Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tarpinės Būtybės.

Noreciau paklausti, kas tos per Tarpines Butybes?
Keleta kartu Algimantas teige, jog urantai issiskiria is kitu religiju, nes neturi tarpininkavimo. Tad, idomu, kokia siu butybiu funkcija? Ir kaip tas butybes atskirti nuo demonu?


Kestas (buves niku Zilber
2009-05-10 22:18:50

Komentarai


Na matai Irute , aš tave suintrigavau su tarpinėmis būtybėmis . Tai jeigu toliau šią temą rutuliojant , tai tarpinės būtybės , kaip jau anksčiau minėjau , tikrai yra tikrieji Žemės šeimininkai ir reiškiasi jos , kaip gamtos jėgų ar stichijų reguliuotojai . Matomai , per ilgus mūsų civilizacijos tūkstantmečius , šios dvasinės esybės yra ne kartą turėję kontaktų su žemės žmonijos rasėmis . Jeigu mes atsiminsime jų pasiaukojantį darbą , vardan šios civilizacijos išlikimo , tai nenuostabu , kad žmonėms šios dvasios yra apsireiškusios matomais pavidalais , su tikslu kažką tai pranešti .
Žmonės turėdami lakią vaizduotę , primdavo savo regėjimu juos įvairiausiais pavidalais ; kaip undinės , demonai , gnomai ir pan.
Tas matomasis , tarpinių būtybių pavidalas , apsireiškęs vienam ar grupei žmonių , suteikdavo žmogaus protui peno ištisiems šimtmečiams . Buvo rašomi mistiniai pasakojimai ir kuriamos įvairiausios pasakos , kurių gausu tiek lietuvių , tiek ir kitų tautų mitoligijose . Šie kontaktai , su regėjimo vaizdu , skatino dvasinį proto augimą , link aukštesnių dvasinių įžvalgų , link angeliško pasaulio ir dievybių pasaulio suvokimo .
Tačiau šios dvasios savo prigimtimi , yra ir labai žaismingos . Jos mėgsta juoką ir išdaigas , ypač kai žmogus labai užtikrintai pabrėžia savo svarbą ir savąjį statusą . Tada , kai kam , yra tekę patirti , kaip pasivaidenimai dvasių : keliuose , paežerėse , jūrose , miškuose , o ypač šalia kapinaičių , nes joms , žmonių baimės buvo ir yra labai gerai žinomos .
Tai taip dėl juoko , pavedžioja žmogų už nosies gerą pusnaktį ir palieka vėl ten pat , toje pačioje vietoje , nuo kur ir buvo pradėtas kontaktas . Atlika ir daug naudingų ir gerų darbų , tiesioginiame kontakte su žmogumi įvairiausių vizijų pavidalu , kad suteiktų dvasingesnę , vieno ar kito žmogaus , gyvenimo kryptį .
Kęstai , tu rašai , kad tokie kontaktai tai psicho nenormalūs ir pavojingi . Matai , Kęstai , žmogus tokiuose kontaktuose , dažniausiai yra tik pasyvus stebėtojas , o žinių ar vaizdo perdavėjas yra dvasinė būtybė , kuri tik nori atkreipti žmogaus dėmesį į vieną ar kitą problemą . Jeigu žmogus tokiuose kontaktuose išlieka ramus , nesiblaško , nešaukia , nebėga , nepuola veidu ir negarbina šios tarpinės būtybės , tada galimas labai konstuktyvus ir naudingas žinių ir net tam tikrų galių gavimas . TOdėl ramus žmogus , pilnas dieviško tikėjimo yra normaliai šių dvasių suprantamas ir be jokių gąsdinimų jam talkinama daugelyje įvykių .

Petras
2009-05-16 21:20:35



Gerą atmintį turi, kad 2 metus atsimeni "negerus" dalykus, vai vai.

IRENAI
2009-05-13 12:04:13



Tu visiskai teisus,saunuolis.Linkiu ir toliau nepailstant skleisti sviesos Evangelija.

Kestui
2009-05-13 09:48:17



Petrui,
"...neapsimesk , kad nieko visi nežinai . Na , šai tu matai demonus , o gal ir angelus , o tarpinės būtybės jau nebematai .
Suprask pokštą , bet jeigu rimčiau , tai mielas žmogaus , tu nieko ir nematai , tai kas yra virš materialaus pasaulio , virš šio fizinio pasaulio . O ką kunigėlis mokino nuo mažumės ?"
O kaip tu isivaizduiji nematerialaus pasaulio matyma?
Asmeniskai as, nebematu nei angelu nei tarpiniu butybiu. Remdamasis Biblija galiu drasiai pasakyti, jei zmogus mato ar bendrauja su kokiomis nors dvasinemis butybemis (demonai, angelai, UFO, Marija ir t.t.). tai:
1. toks zmogus bendrauja su demonais, kurie gali apsimesti bet kuo (net Sviesos angelu)
2. tas zmogus turi rimtu problemu su psichika.
Kunigelis joks manes nemokino, tevai net "pakriksyti" mane pamirso.


Kestas
2009-05-12 20:04:58



Visų pirma prašau man atleisti,kad savo vardą rašau didelėmis raidėmis;pradėjau taip rašyti,paskatinta vidinio postūmio prieš dvejus metus.Vieną kartą šiame forume/neprisimenu kokioje temoje/,Irenos vardu buvo parašytas gašlus komentaras;aš atsiliepiau ir paprašiau,kad iš šio forumo nedarytų kiaulidės;komentarai buvo ištrinti.Tikriausiai taip rašau del to,kad vienos IRENOS komentarai,būtų atskirti nuo kitos Irenos komentarų.
Pasikartosiu,kad visą įsilavinimą gavau rusų kalba,ir labai seniai;todel ir nežinau visų rąšymo subtilybių,tuo labiau gramatikos.Mielas brolį Petrai nepagalvok,kad įsižeidžiau,tiesiog norėjau parodyti,kad taip pasirašau ne del susireikšminimo.
Na,o jeigu rimčiau,tai tavo atsakymas del Tarpinių Tvarinių iš tiesų šiek tiek manę suintrigavo.Taip ir apie Šambalą skaičiau,ir apie Baltosios Brolijos draugiją ir t.t.Petrai,ką tu manai,ar iš tiesų egzistuoja lygiagrečiam pasaulį Gamtos Dvasių Herarchija,tai yra Tarpinių Tvarinių Herarchija;ar egzistuoja undinės-vandens dvasios,salamandros-ugnies dvasios,gnomai-žemės stichijos dvasios,elfai-oro stichijos dvasios/turbut ne pavadinime esmė/,ar tai jau mistika?
Ačiū
Linkiu visiems geros dienos.
Su meile

IRENA
2009-05-12 08:00:39




TAIP , visai taip IRUTE . JEIGU teko domėtis Baltąja Brolija , kurių buveinė ir karalystė yra Šambalos šalis , tai butent čia ir koncentruojasi visa žemės auros , arba žemės sielos visa išmintis . Laikas nuo laiko šie Baltieji Broliai palieka savo HIMALAJUS ir išeina į pasaulį ir gyvena kartu su žmonėmis , net neitariant , kad tai nemirtingoji Baltosios Brolijos rasė - tarpinė būtybės , atskilusios nuo Liciferio maišto ir priėmusios amžino tarnavimo įžadus tik mūsų Viešpačiui Jėzui Kristui . Šiaip tai labai idomi tema , tačiau labai joje daug ir mistikos , kurią sukūrė savo kūriniuose J. Blavatskaja ir N. Rerichas . Tačiau iš šiandienos pozicijų , ypač remiantis Urantijos apreiškimų dvasia - drąsiai gaime sakyti , Baltoji Brolija tikrai egzistuoja jau daug tūkstančių metų ir padeda žmonijai globaliniuose ir net asmeniniuose reiškiniuose .

Petras
2009-05-11 19:07:50



Ačiū,mielas Petrai.Tavo paaiškinimas priminė man skaitytas Elizabet Klaros Profet knygas.Ten rašoma apie tai,kaip jinai priiminėjo Oro,Žemės,Vandens,Ugnies Dvasių diktavimus,Jų pamokymus.Taip gaunasi,kad drąsiai galima manyti,jog mokė ją Tarpiniai Tvariniai,Jų aukšti Herarchai.
Su meile

IRENA
2009-05-11 18:25:04



Miela Irute , galiu tau užtikrintai pasakyti , kad tarpiniai tvariniai mažai ką bendro turi su mūsų Angelais Sargais . Jie iš tiesų rūpnasi daugiau Žemės energijų ir stichijų valdymu ( kaip vėjas , vandenys , Žemės gelmių proveržiai ir pan. ) ir sunorminimu , negu kad žmogaus dvasiniu augimu . Todėl šių žemiškų stichijų valdymui užtenka tiek tų tarpinių būtybių kontingento , kuris pasiliko čia Žemėje ir pakluso Jėzaus Kristaus naujai tvarkai , įvestai po Savęs padovanojimo . Visos tarpinės būtybės buvo apsaugotos ir išjungtos iš Daligastijos , Kaligastijos fizinio ir dvasinio poveikio ir tapo organizuotos dvasios , su meile ir pasiryžimu tarnauti visada ir per amžius tik visatos Šeimininkui , Kūrėjui ir Karaliui - Jėzui Kristui .
Aišku , joms mūsų Viešpats nevadovauja , tačiau jos gerai žino ir pažysta savo Kūrėją ir su meile klauso tų dvasių , kurios yra jų vadovai nuo Kristaus aukštųjų dvasių .
Sakyčiau , kad tiek , Irute . Dar esu girdėjęs , kad išimtinais atvejais , padeda , pagelbsti ir konkretiems žmonėms , pakliuvusiems į sunkias katastrofas ar kitas gaivalines stichijas .

Petras
2009-05-11 17:42:54



Jeigu ir toliau yra plėtojama Tarpinių Tvarinių tema,tai norėčiau paklausti Algimanto.Kaip tu įsivaizduoji šių musų pusbrolių tarnyste mums?Viename iš savo komentarų tu esi rašes,kad mūsų Angelai-Serafimai daugiausiai pasitarnauja mums sudarydami tas gyvenimiškas sąnkryžas,del kurių mes darome pasirinkimus,o Tarpiniai Tvariniai tarnauja mums mus saugodami/jeigu tik gerai supratau/.
Man kyla klausymas.Jeigu Angelus turi kiekvienas individas,net po du,su skirtingais energetiniais poliais,kaip gi tuomet išeina su Tarpiniais Tvariniais,nes studijuojant UK knygą sužinome,kad daugiau negu puse Pirminių Tarpinių Tvarinių prisidėjo prie Liuciferio maišto;ir jų sutverta buvo tiktai 50 tūkstančių.Antrinių sukurta buvo dar mažiau,bet ir jų dalis suklydo, pasidąvus Kaligastijos išvedžiojimams.Įvertinus ,kiek dabar mūsų planetoje yra gyventojų,atrodytų,kad jų mums trūksta.
Ačiū.
Su meile

IRENA
2009-05-11 14:58:13




KESTUTI , neapsimesk , kad nieko visi nežinai . Na , šai tu matai demonus , o gal ir angelus , o tarpinės būtybės jau nebematai .
Suprask pokštą , bet jeigu rimčiau , tai mielas žmogaus , tu nieko ir nematai , tai kas yra virš materialaus pasaulio , virš šio fizinio pasaulio . O ką kunigėlis mokino nuo mažumės ?
Taigi , mokino ir mokina ir visur rašo , kad dvasinį pasaulį ir į jo realijas mes galime prisiliesti tik per tikėjimą . Dvasinis pasaulis yra visai kitas pasaulis ir jo niekas nepamatys tol , kol tu pats netapsi panašus į šį pasaulį . tada kai tavo kūnas bus iš tokios pat medžiagos , kaip ir tarpinių būtybių , štai tada jas galėsi matyti , kalbėtis ir net pasisveikinti , nes tau tai bus realus pasaulis . tik gaila , kad jos , tokios mielos dvasinės būtybės , liks visą laiką čia žemėje , nes jos ir yra tikrieji žemės šeimininkai , o ne žmonės , kurie tik teršia žemę ir beatodairiškai naudoja jos turtus . Tarpinės būtybės tai žemės angelai , prižiūrinys visus žemės fizinius procesus ir valdantys visas žemiškas stichijas .

PETRAS
2009-05-11 14:00:35




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal