Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Nuoširdus ačiū

Nuoširdžiai dėkoju visiems broliams ir sesėms šiandien prisidėjusiems prie mano pasiūlytos maldos už drumstėjus.
Malda liejos taip švelniai ir tokia galinga jėga, kad negalėjau nepajusti drauge esančių aukštų nematomų mums dvasių. Po maldos tyloje gavau aiškų pamokymą: "Šviesa iš Tėvo, ir nėra tamsos, kuri užtemdyt ją galėtų. Nėra drumstėjų. Yra tik besiblaškančių sielų pagalbos šauksmai. Gėriui kelio niekas nepastoja. Meilei iš Tėvo nėra kliūčių. Savyje kiekvienas sukurkite Tėvui šventovę, joje atrasite ramybę. Semkitės kantrybės ramume, jame marios gėrio ir grožio.
Kai bandot atsišaudyti savomis tiesomis, atsiranda susierzinimas ir neramumas. Tai ir parodo, jog nėra teisaus nė vieno. Tiesa viena, jinai pas Tėvą ir tik per jį ją galite atskleisti sau. Visi jūs esate urantai, visi vienodai mylimi."
Ir ekspromtu eilės išsiliejo.
Aš - tėvo meilės liepsnelė.
Švelniai mane Jis kelia
per jūras į vandenyną,
į didžiąją sielų šeimyną.
Aš čia, nepaklysi, sesute,-
šaukia namolio brolis.
Nebaisios jokios kliūtys,
jos nebaugina tolis.
Imk mano ranką, broli,-
šaukia paklydusi siela.-
traukia mane į bedugnę
žemasis ego kasdieną.
Raudą išgirsta sesės
ir broliai - iš vieno Tėvo.
Meilės užliejo bangą -
siela atsigaivėjo.
Dar palūkėk truputį -
ilgas laukia kelias.
Kviečiam drauge pabūti
prie židinio Tėvelio.
Dainuokim, sielos, himną -
pašlovinkime Tėvą.
Gyvenkime prasmingai
Su Juo ir Jam kasdieną.
Priimkite mano meilę visi broliai ir sesės.


Gailė
2009-06-13 11:41:31

Komentarai

Atskirai, šioje temoje, panorau padėkoti Begalinei Dvasiai Kūrinijos Motinai-Sesei už tokį mums svarbu mokymą perteikta per Algimantą,labiausiai dėkoju už Algimanto parašyta pirmadieninę kolektyvine maldą.Mano supratimu,tai pati prasmingiausia malda visiems ligoniams,kurie išgyvena suspaudimo valandas,kurie yra netekę vilties.Rašau todel,kad ir pati pajutau tos kolektyvinės maldos poveikį,bet labiausiai pajutau TĖVO artumą,ir JO materialią pagalbą mano kūnui,kurį taip neprotingai šeštadienį susargdinau,gal būt paaštrinau,jau turėtą rimtą ligą.Kartu su sūnumi Marijumi neatsispyrėme draugės kvietimui tokia saulėta dieną, važiuoti prie upės pasideginti.Man asmeniškai pasekmė buvo liūdna. Vakare namuose savo kūne radau stipru patinimą,supratau,jeigu kreipsiuos į medikus,būsiu nusiųsta į onkologinį centrą.Ir šį rytą meldžiausi į Tėva ir visą Rojaus Trejybę.Dar kartą perskaičiau Algimanto parašytą kolektyvine maldą.Persirašiau ją į sąsiuvinį,nes mūsų kompiuterio spausdintuvas neveikia;atsirado noras tą maldą paplatinti,kad daugelis kenčiančių ir pasimetusių mūsų sielos brolių ir sesių susipažintų su mūsų TIKRAISIAIS TĖVAIS IR JŲ TĖVIŠKU RŪPESČIU ir kad TIK JIE GALI MUS IŠGELBĖTI net nuo pačių baisiausių ligų,JEIGU NUOŠIRDŽIAI JIEMS ATSIVERSIME.Šią valandą rašau šiuos žodžius drąsiai,nes sutinimas mano kūno dalyje praėjo;kaip tai trukss ilgai,tikiu,kad tai priklausys nuo mano giluminio ryšio su TĖVU.Todel,dar kartą dėkoju visai ROJAUS TREJYBEI ir Algimantui už nesąvanaudžia tarnystę skleidžiant TIESĄ.
Kad Algimantas su didele meilę skleidžia TĖVO tiesą matosi iš JO rąšymo įpatumų;pačias svarbiausias garbinimo ir maldos mintis jis pastoviai išryškina stambiomis raidėmis;mano mąnymu tai ir yra beldimasis į pasimetusių žmonių širdis.
Visiems linkiu geros dienos.
Su meile

IRENA/Šakiai/
2009-07-21 14:47:28



Įsivėlė klaida. Reikia skaityti: joks nebaugina tolis.

Gailė
2009-06-13 11:48:12



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal