Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kviečiu drauge kurti

Aukštybės, toliai, gyliai - tavyje.
Pajusk, ištirk širdim.
Neleisk rusent iš Tėvo meilei, ne.
Ji nori degt ugnim.
Pajusk širdim, kaip siela veržias,
kaip tiesina sparnus
pakilti meilės virpesiais į dangų
pas Tėvą į namus.

Gaile
2009-05-04 17:02:10

Komentarai

Ir pagaliau nebereikia jiems, anksti pasitraukusiems,
mūsų visai, nuo žemės jie švelniai atpranta –
vaikas taip nuo krūties atjunksta. Bet mes, paslapčių
reikalingi didžių, tiek sykių iš sielvarto
gavę palaimą ir pažangą, – ar galime tverti be jų?
Negi veltui sakmė, kad andai, Arūną apraudant,
muzika pirmąjį sykį stingulį nusmelkė sausą;
Kad tuštumoj erdvės, staiga amžinai jaunikaičio,
dievo kone, paliktos, išsigandusios, rados
tas virpesys, kur dabar mus uždega, guodžia ir gelbsti.

Algimantas
2009-06-01 20:55:21

"Aš noriu tyliai Tave nešt..Nešt taip,kad širdys suvirpėtų..Keliu uranto švelniai sklęst..Žingsniu,kad planeta drebėtų...Aš noriu tyliai Tave nešt..Darbais,ne žodžiais beprasmybėj..Tiktai pirmyn,neatsigręžt..Išlikti sieloje ramybėj..Aš noriu tyliai Tave nešt..Trimitu dangiškų gausybių..Nenoriu blogio neapkęst..Tenoriu šlovinti vienybėj..Aš noriu tyliai Tave nešt..Dangaus Karaliau,išmintingas..Namelį girioj susiręst..Ir likti su Tavim laimingas..Aš noriu tyliai Tave nešt..Pajutęs galią pečiuose..Pakelk,padėk many subręst..Te siela maudos ųtyžiačTavyje..Aš noriu tyliai Tave nešt..Kad audros čaižytų ramybę..Ir išmintingai atsirinkt..Kur melas,kur tiesa,vienybė..Aš noriu tyliai Tave nešt..Lyg debesys dangum praplauktų..Ir dirvą Tavimi patręšt..Kad sielos švarios ten užaugtų..Aš noriu tyliai Tave nešt..Pūku nuo topolio nuskristi..Skausmus,vargus,kančias iškęst..Be baimės vandenynu bristi..Aš noriu tyliai Tave nešt..Žaibu nušviest tamsią padangę..Man naštą lengva nusimest..O ne gulėti susirangius..Aš noriu tyliai Tave nešt..Įžiebt liepsnas visų krūtinėj..Dvasia pakilti link Tavęs..Drauge su visa kūrinija..Aš noriu tyliai Tave nešt..Džiaugsmu pripildyti visus..Ir meilės vandenyne skęst..Užmerkt akis,prabust ramus
arunas [komissar@one.lt]
2009-05-28 23:22"

Aciu Tau, Arunai!
2009-05-29 00:05:59

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal