Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie JO valios vykdymą

Mylimas Tėve, KADA vis tik yra Tavoji valia, ar tada, kada mes siekiame DIDESNĖS šviesos, ar tada, kada mes save stabdome ir apribojame nuo didesnės šviesos siekimo, NES TURIME LAISVĄ VALIĄ, ir vis tiek sakome, kad Tau patinka viskas, ką mes bedarytume, nes Tu mus vien tik myli. Kaip mes galėtume geriau suvokti Tavo valią mums, kad galėtume ją vykdyti kasdien ir visur; ir kuo mažiau klysti ir savo klaidomis sukelti skausmo tiek sau, tiek kitiems?
Tėvas:
Mano mylimas ir pats mylimiausias sūnau, Aš tavimi esu labai patenkintas, kad tu taip noriai ir nuoširdžiai vykdai Mano valią, skleisdamas tokią šviesą, kokios neskleidžia nė vienas kitas Mano sūnus ar dukra visoje jūsų planetoje, kurioje tiek stinga šviesos ir meilės, palaimos ir atsidavimo vis didesnės šviesos siekimui.
Kada jūs pasimetate savo tiesos ieškojimuse ir nustojate siekti didesnės šviesos, tada jūs suvaržote patys save Manosios valios vykdyme, nes šitaip jūs atsisakote daugiau pažinti Mano veikimą visoje Mano, o dabar jau ir jūsų, kūrinijos šeimoje. Tačiau Aš jus vis tiek myliu ta pačia meile, net jeigu jūs Manosios valios ir nevykdote taip, kaip šito trokštu Aš. Tai lygiai tas pats, kada jūs, turėdami savo mažylį vaikutį, mokinate jį, su savo gilumine meile, gauta iš Manęs, pažinti aplinką vis didesniame kontekste, ir kada jis bėga nuo jūsų reiškiamo noro išmokyti jį tokių pažinimo tiesų, kurias jūs jau gerai suvokiate, kad jos yra reikalingos jam, o jis, šito nesuvokdamas, užsiima jam suprantamais darbais, ir jam tokiais svarbiais, ir užsiima visa savo širdele atsiduodamas, visą dėmesį sutelkęs savo sumanytam darbui, jūs gi vis tiek jį mylite ir žavitės jo tokia veikla, bet puikiai žinote, kad šitoji veikla yra labai laikina, ir vis tiek jam reikės išmokti tų itesų, kurias jau pamėginoti jį išmokyti, tik nesėkmingai.
Taip ir aš į jūsų veiksmus žvelgiu su meile ir su didžiulu pasigėrėjimu jūsų nuoširdžiu atsidavimu jūsų pačių sumanytiems darbams ir siekiams, bet labai giliai suvokdamas, kad vis tiek jūs turėsite užsiimti ir tokia kūrinijos pažinimo veikla, kuri reikalinga jūsų asmeniniam augimui ir aplinkos šviesinimui, ir ko be jūsų pagalbos Aš padaryti negalėsiu, nors ir esu visos kūrinijos VISAGALIS TĖVAS. Tačiau MANO VISAGALIŠKUMĄ APRIBOJA JŪSŲ PAČIŲ EVOLIUCIJA, KADA UŽ JUS AŠ AUGTI NEGALIU, NES ESU NESIKEIČIANTIS IR NEAUGANTIS, BET JUMS SUTEIKIANTIS VISAS GALIMYBES, SĄLYGAS, IR PRIEMONES AUGTI TIKRUOJU JŪSŲ AŠ ATSISKLEIDIMU.
Tuomet ir pamąstyk, kas vykdo Mano valią – ar tas, kuris noriai ir atkakliai siekia giluminio ir sisteminio Manęs pažinimo, kaip Aš veikiu kūrinijoje per savo kūrinijos šeimą ir kitus savo sūnus ir dukras, ar tas, kuris save nuramina, kad Aš vis tiek jus visus myliu ir žaviuosi jūsų visais darbais?
Mano meilės jūs neturite painioti su Mano evoliucijos planu, numatytu jūsų augimui. Aš jus myliu vienodai, net ir tada, kada nuo Manęs nusisukate ir mėginate save apgauti, nesiekdami naujų šviesos viršūnių. Tačiau Manoji valia yra sumanyta tokia, kad ją vykdyti jūs galite tik patenkindami vieną sąlygą – atsiverdami Man visa savo siela, kada be Manęs daugiau nebeturite jokio kito troškimo. Štai tik tada jūsų siela pati ima trokšte trokšti giluminio Manosios šviesos atsiskleidimo per Manojo Asmens patyrimą ir Manojo Asmens veikimą kūrinijos įvairiose struktūrose, apie kurias jūs dar visiškai neseniai nieko nežinojote iš viso. Manoji kūrinija visada – kas akimirką – siekia vis didesnės ir ryškesnės Manosios šviesos patyrimo, nes Aš negaliu nustoti skleidęs šviesą visai kūrinijai. Tačiau Manoji šviesa yra ne tik didesnis supratimas, bet taip pat ir gyvas Mano sūnų ir dukrų pasireiškimas. O kaip gi jie galėtų pasireikšti nepažindami Manojo Asmens veikimo per kitus Mano vaikus? Šitaip jie patys nustotų augę, o tai prilygtų Manojo evoliucijos plano sustabdymui, ko Aš padaryti niekada negalėsiu, nes visa kūrinija turėtų būti sunaikinta. O juk jūs irgi Mane vadinate KŪRĖJU. Tai kaip Aš galiu griauti, ką Pats KURIU. Aš tegaliu tik gerinti tai, ką galite pradėti kurti drauge su Manimi jūs, kad jūs, geriau pažindami Mane ir Mano veikimą kūrinijoje, kurtumėte drauge su Manimi daug geriau negu kūrėti iki šios akimirkos, kad nušvistumėte ryškiau, negu nušvitote iki šios akimirkos, kad patirtumėte giliau, negu patyrėte iki šios akimirkos. Ir tą jūs galite atlikti tik siekdami vykdyti Mano valią, įsisavindami didesnius horizontus negu buvote įsisavinę iki šitos akimirkos.
Manoji valia neturi jums jokių apribojimų, išskyrus jūsų pačių giluminį įtikėjimą ir gyvą ryšį su Manimi, kuris jums padiktuoją tą laispnį, kokiu jūs vykdote Mano valią. Tačiau Aš nekeliu nė vienam iš jūsų jokių sąlygų, kad Mano valią jūs turėtumėte vykdyti didesniu ar mažesniu laipniu. Aš jus visada, kas akimirką jus, kiekvieną asmeniškai, raginu ir skatinu, kad Mano valią vykdytumėte su meile Man ir su Mano meile VISIEMS, IR VYKDYTUMĖTE TAIP, KAIP JŪS ŠITĄ AKIMIRKĄ GALITE VYKDYTI GERIAUSIAI IKI GALO, TAIP, KAIP AŠ JAU ESU TAM JUS PARENGĘS.
Nebijokite pastangų, netausokite savęs, nes tai vienintelė jūsų energijos panaudojimo sritis, kur jūs neturėtumėte rūpintis, kad jums nepritrūktų energijos ir jėgų, nes Aš jus saugau ir vedu iš vidaus, o taip pat padedu iš išorės jūsų angelų serafimų ir Tarpinių Būtybių pastangų dėka, kad jūs net tik patirtumėte pasitenkinimą iš kuo didesnių jūsų panaudojamų pastangų, bet kad šitame kelyje jūs įgautumėte vis didesnį pasitikėjimą ir Manimi ir SAVIMI, nes mes DAROME BENDRĄ ŠVIESOS DARBĄ – ŠVENTĄ DARBĄ VISŲ LABUI, NES TIK JŪSŲ DĖKA, KIEKVIENO IŠ JŪSŲ ASMENINIŲ PASTANGŲ DĖKA, VISUMA PATIRIA MANO BUVIMĄ KAIP VIDINĘ RAMYBĘ IR ŠVIESĄ, KADA APLINKA ŠVIESĖJA, NET IR TEN, KUR JI IKI TOL PASIREIŠKĖ LABAI AGRESYVIAI.
Jūs turite žinoti, kad save tausodami Manajame kelyje jūs daug greičiau išeikvosite savo fizines jėgas ir gyvybinę energiją, ir priešingai, kada su meile vykdysite Mano valią, visai nekreipdami dėmesio į savo asmens energijos resursus, jūs patys pajusite, kaip jums atsiranda, kaip jūs mėgstate sakyti, ANTRASIS KVĖPAVIMAS, ir jėgų antplūdis bus toks, kad jūs žavėsite Manimi dar daugiau ir tuo pačiu sieksite dar atkakliau vykdyti Mano valią Mano labui, ir savo labui. Nebijokite šviesos, siekite jos nuolat ir kasdien, nes toji šviesa yra Mano sumanyta ir perteikta visais jums prieinamais būdais ir priemonėmis, įskaitant ir rašytinius apreiškimus, kurie jums palengvins Manosios valios ne tik gilesnį supratimą, bet ir jos vykdymą. Tačiau jeigu jūs ir nevykdysite Manosios valios taip, kaip šito noriu Aš, jūsų Aš niekada nenuskriausiu ir nepriekaištausiu, bet jūs vis tiek turite žinoti, kad jūs esate daug šviesesni negu dabar apie save manote.
Todėl spindėkite savo tikruoju spindesiu, o Aš jus vis raginsiu suspindėti dar didesne ir ryškesne šviesa, kurios jūs ir pasisemsite iš tų apreiškimų, kurie ir numatyti jūsų tikrajam aš lengviau ir tvirčiau pasireikšti savo aplinkoje. Ir ateis toji akimirka, kada jūs Man dar daugiau dėkosite, kada patys patirsite, kokia yra Mano jums suteikiama palaima, kada Mane geriau pažįstate ir matote Mano darbus kūrinijoje.
Jūs nebijokite dabar jums atrodančių neįveikiamų sunkumų. Jie tik tvirtina ir grūdina jūsų charakterį. Ir jūsų nuoširdus siekimas didesnės šviesos ir jos įsisavinimas taip pat yra vienas iš jūsų charakterio grūdinimo elementų. Todėl nevenkite darbo, nevenkite pastangų, kurios visos turi būti nukreiptos į didesnę šviesą. Niekada nesitenkinkite tuo, ką jau pasiekėte, o visą laiką pridėkite dar daugiau; ir nemanykite, kad turėsite didesnį pasitenkinimą mėgindami save pataupyti kažkam net patys nesuvokdami kam. Negailėkite savęs ir dėkite nuoširdžias pastangas tam, kad jūsų charakteris būtų tikras. Juk sakydami, kad aplinkui norėtumėte, jog vyrautų šviesa, prisidėkite prie jos įsisavinimo iš pradžių patys asmeniškai, nestabdydami šviesos siekimo patys sau, o tada jau dalindami ją tiems, kurie apie ją, kaip apie GYVĄ ŠVIESĄ IR MEILĘ, NEŽINO NIEKO.
Jūs dažnai sakote, jog tarp jūsų yra daug pašauktų, bet mažai išrinktų. O iš kur gi Man išsirinkti daug, jeigu jūs patys save sulaikote, suvaržote, ir apribojate, kad tik nesiektumėte didesnės šviesos negu ją jau turite. Iš kur gi bus toji šviesa aplink jus, jeigu Aš jus VISUS pašaukiau, o jūs patys neatsiliepiate į Mano pakvietimą. Tada ir renkuosi iš tų, kurie ATSILIEPIA. O jūs net ir prieš juos nusiteikiate ir visaip apsunkinate šviesos skleidimą jiems. Tai iš kur Aš paimsiu daug išrinktųjų, jeigu jūs Mano valią paminate, kai Aš pašaukiu VISUS SIEKTI NESUSTOJANT VIS DIDESNĖS ŠVIESOS, IR JĄ DALINTI KITIEMS, NET IR TAIP, KAIP JĄ DALINU JUMS AŠ.
Aš jums nurodžiau – BŪKITE TOBULI, NET IR TOKIE TOBULI, KOKS TOBUILAS ESU AŠ. Pirmasis žingsnis į tobulumą yra didesnės šviesos siekimas, be baimės, su dideliu noru ir atkaklumu, nuoširdžiai ir ryžtingai, nes tobulumas yra ŠVIESA.
BE ŠVIESOS NEGALI BŪTI MANO MEILĖS.
Mylimas Tėve, ačiū Tau už šitą nuostabų mokymą, ačiū už tokį nuostabų Tavo vedimą iš vidaus. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
-------------------------------------
Vilnius,
2009 m. lapkričio 18 d.
00.10
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2009-11-18 00:23:02

Komentarai

Algi, tavo mokyme daug vandens, tokio liūliuojančio liūliuojančio, kaip toj dainoj - ant karklai siūbavo, pakalnėj vanduo liūliavo, liūliavo, liūliavo...
Prisipažinsiu, mokymo esmės taip ir nepagavau, ką nori tuo pasakyti, nesupratau. O visgi, jei galėtum, išryškink pagrindinę mokymo tezę/teiginį/mintį, pačią ESMĘ. Ir net ne penkiais, o VIENU SAKINIU. Sugebėtum?

Jonas
2009-11-18 12:03:10



Dekingas Algimantai uz kritika - Ji vietoj ir ... i tema :). Taigi , reziumuojam - tai kas parasyta virsuje juodom raidem skamba mano galvoje labai paprastai - "Kuo tikslaiu vykdysit MANO VALIA , tuo labiau TOBULESIT ir PANASESIT i MANE . Jusu kiekvieno LAISVA VALIA RINKTIS KAIP GREITAI IR NUOSEKLIAI TAI VYKS , NES KIEKVIENAS EINATE SAVO KELIU .

Donis
2009-11-18 12:49:20



Mielas Jonai, jeigu būtum nuoširdus, tuomet ir klaustum nuoširdžiai to, ko nesupratai TĖVO MOKYME, arba, kas tau ypač patiko jame, kas sustiprina, arba ko tu pats sieki savo gyvenime, kad tavo veiksmai ir paliudytų, kad tu vykdai Tėvo valią siekdamas Tėvo tau numatyto evoliucinio augimo kai Tėvo SŪNUI, TROKŠTANČIAM DIDESNĖS ŠVIESOS. Tuo tarpu dabar tavo prašymas yra iš esmės beprasmis, nes ŠIS APREIŠKIMAS TURI VIENOS PASTREIAPOPS SĄSAJAS SU KITA PASTRAIPA, kur yra paprastais palyginimias paaišikinama ir Tėvo valios vykdymas ir Tėvo požiūris į mus, ją vykdančius ir nevykdančius. Tuo mokymas ir nuostabus, kad kiekvienas jame suras ASMENIŠKAI TAI, KO JAM REIKIA, KAD JĮ SUSTIPRINTŲ IR KAD JIS PATS SAVE MAŽIAU PAŽABOTŲ DIDESNĖS TĖVO ŠVIESOS SIEKIME.
Tu irgi galėtum susimąstyti, KIEK ESI SAVE SUVARŽĘS SAVO VALIA NUO TĖVO VALIOS VYKDYMO, PAANALIZUOK KAD IR TIK ŠITĄ MOKYMO VIETĄ, SKIRTĄ IR TAU:
"Jūs nebijokite dabar jums atrodančių neįveikiamų sunkumų. Jie tik tvirtina ir grūdina jūsų charakterį. Ir jūsų nuoširdus siekimas didesnės šviesos ir jos įsisavinimas taip pat yra vienas iš jūsų charakterio grūdinimo elementų. Todėl nevenkite darbo, nevenkite pastangų, kurios visos turi būti nukreiptos į didesnę šviesą. Niekada nesitenkinkite tuo, ką jau pasiekėte, o visą laiką pridėkite dar daugiau; ir nemanykite, kad turėsite didesnį pasitenkinimą mėgindami save pataupyti kažkam net patys nesuvokdami kam. Negailėkite savęs ir dėkite nuoširdžias pastangas tam, kad jūsų charakteris būtų tikras. Juk sakydami, kad aplinkui norėtumėte, jog vyrautų šviesa, prisidėkite prie jos įsisavinimo iš pradžių patys asmeniškai, nestabdydami šviesos siekimo patys sau, o tada jau dalindami ją tiems, kurie apie ją, kaip apie GYVĄ ŠVIESĄ IR MEILĘ, NEŽINO NIEKO."
Ir pamąstyk apie savo požiūrį ir savo elgesį, ne tik Forume, bet visur - šeimoje, gatvėje, kelyje, darbe, su draugais, su benamiais, su visais savo sielos broliais, kurie dabartiniu TAVO vertinimu, KAŽKO PASIEKĖ, O KURIE NET IR NEMANO KO NORS SIEKTI - analizuodamas ir šitą Tėvo apreiškimo mintį:
"Jūs dažnai sakote, jog tarp jūsų yra daug pašauktų, bet mažai išrinktų. O iš kur gi Man išsirinkti daug, jeigu jūs patys save sulaikote, suvaržote, ir apribojate, kad tik nesiektumėte didesnės šviesos negu ją jau turite. Iš kur gi bus toji šviesa aplink jus, jeigu Aš jus VISUS pašaukiau, o jūs patys neatsiliepiate į Mano pakvietimą. Tada ir renkuosi iš tų, kurie ATSILIEPIA. O jūs net ir prieš juos nusiteikiate ir visaip apsunkinate šviesos skleidimą jiems. Tai iš kur Aš paimsiu daug išrinktųjų, jeigu jūs Mano valią paminate, kai Aš pašaukiu VISUS SIEKTI NESUSTOJANT VIS DIDESNĖS ŠVIESOS, IR JĄ DALINTI KITIEMS, NET IR TAIP, KAIP JĄ DALINU JUMS AŠ.
Aš jums nurodžiau – BŪKITE TOBULI, NET IR TOKIE TOBULI, KOKS TOBUILAS ESU AŠ. Pirmasis žingsnis į tobulumą yra didesnės šviesos siekimas, be baimės, su dideliu noru ir atkaklumu, nuoširdžiai ir ryžtingai, nes tobulumas yra ŠVIESA.
BE ŠVIESOS NEGALI BŪTI MANO MEILĖS."
Štai Tėvas ir į TAVE TAIP PAT KREIPIASI, KAD TAPTUM TUO JO DABARTINIU METU PAČIOS RYŠKIAUSIOS ŠVIESOS, KOKIĄ ESI PAJĖGUS PASKLEISTI IŠSTUDIJAVĘS URANTIJOS DOKUMENTUS, SKLEIDĖJU IŠRINKTUOJU, TIK ATSILIEPK Į JO KVIETIMĄ - NUOLATINĮ - O DABAR DAR TAU PERDUODAMĄ IR MANO LŪPOMIS. IŠLĮSK IŠ SAVOJO SRAIGĖS KIAUTO, NES JIS NĖRA SKIRTAS TAU TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESOS SŪNUI. TU GALI APKABINTI VISĄ ŽMONIJĄ IR NET VISĄ KŪRINIJĄ SAVO SIELA, ATSIVĖRUSIA TĖVUI, ESANČIAM TAVYJE. TAVĘS LAUKIA ŠVIESOS DARBAI, TIK NESITRAUK NUO JŲ. ŠTAI TADA IR VYKDYSI TĖVO VALIĄ, KOKIA YRA JO SUMANYTA TAU, KAIP PAČIAM MYLIMIAUSIAM JO SŪNUI, KURIAM JIS RODO MILŽINIŠKĄ PASITIKĖJIMĄ IR ATSIDAVIMĄ. TAD IR NAUDOKIS TĖVU, ATSIDUODAMAS JO VEDIMUI Į DIDESNĘ ŠVIESĄ, KAD PER TAVE JI PASIEKTŲ IR KITUS TAVO SIELOS BROLIUS IR SESES, JOS TAIP LAUKIANČIUS BŪTENT IŠ TAVĘS.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-11-18 12:49:43



Algi, tu nesugebėjai to įžvelgti, bet pateikei tam tikras įžvalgas. Jeigu reikėtų visą šį mokymą sudėti į vieną sakinį, jo prasmė būtų maždaug tokia:
"Didink tempą, neatsipalaiduok, ryžtingai stenkis iš visų jėgų, neprarask laiko, spausk, dirbk, dirbk, dirbk"
Deja, aš nesutinku. Tai gal ir atspindi tavo asmenines nuostatas, tačiau man tai kvepia beprasmybe ir sielos ramybę naikina, todėl niekaip negaliu to priimti kaip dieviško mokymo, kurį tu vadini "Tėvo mokymu". Taip, žmogus yra tokia būtybė, kuri nuolat turi peržengti save, ir tame yra dalis tiesos. Bet apie tai jau atskira tema. Tačiau tuo spaudimu Dievo valia yra tarsi subendrinama visiems, o realiai ji yra labai individuali ir pasireiškia kiekvienam žmogui labai subtiliai. Kaip pasakyta - yra laikas dirbti, yra laikas ilsėtis, yra laikas sėti, yra laikas pjauti.
Pajusk laiko harmoniją.


Jonas
2009-11-18 13:53:58



Mielas Doni, tu teisus, Tėvas VISUS, IR TAVE, myli, kaip patį mylimiausią savo sūnų.
Tas irgi tiesa, kad šis mokymas buvo suteiktas man asmeniškai. Tačiau aš JO, kaip ir kitų Rojaus Trejybės Asmenų mokymais dalintis galiu visada, kada manęs neperspėja, jog būtent šio mokymo negaliu platinti kitiems. O tokių mokymų kaip tik yra didžiausia dalis. Todėl jų ir neskelbiu.
Kadangi mūsų Forumas yra DVASINIO AUGIMO, TAI JAU TAVO ŽVILGSNIS ŠIEK TIEK ATSILIEKA NUO KITŲ TAVO SIELOS BROLIŲ IR SESIŲ, KURIE JAU IŠ ANKSTESNIŲ MOKYMŲ, IŠ URANTIJOS DOKUMENTŲ, IŠ JĖZAUS KRISTAUS APREIŠKIMO - KALBU JUMS VĖL - IŠ MŪSŲ DISKUSIJŲ, NET IŠ MŪSŲ ROJAUS ŠVENTOVĖS MALDŲ JAU SENIAI SUVOKIA, KAD TĖVUI PATS MYLIMIAUSIAS YRA KIEKVIENAS SŪNUS AR DUKRA, IR TIK ŠITAIP JIS MYLI VISUS, IR KIEKVIENĄ, NET IR TAIP, TARSI TAS JO SŪNUS AR DUKRA IR BŪTŲ VIENAS VIENINTELIS VISOJE KŪRINIJOJE SŪNUS AR DUKRA. IR TAIP MYLI VISUS DRAUGE, BET TUO PAČIU IR ASMENIŠKAI KIEKVIENĄ, IR TAVE, MYLI, IR PER VISĄ AMŽINYBĘ.
Todėl tu užkliuvai už tos vietos, kur jau TIKRAI YRA VAKARYKŠTĖ SAMPRATA MŪSŲ FORUME. Jeigu tai būtų ne MŪSŲ FORUMAS, tada tavoji replika turėtų prasmės, o štai MŪSŲ FORUME ji jau yra pasenusi.
Taip jau yra, kad dauguma mūsų sielos brolių ir sesių praryja kupranugarį, bet užspringsta uodu.
Štai dėl ko aš jus ir ruošiu DVASINIAIS MOKYTOJAIS, KAD TOKIAS MINTIS SUVOKTUMĖTE GILUMINE, O NE PAVIRŠUTINE PRASME. IR KITIEMS GALĖTUMĖTE ŠVIESTI IR AIŠKINTI.
Dvasiškai augant, NUOSEKLIAI IR IŠMINTINGAI, tokie iškraipymai TIKRAI bus ištaisyti, kad jau nebekils net ir mažiausios užuominos, panašios į tavo išreikštąją repliką.
Telydi tave ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-11-18 11:37:25



Nuostabus MOKYMAS , didelis ACIU . Tik kazkodeltai as isitikines , kad KITAM savo sunui ar dukrai JIS tai perteiktu penkiais sakiniais. Beje , daug apie pati pasakanti pastraipa - TEVAS puikiai Tave Algimantai pazista ir puikiai zino . ka tu ...girdi :)))))))) "Mano mylimas ir pats mylimiausias sūnau, Aš tavimi esu labai patenkintas, kad tu taip noriai ir nuoširdžiai vykdai Mano valią, skleisdamas tokią šviesą, kokios neskleidžia nė vienas kitas Mano sūnus ar dukra visoje jūsų planetoje, kurioje tiek stinga šviesos ir meilės, palaimos ir atsidavimo vis didesnės šviesos siekimui".
Tai kur TAVO ISMINTINGI KOMENTARAI - kaip pas TEVA gali buti PATYS PATYS ... :)))))))))))Nejau TEVAS skirsto savo vaikus ...
Algirdai , kai kuriu dalyku , kuriuos sako TEVAS tiesiog nereikia visiems sakyti , nes jie skirti TAU ASMENISKAI - Paciam Paciam :))))
Ech , kaip gaila , kad TEVAS mane myli tik 4567647 vietoje :)))))))))).
As su TEVU bendrauju laisvai , nes JIS MANO TEVAS .


Donis
2009-11-18 10:42:36



Noriu paklausti dėl Dievo valios vykdymo, ar man įvikdyti Dievo valia reikia atsisakyti visu svajonių ir širdies troškimu, ir tik Dievas teturėtu būti mano vienintelis troškimas??? Aš pati pasirinkau gyvenimo kelia, ne mano pašaukimas nebūsiu venuole, aš turiu tikrai gražių svajonių ir troškimu kuriu dėl Dievo tikrai neatsysakysiu niekada, nes mano svajonės ir troškimai yra man širdžiai begalo brangus. Paskaičius šita straipsni aš apsiverkiau... Tikuosi tai Tėvas supras, aš neprivalau jo valios vykdyti, tokia didžiule kaina, tai ne vien tik mano svajonės tai yra mano bendros šeimos svajonės, kurios mums labai brangios dvasiškai...

Ieva Dievo Vaikas
2009-11-18 15:25:27



į temą:
"Geriausi dalykai, kurie nutinka gyvenime, būna nesuplanuoti. Jie tiesiog atsitinka."

Jonas
2009-11-18 16:47:14



"Jo vaikas siekiantis tik SAVO svajonių, kurios būtų priimtinos tik JAM, IR DĖL TO TAI NET NE SVAJONĖS, BET KAPRIZAI, JEIGU JIE NUKREIPTI TIK SAVO LABUI." mano svajones nera kaprizai , tai dvasiskai brangios svajones, prmiausiai pasakykite man kaip surasti ta Dieva mano sirdyje? O tada jau ieskosiu gi;esnes sviesos savo gyvenime.... Mano akys nori Ji matyti ir girdeti kaip realu zmogu, bet juk jis dvasia ir nezinau kaip su Juo pabendrauti, kartais pati savi abejoju man truksta pasitikejimo savimi, saukuosi Dievo ir nezinau ar Jis mane girdi... Girdejau kad kiti zmones tiesogiai bendrauja su Dievu, as irgi noreciau bet nezinau kaip... Anksciau labai tikejau Tevu, pasitikejau Juo, bet dabar kazkaip tolstu nuo Jo, nes daugelis zmoniu bando mane itikkinti kad Dievo nera, ir daugelis mano aplinkoje netinciu, tie zmones kelia man abejones, turejau tikrai stipru dvasini rysi su Dievu net ankciau jausdavau savo treciaja aki pagrindine cakra, tik man reikia patarimo, as nenoriu nutolti nuo Tevo, nezinau kas galetu man padeti...

Ieva Dievo Vaikas
2009-11-18 16:42:07



Na, kad ir koks bevertis (tarkim) komentaras bebūtų iš mano pusės, vis norisi pasakyti: džiaugiuosi už tave Doni, dėl tavo patyrimų, ir gebėjimo atskirti/atpažinti kas yra kas, džiaugiuosi dėl visų vis labiau pažįstanių ir atpažįstančių tai kas dieviška!
Su meile,

Vaidas
2009-11-19 20:08:24




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal