Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Dainų šventės pertvarkymas.

Mano mylimieji, bendraudamas su Rojaus Trejybės visais TRMIS ASMNEIMIS - TĖVU, AMŽINUOJU SŪNUMI-MOTINA-BROLIU, IR BEGALINE DVASIA-MOTINA-SESE, aš gaunu iš Jų man skirtus asmeninius mokymus, kurie mane stiprina ir veda pirmyn. Tą darau kasdien, o kada kyla abejonės, tada irgi kreipiuosi į JUOS: pagarbinu, pasimeldžiu už visus jus, ir pasikalbu su vienu iš Rojaus Trejybės Asmenų.
Kadangi mokymai skirti man asmeniškai, tai aš jų neužrašinėju.
Tačiau dabar ką tik pabendravęs su Amžinuoju Sūnumi-Motina-Broliu iš savo asmeninio mokymo buvau paprašytas pagarsinti jums visiems vieną mintį, kurią jūs taip pat bendraudami su kitais savo sielos broliais ir sesėmis irgi paskleiskite, nes tai bus VISOS LIETUVOS LABUI.
Tokias DAINŲ ŠVENTES, kokios vyksta dabar, reikėtų organizuoti visiškai kitaip - NE VIENOJE VIETOJE, BET TOMIS PAT DIENOMIS IR LYGIAI TUO PAČIU LAIKU VISOJE LIETUVOJE - MIESTUOSE, MIESTELIUOSE, IR NET DIDESNIUOSE KAIMUOSE, KAD DAINŲ ŠVENTĖS SUŽYDĖJUSIU SODU TAPTŲ VISA LIETUVA.
Tik taip nebebus nuskriaustų, kurie varžėsi miestuose ir regionuose, kad patektų į vieną vienintelį Vilniaus miestą, bet nepateko. Kiek kartėlio patyrė jų širdys, ir kiek jos patiria, kada mato tuos, kurie pateko ir dalyvauja, o jie liko namie. Kiek reikia papildomai visiems lėšų kelionei iš visur į vieną vietą, kad šventė būtų tik TEN, nors IR TEN daugiau yra nervų ir vargo negu pačios šventės, O VISI LIKUSIEJI MIESTAI, MIESTELIAI IR KAIMAI LIEKIA APLEISTI IR ŠVENTĖS NUOTAIKOS NEPATIRIA. Dėl to reikėtų dainų šventę padaryti tikrai masinę, kad į ją įsitrauktų visi - ir jaunas ir senas, ir kaimietis ir miestietis - ir visai nesvarbu profesionalumas, svarbu nuoširdumas ir visų dalyvavimas, o ne atstūmimas nelaimėjusiųjų.
Tada kelsis AUKŠTYN visa Lietuva, nes bus poveikis net ir tiems, kurie jau yra praradę viltį, o čia jų miestelyje ar kaime pasklido daina ir šokis, nuoširdus ir tyras, ir tas žmogus pajaus jam pačiam nesuprantamus virpesius savo viduje, nes jis pats girdės ir matys kaip jo sielos broliai ir sesės dalyvauja VISOS LIETUVOS DAINŲ IR ŠOKIŲ ŠVENTĖJE, KURIOJE LIEJASI MIELĖS IR NUOŠIRDUMO GAIDOS.
Ir vis daugiau žmonių prisidės, rašydami savo dainas, kad apdainuotų savo kraštą, savo miestelį, savo miestą, atsiras ir tokių, kurie apdainuos Jėzų, apdainuos Tėvą. Ir žmonės pajaus tų kūrinių GALIĄ, IR NE TIK TOJE VIETOJE, BET VISOJE LIETUVOJE, NES BŪTENT KAIP TIK TUO METU ŠVENTĖS DAINOS LIESIS VISOJE LIETUVOJE. Ir nuotaika žmonių kils, jų žvilgsnis giedrės, net jiems šito nesuvokiant, nes kaimai, miesteliai, miestai patirs LIETUVOS DAINŲ ŠVENTĖS VIRPESIUS, GYVUS MEILĖS IR NUOŠIRUDUMO VIRPESIUS, KURIE ŽADINS VISUS, NES JIE BUS TIE PATYS TĖVO MEILĖS VIRPESIAI, NET ŽMONĖMS ŠITO IR NESUVOKIANT.
Tokios šventės suartins vietos žmones, kad jie pasijaustų ne izoliuoti ir apleisti, bet pajaustų jiems patiems nenusakomą gėrio viduje pojūtį, ir gėrio, nors dar ne meilės, ir kitų atžvilgiu jausmą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2009-06-23 11:56:21

Komentarai

Mielasis, kvailasis Algimantai, ar manai, kad yr išmintinga prasivardžiuoti? Man labai nemalonu tave vadinti kvailiu, todė tikiuosi, kad mums neteks daugiau apsivardžiuoti...

Algiui
2009-06-25 11:56:42



Mielasis, bailusis, taip, tikrai mūsų sambūryje prie laužo mūsų sielos broliai DAINAVO. O viena sielos sesė pati pasisiūlė padainuoti dar iki laužo užkūrimo, ir padainuoti SAVOS kūrybos dainą. Ir nuostabi liejosi MELODIJA, ir nuostabūs buvo DAINOS žodžiai, ir nuostabiai skambėjo jos TYRAS BALSAS. TAI BUVO DVASINĖ DAINA-GIESMĖ.
Būtent šito dabar STINGA LIETUVAI - DVASINĖS DAINOS, NE UŽSTALĖS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2009-06-24 15:08:31



o jūs patys savo sąskrydyje ar dainavote? Ir kaip sekėsi?

pradėk nuo savęs
2009-06-24 12:57:18



Algimantai,ar nebūtų galima tokio mąsto renginius(kad ir atskiromis grupelėmis)paskelbti viešai,taip,kaip yra nuolatos,kiekvieną pirmadienį dalyvaujama pirmadienio nuoširdžioje maldoje 22.00?Jokiu būdu aš net nelyginu svarbos šventės su svarba garbinimo ir prašymų maldos.Visdėlto,jei pakviestume visos Lietuvos urantus,kurie tikrai nuoširdžiai gali rengti tokius renginius visoje Lietuvoje,kur nesilies joks alkoholis.Juo labiau,kad ir tarpinės būtybės,serafimai,Trejybė prie to prisidėtų.Juk jau pati šventės idėja yra nuostabiai pasiūlyta Amžinojo Sūnaus.Prie mūsų prisidėtų vis daugiau sielos brolių ir sesiu,kuriuos patrauktų tokio renginio dvasingumas,kurio metu mes ir garbintume ir pasimelstume,pakviesdami nuoširdžiai dangiškasias gausybes.Ir jų pagalba,manau,taptų labai stipri.Tik dabar,besėdint namie gali atrodyti,kad tai neįmanoma,bet jei pamėgintume?Kas liečia pačias savivaldybes,kaip Rolandas siūlo,tiktų,jei tose savivaldybėse yra mūsų sielos brolių ir sesių žengiančių tuo keliu,kuriuo mes einame.Ir iš esmės tai puikus pasiūlymas,bet tik problema bus ta,kaip ir su Urantijos Apreiškimu,kurį atmetė dauguma,nenorėdami gilintis,nes per sudėtinga.Bet ką mano kiti sielos broliai ir sesės?Gal net nepabandom,bet darom,aptarę šioje temoje?Ir turėdami tokius pagalbininkus,neįmanoma taps realybe,bet realybe tik tada,jei mes tą žingsnį žengsime patys.Mūsų laisvos valios negali įtakoti niekas.Bet jei bus tokia valia,kaip ir Trejybės,mes padarysime tikrus stebuklus,kuomet mus rems dangiškos gausybės

arunas
2009-06-23 19:10:34



Tai, ką Algimantas rašo, tikrai būtų puiku. Vat, jei sakykim, gal pirmiausiai būtų gerai rengti tokias šventes savivaldybių lygmeniu (prieš tai sukoordinavus), pvz., grynai rajonai, miesteliai savivalybių paraginti, tokiu tai metu organizuoja liaudies kolektyvų šventę, galėtų tie miesteliai pasikvieti atvykti ir liaudies kolektyvus iš kaimyninių šalių. Būtų puiku.

Rolandas
2009-06-23 18:12:33



Mielieji, čia kalba eina ne apie renginius, bet apie VISOS LIETUVOS DAINŲ ŠVENTĘ. Tokia, kaip organizuojama dabar, ji yra daugiau kančia, negu ŠVENTĖ. Turi skambėti ŠIRDIES DAINOS IR ŠOKIAI, LIETIS POSMAI, ŽAIDIMAI, KAD BŪTŲ PRAMOGOS NE ALAUS IR VYNO STIKLINĖJE, BET ATSIVĖRUSIOJE SIELOJE. O tokios DABARTINĖS parodomosios Dainų šventės NEREIKALINGOS IŠ VISO. TEGU JOS LIEKA LATVIAMS IR ESTAMS, O LIETUVOJE TEGU BŪNA TIKROSIOS LAISVOS DVASINĖS LIETUVOS DAINŲ ŠVENTĖ. NE KOKS TEN GATVĖS RENGINĖLIS, BET VISŲ LIETUVOS KAIMŲ, MIESTELIŲ, IR MIESTŲ DAINŲ IR ŠOKIŲ, POEZIJOS IR LIAUDIŠKŲ TRADICIJŲ IR PRAMOGŲ ŠVENTĖ. Tokios dar niekada nebuvo per visą Lietuvos istoriją, kad viewną dieną visi kaimai, miesteliai,ir miestai, visos mokyklos, visi dabar grojantys etnografiniai ansambliai, kaimo kapelos, visi LIAuDiŠKI kolektyvai, chorai, liaudiški šokių kolektyvai dalyvautų tokioje šventėje. Jūs tik pamąstykite, keli kaimai surengia savo bendrą šventę, meiesteliai turi daugiau žmonių, jaunimo, miestai dar daugiau, ir surastų tokias vietas, kruios tokiems renginiams tinka natūralioje gamtoje, net ne mieste. Ir tomis dienomis, KOKS BŪTŲ SUJUDIMAS, VISA LIETUVA IŠSIRUOŠTŲ Į TIKRAI MASINĘ NUOŠIRDUMO ŠVENTĘ, KURIOJE NEREIKIA NUŠLIFUOTO PROFESIONALUMO, O REIKIA TIK NUOŠIRDŽIAI ĮDĖTŲ PASTANGŲ IR ATSIVĖRUSIOS SIELOS. IR TAS VYKTŲ KASMET. Žmonės ruoštųsi, nes vietos užtektų visiems. Ir kokia būtų nuoširdi tarpusavio atmosfera. Juk tokiose Dainų šventėse dalyvautų ištisomis šeimomis. Ir jas toks nuoširdus pasirengimas joms, pasidalinimas įspūdžiais suartintų. KIEK JOSE BŪTŲ LAISVĖS KŪRYVOS POLĖKIUI, KADA NEBŪTŲ BIUROKRATŲ NUSTATYTŲ PROGRAMŲ, kaip yra dabar.
Dar daugiau, TOKIĄ DAINŲ ŠVENTĘ PADĖTŲ RENGTI IR TARPINĖS BŪTYBĖS, IR DANGIŠKIEJI MEISTRAI, IR SERAFIMAI - PAŽANGOS, RELIGIJŲ, NACIJŲ - IR PATI ROJAUS TREJYBĖ.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-06-23 16:59:19



Mieli mano broliai ir sesės,labai prašau,įsiskaitykite,ko mūsų prašoma..Amžinasis Sūnus-Motina-Brolis mus kviečia ne šiaip sau dainų šventes rengti.Taip mums visiems yra suteikiama nuostabi proga(nors manau,kad tai turėtų vykti kasdieną)KURTI KARTU SU TĖVU,SU VISA KŪRINIJA,ROJAUS TREJYBE,JĖZUMI.Mes,šios planetos mažutukai turim ir turėjome,ir turėsime amžinai galimybę atskleisti GYVĄJĮ ROJAUS TREJYBĖS KELIĄ.Juk Tėvas-Trejtbė yra Kūrėjai,Jie yra tobuli.Mes galime kurti tobulai,kuomet kursime kartu su Dangiškaisiais Tėvais.Ir mūsų kūrybos išraiška taps tokio tobulumo,kiek mes save atiduosime į Tėvo rankas,būsime atsirėmę į Jį,vedami Jo.Netgi mūsų šypsena paniurėlių rate jau yra šventė.Mūsų taip vadinamosios šventės,tai tik paprastas noras pralinksmėti ir palinksminti kitus,jos kartais baigiasi ir tragiškai.Ar susimąstome kodėl?Mes nepašvenčiame jų nei Tėvui,Trejybei,Jėzui,nepašvenčiame savo Rojaus Tėvams.Tos šventės nėra tokios gyvos,kokiomis galėtų tapti ir tikrai taps.Mes patys esam šventė,kuomet remiamės į mylimo Tėvo vedimą.Mes galim burti aplink save žmones,kurie pajus ir jau jaučia,kuomet jų rate yra Trejybė,Tėvas,Jėzus,Motina Dvasia.Mūsų kūrybos išraiška gali būti ir bus tiek tapyba,tiek šokis,tiek daina.Mumyse jau yra talentas,tik mes neparodome(nemokame)neatradę Tėvo savyje.Amžinasis Sūnus negali liepti,Jis tik kviečia,prašo mūsų atskleisti tiesą ir skleisti šviesą aplinkui.Ir ją skleisdami,apšviesime kitus.Nėra nieko,jokios galingesnės šventės išreiškiant talentą,nekuriant kartu su Tėvu.To nepranoks jokie muzikantai ar dainininkai,ar šokėjai...Tiek,mielieji,tenorėjau pasakyti.Bent taip manau aš.

arunas
2009-06-23 15:50:10



Aha, Algis pavelavo

daininkas
2009-06-23 14:00:54



Panašų renginį organizuoja Andrius Mamontovas "gatvės muzikos diena" kai visuose miestuose kas nori gali dainuoti, groti ir pan.

Vaidas
2009-06-23 13:32:05



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal