Forumas: temos peržiūra
Tėvo mokymas apie Jėzaus gimtadienį, ir mūsų gimtadienius, 2009 08 21
Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu tave, kad tavoji šviesa ir meilė tirpdo nakties tamsą atsivėrusioje tau sieloje, garbinu tave iš meilės ir laisva valia. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
Mylimas Tėve, prasideda rugpjūčio 21-oji, Jėzaus gimtadienis Urantijoje. Tu man buvai suteikęs mokymą, kurio aš neužrašnėjau, bet kuris man buvo taip reikalingas ir buvo toks apšviečiantis, kad aš vėl Tavęs prašau suteikti šį mokymą apie Jėzaus gimtadienio šventimą dabartinėje kartoje, kad galėčiau jį pateikti ir kitiems.
---------
Mano mylimas sūnau, tas mokymas, kurį suteikiau tau, ne vsiems bus suprantamas, kada jį pateiksi kitiems Mano vaikams, nes jų pasąmonė tiek turi klaidinančios informacijos, kad tame gausiame ir nesutvarkytame informacijos lobyne pradingsta ir Mano suteikiama šviesos informacija.
Mano mylimas sūnaus, aš tave mokau, kad palaipsniui atsisakytum tokio požiūrio į Jėzaus gimtadienio šventimą, kokį turėjai iki šiol. Ir ne dėl to, kad neverta paminėti Jėzaus pasirodymo jūsų planetoje materialiu pavidalu pirmosios dienos, bet kad šitoji diena nenustelbtų paties Jėzaus nugyventų pilnų meilės ir šviesos Manojoje Tiesoje dešimtmečių, toli pranokstančių tą akimirką, kada jis pasirodė kaip bejėgis vaikelis, gimęs iš moters įsčių.
Argi jūs nesuvokiate, kad gimimas yra tik AKIMIMIRKA, NUO KURIOS PRASIDEDA JŪSŲ AUGIMO IR BRENDIMO MANOJOJE ŠVIESOJE PROCESAS? Ir kiekvienas naujas laiptelis yra vertas pažymėjimo tokia prasme, kad jūs vis daugiau tampate Mano atspindžiu ir atvaizdu kitiems savo sielos broliams. O koks gi jūs MANO atvaizdas gimimo akimirką – jūs bejėgis ir nesuvokiantis pats savęs ir savo aplinkos? Argi Aš esu TOKS, kad nesuvokiu SAVĘS IR SAVO APLINKOS? Ne, Aš jums suteikiu visos AMŽINYBĖS SAVOJO AŠ ATSISKLEIDIMO PROECESĄ, o jūs imate švęsti tą akimirką, kada dar tas vaikelis nenusipelnė savo bent mažiausiu sprendimu jūsų tokio dėmesio, kad turėtumėte kasmet tokią dieną jam skirti himnus ir šlovės giesmes.
Kodėl jūs šitaip elgiatės? Todėl, kad jus visą laiką mokė tik tokio išorinio ritualizmo. Dėl to jūs ir SAVO gimtadienius švenčiate. Tačiau, koks gi jūsų gimime yra jūsų paties asmeninis nuopelnas, kad tą dieną visą dėmesį skirtumėte sau, net ir dovanas gautumėte? Tai nepelnytos dovanos.
Aš jus mokau, kad jūs švęstumėte, ir drauge su GYVUOJU MANO SŪNUMI KŪRĖJU, KURIS JAU YRA SAVO DVASINIAME STATUSE, KIEKVIENĄ DIENA, IR PALAIKYDAMI GYVĄ RYŠĮ SU MANIMI, SAVO ATSIVĖRUSIA SIELA, GYVOJO JĖZAUS GYVŲ MOKYMŲ LAIMĖJIMUS SAVO PATIES VIDUJE, KAD JŪS PATYS GYVENTUMĖTE JĖZAUS ATNEŠTA EVANGELIJA, KURIĄ AŠ TAU NET IR IŠPLĖČIAU NUO JĖZAUS PATEIKTOS – MANOSIOS DIEVO TĖVYSTĖS IR VISŲ ŽMONIŲ BROLYSTĖS – IKI VISOS MANOSIOS KŪRINIJOS BROLYSTĖS, kad tu, pats to nejausdamas, pradėjai vis tvirčiau ir drąsiau papildyti Jėzaus evangeliją. Tai buvo Mano tau suteiktas šios dienos Gerosios naujienos variantas šito pasaulio žmonėms ir visos kūrinijos Mano vaikams. Štai dabar tu turi Mūsų – Rojaus Trejybės – tau suteiktus įgaliojimus šitą išplėsta žinią skelbti VISIEMS SAVO SIELOS BROLIAMS IR SESĖMS.
DABAR TU GAUNI NAUJĄ MOKYMĄ, KAD PAŽYMĖTUMĖTE NE JĖZAUS GIMIMO PRADINĮ ATSKAITOS TAŠKĄ ŠITAME PASAULYJE ŽMOGIŠKUOJU MATERIALIU PAVIDALU, BET SAVOJO AUGIMO PRECESĄ DRAUGE SU MANIMI IR GYVUOJU JĖZUMI KASDIEN LYGIAI TOKIA PAČIA ŠVENTINE NUOTAIKA IR TOKIOS PAČIOS PAKILIOS BŪSENOS, KOKIĄ JŪS JAUSDAVOTE ŠITĄ PAČIA IŠKILMINGĄ RUGPJŪČIO 21-AJĄ.
Todėl drąsiai ragink savo sielos brolius ir seses atsisakyti vienos akimirkos išskirtinio dėmesio ir pakeisti ją visu GYVU SAVOJO AUGIMO PROCESU.
Aš jums tiek suteikiau amžinybės patyrimų, ir kada jūs juos palaipsniui įsisavinsite, jūs patys patirsite, kaip nutolo jūsų pradinė kilmės akimirka, nes jūs būsite pasinėrę į savojo aš atskleidimo procesą, amžinybės panoramoje visoje kūirnijoje, patyrimais, kad ir minties nebeturėsite AKIMIRKĄ, KURI NEPRIKLAUSO JUMS ASMENIŠKAI, NORS JOJE ATSIRANDATE BŪTENT ASMENIŠKAI JŪS, KIEKVIENAS, išaukštinti labiau negu jūsų PATYRIMŲ IR PASIEKIMŲ PROCESĄ.
Jūs suvokiate Jėzaus mokymų prasmę TADA, kada atsiveriate Man, kada pajuntate, kad Jėzus mokė jus ne minėti jo gimimo akimirką, bet ĮTIKĖTI Į MANE PER ĮTIKĖJIMĄ Į JO ATNEŠTĄ GYVĄ EVANGELIJA.
Jo evangelijos neišliko, todėl ir reikėjo APREIKŠTI jums naują TIESOS GYVĄ žodį, kuris būtų perteiktas be žmogaus proto įsikišimo, kad jame neliktų pasąmoninių iškraipymų, kurie šiandien daugumą jūsų tiek suklaidina, kad labai dažnai ir Mano žodžius jūs vis tiek iškraipote. Todėl jūsų naujieji apreiškimai padeda jums gyventi GYVOJOJE DABARTIES ŠVIESOJE IR DIDESNĖJE TIESOJE, KAD GALĖTUMĖTE ATSISAKYTI NEREIKALINGŲ IR DAR TAIP VERTINAMŲ ŠVENČIŲ – JŪSŲ ASMENINIŲ GIMTADIENIŲ ŠVENTIMO.
Atsisakykite šitų nevertų jūsų švenčių, o skirkite tas lėšas tokiems poreikiams, kurių patenkinimas prisidėtų prie šviesoso skleidimo visų jūsų labui.
Juk ir dabar jūs neminite savo sielos brolių ar sesių, kurie padarė daug skaudžių jums tamsos darbų ar kurie visiškai niekuo neišsiskyrė iš kitų savo darbais, gimtadienių. Tuo tarpu jūs pažymite tokių savo sielos brolių ir sesių gimtadienius, kurie įnešė, jūsų supratimu, svarbų indelį į jūsų valstybės ar visuomenės vystymąsi. Ką tai rodo? Tai tik parodo, kad jūs išskiriate juos iš kitų savo sielos brolių ir sesių. Tuo tarpu, jeigu gimtadienis būtų iš tikrųjų tokia svarbi akimirka, tai jūs švęstumėte valstybės mastu visų tos visuomenės narių gimtadienius. Tačiau jūs vis tik mąstote teisingai, kada išskiriate tuos sielos brolius ar seses, kurie savo gyvenimu pademonstravo tam tikrus jums priimtinus, kažkuriuo jūsų visuomenės vystymosi laikotarpu, pasiekimus, ir vien dėl jų juos taip pagerbiate, savo supratimu. O tie pasiekimai ir buvo jų pasireiškimo PROCESAS. Reiškia jūs įvertinote jų augimo pastangas, kurios galėjo vainikuoti kokią nors jų viršūnę po labai įtempto pastangų proceso ir šitas procesas atnešė tokius vaisius, dėl kurių dabar jūs ir sutinkate paminėti tokio jūsų sielos brolio ar sesės gimtadienį. Tai tik rodo, kad jūs vertinate procesą labiau negu gimtadienį, bet nežinote kuo tą procesą pžymėti savo pagarbos išraiška; dėl to ir pasirenkate tokį kelią, kokį jus išmokė jūsų praėjusios kartos – vienos akimirkos sureikšminimą – gimimo, arba mirties, kurios nėra; tačiau jūs šituo mokymu dar abejojate, o tie kurie jau nebeabejoja, tie nebešvęs ir pradinės – gimimo – akimirkos.
-----------------------------------------------------------------------
Ačiū tau mylimas Tėve, už tokį apšviečiantį ir gilų mokymą, Ačiū tau už tokią meilę ir vedimą iš vidaus, kad siela trokšte trokšta atsiduoti tik procesui, o ne akimirkos pradiniam taškui, kuris jau nieko negali pakeisti.
Manoji valia kad būtų Tavoji vala. Amen.
2009 08 21
00.00
Mielieji, iš tiesų, kiek yra iššvaistoma lėšų vienos akimirkos pažymėjimui, kiek paskiau būna nepatenkintų, kai tas lėšas galima panaudoti ŠVIESAI IR VISŲ LABUI, IR BE PAPILDOMŲ RESURSŲ, nes tos lėšos jau yra, tik paskirtis kita.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2009-08-20 23:56:02
Komentarai
Tikrai taip , kaip , kad LAIMA iš Klaipėdos rašė prieš du metus rašė : ( ,,Kiekvienas rytas, atsibudus Rojaus Trejybes glebyje yra "gimtadienis" )Labai geri , žodžiai apibudinantis žodžio sąvoką - gimtadienis . Iš tiesų , tai mes su prisikėlimo viltimi ,,numirštame '' kiekvieną vakarą , kad vėl atgimtume kiekvieną rytą , naujam gyvenimui . Mūsų kūno poreikis , mūsų sąmonės poreikis , periodiškai pailsėti per galvos fizinių neuronų miego fazę sudaro ,,mini'' mirimus ir ,,mini'' prisikėlimus kiekvieną dieną . Tai kaip prasmingi simboliai , primenantys , koks trapus žemiško kūno gyvenimas ir kiek dar daug amžinybėje , mūsų sieloms teks patirti numirimų-užmigimų ir naujų atgimimų .
emilispetras
2011-08-21 20:01:43
Man asmeniškai seniai nepatinka tokia pompastika, kaip gimtadienių šventimai, ir tai - kokia čia šventimai... Dabar suprantu, kad visą tai laiką man Minties Derintojas siuntė impulsus, kad ne taip reikia elgtis, ne ten kreipiu dėmesį.
Jeigu verta atkreipti jūsų dėmesį į teisingą pusę, tai plaikite šią temą iškeltą.
Evaldas
2011-08-21 13:50:32
Aciu Teve uz mokyma. Kiekvienas rytas, atsibudus Rojaus Trejybes glebyje yra "gimtadienis", aciu Teveli uz amzina svente ir ramybe. Tevelis pasake, kad begti nuo datu ir zmoniu nereikia,bet jeigu ateis pasveikinti (netiketai) i namus artimas zmogus, tai dar viena proga kartu pagarbinti ir paskleisti Tevo meile.Taigi ir man nebereike gavuoti, kaip "svesti' 50-meti.Slove ir Garbe Rojaus Trejybei per amzius, amen.Aciu Teveli uz amzina svenete.
Laima(Klaipeda)
2009-08-24 11:37:15
Tuo rašiniu , Rolandai , aš nieko neipareigoju , paprasčiausiai jaučiu nostalgiją Baltiškąjam arealui su ažuolo , rūtų ir pinavijų vainikais . Man tai kas , tegu švenčia kaip kas išmano , tačiau mano pasaulėžiūroje vardas , kaip kreipinys į asmenybę , turi išskirtinesnę reikšmę už gimimo dieną .
Štai Algimanto perduota žinia mane labai džiugina ir duoda dar gražesnį ir spalvingesnį dvasinio augimo impulsą . Ši Žinia , iš Rojaus Šv. Trejybės Tėvų , atnešė naujo gaivaus vėjo į religinių dogmų pildymą ir garbinimą ir gal būt kai kam , leis laisviau interpretuoti tokias šventes , kaip Kalėdos ir Velykos . Taigi akcentą , turime skirti kiekvienai dienai , kiekvienos dienos turtingesnei dvasinei prasmei ir gyvenimui .
Ir kaip , analizuojant šią Žinią , neprisiminti mūsų poetės S. Neries eilėraščio žodžių : ,, ... mūsų dienos kaip šventės , kaip žydėjimas vyšnios ...''
Petras
2009-08-23 18:13:39
Nežinau, Petrai, bet ką tu nori tuo pasakyti: "gimtadienius švenčia tik rusai . Tikri lietuviai švenčia tik savo vardo dieną". Mes, urantai, tikrai negalime kelti insinuacijų, kurie galėtų kelti abejones mūsų požiūriui į kitas tautas. Kita vertus, pažįstu pilna lietuvių, kurie gimimo dienas švenčia, o dar daugiau - kurie švenčia tiek gimimo, tiek vardo dienas. Kalbant apie save, aš savo gimtadienių nešvenčiu jau dvidešimt metų. Žinoma, jei tėvai ar kas nors kitas padovanoja kokį niekutį - priimu, padėkoju. Tačiau jokių susiėjimų neorganizuoju, ir tiek tėvai, tiek giminės žino, kad jei organizuotų kokį tai susiėjimą, tai jame manęs nebus. Kita vertus, kažkaip bėgant metams man pačiam per savo gimtadienius kilo noras padėkoti Dievui už atėjimą į šį pasaulį. Tą dieną jaučiu tokią maldą kažkaip ypatingai.
Rolandas
2009-08-23 15:25:20
Aciu Tau, Algimantai, kad perduodi mums Tevo mokymus, juose tokia gelme ir ramybe. Juose tiesa ir ateitis. Aciu visiems pasisakiusiems. Jusu komentaruose nuosirdus pasidalinimas savo mintimis, savimi. Ypac si karta patiko Vaido pamastymai, taip pat jauciuosi ir as- pats gimtadienis man ypatingas tuo, kad galiu pamatyti, pabuti su zemiska seima, seniai nematytais draugais. Pritariu ir Rolandui- jauciu vis didesni dekinguma Kurejui uz dovanas ir budama gyvoje komunijoje su Trejybe kasdien vis giliau isgyvenu kasdienes akimirkas ir ypac gimimo dienas. Nors, tiesa sakant, zmogus teturi tik viena gimtadieni- ta diena, kai gime yra vienintelis ir tikras gimtadienis.
Aciu Tau, Trejybe uz kiekviena akimirka, aciu uz Jezu. Ypac dekoju uz tas akimirkas, kada i sia zeme Tavo ir zemisku Tevu deka ateina nauja gyvybe, Tavo mylimas vaikas.
Vita
2009-08-23 21:59:03
Labai viskas nauja ir netikėta , tačiau logiška ir racionalu . Kai aš prisimenu savo jaunystėę , tai patys gražiausi prisiminimai iš to laikotarpio - vardo dienos šventės . Aš augau tokioje visuomenėje ir aplinkoje , kuri savo savo džiaugsmą ir dėmesį skirdavo žmogaus vardui . Tai būdavo nuostabios , jaunų ir pagyvenusių žmonių , vardo dienos šventės . Jau vėliau , kai pamačiau pasaulyje švenčiamus gimtadienius , paklausiau savo mamos , kodėl pas mus taip populiarios buvo varduvės , tai man pasakė , kad gimtadienius švenčia tik rusai . Tikri lietuviai švenčia tik savo vardo dieną .
Petras
2009-08-21 18:40:07
Dar viena mintis, jog šiandien yra puiki proga pasidalinti su žmonėmis žinia kad tai yra Jėzaus gimimo diena, kad ir vis daugiau žmonių žinotų bent vien dėl tiesos. (Juk dabar gruodžio 25 kaip dangaus kūnų išsidėstymo data ir daugybės egipto, mitraizmo, ir dar daug kitų gyvenusių žmonių - tapati viena gimimo diena, kur viskas suplakta į vieną dieną). O nuo tokios progos, praplėsti tai žinia apie Urantijos Dokumentų apreiškimą.
Vaidas
2009-08-21 13:06:20
Dėkoju Tėve,už mokymą,bet taip pat trokštu Tau Tėve padėkoti ir už Tavo Sūnus-Kūrėjus,ir už mūsų Vietinės,Nebadono Visatos Sūnų-Kūrėja Mykolą Kristų,kurį ilgus metus pažinojome,kaip Jėzų iš Nazareto.Tas tiesa, labai ilgus metus mes,būdami tavo EVOLIUCINIAI tvariniai,šventėme Tavo Rojaus Sūnaus,mums žinomo,kaip Jėzaus iš Nazareto,gimimo diena.Tokia buvo mūsų sąmpratą,tokių budu mes išreiškėm savo meilę savo Valdovui;tai buvo EVOLIUCINIS keliais.Dabar į mūsų gyvenimus atėjo TIKROJI RELIGIJA ,pateikta APREIŠKIMO keliu,be jokios abejonės mums tenka persiorentuoti,kai kam tai vyksta gana skausmingai;dabar jaučiu TĖVE,kaip TU man sakai,kad viskas tai dar susitvarkys.
Šiandiena,čia Šakiuose,kaip ir kiekvieną penktadienį,9 val. iš ryto susirinkome pagarbinti Tavę TĖVE,ir visą Rojaus Trejybę.Taip jau sutapo,kad šiandieną yra, Tavo Rojaus Sūnaus,mums žinomo kaip Jėzaus iš Nazareto,tikroji gimimo diena.Mes prisiminėme šią dieną ir padėkojome Jėzui už tą šviesą,kurią Jis atnešė prieš du tūkstančius metų ir kurią iki šiol JIS skleidžia,kad TU ESI TAS TIKRASIS MŪSŲ TĖVAS ir kad visi tavo sukurti materialūs,morontiniai ir dvasiniai tvariniai yra TAVO vaikai,ir kad per meilę mus visus,tokius įvairius ir nepakartojamus,apjungiai į bendra kosmine šeimą,visi esam TAVO vaikai.Mums Šakiuose, ši diena gavosi iš tiesų įpatinga,nes šį kartą susirinkom Tave Tėve pagarbinti ir Tau už viską padėkoti penkiese;mano sūnus Marijus,Rūta,Astra,jos dūkra Marija ir aš.Astrai garbinimas liejosi iš visos širdies,net eiliuota forma. Visų savijauta buvo nuostabi.Dar karta Tėve dėkoju Tau,ir visiems broliams ir sesėms,kurie dalyvavo Jūsų Dieviškieji Rojaus Tėvai,garbinime.
Visiems linkiu geros dienos.
Su meile
IRENA/Šakiai/
2009-08-21 12:07:49
Manau mokymas nesureikšminti Jėzaus gimtadienio yra labai aktualus. Jėzus buvo svarbus mums visu savo gyvenimu, o ne tai kad mirimo akimirką įvyko tai kas nustelbtų visą jo gyvenimo žinią, kaip ir jo gimimo akimirką jis dar buvo mažas bejėgis kūdikėlis kuris nebuvo nieko užtarnavęs taip kad jį būtų galima sveikinti. Taigi mes turėtume daug labiau pažinti Jėzaus patį gyvenimą, ir priimti jį į savo širdis mūsų pačių gyvenime ir tokiu procesu gyventi. Tuo tarpu gimtadienio išskyrimas skatina pasidžiaugti viena akimirka - ir pamiršti visą jo gyvenimą žemėje, giliau suvokiant jo prasmę ir turinį. Tiek apie šventimą ir dėmesio koncentravimą.
` Kitas dalykas, kad jeigu aš būčiau prieš du tūkstančius metų žemėje, ir gimtų kūdikėlis Jėzus, kuris dar nebūtų nieko užtarnevęs, tai būtų vis vien šventė - bet tai būtų Tikėjimo šventė, ir savotiško pasitikėjimo likimu kad tai yra pradžia gražios tarnystės.
Dabar apie žmogiškus gimtadienius. Visi gimstam dar nieko neužtarnavę, kaip perdavė Tėvas - ir nėra ką švęsti. Tačiau tikrai tai yra džiaugsmas kada kūdikis gimsta sveikas, ir apskritai išgyvena ar sulaukia gimdymo, tai yra džiaugsmas kad ta šeima buvo vaisinga ir apskritai galėjo susilaukti vaikelio. Tai yra džiaugsmas kad pasaulyje atsirado dar viena gyvybė. Tiek apie įspūdžius kūdikio gimimo dieną.
Dabar apie gimtadienių šventimą. Iš nesenos patirties sakau, kad tuos pačius žodžius žmonės gali suvokti labai skirtingai. Kas man yra malda galbūt yra visiškai kitokia žodžio malda reikšmė daugumai žmonių. Taip ir su gimtadieniu, Algimantas supranta ir vėliau ta pačia idėja Tėvas perduoda mokymą apie gimtadienį taip, jog gimtadienis - tik gimimo akimirkos šventimas. Ir taip, tai yra tiesa kad mums būtinas suvokimo keitimasis, kada vis labiau suvoksime proceso svarbą, o ne atskirų akimirkų sureikšminimą, ir tai yra visų geriausia kada tai yra šventimas savo gyvenimo, viso jo proceso - kasdien.
Tačiau kaip vyksta žmogiški gimtadieniai, tai savotiškas susirinkimas draugų ir giminaičių, kada galbūt žmonės neranda laiko susitikti, ir štai tam yra proga, proga kad ir laišką atsiųsti vieną kartą per metus ar paskambinti žmogui su kuriuo nesusitinkama dažnai. Ir švenčiama ne gimimo akimirka - bet kad žmogui SUKAKO tiek metų kiek jam yra. Kad jis pragyveno daug metų čia žemėje, arba tiesiog pragiveno dar vienerius. Tai yra džiaugsmas kada proseneliui jau yra šimtas metų, arba vaikeliui sukako metukai amžiaus. Jeigu tai bus kažkokia vibracija visuomet - tai gali būti ir toks šventimas savo gyvenimo. Tačiau kaip žmonės gyvena ir su džiaugsmais ir su vargais, atradimais ir praradimais, tai yra diena kai žmonės gali pasidžiaugti kad ir tuo nueitu keliu, tuo gyvenimu. O vėliau ateinančiomis dienomis - prisiminti tuos suvokimus per savo gimtadienį apie nueitą kelią.
Įdomu kaip būtų, jeigu žmonės nebeturėtų tradicijos švęsti savo gimtadienius. Galbūt yra dvi galimybės: arba su tuo žmogumi būtų pradėta progų susitikti ir ką nors nuveikti drauge net nebelaukiant kokios nors progos, arba tas žmogus būtų visai pamirštas.
Dar kita akimikra, kai per gimtadienius žmonės sugalvoja kokį įpatingą norą ir pučia žvakutes, tai savotiško vidinio ir dvasinio nusistatymo momentas, kada kartu kolektyviai visi mintimis prisideda kad tas žmogaus sugalvotas noras išsipildytų.
Apibendrintai, mes pereiname nuo tradicijų kurių net nesuprantame atlikinėjimo, link sąmoningesnio ir vientiso bei daug didesnius laiko ir erdvės vienetus apimančių suvokimų.
Aš tai palyginčiau kaip perėjimą nuo laidinių telefonų prie mobilių telefonų, kaip perėjimą nuo mobilių telefonų link telepatinio bendravimo tarp asmenybių. Tiesiog keičiasi visi PAMATINIAI DĖSNIAI kuriais žmonės gyvena. Šiuolaikinėje visuomenėje visi remiasi sukurtomis žmonių proto struktūromis ir išplanavimais, ir štai mums siūloma pereiti į tarsi naują išmatavimą kuomet viskas organizuojama ir vykdoma remiantis į Rojaus Tėvų šviesos mokymus ir dvasinio pasaulio įkvėpimą. Koks bus tas žingsnis? Ir ar prireiks įsiterpiančių laiptelių kaikuriems? Būtų mintis kad mes galėtume padėti žmonėms sukurdami ir lengviau suvokiamus laiptelius iki tol kol jie jau galės žengti į visai šį naują jiems pasaulį. Na bet turbūt nesiseks man šių minčių išreikšti suprantamais žodžiais.
Na ir paskutinė mintis, esu girdėjęs kad pats Tėvas ar Jėzus pasveikina žmogu su jo gimtadieniu tą dieną. Kol kas tiek.
Vaidas
2009-08-21 12:58:16
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]