Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas kaip išspręsti situaciją pasaulyje su Rojaus Tėvų pagalba

Noriu su jumis pasidalinti mokymu, kurį gavau iš Tėvo. O užrašius jį, Tėvas pasakė, kad pasidalinčiau juo su visais, nes šviesa turi sklisti ir jos uždaryti savyje negalima, kitaip ji netenka gyvybingumo ir prasmės.
Kaip galima išspręsti susidariusią situaciją Lietuvoje, Rusijoje, kur tiek daug kyšininkavimo ir korupcijos, jog nepaisoma žmonių laisva valia – ji suvaržoma?
.
„Miela dukra, situacija ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje įgavusi pagreitį ir juda priešinga linkme nei Mūsų Rojaus Tėvų valia. Čia dar tik pradžia ir ji tęsis dar gana ilgai, matuojant žemėje įprastais metais.
Tu gali prisidėti prie visos Urantijos šviesinimo tik dar labiau atsiverdama Man, dar labiau atsiverdama Rojaus Trejybei. Atradę Mus savyje jūs ir pajėgsite keisti susiklosčiusią niūrią situaciją visame pasaulyje dar labiau. Permainos įvyks negreitai, bet jūs jas galite stebėti savyje. Pažvelkit, kaip savo atsivėrusia siela Mums jūs keičiatės patys, kaip mokotės iš Mūsų, kaip geriate Mūsų meilės syvus! Jūs gi esate gyvi Kūrinijos vaikai, vienos didžiulės Kūrinijos šeimos nariai. Ir keisdami save pamažu keičiate aplinką. Jos rezultatas neturėtų jūsų jaudinti, tiesiog gyvenkite su pasimėgavimu jausdami Mus savo Tėvus gyvus savyje ir pajusite permainas. Stebėkite aplinką, stebėkite, kaip keičiasi žmogaus veidas, kai šypsotės jam ar meiliaiapkabinate. Jūs taip dovanojate kitiems Mane per savo atvertą širdį, skleidžiate Mūsų gyvą meilę, kuri vilnija jūsų akims nematomomis nuostabaus grožio bangomis. Atsiranda harmonija, kurianti ir gyvybinga harmonija, paliečianti kiekvieną Mano vaiką.
Tik Mano meilėje paskendę ir prisipildę jos, galėsit įveikti ir korupciją ir kitus klaidingus ir netinkamus jūsų sielos augimui metodus, kurie tik griauna jus iš vidaus. Bet atspirtis esame Mes. Tik pažvelkite į Mus savo viduje ir išvysite. Išvysite tai, ko niekada nesitikėjote išvysti. Mes jus kiekvieną sušildysime lyg mažiausią sužvarbusį vaikutį, nes sušąlus jūsų siela, kurios ledus pralaužti pajėgūs tik Mes Rojaus Tėvai. Bet ranką ištiesti Mums turite jūs patys.“
.
Žmonės nori greitų rezultatų Tėve, ką gi daryti?
.
„Kiekvienas jūsų žingsnis Mūsų Tėvų link yra labai svarbus. Jis artina jus prie tikslo ir rezultato. Bet gi ne tai svarbiausia jūsų vystymosi kelyje. Atsiduokit Mūsų vedimui iš vidaus ir niekur neskubėkit. Tik kantrus ir kryptingas ėjimas suteikia ne tik pasimėgavimą procesu, bet ir leidžia pasiekti norimą rezultatą. Bet visuotinės gerovės be Mūsų jūs nė vienas nepasieksite. Tik atvėrę savo sielas Mums Tėvams imsite veikti darniai ir palaipsniui patirsite Mūsų gyvą vedimą iš vidaus, kuris ir nukreips jus kiekvieną teisinga linkme. Mes nukreipiame jus teisinga linkme, bet atsiremti į Mus turite jūs kievienas. Nes nuo kiekvieno jūsų labai priklauso šioj žemėj Urantijoj šviesos sklidimas ir plitimas.
Įvykiai klostosi tokia linkme ir tokie, kokia judate jūs kiekvienas. Veiksmas lygus atoveiksmiui.
Mes jus visus labai mylime beribe ir gilia meile, todėl nedvejokite ir ateikite į Mūsų Tėvų atvirą glėbį kiekvienam.“
.
Ačiū Tėve už mokymą ir sustiprinančius žodžius.
2009.08.18

Jurgita
2009-08-18 20:10:07

Komentarai

Visą laiką nuo tos akimirkos,kai Tėvas atvedė mane į urantų dvasinio augimo forumą,tenka pastebėti vieną paprastą faktą..Kasdien,per eilę metų,regima akivaizdi takoskyra tarp tų,kurie ieško tikrai dvasinio kelio,kurio jiems bažnyčia jau nebegali pasiūlyti.Kiti,vietoj to,kad nesupratę ar atsisakantys suprasti(kaip vėžio ląstelė),ne tik,kad nepalieka forumo,bet dar ir trukdo(per švelniai pasakyta)ieškantiems giminingų sielų,kurios tarpusavy dalintųsi dvasiniais patyrimais.Tai dar būtų pusė bėdos,jei forume pasisakytų jau apsisprendę EITI GYVUOJU IR PATIRTINIU ROJAUS TREJYBĖS SŪNŲ IR DUKRŲ(MŪSŲ,GYVENANČIŲ URANTIJOS PLANETOJE RIBINIŲ VALINIŲ TVARINIŲ)EVOLIUCINIU KELIU,ATRANDANT TĖVĄ SAVYJE,GILINANT ĮTIKĖJIMĄ IR ATGIMSTANT IŠ DVASIOS..Bet visiškai kitaip yra su tais,kurie tik užėję į forumą,pataiko ant tokių veikėjų-piktukų išvedžiojimų..Ir tikrai nuoširdžiai beieškantys,mato brukamą"šventą"raštą,kuris jau jų nebetenkina,kaip ir dogmatiškos ir seniai net nebuvusios gyvom bažnyčios..Tai bus tik asmeninė mano nuomonė,bet ji bus tokia,kaip pats tikrai ir galvoju..Taigi,mielieji,aš dabar pateiksiu klausimus į kuriuos patys sau ir atsakykite.Taip pat pareikšiu ir savo nuomonę,kurios nekartosiu..Aš,TREJYBĖS sūnus,kuriam tradiciškai buvo suteiktas vardas Arūnas,klausiu jūsų,parazitai(ne keiksmažodis,bet gyvenimo būdas),ką veikiate čia,kai nuoširdūs sielos broliai ir sesės IEŠKO GYVOJO VANDENS ŠALTINIO?Vietoje to,kad leistumėte plisti Meilei,Teisingumui,Tiesai,Išminčiai,kuriuos suteikia TREJYBĖ(JĖZAUS TREJYBĖJE NĖRA,BET JIS NUOLATINĖJE DVASINĖJE KOMUNIJOJE IR VALDO MŪSŲ VIETINĘ VISATĄ NEBADONĄ LYGIAI TAIP,KAIP IR TREJYBĖ VALDYTŲ),jūs atstumiate juos?.Mano požiūris į tai-superstagnacinis dogmatizmas,norint įbauginti tamsoje esančius(bet ne mažiau TREJYBĖS MYLIMUS)žmones.Taip pat ir pritraukimas piniguočių(tai ne sielovada),kurie anksčiau ir dabar vykdė ir vykdo dvasinį genocidą.Negana to,jūs,parazituodami mutuojat ir tampat virusu,kuriam vaistų nėra,išskyrus Tėvo atradimą savyje.Jūs sugebate taip sujaukti protus netgi tiems,kurie vadina save urantais.Tai NUSIKALTIMAS IR DAR PIKTYBINIS VISAI TREJYBĖS KŪRINIJAI..Ką jūs bekalbėtumėte apie savo ir kitų"išsigelbėjimą"per lavoninę bažnyčią,visa tai tampa tik jūsų lemūrinių protėvių ūkčiojimais.Kai kas juos išgirsta ir tampa taip pat lemūrais-marionetėm,kuriuos ir tampote už virvučių..Tikrai jau nebestebina,kad daugėja vos ne masiškai atradusių ir atgimusių.Ką jūs,bažnyčios vergai galėsite pasakyti tada,kai Dienų Senieji paskelbs jums nuosprendį už TREJYBĖS išdavystę?Ar tik ne Tėvo,Kurį taip atkakliai neigiate,virpėdami lauksite gailestingumo?Jis gailestingas,tas taip,bet ir TEISINGAS.Už masinį dvasinį genocidą net nežinau kas gali būti baisiau.Nebent kosminė beprotystė.Bet ir į ją nudvasėjimas įeina..Mieli urantai,ar nebūtų laikas ir patiems aktyviau parašyti į forumą?O gal mes imkim ir raskim priežasčių to nedaryti?Tuomet Tėvas bus tikrai mumis patenkintas ir po milijardų metų kelionės Rojaus Tėvų akivaizdoje kažin ką mums pasakys..Aš klausiu-KAS MES?..Gal bažnyčia teisi-esam sektantai,kad slapstomės?Gal dirbam ekstremaliai,kaip TREJYBĖS SŪNŪS EKSTREMALIOM SITUACIJOM SPRĘSTI?Tuomet suprantu,mes turime slaptas misijas..Ir ant tiek slaptas,kad jos paslėptos taip,kad net patys nerandame?NULIAIS NORIME BŪTI,NULIAIS IR LIKSIME..Ir liksime savo tvirtovėse,tarp keturių sienų.Kokią šviesą ir į kurį kampą nešime?.Atstumiam mums nepatinkančius,ar atvirkščiai-priglaudžiam prie krūtinės ir švelniai pasakome,-tu klysti?.Tapkime vieną kartą ta jėga,vieninga dvasioje ir atramoje TREJYBĖJE.Gal manote,kad mūsų mažai?Kaip žiauriai jūs klystate..Kas pasakyta apie Tėvą,pamiršot?SU TĖVU ĮMANOMA VISKAS..Tegaliu pridurti-ir vienas lauke karys,tik ne šautuvu,o VISIŠKU PASITIKĖJIMU TREJYBE..Tai ir bus tas galingas MEILĖS TORNADAS,kuris ne tik gyvulinį protą išvalys,bet ir leis TIKROVĘ PAMATYT..Ačiū už dėmesį ir nepamirškite už ką šiandien kolektyvinė malda.

arunas
2009-08-31 20:34:44

Kiek bepasižiūri į kokią tai temą, joje vis pilna šmaikščių atsakymų, nemalonių replikų ar vienas kito užgauliojimų. Liaukimės tai darę o geriau rimtai panagrinėkime esančias temas remdamiesi savo patyrimais. Sielos grožis atsiskleidžia žmogui nuoširdžiai bendraujant su kitais, ir net jeigu nesutinkame su kito nuomone, gerbkime viens kitą ir parodykim tai savo pasisakymu, o ne šiurkščiu replikavimu. O atradę Tėvą savyje išvis nustosime vienas kitą skaudinę ar smerkę...nes vidų užpildę aukštesni virpesiai yra kitokio - aukštesnio lygmens, atims bet kokį norą kažkam išsakyti ar padaryti nemalonų veiksmą.
Nuostabus yra mūsų sielos brolio Jėzaus gyvenimas (UK ir "Kalbu jums vėl"), kuris ir rodo pavyzdį, koks turėtų būti žmogus kasdienėse situacijose ir kad veikti išvien su Tėvu. Tai pavyzdys mums visiems be išimties.
Juk kiekvienąkrt atsiremiant į Rojaus Tėvus patiriamas vis didesnis sutiprinimas ir nuraminimas, kuris labai padeda staigiose sunkiose situacijose. Toks gyvenimas kasdien su Rojaus Tėvais atskleidžia kitokį kokybišką gyvenimą, kokio anksčiau nė neįsivaizdavau. Kiek gi kasdien netikėtai miršta žmonių, ir kaip jų mirtis palaužia artimuosius. Su šiuo teko susidurt dar šį savaitgalį... Jų skausmas toks draskantis širdį, ir štai tuomet suprantu, kokia didžiulė stiprybė ir galia yra mumyse iš Tėvo, kuris pastoviai ramina ir stiprina. Štai tokiose situacijose nelieka to veriančio skausmo, nes vidų užlieja meilė, ramybė ir išmintis, kuri anksčiau buvo nesuvokiama ir nepatirta.
Šituo norėjau pasakyti, kad kiekvieno mūsų gyvenime pati tikriausia atrama ir stiprybė yra Tėvas - Rojaus Tėvai, kurių meilės gelmė yra neišmatuojama, pati tuo įsitikinu kasdien. Ir veikime su jais kasdien taip, kaip kiekvienas galime. Ir nebijokime kaskart žengti vis drąsiau atsiremiant į Rojaus Tėvus - taip sako Tėvas, ir Jis kalba visiems.

Jurgita
2009-08-31 11:56:26

Kad ir kaip norėtum,Jonai,mane pavadint,bet mes esam vienodi.Skirtumas tik tas,kad man nereikia apeliuot į kažką,kad atkreiptų dėmesį ir paantrintų man.Ir joks aš narsuolis.Skaičiau tą pasaką,kaip skaitau ir apie tave ir perskaitau nesunkiai tave..Geriau atvirai pasakyk,kada ateisi pas urantus,juk žadėjai.Kai ką ir aš atsimenu,Laikykis savo pažado..Elegant

arunas
2009-08-27 20:15:31

Mano mylimi broliai ir sesės.Ar jūs suvokiate ką DAROTE?Mes esame urantų dvasinio augimo forume.Nesidangstykime tuo,kad urantas-tai Žemės gyventojas.Tai darydami,kai kurie broliai ir sesės pritaiko sau ROJAUS TREJYBĘ.Vėliau pradeda savaip išvedžioti..Išties ašaroja akys,skaitant jūsų nesąmones..Rezonansinis nusikaltimas kūrinijoje,Trejybės Šeimoje.Ir jo pradžia-puolusio sūnaus maištas..KAS JUMS PASIDARĖ,BROLIAI,SESĖS??Tai mes,urantai kalbam tiesą,kurią paknopstom trypiate jūs,šėtono palikuonys.Mes kalbame apie PATIRTINĘ TREJYBĘ GYVAI.GYVAI-ne iš pasakojimų,ne iš jūsų protėvių ranka užrašytų raštų,kurie kažkada kažkam padėjo pamatus.Bet tie pamatai nuolat stovėjo virš smegduobės.Ir dabar,kuomet kalbame apie TĖVO ATRADIMĄ SAVYJE,TREJYBĖS,TĖVO PATYRIMĄ GYVAI,JĖZAUS PATYRIMĄ,JŪS PRIMYGTINAI UŽMARŠINATE ŽODĮ"GYVAI"IR ATKAKLIAI TEMPIATE VISUS Į TOKIĄ TAMSĄ,KURIOJE TIK KETURIOMIS BUVO VAIKŠČIOJAMA..Mielieji,atsipeikėkit,nedarykit kompromisų su TREJYBE-mes dar suspėsime(ypač tada,kai kalba eina apie ateinančias kartas),nenusikalbėkite,nes nesuprantate Urantijos Knygos gelmės.Net nekalbu apie suvokimą.Ką tegalite priešpastatyti?Bibliją?Aš priešpastatau žmonijos priešaušrį,kada jūsų biblija net nebuvo sugalvota.Aš priešpastatau jums puolusio sūnaus maištą,kuris per 200 000 metų jaukė smegenis žmonijai.Tebejaukia po šiai dienai.Iš to savaime tampa aišku kieno pusėje stovėjo jūsų protėviai..Tu,Jonai,pati nuostabiausia veidmainiška narcizinė puokštė,tarpstanti gūdžioje girioje į kurią net nepatenka TREJYBĖS ŠVIESA,nes savo gudrumu(ne protu)apeliuoji į tuos,kurie dar neatsigrežė į save,ieškodami Tėvo.Neleidi niekam ieškoti Tėvo?Kuriam forume sėdi,šiukšlyno karaliau?Tu net protauti nebegali racionaliai,nes piktybiškai kenki.Tad net apie tavo gyvulinio proto egzistavimą negali būti kalbos..Tu,lozoriau,kas per bailumas kalbėti tiesą,jei net vardą savo bijai ištarti?Tavo mokslas"gyvenimo tiesų supratime(ne suvokime)"yra nulinis,nes skaitant tavo išpuolius,net neįmanoma supykti ir išeiti iš pusiausvyros.Jei nori,aš dar tave,lavone,ir pabučiuosiu,nes esi man sielos brolis.Nors ir juokingas savo nusikalbėjimais..O ką gi čia veiki tu,Sniega?Sniego dar nesulaukėme,o jau sniegenos pračiulbo?Viskas gal būtų ir nieko,jei ne tavo povo klyksmas,nors kaip paukštis jis visai nieko.Ką gali kalbėti tu,kuris dar ir kurpi temas urantų forume?Jeigu tavo temos būtų atspausdintos ant popieriaus,tai tikrai būtų tualetinis popierius,tik prastos kokybės..Kęstai,grįžau šiandien iš didelės tamsos kaimo.Ir ką gi?Nereikia jau jiems Jėzaus atpirkėjo,ką pats nuolat akcentuoji,jog per pripažinimą iš anksto,jog esi kaltas būsi išgelbėtas.Žinai kodėl?Ten jau kunigai renka duoklę,vieni sako,kad galima ir be šliūbo gyventi,kiti sako,kad sutuoks ir taip,be jokių užmokesčių,dar kiti griaudėja perkūnu(pagonys-šamanai?),kad reikia šliūbo.Gal,broli,išsiaiškink kur tiesa,jei į namus ateina sąskaitos į kurias prašoma paaukoti.O jeigu ne?Kas tada?Atskirs nuo bažnyčios?Bet iškyla menka problemėlė-žmonės bažnyčios jau nebijo.Gal padarom prielaidą,kad tuoj gausim kartu su atsiskaitymo knygutėm ir prierašą-privaloma auka bažnyčiai?Kaip manai,broli,ar taip nebus?Tomai,sielos broli,tu esi nuoširdesnis už juos visus kartu sudėjus.Ar nekyla mintis,kodėl juos taip traukia urantų dvasinio augimo forumas?Juk mes TIK PRADEDAME ŽENGTI GYVUOJU ROJAUS TREJYBĖS(JĖZAUS TREJYBĖJE NĖRA)PATIRTINIU KELIU,PAGAL ROJAUS TĖVŲ SUMĄSTYTĄ PATIRTINĮ EVOLIUCIJOS PLANĄ.GYVAI PATIRTINĮ.IR JAME TIKRAI YRA PRIEŽĄSTIES-VEIKSMO-PASEKMĖS DĖSNIS,LAISVA VALIA(KURI JUMS IR LEIDŽIA ČIA SAVIVALIAUTI)..Mums tik pradžia,tad ko taip sunerimote,ar tik ne tiesa padvelkė?Kaip nuostabu buvo plūduriuoti paviršiumi..Bet čia staiga-urantai..Nepažino Jėzaus tada,nepažįstat ir DABAR..Rimantai,perskaityk atidžiau,ką man rekomenduoji-..su sąlyga,jeigu jūsų lobis yra danguje..Ir gal pabaigai,mielieji pasakysiu jums paprastą dalyką-iki šiandien daug kas nematė,KAS TAI YRA URANTIJOS KNYGA,TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ mokymai,Jėzus Kristus"Kalbu jums vėl"..Primenu,kad tai išvysite kairėje monitoriaus pusėje.Ir atsiras tikimybė,kad skaitysite.O jei norėsite ir gilintis,tai tikrai bus nuostabu..Mes TREJYBĖS SŪNŪS IR DUKROS,o ne apuokai,kurie atsimerkia ir skrenda medžioti naktį,kad pačiuptų bažnytinę auką.Ir paprašysiu vieno-turėkit vyriškumo prisiminti savo vardus.Kitaip,teliksit tik numeriais,kuriuos išrikiuosiu ir įsakysiu išsiskaičiuot(kai būsiu generolas).Nebijokit,pajuokavau..Ir atminkit-gana malti nesąmones,kelias yra tiesus ir aiškus,tereikia drąsos juo žengti...Kažin,jei taip pasakius,kad Urantijoj žus 12 milijardų..Kokia būtų bailių reakcija,įdomu..

arunas
2009-08-27 17:02:00

Ačiū už komentarą Rimantai V ir Arūnai , jūs tikrai labai gražiai parašėte , kaip sakoma , tikrai į tėmą . Neprieštarauju už abu variantus . Arūno dvasinis variantas , tikrai yra sielos tobulėjimo ir vis glaudesnio ryšio su Dievo Tėvo dvasia tobulėjimo kelias . Tu Rimantai V , pateiki konkretų pavyzdį iš Jėzaus Kristaus žemiškojo gyvenimo , kuris tiktų , jeigu mes jau būtume komūna ir gyvenime , ir dvasiniame kelyje , kitaip aš šio varianto neįsivaizduoju .
Rita štai pateikė įdomų dvasinės reklamos pavyzdį . Tačiau ir čia reikia pinigų ir dar didelio entuziasmo tam UAB -o vadovui , kad jis priimtų tokią reklamą ant savo parko mašinų ir už nulinį pelną . Aš nesakau , kad nėra progreso , skaitau ir džiaugiuosiu už tave Rita , už tave Algimantai ir už kitus urantiečius aktyviai platinančius knygas . Taip tai yra gerai ir labai gerai , bet mažoka . Mums reika turtingų ir dvasingų rėmėjų , kurie nepagailėtų savo kapitalo , kaip investicijos į žmonijos ateitį . Investicijos į žmonijos ateitį , be grįžtamojo materialaus pelno , na kas galėtu dovanoti keletą milijonų ? Aišku , kad yra kažkur toks žmogus , tačiau jis manęs negirdi ir net nežino , kad galima investuoti į visos žmonijos gražiausią ir turtingiausią ateitį .
Kaip matote , brangieji , šiek tiek pafantazavau , bet juk visi geri ir gražūs darbai prasideda nuo gražių fantazijų , kurios , kai kada , netikėtai ima ir realizuojasi .
O jeigu nusileisiu arčiau žemės , tai tikrai man pavydas ima žiūrint į šitą spalvotą margaspalvę žiniasklaidą , kuri pilna įvairiausių nereikšmingų , vienadienių niekučių , o štai mūsų Urantija tokia kukliai tik melsva . Juk kaip būtų puiku turėti savo laikraštį - savaitraštį ar žurnaliuką , arba kad galėtume nors spalvotą buletėlį susikurti ir prisispausdinti su trumpa ir vaizdinga Urantijos charakteristika .

Petras
2009-08-24 19:18:18

Petrai,broli,su visa pagarba tavo dvasiniams pasiekimams,pasakysiu tau ne.Pagalvokim kartu-kur tu arba aš matėme tokį"nepilnaprotį"dvasinį ir dar milijonus žarstantį mirtingąjį,kurio rankose labai daug kas sukoncentruota?Kuo didesnis pinigų kiekis,tuo didesnė tikimybė tokio žmogaus nudvasingėjimui.Paprastas pavyzdys-popiežius.Buvęs nacis.Argi,broli mano,tau čia kvepia dvasingumu?Čia man smirda dvasine marionete.Ir kada blizgučių nusagstyti"šventieji"kryžiuočiai pasirodo televizijos ekrane,aplink matosi alpstanti iš džiaugsmo minia,kurią sužavi vien reginys žmogėdrų,kasdien valgančių Kristaus kūną.O taip vadinamos Vatikano paslaptys,kurios kas keliasdešimt metų atskleidžiamos žmonijai.Kokios dar gali būti paslaptys ir ar jas išvis galima vadinti paslaptimis?Gal tie auksu aptekę,jau nebeegzistuojančios krikščionybės sektantai BIJO?Ar tokia mintis tau,mano mylimas broli,neatėjo į galvą?.O jei už taip vadinamų paslapčių širmos slepiama tai,apie ką kalba urantai?Ir čia,broli mano,neabejotinai išlys zuikio virpančios ausys,kurios nustos virpėję,kai prisimins,jog auksinę morką jiems tiesia tie patys milijardieriai..Tu kalbi apie masių patraukimą,randant tikrai turtingą asmenį,kuris paremtų mūsų Urantijos Apreiškimo platinimą.Bet ar supranti,broli,kad toks žmogus turėtų likti anonimu.Įsiklausyk-Aš ANONIMIŠKAI REMIU URANTIJOS APREIŠKIMO PLATINTOJUS???.Tėvą,Rojaus Trejybę ir Jų Patirtinį Gyvai Kelią reikia remti anonimiškai?Žmogau,tai skamba absurdiškai,kuomet kiekvienas turime ATVIRAI APIE TAI KALBĖTI..Mes užliūliuojam save ir kitus,daugiau nieko..Kuo daugiau turtų turi žmogus,tuo jis toliau nuo Tėvo atradimo savyje.Tikriausiai esi girdėjęs apie vienuolį,kuris pardavė ferarį?O mes turėtume ne parduoti kažką,bet padovanoti patys save,kaip Jėzus,mūsų Vyresnysis Brolis tą padarė..Tokia mano nuomonė,po kurios orda įniršusių labai norės mane nulinčiuoti.Bet Tėvas žino,kaip bus toliau.Ateis laikas,broli,ir tu mane pamatysi kitokį,nei pažinai pradžioj.Nes aš tai,auksu springstančiai miniai,priešpastatau save ir savo tikėjimą GYVUOJU ROJAUS TREJYBĖS KELIU..Ir aš nesu pertekęs turtais.Bet jei atsirastų"dėdė iš Amerikos",man pakaktų ir lietuviškų litukų tai visai industrijai parodyti kuo plačiau TIESĄ.

arunas
2009-08-24 21:25:10

Mielas Arūnai, labai gerbiu tavo nuomonę, bet paskaityk ką apie tai rašo Urantijos knygos 165 dokumento ketvirtame skyriuje:
"Kada Jėzus savo pasakojimą užbaigė, tada kitas vyras atsistojo ir jo paklausė: "Mokytojau, aš žinau, jog tavo apaštalai pardavė visus savo žemiškuosius turtus tam, kad sektų paskui tave, ir kad jie visais daiktais naudojasi bendrai, kaip ir eseniečiai, bet, ar tu norėtum, kad mes visi tie, kurie esame tavo mokiniai, irgi pasielgtume lygiai taip? Argi tai yra nuodėmė turėti sąžiningo turto?" Ir Jėzus į šitą klausimą atsakė: "Mano drauge, tai nėra nuodėmė turėti doro turto; bet nuodėmė yra tai, jeigu jūs turimą materialų turtą paverčiate į lobius, kurie gali užvaldyti jūsų susidomėjimą ir jūsų meilę nukreipti į šalį nuo atsidavimo karalystės dvasiniams siekiams. Nėra jokios nuodėmės turėti sąžiningo turto žemėje, su sąlyga, jeigu jūsų lobis yra danguje,
kur yra jūsų lobis, ten taip pat iš tikrųjų bus ir jūsų širdis. Yra didžiulis skirtumas tarp turto, kuris veda į godumą ir savanaudiškumą, ir tokio turto, kurį laiko ir dalina su patikėtinio dvasia tie, kurie šito pasaulio turtų turi gausiai, ir kurie taip dosniai prisideda prie paramos tiems, kurie visą savo energiją yra pašventę karalystės darbui. Daugelis iš jūsų, kurie esate čia ir be pinigų, esate maitinami ir apgyvendinti štai tame palapinių miestelyje, kadangi dosnūs turtingi vyrai ir moterys tokiems tikslams davė pinigų jūsų šeimininkui Dovydui Zabediejui."

Rimantas V
2009-08-25 11:44:59

Sutinku su Vaidu, Rita, Petru ir Arūnu. Visi jūs esate teisūs, nes pas Tėvą kelių yra daug ir visi jie yra geri. Galim palikti viską kaip yra ir iš lėto, palaipsniui judėti į priekį. Kažkas judės greičiau, kažkas lėčiau, bet tai nesvarbu, nes kaip sakoma, visi ten būsim.
Galim pabandyti daryti tai organizuočiau, kaip tai buvo daroma Jėzaus laikais.
„Apaštalai anksti buvo organizuoti tokiu būdu:
1. Andriejus, pirmasis pasirinktas apaštalas, buvo paskirtas šio dvyliktuko pirmininku ir vyriausiuoju tvarkytoju.
2. Petras, Jokūbas, ir Jonas buvo paskirti Jėzaus asmeniniais palydovais. Jie turėjo jam tarnauti dieną ir naktį, rūpintis jo fizinėmis ir įvairiomis kitomis reikmėmis, ir lydėti jį tų naktinių budėjimų metu, kada jis melsdavosi ir paslaptingai bendraudavo su Tėvu danguje.
3. Pilypas tapo grupės ekonomu. Būtent jo pareiga buvo pasirūpinti maistu ir žiūrėti, kad lankytojai, kartais net ir minios klausytojų, turėtų ko nors valgyti.
4. Natanielius sekė to dvyliktuko šeimų reikmes. Jis gaudavo reguliarius pranešimus apie kiekvieno apaštalo šeimos poreikius ir, pateikęs paraišką Judui, iždininkui, kiekvieną savaitę pasiųsdavo pinigų toms šeimoms, kurioms jų prireikdavo.
5. Motiejus buvo apaštališkojo korpuso finansinis agentas. Jo pareiga buvo pasirūpinti, kad biudžetas būtų subalansuotas, iždas papildytas. Jeigu grupė savo pragyvenimui pinigų nebegaudavo, jeigu nebebuvo gaunama paaukojimų tiek, jog grupė galėtų išsilaikyti, tada Motiejus turėjo įgaliojimus tiems dvylikai paliepti kažkuriam laikui sugrįžti prie savo tinklų. Bet šito niekada neprireikė, kada jie pradėjo savo viešąjį darbą; jis visuomet turėjo pakankamai pinigų iždininko rankose, kad finansuotų jų veiklą.
6. Tomas rūpinosi keliavimo maršrutu. Jo pareiga buvo surasti vietas apsigyvenimui ir bendrais bruožais parinkti vietas mokymui ir pamokslavimui, šituo užtikrinant, kad būtų sklandžiai ir operatyviai laikomasi keliavimo tvarkaraščio.
7. Jokūbas ir Judas, Alfiėjaus sūnūs dvyniai, buvo paskirti tvarkyti minias. Jų užduotis buvo paskirti pakankamą skaičių tvarkdarių, kad jie galėtų palaikyti tvarką minioje pamokslavimo metu.
8. Simonas Uolusis buvo atsakingas už poilsio ir atsipalaidavimo organizavimą. Jis tvarkė tas trečiadienio programas, o taip pat stengėsi pasirūpinti kelių valandų poilsiu ir atsipalaidavimu kiekvieną dieną.
9. Judas Iskarijotas buvo paskirtas iždininku. Jis nešiojo iždo maišelį. Jis apmokėdavo visas išlaidas ir registruodavo knygose. Kiekvieną savaitę jis pateikdavo Motiejui biudžeto paskaičiavimus, o taip pat kiekvieną savaitę Andriejui pateikdavo ataskaitas. Iš fondo Judas mokėdavo Andriejaus įgaliojimu. „
Galim pabandyti ir kitus būdus. Svarbu, kad eitume kartu, nes po vieną eiti į žmones daugumai iš mūsų dar per sunku.
Su meile

Rimantas V
2009-08-24 09:30:42

Mylimas mano broli Petrai,tu palietei tai,kas tave šiuo metu baugina.Tu palietei patį rezultatą.Apie rezultatą mes galime galvoti,galime svajoti,norėti jo kuo greičiau.Bet tai būtų katastrofa.Tu pagalvok pats.Štai Petras atskrenda naikintuvu į netolimą praeitį,tarkim,ten kur vyksta Žalgirio mūšis.Na ir pradeda...Spėk reakciją?.Dabar gi vyksta procesas,kuris tik prasideda.Jau buvo aiškiai paminėta,ir ne kartą paminėta,apie mūsų vyresnįjį Brolį Jėzų.Kaip manai,ar mes esame subrendę priimti Jo tokio aukšto dažnio vibracijas?Tas pats vyksta ir su dvasinės šviesos skleidimu.Nėra blogai,kad tu nori,jog visi nušvistų.Bet pats nušvitimo procesas turi vykti palaipsniui.Aš nekalbu apie tuos,kurie jau yra pasiekę tokį lygmenį,kad galėtų priimti dar per aukštas vibracijas kitiems sielos broliams ir sesėms.Bet nekalbu ir apie tai,kad pasyvus laukimas duos dvasinę naudą.Jokiu būdu ne.Bet norėdami,kad mus žmonės suprastų ir priimtų mūsų skleidžiamus mokymus,kuriuos gavome Urantijos Knygos pavidalu,Jėzaus Kristaus"Kalbu jums vėl",kitus mokymus,turime patys subręsti tiek,kad galėtume apie tai kalbėti.Reikia studijuoti tuos Apreiškimus.Būtina tikėti be jokių apčiuopiamų įrodymų jais.Bet vėlgi iškyla dilema-nebūdami atvira siela,nekalbėdami(malda)Tėvui ir neatrasdami Jo savyje,mes liksime plynoj laukymėj.Netgi tada,kuomet atrasime Tėvą savyje,patirsime Jį gyvai,mes būtinai turime gilinti įtikėjimą.Tik nuoširdi kalba Tėvui,ras atgarsį sieloje.Tik kasdienis garbinimas,malda užpildys meile mūsų sielas.Broli,sakau tau,ateis tas laikas,kuomet įtikėjimas ir gimimas iš dvasios nušvies Urantijos planetą Aukso Šviesa..Ir neteisus esi tada,kuomet sakai,kad tam reikia milžiniškų lėšų.Tereikia IŠDRĮSTI atsiremti į Tėvą,atsiduodant Jo valiai,tuomet ir tas tavo ir bet kurio iš mūsų drąsus atsirėmimas atsiduodant Tėvo vedimui,padarys stebuklą.Su Tėvu įmanoma viskas,net Jo raginimas-būkite tokie tobuli,net koks tobulas esu Aš,yra ne tušti žodžiai,bet gryniausia tiesa..Dabar,broli,pagalvok,ar tu ir aš esame pasiryžę tokiam žingsniui,kad tuščiomis rankomis,bet pasiryžę save atiduoti Tėvo valiai,tą ir padarome?Ar mes galime žengti pro duris į nežinią,vardan GYVOJO TĖVO,TREJYBĖS ŠVIESOS nešimo?.Deja,broli mano,mums tuoj iškils abejonių krūva,kurios tik padidins baimę.Gal tas,gal anas,o gal šitas geriau..Tu prakalbai apie visos industrijos įtaką.Aš gi sakau,kad nei vienam Urantijos valiniam tvariniui,Kūrinijos piliečiui industrija tampa niekine,jei tas pilietis RYŽTINGAI tars"TAIP"Tėvo atradimui,įtikėjimo gilinimui,atgimimui iš dvasios.Atkris bet kokios abejonės,jei nersime į pačią gelmę,atmetę bet kokias abejones,kad nepavyks..Broli,mano,mes esame ta industrija,kuri neapsivers per vieną kartą.Bet mes jau dabar galime tapti"alfa",o"omega"palikime ROJAUS TĖVŲ VALIAI..Ir jau tikrai nesutinku su teiginiu,kad mes esame biedna mažuma.Gal ir mažuma,bet ne biedna,o galinčia daug duoti kitiems.Tik tegul išdrįsta tapti TĖVO VAIKAIS..Petrai,tu mylimas brolis mums visiems,bet niekas negali nei už tave,nei už mane išvalyti mus nuo chaoso ir disbalanso.Mes patys tegalime tai padaryti.Bet tai kelias sunkus ir kaip viena mano sielos sesė sakė-kuo toliau į mišką,tuo daugiau medžių..Bet sakau tau,kad galų gale tie medžiai nustoja tankėję ir prasibrauni į proskyną,į Saulės nušviestą laukymę..Tik užmerkęs akis tylumoj įsivaizduok ir pajusk Rojaus Tėvų skleidžiamą Meilę..Atsimerk ir eik,nes toje laukymėje visa žmonija,kuri jau prisipildė Tėvų meilės.Ar nebūtų nuostabu?.Taip,broli mano..Bet kol kas to nėra.Mes dirbam ateičiai,esam skirtingi,bet tuo nesiguoskime,o jau dabar neškim Tėvus savimi.Ir nelaukime ateinant pas mus,bet eikim patys pas kitus su dvasiniais turtais.Taip manau aš

arunas
2009-08-23 22:10:22

Nemanau, kad reikia daug pinigu tureti, kad padaryti viena ar kita reklamini bukleta. Man idomu ar tos priemones, kurios naudojamos kasdieniam slamstui kisti i zmoniu galvas tinka ir epochiniam apreiskimui - Urantijos knygai arba JK "Kalbu jums vel"? Apie tai as noreciau paklausti jusu. Jei pravaziuotu troleibusas Vilniuje ir vietoj esanciu beprasmybiu, kurios skatina visuomene buti vartotojiska, staiga pamatai uzrasa, kuris sako "Ar padekojai siandien Jezui - musu Visatos Valdovui ir Kurejui?" Man toki uzrasa jau teko matyti Londone. Aisku is biblijos. Ir mums su drauge kilo ideja ka nors uzrasyti is Urantijos knygos ir svetaines adresa. Ir tikrai tai nekainuoja daug pinigu, siek tiek:) Bet ar tai tinkama? Jei Jezaus apreiskimas yra dalinamas ir sklinda per susizinojima vieni is kitu, o ne komercini pardavima? Variantu yra gausybe, tik reikia veikti. Viena papasakosiu. Kai kiekviena karta iseinu su knyga pasimeldziu ir pasakau marsruta kuriuo eisiu Tevui ir paprasau, kad Dvasines Butybes man i kelia "pastatytu" tas sielas, kurios knyga tikrai paims ir perskaite dalinsis sia Sviesa. Taip bekalbant su vienu vyru jis man pasake: vakar as visa diena galvojau apie knyga. Galvojau parasyti knyga ir ja parduoti "News of the World". Sakau, ar turi ka pasakyti? Taip. Jau laikydamas Jezaus apreiskima man jis pasake: Tai va apie ka as galvojau, vis sukos galvoj knyga knyga, tai ir nusprende, kad rasys, o isejo, kad skaitys. Pries atsisvekinant jis man paspaude ranka ir kai paklausiau vardo, labai tvirtai ir aiskiai pasake tiek varda tiek pavarde, as kazkaip pasijauciau lyg tureciau ji zinoti. Paskui pamaniau, gal kokia zymi asmenybe, kam tada jam knyga apie save rasyti? Aisku tiek varda tiek pavarde jau pamirsau, nes is karto neusirasiau.
Petrai, is karto nebutina spalvotai ir graziai, juodu ant balto geriausiai matosi:)

rita
2009-08-23 21:48:38

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal