Forumas: temos peržiūra
Jėzus Kristus savo apreiškime KALBU JUMS VĖ mus moko:. Nukabinkite mane nuo kryžiaus ir garbinkite Tėvą
Mielieji, čia jums pateiksiu Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU KJUMS VĖL 45 skyrių, kuriame jis mus moko, kad mes NUKABINTUME JĮ NUO KRYŽIAUS.
Susimąstykite, juk KRISTUS prisikėlė ir yra gyvas, tai KODĖL vėl jį jūs tie, kurie save laikote TIKINČIAIS BŪTENT NE Į KĄ NORS KITĄ, BET Į JĖZŲ, kasmet vis NUKRYŽIUOJATE IR NUKRYŽIUOJATE, KAI JIS YRA GYVAS, KODĖL NEBENDRAUJATE SU GYVU TĖVU, KAIP ŠITO IR MOKĖ JĖZUS, O KO NEMOKĖ, TAI PIRMI SKUBATE KASMET RITUALIŠKAI, KAIP VIDURAMŽIŲ KATALIKŲ INKVIZITORIAI, VĖL KALTI JĖZŲ VINIMIS ANT KRYŽIAUS IR TOKIAIS BAŽNYČIŲ RITUALAIS GĄSDINTI VAIKŲ ŠIRDELES, O TUO PAČIU JŲ PASĄMONĖJE SĖTI IR BAIMĘ, IR LIGAS, IR NET BŪSIMĄ PRIEVARTĄ?
Praragėkite, jeigu JĖZUS YRA BRANGUS JŪSŲ SIELAI, O NE LIEŽUVIUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
--------------
45. Nukabinkite mane nuo kryžiaus ir garbinkite Tėvą
Štai dėl to aš ir perteikiu šituos paaiškinimus, kad padėčiau ir jums giliau pažvelgti į savo aplinką, į kūriniją, ir į mano asmenį bei jūsų pačių vietą. Be tokių mano paaiškinimų, jūs ir toliau eitumėte savosios skausmingos ir kankinančios jūsų sielą iš vidaus gyvensenos keliu. Aš jums sakiau, ir dabar kartoju: “Aš esu tas kelias.” O jūs vietoje to, kad eitumėte manuoju keliu, vis dar tebeaukštinate mano mirtį ant kryžiaus. Aš jus pačius noriu išvaduoti iš mirties, kad jūs drąsiai, be menkiausio šešėlio baimės žengtumėte mano gyvuoju keliu su manimi prisikėlusiu ir gyvu.
Aš trokštu, kad jūsų širdyse įsivyrautų Tėvo meilė ir ramybė, o ne mano mirties vaizdinys. Jūs turite kurti aplinkui save gyvenimą meilėje, o ne skausme ir kančioje.
Ar galite jūs savo mažiems vaikams aiškinti apie Tėvo meilę, ir ją patirti, kada jūs mane demonstruojate kenčiantį ant kryžiaus. Tada vaikučio širdelėje gimsta baimės jausmas. Jis nemato meilės ten, kur kitas kenčia ir lieja kraują. Meilę jis mato tik ten, kur yra jo motinos ar tėvo apkabinimas iš tyro jausmo ir švelnumas, ten, kur yra pastiprinantis žodis ir pagalba.
Ar gali mažylis, matydamas mane ant kryžiaus kraujuojantį ir išsekusį, jausti savo širdutėje, kad Tėvas mane myli ir apkabina, šildo ir ramina, man padeda ir stiprina?
Kiek jam kyla daug klausimų, kada jūs aiškinate apie mane, kad aš numiriau už žmonių nuodėmes, kad aš išgelbėjau net ir nuodėmingus vaikus, nes jie jau gimsta su nuodėme. Ar gali toks vaikutis suprasti, kur jis padarė nuodėmę, kad aš turėjau net už jį numirti? Kur buvo mano mylintis Tėvas, kad leido man taip kankintis?
Tikrai mažyliui mano kabėjimas ant kryžiaus sukelia baimę. Ir jau nuo pat jaunų ir pirmųjų dienų jį pratina kaip nors pasislėpti nuo tokio Dievo, kad ir jam netektų taip kentėti, kaip kentėjau aš. Jis ima vis labiau ir labiau Dievo bijoti.
Aš atnešiau žmonijai, ir visai savo visatai, mylinčio Tėvo sampratą. Ne gąsdinančio ir baudžiančio Tėvo sampratą. Tik manęs jūs nesupratote ir mano visą mokymą iškreipėte paversdami mane kančios simboliu visai žmonijai. Aš šito jūsų nemokiau. Net ir jūsų vadinamajame šventame rašte, ar surasite nors vieną užuominą, kad iškelkite mane pakabintą ant kryžiaus viešose vietose ir rodykite mane besikankinantį. Ar mokiau aš jus šito? Ne, šito aš jūsų nemokiau.
Tai kodėl jūs darote tai, ko aš jūsų nemokiau?
Ar mokiau jus, kad Dievas yra Tėvas ir visiems vienas, o visi žmonės yra broliai ir seserys? Taip, mokiau. Bet jūs mano mokymą iškraipėte, kad mane šlovinate vietoje Tėvo.
Aš manęs šlovinti ir garbinti jūsų nemokiau. Tai kodėl jūs šlovinate visą laiką mane, o ne Tėvą? Aš ir dabar garbinu Tėvą.
Ir dabar į jus kreipiuosi, kad pradėtumėte šlovinti Tėvą ir tik Jį. Jis yra vienintelis Dievas Tėvas. Ir tik Jį šlovina visa kūrinija. Ir aš. Aš nesu Dievas Tėvas. Dievas Tėvas ir aš esame viena dvasioje. Ir nepaisant šitos mūsų dvasinės vienovės, mes esame du atskiri asmenys.
Ateis laikas, kada po prisikėlimo, kada jūs tapsite daug aukštesnių savo dvasinių virpesių pasireiškimas, arba sielos pavidalas, turėsiantis savo dabartinį aš, kuris yra amžinas, nes padovanotas Tėvo, jūs stovėsite mano akivaizdoje, jau nužengę visą savo sielos vystymosi etapą ir būsite tapę amžina dvasia, su dar aukštesniu savojo dvasinio virpėjimo pasireiškimu, arba dvasios pavidalu, tada mes atsisveikinsime, ir jūs žengsite tolyn iš mūsų visatos, ir artyn pas Tėvą, kol atsidursite paties Tėvo akivaizdoje pačiame kūrinijos amžinajame centre, Rojuje. Ir tada jūs šlovinsite Tėvą. Ir per visą amžinybę šlovinsite tik Jį. Ir vienintelį asmenį.
Dėl to ir dabar aš jums aiškinu, kad jūs išgirstumėte mano prieš du tūkstančius metų paskelbtą gerąją naujieną, mano evangeliją visam jūsų pasauliui, ir visai mano visatai, – Dievo Tėvystę ir žmogaus brolystę – o dabar mano dabartinių mokinių ir apaštalų išplėstą iki visos kūrinijos brolystės. O ją išgirdę, kad patys pradėtumėte ja vadovautis ir gyventi, kasdien vis giliau ir giliau suvokdami, kad visi mes esame broliai ir seserys. Visi iki vieno. Mūsų visų Tėvas yra vienas. Jis yra Visuotinis Tėvas, Pirmasis Šaltinis ir Centras. Dėl to ir aš esu jums jūsų vyresnysis brolis. Aš jus mokau ir padedu eiti pas mūsų Tėvą. Dėl to atėjo laikas jums atvirai pasakyti, kad aš trokštu, kad jūs visi patirtumėte manųjų žodžių visą gelmę su Tėvu, pajaustu savo viduje. Aš esu su jumis. Su visais jumis per savo išlietą Tiesos Dvasią. Bet Tėvas yra visada jūsų, kiekvieno, viduje. Ir visą laiką. Ir Jis yra jūsų viduje, nes pasiuntė jums, kiekvienam, savo dvasią, Minties Derintoją. Ir būtent Jo dvasia jus veda visą laiką nejučia iš vidaus. O aš visą laiką jums beldžiu iš išorės. Beldžiu ir įeinu į kiekvieno širdį, kuris tik ją atveria man. Ir tada mes drauge su Tėvu pradedame veikti jus iš vidaus. Ir mūsų bendras veikimas turi dar vieną pagalbininką – Šventąją Dvasią. Aš jums jau aiškinau, kad šitoji dvasia yra mano Partnerės – Visatos Motinos Dvasios – dvasia. Ir mes harmoningai, net ir tobulai, sutardami jus visus, bet kiekvieną asmeniškai, vedame pas Tėvą. Vedame vienu vieninteliu keliu – vidinio įtikėjimo keliu. Tik įtikėjimas yra tas kelias pas Tėvą. Ir jis veda per mane. Jūs niekaip neišvengsite manojo kelio iki susitiksite su manimi, kada tapsite amžina dvasia. Nors patyrimo kelių pas Tėvą yra nesuskaičiuojama daugybė, bet pagrindinis kelias ir vienintelis kelias, kuris išgelbsti kiekvieną, yra gyvasis įtikėjimas. Ne ritualinis tikėjimas, bet gyvasis įtikėjimas.
Algimantas
2009-04-12 10:53:08
Komentarai
"Informaciniai virpesiai, kaip ir bet kokia energijos forma, turi svorį. Ji yra reali, kaip ir svoris. Dabartinis jūsų protas yra materialus. Jį palaiko jūsų materialios smegenys. Jeigu nebūtų jūsų materialių smegenų, jūs negalėtumėte nei protauti, nei suvokti, ką protauja jūsų kiti broliai ir seserys. O be sąmonės net ir jūsų smegenys, būdamos funkciškai sveikos, vis tiek negalėtų suvokti, ką jos gali suvokti. Tačiau tai, ką jūs vadinate sąmone ir nesąmoninga jūsų sąmonės būsena yra ne kas kita, kaip skirtingos sąmonės virpesių pasireiškimo formos, kaip skirtingos bangos, to paties jūsų imtuvo ir siųstuvo, kuris šitas bangas ir siunčia ir priima. Ir jūsų materialios smegenys, būdamos paties žemiausio iš visų kūrinijos tvarinių sąmonės energetinio informacinio virpėjimo, tuoj pat ima jausti nuovargį, kada tik susiduria su nors šiek tiek aukštesniais sąmonės energetiniais informaciniais virpesiais, kuriuos nori arba įsisavinti, tai yra, suvokti ir kitiems perteikti, arba kada nori pačios ką nors sukurti. Tuo metu, kaip niekada, jos ims jausti tų virpesių svorį, kuris jas ima varginti. Sąmonės energetinių virpesių svoris mažėja priklausomai nuo jų dažnumo, kuo aukštesnis dažnumas, tuo lengvesnis jų svoris. Tačiau keistas dalykas, jie, tie sąmonės energetiniai virpesiai sukelia tuo didesnę įtampą, kuo yra mažesnis jų svoris, žemesnių virpesių sąmonei.Būtent dėl to žmogaus pati žemiausia, laisvą valią turinti sąmonės forma, jaučia vis labiau didėjantį nuovargį nuo vis sunkėjančios jai suvokti bet kokios aukštesnių energetinių virpesių informacijos. Šitą įtampą sukuria šitų sąmonės energetinių informacinių virpesių neatitikimas. Ir kuo šis neatitikimas yra didesnis, tuo didesnė įtampa. Aukštesnės sąmonės energetiniai informaciniai virpesiai visada apgaubia žemesnės sąmonės energetinius informacinius virpesius. Bet niekada nebūna atvirkščiai. Žemesni sąmonės informaciniai virpesiai gali tik pakelti savo sąmonės informacinius virpesius tik tiek, kiek patys susilieja su aukštesniais. Ir būtent šitas susiliejimas, bendras tokių informacinių virpesių laukas, tokios laisvą valią turinčios sąmonės tampa realus augimu, brendimu, plėtimu. Ir vis didesniu priartėjimu prie Visuotinės ir Dieviškosios Sąmonės."
"Kalbu Jums vėl" 46 psl.
27. Informaciniai energetiniai virpesiai.
Patirtis...patirtis...patirtis...
Tai pats nuostabiausias dalykas, ką, mūsų visų mylima Trejybė, mūsų visų Dieviškieji Rojaus Tėvai, galėjo sugalvoti ir po visą Kūriniją paskleisti; tai pagalbos suteikimas kylantiems ribiniams tvariniams grįžtantiems į tikruosius savo namus.
Kad, kartais, tvariniui atrodo, jog tos patirtys yra skaudžios - tai rodiklis, kad,šiame momente, to tvarinio dvasinis subrendimas yra dar menkas.
Ir kas belieka daryti?
Dar labiau pasitempti.
PATIRTIS REIKALINGA PAČIAI ROJAUS TREJYBEI.
Man asmeniškai gilinantis į aukščiau pateikta citatą iš Jėzaus Knygos: "Kalbu Jums vėl"; sugretinus asmeninę patirtį, atėjo aiškumas apie tai, kas yra tie, dabartiniu metu vadinamieji energetiniai vampyrai, kas yra tie jų donorai, kodel tarybiniais laikais, net ne vienas "dvasinis mokytojas krito ne lygioje kovoje".
Pamenu tik vieną anų laikų dvasinę vedlę Elytę, kuri atsilaikė, ir ramiai užmigo naujam gyvenimui. Iširus jos vedamai grupei, jinai atsidavė kūrybai. Užsiėmė tapyba.
Suvokiau Bernadetos kelius ir klystkelius; sužinojau, kodel Anastasija ant pabalusios žolės gulėjo paslika.
Kodel ir aš pati, kartais, kelias dienas, taip pat, guliu paslika.
Jų visų motyvai buvo kilnūs.
Manau, kad vis del to, kai kuriems iš jų, pritrūko pagrindinio komponento-MEILĖS SAVIEMS ADEPTAMS, tokiems mažiems nesuvokiantiems, pasimetusiems, su susigūžusiomis sielomis, o kartais, net agresyviems.
Pritrūko GILUMINIO ATSIVĖRIMO MEILĖS
ŠALTINIUI.
DVASINIS MOKYTOJAS. KOKIA ATSAKOMYBĖ!
Kalbas apie meilę žmogui, Dievui girdėjau ištisus dešimtmečius; ne vieną kartą pati, asmeniškai, prie MEILĖS SERENADŲ DIEVUI,ŽMOGUI-prisijungusi buvau; nuo tokios saviraiškos,vadinamam "dievui",net lūpos sutindavo;o,va, tą kibirkštėlę širdį, sunkiai uždegta,ne visuomet pavykdavo liepsnojančia išlaikyti.
Net ir dabar, būsimiems dvasiniams Mokytojams; urantams, esantiems pačiame tiesiausiame kelyje,visada išlieka pavojus jų širdžių ugnelėi užgesti.
Bet kokia, ir bet kada, galvelėje atsiradusią, dvasinį brolį-sesę teisiančia "minčiukę"- tuojau pat pašvęsti TĖVUI.
Tokie būtų mano asmeniniai pastebėjimai ir,tokios būtų mano subjektyvios išvados.
Visiems linkiu geros dienos, ir Rojaus Trejybės palaimos.
Su meile,
IRENA
2013-02-19 10:05:23
Mielieji, kadangi buvau Mokytojui pažadėjęs ir į Rojau Trejybės mokymus įsigilinti, tai pažvelgiau į svetainės angliškąjį variantą. Tai, ką pamačiau – pribloškė- visi angliškai kalbantys pasaulio piliečiai išėję, kaip čia buvo gražiai parašiusi viena sesė „Į DYKUMĄ“!
Gal išvalęs forumą, Mokytojas visiems duoda suprasti, kad ir mums, lietuviams, laikas pasitraukti ten pat?
Kai pasiilgs, gal paseks mūsų pėdomis, ateis parsivesti. O gal ir ne – patylėkim, palaukim, pamatysim.
O aš einu studijuoti ne tik Urantijos Knygos, bet ir kitų dvasinių šaltinių:Kalbu jums vėl, Rojaus trejybės mokymų, gal ir į Šventovę užsuksiu kartu su visais GYVĄ garbinimo ritualą atlikti, nes labai noriu patirti, kas tai yra SALDYBĖ SU TREJYBE :)
Su meile ir šypsena
Vytautas
2010-02-09 15:59:08
Šaunuolis Povilai kad nebijai gąsdinimų,kuriuos tau siūlo kai kas,kuris laiko save aukščiau už kitus.
susitiksime kitoje svetai
2010-02-09 15:23:24
Brangusis Povilai! As medituoju GYVENIMO MENA. Tai pati nuostabiausia meditacija!
Galia
2009-04-30 11:01:45
....Nukabinkite mane nuo kryžiaus ir garbinkite Tėvą...
Sveiki gyvi Urantieciai ir Biblijieciai! Esu medituojanti Galia is Panevezio. Visi tykejimai man yra lygus, nes DIEVAS yra VIENAS(na ne vienas, as su JUO). Esu tarybinis vaikas. Uzaugau su tikejimu pionieriais, komjaunuoliais, partija. Dievo-nerasta. Bet tais laikais man buvo labai gerai-buvau vaikas su savo gyvenimu ir su savo idealais. Tarybiniai laikai isnyko, gyvenimas prispyre uzsiimti MEDITACIJA. Per meditacija atradau DIEVA(galiu pavadinti ENERGIJA). Pirmas samoningas nuejimas i baznycia buvo pritrenkiantis! Pamaciau JEZU ant kryziaus! O siaube! Taip, as buvau kaip vaikas, kuris pirma karta susiduria su BAZNYCIA. Man buvo baisu! Buvo labai gaila to zmogeliuko prikalto ant kryziaus. Pradejau skaityti Senaji Testamenta. O siaube! Vien vyrai!Jau toks garbinimas vyru, tesiog baisu! O kur moterys? O kur mes? Nesamones!Skaitau Naujaji Testamenta. Na, zinote, tam kad suprasti kas ten parasyta, reikia eiti mokytis TEOLOGIJOS. O as labai siuo metu tingiu mokytis. Tai, va. Mano kelyje atsirado URANTIJA. Perskiaciau ten tuos skyrius, kurie mane labiausei domino. Apie Adoma ir Jeva, apie Jezaus gyvenima. Man patiko, viskas aisku. Nors siuo klausimu mano protas man klausymu nekelia. Dar karta galiu drasei pavadinti URANTIJA NAUJA BIBLIJA. Seip tai as retkarciai aplankau si foruma. Rasyti nenoriu, nes tingiu cia irodineti SAVO TIESAS. Kiek zmoniu-tiek TIESU. Gerbkime kiekvieno zmogaus TIESA. Net MEDITACIJOS buna skirtingos! Anekdotas! As per meditacija atradau MEILE viskam, ir vyrui, ir moteriai, ir dulkei, o POVILAS visai ka kita randa. Gerbkime vienas kito atradymus, KAS JESKO, TAS VISADA RANDA! Myliu JUS visus! Sep tai POVILAI, paskutiniu metu pradejau dometis TANTRINE MEILE. Gal ka patartum?
Galia
2009-04-30 10:58:37
Brangi Galina, Arūnui atsakiau su jumoru, kad jo nemyli, nes man patinka moterys. Žmogus tik paviršiuje turi lytį, viduje kylant sąmoningumui lytiškumas išnyksta, moteriška ir vyriška energijos susijungia ir siela neturi lyties.
Tai ištirta tūkstančius kartų.
Be to meilė, kaip aukštesnio dažnio enrgija yra labai įvairi ir daugialypė, tai nėra konkretaus dažio ir ilgio energija, vibracija. Ji turi dideles amplitudes ir gylį, ir maišosi su kitomis energijomis, nėra konkrečios meilės energijos, ji skirtinga su kiekvienu žmogumi.
Kas visus myli vienodai yra neteisus, nes kiekvieno žmogaus energija skirtinga ir bioenergija spinduliuoja skirtingai, todėl jei myli visus vienodai, tai tu realiai nepatiri kontakto su tuo konkrečiu žmogumi, o ĮSIVAIZDUOJI KAD MYLI.
p.s. Papasakok ką medituoji.
Povilas
2009-04-30 10:13:38
POVILUI: Brangusis, tu blogai medituoji jei nejauti MEILES vyrams. Tavo PROTAS vistiek galvoja negerai. Mylek vyra, kai broli, ir tada suprasi, kad visur teka vien tik MEILE... Su pagarba ir didziule MEILE TAU medituojanti GALIA (cia mano toks vardas, gal siek tiek per galingas, bet yra kaip yra...)
Galia
2009-04-30 09:55:08
Ka reiskia "atrasti Teva savyje"? Argi Jezus nesake "Teve musu, kuris esi danguje"? Del "puvanciu Biblijos remu" - Tai visiskas ir kategoriskas atmetimas to, ka Dievas buvo apreiskes, tai kategoriskas atmetimas to, ka kalbejo ir mums paliko pats Jezus, kuri cia taip visi "myli". Jeigu Biblija - nesamone - tai tada kam ja taip neigiat ir kam tada naudojat jos zodzius, tiesas? Siame forume matau labai daug zodziu apie meile, meile, meile....Manau, kad tai tik zodziai. Bepigu visus is eiles myleti, kai gyvenimas geras. Butu idomu pamatyti visus tuos labai mylincius sunkiose salygose, pavyzdziui kokiame konslageryje. Na, nesupraskit neteisingai, to niekam nelinkiu, taciau istorijoje tokiu faktu buvo. Taigi, butu idomu pamatyti, kaip jus, visus mylintieji, tada myletumete ir tuos, kurie tyciojasi, kankina, zudo jusu vaikus, draugus, tevus...Manau, kad meile greitai isgaruotu ir liktu tik grazus zodziai nuplazdene ore. O ir Dievas butu bejausmis, besirdis ir kvailas, jei Jis toki kankintoja po mirtie sutiktu maloniai issketes savo sventa glebi. Stai kas rasoma Biblijoje apie Dievo rustybe, tik kitokiais zodziais. Todel yra labai svarbu kaip gyveni, ka garbini, ar tikrai vykdai Dievo ir ar tikro Dievo valia, ar nepasiduodi grazioms klaidintoju iliuzijoms. Jei Dievui spygom po nosim mojuosim net nemastydami, tai kaip jis mus sutiks, kai ateis laikas? Be to, visus vien tik myyyyylintis Dievas ir neturintis jokios nuovokos apie piktadarybes, neskatina zmogaus tobuleti. Tada zmones gali gyventi kaip tik nori, gali lipti kitiems per galvas...., nes Dievas juos vistiek myli ir myles....Taigi, gal del tokio iskreipto Dievo suvokimo ir Biblijos neigimo siais laikais ir vyksta nuzmogejimas?
SNIEGA
2009-04-29 23:33:52
Tiesa yra visur, ji prieš akis, tik akys nemoka žiūrėti, matyti, jautrumas labai mažai išlavintas. Ekstrasensoriniai jutimai yra normalūs, galvojimas yra nenormalus.
Aš tavęs Arūnai nemyliu. Užjauta jaučiu, bet meilę tau, tikrai ne.
Gal filosofine prasme...Bet ir tai ne.
Jei meilė teka per širdį, o ne su protu, tai ji yra visur, kiekviename įkvėpime, kūno judesyje, žodyje ir žvilgsnyje. Tai nereiškia, kad jei vagis traukia iš kišenės piniginę tu turi ją atiduoti! Tai nereiškia, kad su kiekvienu prietranka šalia kiosko reikia dalintis ta meile. Neverta barstyti deimantus kiaulėms.
Bet jei myli protu...tada gali galvoti, kad myli visus. Realybė kitokia, nei tu sapnuoji.
Kataliku mazochistiniuose vienolynuose yra daug tokių žmonių kaip tu, Arūnai, kurie užsiciklina ir tą "meilę" mato visur, dievas visur juos lydi, visur yra dievo ženklai ir kuo aplinka nepalankesnė, tuo labiau jie jaučiasi geriau, nes tiki, kad taip palengvina kitų naštą.
Jiems taip pat vaidenasi ir girdisi balsai, vaizdiniai, Jėzus ir Marija, jie kalba su jais ir skundžiasi vyresnybei, kad velnias juos gundė.
Tu net nįsivaizduoji kokius tie vienuoliai ir vienuolės dienoraščius veda!
Bet tavo komentarai labai panašūs į jų...
Povilas
2009-04-23 14:38:52
Ne,mielasis,aš neatmetu Jėzaus meilės,nes Jėzus yra viena dvasioje su savo Tėvu ir Tėvo Lygiaverčiais Partneriais-Amžinuoju Sūnumi-Kūrinijos Motina-Broliu ir Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Sese.Jie ir sudaro Rojaus Trejybę,Kuri skleidžia ne šiurpuliukus,bet galingas meilės vibracijas ir gėrio,ir gailestingumo,ir išminties.Ir kadangi Jėzus yra viena dvasioje su Rojaus Tėvais,aš patiriu ir Jo meilę.Patirsi meilę tik tada,kada ieškosi MYLINČIO TĖVO savyje,o JĮ ATRADĘS,suvoksi ir patirsi,kad JIS TAPO NE TIK MYLINTIS,BET IR MYLIMAS..Jei tave įspraudė į biblijos ar kitų religijų rėmus,nereiškia,kad tie rėmai yra tvirti.Jie jau pūvantys.Ir čia jau stovi tavo laisva valia-ar sulaužyti,ar ne tuos rėmus.Na kaip tu nesupranti,juk Tėvas suteikė laisvą valią rinktis.Ir tampa savaime aišku,kad tu atsisakai tos valios,tu ją neigi teigdamas,kad biblija tai jau viskas.Kiek biblijai metų?Ir kiek gyvena protingas žmogus Urantijoje?Suvesk tuos du faktus ir suprasi,kad tu atsisakai pažinti daugiau.Kitaip pasakytum,-gal.Dabar sakai,-yra tik taip.Tuo parodai,kad atmeti dvasinį augimą ir tobulėjimą.Netgi biblija ragina dvasiškai tobulėti.Bet ragina iki tam tikros ribos,kurios nevalia peržengti,kitaip būsi nubaustas.Iš to ir seka,kad egzistuoja tavy baimė..Aš,beje,jau pabudau ir nesiruošiu užmigti.Viename tu teisus-rytoj gali būti per vėlu.Bet ne tavo supratimu..Mielas Povilai,aš tave myliu ir man nenusispjaut,kad tu manęs nemyli.Nemylėdamas manęs,kaip sielos brolio,tu nemyli ir visos kūrinijos.Povilai,aš už tave meldžiausi dvi dienas.Ir meldžiausi ne kad mane pamiltum,bet kad atrastum Tėvą savyje.Ir ne aš reikalingas užuojautos,bet tu.Kūrinijoje egzistuoja priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnis.Kažkada rašei,kad laikas parodys,kas teisus.Bet kas pasakys kitam ar jis teisus,ar ne,jei vienas iš mūsų jau dabar renkasi tapatybės sunaikinimą.Tik MYLINTIS TĖVAS ŽINO,kad darai nesąmonę,todėl ir laukia tavo atsigręžimo į Jį.Ir su kiekvienu prietranka šalia kiosko verta dalintis meile,o deimantų nežerti tavo meditacinei nesąmonei,kuri ragina pražudyti sielą.Meilę aš matau visur,nes myliu net ir tave,mano mielas sielos broli,nors ir nepakartojamai įnirtingas melagis esi.Bet tu čia tik tam,kad žmonės suprastų apie netikrus pranašus.Tu-vienas iš jų.Man,mielas Povilai nesivaidena ir aš negirdžiu balsų,juolab,aš negaliu palengvinti naštos kitam,kol jis tos naštos nejaučia.O pajus tik atradęs savyje Tėvą.Ir štai tuomet,jam dvasinė našta taps per sunki,jei žmogus neatsirems į MYLINČIO IR MYLIMO TĖVO VEDIMĄ.Tu sakaisi esąs laisvas.Taip,tu laisvas tiek,kiek šuo,pririštas prie būdos,kiek grandinės ilgis jam leidžia būti laisvam..Taip kad,broli mano,nori tu ar ne,bet aš tave mylėsiu..Su broliška meile,Arūnas
arunas
2009-04-23 17:07:05
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]