Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rojaus Trejybė ir mes-Lietuva

Mielieji, kada prieš kelerius metus pirmą kartą išgirdau Tėvo mokymus, kada, Jis man pradėjo sakyti tokius dalykus, kad jie man atrodė tikra fantastika, kad to būti negali niekaip. Aš tik klausiausi ir klausiausi.
Tačiau su kiekvienu mokymu Jo mintys buvo vis galingesnės ir galingesnės, kad man pačiam atrodė tikri svaičiojimai. Tačiau Jis mokė mane asmeniškai to, ko reikėjo man, kad galėčiau tik nedidele dalimi pasidalinti su jumis. Ir tuo dalinausi.
Kada Tėvas man sakė, kad būtent iš Lietuvos pasklis dvasinė šviesa po Urantiją, ne iš Indijos ar Kinijos, ne iš Jungtinių Valstijų ar Australijos, bet iš Lietuvos, man tai irgi atrodė sunkiai suvokiama, kai tiek mokymų yra gaunama visame pasaulyje, o ypač Jungtinėse Valstijose, ir nuostabių mokymų. Kada Jis man sakė grynai mano asmeninio mokymo tikslu tokių dalykų, kurie atrodė tik teoriškai galimi, bet man neįgyvendinami praktiškai, nes tuo metu neatrodė, jog tokie dalykai įmanomi iš viso, aš negalėaju jais patikėti.
Tačiau ėjo METAI, ir aš dabar jau daug ką matau, jog iš Tėvo sakytų dalykų atsiranda matomos konstrukcijos.
Būtent dėl to jau dabar galiu VIENPRASMIŠKAI TVIRTINTI - TOKIOS ROJAUS TĖVŲ AIŠKIOS SAMPRATOS - TĖVO, AMŽINOJO SŪNAUS-MOTINOS-BROLIO, IR BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS neturi niekas be mūsų čia, Lietuvoje, visoje Urantijoje. Būtent tik mes, urantai, kurie esame atsivėrę Rojaus Trejybei, ne vien tik TĖVUI, ir kurie GARBINAME NE TIK TĖVĄ, BET VISĄ ROJAUS TREJYBĘ SAVO ŠVENTOVĖJE - ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE, ir turime pačią giliausią kūrinijos, ir mūsų, TĖVŲ sampratą, Jų veikimo sampratą ir mokymus iš JŲ VISŲ TRIJŲ, ir kaip iš ATSKIRŲ ASMENŲ, ir turime giluminį patyrimą su Jais. Tokių mokymų neturi NIEKAS, net ir labai daug metų studijuojantys Urantijos Knygos apreiškimą, ir dėl to neturi tokio GYVO PATYRIMO SU ROJAUS TREJYBE, KOKĮ TURIME MES ČIA, LIETUVOJE.
Tai nėra atsitiktinis dalykas. Tai mūsų, kiekvieno CHARAKTERIO savybių gyvas atsiskleidimas, kada mes taip atsiduodame mūsų ROJAUS TĖVŲ vedimui iš vidaus, tada ir pajuntame Jų MEILĘ, kuri mūsų sielą pakelia ant sparnų polėkiui ir dar glaudesnima ryšiui su Rojaus Tėvais, kad Jai ir PASITIKĖTUME IR TIKĖTUME.
Būtent šitas GYVAS IR INTYMUS RYŠYS MUS IR IŠSKIRIA IŠ KITŲ VASLTYBIŲ URANTŲ, KURIE LABAI DAUG SAMPROTAUJA INTELEKTUALIAI, KURIE TURI DAUG, LABAI DAUG INFORMACIJOS IR JA ŽONGLIRUOJA KAIRĖN IR DEŠINĖN, TAČIAU GYVO SIELOS RYŠIO TAIP IR NEUŽMEZGA NEI SU TĖVU, NEI SU ROJAUS TREJYBE.
Kada aš skaitau mūsų Forumą, ir vis daugiau ir daugiau matau tokių meilės ir šviesos patyrimų ir mokymų, kuriuos perteikia mūsų sieLos broliai ir sesės, tada ir suvokiu, KODĖL dar prieš keliolika metų aš pradėjau sakyti viešai, kad visam pasauliui šviesa pasklis būtent iš Lietuvos. Tada aš dar neturėjau jokio supratimo, kad galimą iš viso Tėvą išgirsti, kad galima su Juo bendrauti taip, kad gautum atsakymus į Jam pateikiamus klausimus. Ir vis tik Minties Derintojo man buvo jau tada perteikta tokia galinga mintis, kad LIETUVA YRA PASAULIO - URANTIJOS - DVASINĖS ŠVIESOS ŠALTINIS, O NE TIBETAS, NE HIMALAJAI, NE INDIJA, NE RYTAI, KUR TAIP LEKIA NET IR IŠ LIETUVOS IEŠKOTI DVASINGUMO, JOG AŠ IR PATS NEŽINODAMAS KODĖL, taip drąsiai ėmiau per savo užsiėmimus įvairiuose miestuose šią mintį garsinti. Ir pats savęs klausdavau, KODĖL aš taip pasakiau, kokius turiu tam argumentus, kai atrodo viskas tam prieštarauja, kai dvasinio šaltinio niekas neieško Lietuvoje, o bėga pas Sai Babą į Indiją ar į Tibetą, Nepalą.
O mintis vis manyje TVIRTĖJO, nors argumentų nebuvo.
Kada prieš septynerius metus įkūriau, LABAI NEDRĄSIAI, mūsų gyvąją šventovę, tada Tėvo pavadintą Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus vardu, o po to, kai, Tėvo paprašytas, užmezgiau gyvą ryšį ir su Amžinuoju Sūnumi-Motina-Broliu, ir su Begaline Dvasia-Motina-Sese ir kai būtent Begalinė Dvasia manęs paprašė pradėti nuo tol garbinti ne tik Tėvą, bet ir kitus du Rojaus Trejybės Asmenis - Amžinąjį Sūnų ir Begalinę Dvasią, tada Tėvas ir pakeitė mūsų GYVOSIOS šventovės pavadinimą į Rojaus Trejybės šventovę, tada irgi nebuvo aišku, kas išeis su šitomis gyvosiomis pamaldomis. Tuo labiau, kad net iš Urantijos grupės narių lankyti šventovę norėjo vos keli.
Tačiau metai ėjo, o mintis, kad dvasinė šviesa pasklis iš Lietuvos tik striprėjo. Ir ėmė atsirasti argumentai - Rojaus Trejybės ŠVENTOVĖ. Štai pagrindinis argumentas. VISI MANO SIELOS BROLIAI IR SESĖS AMERIKOJE ATSTŪMĖ MANO PASIŪLYMĄ STEIGTI PANAŠIAS ŠVENTOVES, KAD GALĖTŲ GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ SAVO APLINKOJE KOLEKTYVIAI. Jiems svarbu pasimelsti ASMENIŠKAI, o kolektyviai, tai jau kiekvienas eina į savo RELIGINĘ BENDRUOMENĘ, NES TURI LAISVĄ VALIĄ. Ir kada aš jiems pasakiau, jog čia Lietuvoje aš ir įkūriau RELIGIJĄ, KURI YRA GYVOJI RELIGIJA - TĖVO RELIGIJA, O DABAR JAU ROJAUS TREJYBĖS RELIGIJA - KURI IR APIMS VISĄ URANTIJĄ, tai jų reakžcija buvo lygiai tokia pati, kaip ir Lietuvos katalikų - nesąmonė, religijos jau yra, gryni svaičiojimai, didybės manija, nusileisk ant žemės, mylėk artimą savo šeimoje konkrečiai, o ne kalbėk apie meilę visiems, nes tai tuščias deklaravimas, ir t.t. Tik šitai man sakė ne katalikai, tai man sakė URANTAI.
Kada pirmą kartą išgirdau kalbantį Tėvą buvau nepaprastai laimingas, jog troškau tais mokymais dalintis su visais, kurie buvo skirti ne vien tik man asmeniškai. Kadangi aš meldžiuosi angliškai, tai ir su Tėvu bendrauju anglų kalba. Tuomet ir nusiunčiau amerikiečiams sielos broliams ir sesėms iš Tėvo gautus mokymus. Tai buvo pirmas Tėvo mokymas, kokį jie buvo iš ko nors gavę ir paviešintas. Ir jų reakcija buvo tokia - kaip aš drįstu paviešinti mokymą, kuris Minties Derintojo yra skirtas tik man. Man jiems reikėjo aiškinti, jog tai mokymas VISIEMS, BET IŠ TĖVO. Ir ėmiau siųsti jiems mokymus nuolat. Buvo tokių, kuriems tai buvo nepriimtina, tačiau buvo ir tokių, kurie man parašydavo asmeniškai, kad labai nori daugiau gauti tokių mokymų, kad aš tik nenustočiau juos siuntęs, net jeigu kam ir nepatinka. Bet šitą jie sakydavo asmeniniame laiške, o viešai TYLĖDAVO. URANTAI TARP URANTŲ. DVASINIO MOKYMO FORUME. BAIMĖ. MILŽINIŠKA BAIMĖ KAUSTĖ JŲ ŠIRDIS. IR JOS NEATSIVĖRĖ. IKI ŠIOL. LAISVOJE AMERIKOJE. RINKAI LAISVOJE AMERIKOJE, BET DVASINĖS LAISVĖS NEPATIRIANČIOJE BAIMĖS VERGYSTĖJE.

Kada užrašiau Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, TADA KILO DIDŽIULIS NORAS JĮ DAR IŠVERSTI IR Į ANGLŲ KALBĄ, KAD SU JUO GALĖTŲ SUSIPAŽINTI MANO SIELOS BROLIAI IR SESĖS JUNGTINĖSE VALSTIJOSE, kurie taip pat irgi gauna mokymus iš įvairų dvasinių mokytojų, ir iš Jėzaus. Išverčiau, pasiunčiau jiems. Reakcija vėl buvo labai panaši į Lietuvos kaltalikų, kaip ir į Tėvo mokymus - skeptiškumas, fantazijos iš mano pasąmonės.
Priešingai negu mūsų urantų Forume, kur daug mano sielos brolių ir sesių TIKRAI pajuto atsivėrusia siela Jėzaus šviesą ir meilę. Ir ne tik Forume. Daug net neskaito mūsų Forumo, o Jėzaus knygą perskaitė ir negali atsidžiaugti. Jų atsivėrusios sielos negali ja atsidžiaugti. Ir skambina man ir lieja man meilės virpesius, gyvus virpesius iš atsivėrusių savo sielų. Sustiprintų šito apreiškimo meile ir šviesa. Dėl to ir trokšta atsivėrusi siela dalintis, dėl to ir skambina man.
Kada aprašiau savo patyrimus, kai Tėvas manęs paprašė užmegzti ryšį ir su kitais Rojaus Trejybės Asmenimis, tą patyrimą aprašiau ir įdėjau į mūsų svetainę. Kadangi tai buvo pirmas toks gyvas ryšys su Rojaus Trejybės visais tirmis Asmenimis Urantijos istorijoje, tai visą patyrimo aprašymą, o jis ilgas, atrodo 17 puslapių, išverčiau į anglų kalbą, ir vėl išsiunčiau savo sielos broliams ir sesėms urantams Amerikoje.
REAKCIJOS NEBUVO JOKIOS. NĖ ŽODŽIO.
Kada buvo sumaketuotas tekstas Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL angliško vertimo, kad būtų galima išleisti knygos pavidalu, amerikiečiai atsisakė paremti savo lėšomis, tad išleidome už mūsų aukas čia Lietuvoje. Išleidome JIEMS.
Tai tik maža dalelė argumentų, kodėl čia Lietuvoje bus pasaulio dvasinės šviesos BŪSTINĖ.
Mūsų atvertos sielos apsprendžia mūsų dvasinio centro dislokaciją Urantijoje. Ne tik intelektas, ne tik informacinės žinios, bet ir sielos atsivėrimas nulemia dvasinio centro pasirinkimą Urantijoje.
Ir kada dabar aš jau skaitau, kaip su Tėvu ima GYVAI bendrauti vis daugiau ir daugiau mūsų sielos brolių, ima gauti iš Tėvo ir dalintis iš Jo gaunamais mokymais su visais, tai ir liudija mūsų rengimąsi ATEITIES DVASINIAM DARBUI VISŲ LABUI.
Šio darbo bus neįmanoma dirbti remiantis vien tik informacija, tam būtinas sielos atsivėrimas, kurį aš jau ir matau mūsų Forume, kai skleidžiasi sielos tvirtėjantys sparnai galingam skrydžiui.
O tam skrydžiui BŪTINA gyvoji Rojaus Trejybės šventovė, ir Rojaus Trejybės KOLEKTYVINIS garbinimas ir gyvoji malda pirmadieniais, kokios, BE LIETUVOS, nėra daugiau NIEKUR Urantijoje, ir Jėzaus Kristaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL, ir Urantjios Knyga.
O taip pat ir Tėvo mokymai, o dabar dar ir Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio ir Begalinės Dvasios-Motinos Sesės mokymai, mus dar labiau suartinantys su Jais. Šito NĖRA BE LIETUVOS NIEKUR.
Rojaus Trejybė mus-Lietuvą ruošia didingam JOS pasireiškimui per MUS, kuris numatytaas visos Urantijos šviesinimui, kaip dvasinis centras dvasinių mokytojų rengimui.
Jūs tik sugrįžkite net į netolimą praeitį tiek savo asmeninę, tiek Lietuvos, į tą akimirką, kada nebuvo Urantijos Knygos, nebuvo mūsų svetainės, nebuvo Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, nebuvo perteiktų jokių Tėvo, Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio, ir Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymų ir palyginkite savo padėtį, vidinę padėtį tada ir dabar.
AR NORĖTUMĖTE GYVENTI ANO METO AKIMIRKOJE IR TOLIAU? AR JAUČIATE SAVYJE PASIKEITUSIĄ VIDINĘ BŪSENĄ DVASINIO AUGIMO IR LAISVĖJIMO PRASME? AR SUVOKIATE, KOKIOJE TAMSOJE IR DOGMATIZMO VERGOVĖJE IR TOLIAU LIKTŲ ATEITYJE LIETUVA, JEIGU NEBŪTŲ KĄ TIK IŠVARDINTŲ PRIEMONIŲ JUMS NE TIK PRIEINAMŲ, BET JAU IR JŪSŲ PANAUDOJAMŲ KASDIEN? AR SUVOKIATE KOKIA BŪTŲ TADA LIETUVOS ATEITIS, IR KOKIA JI YRA DABAR, SU JUMIS - ROJAUS TREJYBĖS VAIKAIS IR DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE? AR SUVOKIATE,KAIP JŪS IŠPLĖTĖTE SAVO SAMPRATĄ APIE ROJAUS TRJEYBĘ?
TAD AR JAUČIATE, KĄ REIŠKIA ROJAUS TREJYBĖ IR MES-LIETUVA VISAI URANTIJAI?
Telydi jus amybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2009-07-01 11:32:39

Komentarai

Netikėtai sau atradau Erichą Fromą. Rekomenduoju: E.Fromm "Žmogaus destruktyvumo anatomija". Pirmą tomą prarijau su didžiuliu susidomėjimu.
.
Gamtoje niekur nėra tokio dualizmo, kuria persmelkti Algimanto komentarai, skirstantys rūšis į geras ir blogas, reikalingas ir nereikalingas. Taip elgiasi tik civilizacijos apakintas žmogus, praradęs ryšį su gamta. Ir nėra niekur gamtoje tokios agresijos, kokią turi CIVILIZUOTAS žmogus, ir net ne visi mūsų kultūros žmonės, nekalbant apie kitas "primityvias" kultūras. Reikia visų pirma skirti biologiškai adaptyvią agresiją, kuri yra gynybinė, pasireiškianti iškilus pavojui ir išnykstanti jam praėjus, plėšrūnų agresiją, kuri yra tam tikrų rūšių natūralūs elgsenos modeliai, ir žmogaus destruktyvumą ir žiaurumą, kurie didžiąja dalimi yra mūsų ydingos civilizacijos ir visuomenės produktas, ir neturi nieko bendro su instinktais, paveldimumu ir gyvūnais. Ir žmogus kaip rūšis nėra plėšrūnas.
O Algimanto evoliucijos supratimas yra adaptuotas tendencingas urantinis, kuris su tikrove turi mažai bendro, nebent žodį "evoliucija". Algimantai, labai jaučiu, ir ne aš vienas, kad tavo mąstymas yra labai agresyvus ir destruktyvus. Destruktyvumui išreikšti nereikia aštrių nagų ir smailių dantų, viskas matosi ir taip.


Jonas
2009-07-11 15:17:40



Mielieji,tepasakysiu tik už patį save.Nors ta informacija išties atitiks jums jau pateiktą.Iškart atsisakau būti gerbiamu komisaru,nes esu ribinis mirtingas tvarinys,turintis ir gyvulinės ir dieviškosios prigimties,kaip ir jūs,nors galite to ir nepripažinti.Tai jūsų valia..Tiems dviems klaustukams pasistengsiu truputį plačiau pasakyti apie tai,kad informacija yra Urantijos Knygoje.Neįmanoma nei man,nei bet kuriam Urantijos gyventojui taip plačiai ir giliai išdėstyti mintis,kurios ir atsako-kas paskubino Adomo ir Ievos misiją.Ir turėtų tapti savaime aišku,kodėl Urantijos Knyga aprašinėja jos skaitytojų nuomonę.Mielieji,tai tikrai paprasta suprasti.Urantijos Knyga-tai kolektyvinis dvasių darbo rezultatas.Pradedant aukščiausio rango dvasinėmis būtybėmis,baigiant tarpinėmis būtybėmis.Kiekviena mūsų mintis ir veiksmas yra žinoma jau iš anksto,nes kūrinijoje egzistuoja priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnis.Mes nesame kažkuo ypatingi.Mums galioja tai,kas galioja ir visiems.Ir jeigu nematom,nereiškia,kad to nėra.Mūsų nuomonės jau yra žinomos dar net nepagalvojus ir nesusidarius jų.Negi mes tokie naivūs?..Norėčiau truputį pakalbėti ir apie darbą kaime..Taip,tikrai,ten vaikai pluša kur kas labiau už mus,miesčionis.Ir jų moralė kur kas tvirtesnė už mūsų-jie dirba su savo laikinais biologiniais tėvais,kaimynais ar netgi vieni.Ir dar kaip dirba,kad net neprakaituoja,nes išprakaituoja viską proceso metu.Tai turėtų mums tapti pavyzdžiu ir atgaivinti kaimus savimi,o ne bėgti į miestus,kur vaikšto šablonai,trafaretiniais veidais.Neįsižeiskit,bet tai tiesa.Ir mano paties kaime,tėvo tėviškėje tas pats.Mes galėtume ir nebėgti į užsienio nežinomybę,jei nevyrautų aplink chaosas,užsieny taip pat.Ar netiesa,kad liks tik viena rasė,viena kalba?Išnyks sąjungos,valstybės.Imkit truputį giliau ir toliau,tas procesas vyksta jau dabar.Ir dar ką norėčiau pridurti..Savo vaikams ir ne tik jiems jau keli metai sakau,kad išties Vytautas Didysis buvo elementarus žudikas.Mus plėšė,žudė.Tą darėme ir mes.Tad kuo didžiuojamės?Truputį pajuokausiu-Vytautas negalėjo pagirdyt žirgo Juodojoj jūroj,nes ten buvo skardis ir jokio nusileidimo žemyn.Plius-jūra tai sūri,gal tada ir arkliai buvo kitokie...Dabar,kad ir šiandieninė situacija.Dukros išleistuvės,bet aš blogiukas nėjau,nes skaitau tai kaip Tėvo laisvos valios pažeidimą,kuomet vaikai vos ne prievarta suvaromi išklausyt pedagogų.Na,mielieji,kokie jie gali būti pedagogai,kuomet visa švietimo sistema yra iškraipyta?Davė mano dukrai ką nors?Taip,žinių,kurias vargu ar pritaikys visumos labui.Mokymas juk nebuvo PAREMTAS TĖVO ATRADIMU SAVYJE.Ir dukra pati man pasakė,kad neičiau,nes bus kalbamos nesąmonės..Bet,mielieji,liūdniausia yra tai,kad abiturientai"tikrąsias"išleistuves švęs rytoj.Ir jau dabar sakau,kad ne viena mama ir tėvas raudos po tokio šventimo.Kiek sugebėjau,tiek esu išaiškinęs dukrai,kuo turi remtis gyvenimo situacijose ir net ne situacijose,o kas akimirką.Didžiuojuosi(sveikai)sūnum,kuris jau vakar numojo į tokias išleistuves.Jis vis dar nedrąsiai atsiliepia į kvietimą papildyti mūsų,urantų būrį,bet jo valios nepažeisdamas,lauksiu..Mieli mano sielos broliai ir sesės,ne mano įsuktas chaoso ratas,ne aš jį ir sustabdysiu,bet mes visi vienybėje,atradę Tėvą savyje,tą galime padaryti..kaip komisaras įsakau-pirmyn...Juokauju,žinoma,jūsų valia rinktis

arunas
2009-07-03 17:26:22



Taip, liudina mus gerb. Algimantas, taip pat jo gerbiami mokiniai komisarai. Vienas is ju paklaustas, kas, jo nuomone, "paskubino" Adomo ir Ievos misija, atsake: "Apie tai labai plačiai aprašyta Urantijos Knygoje". O kodel Urantijos knyga placiai aprasineja jos skaitytoju nuomone, niekaip neaisku.

??
2009-07-03 15:02:03



Mane labai nuliudino gerb. Algimanto komentavimas, sis zmogus dabartine civilizacija laiko dvasinio lygio kilimu visiskai nesuvokdamas, kad ji buvo kuriama zudant ir asimiliuojant tas gentis kurias jis vadina barbarais. Laikyti zudiku ir agresoriu civilizacija dvasines pazangos ir vystymosi etalonu ir skelbti nacionaliniu kulturu savitumu, pradedant kalba ir baigiant gyvenimo budu, isnykima yra ta pati zudikiska ir agresyvi ideologija, kuri vykdoma ekonominemis ir politinemis priemonemis. Zmogau, sutinku kad valstybe yra dirbtinis ydingas darinys, bet niekai negaliu sutikti su tamstos ideologiniais postulatais apie viena vyraujancia valstybe, tai dar didesnis iskrypimas.
Panasu, kad tiesiog neturite informacijos apie tai kad ikivalstybinis gentinis gyvenimo budas, besiklostantis naturaliai turejo visus svertus palaikancis gyvibinga gyvensena naturaliu budu, kuris ir leido zmogui tapti zmogumi,o tai ka zmonija (ne visa, o dabartines civilizacijos atstovai - ir jus kartu) laikote pazanga yra destrukcija ir turi nekoki supuvusio sovinizmo kvapa, ta rodo ir tai, kaip nuolatos skirtinga nei jusu nuomone laikote bukumo aklumo ar neissivystymo pozymiu,

pagarbiai
2009-07-03 13:56:14



Didelė žmonių ar gyvūnų koncentracija vienoje vietoje, jei ji yra pastovi ir nuolatinė, skatina agresiją. Tas pats būdinga tiek miestui, tiek ir kalėjimui. Tas pats būdinga tiek žmogui, tiek ir gyvūnams. Be to, toji koncentracija skatina identiteto praradimą ir susiniveliavimą ant vieno kurpalio. Gamtoje tie savireguliacijos dėsniai veikia. Algimantai, neprieštarauk pats sau - vieni tavo teiginiai įvairovę ir tuo pačiu išlikimą palaiko, kiti - atvirkščiai, naikina.
Kam įdomu - tūkstantis pelių viename narve, nors ir turėdamos daugiau negu pakankamai maisto, savo populiacijos nebeaugins.

Jonas
2009-07-03 13:02:36



Prisipažįnsiu,manę šį rytą šiek tiek intriguoja čia rašomi laiškai,kurie yra pasirašomi:"Šakiu meras JUOZAS NEBERTAŠIUS".Šakiu mero pavardė yra šiek tiek kitokia.
Visiems linkiu geros dienos.
Su meile

IRENA/Šakiai/
2009-07-03 12:21:38



Mielas Jonai, ten, kur tu matai prieštaravimus yra ne prieštaravimai, bet EVOLIUCIJOS PROCESAS, kuris visą įvairovę IR TOLIAU VIS VEDA per to, kas neatinka Tėvo valios, IŠNYKIMĄ, o IŠLIKIMĄ TO, KAS TARNAUJA VISUMOS LABUI.
Taip, kaip pelės išnyks, kaip neturinčios tinkamos joms aplinkos toliau gyventi, taip KEISIS ir gyvulinis žmogaus protas, kaip neturintis sau tinkamos aplinkos psireikšti, nes įsiviešpataus vis daugiau ir daugiau IŠMINTIES MORONTINIS SIELOS PROTAS, MYLINTIS VISUS IR VISA VIENODAI - TĖVO MEILE.
Ir tik TOKS IŠMINTIES MORONTINIS PROTAS puoselės ir gamtą, ir visą joje esamą gyvūniją, o ne žmogaus gyvuliniu protu priimami įstatymai ir gąsdinimai, kad nubaus už gamtos niokojimą.
Ir TOKIE ŠVIESOS žmonės tarpusavyje sutars MEILĖS PAGRINDU.
JIE NEBESIKABINĖS VIENI PRIE KITŲ KAIP DARAI NUOLAT TU, NET NESUVOKDAMAS, KAD ŠITĄ DARAI, NES GYVULINIAM PROTUI YRA BŪDINGA, KAD TIK JO BŪTŲ VIRŠUS, NES JIS NESUVOKIA, KAS YRA ŠVIESA, JIS SUVOKIA TIK SAVO VIEŠPATAVIMĄ KITŲ ATŽVILGIU DĖL TO TAIP IR ELGIASI. Ir tik nusileidžia ten, kur kito gyvulinio proto jėga, arba fizinė jėga, yra jam akivaizdžiai matoma kaip PRANAŠESNĖ arba pati aplinka yra perdaug agresyvi jam pasireikšti. Tau juk Vaidas labai puikiai paaiškino.
TOKS BAIMĖS PILNAS PROTAS KEISIS DĖL NYKSTANČIO EVOLIUCiJOS PROCESE DABARTINIO NEIŠMANYMO, KOKĮ TURI absoliučios daugumos dabartinių žmonių gyvulinis protas.
Tačiau JOKIU BŪDU nereiškia, kad bus VIENA NUOMONĖ. Bus daug nuomonių, nes bus daug patyrimų, tačiau jos visos bus VIENINGOS DVASIOJE. O tai visiškai nepanašu į VIENODUMĄ.
Ir augalų, ir gyvūnų rūšys bus KITOKIOS, BET JŲ BUS NUOSTABI ĮVAIROVĖ.
Ir mūsų dvasinis augimas veda prie PLĖŠRŪNŲ, KAIP RŪŠIES, IŠNYKIMO, IR ATSIRADIMO MUMS REIKALINGŲ GYVŪNŲ RŪŠIŲ, KURIOS LEIS MUMS PASIREIKŠTI DARNOJE SU GYVŪNAIS IR GAMTA VISŲ LABUI IR SU MEILE.
Kuo agresyvesnis žmogus, tuo plėšresni gyvūnai yra gamtoje. Ir atvirkščiai, kuo dvasingesnis žmogus, tuo ramesni gyvūnai.
Evoliucijos procese rūšys yra KOKYBINIAI ŠUOLIAI, KURIE YRA VISADA STAIGŪS. Būtent dėl šitų staigių kokybinių šuolių ir atsiras ramūs gyvūnai, ne plėšrūs, kada visa žmonija pasieks daug aukštesnį dvasingumo lygį. Tačiau vis tieK GAMTA išliks ĮVAIRI.
Tėvo-Rojaus Trejybės yra tokia sumanyta sistema, kad tiek augmenija, tiek gyvūnija turi PADĖTI ŽMOGAUS DVASINIAM AUGIMUI, TAI SISTEMA, KURIOJE VISOS GRANDYS SĄVEIKAUJA. Dabar mes to dar nepastebime AKIVAIZDŽIAI. Tiksliau, to nepastebi GYVULINIS PROTAS, TUO TARPU SIELOS MORONTINIS PROTAS, KUPINAS IŠMINTIES, JAU TĄ PASTEBI NET DABAR.
Šiuo metu irgi nuolat išnyksta tūkstančiai rūšių įvairios gyvybės. Ir atsiranda naujų.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-07-03 13:47:14



Epochinis Apreiškimas man patinka. Visi palyginkime, kas būtų Lietuvai jei ji neturėtų šito apreiškimo?

Šakių meras
2009-07-03 11:55:27



Mielieji, jūs, kai kurie, iš tiesų esate ne tik dvasiškai, bet ir materialių žvilgsniu akli.
Raskite nors vieną mano pasakymą, kad išnyks KULTŪRŲ savitumas.
AŠ JUMS SAKAU, KAD IŠNYKS DIRBTINIAI DARINIAI - VALSTYBĖ, nes sienos žmonės atskiria, o ne suartina. Dvasingėjant vis daugiau ir daugiau žmonija prisipldys Rojaus Trejybės Tėvų meilės, o ji tirpdo BAIMĘ, PER KARTŲ KARTAS PERDUODAMĄ ŽMONIŲ PASĄMONĖJE DAR IR DABAR UŽFIKSUOTĄ NEPAJUDINAMAIS MILŽINIŠKAIS KLODAIS.
Būten BAIMĖ ir dabar išlaiko valstybes, kaip nereikalingus darinius, kurie siurbia žmogaus energiją ir lėšas savo šalies, kurią dar sugalvoja pavadinti TĖVYNE, "apsaugai," o tikrovėje žmonių prievartai. Tai labai brangiai kainujanti apgaulė ir saviapgaulė - prievartos aparatas, kuris ir turi nunykti, kaip barbarų išnyko gentys, kada žmogaus dvasinis lygis ir civilazacija kilo.
Dabar mes dar tebesame urviniai žmonės, nors ir sugalvojome daugiaaukščiau namus, kurie yra tie patys urvai, tik valstybės primesti, sukišant žmones į miestus, nuvarant juos nuo Urantijos žemės-gamtos, kur žmogus ir turi gyventi.
Miestai yra valstybės ir pseudoatrama ir pragaištis. Pseudoatrama yra dėl to, kad per suvarytus į miestus žmones galima juos lengvai laikyti baimėjė ir tuo pačiu valdyti, nes jie yra priklausomi nuo centralizuotai teikiamų energetinių resursų - eletros, dujų, naftos, dėl to tik reguliuojant jų tiekimą ir kainą, iš karto galima veikti milijonų žmonių sąmonę. Vienu svertu pažeidžiami milijonai.
Gamtoje gyvenantys nuo šitų apribojimų ir svertų yra nepalyginamai laisvesni.
Būtent dėl to Europos Sąjunga ir toliau siekia, kad žemės ūkyje tedirbtų apie 5 procentus žmonių.
Tuo tarpu jeigu visuomenėje dirbačiųjų žemės ūkyje yra mažiau kaip 20 procentų, tokia visuomenė susiduria su pavojumi iš viso išnykti.
Kaime žmonės turi ne tik pragyvenimo šaltinį, bet ir MORALĘ, NES VAIKAI MATO,KAIP DIRBA TĖVAI, O AUGDAMI IR PATYS ĮSITRAUKIA Į ŠITUOS DARBUS.
Darbas ugdo asmenybės charakterį. Bedarbystė degraduoja asmenybę, veda ją į depresiją ir net į savižudybę.
Miestai, dabar iki beprotybės ne tik išsiplėtė, bet savyje turi vien tik ydas, o darbo jokio nehesiūlo, pilni susvetimėjimo ir prievartos, nusikaltimų ir savanaudiškumo, agresijos ir tinginystės, ir yra kloaka, kurioje paskęsta net ir toji menka moralė, kuri dar buvo kaime. Ir su kiekviena karta tokia padėtis tik blogėja.
Jeigu jūs šito nesuvokiate - esate pasmerkti per kartų kartas IŠNYKTI NUO PLANETOS PAVIRŠIAUS KAIP VISUOMENĖ.
Todėl mane stebina, kai kurių iš jūsų aklumas, kai man primetate tą, ką darote PATYS.
Aš visuomet pabrėžių DVASINGUMĄ IR DVASINĮ AUGIMĄ, KURIS REMIASI TĖVO ATRADIMU SAVYJE IR GIMIMU IŠ DVASIOS, IR VIEKIMU VIEN TIK IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA.
Ir tik šitas yra vienintelis kelias atgaivinti natūralų visuomenės vystymąsi be mafijos ir nusikaltimų, korupcijos ir apugaulės.
Ar jūs suvokiate APIE KĄ AŠ KALBU? IR RODAU JUMS KELIĄ - IR KOKIU BŪDU ŠITUO KELIU EITI TAIP PAT RODAU.
Nejaugi jūs manot aš šiaip sau esu čia tarp jūsų?
O lietuvių kalba ir taip išnyks, jos nereikės niekam naikinti dirbtinai.
VISOS KALBOS IŠNYKS, NES SUSIFORMUOS VIENA PASAULIO KALBA. Tokia yra Rojaus Trejybės valia, kad dvasinis evoliucinis visuomenės vystymasis visoje URANTIJOJE artintų žmones. DABAR YRA KELI TŪKSTANČIAI KALBŲ KELBELIŲ, KURIOS YRA KAIP TOS SIENOS TARP VALSTYBIŲ-VALSTYBĖLIŲ - NELEIDŽIA TARPUSAVYJE BENDRAUTI BŪTENT LAISVA VALIA.
Tai yra Tėvo valios PAŽEIDIMAS.
Tačiau dabar jis yra pateisinamas, nes žmonija gyvena BARBARŲ LYGIO CIVILAZACJOJE, TODĖL IR TĖVO VALIOS NEVYKDYMAS BARBARUI YRA KASDIENIS DALYKAS.
Ne taip yra su mumis, urantais.
Tuo tarpu MŪSŲ LAISVĄ VALIĄ DABAR APRIBOJA VALSTYBĖ SAVO SIENOMIS, VIZOMIS, IR DAUGYBE KALBŲ.
Kalbų egzistavimas neleidžia pažinti kitų kraštų kultūros ir tų kraštų mūsų sielos brolių ir sesių. O kur nėra pažinimo, jo vietą užima BAIMĖ IR NESUPRATIMAS. O tai savo ruožtų uždelsia PLANETOS DVASINĮ VYSTYMĄSI, KURIS NUMATYTAS ROJAUS TREJYBĖS KIEKVIENAI IŠ SEPTYNIŲ TRILIJONŲ PLANETŲ, KURIOSE GYVENA ŽMONĖS.
Aš jums atsakiau dėl planetos pavadinimo.
ŽEMĖS PAVADINIMAS YRA SUGALVOTAS PAČIŲ ŽMONIŲ, TODĖL KIEKVIENOJE KALBOJE TAS PATS PAVADINIMAS BUS KITOKS.
Tuo tarpu URANTIJA yra mūsų planetos pavadinimas, kokiu ji yra registruota dieviškuose archyvuose dar daug daug laiko iki joje buvo apgyvendinta gyvybės plazma.
Kodėl jūs esate akli ir kurti, žinoti jums paties geriau. Niekas NEREIKALAUJA keisti jūsų pačių susigalvoto ŽEMĖS pavadinimo, vadinkite ją kaip tik širdis geidžia ŽEME, ŽEMELE, AR DAR KITAIP, TAI JŪSŲ LAISVA VALIA.
Urantai ją vadina jos TIKRUOJU VARDU - URANTIJA.
Kaip ir lietuvių kalba, kaip ir visos kalbos išnyks ne PRIEVARTOS BŪDU, BET natūraliai vystantis ir vis labiau nykstant dirbtiniams valstybių dariniams. BENDRAVIMAS TARP ŽMONIŲ IR KURS SAVAIME PASAULIO KALBĄ.
Štai pasaulio BŪSIMĄJĄ VIENINGĄ RELIGIJĄ MES JAU SUKŪRĖME LIETUVOJE - TAI ROJAUS TREJYBĖS GYVOJI RELIGIJA. Ir nesvarbu, kad dabar esame tik saujelė, kurie garbiname Rojaus Trejybę, ateis laikas, kada šitoji gyvoji religija apims VISĄ URANTIJĄ IR JOJE PASKĘS VISAS ISLAMAS, BUDIZMAS, SIKCHIZMAS, KATALIKYBĖ, PROTESTANTIZMAS, MORMONIZAMS, IR VISOS KITOS TIKYBOS, NES MŪSŲ SUKURTA RELIGIJA YRA GYVOJI IR JĄ PAJUS ATSIVĖRUSIOS TĖVUI SIELOS IR JOS PAČIOS SAVO NORU PRISIJUNGS PRIE MŪSŲ, LIETUVOS URANTŲ, SUKURTOS ROJAUS TREJYBĖS RELIGIJOS, JAPONIJOJE, AUSTRALIJOJE, KINIJOJE, RUSIJOJE, AMERIKOJE.
Aišku, kad tam prireiks ne vienos kartos gyvenimo. Bet taip bus.
Ir atsisakyti nereikia ko nors per prievartą. Juk aš neatsisakiau lietuvybės, kol ji man buvo kažką reiškianti. Kada ji nustojo mano sielai būti svarbi, tada jos ir atsisakiau. Jokiuose rinkimuose nebedalyvauju nuo 1994 metų, nes jie man nustojo būti svarbūs net pačiu menkiausiu požiūriu, kas bus valdžioje manęs nedomina. Nustojau skaityti laikraščius ir klausytis Lietuvos radijo laidų, žiūrėti Lietuvos televiziją, nes nustojo mane dominti lėkštos mintys, nes mano sielos žvilgsnis yra nukreiptas kitur, ir tie, kurie kalba, man jau aišku, ką jie sako ir kodėl taip sako, ir kuo jie užbaigs savo pasakymą vos tik jie ištaria pirmuosius žodžius. Todėl, kodėl man gaišti savo brangų laiką tam, ką aš jau ir taip žinau, jų net nesiklausęs.
Tačiau viskas vyksta laisva valia ir nuosekliai, palaipsniui.
Kada atsiranda kas nors didesnis, tas didesnis ir užima mažesniojo vietą, kad mažesnis tampa savaime nebereikalingas.
Pažiūrėkite, kaip palaipsniui nyksta net pačioje Lietuvoje tarmės - žemaičių, aukštaičių, suduvių, dzūkų. Tie žmonės, kurie dar mėgina dabar dirbtinai tarsi jas gaivinti, yra pasmerkti su savo pastangomis žlugti, nes vyksta bendravimas, ir jis turi gyvos įtakos. Ir visada DIDESNĖ DALIS NURUNGS MAŽESNĘ. Aš pats būdamas iš pa Utenas, MATAU, KAIP ŠITA TARMĖ JAU NEBĖRA TOKIA, KOKIA BUVO MANO VAIKYSTĖS METAIS, KADA AŠ GYVENAU UTENOJE.
Todėl didesni susijungimai, susivienijimai per šeimas iš skirtingų tautų ir kalbų veiks ir tas kalbas, ir tas poveikis evoliuciniu būdu atves į kalbų vis didesnį ir glausdesnį susiliejimą ir bendravimo palengvinimą.
Tai jau vyksta, tai ir yra EVOLIUCIJA - NYKSTA IMPERIJOS, VALSTYBĖS, TAUTOS, KALBOS, KURIASI NAUJOS. Nemanykite, kad tai galiojo tik Romos imperijai. Tas pats yra ir dabar, ir taip bus ateityje, kol dvasinis žmogaus išsivystymas pasieks tokį lygį, evoliuciniu būdu, kad valstybių sienų nebeliks, mus atskiriančių kalbų taip pat, bet bus naujos kultūros, naujos tautos su viena pasaulio valstybe kalbančia viena pasaulio kalba ir garbinančia Rojaus Trejybę viena pasaulio gyvąja religija, kuri JAU YRA LIETUVOJE.
Ir tą mes, urantai, jau darome šiandien - artiname tolimos ateities suartėjimo akimirką, kad ir kaip jums, kai kuriems, būtų gaila, bet be Lietuvos didžiosios kunigaikštystės praeiteis, be Vytauto ar Mindaugo kraugeriškų ir išdavikiškų gyvenimo epizodų, kurių jūs nenorite net prisiminti, manote, kad jie buvo didvyriai, deja, deja, jie buvo eiliniai galvažudžiai, ir tik jūs, dėl savo neišmanymo, juos iškėlėte ant didvyrių pjedestalo.
Kaip vissda žmogus neatradęs Tėvo savyje pridaro daugybę klaidų net ir žvelgdamas tuščiai į savo tautos istorinius epizodus, kurie niekam šiandien neberiekaklingi, nes turim su Tėvu, atrastu savyje gyvneti JO VALIA VISŲ LABUI IR ATEITIES KARTOMS, KAD TOKIŲ KAIP VYTAUTAS AR MINDAUGAS NEBEBŪTŲ NIEKADA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-07-03 11:54:00



Mielieji, niekada neskubėkite su apibrendrinimais, kada jūsų informacijos kontekstas tiek žmomnijos vystymosi, iek visos kūrinijos yra labai siauras. Dėl to jūsų išvados bus VISADA KLAIDINGOS VISUMOS IR AMŽINYBĖS POŽIŪRIU IR ATŽVILGIU, NORS JOS JUMS BUS TEISINGOS TIK ŽVELGIANT VIENOS PLANETOS ISTORIJOS IKI TOS AKIMIRKOS, KADA BUVO PRIIMTA IŠVADA, POŽIŪRIU.
Aš jus mokau žvelgti TĖVO AKIMIS VISUMOS KONTEKSTE, o ne barbarų civilzacijos kontekste.
Nestabdykite akimirkos, nes jos vis tiek sustabdyti neleista NIEKAM, NET IR PAČIAM TĖVUI.
Ir nuo jūsų sentimentalių vyrkavimų nepriklauso niekas, nes evoliucija vis tiek nesustabdoma, ją tik gali uždelsti tokie, kaip jūs, neurantai, spyriodamiesi.
TAIP YRA DĖL JŪSŲ TRUMPAREGIŠKUMO AMŽINYBĖS ATŽVILGIU.
O šita trumparegystė yra dėl jūsų gyvulinio proto viešpatavimo jūsų sielos atžvilgiu, dėl to jūsų sielos morontinis dieviškasis protas yra PARALYŽIUOTAS IR MĄSTYTI NEGALI. O gyvulinis protas viešpatauja dėl to, kad nesiekiate GYVO RYŠIO SU TĖVU, ESANČIU JŪSŲ VIDUJE. Pradėkite, dar šiandien, bendrauti su Tėvu savais žodžiais, savomis mintimis, bet kripkitės į JĮ - TĖVĄ-ASMENĮ.
Tai bus jūsų pirmasis indėlis į MŪSŲ VISŲ ateities kartų ŠVIESIĄ ATEITĮ BE SAVANAUDIŠKUMO IR PRIEVARTOS, TIK MEILĖS IR LAISVOS VALIOS DVASINIO VYSTYMOSI ATEITĮ VISŲ LABUI.
ŽINOKITE, taip, kaip VIENO asmens - Pauliaus - klaidingi sprendimai ir Jėzaus mokymų iškraipymai pagimdė negyvą krikščionybės kūdikį, kuris išsiskaidė dabAr vien tik į sektas - katalikų, pravoslavų, protestantų, mormonų, ir t.t., ir sudarė sąlygas po septynių šimtų metų atsirasti islamui, kuris šiandien, po beveik pusantro tūkstančio metų, gindamasis nuo Jėzaus ŠIANDIENINIŲ pseudopasekėjų - katalikų, protestantų, mormonų, pravoslavų, baptistų, adventistų, naujojo amžiaus ir panašių į juos SEKTANTŲ - naudoja savižudžius teroristus ir sprogdina kasdien dešimtis žmonių Irake, Afganistane, Pakistane, ir jų veiksmai vis labiau artės prie mūsų.
Šiandien jūsų, KIEKVIENO, ASMENINIS APSISPRENDIMAS TOLIAU STOTIS PIESTU KAIP IŠSIGANDUSIAM ARKLIUI AR EITI SU GYVU TĖVU, TAIP, KAIP JIS VEDA IŠ VIDAUS Į DAR GLAUDESNĮ GYVĄ RYŠĮ IR BENDRĄ GĖRIO KŪRIMĄ SU JUO IR DĖL TO ŠVIESINIMĄ NE TIK ŠIOS KARTOS, BET IR ŠITO KELIO PALENGVINIMĄ ATEINANČIOMS KARTOMS, turi TIESIOGINIŲ SĄSAJŲ KAIP IŠSRĖBTI JĖZAUS APAŠTALŲ IR PAULIAUS TERŠALUS.
Ar jūs prie mano kvietime prisidėsite, spręsti jums laisva valia, IR SPRĘSTI KIEKVIENAM ASMENIŠKAI. UŽ KITĄ NEGALI NUSPRĘSTI NĖ VIENAS, IR NET PARAŠIUS KITAM ĮGALIOJIMĄ, SU NOTARO PATVIRTINTU PARAŠU, NEGALI NUSPRĘSTI NEI TU UŽ KITĄ, NEI KITAS UŽ TAVE.
Po prisikėlimo jums visiems bus parodytas epizodas su mano jums dabar pateikiamu pasiūlymu ir jūsų priimtu apsisprendimu. Jums bus gėda, kada šitame šviesos kelyje jūs nedalyvaote, o juo ėjo KITI, BET NE JŪS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,


Algimantas
2009-07-03 16:00:51




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal