Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Pasimelskime drauge

Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau, Motina, Broli,Begalinė Dvasia, Motina, Sesė, dėkoju Tau už tokį gražų ir turiningą bei gausų Tavo vaikų - mūsų sielos sesių ir brolių - įvykusį susibūrimą.
kai pavasarį vis skambiau ima skelbti džiaugsmingi paukščių balsai, kai pražysta laukų gėlės ir medžiai pasipuošia žiedais, tokią aiškią saulėtą dieną, kaip ši, žmonės atveria savo namų langus plačiai ir valo, šveičia, blizgina stiklus. Per žiemą prisikaupia nereikalingų rakandų, užgriozdina jie balkonus, sandėliukus... Ką mes darome - tempiam, nešam iš namų, kas trukdo erdvei, švarai, šviesą kas užstoja.
Taip ir siela, kasdieną nori švęsti su mumis ir prašo mus pažvelgt į savo vidų, langą išvalyt. Tik maximinės priemonės padėti čia bejėgės. Rakandai, dulkės - Tėvą kas užstoja - tai mintys, netiesos darbai.
Aš, Tėve, Tau dėkoju, kad myli mus ir tokius klystančius, ir ieškančius, ir tuos, kurie galbūt neatsigręš į savo mylintį Tėvą, nespėjęs net pažinti savo dvasinių šaknų. Visus vienodai myli, neskirstai mūsų į gerus ir blogus, neskirstai į teisius ir neteisius. Tiesa viena - ji pas Tave, Tėve. Ir ją mums atveri kaskartą tiek, kiek esame pajėgūs ją išvysti.
Ilgas ilgas kelias pas Tave į Rojų, Tėve. jis kviečia mus atrast, pažinti ir patirt. Tavasis kelias apipintas svajingais toliais, platumom ir gyliais. Aš būčiau neteisi, sakydama: pažįstu Tavo tiesą, tavo kelią. Bet Tu davei man kompasą ir deglą uždegėm drauge manoj širdy.
Dėkoju, Tėve tau, žinau, kad nepaklysiu, nes deglas degs ir švies, nes kompasas širdy.
Iš meilės ir laisva valia aš su Tavim.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.


gaile
2009-05-02 20:58:09

Komentarai

Siūlau rytoj dešimtą ryto pasimelsti už visus pasaulyje šviesos drumstėjus.
Su meile.

Gaile
2009-06-12 11:32:55



Džiaugiuosiu , Gaile , tavo džiaugsmu ir tavo malda . Šviesa ir ramybė sklinda iš tavo maldos žodžių , joje viskas aišku ir šviesu . Telydi visada ir tave šios maldos nuoširdumas ir paprastumas . Telydi mus visus urantiečius brolystės džiaugsmas .

Petras
2009-05-02 22:19:34



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal