Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

KADA DIEVAS DARO STEBŪKLUS


MIELI MANO VAIKAI , ne visada jūsų fizinė sveikata sutampa su dvasiniu jūsų sielos pakilimu , tačiau nesibaiminkite dėl kūno apribojimų ar sunkumų . Patikėkite , tolesniuose dvasinio kelio etapuose , viskas bus vis geriau ir geriau .
Atminkite , mieli vaikai , kad jūsų sielos ir jums padovanotas Dieviškasis fragmentas gyvenate fiziniame planetiniame kūne ir jūsų gyvybinė raiška vyksta vis dar besivystančioje fizinėje planetoje , kurioje veikia visi fiziniai kosminiai desniai . Šie dėsniai yra būtini ir jie yra nekintantys . Tai leidžia visoms gyvybės rūšims ir formoms , sąlygiškai stabiliai , vystytis ir išgyventi . Visa Urantijos planetos gamta ir gyvunija gimsta , auga ir miršta tik šių planetinių kosminių dėsnių įtakoje ir priežiūroje . Niekas negali kitaip , nei gimti , nei mirti , kaip tik šių planetinių dėsnių veikime .
Tačiau žmogus , tiksliau žmogaus išsivystęs protas , išsiskiria iš bendro gamtos ir gyvunijos konteksto . Žmogus turi dvasią ir sielą . Tai įpareigoja žmogų pakilti virš gamtinių problemų arba įpareigoja matyti šias problemas ir imtis priemonių joms spręsti , pasitelkiant dieviškąją išmintį , kuri ir apsigyveno ir gyvena jūsų žmogiškuosiuose protuose . Kai jūsų filosofiniuose ir psichologiniuose kūriniuose kalbama apie nepaprastas žmogaus proto galias , patikėkite brangieji vaikai , ten tarp eilučių reikėtų skatyti , kad visos proto galios kyla ir vystosi tik MANO dieviškuoju veikimu . Nesvarbu ar tas žmogus šiandiena labai religingas ar visai nereligingas - MANASIS veikimas jumyse pasireiškia labiai aktyviai iš tėvų ir prosenelių aktyvuoto dvasinio mąstymo ir gyvenimo , kuris šiandiena taurina jūsų sielas ir protus jau kaip augantis vidinis Aš , kaip jūsų auganti asmeninė morontinė siela .
Labai dažnai matote aplink save daug gražių ir sveikų žmonių , toli prasilenkiančių su dvasingumu , kaip jūs jį įsivaizduojate . O štai giliai dvasingose asmenybėse matote fizines negalias arba net kančias . Jūs tai stebite ir galvojate . Kodėl Dievas nemato ir nedaro stebūklų , kad visi tikintys ir religingi žmonės staiga taptų sveiki ir gražūs ?
Brangieji mano , MANE mylintys ir mane garbinantys vaikai , jūs turite būti ne tik religingi , bet ir išmintingi mano vaikai . Jeigu jūsų protas jau pabudo ir ieško MANĘS , o mane suradęs yra laimingas , patikėkite tas žmogus tikrai bus sveikas ir gražus . Tačiau atminkite , kad jūs gyvenate evoliucinėje planetoje ir jūsų fiziniai kūnai yra pavaldūs visiems fiziniems tos planetos dėsniams . MANASIS veikimas negali pakeisti nei vieno planetinio kosminio dėsnio , kad vieno ar kito žmogaus fizinis kūnas staiga taptų sveikas ir gražus . AŠ darau stebūklus jūsų viduje , jūsų prote ir sieloje . Didysis stebūklas sveikatoje , grožyje , meilėje įvyksta per jūsų proto minčių atsiverima MAN . Tik begalinis atsivėrimas ir nuolatinis dialogas su MANIMI duos jums tuos fizinius ir dvasinius gyvenimo ir kūno sveikatingumo reiškinius , kurių kiti gal ir nepastebės taip ryškiai , tačiau pakeis jūsų vidinio pasaulio kokybes ir prasmes , o tai ,savo ruožtu , teiks džiaugsmą malonumą ir fiziniam kūnui .

Pažiūrėkite atidžiau į gamtą . Kiek daug grožio ir harmonijos skraido virš Žemės , kiek daug grožio ir harmonijos auga arba bėgioja po žemę . Visa tai vyksta nekintamų planetinių kosminių dėsnių įtakoje . Tačiau šiuose reiškiniuose nėra nei dvasios , nei sielos vystymosi ir augimo . Čia vyrauja negailestinga evoliucinė planėtinė atranka . Išgyvena tik stipriausi ir gražiausi . Bet žmogaus protas , nepasižymintis toliaregiškumu , mato tik momentinį planetinį gamtos ar gyvunijos grožį ir nemato tos negailestingos evoliucinės planetinės gamtos ir gyvunijos kovos už būvį , kurioje žūsta visi ligoti , negreti , nestiprūs ir negražūs . Išlieka tik stipriausi .
Jūsų Urantijos žemiškoje civilizacijoje , taip pat vyksta fizinių kūnų atranka per fizinį ir dvasinį genetinį , fizinio kūno lastelės kodą . Vyksta ne tik kūno , bet ir proto atranka gamtos lygmenyje . Patikėkite , niekas iš dvasinio pasaulio nedaro jokios žmonijos atrankos , tačiau čia veikia jūsų planetiniai evoliuciniai dėsniai , kurie vienus kūnus ir protus daro gražesnius ir imlesnius dvasinėms Tiesoms , o kitus stumia į evoliucinę aklavietę . Ir šiandiena matydami gražius , sveikata trykštančius kūnus , niekam nepavydėkite ir nieko nekaltinkite , tiesiog tai yra gražus gamtos jėgų žaismas . Bet liūdniausia , kai tokie sveiki ir gražūs žmonės gyvena , kaip gamtos dalis ir puošmena be sielos ir dvasios gyvenimo . Jie yra grožis ir fizinė jėga , tačiau akla evoliucinė gamtinė grožio jėga . Be dvasinių galių išbudinimo ir vystymo , tokie gražūs žmonės savo sielas ruošia į nebūtį . Todėl atminkite visada , jeigu jau esi žmogus ir turi blaivų protą - visada mąstyk ir tiktai mąstyk , kas tu esi ir koks tavo gyvenimo kelias ir tikslas. Visada ir visur ieškokite stiprybės , fizinių ir dvasinių jėgų tik artimame savo proto ir MANO dvasios veikimo ryšyje . Visada atminkite , kad jūs esate ne tik planetiniai gyventojai bet ir MANIEJI kosminiai vaikai , kuriems yra atvira MANO karalystė . Augkite ir būkite verti būti , šios dvasinės karalystės piliečiais . Nesureikšminkite žemiškų fizinių galių prieš dvasines sielos galias , matykite tolesnę kūnų, sielų ir dvasios tobulybe ilgame , ilgame savo sielos ir dvasios vystymosi kelyje iki pat MANĘS , iki pat ROJAUS . Su MANIMI , jūs visi būsite ir sveiki , ir gražūs , tačiau daugeliui tai bus tik kituose morontiniuose ir dvasiniuose pasauliuose . Todėl gyvenkite stipria viltimi ir nepaliaujamu tikėjimu , kad su MANIMI su jus mylinčių DIEVU TĖVU viskas yra imanoma ir viskas yra pasiekiama . Visada laukite savo gyvenimo stebūklo , jeigu ne šiandiena jis aplankė , tai patikėkite , rytoj tikrai jis bus su jumis .


EMILIS - PETRAS
2009-08-02 22:54:55

Komentarai


Dar norėčiau pasidalinti savo mintimis , su jumis gerbiamieji , apie stebūklus . Šios temos tolesnį augimą , iš dvasinio , dieviškojo lobyno archyvų , mano mintys atnešė štai ką .
Žmonės brangieji , mano kosminiai vaikai , kas jums iš tų šio pasaulio stebūklų , kas jums iš tų nuostabių kelionių ir prabangių viešbūčių , jeigu jūsų protas lieka uždaras MANO dieviškajam veikimui , jeigu jūsų protas lieka kurčias ir aklas MANO kvietimui , dvasiniam augimui ir MANĘS pajautimui .
Kodėl jūs žavitės ir atiduodate savo jausmų pirmenybę intelektualiųjų išradimų įvairovei , kuri savo išradimais ir formų įvairove apstulbina jūsų protą , užgožia visą jūsų pasąmonės dvasigumo klodą ir užkerta kelią MANO meilės ir išminties mintims susiformuoti ir vystytis jūsų protuose ? Tuomet jūs , iš tiesų , nebesugebate užgirsti MANĘS ir nebemokate išvystyti savo meilės traukos galių , kad sukurtumėte ryšį su MANIMI . Mieli mano vaikai , aš jus sujungiau su SAVIMI tam , kad jūs savo meilės jausmus nukreiptumėte į MANE tam , kad jūsų siela gautų peno ir dvasinių turtų į amžinybės kelionę , į kelionę per pasaulius ir visatas iki pat Rojaus , iki pat MANĘS .
Jūsų fizinis , žemiškasis gyvenimas yra tiek trumpas , kad jūs turite išnaudoti kiekvieną šio gyvenimo mirksnį tik savo dvasiniam tobulėjimui , kadangi visą žemiškąjį intelektą teks palikti prie kapo duobės , kadangi tik dvasinės vertybės ir dvasiniai apmąstymai kaip vertybės , jūsų minčių Derintojo bus išneštos ir išsaugotos , o vėliau vėl sujungtos su jūsų siela , naujame morontiniame kūne .
Paprastai jūs visi turite vienokį ar kitokį tikėjimą ir puoselėjate viltį į amžinybę , tačiau neįtikėjusių ir neatsivėrusių į MAMĄJĮ veikimą jūsų protui , jūsų viltis į amžinybę tampa miglota ir nekonkreti . Tie mano vaikai , kurie nuoširdžiai dirba su savo proto mintimis dvasingos meilės linkme , ir tiki MANUOJU veikimu savo protuose , ši viltis į amžinybę potencialiai auga ir stabiliai vystosi į tikrą žinojimą ir kryptį . Tie mano vaikai tiki ir jaučia nuolatinį MANO mokymą ir nuolatinę pagalbą savo sielų dvasiniame augime .
Jūs savo gyvenime , didžiausiu stebūklu laikykite , ne milijoną pinigų išloštų loterijoje , bet savo proto atsivėrimą , MANO veikimui . Laikykite stebūklu , pavykusį MAN sureguliuoti jūsų minčių vis dvasingesnį buvimą . Laikykite stebūklu savo vis dvasingesnių minčių supratimą , atpažinimą ir perskaitymą savo prote . Štai mano vaikai , kur yra paslėptas pats didžiausias pasaulio stebūklas . Tačiau šio stebūklo atradimui ir apsireiškimui reikia pajungti ne tik savo proto galias , bet ir širdies , meilės jausmus ir savo valios norus .


PETRAS
2009-08-09 14:29:57




Kosminiai - planetiniai dėsniai yra bendri ir tapatūs visose vietinio tipo visatose . Visas visatas ir planetas veikia bendras fizinis gravitacijos dėsnis , kurio ištakos ir Centras yra Rojaus Sala . Jeigu aš teisingai supratau klausimą ,kingai , tai gravitacija tavo žiniai , ne urantiečių darbas , bet Kūrėjo Darbas . Toliau , skaityk Urantijos knygą .

Petras
2009-08-08 00:03:11



Vaidai,protas pajegus diktuoti ir ateites ivykiu logika,kitaip sakant,ateiti galima planuoti.Praeitis reikalinga,kad kurtum ateti,ateitis kad ikveptum dabarti,taciau atsidures dabarti protas nezino ka su ja daryti,staiga jis pasimeta.Dabarties akimirka protui kaip ir nepavaldi....Racionalusis protas gali sukurti modelius begalybei,jis pajegus pripazinti begalybes fakta,taciau nepajegus iki galo suvokti begalybe,nes pats yra ribinis.Ribinis negali suprasti Beribio.Jei suprasi amzinybe,begalybe,visagalybe reiksia perprasi dieva.Atsidures begalybei protas neisvengiamai iesko formu ir ribu.Jam butina atsvara,be jos jis pasimeta,kitap sakant ribinis negali egzistuoti be ribu.Susidures su begalybe jis stebisi,sustingsta is nuostabos,nes nepajegus savyje sutalpinti jos didumo.
Noreciau paliesti laisvos valios tema.Manau dievas is anksto zino kokia ateites saka pasirinksime.Trumpai tariant esame nuspejami dievui.Musu nelaisves(prigimtis,aplinka ir t.t) isduoda musu ateiti.


Tomas
2009-08-04 12:54:56



Viskas teisingai, Vaidai, bet norėtusi išsiaiškinti kaip tas laiko-erdvės mechanizmas veikia. Suprantu, kad ankstoka mums tai žinoti, nes pradėsim piktnaudžiauti ir daryti babkes :)

rimantas v
2009-08-04 07:38:33



Tomai, galima sakyti kad protas pajėgus suvokti tik praeities įvykių logiką, o dabartį ir ateitį - galima jausti savotišku sąmoningumu, savo sąmoningomis ir jau nugrimzdusiomis į pasamonę nuostatomis. Juk pagal jas ir atsiduriame ten kur esame, išorinė aplinka atvaizduoja mūsų pačių sąmonės būseną - o mes tada galime nuspręsti, ar tokios realybės/sąmonės mes norime, ir derinti mintis kaip pianiną tolimesne linkme.
Žinoma protas yra gan ribotas apimti daug intelektualių žinių vienu metu, bet principus ir esmę perprasti jis puikiai tinkamas atrodytų. Kai sakai jog sunku suvokti "Kaip jis tada atsirado?" Tai man kyla pavyzdys su skaičių aibe "nuo minus iki plius begalybės" - ji yra tokia kokia turi būti, nekyla klausimas iš kur ji atsirado - nes ji apima viską. Būtų daug keisčiau jei egzistuotų vien kažkas be absoliutumo, be atsvaros. O kai JAU egzistuoja viskas vienu metu, nors viduje galima patirti apribotus patyrimus savotiškai, tai jaučiasi kaip vientisa. Ir tai turbūt yra didžiausias "aha!", kad apskritai tokia forma kasnors egzistuoja. Nes jeigu nebūtų tokios formos... galėtų paprasčiausiai neegzistuoti jokių realybių ir tiek. Nebūtų nieko. Toks variantas atrodytų gana galimas, bet štai mes esame... visa kas yra. Tai neapsakomas laimėjimas..
*
Rimantai, taip atrodytų kad mums lengviau pasirinkti tai ką jau prieš tai buvome pasirinkę, į ką esame įpratę, į kurią puse nukreipti mūsų polinkiai tai karma, o mažesnioji dalis sąmoningos naujos mintis kuria tolimesne kryptimi keliauti. Tačiau dėsnis yra toks kad "Dabartis priklauso nuo dabarties", viskas priklauso tą akimirką koks yra savo vibracijomis žmogus. Galbūt kitoms ar tiesiog su didesne patirtimi gyvybės formoms daug lengviau keisti savo vibracijas ir sielos nuostatų kompasu pasirinkti realybes.
Matau ką nori pasakyti apie laisvę viską gauti akimirksniu - bet mūsų pačių valia GILI valia, per vibracijas ir reali yra ta kad mes norime viską patirti tokiu lygiu, būti savotiškai apriboti, patirti proceso malonumą, patirti šią visą gausą, patirti Dievo Tėvo garbinimą, nes jei būtume neriboti nebegalėtume kaupti patyrimo.
Būdamas biednas ir ligotas - tu AIŠKIAI pamatai kokia yra tavo SĄMONĖ, ir pradedi suvokti savo paties pasirinkimus, ir kas tave atvedė čia, kokios buvo tavo vertybės ir norai, sampratos ir tikėjimai, savęs paties apsiribojimai. Jeigu taip peršokti į sveikatą ar bagotumą tai būtų "Savęs apvogimas", jum mes nesame protas, nes esame ta siela/dvasia viduje.. kurią mes išgirstame tik įsiklausę į save per nuoširdumą. Ir ji tikrai nori būti išreikšta, augti ir tobulėti.. daug ką nuveikti gyvenime. Tačiau tik protas nesiklausydamas gali galvoti va peršoksiu. Man pačiam pvz. labai norėtųsi turėti gebėjimą skraidyti... taip atrodytų patogu būtų.. bet jeigu tuomet visi skraidytų, gal tuomet norėčiau jau ir po kosmosą skraidyti ne tik žemėje. Galbūt jei žmonės nevaikščiotų, jie norėtų vaikščioti. Gyvenam tarp dviejų begalybių įvairiomis prasmėmis. Galiausiai supranti kad viskas gyvenime vyksta pagal tai kokie yra tavo sielos norai, kokios yra tavo vibracijos iš vidaus.. kokios dasideda genetinės vibracijos iš paveldėto kūno, ir kad mes turėtume pažinti save, savo norus, savo nuostatas iš praeities - o tam kaip koks vandens filtras padeda nuoširdus pokalbis su Dievu Tėvu, su Angelu (ar kas jum nekelia baimės ir leidžia atsiskleisti). Tiesiog nuolat reikia gilintis į savo paties nuostatas, tam kad judėti pirmyn per save patį.. Rojaus Tėvai čia siūlo pagalbą, kaip ir dvasinės butybės. Toks kelias nėra plačiai pramintas, bet realus. Tai tiek kol kas.

Vaidas
2009-08-03 23:18:08



Vaidai, aš irgi panašiai įsivaizduoju, kad erdvėje yra visi galimi variantai iš kurių mes ir renkamės, bet lengvai pasirinkti galim tik tuos variantus, kurie netoli nuo tų, kuriuos mes jau pasirinkom. Ir tie artimi variantai yra panašūs. Todėl pakitimai gyvenime vyksta lėtai. Pavyzdžiui jeigu žmogus yra gobšus, tai jam sunku tapti dosniam, nes jis ant tokios gyvenimo linijos ir pereiti ant kitos, kur jis yra dosnus nelengva, nes ta linija (arba šaka) yra toli. Jeigu mokėti peršokti ant tolimų šakų, būtų galima valdyt realybę. Pavyzdžiui būdamas biednas ir ligotas peršoki ant kitos šakos ir tampi sveikas ir bagotas :)

rimantas v
2009-08-03 20:28:52



Mielas Tomai,na ką tu dabar kalbi?Laikas tikrai nesustabdo mąstymo.Tai mums čia taip atrodo.O Rojuje,kur laikas neegzistuoja?Tai pagal tave išeina,kad Ten niekas nemąsto.Vietoj to,ką dabar ginčijiesi,nenutolk nuo temos.Gal norėtum atidžiai paskaityti ir pabandyti įsigilinti į temą,kurioje kalbama apie Sūnaus Arbitro atėjimą...Mielas Petrai,pripažindamas tavo mąstymo gilumą nesutiksiu su tuo,kad kosminiai dėsniai gali egzistuoti atskirai nuo gamtos.Pagal mano supratimą,jei viskas yra visumoj,tai skirtumas tik virpesių dažnyje.Galbūt aš klystu ir neįsiskaičiau.Būčiau dėkingas už paaiškinimą.Ačiū.

arunas
2009-08-03 17:29:52



Protas yra suristas su laiku.Cia ir dabar laikas tarytum sustoja ir sustabdo mastyma.Dabarties momenta galima tik pajusti,protu tai nesuvokiama,kaip ir nesuvokiama,kad kazkas yra beribis.Pripazinti gali,bet pabandyk suvokti erdve ar tustuma kuri neturi ribu,taip ir tesiasi i visas puses iki begalibes.Taip pat nesuvokiama,kad kazkas visa laika esas.Is kur tada jis atsirado?.Protui tai neprieinama.

Tomas
2009-08-03 16:15:51



Tomas: "Dievas visada buvo. ... turbut niekada nesuvoksime". Viskas kas egzistavo ar dar egzistuos, yra viename amžiname dabarties momente. Mes turime vieną praeities pasirinkimų liniją, bet jau egzistuoja visos galimos ateities pasirinkimų medžio šakos. Dievas tiesiog apima visą laiką, ir visus pasirinkimus. Taip užtikrinama laisva valia, tačiau jis pats nežino kurį iš galimų laisvos valios pasirinkimų pasirinksime, nors tikrai žino kas "bus" pasirinkus kiekvieną iš jų. Dievas negali būti mažiau nei visa kas yra. O Visa kas yra negali pasikeisti į dar ką nors, nes tai jau apima viską. Tik patyrimai keičiasi priklausomai nuo laisvos valios panaudojimo. Tokiu būdu viskas tvarkinga, neįsivaizduoju kaip galėtų būti kitaip.

Vaidas
2009-08-03 14:34:00



Ačiū TĖVUI už tokį nuostabu ir paprastais žodžiais išreikšta mokymą;ačiū Emiliui-Petrui už nuoširdu norą pasidalinti iš Tėvo gautomis žiniomis.Visa tai stiprina kiekviena, Tėvui atverta, siela;manau,kad šie stebūklingi žodžiai pastiprina ir Tėvo ieškančia sielą.
rimantui v."Lygiai taip pat ir su tuo vandeniu pavertimu į vyną".UK knygoje skaitant Jėzaus iš Nazareto gyvenimą tavo minėtas epizodas labai gerai yra aprašytas;yra ir paaiškinta kaip tai įvyko;atrodo,kad net pačiam Jėzui buvo tai, šiek tiek netikėta.
Su meile

IRENA/Šakiai/
2009-08-03 13:56:42




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal