Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

LANGAS Į NAUJĄ ATEITĮ



LANGAS Į NAUJĄ ATEITĮ

Turiu viltį , kad šiuo rašiniu prisidėsiu prie prie mūsų gyvenimo optimizavimo ir tikėjimo pastiprinimo kiekvienai gyvenimo dienai .
Kiekvieną rytą mes pasitinkame atvėrę langą gaiviam rytmečio vėjui . Kiekvieną rytą mes atveriame langą naujai dienai . Kiekvieną rytą mes atveriame naujas duris į naujų vilčių ir troškimų išsipildymą . Ir tai labai svarbu žinoti , kad su nauju rytu , su pradžia naujos dienos mes galime pradėti rašyti , ne tęstinį vakarykščios dienos puslapį , bet radikaliai naują , savo gyvenimo knygos puslapį . Mes galime rašyti savo gyvenimo knygą , reiškia mes galime kurti ir savo ateitį . Mes galime kurti visai naują savo gyvenimo prasmę , ir nuo šios prasmės supratimo , mes galime planuoti naują tikslą , nuo šiandienos , nuo šio gyvenimo ryto . Ir tegu tai būna radikaliai naujas posūkis , staigus posūkis , kokio dar nebuvo mūsų gyvenimo kelyje .
Ir tegu šis naujas posūkis keičia mūsų požiūrį į mus supantį pasaulį . Tai mes galime padaryti ir tai gali padaryti kiekvienas , pasitelkes geriausią ir stipriausią savo esybės bruožą - valią . Prie valios pridėkime ir savo sielos prigimtinį norą - arčiau Dieve Tėve , vis arčiau Tavęs .
Ištarkime stebūklingus žodžius , šį rytą , pasitikdami naują dieną : ,, Aš noriu keistis . Aš jau keičiuosiu dabar , nuo šio ryto . “ Ir tai labai svarbu fiksuoti visa savo sąmone naują norą , naują dvasinį norą , kuris nuo dabar atskleis naują žvilgsnį į save , į savo asmenybės vidaus gelmes . Pažvelgkime pagaliau į save : atidžiau , meiliau ir reikliau . Iškelkime savo prote naują mintį ir suformuokime naują gyvenimo įšūkį : ,, Aš noriu pažinti visą Kūriniją . Aš noriu su ja bendrauti . Aš noriu pažinti savo Kūrėją . Aš noriu suprasti Tave Dieve Tėve ir noriu suprasti pats save , aš noriu būti visada su Tavimi kartu , aš geidžiu Tavo išminties ir atveriu savo protą Tavo meilės veikimui .’’
Mieli žmonės , jūs galite neklausyti ir nesekti nei Algimantu , nei Petru , nei Jonu , nei dar kuria tai asmenybe , bet jūs galite būti patys savimi . Jūs galite būti tikra asmenybe , jūs galite atrasti savo tikrąjį , aukštąjį , amžinąjį AŠ , nes tas tikrasias AŠ jumyse , jau seniai yra nuo paties Dievo . Joks žmogus ir niekas kitas , mums negali daryti įtakos ir įtakoti į mūsų asmenybę , išskyrus Vieną Dievą Tėvą . Ir tik JIS ir tik JIS vienas gali įtakoti mūsų sprendimui , prisidėti prie mūsų valinio noro , jungtis visiems laikams prie Dievo Tėvo Dvasios .
Kiekvienas mielas žmogus gali būti ir privalo būti pačiu savimi , nes tik pats žmogus , kaip asmenybė ir yra visų geriausias savo gyvenomo rašytojas , nes tai yra tavo žmogau , prigimtinė teisė rašyti savo gyvenimo knygą . Šitą teisę , šitą laisvą valią , tau padovanojo pats Visatos Kūrėjas , bet padovanojęs laisvą valią savo kūriniams , Dievas nepaliko likimo valiai savo kūrinų , jis pasiliko netoli žmogaus , net čia pat , visai šalia - žmogaus prote . Pasiliko tam , kad sunkią žmogui valandą , kai žmogus klystkelių labirintuose pasiklydęs sušuks : ,, Padėk man Dieve’’ - savo Meilės ir Išminties galias Dievas išlies į žmogaus protą , kad žmogus rastų ir priimtu geriausią sprendimą šiame , materealaus gyvenimo mirksnyje .
Norint kesti savo gyvenimo siužetą , norint realiai kesti savo gyvenimą , reika vieną kartą ryžtis garsiai sušukti : ,, Aš nebenoriu su vakarykštėmis mintimis gyventi , aš geidžiu naujų dvasios vėjų savo mintyse . Padėk man Dieve Tėve , aš noriu keistis ir amžinai visomis mintimis gyventi su TAVIMI kartu . Padėk man keistis nuo šio naujo ryto posūkio . Aš noriu eiti tiesiai ir tik tiesiai , link TAVĘS ir su TAVIMI kartu . Skamba šiek tiek paradoksaliai - link Tavęs ir su Tavimi kartu , bet tai yra tiesa . Tai yra Didžioji Tiesa , nes Dievas Tėvas yra ir tikslas ir kasdieninis mūsų palydovas , vedantis iki Centro , iki Rojaus ir pasitinkantis mus ir apkabinantis mus , visų Visatų Centre - ROJUJE .


Petras
2009-09-14 21:24:20

Komentarai

Pirmiausia aš norėčiau jūsų visų paklausti-KAS SVARBIAU-AR ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMAS(URANTŲ SUVOKIMU),AR MŪSŲ VISŲ DISKUSIJOS BET KURIA DVASINE TEMA.NE REPLIKOS,BET NUOŠIRDUS PAČIAM SAU ATSAKYMAS..Tai ir bus atsakymas-kas aš esu ir kokia mano paskirtis šiame,mirtingojo gyvenime...Jonai,na nereikia manęs palaikyti-Trejybė man atrama.Šiame forume mes galime diskutuoti tik turėdami Trejybę,kaip Visako pradžią.Primenu visiems-ŠĮVAKAR NUOŠIRDI GARBINIMO MALDA.IR TAI ESMĖ.PRAŠYMŲ MALDA TURI ATITIKTI TĖVO VALIĄ,TREJYBĖS VALIĄ..Jonai,prisidėk,tikrai kviečiu.Ir jokiu būdu nelaikau nei vieno aukštesniu ar žemesniu dvasinėj plotmėj.Tas,kuris save iškelia,turėtų tą problemą savyje pats ir išspręsti.Tepaprašysiu,kad melsdamiesi ir būdami komunijoje,melskimės už visų atsivėrimą.Labos nakties visiems ir likime sielos broliais čia ir dvasioje neregimame materialiu žvilgsniu

Arūnas
2009-09-21 20:43:27



Tu Irena ir esi tas dvasinių būtybių atrastas būdas ,kaip ir kiti mirtingieji,tie, kurie, neleis, kad tą Dieviškoji šviesa būtų užgesinta,kurie tą šviesą yra patyrę, pajutę savyje iš kur ji ateina , kurie ją neš ir kitiems, kito būdo nėra,nežiūrint , kad pleištai bus ir toliau kalami ir dar subtiliau ir rafinuočiau.

rimantas ( Kaunas )
2009-09-21 16:39:26



Mano manymu,kai kam,per ilgesnį laiko tarpą,šiek tiek pavyko įkalti kylį tarp urantų.
Penktas epochinis apreiškimas,UK knygos pavidalu,į mūsų planetą yra pateiktas neįprastu būdu.Prie šių dokumentų parengimo dirbo nemąžas Dvasinių Būtybių korpusas,net aukšto rango Dvasinių Būtybių.Nemanau,kad JOS būtų tokios mažai įžvalgios ir leistų,kad TA-NAUJA DIEVIŠKA ŠVIESA būtų užgesinta.JOS suras būdą tai ŠVIESAI išsaugoti.
Su meile

IRENA/Šakiai/
2009-09-21 13:37:19



Petrai,nori tiesiai šviesiai mano nuomonės apie rašymą į šį forumą?Niekas iš urantų čia neves gilių dvasine prasme diskusijų,išskyrus vieną kitą pasisakantį,nes bijo.Ir bijo to,kad gal nusikalbės ne į temą.Jau ne kartą buvo raginama tai daryti.Tą ir pats turėtum pastebėti,nes esi tikrai giliai suvokiantis žmogus..Arba yra kita medalio pusė-tai nenoras pasidalyti savaisiais patyrimais.O ką tai reiškia,manau,pats suprasi.Tik tepasakysiu,kad juokingai skamba,kai pasakai,kad prisisemsime teršalų iš piktukų.Tai aš tau,broli,pasakau-nė vienas,tvirtai einantis uranto keliu neprisisems jokių teršalų.Kodėl,tuomet,skaito tuos teršalus?O rašyti tai jau ne..Elementarus išsisukinėjimas ir tiek.PASIDALIJIMAS PATIRTIMI-ĖJIMAS LINK ROJAUS.O tos patirties slėpimas,tolygus melui.Tokia mano nuomonė.Ir toliau į šį forumą tegul rašo tie,kuriems urantai užleidžia placdarmą.Jeigu jau nesidalijame tarpusavy,tai gal save kitu vardu įvardykime?Taigi,tuom,broli ir baigiu ir linkiu sėkmės nebijantiems rašyti..Išties čia darosi nyku.Ir nebūtina ginčytis,bet tiesą žinant ir jos nepasakant klystančiam,tai čia,broli,tik kito apvogimas,daugiau nieko.Ir atsisveikinu,nes skaityti ir pats moku,o tu rašyk,dalinkis,nes tokių,kaip tu-vienetai.Ačiū,kad išklausei

Arūnas
2009-09-18 12:27:40




Arūnai , tą patyrimą kurį tu patyrei ar jautei - visada išnešiok savyje , subrandink ir tada , jeigu kas paprašys tavęs , padovanok ir papasakok tam , kuris trokšta ir ieško tos tiesos . Šiuo metu , man atrodo , kad šis forumas , pilnas lekiojančių šiukčių , kai vieni pila jas saujomis , o kiti ginasi šluotomis , neva kovoja su teršalais . Mielieji , juk taip negalima , tai visai ne dvasinio augimo kelias . Mes urantiečiai ir tik urantiečiai turime diskutuoti tarp savęs , o šie , garbingi svečiai , tegu pasižiūri ir pasiklauso mūsų .
Tu manai , kad jie lys į urantų diskusijas ? Na tegu lenda . Jeigu būsime išmintingi , nutilėsime ir tiek , tegu diskutuoja tarp savęs , jeigu nenori priimti ir diskutuoti Urantinėmis temomis kartu su mumis . Tačiau veltis į mums primetamas tuščias ir nevaisingas diskusijas , neverta . Aš manau , kad net kiekvieno , save gerbiančio urantiečio reikalas , nepriimti kvailų ar provkuojančių diskusijų nei protu , nei širdimi , ir nekalenti pirštais klavišų atsakymui , į kiekvieną kvailybę . Ar tu manai , Arūnai , kad dvasiškai sustiprėsi , jeigu kariausi su šiuo chausu ? Tikrai ne , jokiu būdu , tik ištampysi nervus ir sužeminsi imunines savo organizmo galias . Gal kas kaip tik šito ir siekia , anonimiškai ? Štai ateina koks pašalaitis ir pamėto visokių nesamonių . Urantiečiai , tame tarpe ir aš , tuoj ir užkimba . ,, oi mielasis , tu ne taip supranti , tu ne taip girdi , tu nemoki garbinti Rojaus ir t.t. ir pan . '' Ir štai nuo to ir prasideda , prasideda iečių mėtymasis , prasideda neva dvasinis forumas . Brangieji , tai ne dvasinis forumas , bet mosikavimas šluotomis prieš šiukšlių mėtymą iš priešingos stovyklos . Nemosuokime šluotomis , šiukšlės pačios nukris ant žemės .

Petras
2009-09-17 21:33:02




Mieli draugai ir broliai dvasioje . Personaliai aš nieko netujinsiu , tačiau būkime išmintingi , net ir tokie , kaip mūsų Viešpats . Nepriimkite brangieji domen , įvairiausių sruktūrų ir teršalų , mėtomų mūsų nedvasinių oponentų , prisidengusių neva oponuojančiais mūsų svečiais . Iš tiesų jie nėra svečiai , bet tikriausi agentai tamsos brolijos , daug tūkstančių metų besireiškią Urantijos planetoje ir stengiantys užtamsinti mūsų planetą nuo broliškų civilizacijų žvilgsio ir dėmesio . Tamsybė , iš mūsų žmogiškos pasąmonės liejasi plačiausiomis upėmis , kurios užkloja teršalais geriausias žemes ir žavingiausius šios Urantijos planėtos kampelius . Brangieji urantiečiai , būkite gudrūs kaip žalčiai ir romūs , kaip balandžiai , neatsiliepkite ir nediskutuokite su tais oponentasis , kurie akivaizdžiai mėgaujasi tuo dvasiniu chausu , vykstančiu šiame forume . Ar per mažai mums temų iš Urantijos knygos , kurias reikia aptarti ir geriau suprasti ?

Petras
2009-09-17 20:19:26



Taip,Petrai,visiškai sutinku.Tik gal tu žinai atsakymą į klausimą,ar mes dabar neiškraipome Jėzaus mokymų-Jėzus Kristus"Kalbu mums vėl"?Iškraipymą aš matau tame,kad Jo mokymus vadiname-Mėlynaja knygute..Mėlynųjų knygučių pilnos lentynos visuose knygynuose,bet ar jose yra Jėzaus Kristaus dabartiniai mokymai?Taip mes sukuriame pseudoreligijas,paremtas ne Jėzaus mokymais..Tą klausimą būčiau uždavęs anonimui,bet tau nebūtina atsakyti,tik verta susimąstyti..O atsakymas anonimui-aš Tėvą patyriau Gyvai.Ir nebūtina man Jį girdėti,kad tikėti

Arūnas
2009-09-17 20:39:42



Ir niekaip tau neatsibosta?Neišvesi tu manęs iš pusiausvyros..Suteikiu tau progą pasišaipyti..Aš dabar skaičiau Tėvo laišką ir komentarus.Jūs visi nuostabūs savo perduodamais mokymais,gautais iš Tėvo.Aš kalbu Jam,kartais net garsiai,nors aplink ir yra kitų.Nors aš įsitikinęs tuo,ką kalbu,bet man nė karto nebuvo ištarta nė žodelio,ką gero galėčiau jums pasakyti.Nė karto Tėvas man taip ir nepasakė,ką turiu daryti konkrečiais atvejais.Gal aš nemoku klausytis,gal per mažai dedu pastangų.Gal dar neatėjo laikas.Ir ar išvis tas laikas ateis.Man išties kartais reikia patarimo,kaip pasielgti konkrečiu atveju.Turiu galvoti ilgai,bet klystu,nors atrodo priimu teisingą sprendimą.Neturiu aš sąlygų nei tylos praktikai,nei meditacijai.Kaip džiugu,mielieji,kad jūs girdite Tėvo mokymus...O tau,mielas anonime,nežiūrint tavo puolimų,tepasakysiu,kad aš tikiu be įrodymų.Ir žinau,kad reikia dar didesnio įtikėjimo.Bet klystu nuolat.Ir garbinti nemoku,tik savaip,net nežinau,ką Tėvui sakyti maldoje,kad tik dėl savęs nepaprašyčiau,o tik jums.Visdėlto,nesulauksit mano galo šiame kelyje,nes aš,paprasčiausia tikiu.Myliu jus

Arūnas
2009-09-17 17:13:22



Petrai, kaip ten bebūtų, tavo tema skamba kaip garsi deklaracija, kuriai kiekvienas žmogus galėtų suteikti vis skirtingą turinį. Tokių garsių motyvacinių lozungų mes girdėjome daugybę, ir tai kol kas yra tik forma be turinio. Panašiai savo seminaruose šūkauja ir tinklinio marketingo specialistai, ir sektų nariai, pilni knygynai tokio stiliaus knygų apie sėkmę ir t.t. Aš skeptiškai žiūriu į tokius motyvacinius bandymus apeliuoti į žmogaus psichiką, o ne ją suprasti, ypač jei pats žmogus to neįrodo savo gyvenimu. Tam kad tušti žodžiai taptų gyvu turiniu, tu pats turi visa tai realizuoti. Verčiau pasidalink, kaip tau pačiam sekasi šioje srityje susimotyvuoti, kas gerai, kas blogai, kokie sunkumai, kaip tavo valia pasireiškia įveikiant sunkumus, kaip einasi įgyvendinti pasiryžimus ir pan. Ir tame pasidalinime nesvarbus tavo geras rezultatas, o pati kova, tegu ir krintant ir vėl keliantis. Ar tu tik rašai apie dvasinę kovą, ar pats kovoji, noriu pajusti tavo gyvenimo autentiškumą, vaizdžiai tariant, tavo prakaito kvapą, o ne garsius deklaracinius pamokslus.

Jonas
2009-09-16 16:49:28



Tai ir esi mokomas , kad palaipsniui visa tai suprastum ir kas toji jėga ir ką ji sugalvojo. Ji tai puikiai žino, ką ji sugalvojo ir kodėl. Bet tik tau savo ribiniu proteliu žiūrinčiu iš apačios į viršų viskas atrodo žiauru ir nesuprantama, o tu žiūrėk iš viršaus į apačią ir tada pamatysi vis labiau taip kaip mato JI ,nors vistiek jos veikimo iki galo nesuprasi,bet nesuprantamo tau liks vis mažiau, nes pats panašėsi į Ją, tą, kuri sukūrė tau nesuprantamą. Kaip taip matyti ir kada pradėsi matyti, kada net taip gyvensi,ir gimdysi ir po tavęs kartos jau gimdys su esaties pilnatve, kad viso to nebeliks nei lašo , ką prieš tai buvusiame komentare išvardijau ir esi čia mokomas, bet ar nori pats mokytis čia klausimas kitas.Turi tam laisvą valią pasirinkti. Prieš tavo nosį šitoje svetainėje visi mokymai tik imk, bet tu gi sakai , kad tau jie nepriimtini,tau juos kažkas bruka, nors tu pats čia esi niekeno neverčiamas, ne tavo namuose jie tau yra brukami prieš tavo valią, na tuomet ir neduojuok, kad yra kaip yra.

rimantas ( Kaunas )
2009-09-16 14:53:58




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal