Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymas-atsakymas Jurgitai, ir VISIEMS MUMS, perteiktas per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2009 05 16, ką daryti, kai šeimoje vienas eina GYVUOJU keliu, o kitas jį net neigia.

Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos-Kūrinijos Sesės mokymas-atsakymas, perteiktas per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, 2009 05 16.
Algimantas:
Mylima Begaline Dvasia-Kūrinijos Motina-Kūrinijos Sese, aš esu pasirengęs perteikti Tavo mokymą mums visiems, atsakant į klausimą, kurį pateikė Jurgita, sielos sesė, kaip šeimoje surasti bendrą ryšį, kada vienas eina gyvuoju keliu, o kitas visiškai jį neigia, net ir tyčiojasi iš to gyvojo kelio, jo nematydamas ir nesuprasdamas. Ką daryti einančiajam? Kokį sprendimą priimti?
Begalinė Dvasia-Kūrinijos Motina-Sesė:
Mano mylimi vaikai ir Mano jaunesnieji sielos broliai ir sesės, jūs esate Mano patys mylimiausi vaikai. Aš jus šlovinu dėl to, kad jūs šlovinate Mus, Mus Tris, visos kūrinijos Šaltinius ir Centrus; šlovinate atsivėrusia visa savo siela, nes joje yra tiek daug meilės, kad jūs norite dalintis su visais, ir su Mumis.
Šitoji meilė yra pagrindinė jėga, kuri jus varo kaip AMŽINĄJĮ VARIKLĮ,, nes šitas variklis yra MES.
MES suteikiame šitą amžinąjį variklį JUMS.
Jūs turite laikiną kūną, kuris turi laikiną mechanizmą, laikinas ląsteles, kurios yra visos GYVOS, nes jos gauna energiją iš Mūsų, tačiau jos yra laikinos. Jos nėra amžinos. Materialus jūsų pavidalas yra labai trumpalaikis, bet ir jame jūs galite patirti daugybę patyrimų, kurie jus stiprina, ugdo, ir šitie patyrimai skatina dar žengti vieną iki šiol nepatirtą žingsnį, kad šituo žingsniu jūs paliudytumėte, jūs esate tikrai daugiau, negu šitas materialus pavidalas. Jūs esate tas tikrasis, amžinasis variklis, gaunantis iš MŪSŲ AMŽINĄJĄ ENERGIJĄ.
Todėl šitame kelyje, kuriame jūs vieni su kitais sudarote sąjungas, pavadintas žemiškąja šeima, jūs jaučiate kaip nevienodai veikia jūsų materialus pavidalas, jūsų materialus organizmas. Net ir du, gyvenantys meilėje žmonės, turi nevienodą kūną, nevienodą organizmą. Vienas serga daugiau, kitas mažiau, o jų vaikai vėl turi dar daugiau skirtumų, žvelgiant materialiu žvilgsniu. Jūs nebesuprantate, ko siekia jūsų vaikai, jūsų anūkai, nes aplinka visiškai nepanaši į tai, ko norėtų jūsų vidus, Mūsų padovanotas jums amžinasis variklis, tikrasis jūsų aš; pasireiškimas, kurį jūs gavote iš Mūsų, nes jūs pasireiškiate taip, kaip palaikote gyvą ryšį su Mumis.
Jūs pasireiškiate savo meilės darbais, kurie yra Mūsų atspindys jūsų kasdienėje veikloje, kasdieniame gyvenime, kasdienėje aplinkoje, ir šituos materialius darbus mato jūsų sielos broliai ir sesės. Todėl nenustokite daryti meilės darbus, kad ir kaip jums būtų sunku, kad ir kaip jus skaudintų jūsų žemiškasis šeimos partneris ar jūsų menami materialūs vaikai, kurie nėra jūsų vaikai tikrieji, jie yra jūsų sielos broliai ir sesės, nes jūs esate visi Mūsų vaikai. Dėl to nesvarbu kiek jus beskaudintų, nenustokite daryti jiems meilės darbus. Mylėkite juos dar labiau. Net ir taip, kaip mylime Mes jus, einančius šituo gyvuoju keliu ir jau liudijančius Mus. Mylėkite juos, ir mylėdami, jūs įgysite daugiau kantrybės, kaip su jais elgtis.
Juk jūs turite gyvą ryšį su Mumis. Palaikykite šitą gyvą ryšį labiau spindintį, per didesnį atsivėrimą Mums ir bendravimą, ir jūs pamatysite, kad iš tikrųjų šitame kelyje jūs veikiate ir savo žemiškuosius jūsų partnerius savo žemiškosiose šeimose. Jūs veikiate jų pasąmonę. Nesvarbu, kad jų sąmonė gali susierzinti ir pykti, bet, jeigu jūs jų neveiktumėte, jie būtų dar aršesni.
Mylėkite juos. Atsiduokite jiems didesne meile. Nusileiskite, kaip mažiems vaikams, kada jie prašo.
Tačiau jūs turite būti tvirti, jeigu jie pareiškia pasirinkimą – arba jūsų partneris, arba Tėvas. Jeigu jums pareikš tokią sąlygą, NEDVEJODAMI LIKITE SU MUMIS. LIKITE SU TĖVU, kurį jie taip pat yra girdėję iš kitų ar skaitę apie Jį.
Apie Mane jūs žinote tiktai tie, kurie esate atsivėrę. Todėl ir Aš jums dabar sakau, jeigu bus pasirinkimas pareikštas jums kaip sąlyga tarp jūsų partnerio ar Tėvo, likite su Tėvu, kad ir kaip iš karto jums būtų skaudu priimti šitą sprendimą. Žinokite – tai jūsų naujas patyrimas, kuris leis jums augti; augti savo tikruoju spindėjimu.
Jūs negalite įsiveržti į kito laisvą valią. Jūs negalite pakeisti kito laisvos valios. Todėl jūsų sprendimas kitam negali būti primestas, kad JIS privalo eiti jūsų keliu; eiti lygiai taip pat, kaip ir jūs einate.
Bet jūs niekada nedarykite nuolaidos ir kompromiso, kad liktumėte be Mūsų. Tada bus jums kančia nepakeliama. Pirmiausia, jūs kaltinsite save, kad jūs pasitraukėte nuo Mūsų, neištvėrėte šitame kelyje ir nusileidote į tamsos, dogmų, ritualų apgaubtą mažytį takelį.
Šitame kelyje jūs einate tam, kad šviestumėte, kurie nori šviesos. Nenorinčio šviesos jūs negalite apšviesti.
Kada jūsų Sūnus Kūrėjas, Jėzus iš Nazareto, skelbė savo evangeliją, jis taip pat kalbėjo, kad jo evangelija yra ramybės evangelija, bet ji neatneš ramybės į tą šeimą, kurioje vienas ją priims, o kitas ją atstums. Bet jis visą laiką ragino eiti be baimės. Jis nesakė, kad išspręs už jus problemas, kad šitas problemas panaikins, pašalins. Jis sakė, kad visada stiprins jus kai jūs spręsite šitas problemas, nes VISADA bus su jumis, sprendžiant šitas problemas.
O MES ESAME NET JŪSŲ VIDUJE. Ir jums suteikiame išmintį iš vidaus, kaip spręsti savo problemas. Todėl jūs palaikykite su Mumis gilesnį ir glaudesnį ryšį. Per šitą ryšį jūs gausite Mūsų gilesnę išmintį, kad galėtumėte priimti savo asmeninį sprendimą kiekvienu konkrečiu atveju.
BET VISADA, VISADA, KREIPKITĖS Į MUS SUSTIPRINIMO. Visada pašvęskite save, net ir kalbėdami su savo partneriu, PAŠVĘSKITE SAVE MUMS. Tada kalbėsime mes jūsų lūpomis. Kalbėsime taip, kaip tinka tai akimirkai.
TIK PASITIKĖKITE MUMIS. PASITIKĖKITE TĖVU, ESANČIU JŪSŲ VIDUJE.
Algimantas:
Ačiū tau, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, už šį mokymą, už meilę. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.



Algimantas
2009-05-21 13:02:34

Komentarai


Jūs Pipai , Kęstai , savo rašiniuose norite pasakyti , kad urantiečiai nesupranta Dievo šventumo , o ir tiesiogiai , realiai negali turėti jokių kontaktų.
Rašau ištrauką iš Urantijos apreiškimo :
,,Dieviškoji dvasia ryšį su mirtinguoju žmogumi užmezga ne jausmų ar emocijų dėka, bet aukščiausio ir labiausiai sudvasinto mąstymo sferoje. Būtent jūsų
mintys, o ne jausmai jus veda link Dievo. Dieviškąją prigimtį galima suvokti tiktai vaizduote. Bet tas protas, kuris iš tikrųjų suvokia Dievą, girdi viduje gyvenantį Derintoją, yra tyras protas. "Be šventumo nė vienas žmogus negali pamatyti Viešpaties." Visa tokia vidinė ir dvasinė komunija yra vadinama dvasine įžvalga .
Todėl aš jums noriu pasakyti , kad urantiečiai labai gerai žino ką kalba ir ką daro . būtent mes ir laikomės to autentiško urantiško tikėjimo , ką mums ir sako Dievo Tėvo Dvasia , o užgirsti šią Dvasią gali tik įtikėjęs į šios Dvasios veikimą žmogus .

Petras
2009-05-22 18:16:23



Tai jei dar esi gyvas, iki didesnės laimės tau kriminalo iš meilės trūksta. Tuomet varyk į kokį karštą žemės tašką, o ne pliauškėk tuščiai.
Štai koks tas patologinės sąmonės kompleksas.

#####################
2009-05-22 18:23:56



Siaip tai tas, kas atrado Teva, Amzina Sunu, Begaline Dvasia, kai, na, ne tai kad ITIKEJO, bet REALIAI Juos pajuto, as neisivaizduoju, koks gyvenimas po to galetu buti be Tevo, Amzinojo Sunaus ir Begalines Dvasios? Turbut tas asmuo jaustusi kaip Judas su po to einancia degradacija. Todel na, Begalines Dvasios mokymas yra 100 proc. TEISINGAS: "Bet jūs niekada nedarykite nuolaidos ir kompromiso, kad liktumėte be Mūsų. Tada bus jums kančia nepakeliama. Pirmiausia, jūs kaltinsite save, kad jūs pasitraukėte nuo Mūsų, neištvėrėte šitame kelyje ir nusileidote į tamsos, dogmų, ritualų apgaubtą mažytį takelį."
Man tai apskritai keista, kaip aklieji aiskina regintiems kuriuo keliu eiti?

Brolis Rolandas
2009-05-22 18:07:09



Sutinku. Tai gėdingas manipuliavimas sunkiai besiorientuojančių žmonių sąmoningumu. Juk tarp mylinčių žmonių viskas yra kitaip. Mylintis žmogus visas atsiduos artimo labui. Nėra didesnės laimės, kaip už draugus gyvybę atiduoti. Argi ne to mus Jėzus moko? O mes čia apsiseilėję ieškome kaltų, kai negalime su sutuoktiniu sutarti. Baikime tas nesąmones, pradėkime mąstyti kaip pridera suaugusiems savarankiškiems žmonėms. Toks mano pasiūlymas.

##########
2009-05-22 17:32:35



Mes manome Petrai kad tu sveri tiek kiek sveri betarpiškai, o ne dėl kontaktų, nebent turi rimtų ambicijų vyrauti tu ir tavo "protežė".

petrui
2009-05-22 18:37:21



Viršuje pateiktas toks lėkštas ir primityvus santykių modelis, kad net nesinori komentuoti, o labiausiai dėl to, kad verbuojama iš anksto eskaluojant bene primityviausią iš visų nuostatą ir elgsenos modelį arba-arba ir neturintiems patirties peršamas/programuojamas jos realizavimas.

Vulgaru.
2009-05-22 16:48:56



Formalios skyrybos tėra formalus rezultatas visiškai nieko nepasakantis apie realius skyrybų veiksnius, už kuriuos atsakingi abu asmenys.
Taigi slėpk tą figos lapelį, juo gėdos neuždengsi.

Mariui
2009-05-22 16:01:38



Neatidžiai skaitai. Pasiskaityk atidžiau apie ultimatumus ir sprendimus.


Marius
2009-05-22 15:53:56



Mariui,
Bet jūs gi kaltinate Algimantą, tad kaip čia gaunasi?
"išblėsus šeimoje sutuoktinių meilei jų gyvuliniuose protuose, Įtikėjusi pusė NIEKADA nebus PIRMAS iniciatorius skiryboms. Nes įtikėjusi pusė pamils savo nuvylusį sutuoktinį iš NAUJO, gerdama ir dalindamasi TĖVO skleidžiama MEILE VISIEMS ŽMONĖMS BE IŠIMTIES.
"
Algimantas kaip žinau išsiskyrė, tai reiškia jo žmona pagal jus turėjo gyvulinį protą ir jam neužteko tiesiog meilės, ar kaip? Tad atrodytų kad ši "Meilė" neskirta tiems kas turi gyvulinį protą, bet ji gi skleidžiama visiems žmonėms, tai kaqip čia suprast?

Kestas
2009-05-22 15:47:21



Dekui Linai uz grazu ir nuosirdu paaiskinima.:)

Pipas
2009-05-22 15:30:38




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal