Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje apie Afrikos vaikų vakcinavimą nuo sunkiois ligos - polimielito, 2010 03 06

Tėvo mokymas, perduotas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, 2010 03 06.
Algimantas:
Mylimas Tėve, šiandien ryte per BBC radiją aš išgirdau, kad Afrikoje bus paskiepyta nuo polimielito apie 70 milijonų vaikų, nuo tokios sunkios ligos, kuri gali paralyžuoti vaikus. Ar padės ta vakcina? Ar padės tos lėšos? Kodėl yra taip persekiojama šita pačių gležniausių vaikų ateitis ir būtent šitame kontinente?
Tėvas:
Mano patys mylimiausi vaikai, jūsų šviesa sklinda iš jūsų sielų. Jūsų meilė sugrįžta pas Mane, nuspalvinta kiekvieno iš jūsų individualiu virpėjimu.
Šitoji meilė pasklinda po visą kūriniją. Jinai niekur neišnyksta. Tai yra energija; energija, kurią paskleidžiame Mes iš Rojaus kaip visa Rojaus Trejybė; paskleidžiame, kad ji sušildytų kiekvieną atsivėrusį Mūsų vaiką ir tuo pačiu nuspalvintu kiekvieno asmeniniu patyrimu pasklistų iš jūsų – kiekvieno kiekvienam ir visiems – ir sugrįžtų pas Mus.
Visa energija cirkuliuoja. Nėra nė akimirkos, kad ji būtų statikos būsenoje. Ji cirkuliuoja po visą kūriniją, ir ji vis auga savo dažnumo pasireiškimu. Energetinis dažnis vis kyla nuo kiekvieno iš jūsų šviesėjimo.
Kada jūs tiek daug kankinote vieni kitus, kada jūs buvote pavergę Afrikos kontinentą, laikėte, kad jis nieko vertas – jūs esate aukštesni – jūs laikėte Afrikos kontinentą tiktai vergų rezervu. Jūs trėmėte juos iš savo gimtųjų vietų, kad patenkintumėte savo materialius troškimus, kuriuos diktavo jūsų materialūs siekiai. Jūs tą darėte be atsivėrimo Man. Todėl jūs per šimtmečius sėjote tą baimę, kuri suformavo šito kontinento dabartinę būseną, net ir fizine prasme dabartinę būseną, ne tik dvasinę.
Jūs kalbate apie pasąmonę. Tačiau pasąmonę turi ne tiktai individas. Pasąmonė yra ir tautos mastu, valstybės mastu, rasės mastu, kontinento mastu. Žiūrėkite, kada jūs kalbate apie Ameriką, kas galvoja apie bet kokią kitą valstybę išskyrus Jungtines Amerikos Valstijas? Gausybė yra valstybių Amerikoje, tačiau jūs sutapatinate Ameriką su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis, nes tai jau yra iškelta kaip kontinento pasąmonės virpesiai, ir juos iškėlė tie materialia prasme stipriausi, galingiausi savo įtaka, savo finansais ir turtais Mano vaikai, ir jie paveikė jūsų pasąmonę, kad jiems iškart asociacija kyla su šita viena dabartine galingiausia valstybe, nors ji byra jūsų akyse, bet vis tiek pasąmonėje yra užfiksuota, kad Amerika yra būtent šita valstybė, o ne visos kitos valstybės, net ir mažytės, ne visiems jums ir žinomos.
Kada jūs kalbate apie Europą, jūs kalbate kaip apie Senąjį kontinentą, kuriame vyrauja demokratija, kuriame vyrauja tarpusavio santykiai, grindžiami didesniu pakantumu. Tai irgi kontinento pasąmonė – daugybės tautų, daugybės valstybių – bet ji suformuota per ilgus šimtmečius; suformuota ir formuojama ne tiktai Europos kontinento žmonėms, bet ir kitų kontinentų žmonėms. Ir niekas nesiginčija išgirdę Senojo kontinento ir senosios demokratijos pateikimo sampratą, ir jos kilmės šaltinį. Visi pripažįsta, kad tai yra Europa.
Kada jūs kalbate apie Afriką, jūs taip pat įsivaizduojate, kad ten vien tiktai juodaodžiai, kad ten yra menkesnė civilizacija, kad ten yra menkesni žmonės. Tai yra jūsų bendra visų kontinentų nuostata, pasąmoninė nuostata šito kontinento atžvilgiu.
Jūs jau puikiausiai žinote, kad visi virpesiai yra gyvi, ir jie niekur nedingsta. Ir tokios jūsų nuostatos, nesvarbu, kad sąmoningai nesuvokiamos, bet jos per šimtmečius suformuotos – per kartų kartas – yra jūsų pasąmonėje labai gyvos, nors dar ir nepasiekiančios jūsų sąmonės lygmens, kol kokia nors sėkla, mesta minties ar vaizdo pavidalu, neišjudina jos, kad pasiektų jūsų sąmonę.
Todėl, Mano patys mylimiausi vaikai, esantys Afrios kontinente, turi milžinišką baimės pasąmonę, suformuotą jūsų, Mano mylimiausi vaikai, materialių veiksmų; materialių veiksmų, kurie juos baugino; baugino, nes jūs juos engėte, nelaikėte išvis Mano vaikais, neleidote kartu būti viename kambaryje, neleidote bendrauti tarpusavyje jų vaikams, kurie nejautė tarpusavio susipriešinimo, bet jūs jiems sėjote pasąmonėje baimę. Jie žvilgsniu klausdavo, kodėl jie negali bendrauti vieni su kitais? Kad jų oda kitokios spalvos? Jiems tai nebuvo kliūtis bendrauti tarpusavyje.
Tačiau jūs sėjote tą pasąmonės baimę, kuri sklido virpesiais; sklido po visą jūsų pasaulį, kuris yra toks mažytis, toks trapus. Ir šita pasąmonės milžiniška baimė dabar duoda rezultatus – ligų pasireiškimą šitame kontinente.
Jie turi milžinišką baimės būseną ir stengiasi iš jos vaduotis, bet jie vaduojasi taip, kaip diktuoja jiems jų proto veiksmai. Jie ginasi prievarta. Jie ginasi agresija, nes jūs nesuteikiate jiems pagalbos rankos. Jūs ten ateinate tiktai su savo pinigais, kurie neštų jums dar didesnius pinigus, išnaudodami juos, o ne dalindamiesi savo meile ir savo samprata, kaip jie galėtų šviesiau gyventi. Todėl jų pasąmonėje yra suformuota gyva baimė. Ji ir leidžia savo šaknis vis giliau ir giliau, ir pasireiškia įvairiomis ligomis. Tarp jų ir tomis, nuo kurių bandote apsiginti vaistais patys, patys, pavadindami ir maru – net ir jūsų ta liga pasiekusi ir civilizuotus, jūsų samprata, kontinentus, kaip AIDS – yra būtent dėl to, kad jūs laikėte vergais šitą kontinentą tiek šimtmečių.
Ir dabar jūs negalėsite niekaip išgydyti tų vaikų, kiek bevakcinuosite, nes vakcinos yra cheminis, narkotinis vaistas. Jis nešalina priežasties, kuri sklinda iš jūsų ir iš jūsų protėvių, ir iš jūsų protėvių protėvių paskleistų žemo dažnio virpesių.
Todėl, Mano patys mylimiausi vaikai, Aš jus ir vedu šituo gyvuoju keliu, kad jūs, eidami ir garbindami Mus Tris, keliate šituos virpesius į tokį aukštą dažnį, ir jūs esate pati galingiausia Mano vakcina tiems vaikams, esantiems tolimame, jums atrodytų, kontinente.
Skleiskite meilės virpesius. Tai yra daug veiksmingiau, negu materialios vakcinos.
Jūs valote tų vaikučių ne tiktai fizinį ląstelių kūną, bet jūs valote jų praeities kartų baimės pasąmonę, kurią suteikė jiems dabar aplinka, net ir šita pati jų fizinė negalia jiems kelia fizinį skausmą ir tuo pačiu baimę.
------------------------------------------
Ačiū Tau, mylimas Tėve, už šitą mokymą. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
---------------------------------
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2010-03-08 11:08:51

Komentarai

Už Afrikos kontinentą reikia melstis pastoviai,nes baisūs dalykai ten dedasi,kur ne tik pavojingos ligos siaučia,bet nuolat yra žudomi žmonės.Jau antrą laišką gaunu kur nužudytų tėvų vaikai prašo pagalbos,košmaras,tokias problemas vienam išspręsti yra tiesiog neįmanoma.

Fredas
2010-03-14 15:44:41

Jonai ,o tau neatrodo, kad spektaklis , tik prasideda. Nors tai ir nėra spektaklis.Jeigu tas tavo pavadintas spektaklis būtų senai pasibaigęs ir visi senai išėję namo ,taigi ir tu tame tarpę būtum išėjęs. O dabar esi čia beveik nuo spektaklio pradžios ir niekaip neišeini namo, nors tvirtini, kad jis senai yra pasibaigęs, ar tavo buvimas salėje ,kiek jau metų, po pasibaigusio spektaklio rodo, kad spektaklis baigėsi.Viskas tik prasideda Jonai,ir tu tai gerai žinai,tai liudija tavo nesibaigiantis ir vis aktyvėjantis dalyvavimas tame spektaklyje,kaip aktyvėjantis dalyvavimas tokių pačių bedvasių kaip ir tu.

rimantas ( Kaunas )
2010-03-08 12:07:18

O kieno gi energetinis virpesių dažnis aukštesnis, materialių darinių bakterijų ar virusų , ar žmogaus sielos ar net dvasios ,kai siela yra pasiekusi susitapatinimo su Tėvo dvasia Minties Derintoju lygį ir kurios, nei siela tuo labiau dvasia nėra materialūs dariniai, nors yra realūs ir gyvi ir kurių aukšto dažnio virpesiai ir sunaikina bakterijas ir virusus. Juk nei siela nei dvasia nėra tik žmogaus evolicinio proto sukurti žodiniai simboliai.Tai gyva realybė ir žmogaus dalis.Galima aišku laukti ir toliau remtis vikipedijomis , atlikinėti bažnytinius ritualus, gyvenat protėvių suformuotais papročiais ir tradicijomis, laikant , kad tai ir yra gėris ir pagarba ar yra religija ir klausyti paistalų tų, kuriems tikrasis spektaklis, kurio sumanytojas yra pats Tėvas ,jau yra pasibaigęs dar jam net neprasidėjus, kol bakterijos ar virusai sunaikins žemų energetinių virpesių materialų kūną . O gal geriau nelaukti o ar išeina laukti, kai siele jau bunda nors ir nedrąsiai ir pabandyti kelti savo samonės virpesius atsiveriant Trejybei , ją garbinat ir šitaip būti sveikam ir kūnu.

rimantas ( Kaunas )
2010-03-08 20:27:18

Algimantai, ką tu čia nori apgauti? Tavo virusų teorija yra tokia skysta...
Bet būkim nuoseklūs.
"Štai kodėl visos virusinės ir nervų ligos yra vien tik dėl to, ir tik dėl to, kad žmogus neturi stipraus ir gyvo ryšio su Tėvu-ROJAUS TREJYBE NUOLAT. Štai kur yra ir polimielito priežastis - žemi energetiniai virpesiai, kurie SUKURIA VIRUSUS"
Didesnį absurdą sunku sugalvoti, nes:
-virusai yra visur, kur yra kitos gyvybės formos, ir jie niekaip nesusiję išskirtinai su žmogaus kaip rūšies egzistencija, juolab su jo dvasiniu lygiu;
-virusai egzistuoja labai seniai, kai dar žmogaus nebuvo; manoma, kad jie yra viena iš pačių seniausių gyvybės formų Žemėje;
-virusų evoliucinė kilmė nėra vienareikšmiškai paaiškinama todėl, kad jie yra labai maži, neląsteliniai, ir neįmanoma turėti jokių fosilijų, iš kurių sprendžiama apie evoliucijos stadijas, tik genetinio kodo pagalba galima tyrinėti jų kilmę.
-nors virusai yra labai maži, jie yra materialūs, o ne dvasiniai dariniai - turi savo formą, struktūrą, molekulinę sandarą, dauginimosi mechanizmą, genus;
-TUBERKULIOZĘ SUKELIA NE VIRUSAS, O BAKTERIJA :))))

Jonas
2010-03-08 19:21:35

Mielas Jonai, tu kaip visada skubi ir sieki ne pažinimo, bet priekabių. Tai savanaudiškumo kelias, kuriame virusai ir bakterijos turi labai palankią terpę daugintis ir mutuoti tiek paties viduje, tiek ir aplink tave esančių žmonių organizme.
Tu savo teiginiais, paimtais iš VIKIPEDIJOS, BET NE IŠ SAVOJO MĄSTYMO ARUODO, tik patvirtini, kad virusų kilmė nėra žinoma dabartiniam vadinamajam MOKSLUI.
O dabar pamėgink suvokti KĄ AŠ TAU PASAKYSIU NE IŠ VIKIPEDIJOS, BET IŠ TĖVO.
Gyvybė mūsų planetoje buvo implantuota iš gyvybės plazmos. Virusai yra pirmesnė gyvybės forma negu bakterija, o bakterija yra ankstesnė gyvybės forma negu bet kuri kita ir aukštesnė gyvybės forma. Ir visa tai vystėsi daug milijonų metų iki žmogaus pasirodymo evoliucijos arenoje mūsų planetoje.
Kadangi tiek virusai, tiek bakterijos keičiasi, jų įvairovė savo gausybe pranoksta žmogaus suvokimą. Todėl vystantis gyvybės evoliucijai planetoje keičiasi ir virusai bei bakterijos. Beje, bakterijos nevisada yra tik ligas sukeliančios net ir būdamos žmogaus organizme, todėl yra ir vadinamųjų gerųjų bakterijų žmogaus virškinimo trakte, kad padėtų žmogui suskaidyti maistines medžiagas, kad jas būtų galima įsisavinti per kraują visam organizmui.
Tačiau ŽMOGAUS SĄMONĖS DVASINIS LYGIS, KURĮ Į IŠORĘ ATSPINDI REALŪS ENERGETNIAI VIRPESIAI, KURIE YRA MATERIALŪS, O NE DVASINIAI, TIESIOGIAI VEIKIA VIRUSŲ IR BAKTERIJŲ MUTACIJĄ IR PASIREIŠKIMĄ. Būtent mūsų energetiniai virpesiai sudaro APLINKĄ - PALANKIĄ ARBA NEPALANKIĄ - VIRUSŲ IR BAKTERIJŲ MUTAVIMUI.
Todėl mūsų sąmonės DVASINIS lygis sukelia MATERIALIUS ENERGETINIUS VIRPESIUS, KURIUOS GALI PAJAUSTI NET KITAS ŽMOGUS, JAU NEKALBAT APIE VIRUSUS AR BAKTERIJAS, KURIOS YRA DAR JAUTRESNĖS APLINKOS VEIKIMUI.
Būtent dėl to net maro ar šiltinės epidemijos metu galėjo likti sveiki ir visiškai nepaliesti mirtį nešusių ligų tie mūsų sielos broliai ir sesės, kurie ėjo iš meilės ir su meile padėti kenčiantiems ir mirštantiems net pačios epidemijos sūkuryje.
O dabar dar kartą perskaityk mano teiginį:

"Būtent taip yra ir su tuberkulioze, kurią jau žmogus seniai trimitavo, kad įveikė, visiškai ją nugalėjo, nes ir skiepijo, ir mitybą bei gyvenimo MATERIALIAS sąlygas gerino. O ji, šiek tiek atsitraukusi, kad žmogus ir trimituotų savo pergales, dabar vėl ima savo dantis rodyti ir ten, kur ir maistas jau ne prastas, ir gyvenimo materialios sąlygos jau nebe tokios, kokios buvo praeityje."
Tad, kur aš tvirtinu, kad tuberkuliozę sukelia VIRUSAS, nes tu man - vėl eilinį kartą - priskiri tai, ko aš ir mintyse neturiu, o tada "triumfuoji" veltui, nors ir piktdžiugiškai parašai:
"-TUBERKULIOZĘ SUKELIA NE VIRUSAS, O BAKTERIJA :))))"
Kol mano mokymus skaitysi NEATIDŽIAI, tol, deja sudarysi visiškai bebliūkštančio baliono įvaizdį.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-03-08 20:49:50

Galima neatlikinėti jokių ritualų, nesiremti jokiais Algimantais ar kitais autoriais(vikipedija, kaip ir kiti šaltiniai, yra tik informacijos pateikimo VIETA, bet ne autorius), galima būti tikinčiu, galima netikinčiu, galima skleisti vienokius ar kitokius virpesius, tačiau nereikia painioti visiškai ne prie ko esančių dalykų.
Jau vien tas dažnių skirstymas į aukštus ir žemus yra nesąmonė. Aukštas savaime nereiškia geresnis, o žemas - blogesnis. Uodo sparnų mosto dažnis yra gal 300 kartų per sekundę, o paukščio daug kartų mažiau, bet paukštis lesa uodą, o ne uodas paukštį, ir na ir kas iš to? Ar ultragarsas apskritai geriau už paprastą garsą? Ar aukšto dažnio cypimas geriau už normalią kalbą?
Viskas yra gerai, kas yra savo vietoje. Tam tikro stiprumo utragarsas iš tiesų gali sunaikinti kai kurias bakterijas ir virusus, bet netinkamai dozuojamas jis žudo ir žmogų.
Aš nesiginčiju dėl to, kad žmogus turi turėti gerą gražų melės kupiną santykį su kitais žmonėmis ir su savo aplinka. Žmogaus subtili energinė sąveika daro realų poveikį ir aš to niekada neneigiau. Užtat ir linkiu verčiau mažiau inkšti dėl to, kaip pasaulis blogai daro besiskiepydamas, ir nekurti absurdo teorijų iš kur atsiranda virusai, nes tokie inkštimai ir tendencinga "kūryba" nieko gero neduoda tiek pačiam autoriui, tiek skaitytojams. Iki.

Jonas
2010-03-08 20:58:35

Kas yra pirmesnis ir kas ką yra sukūręs , žmogiškasis autorius vikipediją ,kaip informacijos surinkimo vietą, ar vikipedija žmogiškąjį autorių. Ir kokia ir kieno informacija yra sudėta į informacijos surinkimo vietą pavadinta vikipedija. Ar ne žmogiškųjų autorių pasivadinusių mokslininkais.Ar tų vadinamų mokslininkų informacija kurią jie pateikia ir kuriais tikima jau yra absoliuti. Ar jie turi ryši su aukšesniais už save dvasiniais šaltiniais. Ir būtent tokia vikipedėjiška "kūryba" nieko gero neduoda tiek pačiam autoriui tiek ja besiremiantiems.

rimantas ( Kaunas )
2010-03-08 21:45:30

Ir net dabartinei medicinai aišku,kad virusai silpnina imuninę sistemą,kas įgalina bakterijas suvešėti"nuostabia"puokšte..Bet mes,didžiulė dauguma individų,esame iki šiol užtikrinti savo nuomonės nepajudinamumu.Kartais ta nuomonė tikrai turi didelę konfrontaciją su GYVĄJA ROJAUS TREJYBĖS RELIGIJA,KURI YRA MEILĖS,GĖRIO DARBŲ SU TĖVU-TREJYBE DARYMU VISUMOS LABUI.Bet dauguma mūsų esame linkę ir taip yra išties vegetavimas,bet ne GYVENIMAS.GYVENIMU jis(vegetavimas)tampa tik dėka TRAUKOS IR POSTŪMIO..Mes galime be perstojo diskutuoti kad ir šimtus kartų,bet tikrai yra taip,kad GYVAI PATIRTINIS ROJAUS TREJYBĖS KELIAS,EVOLIUCINIS KELIAS,NUMATYTAS TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS,YRA IR TIEK..Kodėl sakau,kad taip yra.Tiesiog žinau.Ir niekad nebus taip,kad urantai,einantys TUO KELIU,įrodys savo oponentams,kad mūsų sielos broliai ar sesės klysta.Jūs tik atkreipkite dėmesį-GYVAI PATIRTINIS..Ir dabar įsivaizduokite žmogų,kuris per dvejus tūkstančius metų buvo nuolat mokomas kitaip.Panoraminiu žvilgsniu apžvelkit visą Urantijos planetą ir tikrai pamatysite,kad egzistuoja daugybė religijų ir kiekviena iš jų skelbia,kad JI YRA VIENINTELĖ TEISINGA..Pasidomėjus platesniu rakursu žvelgiant,VISADOS KIEKVIENOJE IŠ JŲ NEĮŽVELGSIME GILUMOS,KURI GALUTINAI PATENKINTŲ..Todėl,mielieji,aš jūsų klausiu,-Ar tikrai nė vieno iš jūsų nelydi ligos,negalavimai?Ar tikrai visi jaučiate pilnatvę,kurioje atsakyta į visus klausimus?Ar tikrai nė vieno neerzina kitokia nuomonė?Ar tikrai nekyla rankos smogti ne tik žodžiais?.Ir jeigu manęs paklaustų ar aš žinau ką sakau,tikrai atsakyčiau,kad TAIP.NES mano viduje kažkas dega ir veržiasi ištrūkti.Ir ne tik postūmį jaučiu,bet ir trauką,kurią nesugebu apibrėžti..Uranto kelias neišvengiamai atves į ATGIMIMĄ IŠ DVASIOS..TOKIŲ,KOL KAS TIKRAI NEDAUG..Ir čia mes esam tikrai NEPATOGŪS jums.ATGIMUSIAM IŠ DVASIOS URANTUI NEKILS JOKIE NEIGIAMI PATYRIMAI,NES JIS,PAPRASČIAUSIA MYLI.IR MYLI TAIP,KAD TA MEILĖ PRITRAUKIA PUOLIMUI ANT MŪSŲ..Ir dabar įsivaizduokite,kad yra KITOKIA RELIGIJA,KURIĄ IŠPAŽYSTANČIŲ DAR NEDAUG..Kodėl taip yra?Todėl,kad TUO KELIU EINANTYS SKRODŽIA GRANITĄ MEDINIU PLEIŠTU.Bet skrodžia ATKAKLIAI IR TIKRAI GRANITAS SUTRUPĖS,JEI TĖVO-TREJYBĖS VEDIMAS NEIŠBLĖS..Prieš MALDĄ IR GARBINIMĄ palinkėsiu jums suvokti,kad TAI KAS NAUJA,NEVISADA YRA NETIESA IR TELIEKA PATIKĖTI..Pamėginkit padaryt SPRENDIMĄ,NES MES NET MINTY NETURIM,KAD TRAUKSIMĖS NUO ŠVIESOS IR TIESOS.MES EISIME TUO KELIU,KURIO DAUGELIS NEAPKENČIATE.TUOMET ATSTOKITE IR LIKITE PRIE SAVO TIKĖJIMO,KURIO MES NESMERKIAME,BET IR NESIRUOŠIAME IŠDUOTI SĄVOJO.IR MES LAIKUI BĖGANT IŠSITIESIME,KO IR LAUKIA SAVYJE ATRASTAS TĖVAS-TREJYBĖ.MES IŠLIKSIME TAM KELY NEPAŽEIDŽIAMAI TVIRTI,NES TURIME ATRAMĄ SAVY,KURIA PASITIKIME-TĖVĄ-TREJYBĘ.MES EINAME PAS JUOS Į ROJŲ,BET NE NUKRYŽIUODAMI SAVE DĖL NUODĖMIŲ,O MYLĖDAMI ROJAUS TĖVUS IR ARTĖDAMI PRIE SUSILIEJIMO SU JAIS..Ramybės jums

Arūnas
2010-03-08 21:56:13

„Ar tikrai nė vieno iš jūsų nelydi ligos,negalavimai?Ar tikrai visi jaučiate pilnatvę,kurioje atsakyta į visus klausimus?Ar tikrai nė vieno neerzina kitokia nuomonė?Ar tikrai nekyla rankos smogti ne tik žodžiais?“
-
Patikėk, Arūnai, manęs nelydi nei ligos, nei negalavimai, ir niekad nekyla ranka kam nors smogti.
Ir gyvenimo pilnatvę jaučiu visame jo grožyje.
Nes esu labai laiminga moteris, pilnai atlikusi savo užduotį šioje žemėje.
Kaip Tu galvoji, kodėl?
O todėl, kad Dievas man davė viską, ko man reikėjo, dar tada, kai apie urantus niekas niekur nieko negirdėjo!
-
o dėl skiepų, tai tiek aš vaikystėje, tiek mano vaikai buvome paskiepyti nuo visų užkrečiamų, tuo metu, dažnai mirtinų ligų: tuberkuliozės, raupų, skarlatinos, to paties Poliomielito...,nes kaimynystėje bedraamžis vaikystės draugas, kurio šeimoje tėvai tam neskyrė dėmesio, susirgo šia liga ir visam gyvenimui liko invalidas, amžiną jam atilsį.
Labos nakties.

Laima (Vilnius)
2010-03-08 23:24:22

Algimantai, tai, ką tu rašai, bent man atrodo piktybiškai šlykštu. Tu kaip bjuariausias demagogas pasinaudoji bet kokiom išorinėm problemom ir netgi gerais dalykais, kad pateisintum savo religiją ir savo ego, kelių naivuolių vis dar laikomą "tėvo mokymais".
Panaši agresyvi retorika buvo sovietmečiu - tik sovietų sąjungoje vaikai turėjo laimingą vaikystę, tik sovietų sąjungoje nebuvo supuvusios kapitalistinės santvarkos, nebuvo išnaudojimo, nebuvo sekso :)
Vakarų pasaulis irgi sirgo poliomelitu, tačiau masiškai pasiskiepijo ir nebeserga. O baimės ir užterštos pasąmonės, esu įsitikinęs, vakarų pasaulyje yra daugiau negu Afrikoje.
Maža to, labai juntama pasąmoninė baimė tavo rašiniuose. Algi. Tai yra baimė sužlugti tavo misijai, nors visi mato, kad ji jau seniai yra žlugusi, ir tu vis dar vaidini savo vaidmenį scenoje tuščiai salei, nors spektaklis baigėsi ir visi išėjo namo.

Jonas
2010-03-08 11:32:51

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal