Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jėzaus Kristaus apreiškimo - KALBU JUMS VĖL - vertimas į rusų kalbą jau atspausdintas materialios knygos pavidalu.

Jėzaus Kristaus apreiškimo - KALBU JUMS VĖL - vertimas į rusų kalbą jau atspausdintas materialios knygos pavidalu.
Šis prasmingas ir labai svarbus darbas be Rojaus Trejybės pagalbos ir vedimo, be mūsų Vietinės Visatos, Nebadono, Sūnaus Kūrėjo ir jo Partnerės - Vietinės Visatos Motinos Dvasios, Nebadonijos - sustiprinimo ir kruopštumo būtų buvęs tiesiog neįmanomas.
Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL - GOVORIU VAM OPIATJ - iš lietuvių kalbos į rusų kalbą išvertė mūsų sielos brolis Izidorius, o jam redaguoti padėjo jo žmona, Nina, dukra, Ilona, visi gyvenantys Šiauliuose, ir anūkas, Vladimiras, gyvenantis Kijeve. Šios Jėzaus Kristaus apreiškimo knygos - kaip ir lietuviško originalo ir vertimo į anglų kalbą - tekstą sumaketavo ir viršelį parengė Arnoldas iš Kauno.
Visiems jiems tariu nuoširdų ačiū.
Nuostabu, kad ši šviesos knyga jau tapo prieinama ir skaitantiems rusų kalba.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2010-04-20 18:22:12

Komentarai

Puslapis urantija.lt įgauna vis labiau solidumo: pavyksta skatinti konstruktyvų, dalykinį, susikaupimą skatinantį, rimtą patirtinį bendravimą ir šviečiančių mokymų sklaidą :)
Beja, tokios tvarkos reikėtų pasimokyti ir kitiems užsienio puslapių adminstratoriams, nes KAIP PVZ. tik dvasingos aristokratijos autokratinio valdymo būdu galima vystyti, pasiekti tikrą VISUOMENĖS DVASINĮ, KULTŪRINĮ, MOKSLINĮ TOBULĖJIMĄ!!!

Marius (Klaipėda)
2010-04-22 11:21:40



Mariau,
rusai atrodo gerokai atsilikę nuo šio forumo. Jie net nežino nieko apie nuosprendžio Liuciferiui paskelbimą. Keistoka: tokia šalis, protingi žmonės...

Vaidas (VDS)
2010-04-22 23:41:43



Būtų smagu, jei pavyktų rusišką versiją patalpinti ir rusų puslapyje www.urantia.ru Jiems jos tikrai reikia, nes reikia pagalbos pritaikant UK gyvenime. pvz. Jų puslapyje beveik negvildenamos MALDOS, KOMUNIJOS temos ir mažai aptarinėjami patyrimai ir maža to, jie patys pasimetę tarp rusiško vertimo ir rusų kalbos ypatumų variacijų. Taigi, Lietuvoje link Rojaus Tėvų žengiam nuosekliau ir užtikrinčiau ;)

Marius (Klaipėda)
2010-04-22 08:28:58



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal