Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jėzaus KrIstaus KALBU JUMS VĖL anglų kalba pasieks JAV prezidentą Baraką Obamą per JAV ambasadorių Lietuvoje

Mano mylimieji, visiems nuoširdus ačiū už jūsų MALDĄ, kada
šiandien mane priėmė JAV ambasadorius Lietuvoje. Aš jam atidaviau Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL anglų kalba, kad šį apreiškimą perduotų Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentui Barakui Obamai.
Viso susitikimo metu jaučiau tokią ramybę ir meilę. Aš prašiau Tėvo, kad Jis kalbėtų mano lūpomis susitikimo metu, kad mano suteikiama informacija būtų įtaigi ambasadoriui ir kad jis sutiktų paimti knygą. Ir jūsų maldos man taip pat labai padėjo. Ačiū jums visiems mano mylimieji sielos broliai ir sesės.
Susitikimo pradžioje aš ambasadoriui pasakiau, kad jam šis susitikimas gali atrodyti KEISTAS, tačiau man jis yra visai įprastas. Pajuokavau, jog tam tikra prasme esame kolegos, nes jis savo veikla atstovaudamas savo valstybei siekia suartinti dviejų valstybių tautas - savo atstovaujamos valstybės ir tos, kurioje dirba, o aš atstovauju visų TĖVUI ir siekiu suartinti individus TĖVO MEILĖJE IR ŠVIESOJE, kurie šito NORI. NORS AMBASADORIUI TAI GALI ATRODYTI KEISTA, BET YRA BŪTENT TAIP.
Aš jam papasakojau apie save, kaip dirbau Lietuvos televizijoje. O 1991 metų sausio 13-osios tragiški įvykiai man pateikė klausimą, AR YRA KOKIA NORS PATEISINANTI PRIEŽASTIS VIENAM ŽMOGUI ŽUDYTI KITĄ? Mano jau tuometiniu supratimu tokios priežasties nėra. Štai nuo tada ir ėmiau vis giliau ir giliau eiti dvasinių ieškojimų keliu.
Savo informacijos apie save perteikimu aš siekiau ambasadoriui sutiekti didesnį kontekstą, koks mano yra kelias, kad jis nėra toks, koks yra šiandien, jog tai buvo, IR YRA, PROCESAS
IR ŠITO PROCESO METU įvyko milžiniškų permainų tiek mano charakteryje, tiek mano veikloje.
Aš jam papasakojau, kaip mano rankose atsirado milžiniškas apreiškimas Urantijos Knyga, kurios informacija žmonijai, VISAI ŽMONIJAI, buvo perteikta dvasinių būtybių, nepanaudojant žmogaus proto, o materializuojant rankraštį anglų kalba Čikagoje pirmame dvidešimtojo amžiaus trečdalyje.
Aš jam taip pat pasakiau, jog Urantijos Knyga buvo įteikta Barako Obamos žmonai per jo rinkiminę kampaniją. Tai yra globalus apreiškimas. Tuo tarpu Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL apreiškimas yra vietinis ir daug paprastesnis, padedantis žmogui kasdieniame gyvenime gyventi MEILE IR TIESA.
Aš jam paaiškinau, KODĖL Urantijos Knyga man padarė milžinišką poveikį, nes ji atsakė į visus man rūpimus klausimu, į kuriuos niekas nepajėgė man atsakyti tuo metu tiek, kad tais atsakymais aš likčiau patenkintas. Tada aš ėmiau šitą ŠVIESĄ skleisti žmonėms, subūręs grupę. Kelis kartus buvau Jungtinėse Valstijose tos knygos skaitytojų konferencijose. Ir vienos konferencijos metu, visiškai ATSITIKTINAI, susitikau su vienu žmogumi iš Australijos. ATSITIKTINAI susitikau tik tą susitikimą matuojant žmogaus samprata, bet platesniu kontekstu vertinant tai nebuvo atsitiktinis susitikimas. Ir šis žmogus man perteikė mintį įkurti bažnyčią. Aš jam pasipriešinau, nes buvau tikras, jog ten, kur bus bažnyčia, ten bus intrigos ir grupuotės, manipuliacijos žmogaus protu. Būtent dėl to aš kategoriškai atsakiau jam NE dėl bažnyčios steigimo. O po poros mėnesių jis atvažiavo pas mane asmeniškai ir vėl paragino kurti bažnyčią. Aš vėl nesutikau. TAČIAU vieną vakarą mes valgėme, ir STAIGA MANO MINTIS TARSI KAS VĖJU NUPŪTĖ, IR AŠ IŠGIRDAU SAKANT: GERAI GARBINTI TĖVĄ INDIVIDULAIAI, GERAI MESLTIS INDIVIDUALIAI, BET ŠITO MAŽA, DAR REIKIA GARBINTI TĖVĄ IR MELSTIS KOLEKTYVIAI. Ir tą pačią akimirką aš savo svečiui iš Australijos atsakiau: BAŽNYČIA JAU ĮKURTA. Aš nežinojau, nei kaip vesti pamaldas, nei ką daryti,kad kiti irgi pajaustų, kad čia vyksta pamaldos, o ne šiaip dvasinis bendravimas. Todėl man nieko kito neliko, kaip tik kreiptis pagalbos į TĖVĄ, ir visiškai save atiduoti į JO RANKAS, KAD JIS MELSTŲSI MANO LŪPOMIS. Ir malda iš mano lūpų ne tik sklido DIEVIŠKA, BET DAR BUVO PASKLEISTAS IR NUOSTABUS KVAPAS.
Aš ambasadoriui šiek tiek atskleidžiau didesnį kontekstą, kad jis suvoktų, jog nebuvo taip, kad staiga ėmiau ir nei iš šio nei iš to ir išgirdau Jėzaus MOKYMUS. Jam buvo sunku suvokti tiek daug informacijos ir tokioje neįprastoje sferoje, todėl jam stengiausi pasakoti nesiekdamas vien tik didesnio materialaus konteksto atskleidimo, bet tiesiog atsidavęs Tėvo vedimui iš vidaus. Teisiog Tėvas kalbėjo mano lūpomis tą, ką JIS norėjo pasakyti ambasadoriui šita proga.
Ambasadorius SĖDĖJO IR ĮDĖMIAI KLAUSĖSI. Aš stebėjau jo veido išraišką, kad jo nenuvarginčiau.
Parodžiau jam Urantijos Knygą.
Pasakiau, kad po kelerių metų mano įkurtos šventovės - Rojaus Trejybės - veiklos aš užmezgiau ryšį su Tėvu ir ėmiau gauti Jo mokymus. O po kurio laiko Tėvas manęs paprašė užmegzti gyvą ryšį su Jėzumi, kuris yra Sūnus Kūrėjas, o Jėzaus vardu jis žinomas tik dėl savojo įsikūnijimo žmogaus pavidalu mūsų planetoje. O planetų su žmonėmis yra nepaprastai daug, nes mes nesam vieninteliai žmonės kosminėje kūrinijoje. O man Tėvas paaiškino, jog man ryšys su Jėzumi reikalingas tam, kad nemanyčiau, jog JIS yra vienintelis kūrinijoje, jog tik su Tėvu aš ir tegaliu bendrauti. Yra ir daugiau Jo šeimoje SŪNŲ.
Aš šiek tiek papasakojau apie savo bendravimą su Jėzumi, o tada apie Jėzaus Laiškus jo padiktuotus angliškai vienai afrikietei. Ir šie laiškai man atrodė labai prasmingi, kad vertėtų juos išversti į lietuvių kalbą. Todėl panorau Tėvo pasiklausti, ar galiu versti juos. O Tėvas man pasiūlė kreiptis į Sūnų Kūrėją-Jėzų, ir kaip sutarsime tarpusavyje, taip ir bus. Ir man prieš pat kreipiantis į Jėzų mane persmelkė mintis, kad aš prašyčiau Jėzaus ne leidimo versti jo laiškus, bet originalaus apreiškimo mums čia, Lietuvoje. Ir Jėzus sutiko, iškėlęs man sąlygą, darbą pradėti keikvieną rytą šeštą valandą. O tai man buvo iššūkis, nes keldavausi apie devintą ar pusę dešimtos, nes gulti eidavau labai vėlai.
Štai taip kasdien bendraujant su Jėzumi atsirado šis apreiškimas per du mėnesius. O dar prireikė mėnesio, kad pataisyčiau gramatikos klaidas, tuo tarpu stilius liko toks, kokiu diktavo Jėzus. Kada visą apreiškimą patalpinome mūsų svetainėje, žmonės jį skaitė, ir skambino man, rašė, ir daugelis tvirtino, kad jiems jis labai padėjo. Dėl to jie prašė ieškoti galimybių išleisti jį atskira materialia knyga.
Tuo pačiu metu aš šį apreiškimą verčiau į anglų kalbą. Kada vertimas buvo baigtas, su dviem amerikiečiais tekstą redagavomoe, tačiau paskutinis žodis bet kokio pakeitimo atveju buvo mano.
Šiuo metu būtent JAV prezidentas yra toks asmuo, kuris turi dideles galimybes keisti tarpvalstybinius santykius ŠVIESOS kryptimi. Dar tada, kada nebuvo Barakas Obama išrinktas kanditatu į prezidentus net pačios demokratų partijos viduje, Tėvas man pasakė, kad valstybės prezidentu bus išeinktas Barakas Obama. Ir ne šiaip sau išrinktas, bet turintis savo misiją.
Ambasadoriui pasakiau, jog klausiausi jau išrinkto prezidento kai kurių kalbų ir jose matau daug šviesos, tačiau jam labai trūksta sisteminių ir giluminių ŽINIŲ, kad galėtų priimti išmintingus sprendimus. Būtent Kristaus apreiškimas jam padės išplėsti savo požiūrį į tikrovės panoramą.
Būtent tai ir yra pagrindinis mano susitikimo tikslas, kad per jį, ambasadorių, perduočiau šį apreiškimą prezidentui, o per šį susitikimą, kad nors kiek atksleisčiau platesnį kontekstą, KOKIU BŪDU aš priėjau iki šito apreiškimo gavimo iš Jėzaus Kristaus.
Todėl aš jo paprašiau perduoti knygą prezidentui asmeniškai. Taip pat parodžiau jam mano parašytą trumpą laišką prezidentui, ir jį jis taip pat gali perskaityti, kaip ir mano užrašytą tekstą knygos pradžioje.
Ambasadorius man paaiškino,kad jis asmeniškai nesusitinka su prezidentu.
Aš jam pasakiau, jog ši dovana yra nuo Tėvo ir Kristaus, perduota iš mano rankų, ir Tėvas pasirūpins aplinkybėmis taip, kad ambasadorius susitiktų su prezidentu asmeniškai, tik tegu pasitiki Tėvu ir Jo gebėjimu sutvarkyti reikalus taip, kaip atrodo jų jau sutvarkyti neįmanoma.
Pamačiau, kad ambasadoriui tai tarsi būtų sunki našta užgriuvusi, kad jam reikėtų siekti asmeninio susitikimo su prezidentu, nesilaikant tarnybinių hierarchinių diplomatinių protokolų.
Aš dar prieš išeidamas paklausiau jo, gal jis pats norėtų asusipažinti su šita knyga, tuomet padovanočiau ją ir jam. Jis mandagiai padėkojo, ir atsisakė.
Jau atsisveikinus, kada mane ambasadorius lydėjo per kabinetą iki durų, jam draugiškai nuramindamas pasakiau, kad jo širdies neslėgtų tokia sunki įsipareigojimo ir diplomatinio protokolo įtampos našta, kad būtinai perduotų knygą asmeniškai pačiam prezidentui, tariau: "Kaip pasielgti, priimsite sprendimą laisva valia." - "O taip, taip. Taip ir padarysiu."
ĮVYKDĘS TĖVO PRAŠYMĄ PERDUOTI ŠĮ APREIŠKIMĄ JAV PREZIDENTUI VISKĄ PALIKAU TĖVO RANKOSE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-06-10 19:05:20

Komentarai

Mielieji, homoseksulai egzistuoja vien tik dėl to, kad jie nepalaiko GYVO RYŠIO SU TĖVU. TAi nėra GENETINIS PAVELDĖJIMAS, tai PASĄMONĖS MILŽINIŠKAS POVEIKIS SĄMONEI IŠKRIEPTU PAVIDALU, KAD JIS SUTIRKDO NORMALIĄ HARMONŲ VEIKLĄ. Ir tokiems Tėvo vaikams ATRADUS TĖVĄ SAVYJE, UŽMZGUS GYVĄ RYŠĮ SU TĖVU, IR GIMUS IŠ DVASIOS HARMONŲ GAMYBA NORMALIZUOTŲSI IR ISNYKTŲ POTRAUKIS TOS PAČIOS LYTIES ASMENIMS.
Tėvo nėra sumanyta, kad šeima kurtų vienos lyties atstovai, nes tokia šeima negali turėti palikuonių, negali kviesti Tėvo dalyvauti drauge NAUJO TĖVO SŪNAUS AR DUKROS BENDRAME KŪRIME.
Tačiau šiandieninė pasaulio dvasnio išsivystymo pakopa yra iškreipta. Ir PRAEIS DAR NE VIENA KARTA, KOL MŪSŲ - URANTŲ - DĖKA - TIE ŽMONĖS ATRAS TĖVĄ,K GIMS IŠ DVASIOS, IR TAPS VISIŠKAI NORMALŪS TĖVO SŪNŪS IR DUKROS. Tačiau net ir turėdami sutrikdytą, DĖL SAVO TAMSUMO, harmonų gamybos sistemą, jie vis tiek turi Tėvo dvasią - Minties Derintoją - ir lygia tiek pat yra Tėvo mylimi, kaip ir visi kiti Tėvo vaikai. Todėl ir mes turime juos mylėti net ir taip, kaip juos myli TĖVAS. Tačiau jų teisės kurti šeimas aišku turi būti APRIBOTOS, nes tai yra ne jų ASMENINIS REIKALAS, BET VISUOMENĖS, KURIOJE JIE GYVENA. Tai nėra žmogaus teisių pažeidimas, kaip jie mėgina pateikti. Žmogaus teisės būtų pažeidžiamos būtų tik tuo atveju, jeigu jie negalėtų patenkinti savo ASMENINIŲ lytinių ryšių. Žmogaus teisės taip pat būtų pažeidžiamos, jeigu juos dėl jų lytinio potraukio tai pačiai lyčiai persekiotų, sodintų į kalėjimą, diskriminuotų darbe, ir pan. Tuo tarpu ŠEIMOS kūrimas tarp tos pačios lyties asmenų, ir dar baisiau - tokiems nenormaliems dariniams leidimas įvaikinti vaikus - jau būtų NUSIKALTIMAS PRIEŠ VISUOMEMĘ, nes šeima jau remiasi nebe ASMENINĖMIS ŽMOGAUS TEISĖMIS, BET KOLEKTYVINĖMIS TEISĖMIS, KOKIAS NUSTATO KIEKVIENA VISUOMENĖ PAGAL SAVO DVASINIO IŠSIVYTYMO LYGĮ IR SIEKDAMA TĄ LYGĮ VIS LABIAU VYTYTI Į AUKŠTESNĮ LYGĮ. Todėl tokie nenormalūs dariniai traumuoja vaikų PSICHIKĄ, nes tokių vaikų pasąmonė vis labiau ir labiau yra užteršiama ir tuo pačiu jau formuojama toks vaikas, kuris taip pat taps homoseksualu del pazeistos harmonų gamybos, IR TAI YPAČ DARO JUOS PAVOJINGUS TOLIMESNIAM VISUOMENĖS DVASINIAM VYSTYMUISI IR NET VISUOMENĖS IŠLIKIMUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-06-14 23:49:30

Mielieji, šiandien vienas mano sielos brolis man pasakė, kad jis padovanojo KALBU JUMS VĖL naujajai prezidentei Grybauskaitei. Ji tuo metu dar buvo tik kandidatė, ir gavusi knygą sakė, kad ją skaitys.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2009-06-13 20:53:38

Dažnas linkęs abejoti mirtingojo gebėjimu atlikti "šiandienos protu" nesuvokiamą veiksmą ir dar "laisva valia", tačiau sunku paneigti, kad svarbiausi pokyčiai žmonijos savimonėje įvykdavo atskiriems individams "laisva valia" priėmus sprendimus ar atlikus atradimus nesuvokiamus "to laikmečio protu".
TĖVAS yra mirtingojo viduje ir visuomet yra tikimybė, kad TĖVO balsas pasieks mirtingojo protą, kuris atliks veiksmą kaip "laisvos valios" išraišką.
Su viltimi ir broliška meile

Egidijus
2009-06-11 11:25:55

Rezultatas yra svarbu, bet daug svarbiau yra procesas. Ir šis procesas yra nuostabus.
Su broliška meile

Rimantas
2009-06-11 08:45:01

Nuostabu, Algimantai :) Manau savo maldose reiktų dar ne kartą pasimelsti ir už šį Amerikos prezidentą, kad į jo rankas tikrai pakliūtų Jėzaus gyva knyga, bet ir kad ją perskaitytų su įkvėpimu, kad atrastų joje tą gyvąją meilę, tą gyvąją žinią, kurią ir skleidžia ši knyga. Viskas yra Tėvo rankose, tikiu viskas bus taip, kaip Jo yra numatyta. Tereikia įdėti pastangų, ir įvykiai ims klostytis savaime vedant Tėvui. Jis visada su kiekvienu ir kiekviename veda švelniai link savęs ir su tokia galinga meile, kad kvapą užgniaužia...
Ne kritikuokime, o geriau nuoširdžiai pasimelskime visi už šį tikslą, jo palankų rezultatą. Šviesa labai reikalinga visiems. Jei kritikuojate ir smerkiate, vadinasi patys esat persisunkę tamsa, nors to nepastebit...mylintis asmuo taip nesielgia...

Jurgita
2009-06-11 08:18:14

Obama?! Sio prezidento religine samprata nedaug kuo skiriasi ir nuo urantines, tad nenuostabu jog tai pats blogiausias (moraline ir dvasine prasme) visu laiku JAV prezidentas. Bet kas zino, juk kiekvienas zmogus kol gyvas turi vilties...

kestas
2009-06-10 22:29:54

.....Ambasadoriui pasakiau, jog klausiausi jau išrinkto prezidento kai kurių kalbų ir jose matau daug šviesos, tačiau jam labai trūksta sisteminių ir giluminių ŽINIŲ, kad galėtų priimti išmintingus sprendimus. Būtent Kristaus apreiškimas jam padės išplėsti savo požiūrį į tikrovės panoramą......
rafinuotai isvadino prezidenta neismintingu arba kvailiu ir zinoma pagalba cia pat pasiule cha cha

Tomas
2009-06-10 20:53:45

Mokytojau,paskaitysiu viską,kai nustos akys ašarot.NUOSTABU

arunas
2009-06-10 20:09:32

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal