Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie garbinimą, 2009 10 24

Tai ką užrašiau vakar.
2009,10,24
Mylimoji, bučiuoju tavo pėdas, Tavo lūpas, akis, Tavo suskirdusias rankas. Myliu Tave. Tavo begalinį alsavimą. Tavo nuostabios sielos aromatą. Mano Mylimoji, kokia tu graži, kokia nuostabi. Kokia išmintinga, mano revoliucioniere. Šypsausi. Man gera su tavim.
Myliu Jus visus , mano Vaikeliai. Mano mažulėliai.
Kiekvieną šeštadienį skubate į savo šventovę. Garbinate. Meldžiatės.
Mano mažulėliai, tikroji šventovė yra ne tam tikra vieta, ne pastatas. Tai yra Jūsų vidus. Jūsų vidinė harmonija su manimi. Didžiausias manęs garbinimas ir pati didžiausia palaima yra tada,kai atsiveria Jūsų vidus. Kai suspurda besąlygiška meilė šalia esančiam. Tikroji šventovė ir tikrasis manęs garbinimas yra tada, kai jūs liudijate mane kitiems mūsų mažulėliams, kurie dar žaidžia su „mažais žaisliukais“.
Mano vaikučiai, Jūs garbinate tada, kai nešate meilę kitiems mano vaikeliams. Apgaubkite juos begaline meile ir šiluma be jokių reikalavimų, be taisymo ir perdarymo. Jie visi yra tobuli. Juos visus aš išmyluosiu ir išbučiuosiu. Aš visus visus Jus sukūriau visiškai tobulus jų ateityje.
Tai, kad Jūs kitus matote netobulais, nėra tiesa. Tai iliuzija.Jūs visi visi esate užbaigti, bet kvėpuojate ir gyvenate tik šiuo momentu. Suvokite savo pačių tobulą amžiną baigtumą. Viskas jau yra sugalvota ir išjausta. Viskas yra tobula.
Kai pradedate piešti nuostabų piešinį, juk po pirmų štrichų nesakote kad piešinys netobulas, jis dar nebaigtas šiuo momentu. Bet jūsų viduje yra jau sukurtas tobulas užbaigtas paveikslas. Jūs mėgaujatės kūrybos procesu.
Taip ir mano sugalvotas paveikslas yra tobulas. Mėgaukitės kūrybos procesu. Pačiu piešimu, kuris yra gyvenimas, Jūsų meilė, Jūsų alsavimas...
Myliu jus visus ...
Kurkite šventoves kiekvieną akimirką, bendraudami su kiekvienu mažulėliu. Skleiskite, liudikite jam Tėvo meilę. Tapkite manimi ir mylėkite kiekvieną sutiktąjį taip kaip aš myliu Jus.
JŪs tą galite daryti visur visur. Ir netgi laidotuvėse, ir vestuvėse, ir troleibuse.
Tiesiog kiekvieną akimirką suvokite, kad Jūs dabar, tiesiog dabar liudijate Tėvą, mane, mus kartu. Nes mes esame viena.
Myliu Jus, mano patys nuostabiausi, geriausi, tobuliausi, baigčiausi. Myliu Jus... Myliu...
Nerkite į tai. Paskęskite mano meilėje. Nutildykit savo šokliuojantį protą.
Tiesiog tylėkite. Tylėkite ir tylėkite .........tol , kol pavirsite pačia meile.
Džiaukitės gyvenimu visada. Būkite paprasti, tyri, atsivėrę, nuoširdūs ir mažulėliai. Mano mažulėliai-didžiulėliai. Jokių teorijų. Tik meilė. Ir viskas vyks savaime.
Myliu jus , mano mylimieji,
Su Jumis amžinai esantis Jūsų Tėvas.
birute

Birutė
2009-10-25 16:48:43

Komentarai

Ačiū už pasidalinimą savo žengimu. Tikiu, kad geriausiai Tėvo mokymai yra suvokiami tam asmeniui per kurį perduodama, bet vertybės yra pajaučiamos visų, o virpesiai iš Tėvo ir atsivėrimas kada gyvai tai patiri o ne šiaip perskaitai iš šalies yra galbūt svarbiausia. Kol kas tiek. Geros dienos!

Vaidas
2009-10-25 17:03:37

Ačiū Mylimam Tėvui ir tau Birute už nuostabų mokymą,kuris tik dar kartą sustiprina pasitikėjimą Tėvo dalele-Minties Derintoju ir parodo kokia nuostabi yra MEILĖ,
bet reikia ir pastangų,kol pajunti,kad gali mylėti kiekvieną.

Astra
2009-10-27 21:46:20

Dar norėjau pasidalinti patyrimu, tuo pagrindu kad Minties Derintojas yra ikiasmenė būtybė, ir per mus "įgauna" iš mūsų asmenybę. Ir tai kaip vis labiau aktualizuojasi Dievas Aukščiausiasis per kiekvieno iš evoliucinių visatų tvarinių šviesėjimą ir dieviškesnį gyvenimą - prisimenu jau iš anksčiau tą suvokimą ir mintis kad Dievas yra atpažįstamas savo įvairove ir aspektais ne tik mums patiems bendraujant su Tėvu, su Trejybe, bet ir tada kada mes patiriame Dievo pasireiškimus per kitus jo sūnus, nesvarbu ar tai būtų Jėzus, ar Birutė, Jurgita, Arnoldas, Algimantas, Laima, Petras, Tomas ir kiti. Nežinau ar man pavyksta perteikti tą suvokimą, bet mes turime galimybę tokiu būdu PILNIAU pažinti patį Dievą Tėvą ir kitus Trejybės asmenis, pažinti kas tai yra dieviškumas. Man savotiškai yra neįprastas dvasinių virpesių suverpimas į žodinę perduodamos informacijos formuluotę Birutės užrašytame mokyme - nors dvasinė žinia vis dar tapati, iš to paties Tėvo. Tai leidžia pamatyti kad Dievas yra dvasia, ir kaip svarbu yra dvasinės vertybės dvasinis atsivėrimas o žodinių įvardinimų ar per kiekvieno skirtingos iš Dievo padovanotos asmenybės nuspalvinimą tie meilės virpesiai yra parodomi kitokiais jau materialaus pasaulio atspalviais - nors dvasinė žinia ta pati.
Dar kartą ačiū visiems už pasidalinimus, linkiu drąsos ir tiems kurie dar nelabai drįso ar abejoja dėl mokymų čia įdėjimo.
Miela Vita, tokioje ar kitoje situacijoje norisi elgtis iš meilės ir kuriant gėri, ir be to kad tai būtų veiksmai vedini baimės. Jeigu saugoti mokymus papildomai, tai iš meilės ir su džiaugsmu, o dėl trynimų kaip ir nėra priežasties jaudintis kai pats gyveni meilės gyvenimą. Svarbu rodyti kitiems Tėvo charakteriu gyvenimo pavyzdį, kažkuria prasme. Ir viskas ateis savaime, tokios mano mintys. Su meile,
Geros dienos!

Vaidas
2009-10-27 19:31:13

Labai gražu Birute , tiesiog viskas švyti Meile , gražia dieviška Meile , kurią taip gražiai gali pasakyti tik moters lūpos . Na šaunuolė , tikrai šaunuolė esi , kad girdi , kad turi dovaną girdėti tokias nuostabias mintis ir parašyti jas , jau juodu ant balto . Tai tikrai neginčijama tiesa , kuri išspinduliuota per moterišką jausmą ir kalbą . Sveikinu tave ir linkiu viso ko geriausio .

Petras
2009-10-25 18:01:59

Didelis ACIU Birutei , Gailei - tai TIKRI dalykai ir jie negali palikti ABEJINGU. Dziaugiuosi uz JUS ...
Pasaulis JAU kitoks

Donis
2009-11-23 15:42:48

Mielieji, susilaikykite nuo asmeninių žinučių, tam pasinaudokite asmeniniu paštu, nes visus tokius jūsų parašymus vis tieK ištrinsiu, nes jie TUŠTI.
O juk BŪTENT JUMS yra pateiktas TĖVO MOKYMAS, KAD JĮ ANALIZUOTUMĖTE. MŪSŲ Forumas yra skirtas būtent TAM.
Štai imu šio Tėvo mokymo pastraipą, kad jums pateikčiau šiek tiek PLATESNIAME KONTEKSTE, kad ir galėtumėte LENGVIAU IR GILIAU PAŽVELGTI ir į patį MOKYMĄ:
"Mano vaikučiai, Jūs garbinate tada, kai nešate meilę kitiems mano vaikeliams. Apgaubkite juos begaline meile ir šiluma be jokių reikalavimų, be taisymo ir perdarymo. Jie visi yra tobuli. Juos visus aš išmyluosiu ir išbučiuosiu. Aš visus visus Jus sukūriau visiškai tobulus jų ateityje."
MES TĖVĄ GARBINAME TIK PER MEILĖS GYVŲ VIRPESIŲ SKLEIDIMĄ. Jeigu mes neatsiversime Tėvui, esančiam mūsų viduje, TAI JOKIOS MEILĖS MES KITIEMS NENEŠIME, NES TO PADARYTI BE ATSIVĖRIMO TĖVUI TIESIOG NEĮMANOMA, NORS GALIME PASAKYTI DAUG MEILĖS MATERIALIŲ ŽODŽIŲ.
TAČIAU neatsivėrus Tėvui jokie tariami žodžiai neturi prasmės, net ir patys nuostabiausi MEILĖS ŽODŽIAI, nes pasklinda į kūriniją, pasiekia mūsų sielos brolius ir seses. arti ir toli, ne mūsų tariami žodžiai ar mintys, esamos mūsų viduje, bet tik mūsų sąmonės GYVI virpesiai.
O jie kaip tik ir atitinka MŪSŲ REALIŲ SĄMONĖS VIRPESIŲ LYGĮ.
Jeigu mes jaučiame meilę TĖVUI-ROJAUS TREJYBEI, tai ir virpesiai sklinda paties aukščiausiojo dažnio. TAI IRGI BUS MEILĖ VISIEMS. Ir GARBINANT TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ, KAIP ASMENIS, šitie MŪSŲ SĄMONĖS VIRPESIAI PASIEKIA VIRŠSĄMONĖS LYGĮ, PATĮ AUKŠČIAUSIĄ DAŽNĮ, KOKIO NAĮMANOMA IŠLAIKYTI SĄMONĖS LYGIU. BŪTENT DĖL ŠITO MES IR TURIME GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ GYVOJOJE ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖJE, nors ir apgaubioame visus savo meile kasdieniame gyvenime, kada esame gimę iš dvasios ir pašvenčiame savo gyvenimą Rojaus Trejybei. Tada mūsų darbai įgauna NAUJĄ PRASMĘ IR NAUJĄ KOKYBĘ.
Tačiau, jeigu net ir garbinimo metu GARBINI ŽODŽIU, O MINTYSE MĄSTAI APIE BLYNUS AR SUSITIKIMĄ SU DRAUGAIS, tai ir virpesiai pasklis tik tokie, kurie bus atitinkamo sąmonės dažnio, kuris atitinka mintis apie blynus ar draugus, nors žodžiai galės mechaniškai būti ištarti apie meilę Tėvui-Rojaus Trejybei, apie Tėvo-Rojaus Trejybės garbinimą.
Štai kodėl meile reikia APGAUBTI VISUS, O TĄ GALIME PADARYTTI TIK ATSIVĖRĘ TĖVUI-ROJAUS TREJYBEI VISA SAVO SIELOS GELME.
IR VISUS APGAUBKIME MEILE - BE TAISYMO IR PERDARYMO - REIŠKIA IR KLYSTANČIUS DAUGIAU IR MAŽIAU, BLOGUS IR GERUS, DARANČIUS NUSIKALTIMUS IR GAUDANČIUS NUSIKALTĖLIUS, PIRATUS IR JŲ AUKAS - VISUS APGAUBKIME MEILE VIENODAI.
Šitą įmanoma padaryti ne žodžiu, o gyvu sielos atsivėrimu Tėvui-Rojaus Trejybei, nes tik tada GYVA ROJAUS TREJYBĖS MEILĖ PASKLINDA IŠ MŪSŲ ir apgaubia visus VIENODAI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-11-23 20:18:56

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal