Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kaip įsigyti Jėzaus apreiškimą "Kalbu jums vėl"?

"Kalbu jums vėl" galite įsigyti mano knygynuose Kaune: Kalpoko 1 ir Krėvės 97 (buvęs "Saulėtekis").Vilniuje - gauti iš Algimanto arba kitų urantiečių,jų telefonai arba el.pašto adresai ne kartą minėti forume,tereikia paieškoti.
Nuo šiol Apreiškimą siųsime paštu taip pat ,kaip ir Urantijos knygą.Duomenys apie tai yra šio tinklapio skyriuje "Naujienos".Skiriasi siuntimo kainos - Apreiškimas sveria žymiai mažiau nei Urantijos knyga,tad pašto išlaidos ,siunčiant Lietuvoje, tesiekia 3.50 Lt.
Taigi perveskite į mūsų sąskaitą tuos tris su puse lito už pašto išlaidas plius aukojamą sumą už "Kalbu jums vėl".Kaip žinote,Apreiškimas nepardavinėjamas ir nedovanojamas,o platinamas už aukas - tokia Jėzaus valia.Kokia turi būti auka,tegul jums pasakys širdis.Mums tiks bet kokia suma,nes šiuo atveju svarbiausia - nuoširdus noras,o ne pinigai.Beje,surinkti pinigai panaudojami leidybai.
Jei kas neaišku,skambinkite į mūsų biurą : 837 730075


Lina
2009-09-09 14:34:07

Komentarai

Mielieji, "Urantijos" knyga jau vėl pas mus. Dėl svyruojančio dolerio kurso šiek tiek keitėsi knygos kaina - dabar ji 62.60 Lt , visa kita lieka taip pat. Taigi ji yra abiejuose mūsų knygynuose, netrukus paskleisime ją po Lietuvą, o visiems, norintiems gauti paštu, tvarka lieka ta pati. Nepamirškite, kad kartu su "Urantijos" knyga, mielai išsiųsime ir Jėzaus Apreiškimą "Kalbu jums vėl".
Vilniečiai gali kreiptis į Rimantą ir jis atveš, besirenkantieji į Garbinimą Kaune praneškite man ir sekmadieniais aš jų pristatytsiu kiek tik reikės.
LIna

linakn
2011-05-10 15:38:49



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal