į šviesą.
Tačiau šis keitimasis priklauso nuo KIEKVIENO IŠ MŪSŲ KEITIMOSI SAVO VIDUJE. NE NUO IŠORINIŲ sąrašų, bet nuo VIDINIO RYŠIO SU TĖVU.
Kadangi Tėvo perduotas mokymas buvo išsamus, tai aš IŠ KARTO visko neprisiminiau, KO JIS MOKĖ. Dabar prisiminiau dar nedidelį fragmentą. Savo mokyme jis taip pat sakė, kad KOKS BEBŪTŲ MŪSŲ APLINKOJE NETEISINGUMAS, ĮVYKDOMAS MŪSŲ SIELOS BROLIŲ IR SESIŲ, TAČIAU TĖVAS VIS TIEK NEATSKLEIS SAVO KLYSTANČIŲ IR NET NUODĖMES DARANČIŲ VAIKŲ KONKREČIŲ VARDŲ, NES JIS VISUS MYLI VIENODAI, NET IR TAIP, KAIP IR TUOS KURIUOS JIE SKRIAUDŽIA SAVO NETEISINGUMU. Ir bet kokių konkrečių vardų pateikimą kai kurie iš mūsų prilygintų net atstūmimui nuo Tėvo, ir tuo imtų spekuliuoti.
Tėvas mums, VISIEMS IR KIEKVIENAM, suteikė VISAS PRIEMONES, NET SAVO DVASIĄ PADOVANOJO, KAD MES AUGTUME PER GYVĄ RYŠĮ SU JUO IR PAJUSTUME JO MEILĘ, KURI VIENINTELĖ ATSTATYS TEISINGUMĄ VISOJE PLANETOJE. KITO KELIO JIS NENUMATĖ.
Tėvas prašė mūsų nesižvalgyti į PAŽEIDŽIANČIUS teisingumą mūsų sielos brolius, o kuo glaudžiau palaikant GYVĄ RYŠĮ SU JUO, kurti drauge su Juo gėrio darbus ir per juos užkrėsti kitus savo sielos brolius ir seses meilės ir tiesos skleidimui savo kasdienėje aplinkoje NIEKO NEBIJANT, NES TĖVAS YRA VIDUJE IR VEDA ATSIVĖRUSIĄ SIELĄ IŠ VIDAUS, KAD TEISINGUMAS BŪTŲ ATSTATYTAS IR SUKLESTĖTŲ VISOJE PLANETOJE.
Tu, mielas Sauliau, taip pat turi visas Tėvo suteiktas priemones skeisti meilę ir šviesą, ką tu ir darai, tačiau daryk tą DAR LABIAU PAJUSDAMAS TĖVO VEDIMĄ SAVO SIELOJE, IR BE JOKIŲ SĄRAŠŲ, BE JOKIŲ KALTŲJŲ, NES NE MES ESAME TEISĖJAI, KAD IR KAIP NUTEISTI NORĖTŲ MŪSŲ GYVULINIS PROTAS TUOS NEDORUS MŪSŲ SIELOS BROLIUS IR SESES, PAMYNUSIUS, IR TOLIAU KASDIEN PAMINANČIUS, TEISINGUMĄ.
Todėl siūlau prie šito prašymo nebegrįžti, nes man Tėvo atsakymas buvo labai akivaizdus.
Ir Rolandas tau taip pat labai gerai atsakė.
BENDRAUK SU TĖVU VISA SAVO ATSIVĖRUSIA SIELA, IR PATS NEJUČIA PAJUSI, KAD TU JAU SAVO ŠVIESA IR MIELE, GAUTA IŠ TĖVO IR ROJAUS TREJYBĖS, IR KOVOJI PRIEŠ KORUPCIJĄ IR NUSIKALSTAMUMĄ DAUG VEIKSMINGIAU NEGU BET KOKIE ĮSTATYMAI, PROKURATŪRA, AR POLICIJA.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-05-06 17:27:37

Sauliau, ar tu čia rimtai ar ironiškai?

Jonas
2009-05-06 16:05:09

Brangus broli Sauliau,
negaliu nepasidalinti savo mintimis (nors klausimas ir adresuotas ne man, bet brolis Algimantas gal neįsižeis - aš tik dalinuosi man kilusiomis mintimis). Kaip įsivaizduoji "nusikalstamumo išnaikinimą"? Nusikalstamumas - ne vien materialūs konkrečių žmonių veiksmai. Tai - pirmiausia paskatos išeinančios iš žmonių vidaus. Negalima to spręsti iš kito galo - kovoti su pasekmėmis, o pamirštant priežastis. O ir pagaliau, ar pagalvojai, o kaip būtų su tais žmonėmis, kurie atsidurtų "sąrašuose" - man atrodo, taip būtų paneigiami jų dvasinės evoliucijos potencialai ir jų laisva valia dvasiniame lygmenyje (nors gal ir klystu - čia tik mano apmąstymai, jie nepretenduoja į galutinę tiesą). Tikriausiai pats geriausias dalykas, pirmas žingsnis praktinio gyvenimo pertvarkyme, būtų gyva malda, malda su prašymu, kad Tėvas padėtų sužinoti kuo didesniam skaičiui žmonių apie Urantijos Knygą, apie Jėzaus Kristaus apreiškimą knygoje "Kalbu jums vėl", kad Jis pakviestų kuo didesnį skaičių žmonių dalyvautų gyvojoje komunijoje su Švč. Trejybe, kad per besimeldžiančiuosius Tėvo Meilės virpesiai pasklistų ne tik Lietuvoje, bet ir visoje planetoje. Galbūt po to taps aiškesni ir kiti žingsniai, ko mums Tėvo klausti, kur konkrečiai Jo pagalbos prašyti. Žinoma, tai - mano asmeninė nuomonė.

Brolis Rolandas
2009-05-06 15:46:10

Mąstydamas apie mūsų vaidmenį įtvirtinant dievišką planą Žemėje, norėčiau priminti per Algimantą perduotą mintį, kad Lietuva yra Šviesos "spindulėlis" ir gali suvaidinti reikšmingą vaidmenį visos žmonijos istorijoje (ką jau ne kartą yra dariusi - prisiminkime ir Žalgirio mūšį, ir 1990 m. kovo 11 Nepriklausomybės aktą, iš esmės sugriovusį didžiausią "bedievišką" imperiją - SSRS). Tam, kad iš tikro tai įvyktų, mes turime galvoti ne tik apie dvasines vertybes ir asmeninio įtikėjimo bei Gyvos Komunijos reikšmę (nors tai turbūt yra svarbiausia žmogaus dvasinio tobulėjimo kelyje), bet ir kažką labai praktiško, kas duotų naują teigiamą impulsą ir pavyzdį visai žmonijai. Ir šia prasme nieko geresnio už aiškų ir konkretų siekį įveikti nusikalstamumą aš kol kas sugalvoti negaliu. Todėl vėl prašau gerbiamo Algimanto pratęsiant pokalbį su Tėvu, paklausti, ar Tėvas palaiko šias mintis? Ar yra prasminga pradėti rengti konkretų nusikalstamumo įveikimo planą, tikintis iš Tėvo gauti palaikymą, vertingus patarimus ir, gal būt, net konkrečias pavardes (bent kai kurias)? Vienas iš klausimų, kuris buvo paminėtas Tėvo atsakyme Algimantui - informacija neturi prieštarauti žmonių evoliucijai. Aš suprantu, kad jeigu Tėvas staiga viešai internete paskelbtų visų, padariusių kriminalinius nusikaltimus, pavardes, tai įneštų didelį susipriešinimą ir chaosą, teoriškai galintį iššaukti net vadinamą "pilietinį karą". Ir tai būtų ne evoliucinis žingsnis "pirmyn", bet didelis žingsnis "atgal", po kurio ilgai tektų gydyti "žaizdas". Tačiau pagalvokime, kaip tos pačios žinios galėtų būti panaudotos atsargiai ir išmintingai, sudarius tvirtą ir atsidavusią Dievo valiai komandą, praktiškai nuolat konsultuojant Tėvui (ar Jo įgaliotam kitam Hierarchui). Argi nuoseklus, taiklus ir išmintingas nusikalstamumo įveikimas Lietuvoje ir visoje Žemėje nebūtų didelis evoliucinis šuolis "pirmyn"? Nejaugi Tėvas to nepalaikytų? Ką dar mums, Lietuvos žmonėms, siekiantiems įgyvendinti Lietuvos kaip Šviesos "spindulėlio" vaidmenį, dar reikėtų suprasti ir žinoti? Labai norėčiau išgirsti Tėvo atsakymus į šiuos naujus iškilusius klausimus. Todėl gerbiamo Algimanto prašau tęsti dialogą su Tėvu šia nepaprastai aktualia "praktinio virsmo" tema. Beje, gali išaiškėti, kad kažkas yra "nusipelnęs" iš Tėvo sužinoti ir vadinamos "Laiko mašinos" pirmojo žingsnio matematinę formulę ar kitą panašią reikšmingą mokslinę informaciją. Gyvename tikrai įdomiais laikais ir tikėtis galime praktiškai visko. Tad svajokime ir siekime (ir melskime) maksimaliai taikaus ir harmoningo perėjimo į Naują (Vandenio) epochą.
Pagarbiai,
Saulius Pečiulis

Saulius Pečiulis
2009-05-06 12:13:06

Mielas Sauliau, į tavo klausimus Tėvas ką tik man atsakė suteikdamas nuostabų ir labai išsamų, beveik trijų puslapių, mokymą, kurį, paspaudęs vienu metu du mygtukus, berašydamas savo padėkojimą JAM už šį mokymą, visą mokymą IŠTRYNIAU. Dingo VISAS TEKSTAS.
Todėl dabar labai gaila, bet pasakysiu tik šito mokymo mažytę dalį, kurią atsimenu.
Niekada Tėvas nesuteikia NEUŽTARNAUTŲ ŽINIŲ, O TAIP PAT ŽINIŲ, kurios tenkintų tik smalsumą, nes toks žinių gavimas tik KENKIA EVOLIUCIJAI. Ypač žinios dėl konkrečių asmenų, tokiame mūsų dvasinio išsivystymo lygyje, mus tik dar labiau supriešintų.
O kad greičiau būtų atstatytas teisingumas ir tiesa planetoje, o taip pat ir mūsų aplinkoje, reikia mums, kiekvienam, atrasti Jį - Tėvą - savo viduje, nes šitokiu savo bendru gyvenimu su Jo mums padovanota dalele, mes taip pat darysime poveikį ir aplinkai, patys gyvendami dorai ir teisingai.
Tiesa ir teisingumas nėra įtvirtinami nei įstatymais, nei teismų nuosprendžiais. Jie įtvirtinami mūsų, kiekvieno, gyvu ryšiu su Juo.
Net ir Jo Sūnus Kūrėjas, mūsų Jėzus, buvo nužudytas NEKALTAS, ir Tėvas žinojo kiekvieno vardą, kuris buvo susijęs su šituo nusikaltimu, tačiau Jis jokiu viršgamtiniu reiškiniu neparodė, kad buvo padarytas baisus neteisingumas, kad kiti sielos broliai ir sesės nesigriebtų keršto.
Mes mokomės per suklydimus, ir tie suklydimai mums visiems brangiai kainuoja tokioje planetoje, kaip mūsų, kur dvasinis lygis nukentėjo dėl kai kurių Jo sūnų nusigręžimo nuo Jo ir nuo Jo meilės ir tiesos. Dėl to Jis ir mus dabar panaudoja kaip savo vaikus, kad teisingumas ir tiesa būtų atstatyta. O mes tą galime padaryti tik per gyvą ryšį su Juo, tik šitokiu būdu mes nustojame sielvartauti dėl neteisingumo ir imame šviesti Jo šviesa ir meile, kuri ir sudaro teisingumo pagrindą. Tik šituo keliu eidami mes nebesmalsausime konkrečių vadų, o sieksime žinių savo dvasiniam augimui kuris vienintelis veda į teisingumo atstatymą visoje planetoje.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-05-06 00:29:45

Labai dėkoju gerbiamam Algimantui už labai aiškų ir vertingą Tėvo atsakymą į užduotus klausimus. Tai, kad visas atsakymo tekstas "netyčia" išsitrynė taip pat gali būti suprasta ne kaip atsitiktinė klaida, o ir kaip tam tikra užuomina: dabar mes sužinojome ne visą Tėvo atsakymą, o tik tą dalį, kurią įsiminė ir atkartojo gerbiamas Algimantas (panašūs kompiuteriniai "pokštai" man yra gerai žinomi). Mintys apie tai, kad Dievas nesuteikia informacijos, kurios žmonės nenusipelnė, kurios žmonės nori tik iš smalsumo bei kuri kenkia evoliucijai turbūt yra centrinės visame atsakyme. Man tai sukelia naujas mintis. Įdomu, jeigu mes parengtume išmintingą, humanišką ir konkretų nusikalstamumo įveikimo planą (Lietuvoje), įtraukdami į jį naujai išrinktą LR prezidentą bei kitus reikalingus pareigūnus, ar tuomet Dievas galėtų mums padėti? Ko reikia, kad įrodyti Dievui, kad mes nusikalstamumu domimės ne "iš smalsumo", o siekdami įveikti nusikalstamumą Lietuvoje ir visame pasaulyje? Ko reikia, kad Dievo akyse mes taptume "nusipelnę" Jo paramos šiame siekyje? Be abejonės, pateikta informacija atsakymo antroje dalyje apie dvasingumo ugdymą kaip pagrindinį būdą įgyvendinti tiesą ir teisingumą, yra labai svarbi. Tačiau ar tikrai vien to pakanka? Ar konkretūs praktiniai siekiai įveikti nusikalstamumą panaudojant valstybės įstatymus bei valstybės aparatą Dievo akyse yra nevertingi (ar net beprasmiški)?
Manau, kad gerbiamo Algimanto pateiktas Tėvo atsakymas yra labai geras pagrindas šią temą plėtoti. Ir. ką gali žinoti, gal "vieną gražią dieną" Tėvas pasakys mums: "Taip, dabar aš matau, kad jūs esate jau pasirengę išgirsti Tiesą"
Pagarbiai,
Saulius

Saulius Pečiulis
2009-05-06 08:36:23

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal